Çöpçatan Haberleri

Akıl alır gibi değil! Paket paket aşk sattılar! Tarifeler 400 TL ile 1200 TL arasında…

Dolandırıcılar her gün kendilerini daha da geliştirmeye devam ediyor. Teknolojiye de aktif şekilde kullanmaya başlayan dolandırıcılar bu kez sahte arkadaşlık siteleri üzerinden milyonlarca liralık vurgun yaptılar. Mutlu bir yuva ve akşam yemeği yalanı ile binlerce kişiyi dolandırdılar. 'Alo Randevu' dolandırıcılık şebekesine 'Saklambaç' operasyonu düzenlendi. Operasyonda 11 kişi gözaltına alındı. İşte detaylar…

Haber 26-12-2022 08:13

Çöpçatanlık Festivali 'başarılı' oldu! Onlar sokak ortasında sevişirken, diğerleri alkış tuttu

İrlanda'da 160 yıldan uzun bir süre önce başlayan ve Eylül ayında gerçekleşen Lisdoonvarna Çöpçatanlık Festivali, bu yıl akıllara durgunluk veren bir olaya şahit oldu. Kameralara kaydedilen ve sosyal medyada geniş çapta yayılan bir video, festival esnasında bir çiftin herkesin önünde cinsel ilişkiye girdiklerini, etraftaki insanların da tezahüratlar eşliğinde onları izlediklerini gösterdi.

Trend 13-09-2022 15:34

Forbes listesine girdi: Çöpçatanlık uygulaması ile milyarder oldu

Forbes dünyanın en zengin insanlarını açıkladı. listeye bu yıl daha önce görmediğimiz isimler de dahil oldu. Forbes'un en zenginler listesi açıklandı. Listede ilk sıralarında son yıllarda olduğu gibi Elon Musk, Bill Gates ve Jeff Bezos gibi bilindik isimler yer aldı. Ancak bu yıl adını pek duymadığımız yüzlerce yeni milyarder çıktı.

Finans 09-04-2021 15:31

Çöpçatan

Çöpçatan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çöpçatan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.