Colman Deegan Haberleri

Vodafone ve Facebook, KOBİ’ler için yeni dijital pazarların kapılarını açıyor

Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan: - "Vodafone Business çatısı altında KOBİ’lere dijital pazarlama kanallarından yararlanmaları için avantajlı hizmetler sunuyoruz. Bunlardan biri de Facebook iş birliğiyle sunduğumuz Facebook&Instagram Reklam Hizmeti" - "Bu hizmetle KOBİ’ler; müşteri tabanını genişletebilecek, internet sitelerine trafik çekerek satışlarını artırabilecek, reklam yatırımlarından en verimli dönüşü alabilecek ve global pazarlara açılabilecek" - Facebook Orta Doğu, Afrika ve Türkiye Bölge Başkan Yardımcısı Derya Matraş: - "Gelecek ne getirirse getirsin, KOBİ’lerimizle birlikte çalışmaya, onların bu yeni gerçekliğe ayak uydurmalarına ve dijitalleşmelerine yardımcı olmaya devam etmeliyiz" - "Bu doğrultuda, bugün Vodafone ile KOBİ’lerimize online dünyada kendilerini geliştirebilmeleri için ihtiyaç duydukları dijital çözümleri sunmak amacıyla başlattığımız bu iş birliğini duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz"

Yurthaber 2020-09-30 14:30:42

Türkiye Teknoloji Buluşmaları

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu: - "Geçen yılın ilk yarısında e-ticaretin genel ticaret içindeki oranı yüzde 8 idi. Şimdilerdeyse bu oran yüzde 14'e ulaştı. Esasen küresel trend de bu yönde. Dünyaya baktığımızda, hızla büyüyen şirketlerin tamamının, e-ticaret yolunu seçtiğini görüyoruz" - Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Colman Deegan: - "Hem paketimiz hem de eğitimler ile KOBİ’ler için e-ticareti her anlamda kolaylaştırıyoruz. KOBİ’lerin dijital pazaryerlerinde var olmasını önemsiyoruz. Önümüzdeki dönemde de KOBİ’lerin 'dijital yol arkadaşı' olmaya devam edeceğiz"

Yurthaber 2020-09-04 18:09:11

Vodafone'dan kamu sağlık çalışanlarına destek

Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Colman Deegan: - "Vodafone olarak, hayatlarını bizim için riske atan kamu sağlık çalışanlarının yanındayız"

Yurthaber 2020-03-24 16:07:06

Vodafone Türkiye'nin 2019-2020 mali yılı 3. çeyrek sonuçları

Ekim-Aralık 2019 dönemini kapsayan 3. çeyrekte şirketin servis gelirleri 3,1 milyar TL'ye yükseldi - 3. çeyrek sonu itibarıyla Vodafone Türkiye'nin mobil abone sayısı 23,4 milyon olarak gerçekleşti - Vodafone Türkiye'nin 4.5G abone sayısı üçüncü çeyrekte 17 milyona ulaştı - Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Colman Deegan: - "Müşteri odaklı gelişme ve büyümemizi sürdüreceğiz. Türkiye'nin ve sektörümüzün geleceğine duyduğumuz güvenle daha dijital bir Türkiye için yatırım yapmaya devam edeceğiz"

Yurthaber 2020-02-05 15:49:35

Vodafone CEO'su Deegan: Türkiye, sektörde bölgesinin lideri olmaya aday

"Yatırımların önünün açılması, yatırım ikliminin desteklenmesi ve bu alanda yeni teşviklerin devreye alınması ile Türkiye, telekomünikasyon sektöründe bölgesinin lideri olmaya aday" - "Türkiye pazarına 13 yılda 21 milyar TL'yi aşkın yatırım yaptık. Türkiye'nin ve sektörümüzün geleceğine duyduğumuz güvenle 2020'de de yatırımlarımıza devam edeceğiz" - "Türkiye'de yerli ve milli 5G teknolojisinin gelişimine öncülük ediyoruz. Türkiye'nin 5G yolculuğunu, bugüne dek olduğu gibi önümüzdeki süreçte de kararlı bir şekilde desteklemeyi sürdüreceğiz" - "Fiber altyapının yaygınlaşması ve sabit pazarda rekabetin gelişmesi, Türkiye'nin dijitalleşmesinde hayati rol oynuyor. Fiber yatırımların önceliklendirilmesi ve kamu politikası haline getirilmesi gerekiyor" - "Türkiye Vodafone Vakfı çatısı altında son 12 yılda yaklaşık 4 milyon vatandaşımızın hayatına dokunduk, 41 milyon TL'lik sosyal yatırım yaptık"

Finans 31-12-19 11:04

Vodafone, yerli baz istasyonuna yabancı kalmadı

Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgeleri'nde toplam 250 ULAK baz istasyonunu canlıya alarak, ticari şebekesinde en fazla aktif ULAK baz istasyonuna sahip operatör oldu - Vodafone, Rize, Artvin, Ardahan ve Kars'ta hizmete sunduğu ULAK baz istasyonlarıyla toplam yaklaşık 12 bin kilometrelik alanda 200 binin üzerinde aboneye hizmet verecek - Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Colman Deegan: - "ULAK yerli baz istasyonu için ilk günden bu yana en fazla destek veren şirketlerden biri olduk" - "Ticari şebekesinde en fazla aktif ULAK baz istasyonu olan operatörüz. Vodafone olarak, yerli ve milli üretimi desteklemeye devam edeceğiz"

Finans 23-12-19 12:19

Mobilefest İstanbul 5G ve İleri Teknolojilerle Geleceğe Bakış Paneli

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan: - "Gelecek 5 yılda gelişmiş ülkelerde yüzde 50'nin üzerinde kişi şebekeye bağlı bir cihazla yaşayacak. Önümüzdeki 5 yılda 5G hizmeti alan 1,5 milyara yakın tüketici olacak. Bunların çoğunluğu bilgisayar kullanmayacak" - Türk Telekom CEO'su Ümit Önal: -"Yeni, daha önce yapılmamış bir projeye ya da çalışmaya atılırken cesaretle hareket ederseniz ve kendinize güvenerek fikirlerinizi kanıtlamaya gayret edersiniz, atıldığınız her alanda başarıya ulaşacağınızı bilin" - Vodafone Türkiye CEO'su Colman Deegan: - "Girişimcinin başarılı olmak için müşteri deneyimine odaklanması gerekir. Müşterinin dijital deneyiminin mükemmel olması çok önemli. Müşteri deneyiminin ne olduğuna çok iyi odaklanmanız lazım"

Finans 22-11-19 15:32

GSM şirketleri 5G ve İleri Teknolojiye Bakış Paneli’nde buluştu

Mobile uygulama fuarı ‘Mobilefest’te bir araya gelen Turkcell CEO’su Murat Erkan, Türk Telekom CEO’su Ümit Önal ve Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan, 5G teknolojisinin sağlayacağı faydalar hakkında konuştu.Dijital pazarlama profesyonelleri, mobil uygulama dünyası ve teknoloji meraklılarını bir araya getiren, dünyanın ve Türkiye’nin ilk mobil uygulama fuarı olduğu belirtilen Mobilefest, devam ediyor.

Finans 22-11-19 14:05

Vodafone Türkiye'nin FAVÖK'ü 2 milyar TL'ye yükseldi

Nisan-Eylül 2019 dönemine ait ilk yarıyıl sonuçlarını açıklayan şirketin yatırımları 733 milyon TL olarak gerçekleşti - Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Colman Deegan: - "Türkiye'nin ve sektörümüzün geleceğine duyduğumuz güvenle yatırımlarımıza devam edeceğiz" - "Fiber yatırımları, altyapı paylaşımı ve yerli 5G ekosistemi oluşturulması gibi ivedilikle ele alınması gereken pek çok konu var. Bu alanlarda ilerleme kaydetmek için üzerimize düşeni yapmaya hazırız"

Finans 13-11-19 09:41

CEO Agenda 2020

Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Colman Deegan: - Çok yakında istisnasız tüm nesneler birbiriyle bağlantılı olacak. Bu doğrultuda, şirketler için de büyümenin anahtarı dijitalleşme" - "Dijitalleşme yeni ürün ve hizmetler, iş fikirleri ve üretim metotları ortaya çıkararak, işletmeleri geleneksel iş süreçlerini terk etmeye zorluyor" - Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin: - "Önümüzdeki 10 yılda dijital ekonominin 100 trilyon dolara ulaşması bekleniyor, yapay zekanın 75 milyon işi yok edeceği 132 milyon yeni iş alanı yaratacağı öngörülüyor"

Finans 06-11-19 10:34

Vodafone 41. İstanbul Maratonu

Organizasyonda dereceye giren atletlere ödülleri takdim edildi - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu: "Dünya çapında en önemli 3 maraton arasına girme yolunda çok çalışacağız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" - Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Colman Deegan: "Maratonu sadece bir spor etkinliği olarak değil, İstanbul'un global bir marka şehre dönüşmesi hedefiyle de destekliyoruz"

Spor 03-11-19 13:11

Vodafone ve TOBB, Diyarbakır’da KOBİ’lerle buluştu

Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Colman Deegan: - “Dijitalleşme, sektörlerin rekabet edebilirliği, ülke ekonomisinin sürdürülebilirliği ve yarının inşası için dün olduğundan çok daha fazla önemli, yarınların hayal ettiklerimizin çok daha ötesinde yenilikler getirecek”

Finans 18-10-19 14:56

Vodafone 41. İstanbul Maratonu'na doğru

Maraton bu yıl "İstanbul senin, durma koş!" sloganıyla 3 Kasım Pazar günü koşulacak - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu: "Dünyanın en iyi maratonları arasında yer alabilmek için elimizden geleni yapacağız. 41 yıl önce ortaya konan bu markayı çok daha yukarılara taşımayı hedefliyoruz" - Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar: "İstanbul Maratonu, Türkiye'nin en büyük sivil kitle hareketi" - Spor İstanbul Genel Müdürü İzzet Renay Onur: "Bu sene 15 ve 10 kilometreyi birleştirdik. Organizasyon, 42, 15 ve 8 kilometre olmak üzere 3 kategoride koşulacak. 9 bin görevli, bin gönüllü olmak üzere toplam 10 bin kişilik bir takımla hizmet vereceğiz. Hedefimiz, altın kategoride düzenlenen maratonu platin kategoriye taşımak" - Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Colman Deegan: "Maratonda bu yıl çocuklar için koşacağız. Kodlama eğitimlerimizle çocuklarımızı dijital geleceğe hazırlayacağız"

Haber 12-10-19 13:24

“CEO Club 50 Güçlü Kadın CEO Zirvesi”

Şirketlerin 2018 cirolarına göre belirlenen Türkiye’nin En Güçlü 50 Kadın CEO'su arasında, ING Bank Türkiye Genel Müdürü Pınar Abay birinci, MV Holding CEO'su Ebru Dorman ikinci, Philips Ortadoğu ve Türkiye CEO’su Özlem Fidancı üçüncü, GE Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Canan Özsoy dördüncü, Tat Gıda ve Düzey Pazarlama CEO'su Arzu Arslan Kesimer beşinci oldu - Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan: - “Araştırmalara göre, yönetim kurullarında ve diğer üst düzey rollerde kadın temsiliyetini artıran şirketler, daha iyi iş sonuçları ve performans elde ediyor. Kadınlar, yarının iş dünyasında daha büyük roller üstlenmeli. Bu vesileyle, ödül alan kadın CEO’larımızı tebrik ederim”

Haber 19-09-19 12:17

“CEO Club 50 Güçlü Kadın CEO Zirvesi”

Şirketlerin 2018 cirolarına göre belirlenen Türkiye’nin En Güçlü 50 Kadın CEO'su arasında, ING Bank Türkiye Genel Müdürü Pınar Abay birinci, MV Holding CEO'su Ebru Dorman ikinci, Philips Ortadoğu ve Türkiye CEO’su Özlem Fidancı üçüncü, GE Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Canan Özsoy dördüncü, Tat Gıda ve Düzey Pazarlama CEO'su Arzu Arslan Kesimer beşinci oldu - Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan: - “Araştırmalara göre, yönetim kurullarında ve diğer üst düzey rollerde kadın temsiliyetini artıran şirketler, daha iyi iş sonuçları ve performans elde ediyor. Kadınlar, yarının iş dünyasında daha büyük roller üstlenmeli. Bu vesileyle, ödül alan kadın CEO’larımızı tebrik ederim”

Yurthaber 19-09-19 12:17

Teknoloji belediyelerin verimliliğini arttırabilir

Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Colman Deegan: - "Teknoloji hem vatandaşların hayat kalitesini iyileştirebilir, hem de belediyelerdeki iş yapış biçimlerini ve işleyişleri daha verimli hale getirebilir"

Yurthaber 04-09-19 11:55

Teknoloji belediyelerin verimliliğini arttırabilir

Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Colman Deegan: - "Teknoloji hem vatandaşların hayat kalitesini iyileştirebilir, hem de belediyelerdeki iş yapış biçimlerini ve işleyişleri daha verimli hale getirebilir"

Finans 04-09-19 11:52

Vodafone yerli ve milli teknolojilere destek vermeyi sürdürüyor

Yerli ve milli baz istasyonu ULAK, Vodafone şebekesinde canlı hizmet vermeye başladı - Vodafone Türkiye CEO'su Colman Deegan: - "Global tecrübemizi ve mühendislik bilgimizi en kapsamlı şekilde ULAK’ın geliştirilmesi için kullandık, ağustos ayı itibarıyla da ULAK baz istasyonlarını ticari şebekemizde devreye almaya başladık"

Yurthaber 27-08-19 10:31

Vodafone yerli ve milli teknolojilere destek vermeyi sürdürüyor

Yerli ve milli baz istasyonu ULAK, Vodafone şebekesinde canlı hizmet vermeye başladı - Vodafone Türkiye CEO'su Colman Deegan: - "Global tecrübemizi ve mühendislik bilgimizi en kapsamlı şekilde ULAK’ın geliştirilmesi için kullandık, ağustos ayı itibarıyla da ULAK baz istasyonlarını ticari şebekemizde devreye almaya başladık"

Finans 27-08-19 10:28

Vodafone Türkiye'nin servis gelirleri 2,9 milyar lira oldu

Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Colman Deegan: - "2019-2020 mali yılımızın ilk çeyreğinde servis gelirlerimiz yüzde 17,2 artışla 2,9 milyar TL’ye yaklaştı. Amacımız; daha iyi bir gelecek için herkesi birbirine bağlamak"

Yurthaber 26-07-19 14:45

Vodafone Türkiye'nin servis gelirleri 2,9 milyar lira oldu

Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Colman Deegan: - "2019-2020 mali yılımızın ilk çeyreğinde servis gelirlerimiz yüzde 17,2 artışla 2,9 milyar TL’ye yaklaştı. Amacımız; daha iyi bir gelecek için herkesi birbirine bağlamak"

Finans 26-07-19 14:45

Vodafone Türkiye'den 1 yılda 1,5 milyar TL yatırım

Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Colman Deegan: - "Vodafone’un müşterilerine benzersiz dijital deneyim sunan bir şirket olarak bilinmesini istiyoruz ve yatırımlarımıza bu doğrultuda devam ediyoruz. Bu kapsamda, 2018-19 mali yılında toplam 1,5 milyar TL yatırım yaparak Türkiye ekonomisine katkıda bulunduk"

Haber 14-05-19 14:40

Vodafone Türkiye'den 1 yılda 1,5 milyar TL yatırım

Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Colman Deegan: - "Vodafone’un müşterilerine benzersiz dijital deneyim sunan bir şirket olarak bilinmesini istiyoruz ve yatırımlarımıza bu doğrultuda devam ediyoruz. Bu kapsamda, 2018-19 mali yılında toplam 1,5 milyar TL yatırım yaparak Türkiye ekonomisine katkıda bulunduk"

Yurthaber 14-05-19 14:39

Türkiye Teknoloji Buluşmaları

Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Colman Deegan: - "Geçtiğimiz yıl Türkiye'nin dijital skoru 53 idi. Dijital Dönüşüm Hareketi kapsamında gittiğimiz şehirlerde bir araya geldiğimiz ve ürünlerimizle dijitalleşmelerine katkıda bulunduğumuz işletmelerin sayısı arttıkça, bu skoru 69'a çıkardık. Bize büyük bir mutluluk ve gurur veren bu artış, Türkiye'nin dijitalleşmesine katkımızı net bir şekilde ortaya koyuyor"

Yurthaber 04-05-19 14:01

Türkiye Teknoloji Buluşmaları

Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Colman Deegan: - "Geçtiğimiz yıl Türkiye'nin dijital skoru 53 idi. Dijital Dönüşüm Hareketi kapsamında gittiğimiz şehirlerde bir araya geldiğimiz ve ürünlerimizle dijitalleşmelerine katkıda bulunduğumuz işletmelerin sayısı arttıkça, bu skoru 69'a çıkardık. Bize büyük bir mutluluk ve gurur veren bu artış, Türkiye'nin dijitalleşmesine katkımızı net bir şekilde ortaya koyuyor"

Finans 04-05-19 13:59

İTÜ Vodafone Future Lab açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan: - "Gelişmiş ülkelerle yarışabilmemiz adında, Milli Teknoloji Hamlesi ve içinde yaptığımız iş ve işlemler bizim için vazgeçilmez. Teknolojiyi mümkün olan en yüksek ölçüde yerli ve milli imkanlarla üreten ülkelerden biri olmak için çalışmaya devam ediyoruz" - "Yerli üretimi destekleyen birçok önemli projede aktif yer alan Vodafone, bir yeniliğe daha imza attı. Vodafone Türkiye, İTÜ Vodafone Future Lab'da 30'dan fazla 'geleceğin teknolojisi'ni bugünden sergiliyor. İTÜ ve Vodafone bir araya gelerek, Türkiye'nin dijital dönüşümünde 'Ben de varım.' dedi" - "e-SIM'in ülkemizde, yine belli oranlarda yerlilik şartıyla getirilerek, hizmete sunulması gerekiyor" - Vodafone Türkiye CEO'su Colman Deegan: - "İTÜ Vodafone Future Lab, hızla dijitalleşip akıllanan dünyada, Türkiye'yi yeni rekabet koşullarına hazırlayan bir teknoloji üssü olarak hizmet verecek"

Yurthaber 29-04-19 13:45

İTÜ Vodafone Future Lab açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan: - "Gelişmiş ülkelerle yarışabilmemiz adında, Milli Teknoloji Hamlesi ve içinde yaptığımız iş ve işlemler bizim için vazgeçilmez. Teknolojiyi mümkün olan en yüksek ölçüde yerli ve milli imkanlarla üreten ülkelerden biri olmak için çalışmaya devam ediyoruz" - "Yerli üretimi destekleyen birçok önemli projede aktif yer alan Vodafone, bir yeniliğe daha imza attı. Vodafone Türkiye, İTÜ Vodafone Future Lab'da 30'dan fazla 'geleceğin teknolojisi'ni bugünden sergiliyor. İTÜ ve Vodafone bir araya gelerek, Türkiye'nin dijital dönüşümünde 'Ben de varım.' dedi" - "e-SIM'in ülkemizde, yine belli oranlarda yerlilik şartıyla getirilerek, hizmete sunulması gerekiyor" - Vodafone Türkiye CEO'su Colman Deegan: - "İTÜ Vodafone Future Lab, hızla dijitalleşip akıllanan dünyada, Türkiye'yi yeni rekabet koşullarına hazırlayan bir teknoloji üssü olarak hizmet verecek"

Finans 29-04-19 13:41

Microsoft ve Vodafone iş birliğinde yapay zeka Türkçe öğrendi

Microsoft Türkiye ve Vodafone Türkiye, yapay zeka alanında iş birliğine giderek, Türkçe doğal dil işleme teknolojisine dayalı sohbet robotu geliştirdi - Microsoft Türkiye Genel Müdürü Murat Kansu: - "TOBi'yi Türkiye'de Vodafone'la birlikte geliştireceğiz, yakında hayata geçecek. Burada Microsoft'un LUIS adını verdiğimiz doğal dil anlama teknolojisini kullanıyoruz" - "İlk defa olarak Microsoft, Almanca, İngilizce, Fransızca diller gibi Türkçe'yi de fabrika çıkışı olarak desteklediği ana dillerden biri haline getirdi" - Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Colman Deegan: - "Vodafone'luların yeni dijital asistanı TOBi, 'Vodafone Yanımda' uygulamamız içinden erişilebilen yepyeni bir müşteri iletişim kanalı olacak"

Yurthaber 15-03-19 12:46

Microsoft ve Vodafone iş birliğinde yapay zeka Türkçe öğrendi

Microsoft Türkiye ve Vodafone Türkiye, yapay zeka alanında iş birliğine giderek, Türkçe doğal dil işleme teknolojisine dayalı sohbet robotu geliştirdi - Microsoft Türkiye Genel Müdürü Murat Kansu: - "TOBi'yi Türkiye'de Vodafone'la birlikte geliştireceğiz, yakında hayata geçecek. Burada Microsoft'un LUIS adını verdiğimiz doğal dil anlama teknolojisini kullanıyoruz" - "İlk defa olarak Microsoft, Almanca, İngilizce, Fransızca diller gibi Türkçe'yi de fabrika çıkışı olarak desteklediği ana dillerden biri haline getirdi" - Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Colman Deegan: - "Vodafone'luların yeni dijital asistanı TOBi, 'Vodafone Yanımda' uygulamamız içinden erişilebilen yepyeni bir müşteri iletişim kanalı olacak"

Finans 15-03-19 12:42

Vodafone Türkiye mali yılın 3. çeyrek sonuçlarını açıkladı

Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Colman Deegan: - "Vodafone olarak 'dijitalleşmenin öncü operatörü' olma hedefiyle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu doğrultuda, müşteri deneyimini iyileştirmek amacıyla dijitalleşmenin gücünden yararlanmaya odaklanıyoruz"

Haber 29-01-19 11:30

Fiberde ortak çalışmaya hazırız

Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Colman Deegan: - "Geleceğin anahtarı fiber olacak. Bu noktada, tüm paydaşlar açısından başarılı bir model geliştirmek üzere hükümet ve diğer operatörler ile birlikte çalışmaya hazırız. Hükümet politikasıyla tam uyumlu bir varlık paylaşımını sonuna kadar destekliyoruz" - "Türkiye'de sabit genişbant pazarında sürdürülebilir bir rekabet ortamı sağlanmasına ve tüm ülkeyi saran bir fiber altyapı için önceliklendirilmiş yatırımlara ihtiyaç var" - "Yatırımların önünün açılması, yatırım ikliminin desteklenmesi ve bu alanda yeni teşviklerin devreye alınmasıyla Türkiye, telekomünikasyon sektöründe bölgesinin lideri olmaya aday" - "Türkiye'nin en büyük uluslararası doğrudan yatırımcılarından biri olarak, 2019 yılında da ülkeye ve sektörün gelişimine duyduğumuz güvenle yatırım yapmaya devam edeceğiz" - "2019'da Türkiye'nin 'yerli ve milli üretim' hedefini desteklemeye ve bu kapsamda, yerel iş ortakları ve girişimciler ile birlikte çalışmayı sürdüreceğiz" - "Türkiye'nin 5G yolculuğunu, bugüne dek olduğu gibi önümüzdeki süreçte de kararlı bir şekilde desteklemeyi sürdürecek ve yeni nesil teknolojileri Türkiye ile buluşturmaya devam edeceğiz"

Finans 30-12-18 11:04

Vodafone Türkiye'nin servis gelirleri 5,2 milyar lira oldu

Vodafone Türkiye'nin servis gelirleri, nisan-eylül döneminde geçen yılın aynı sürecine göre yüzde 14,6 artarak 5,2 milyar lira oldu - Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Colman Deegan: - "Enflasyonla Mücadele Programı'na desteğimiz ve bu yönde müşterilerimize daha fazla değer sunma çabamız devam ediyor. Vodafone olarak, Türkiye'nin potansiyeline olan inancımızla yatırımlarımızı sürdüreceğimizin altını çizeriz"

Haber 13-11-18 13:52

DHA İSTANBUL - İSTANBUL MARATONU BAŞLADI

Haber - Kamera: Olgucan KALKAN - Buse Nur ARSLANOĞLU / İstanbul, DHA İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Spor İstanbul ve Vodafone tarafından bu yıl 40'ıncısı düzenlenen İstanbul Maratonu'nun startı verildi.  Maratonun startını Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Başkanı Fatih Çintimar, Spor İstanbul Genel Müdürü Abdulhalim Aksu ve Vodafone Türkiye CEO'su Colman Deegan verdi. 2012 yılında Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) tarafından "Altın Kategori" kapsamına alınan Vodafone İstanbul Maratonu'nun startı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün 300 metre gerisinden verildi.

Haber 11-11-18 09:40

Yeni Havalimanı'nın ilk yapay zeka teknoloji denemeleri Vodafone'den

Vodafone, İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk çağrısını yapan ve ilk yapay zeka teknoloji denemelerini gerçekleştiren operatör oldu - Vodafone Türkiye CEO'su Colman Deegan: - "İstanbul Yeni Havalimanı gibi dev bir projenin dijital altyapısını diğer operatörlerle altyapı paylaşımına giderek hep birlikte inşa etmek gibi yenilikçi bir çözümün, önümüzdeki dönemde Türkiye'yi dijitalleşme liginde öne çıkartacak diğer çalışmalar için de önemli bir referans noktası olacak. Vodafone olarak, 5G yolunda yeni teknolojileri abonelerimizle ve Türkiye ile buluşturmaya kararlılıkla devam edeceğiz"

Finans 29-10-18 14:04

Vodafone yeni akıllı ürün ailesini tanıttı

Vodafone Türkiye, “V-Yaşam” markası altında kullanıcısına her an her yerde bağlı olan ve mobil uygulama üzerinden kurulabilen akıllı ürün ailesi yeni V-Çocuk Saati, V-Pati, V-Araba ve V-Çanta’yı tanıttı - Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan: - “V-Yaşam, tüketicilere IoT cihazlarını birbirine bağlama ve yönetme imkanı veren yeni ve basit bir çözüm. Bu ürün ailesi içinde bağlantılı bir araba güvenlik cihazı, evcil hayvan takip cihazı, çanta takip cihazı ve yeni bir akıllı çocuk saati sunuyoruz. V-Yaşam ile kullanıcılara, hayatta değer verdikleri herkesin ve her şeyin güvende olduğundan emin olma imkanı sağlıyoruz”

Haber 26-10-18 12:29

Vodafone Mardinli çocukları geleceğe hazırlıyor

Vodafone köy köy gezerek, geleceğin çocuklarına kodlama öğretiyor. Eğitim tırı, köy köy dolaşıp, çocukların ayağına giderek onları teknoloji ile tanıştırırken, projenin sıradaki ayağı Mardin'de toplam 500 çocuğa kodlama eğitimi verilecek - Vodafone Türkiye CEO'su Colman Deegan: - "Türkiye'nin önünde büyük bir fırsat var, Türkiye, yeni mesleklerin, yeni teknolojilerin ve yeni sektörlerin oluşturulup geliştirilebileceği dijital bir toplum yaratabilir" - Türkiye Vodafone Vakfı Başkanı Hasan Süel: - "Müşterimiz olsun olmasın, bu ülkenin toprağında yaşayan herkesin sosyal ihtiyaçlarına kapasitemiz çerçevesinde cevap vermeye çalışacağız"

Finans 20-10-18 10:57

Vodafone ve Huawei, İstanbulTechCity için anlaştı

Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Colman Deegan: - "Vodafone olarak müşterilerimizin dijital dünyanın fırsatlarından yararlanmasını sağlamak için, mobil iletişimi geleceğe taşıyacak adımlar atmaya devam ediyoruz" - "TechCity Projesi’nin yeni döneminde de spektrum kaynaklarımızı daha verimli kullanmamıza imkan veren yeni şebeke optimizasyon teknikleri ile mükemmel kullanıcı deneyimi sağlama iddiamızı güçlendirmeye devam edeceğiz"

Finans 27-09-18 12:28

Düşler Akademisi projesi 10 yılda binlerce engelli gence umut oldu

Türkiye Vodafone Vakfı'nın engelli ve sosyal dezavantajlı bireyleri topluma kazandırmak üzere hayata geçirdiği "Düşler Akademisi", 10 yılı geride bıraktı - Türkiye Vodafone Vakfı tarafından "Düşler Akademisi" projesine aktarılan hibe tutarı 5,5 milyon TL'ye yaklaştı - Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Colman Deegan: - "Bugüne kadar yaptığımız sosyal yatırımların toplamı 37 milyon TL'ye yaklaşırken, gerçekleştirdiğimiz projelerle yaklaşık 4 milyon vatandaşımıza ulaştık"

Finans 03-09-18 13:24

Vodafone Red’in 1 Yıllık Sonuçları Açıklandı

Vodafone Red’in son bir yılının değerlendirildiği toplantıda konuşan Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan, “Sağladığımız ayrıcalıklarla...

Yurthaber 12-08-18 12:41

Vodafone Red'liler bir yılda 440 milyon lira tasarruf etti

Vodafone Türkiye CEO'su Colman Deegan: - "Vodafone Red ayrıcalıklarını son 1 yılda 795 bin müşterimiz kullandı. Bu müşterilerimize toplam 440 milyon liralık fayda sağladık" - Vodafone Red'liler, son 1 yılda 213,3 milyon GB mobil internet kullandı, 20,5 milyar dakika konuştu, 3,5 milyar SMS attı - Aylık internet kullanımı ortalama 8,5 GB'a ulaşan Vodafone Red'lilerin veri trafiği ise yüzde 57 arttı - "Her Şey Dahil Pasaport-Dünya" hizmetinin en fazla tüketildiği ülkeler Yunanistan, Almanya ve İtalya olurken, Red'lilerin en fazla aradığı ülkeler Almanya, Fransa ve KKTC oldu - En çok kullanılan faydalar, sinema bileti fırsatı, havaalanından hızlı geçiş hizmeti ve Yemeksepeti iş birliği oldu

Finans 12-08-18 11:47

Vodafone Türkiye'nin mobil abone sayısı yaklaşık 23,4 milyon

Vodafone Türkiye'nin mobil abone sayısı yaklaşık 23,4 milyon, 4,5G abonesi de 14 milyon kişiye ulaştı - Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Colman Deegan: - "Servis gelirlerimizde devam eden çift haneli büyüme Türkiye telekom pazarının sağlıklı gelişimini sürdürdüğünün, özellikle mobil internet kullanımında ürün ve hizmetlerimize olan güçlü talebin devam ettiğinin göstergesi. Bu dönemde veri kullanımları geçen yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 70,6 artış kaydetti" - "Genç ve teknolojiye meraklı bir nüfusa sahip olan Türkiye'nin sunduğu büyüme fırsatlarından heyecan duyuyoruz. Bu heyecanla, ekonomiye katkımızı artırarak sürdürürken, dijitalleşmenin tüm Türkiye'yi kapsaması için çalışmaya devam edeceğiz"

Haber 25-07-18 11:21

Vodafone'dan Mersinli çocuklara kodlama eğitimi

Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Deegan: - "Her bir çocuğumuz kod yazmaya başladığında Türkiye dijitalleşmiş olacak. Kodlamanın yaygınlaşması, yerli yazılım üretimini de teşvik edecek. Böylece Türkiye teknoloji tüketen değil, teknoloji üreten bir nesle sahip olacak" - Türkiye Vodafone Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Süel: - "Bize göre artık vazgeçilmeyen bir değişim de dijitalleşmeyle gerçekleşiyor"

Finans 18-04-18 14:16

Vodafone, Mersin'de 300 çocuğa kodlama eğitimi verecek

Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Deegan: - "Kodlamanın yaygınlaşması, yerli yazılım üretimini de teşvik edecek. Böylece Türkiye teknoloji tüketen değil, teknoloji üreten bir nesle sahip olacak"

Haber 18-04-18 13:38

Vodafone Van'da çağrı merkezi açtı

Vodafone Van'da 10 milyon lira yatırımla çağrı merkezi açtı - Yaklaşık 380 kişinin görev yaptığı ve istihdamın yüzde 64’ünü kadınların oluşturduğu Vodafone Van Çağrı Merkezi, bölgede yaşayan genç nüfusun kariyer ve gelecek hedeflerini hayata geçirmesine de destek olacak - Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Deegan: - "Bu merkezle birlikte çağrı merkezleri toplam yatırımımız 900 milyon TL oldu"

Haber 15-04-18 17:59

Ekonomi Bakanı Zeybekci: “Ya bu dalganın üzerine çıkıp sörf yapacağız ya da o dalganın altında kalacağız”

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, dünyada elektronik ticaret, elektronik hayat, elektronik ihracat diye dev bir dalga geldiğini belirterek, “Ya bu dalganın üzerine çıkıp sörf yapacağız ya da o dalganın altında kalacağız ve geriye doğru sayacağız” dedi.Vodafone’nin Van’da hayata geçirdiği 11’inci çağrı merkezinin açılışına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Van Valisi Murat Zorluoğlu, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Halil İbrahim Güray, Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Ergun, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Üyesi Hasan Süel, CMC Türkiye Müdürü Aytaç Aydın ve davetliler katıldı.

Haber 15-04-18 16:31

Colman Deegan: “genişbant Teknolojileri Dijital Hayatın Omurgasını Oluşturuyor”

Vadofone Türkiye CEO’su Colman Deegan, Türkiye’de mobil kullanıcılar ayda ortalama 3.2 GB, sabit genişbant kullanıcıları...

Yurthaber 23-03-18 15:57

Başbakan Yardımcısı Şimşek Vodafone standını ziyaret etti

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Vodafone Türkiye Üst Yönetecisi (CEO) Colman Deegan’dan Türkiye'deki işletmelere ve belediyelere sundukları çözümler hakkında bilgi aldı

Haber 23-03-18 15:47

Colman Deegan: “Genişbant teknolojileri dijital hayatın omurgasını oluşturuyor”

Vadofone Türkiye CEO’su Colman Deegan, Türkiye’de mobil kullanıcılar ayda ortalama 3.2 GB, sabit genişbant kullanıcıları ise 90 GB civarı veri kullandığını belirterek, “Bu kullanım oranları, genişbant teknolojilerinin halihazırda dijital hayatın omurgasını oluşturduğunu ve dijital geleceğin de ana sağlayıcısı konumunda yer aldığını gösteriyor.

Haber 23-03-18 15:04

Uludağ Ekonomi Zirvesi

Akbank Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Binbaşgil: - "Artık işlemlerimizin yüzde 95'e yakını şubeler dışında oluyor. Bu korkunç bir rakam. Dünyaya ayak uydurabilmek için inovasyon laboratuvarı kurduk. Bize uygulanabilecek en iyi trendler neyse onu uygulamaya çalışıyoruz" - "Blockchain olayı gerçekten çok farklı noktalara getirecek. Bunun yaygınlaşması lazım. Bu, biraz zaman alıcı bir şey ama bu bittiği zaman çok daha farklı bir şey olacak. Müşterilerimiz bundan çok faydalanacak. Ucuz, hızlı ve güvenli olacak. Bunun için dünyadaki sistemin biraz değişmesi gerekiyor" - Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Deegan: - "Türkiye gerçekten dijital teknolojilerin kullanımı konusunda birçok piyasadan çok önde"

Haber 23-03-18 14:06