Corum Belediye Baskani Zeki Gul Haberleri

CHP'ye orada büyük şok! AK Parti'nin itirazı kabul edildi, aday olamayacak

Manisa Saruhanlı'da CHP adayı ve mevcut belediye başkanı Zeki Bilgin'in adaylık başvurusu, 8 dakika geç kalındığı için İlçe Seçim Kurulu tarafından kabul edilmemişti. Daha sonra alınan kararla Bilgin'in Saadet Partisi'nden seçime girmesi kararlaştırılmıştı. AK Parti tarafından yapılan itirazı görüşen İlçe Seçim Kurulu, Bilgin'in, Saadet Partisi'nden belediye başkan adayı olamayacağına karar verdi.

Haber 2024-02-24 18:02:05

CHP listeleri geç vermişti! O partiden seçime girecekler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in memleketi Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde CHP'nin Belediye Başkanı ve Başkan adayı Zeki Bilgin ile meclis üyeleri aday listesi, süresi içinde teslim edilmediği gerekçesiyle İlçe Seçim Kurulu tarafından kabul edilmedi. Saruhanlı'da seçime giremeyecek olan CHP, uzun saatler yapılan görüşmede Saadet Partisi ile anlaştı. CHP'nin belediye başkan adayı Zeki Bilgin ve bazı meclis üyesi adayları, seçime Saadet Partisi'nin logosu altında girecek.

Haber 2024-02-21 19:26:20

Özgür Özel'in memleketi Manisa'da şok! Elektrikler kesildi, CHP'li adayın başvurusu yetişmedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in memleketi Manisa'da, partilileri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Saruhanlı ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeki Bilgin’in adaylık başvurusu ve meclis üyeliği listesi YSK sistemine geç girilmesi sebebiyle kabul edilmedi.

Haber 2024-02-21 09:07:04

İYİ Parti'de 'İmamoğlu' krizi! 'Seni başkan yaptırmayacağız' paylaşımı olay oldu, istifalar peş peşe geliyor

Yerel seçimler öncesi İYİ Parti'de İstanbul krizi patlak verdi. Genel Başkan Meral Akşener'in isteğiyle görevinden istifa eden İBB Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, yapılan oylamada yeniden seçildi. Bunun üzerine "CHP'nin Eş Genel Başkanı operasyon çekiyor. Seni başkan yaptırmayacağız" paylaşımı gündem oldu. İmamoğlu'ndan açıklama geldi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılarından Ece Güner, partisinden istifa ederken Ahmet Zeki Üçok ise Akşener tarafından görevden alındı.

Haber 2023-12-14 14:49:57

Derince’ye 400 yataklı hastane inşa edilecek

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçeye 400 yataklı yeni bir hastane kazandırılacağını açıkladı.

Yurthaber 02-05-23 11:21

Tek tek harekete geçtiler! 'Affedilir bir durum değil' diyerek açıkladı: Yıkılacak orası...

Bina güvenilirliği ve altındaki iş yerlerinin kolon kesmesi tekrar gündem olurken belediyeler harekete geçti. Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, iş yerlerinin kontrol edilip kolonları kesilen binaların yıkılacağını söyledi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan alt katında iş yeri olan binaların denetleneceğini belirtti. Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, üstü konut altı iş yeri olan yerlerin kolon kesme bakımından denetlenip uygun olmayanlara işlem başlatılacağını açıkladı.

Haber 27-02-23 16:15

Salihli Belediye meclisi 8 maddeyi karara bağladı

Salihli Belediye Meclisi, Kasım ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Zeki Kayda başkanlığında gerçekleştirirken, meclis 8 maddeyi görüşüp karara bağladı.

Haber 02-11-22 13:52

Tabiat zengini Dereli, turizmde ivme kazandı

Mavigöl, Göksu travertenleri ve yaylalarıyla doğanın tüm güzelliklerini içinde barındıran Dereli, doğaseverlerin tercihi arasında yer alıyor - Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu: - "İlçemizde bu yaz döneminde özellikle Ramazan Bayramı'ndan bu yana turistlerin ve gurbetçilerin gelmesiyle 500 bin kişinin üzerinde turizm hareketi oluştu"

Yurthaber 08-10-22 11:01

Cinayetten yargılanıyordu! Sinop'un eski belediye başkanı Zeki Yılmazer'e 18 yıl hapis

Sinop'ta tartıştığı Atıf Argun'u (68) tabancayla öldüren eski Belediye Başkanı Zeki Yılmazer (62), ‘kasten öldürme’ suçundan 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Öte yandan söz konusu davada tutuksuz olarak yargılanan olayın yaşandığı mekanın işletmecisi Cemalettin Kaya’ya ise mahkeme, suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme suçunu işlediği gerekçesiyle 10 ay hapis cezası verdi.

Haber 13-12-21 14:52

Temizlik görevlisiyle mahalleli tartıştı! Olayla ilgisi olmayan bir kişi yaralandı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, belediye temizlik işçisi olarak görev yapan Zeki E. (45), temizlik nedeniyle mahalleli ile tartıştı. Darbedildiği ileri sürülen Zeki E., evden tabancasını alıp gelerek mahallede rastgele ateş etti. Zeki E.'nin tabancasından çıkan kurşun, o sırada inşaatta çalışan Serkan Yıldız'ın (18) göğsüne isabet ederek ağır yaralanmasına neden oldu. Olaydan sonra kaçan Zeki E., bir süre sonra polis merkezine giderek teslim oldu.

Haber 14-10-21 19:37

Zeki Müren'in yeğeni: Dayıma anıt mezar yapılma sözü verdiler, yapmadılar

Türk sanat müziğinin 'Sanat Güneşi' Zeki Müren’in yeğenleri Sevtuğ Olgaç ve Özlem Güner, ölüm yıl dönümünde dayılarıyla olan anılarını anlattı. Zeki Müren için verilen anıt mezar sözünün tutulmadığını belirten Olgaç, “Gerek belediye yetkilileri, gerekse Bursa'daki önemli kişiler Zeki Müren'in bir anıt mezara gömüleceğini ifade ettiler. Böyle dendiği için ben Zeki Müren'i tabutuyla birlikte gömdürdüm.

Trend 24-09-21 12:15

Aydın'da Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal görevinden istifa etti

Aydın'da Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal görevinden istifa etti

Yurthaber 12-07-21 17:24

Kocaeli'de aspir yağ tesisi kurulacak

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün: - "Tesis hizmete girince vatandaşlar belki de üretimini 2 katına çıkaracak. Bir yerde bu teşvik olacak"

Yurthaber 10-06-21 11:33

KOVİD-19 HASTALARI YAŞADIKLARINI ANLATIYOR - Hastalık beni deviremedi, ben onu devirdim

Kocaeli'de eşi ve iki çocuğuyla Kovid-19'u atlatan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün: - "Hastanede 8 gün tedavi gördüm. 14 günde Allah'a şükür atlattık. Bu hastalığı atlattıktan sonra mutlaka istirahat edilsin ve bol su içilsin" - "Aslında buradan iyi bir ders çıkarmak lazım; insan sevgisi, aile sevgisi, beraber olma, bu duygular hakikaten çok önemli"

Yurthaber 05-06-21 11:16

GÜNCELLEME - Manisa'da sağanak su baskınlarına neden oldu

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin: - "Hasar tespit çalışmalarına başladık, mahalle sakinlerinin mağduriyetini en kısa sürede gidereceğiz" DETAYLAR VE İLÇE BELEDİYE BAŞKANININ AÇIKLAMASI EKLENDİ

Yurthaber 31-05-21 20:20

Manisa'nın Saruhanlı belediyesinden esnafa 1000 lira müjdesi

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Covid-19 tedbirleri kapsamında faaliyetlerine geçici olarak ara verilen kahvehane, kıraathane, kafe, dernek lokali, çay bahçesi, internet kafe/salonu, elektronik oyun yerleri ve halı saha işletmecilerine 1.000 TL nakdi yardım yapacaklarını müjdeledi.

Finans 17-05-21 18:59

RAHMET VE BEREKET AYI: RAMAZAN - Şam'dan İzmir'e uzanan lezzet zülbiye iftar sofralarını tatlandırıyor

Osmanlı döneminde Şam'da askerlik yapan İzmirli bir tatlıcının, görev dönüşü Bergama'ya getirerek yaygınlaştırdığı zülbiye sadece ramazanda üretiliyor - Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu: - "Bu tatlı ilçede ramazanın geldiğini gösteren en güzel geleneklerden biri" - Dedelerinden miras kalan geleneği sürdüren helvacı Zeki Demeli: - "Özellikle ramazanın ilk günleri olması dolayısıyla aşırı talep var. Farklı kentlerde yaşayan Bergamalılar da bu ürünü istiyor"

Yurthaber 16-04-21 11:04

Saruhanlı Belediyesi ‘Gıda ve Yöresel Ürün’ pazarı kuruyor

Saruhanlı Belediyesi, İzmir-İstanbul karayolunun geçtiği ilçenin kavşak bölgesinde seyyar olarak tost ve hamburger satışı yapan esnafları bir noktaya toplamak ve ilçede yetişen yöresel ürünlerin ülke geneline satışını sağlamak amacıyla 24 saat açık gıda pazarı kuruyor.Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, ilçenin kavşak noktasından geçen İzmir - İstanbul karayolunun kenarındaki boş alanda montajı devam eden gıda satışı yapılacak büfe ve konteynırları yerinde inceledi.Başkan Bilgin, incelemelerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada ilçeye sosyal ve ekonomik anlamda kazanım sağlayacak yeni bir projeyi hayata geçireceklerini ifade ederek şunları kaydetti: "İlçemizin kavşak bölgesinde seyyar olarak tost ve hamburger satışı yapan esnaflarımız var.

Yurthaber 07-04-21 12:08

Başkan İmamoğlu’ndan Başkan Bilgin’e Jest

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sembolik bir bedelle Saruhanlı Belediyesine 1999 model, Mercedes-Benz marka 37 kişilik yolcu otobüsü hibe etti.Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin’in girişimleri ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden Saruhanlı Belediyesine otobüs desteği sağlandı.

Yurthaber 07-04-21 12:01

Salihli’nin 2020 yılı faaliyet raporu kabul edildi

Salihli Belediye Meclisi, Nisan ayı meclis toplantısında 2020 yılı faaliyet raporu oylamaya sunularak kabul edildi.Salihli Belediye Meclisi, Nisan ayı meclis toplantısını Belediye Başkanı Zeki Kayda başkanlığında gerçekleştirdi.

Yurthaber 07-04-21 11:14

Saruhanlı Belediyesi yangın bölgesinde

Saruhanlı Belediyesi, Büyükbelen Mahallesinde meydana gelen, 5 ev 2 otomobilin yanarak zarar gördüğü yangın bölgesinde temizlik ve enkaz kaldırma çalışmalarını sürdürüyor.Belediye Başkanı Zeki Bilgin, yangının yol açtığı hasarın giderilmesi için olayın hemen ardından belediye ekiplerini bölgeye sevk ettiklerini bildirdi.Konuyu hassasiyetle takip ettiğini ifade eden Başkan Bilgin, "Büyükbelen’de yaraların sarılması için elimizden geleni yapıyoruz.

Yurthaber 05-04-21 11:17

Başkan Kayda, barınaktaki hayvanlarla ilgilendi

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü dolayısıyla Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan hayvanları ziyaret etti.

Yurthaber 04-04-21 17:55

Başkan Kayda, dur durak bilmiyor

Geleneksel hale gelen mahalle ziyaretlerine devam eden Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, hafta sonu programında Köseali, Kordon ve Beylikli mahallelerinde vatandaşlar ve muhtarlar ile bir araya geldi.

Yurthaber 04-04-21 17:14

Başkan Kayda, muhtarları ağırladı

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Türkiye Muhtarlar Derneği Salihli Şube Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Sarıpınar Mahalle Muhtarı Öner Karabulut ve ekibini makamında ağırladı.Ziyarette Muhtar Karabulut’un ekibinde yer alan Yeşilkavak Mahalle Muhtarı Yılmaz Özsoy, Kapancı Mahalle Muhtarı Ali Ortayol, Mevlütlü Mahalle Muhtarı Emir Ali Güler, Damatlı Mahalle Muhtarı Muharrem Öziş, Keli Mahalle Muhtarı Ali Teker, Atatürk Mahalle Muhtarı Orhan Çoban, Çaypınar Mahalle Muhtarı Mehmet Yılmaz, Hacıhıdır Mahalle Muhtarı Mahmut Akkuzu, Yılmaz Mahalle Muhtarı İrfan Ağım, Çelikli Mahalle Muhtarı Erol Akça, Burhan Mahalle Muhtarı Yahya Akkol ve Kurttutan Mahalle Muhtarı Süleyman Kaya yer aldı.Karabulut ve ekibine çıktıkları yolda başarılar dileyen Başkan Kayda “Muhtarlarımız bizim mahallelerdeki gözümüz, kulağımız, sesimiz, elimiz, ayağımızdır” dedi.“Ben değil, biz anlayışı hakim olacak”Uzun zamandır muhtarlarla yaptığı istişareler sonrası Muhtarlar Derneğine aday olduğunu belirten Öner Karabulut ise “Salihli Muhtarlar Derneği’nin daha aktif, katılımcı, ilçemize ve muhtarlarımıza hizmet etme konusunda üst düzey temsil kabiliyeti olma noktasında, birleştirici, çalışmaları ile örnek olan, ben değil biz anlayışının hakim olacağı samimi bir yönetim anlayışı ile yeni bir dönem açarak, daha başarılı bir çalışma gayretinde olacağız” dedi.

Yurthaber 02-04-21 15:27

Başkan Bilgin 2 yıllık yatırımlarını anlattı

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin’in 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde göreve gelmesinin ikinci yıldönümü nedeniyle İstişare ve Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, düzenlediği İstişare ve Değerlendirme Toplantısında 2 yıl boyunca yapılan yatırımları anlattı.

Yurthaber 01-04-21 11:29

Başkan Altınok’tan minik futbolculara penaltı dersi

Keçiören Belediyesi tarafından ücretsiz olarak hizmet veren Ayvalı Mahallesi Zeki Polat Parkı’ndaki halı saha ilçede faaliyet gösteren futbol kulüplerinin idman yapma noktası oldu.Mahalle denetimleri sırasında idman yapan bir futbol kulübünün öğrencileriyle ve kulüp antrenörleriyle buluşan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, minik futbolcuların penaltı atma isteğini ise geri çevirmedi.

Yurthaber 31-03-21 13:52

Başkan Kayda, 7 yılını değerlendirdi

Manisa’nın Salihli ilçesinin MHP’li Belediye Başkanı Zeki Kayda, geride bıraktığı 7 yıllık görev süresini düzenlediği toplantıda anlattı.

Yurthaber 30-03-21 12:46

Başkan Kayda mahalle ziyaretlerinde vatandaşları dinledi

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, geleneksel hale gelen hafta sonu programında Taytan, Çavlu ve Süleymaniye mahallelerini ziyaret ederek, mahalle sakinleri ve muhtarlar ile bir araya geldi.Salihli Belediyesinin sorumluluk alanında bulunan 102 mahalleye sosyal belediyeciliğin gereği olarak tüm belediye hizmetlerini götürdüklerini ifade eden Başkan Kayda, hafta sonu mesaisinde Taytan, Çavlu ve Süleymaniye Mahallelerini ziyaret ederek muhtarların ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Yurthaber 27-03-21 17:52

Kaymakam Sağlam ve Başkan Kayda, OSB’de incelemelerde bulundu

Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, Belediye Başkanı ve aynı zamanda Salihli OSB Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kayda Salihli Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, Belediye Başkanı ve aynı zamanda Salihli OSB Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kayda ile birlikte Salihli OSB’deki firmaları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Yurthaber 26-03-21 12:03

Engelli vatandaşın feryadına Başkan Bilgin yetişti

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, sosyal medyadan paylaşılan bir haberde tekerlekli sandalye ihtiyacı olduğunu öğrendiği Manisa’da ikamet eden Cem Alçık’ın hayalini gerçekleştirdi.Aslen Saruhanlı’nın Tirkeş Mahallesinden olan Cem Alçık’ı Manisa Büyükşehir Belediyesinin CHP’li Meclis Üyesi Bülent Mersinli ile birlikte evinde ziyaret eden Başkan Bilgin, engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye ederek sevindirdi.Başkan Bilgin, burada yaptığı konuşmada, "Hepimizin bir engelli adayı olduğumuzu unutmamamız gerekiyor.

Yurthaber 22-03-21 09:58

Aliağaspor FK 9 yeni oyuncuyla kadrosunu güçlendirdi

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) şampiyonluktaki iddialı ekiplerinden Aliağaspor FK, transfer döneminde takıma kattığı 9 futbolcu için imza töreni düzenledi.Kulüp binasında gerçekleştirilen törende Muğlaspor’dan orta saha oyuncusu Zeki Sinanoğlu, Kahramanmaraşspor’dan defans oyuncusu Bayram Çetin, TKİ Tavşanlı Linyitspor’dan orta saha oyuncusu Özkan Yılmaz, Belediye Kütahyaspor’dan forvet oyuncusu Mehmet Çağrı Alpaslan, Fatsaspor’dan sol bek oyuncusu Zihni Aydın, Yenişehir Belediye Spor’dan forvet oyuncusu Serdar Vefa Yeşil, Isparta 32 Spor’dan kaleci Ali Yasin Demir, Çaykur Rize Spor’dan kaleci Mert Kuleli ve Saruhanlı Belediye Spor’dan forvet oyuncusu Batuhan Doğrukıran kendilerini sarı siyahlılara bağlayan sözleşmelere imza attılar.Büyük hedefleri olan bir takıma geldiğini belirten Zeki Sinanoğlu, “Geçmiş yıllarda da Aliağaspor FK adını sıkça duyuyordum.

Yurthaber 19-03-21 16:31

Başkan Kayda, MHP büyük kurultayına katıldı

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “İstiklal İçin Birlik, İstikbal için Dirlik Kazanan Türkiye Olacak” temasıyla düzenlenen Milliyetçi Hareket Partisi’nin 13.

Yurthaber 18-03-21 16:52

Çukurca Belediyesinden lise öğrencilerine kaynak kitap desteği

Hakkari’nin Çukurca Belediyesi tarafından eğitim öğretim gören lise öğrencilerine üniversiteye hazırlık kaynak kitapları dağıtıldı.Konuyla ilgili bilgi veren Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar; Kaymakam Hasan Kurt, AK Parti İlçe Başkanı Zeki Derin ve Milli Eğitim Müdürü Ceyhan Doğan ile birlikte ilçede bulunan okulları ziyaret ederek öğrencilere belediye tarafından temin edilen liseye ve üniversiteye hazırlık seti dağıttıklarını söyledi.

Yurthaber 16-03-21 15:29

MAGTAD’tan Başkan Gürkan’a ziyaret

Malatya Gastronomi, Turizm, Tanıtım Derneği (MAGTAD) Başkanı Zeki Saygı ve yönetimi, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.19-21 Mart tarihleri arasında, “Hayat Çiçek Açıyor” Sloganıyla Malatya’da gerçekleştirilecek ‘Kayısı Çiçeği Şenlikleri’ öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı etkinliğe davet eden MAGTAD heyeti organizasyona verdiği destekten dolayı başkan Gürkan’a teşekkür etti.Kısa adı MAGTAD olan Malatya Gastronomi, Turizm ve Tanıtım Derneği, Malatya’da faaliyet göstermeye başladı.

Yurthaber 15-03-21 17:53

Kendisini korona virüsten kurtaran sağlıkçıları unutmadı

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Covid-19 hastalığı sürecinde tedavi gördüğü Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesinde sağlığına kavuşmasını sağlayan sağlık çalışanlarını unutmadı.14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesini ziyaret eden Bilgin, Hastanenin Başhekimi Operatör Dr.

Yurthaber 15-03-21 16:35

Başkan Bilgin, sağlık çalışanlarına çiçek dağıttı

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, yaşatmayı ve insanlığa nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen sağlık çalışanlarının kutsal bir mesleği icra ettiklerini söyledi.Başkan Bilgin, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla İlçe Sağlık Müdürü Tülay Özer ve Devlet Hastanesi Başhekimi Salim Babuş’u ziyaret etti.

Yurthaber 15-03-21 16:00

Başkan Kayda 5 mahallede vatandaşla buluştu

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ilçeye bağlı 5 mahalleyi ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, mahalle ziyaretleri kapsamında kırsal Yeniköy, Çaypınar, Başlıoğlu, Şirinyer ve Çamurhamamı mahallelerini ziyaret etti.

Yurthaber 14-03-21 13:59

Başkan Kayda, Sarıpınar mahallesinde talepleri dinledi

Geçtiğimiz haftalarda kırsal mahalleleri gezerek talepleri yerinde dinleyen Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, bu kez ilçenin merkez mahallesi olan Sarıpınar Mahallesini ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinledi.Sarıpınar Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleri ve muhtar Öner Karabulut ile bir araya gelen Başkan Kayda, vatandaşlarla kahve toplantısı yaparak talepleri dinledi.

Yurthaber 13-03-21 10:22

Öztürk ve Bitgin milli takım kampında

Milli takıma birçok sporcu gönderen Salihli Belediyespor Judo Takımı, Tunus ve Arnavutluk’taki hazırlık kampına 2 sporcu yolladı.Salihli Belediyespor Judo Takımının başarılı sporcularından Şilan Bitgin, Tunus’ta yapılan judo ortak çalışma kampına katılırken, Hilal Öztürk ise Arnavutluk’un başkenti Tiran’da yapılan büyük bayanlar uluslararası ortak çalışma kampına katıldı.Salihli İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Ayaz, Uluslar arası ortak çalışma kampına katılan Milli Judocu Hilal Öztürk’ün Nisan ayında Antalya’da yapılacak olan Grand Slam müsabakalarına katılacağını söyledi.Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Milli Takım kampına katılarak Türkiye’yi temsil edecek olan Belediyesporlu judoculara başarılar diledi.

Yurthaber 12-03-21 16:07

Selden etkilenen Dereli'de afetzedeler için konut yapım çalışmalarında sona gelindi

Dereli Belediye Başkanı Kazım Zeki Şenlikoğlu: - "Sütlüce mahallemizde planlanan konutların kaba inşaatı tamamlandı. İki ay içerisinde de tamamen bitirilecek ve hak sahiplerine teslim edilir hale gelecek" - "Devletimizin sağladığı desteklerle Dereli yeniden ayağa kalkıyor. Daha modern ve yaşanır bir kent oluşturuluyor. Haziran ya da temmuz ayından sonra ilçede hayat tamamen normale dönecektir"

Yurthaber 10-03-21 11:13

Başkan Kayda’dan çiçekli kutlama

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Belediye birimlerinde çalışan kadın personelin gününü kutladı.Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan kadın personeli ziyaret eden Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, kadın çalışanlara çiçek takdim ederek günlerini kutladı.

Yurthaber 08-03-21 16:51

Başkan Bilgin, kadınlara çiçek dağıttı

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, ilçe merkezi ve mahallelerde kadınlara çiçek hediye ederek günlerini kutladı.Programda CHP İlçe Başkanı Hasan Levent, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Abacı, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Millet İttifakı Üyeleri de yer aldı.Başkan Bilgin yaptığı açıklamada, "Doğumdan ölüme kadar her hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutlarım.

Yurthaber 08-03-21 16:35

Başkan Kayda, mahalleleri gezip sorunları yerinde tespit ediyor

Manisa’nın Salihli ilçesinin MHP’li belediye başkanı Zeki Kayda, her hafta sonu 4 mahalleyi ziyaret ederek, mahallelerin sorunlarını yerinde tespit ediyor.Geleneksel hale gelen hafta sonu programı kapsamında 4 mahalleyi ziyaret ederek mahalle sakinleri ve muhtarlarla buluşan Başkan Kayda, son olarak Hacıhıdır, Poyraz, Poyrazdamları ve Eldelek Mahallelerini ziyaret hem mahalle halkının taleplerini dinledi, hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmak üzere gıda paketlerini muhtarlara teslim etti.Hafta sonu programına Hacıhıdır Mahallesi ile başlayan Başkan Kayda, Mahalle Muhtarı Mahmut Akkuzu ve mahalle sakinleri ile sohbet etti.

Yurthaber 07-03-21 13:58

Başkan Kayda: “Tedbirlere uyalım koronayı birlikte yenelim”

Korona virüs nedeniyle işyerleri kısıtlanan ve uzun bir aradan sonra kontrollü normalleşme kapsamında yeniden kepenk açan esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulunan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Tedbirlere uyalım, korona virüsü hep birlikte yenelim." dedi.Korona virüs tedbirleri kapsamında kapatılan birçok iş yerinin yeniden açılmasının ardından Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Sevgi Yolu’nda kepenk açan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Yurthaber 05-03-21 18:15

Başkan Bilgin, taleplere duyarsız kalmadı

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Koldere Mahallesinde İtfaiye Müfrezesinin önünde bulunan atıl haldeki alana park ve dinlenme alanı inşa edeceklerini bildirdi.

Yurthaber 04-03-21 10:46

Başkan Kayda’dan kontrollü normalleşme uyarısı

Salihli Belediye Meclisi, Mart ayı meclis toplantısını Belediye Başkanı Zeki Kayda başkanlığında gerçekleştirdi.

Yurthaber 03-03-21 15:47

Başkan Kayda’dan kontrollü normalleşme uyarısı

Salihli Belediye Meclisi, Mart ayı meclis toplantısını Belediye Başkanı Zeki Kayda başkanlığında gerçekleştirdi.

Yurthaber 03-03-21 15:47

Başkan İnal, yangın bölgesinde incelemelerde bulundu

Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, sabah saatlerinde meydana gelen yangın nedeniyle evleri zarar gören vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.Karacasu Yenice Mahallesi’nde sabah saatlerinde yangın meydana geldi.

Yurthaber 03-03-21 12:44

Başkan İnal, sokak hayvanlarını kendi elleri ile besledi

Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamalarında sokak hayvanlarını bizzat kendi elleri ile beledi.Covid-19 sebebiyle hafta sonu devam eden sokağa çıkma kısıtlamalarında Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal sokak hayvanlarını unutmayarak sabahın ilk ışıkları ile onlara mama dağıtımına başlıyor.

Yurthaber 01-03-21 10:14