Çorap Haberleri

Ayaklarım bir türlü ısınmıyor! diyenler için sıcak tutma garantili çoraplar

Kışın gelmesiyle birlikte en çok yaşadığımız sorunlardan biri de ayaklarımızın bir türlü ısınmaması oluyor, değil mi? Biraz soğuk hava, rüzgar ve kar ayaklarımızı hemen üşütmeye yetiyor ama endişelenmeyin çünkü sizin için soğuklara meydan okuyan sıcaklık garantili çoraplar bulduk! Soğuk kış günlerinde ayaklarınızı ısıtacak birbirinden farklı renk ve tasarımlara sahip çorap modellerine gelin birlikte bakalım.

Haber 25-12-2023 03:03

Bu şekilde uyuyanlar dikkat! İdrar ve solunum yolları riski doğuruyor

Uzmanlar yetişkin bir insanın ortalama 6-8 saat uyuması gerektiğini vurguluyor. Uyku vücudun en temel ihtiyaçları arasındadır. Fakat yapılan araştırmalar, az ya da fazla uykunun kalp krizi, ve felç riskini artırdığını ortaya koydu. Uzmanlar toplumda birçok kişinin uyku sırasında yaptığı bir hataya da değindi. İşte detaylar...

Haber 20-11-2023 09:51

Filtre kahve tiryakileri dikkat! Şoke eden hileyi uzman isim paylaştı: Kadın çorabıyla...

Konya'da, Necmettin Erbakan Üniversitesi'nden Doç. Dr. Ceyhun Can Özcan, sahadaki gözlemlerinde bazı işletmelerde kahvelerin, sağlıksız ortamlarda demlendiğini tespit ettiklerini söyledi. Doç. Dr. Özcan, ''Filtre kağıdı kullanmak yerine, özellikle saç bonesiyle, kadın çorabıyla, maliyetleri düşürmek adına kahve demlemesi yapabiliyorlar. İçinde plastik barındıran ve sıcak suyla temas ettiğinde çözülen, kanserojen madde olan plastik içeren malzemeler kullanıyorlar'' dedi.

Haber 04-10-2023 19:35

Fiyatı 676 TL'ye düştü! Jack Jones boxer ve çorap setinde %57 indirim

İç giyimde rahatlığa önem veren beyler buraya! Sizi hem rahat hissettirecek hem de tarzınızı tamamlayacak Jack Jones boxer seti kısa süreliğine %57 indirimle satışta! Stil sahibi bir görünümün yanı sıra sağlam, kaliteli ve rahat bir iç giyim deneyimi yaşamanızı sağlamak üzere tasarlanan bu set, gardırobunuzun vazgeçilmez parçalarından biri olacak. İşte detaylar!

Haber 31-07-2023 11:11

Kadınların hayatını kolaylaştıran 15 yaşam tüyosu

Günlük sorumluluklarımız oldukça yorulmamıza neden olabiliyor. Bu nedenle hayatı kolaylaştıran ufak tüyolar hem zamandan hem de beden yorgunluğundan kazanmamızı sağlıyor. Kadınların hayatını kolaylaştıran 15 yaşam tüyosu etkili sonuçlar sağlıyor.

Kadin 12-06-2023 15:31

Fiyatı düştü! Jack Jones erkek iç giyim ürünlerinde indirim

İç giyimde rahatlığa önem veren erkekler buraya! Jack Jones'un eşsiz tasarımlı boxer setlerinde %30'a varan indirim fırsatı sizleri bekliyor. Rahatlığı ve konforu her daim hissedeceğiniz Jack Jones boxer modelleri arasından indirimli olanları sizin için seçtik. İşte detaylar!

Haber 17-05-2023 18:00

Pirinç dolu çorap giydiğinizde mucizelere hazır olun! Tüm rahatsızlıkları söküp atıyor

Bahar aylarında artış gösteren sağlık sorunları yaşam kalitesinin düşmesine neden oluyor. Uzmanlar artan saman nezlesinin belirtilerini azaltmak için çeşitli önerilerde bulunuyor. Oldukça şaşırtıcı olabilen bu öneriler arasında yer alan pirinç dolu çorap yönteminin faydaları saymakla bitmiyor.

Haber 25-04-2023 16:50

Sakın bu şekilde uyumayın! İdrar ve solunum yolları için büyük risk oluşturuyor

Uyku vücudumuzun en temel ihtiyaçları arasında yer alıyor. Yapılan araştırmalarda az ve fazla uykunun kalp krizi, felç riskini artırdığı öğrenildi. Sağlık için uykunun süresinin düzenlenmesinin yanı sıra nasıl uyuduğumuzda önem taşıyor. Uzmanlar toplumda birçok kişinin uyku sırasında yaptığı bir hatayı paylaşarak bu hatanın meydana getirdiği hastalıkları sıraladı.

Haber 23-04-2023 16:22

Soğuk havalarda ayağınızı sıcacık tutacak en iyi yün çoraplar

Yaz kış ayakları üşüyen biriyseniz yün çoraplarla mutlaka tanışmalısınız. Serin ve soğuk günlerinin kurtarıcısı olan bu parçalar, gün boyu hem rahat hissettirir hem ayaklarınızı sıcacık tutar. Kalın bir yapıya sahip olan çorapları bot ve spor ayakkabılarla rahatlıkla kullanabilirsiniz. Gelin, en soğuk geçen kış aylarında bile içinizi ısıtacak birbirinden güzel yün çorapları daha yakından inceleyelim!

Haber 17-03-2023 18:00

Kaloriferleri açmadan ısınmanızı sağlayacak tüyolar! Doğal gaz faturalarınızı düşürebilirsiniz

Doğal gaz faturaları kış aylarında bütçeyi oldukça zorluyor. Vatandaşlar doğal gaz faturalarını düşürmek için çeşitli yöntemler arıyor. Geceleri kaloriferi kapatmak istemeyen ama kapatınca da üşüyen kişiler için aşağıda bulunan tüyolar oldukça etkili sonuçlar sağlıyor. Uzmanlar geceleri kaloriferleri açmadan ısınmanızı sağlayacak yöntemleri paylaştı.

Kadin 29-01-2023 14:13

Soğuk kış aylarında ayaklarını sıcak tutmak isteyenlerin tercihi en iyi havlu çoraplar

Dondurucu soğuklar, karlı havalar kapıda... Hâl böyle olunca kışlık çoraplar en çok araştırılan ürünler arasına hızlı bir giriş yaptı. Özellikle de havlu çoraplar! Siz de "Ayaklarım çok üşüyor!" diyenlerdenseniz ve ayaklarınızı ısıtacak bir çözüm arıyorsanız havlu çorapları tercih edebilirsiniz. Öyleyse gelin, en iyi havlu çorapları keşfedelim!

Haber 23-01-2023 17:06

TikTok'ta viral oldu! Sabah olanlara inanamayacaksınız... Vücudumdan ne çıkardıysa, işe yaradı. Çok daha iyi hissediyorum.

TikTok'ta yapılan ilginç sağlık deneyleri şaşırtmaya devam ediyor. Bu yıl giderek artan kış hastalıklarının etkilerinin çok daha rahatsız edici boyutlara ulaşması grip ve soğuk algınlığını iyileştirmenin çeşitli yollarını aratıyor. TikTok'ta viral haline gelen 'patates çorap' yönteminin etkisi yapanları hayrete düşürüyor.

Haber 05-01-2023 10:43

Soğuk havalarda ayaklarını ısıtamamaktan şikayetçi olanlara havlu çorap önerileri

Soğuk kış aylarında ayaklarınızı ısıtamıyorsanız pek çok modelde kışlık çorap bulabilirsiniz. Havlu çoraplar da bu ürünlerden biri. Yumuşacık ve esnek yapılarıyla sadece evde değil, dış ortamlarda da tercih edilebilen desen ve renkte birçok model üretiliyor. Siz de ayaklarınızı sıcacık tutacak havlu çoraplara ihtiyaç duyuyorsanız okumaya devam edin!

Haber 04-01-2023 16:47

Hediye almakta gecikenler için en iyi son dakika hediyeleri

Sevdiklerinize hediye alma işini son dakikaya bıraktıysanız online alışveriş ile aradığınız hediyeyi çok daha hızlı bir şekilde bulabilirsiniz. Eğer ne hediye alacağınıza bir türlü karar veremediyseniz üzülmeyin. Harika bir listeyle karşınızdayız! Tarot setinden yüz maskesine, tokadan batik çoraplara, gece lambasından hoparlöre kadar birbirinden özel hediye tavsiyelerimiz için yazımıza göz atabilirsiniz.

Haber 28-12-2022 11:56

Sevdiklerinize unutamayacakları bir hediye vermek istiyorsanız bu liste yol göstericiniz olabilir

Yılbaşı yaklaşırken siz de sevdikleriniz için hediye arayışına girmiş olabilirsiniz. Hem yıllarca kullanılabilecek hem unutulmayacak hediye önerileri arıyorsanız bu liste tam size göre! Çünkü benzersiz sürprizler yapabilmeniz için yol gösterici nitelikte olan, birbirinden kullanışlı ürünleri bir araya getirdik. Gelin, o ürünleri beraber keşfedelim!

Haber 06-12-2022 14:14

Z kuşağından birine hediye almak zorundaysanız bu listeye kesinlikle göz atmalısınız

Z kuşağı olarak adlandırdığımız günümüz gençlerini hediye konusunda memnun edebilmek biraz zor olabilir. Gençler için hediye seçimi yaparken onlara hitap edebilmek oldukça önemli. Her neslin ilgi alanının farklı olduğunu göz önünde bulundurmalısınız. Sizler için Z kuşağının ilgisine yönelik hediye önerileri listeledik. Gelin, bu ürünleri hep birlikte inceleyelim.

Haber 24-11-2022 14:54

Utanmayın herkes yaşıyor! Ayakkabı kokusunu geçirmek için doğal yöntemler

Bazı ayakkabılar kullanılan malzemeler nedeniyle oldukça rahatsız edici kokulara sebep olabiliyor. Bu kokuların geçmesi çok uzun zaman alabiliyor. Bu süreçte ayakkabı kokusu ayağınıza geçerek daha kötü kokulara sebep oluyor. Ayakkabı kokusu nasıl geçer? diye merak ediyorsanız aşağıda bulunan yöntemleri denemelisiniz.

Kadin 30-08-2022 14:18

Hem sizi hem de çevrenizi etkiliyor! Huzursuz bacak sendromunu azaltacak çözümler

Her kişi ya kendinde ya da çevresinde yer alan huzursuz bacak sendromundan rahatsızlık duymuştur. İstemsiz bir şekilde bacağınızın sallanmasına neden olan huzursuz bacak sendromunu belirtilerini azaltacak basit yöntemler vardır. Geçmeyen huzursuz bacak sendromunu tedavi ettirmek oldukça önemlidir.

Haber 26-08-2022 15:04