Çöp Konteyneri Haberleri

Belgrad Ormanı'nda vahşet! Çöp konteynerine yazılan o not cesede götürdü

Sarıyer'de Belgrad Ormanı içinde bulunan çeşmeden su almaya gidenler, çöp konteynerinin üzerindeki 'Ceset aşağıda' yazısını fark etti. Durumun bildirilmesi üzerine inceleme yapan polis, konteynerden yaklaşık 300 metre aşağıda bir erkeğe ait ceset buldu. Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı. İşte detaylar...

Haber 18-03-2024 13:59

Düzce'de çöp konteynerinde at eti ve kemikleri bulundu

Bölgede et satışı yapan işletmelerde denetim başlatıldı

Yurthaber 04-03-2024 14:55

İstanbul'un göbeğinde akılalmaz anlar: Günler sonra yere düşerek kurtuldu! Girdiği çöp konteynerinden çıkması kolay olmadı

İstanbul'un göbeğinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Geçtiğimiz günlerde sağanağın etkili olduğu Kadıköy'de bir vatandaş yağmurdan korunmak için çöp konteynerine sığındı. Ancak konteynerden çıkışı, girişi kadar kolay olmadı. Vatandaş konteynerden çıkmak istemedi. 2 gün sonra ise vinçle kurtarılan vatandaşın yere düştüğü anlar kameraya yansıdı.

Haber 05-11-2023 13:14

Çöp konteynerinde yeni doğmuş bebek cesedi bulundu! 'Havluya sarılı duruyordu'

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir çöp konteynırında yeni doğmuş bebek cesedi bulundu. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, bebek cesedini çöpten ekmek toplayan yaşlı kadın fark etti. Cesedin havluya sarılı halde olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 04-07-2023 12:59

Çöp Konteyneri

Çöp Konteyneri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çöp Konteyneri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Belediye başkanı Müge Anlı'ya seslendi, sosyal medya yıkıldı! 'Onları da bulabilir misin?'

Bursa’nın Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, bugün yaptığı paylaşımda Müge Anlı’ya seslendi. Bugüne kadar onlarca çöp konteynerinin kaybolması üzerine çaresizlik içinde kalan Başkan Kanar’ın talebi, sosyal medyada büyük dikkat çekti. İşte belediye başkanının o paylaşımı...

Haber 06-06-2023 10:30

Adeta yerinde duramadı! Üst üste gezintiye çıkıp vatandaşları peşinden koşturdu... Sanki otobüse binecek gibiydi

Amasya’da şiddetli fırtınanın etkisiyle caddede gezintiye çıkan çöp konteyneri, vatandaşları peşinden koşturdu. Kenara çektikleri firari konteynerin yeniden hareketlenmesine şaşıran vatandaşlar “Sanki otobüse binecek gibiydi” dedi.

Haber 30-03-2023 11:30

Fırtınanın savurduğu çöp konteyneri caddede gezintiye çıktı! O anlar kamerada

Amasya’da şiddetli fırtınanın etkisiyle caddede gezintiye çıkan çöp konteyneri, vatandaşları peşinden koşturdu. Kenara çektikleri firari konteynerin yeniden hareketlenmesine şaşıran vatandaşlar “Sanki otobüse binecek gibiydi” dedi. İşte şaşkına çeviren o anlar...

Haber 30-03-2023 10:30

Otomobilin caddeye park edilmesine kızan esnaf, aracı forkliftle çöp konteynerine koydu

Başakşehir'de oto sanayide çalışan bir esnaf tamir için getirilen arabanın, caddeye park edilmesine sinirlenerek forkliftle kaldırıp çöp konteynerine koydu.

Yurthaber 02-02-2023 13:40

İzmir'de çöp konteyneri temizleme aracından düşen işçi öldü

İzmir'de çöp konteyneri temizleme aracından düşen işçi öldü

Yurthaber 14-10-2022 20:00

Çorum'da baraj gölündeki çöp konteyneri vinçle çıkartıldı

Çorum'da baraj gölündeki çöp konteyneri vinçle çıkartıldı

Yurthaber 13-10-2022 14:48

Zonguldak'ta öğrencilerin çöp konteynerinde bulduğu köpek tedaviye alındı

Zonguldak'ta öğrencilerin çöp konteynerinde bulduğu köpek tedaviye alındı

Yurthaber 22-09-2022 16:01

Gaziantep'te çöp konteyneri yanında bebek cesedi bulunmasına ilişkin 3 şüpheli yakalandı

Gaziantep'te çöp konteyneri yanında bebek cesedi bulunmasına ilişkin 3 şüpheli yakalandı

Yurthaber 14-09-2022 15:48

Ailesinden gizli banyoda doğum yaptı! Akılalmaz olayın ardından çıkanlar duyanları hayrete düşürdü

İstanbul'da yaşanan olayın her satırı kan dondurdu. V.S.K. isimli kadının evinde doğum yapıp bebeğini gömdüğü iddiası ekipleri harekete geçirdi. Her şeyi itiraf eden kadın ailesinden gizli banyoda doğum yapıp bebeği çöp konteynırına attığını söyledi. Görüntülerle doğrulanan olayın ardından bebek konteynırda bulunamadı. Çöplerin toplandığı atık merkezinde bebeği arama çalışmaları devam ediyor. V.S.K.'nın, bebeğin rıza dışı bir ilişkiden olduğunu söylemesi ekipleri bir kez daha harekete geçirdi.

Haber 27-07-2022 16:25

Gaziantep'te atık toplayıcı yer altındaki çöp konteynerine düştü

Gaziantep'te atık toplayıcı yer altındaki çöp konteynerine düştü

Yurthaber 12-07-2022 18:16

3 yaşındaki Yakup'un yasa boğan ölümü! Ailesi o halde görünce...

İzmit’te kahreden bir olay meydana geldi. 3 yaşındaki Yakup Sevgili, sokakta oynarken hareket ettirdiği çöp konteyneriyle merdiven arasında sıkıştı. Durumu gören ailesi hemen müdahale ederken küçük çocuk ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Müdahalelere rağmen kurtarılamayan minik Yakup hayatını kaybetti. Yürek yakan olayla ilgili konuşan Yakup’un amcası, "Yakup konteynere asılınca konteyner kaydı gitti. Yaralandı, başından darbe aldı. 2-3 saat sonra da hayatını kaybetti" dedi.

Haber 06-06-2022 22:37

Sancaktepe’de yeni doğan bebeğini çöpe atan anneden kan donduran sözler

Sancaktepe’de yeni doğan bebeğini çöp konteynerine attığı gerekçesiyle gözaltına alınan kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Mahkemedeki sorgusunda bebeğin ölü doğduğunu söyleyen kadın, “Gece saatlerinde kızım ile birlikte evdeki çöpü de alıp çıktık. Çöplerin arasında yeni doğan çocuğumu da oraya bıraktım. Olanlar nedeniyle çok pişmanım” dedi.

Haber 05-04-2022 20:51

Bebeğini çöp konteynerine atmıştı! O anne hakkında flaş karar

Sancaktepe'de çöp konteynerinde cesedi bulunan bebeğin annesi Pervin Y. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Pervin Y. sorgusunda 18 ile 5 yaşları arasında 5 çocukları olduğunu söyleyerek, yeni doğurduğu bebeği eşinin çocuk istememesi nedeniyle çöpe attığını söyledi. Pervin Y., bebeği gece yarısından sonra banyoda doğurduğunu, doğduğunda bebeğin ölü olduğunu belirtti. İşte kan donduran olayın detayları!

Haber 30-03-2022 23:28

Yürekler cız etti! Çöp konteynerinde bebek cesedi bulundu

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde çöp konteynerinde yeni doğmuş bir erkek bebeğinin cansız bedeni bulundu. Olayın aydınlatılması için güvenlik kameraları incelemeye alınırken mahalle sakinleri açıklamalarda bulundu.

Haber 29-03-2022 16:08

Beykoz'da çöp konteynerinde çok sayıda ölü köpek bulundu

Beykoz'da çöp konteynerinde çok sayıda ölü köpek bulundu

Yurthaber 16-03-2022 22:43

Adana'da çöp konteyneri çaldıkları iddia edilen 2 kişi yakalandı

Adana'da çöp konteyneri çaldıkları iddia edilen 2 kişi yakalandı

Yurthaber 03-02-2022 11:36

Akılalmaz anlar! Yenidoğan bebeği çöp gibi savurup attı

Tüyler ürperten olay, ABD'nin New Mexico eyaletinde yaşandı. Yeni doğan bebeğini çöp kutusuna atan bir kadın saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Bebeğini sanki bir çöpmüş gibi çöp konteynerine atan kadının rahat tavırları dikkat çekerken, bebek altı saat sonra canlı olarak çöpten çıkartıldı.

Haber 11-01-2022 09:13

Belediye Başkanı paylaşmıştı! Çöp konteynerinin ateşe verilmesiyle ilgili soruşturma

Bursa’nın İnegöl ilçesindeki bir çöp konteynerini ateşe veren şahıslar güvenlik kameralarına yakalandı. Söz konusu videoyu sosyal medya hesabından paylaşan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, "Milli servete bile bile zarar vermek hainliktir" diyerek tepki gösterdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Haber 26-12-2021 01:23

Fırtınanın sürüklediği konteyneri böyle yakaladı

Şiddetli fırtına bazı illerde can kayıplarına, yaralanmalara ve maddi hasara neden oldu. Birçok evin çatısının uçtuğu, ağaçların ve elektrik direklerinin devrildiği fırtınada, çöp konteynerlerinin sabit kalması da pek mümkün olmadı.

Haber 01-12-2021 08:43

Bursa'da görülmemiş olay! Çöpleri boşaltıp kovayı çaldı

Bursa'da kapı önünde duran çöp kovasını gözüne kestiren hırsız, görülmemiş bir olaya imza attı. İçi çöp dolu olan kovayı boşaltan şahıs, kovayı çaldıktan sonra hızla olay yerinden uzaklaştı. Kovanın çalındığını gören ev sahibi, yerine yeni kova alınca yine aynı olay yaşandı. Kameraya kaydedilen anlarla ilgili şikayetçi olunması üzerine polis ekipleri, harekete geçti.

Haber 22-11-2021 09:19

Battaniyeyle gömdüğü köpeğini çöp kamyonunda görünce çılgına döndü

Antalya’da bir vatandaş, ölen köpeğini parktaki toprak alana battaniyeye sarıp gömdü. Çevredekiler polise "Ceset gömüyor" ihbarında bulundu. Gömüldüğü yerden çıkartılan köpek ise belediyenin temizlik görevlilerince çöp kamyonuna konulunca ortalık bir anda karıştı. Belediye görevlileri ile hayvanseverler arasındaki 1 saatlik tartışma, köpeğin hayvan nakil aracılığıyla gömüleceği alana götürülmesiyle son buldu.

Haber 30-10-2021 13:51

GÜNCELLEME - Konya'da çöp konteynerindeki patlamaya ilişkin yakalanan 3 zanlıdan 1'i tutuklandı

Zanlıların, emniyetteki ifadesinde, dinamitli patlayıcının dere ve göllerde balık avlamak için hazırlandığını, bu düzeneği daha önce trafik kazasında hayatını kaybeden bir kişiden aldıklarını söyledikleri öğrenildi ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

Yurthaber 19-10-2021 16:12

Konya'da çöp konteynerinde patlama

Konya'da, bir kağıt toplayıcısının yeraltı çöp konteynerinden karton almaya çalıştığı sırada patlama yaşandı. Patlamanın ardından konteynerde inceleme yapan polis ekipleri, biri patlamış, diğeri ise patlamaya hazır el yapımı patlayıcı (EYP) olduğu tespit etti. Patlama nedeniyle bazı ev ve araçlarda hasar oluşurken, ölen ya da yaralanan olmadı.

Haber 15-10-2021 21:43

Yeşil cennet Taşköprü Yaylası, çöplüğe döndü! Kokudan rahatsız oldular

Gümüşhane sınırlarında, yeşil doğası ve temiz havasıyla ilgi gören 2 bin 140 rakımlı Taşköprü Yaylası, gelişigüzel atılan moloz ve evsel atıklar nedeniyle çöplüğe dönüştü. Doğa tutkunlarının yanı sıra yayla halkı, bölgede düzenli çöp alımları yapılması önerisinde bulunup, yakındıkları kötü görüntü ve kokunun da ortadan kaldırılmasını istedi.

Trend 18-08-2021 12:16

Kaldırımdaki çöp kutusunu söküp götürdü

Kahramanmaraş’ta bir şahıs kaldırımdaki çöp kutusunu söküp omuzuna alarak kayıplara karıştı.

Haber 01-07-2021 23:15

Bir poşet altını çöp sanıp attı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde eşinin masa üzerine koyduğu bir poşet dolusu altını çöpe atan şahsın yardımına belediye ekipleri koştu. Çöp konteynerini boşaltıp didik didin arayan ekipler, buldukları altınları sahibine teslim etti.

Haber 01-07-2021 21:19