Cono Aşireti Haberleri

Adana'da Cono mahallesine drone'lu operasyon! Polis yapılan aramalarda uyuşturucu ele geçirdi

Adana’da 'Cono mahallesi' olarak bilinen mahallede uyuşturucu operasyonu yapıldı. Cono Aşireti'nin yaşadığı Yüreğir ilçesinin Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde drone'lu uygulamaya çok sayıda polis katıldı. Uyuşturucu madde satışının yoğun olduğu mahallede metruk binalar ve şüpheli araçlarda yapılan aramalarda uyuşturucu ele geçirildi. Emniyete götürülen şüphelilerinin savcılık talimatıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Haber 17-06-2022 13:12

Çatışmalar nedeniyle ara verilmişti! Cono Aşireti'nin yaşadığı mahallede dikkat çeken satılık yazısı

Adana'da Cono Aşireti mensuplarının ağırlıklı olarak yaşadığı Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında yıkımlar polis kontrolü eşliğinde devam ediyor. Evlerin yerine okul ve millet bahçesi yapılacağı kaydedilirken, bir evin duvarında 'Bu mahalle satılık' yazısı dikkat çekti. Kentsel dönüşüm söz konusu mahallede 3 yıl önce başlatılmıştı ancak çıkan çatışmalar nedeniyle ara verilmişti.

Haber 31-03-2022 14:30

Adana’da Cono aşiretine şafak vakti operasyon: Çok sayıda gözaltı

Adana’da gasp, hırsızlık, yağma, aşk vaadiyle dolandırıcılık suçlarına karıştığı öne sürülen Cono aşiretine helikopter destekli operasyon düzenlendi. Şafak vakti düzenlenen operasyonda özel harekat timleri koçbaşlarıyla kapıları kırıp evlere girerek çok sayıda şüpheliyi yakaladı.

Haber 16-10-2021 07:06

Cono Aşireti belgeselinin başrol oyuncusu Sergen Eşme silahlı kavgada yaralandı

Adana’da çekimlerine devam edilen Cono Aşireti'nin yaşamını konu alan belgesel filmin başrol oyuncusu Sergen Eşme, iki grup arasında çıkan silahlı kavgada yaralandı.

Magazin 05-07-2021 20:16

Cono Aşireti

Cono Aşireti Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cono Aşireti Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yakalanmamak için 'Conoca' konuşmuşlar! Fuhuş tuzağı böyle çökertildi

Adana'da otoyolda durdukları sürücüleri fuhuş bahanesiyle gasp ettiği öne sürülen zanlıların yakalanmamak için telefonda 71 kelimelik 'Conoca' konuştuğu, polisin 'Conoca'yı öğrenerek şebekeyi çökerttiği ortaya çıktı.

Haber 10-06-2021 10:08

Otoyolda 'fuhuş' oyunu! Saniye saniye böyle görüntülendi

Adana-Mersin arasında otoyolda durdurdukları araç sürücülerine fuhuş yaptıklarını söyleyip birliktelik teklif ettikten sonra onları gasp ettiği öne sürülen zanlılar, saniye saniye görüntülendi. Operasyonla yakalanan zanlılardan 20’si tutuklandı.

Haber 02-06-2021 10:03

İşledikleri suçlarla tanınan 'Conolar'ın yaşamı belgesel oluyor

Adana'da doğup, büyüyen Yazar Meltem Yılmaz ile 'Koku’nun Serüveni' belgeseliyle 60 festivalden ödülle dönen yönetmen Şahin Yiğit, Cono aşireti mensuplarının yaşamını belgeselle ekranlara taşımaya hazırlanıyor. Belgeselle, ‘Cono aşiretini yalnızca ilişkilendirildikleri suç dünyası ile değil günlük hayatlarından alışkanlıklarına, hayallerinden hayata tutunma çabalarına, yaşanmışlıklarından aşklarına, ayrılıklarına ve hüzünlerine kadar her yönüyle ekrana taşıyacak.

Haber 28-05-2021 11:53

Conolar mahalleyi birbirine kattı: Gelsin babaları gelsin, kurşun 7 buçuk lira!

Adana’da hırsız zannedilerek bıçaklanan 2 kişinin yakınlarıyla zanlıların yakınları mahallede taşlı sopalı kavga etti. Sokak taştan geçilmezken bir kadının, ''Gelsin babaları gelsin. Kurşun 7,5 lira olmuş'' demesi dikkat çekti.

Haber 06-05-2021 11:13