Craig Brunson Haberleri

İtirafı sosyal medyada gündem yaratmayı başardı! Kocamı aldatırken yakaladım ve bu evliliğimizi kurtardı

TikTok'ta evliliğine dair bir paylaşımda bulunarak dikkatleri üzerine çeken 45 yaşındaki Charity Craig isimli kadın itirafıyla gündeme geldi. Genç kadın 40 yaşındaki kocası Matt'in kendisini aldattığını ve ihaneti yakaladıktan sonra evliliklerinin her zamankinden daha iyi bir noktaya ulaştığını söyleyince kullanıcılardan karışık tepkiler aldı.

Trend 2024-01-12 11:52:43

Bir zamanlar dünya rekoru sahibi olan keskin nişancı, rekorunun ardındaki gerçeği açıkladı!

İngiliz keskin nişancı Craig Harrison, bir zamanlar en uzak mesafeden keskin nişancı ateşiyle insan öldürme rekoruna sahipti. Harrison bu rekoru, 2009'da bir Talibanlı teröristi 2475 metreden vurarak elde etmişti. Merminin hedefi bulmasının ne kadar sürdüğü de dahil olmak üzere birçok konuda konuşan Craig Harrison, 2009 yılında, o zamanki dünya rekorunu kırmasının ardındaki gerçeği açıkladı.

Trend 2023-11-06 10:48:53

Marketten aldığı muzların içinde yumurta keseli örümcek buldu! Görünce gözlerine inanamadı

35 yaşındaki Craig Harrison'ın başına geldiğini iddia ettiği olay herkesi şoke etti. Harrison, süpermarketten aldığı muzların arasında gizlenen yumurta keseli dev bir örümcek bulduğunu iddia etti. Harrison'ın iddiası dünya basınında geniş yankı uyandırdı.

Trend 2023-04-12 12:09:05

Daniel Craig'ten Türkiye'ye dev destek! Bir çağrısıyla bağış rekoru kırıldı!

7.7 ve 7.6'lık depremler sonrasında büyük bir yıkımın yaşandığı Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler için İngiliz oyuncu Daniel Craig, yaklaşık iki hafta önce yardım çağrısında bulunmuştu. İngiliz halkından destek beklediğini belirten oyuncunun çağrısı yanıtsız kalmadı.

Magazin 2023-02-25 00:51:14

Bıçaklar Çekildi konusu ne, oyuncuları kimler? İşte Bıçaklar Çekildi filmi oyuncuları ve konusu

Bıçaklar Çekildi filmi bugün televizyon ekranlarında yayınlanacak. 2019’da vizyona giren film gizem ve dedektiflik temasıyla ön plana çıkıyor. Başrollerinde Daniel Craig ve Ana de Armas’ın bulunduğu Bıçaklar Çekildi filminin oyuncuları kimler, konusu nedir?

Trend 24-11-22 17:30

İskoçya Milli Takım kalecisi Craig Gordon kimdir, nereli ve kaç yaşında? İskoçya Milli Takımının kalecisi Craig Gordon'un hayatı!

İskoçya Milli Takımının kalecisi Craig Gordon bugün Diyarbakır Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Saat 20.00'de TRT 1'de başlayacak olan Türkiye İskoçya maçı öncesi rakip takımın kalesinde kimin yer alacağı merak konusu oldu. Öte yandan birçok kişi arama motorlarında Craig Gordon için araştırma yapıyor. Peki, Craig Gordon kimdir? İskoçya Milli Takım kalecisi hakkında merak edilenler haberimizde...

Spor 16-11-22 14:28

Bir yıl boyunca oğlunun ilaçlarını değiştirdi! Gerçekler ortaya çıkınca...

ABD'de Floridalı bir adam, üvey oğlunun günlük ilaçlarına müshil koyduğu tespit edildikten sonra 14 ay hapis cezasına çarptırıldı. 54 yaşındaki Craig Alan Ripple, çocuğun ilacının değiştirilmesiyle ortaya çıkan ağır çocuk istismarının yanı sıra aileyi karıştırmak için ortaya koyduğu son derece garip birçok farklı davranış sebebiyle suçlu bulundu.

Trend 13-09-22 08:12
abd

Amerikalı ünlü aktör Ray Liotta hayatını kaybetti

Menajeri Jennifer Craig, Amerikalı ünlü aktör Ray Liotta'nın 67 yaşında yaşamını yitirdiğini açıkladı. Liotta'nın film çekimi için bulunduğu bir yerde uykusunda hayatını kaybettiği belirtildi.

Haber 26-05-22 21:37

Efsane Sürücü filminin konusu nedir? Nerede çekildi? Efsane Sürücü filminin oyuncuları kimler?

Efsane Sürücü filmi başarılı eski bir yarış pilotunun başına gelen olayları anlatıyor. Yönetmenliğini Karzan Kader'in yapıp senaryosunu Gary Gerani ve Craig R. Welch ‘in kaleme aldığı film televizyon izleyicileri tarafından merak ediliyor. Peki Efsane Sürücü filminin konusu nedir? Nerede çekildi? Efsane Sürücü filminin oyuncuları kimler? İşte Efsane Sürücü filmine ilişkin detaylar...

Trend 01-02-22 18:05

Knives Out (Bıçaklar Çekildi) efsanesi geri dönüyor! Knives Out 2 filminin vizyon tarihini Daniel Craig açıkladı

Knives Out, polisiye türündeki film 2019 yılına damga vuran yapımlar arasında yer almıştı. Serinin devamı niteliğindeki ikinci halkası büyük bir merakla bekleniyordu. Filmin başrol oyuncusu Daniel Craig, vizyon tarihini açıklayarak 2022 yılının sonbaharına işaret etti.

Trend 29-01-22 17:29

James Bond filmlerinin yapımcılığını üstlenen Barbara Broccoli’den açıklama! “Yeni Bond olabilir”

İngiliz aktör Daniel Craig, yeni James Bond filmi Ölmek İçin Zaman Yok'ta (No Time to Die) son kez gizli ajan olarak sevenlerinin karşısına çıkmasından sonra yeni James Bond’un kim olacağı merak konusu olmuştu. Sinemanın ikonik karakterlerinden biri haline gelen James Bond için birçok isim konuşulurken James Bond filminin yapımcılığını üstlenen Barbara Broccoli, bir sonraki 007'nin Idris Elba olabileceğini söyledi.

Trend 25-01-22 12:05

Usta oyuncu Daniel Craig, James Bond itirafıyla şaşırttı’ “Filmler telefonda iyi görünmüyor”

Sinemanın efsaneleşen karakteri James Bond’a hayat veren Daniel Craig, James Bond’un hikayesinin dizi olmasına karşı olduğunu dile getirdi. Bond’un sinema salonlarına ait olduğunu savunan 53 yaşındaki usta oyuncu, “Filmler telefonda o kadar iyi görünmüyor” dedi.

Trend 27-12-21 16:15

Yeni James Bond tartışmasında son perde! James Bond rolüne talip oldu

25’inci kez seyircisiyle buluşan James Bond serisinin No Time To Die (Ölmek İçin Zaman Yok) isimli son filminde Daniel Craig 5’inci ve son kez 007 karakterine hayat verdi. Daniel Craig’in James Bond jübilesinin sonrasında ise dünyaca ünlü ajan karakterine hayat verecek olan oyuncu tartışma konusu oldu. Son olarak ABD'li The Rock (Kaya) lakaplı oyuncu Dwayne Johnson, yeni Bond olmaya talip olduğunu söyledi.

Trend 18-11-21 12:05

Daniel Craig, James Bond karakterini canlandırmasının en zor kısmını açıkladı

Daniel Craig, yıllar boyunca James Bond oynamanın en zor kısımlarından birini ortaya çıkardı ve bunun mizah anlayışına bağlı olduğunu söyledi.

Trend 04-11-21 11:23

James Bond’un yıldızı Daniel Craig’den çarpıcı gay bar açıklaması

007 James Bond karakterine No Time To Die filmiyle veda eden Daniel Craig’in gay bar açıklaması gündeme oturdu. Gençliğinden bu yana gay barlara gitmeyi tercih ettiğini söyleyen Daniel Craig, bu seçiminin nedenini de açıkladı.

Magazin 14-10-21 12:04

Hollywood’un sevilen oyuncusu Daniel Craig’in ismi Şöhretler Kaldırımı’nda yıldız oldu

James Bond film serisinin başrol oyuncusu Daniel Craig’in ismi artık Hollywood Şöhretler Kaldırımı’ndaki yıldızlardan birine yazıldı. Kaldırımda adı yazılı olan 2 bin 704’üncü ünlü olmayı başaran Craig, “Tüm bu efsanelerle çevrili kaldırımda olmam beni çok mutlu bir adam yaptı” dedi.

Trend 07-10-21 15:27

James Bond’un yeni filminde kadın olup olmayacağı tartışması sona erdi! Yapımcıdan cevap geldi

James Bond filmi “No Time To Die” filminin fragmanın yayınlanmasından sonra Daniel Craig, James Bond karakteriyle vedalaştığını duyurmuştu. Daniel Craig'in son kez James Bond karakterini canlandırmasının ardından bir süredir devam eden "Yeni James Bond kadın olacak mı?" tartışmalarına son noktayı yapımcı Barbara Broccoli koydu.

Trend 28-09-21 17:11

Daniel Craig, James Bond karakteriyle vedalaştı! Gözyaşlarına hakim olamadı

İngiliz aktör Daniel Craig, yeni James Bond filmi Ölmek İçin Zaman Yok'ta (No Time to Die) son kez gizli ajan olarak sevenlerinin karşısına çıkacak. Yıllardır hayat verdiği James Bond rolündeki son sahnesinin sonrasında ünlü oyuncu duygusal anlar yaşadı.

Trend 20-09-21 11:13

Bıçaklar Çekildi 2 (Knives Out 2) filmi çekimlerine başladı! Merakla beklenen filmin oyuncuları buluştu

Polisiye-komedi türündeki Bıçaklar Çekildi (Knives Out) filminin devamı niteliğindeki yeni proje için hazırlıklar başladı. James Bond filminde birlikte rol alan Daniel Craig ve Dave Bautista, Knives Out 2 setinde hasret giderdi.

Trend 30-06-21 17:12

Apple yöneticisinden kötü amaçlı yazılım sorunu var itirafı!

Apple'ın Yazılım Mühendisliği Kıdemli Başkan Yardımcısı Craig Federighi, Apple ile Epic Games arasındaki davada ifade verdi. Ancak davaya, Federighi'nin Mac'te kötü amaçlı yazılım sorunu olduğuna yönelik itirafı damga vurdu.

Haber 20-05-21 11:33

Avustralya Açık planlanan takvimde başlayacak

Avustralya Açık Tenis Turnuvası Direktörü Craig Tiley, organizasyonun planlandığı tarihlerde düzenleneceğini açıkladı.

Spor 04-02-21 15:27

AYM'den rahip Brunson kararı

Anayasa Mahkemesi (AYM), İzmir'de terör örgütleri adına suç işlediği ve casusluk yaptığı iddiasıyla yargılandığı davada, "örgüte yardım" suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan ABD'li din adamı Andrew Craig Brunson'un bireysel başvurusunu "kabul edilemez" buldu.

Haber 07-01-21 11:57

Altının 2000 dolar seviyesini bulması an meselesi... İşte 3 farklı uzmandan altın fiyatları tahmini ve yorumu...

Altın fiyatları, Noel tatilinden dolayı koronavirüs vakalarının artmasından dolayı son 8 haftanın en yüksek seviyesine ulaştı. Altın fiyatlarının yükselişlerinin zayıflayan dolar ve ABD 'nin reel faizlerini etkiledi. Altın fiyatları ne olacak araştıran yatırımcılara bir müjde de Oanda Kıdemli Piyasa Analisti Craig Erlam'dan geldi. Peki 2021'de altın fiyatları nasıl bir yön izleyecek? İşte 3 farklı uzmandan altın yorumları ve güncel altın grafiği...

Finans 05-01-21 16:19

Üvey babası hakkındaki korkunç gerçeği öğrenen genç kızın hayatı altüst oldu

4 yaşından beri birlikte yaşadığı üvey babası tarafından gizli gizli kameraya alındığını öğrenen 19 yaşındaki Lauren Brightwood, soluğu karakolda aldı. Üvey baba Craig Lewis, genç kızı birkaç kez gizli gizli videoya çektiğini itiraf etti.

Haber 12-10-20 09:10

Henry Cavill, yeni James Bond olmak için can atıyor

Daniel Craig, No Time To Die filmiyle 007 James Bond karakterine veda ediyor. Yeni James Bond kim olsun tartışmaları sürerken Henry Cavill, İngiliz ajan rolü için talip olduğunu açıkladı.

Trend 28-09-20 08:47

Galatasaray - Hajduk Split maçını Craig Pawson yönetecek

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Hırvatistan ekibi Hajduk Split'i konuk edeceği karşılaşmada İngiliz hakem Craig Pawson düdük çalacak.

Spor 19-09-20 14:02

Trump’tan Erdoğan’a Rahip Brunson Teşekkürü

Trump, ülke dışında tutuklu olarak alıkonulan aralarında Rahip Brunson’ın da bulunduğu altı ABD’liyi Beyaz Saray’da ağırladı. Brunson’la konuşması sırasında Erdoğan’a teşekkür etti

Haber 25-08-20 19:28

Trump'tan Rahip Brunson ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü

ABD Başkanı Donald Trump, ABD'li rahip Andrew Craig Brunson'un serbest bırakılmasından dolayı Türkiye'ye minnettar olduklarını vurgulayarak, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çok iyiydi." değerlendirmesinde bulundu.

Haber 25-08-20 07:05

Ben Affleck’e James Bond yasağı

James Bond yapımcıları, serinin 25. filmi No Time To Die'da Daniel Craig ile kamera karşısına geçen Ana de Armas'ı, sevgilisi Ben Affleck'i filmin galasına getirmemesi yönünde uyardığı iddia edildi.

Magazin 06-08-20 14:52

Watforf - Leciester City maç özeti: 1-1

Milli futbolcu Çağlar Söyüncü’nün formasını giydiği Leicester City, deplasmanda Watford ile 1-1 berabere kaldı. Leicester 90'da Ben Chilwell ile öne geçerken, Craig Dawson uzatmada takımına 1 puanı getiren isim oldu. Watford - Leicester City maç özeti ve maçın detayları haberimizde...

Spor 20-06-20 18:09

Türk Lirası’ndaki değer kaybı hızlandı

Türk Lirası’ndaki değer kaybı, Rahip Brunson krizinden bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

Haber 16-04-20 22:36

Daniel Craig: Çocuklarıma miras bırakmayacağım

Canlandırdığı James Bond karakteriyle dünya çapında üne kavuşan Daniel Craig, 125 milyon sterlin değerindeki servetini çocuklarına bırakmayacağını, başka planları olduğunu söyledi.

Haber 21-03-20 19:51

Daniel Craig: Çocuklarıma miras bırakmayacağım

Canlandırdığı James Bond karakteriyle dünya çapında üne kavuşan Daniel Craig, 125 milyon sterlin değerindeki servetini çocuklarına bırakmayacağını, başka planları olduğunu söyledi.

Magazin 21-03-20 17:14

Rahip Brunson'un hapis cezasının onanması istendi

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, İzmir'de terör örgütleri FETÖ ile PKK adına suç işlediği ve casusluk yaptığı iddiasıyla yargılandığı davada, "örgüte yardım" suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan ABD'li din adamı Andrew Craig Brunson'a verilen cezanın onanmasını istedi

Yurthaber 10-03-20 11:02

The Last of Us TV dizisi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor

HBO’nun çekim için hazırlıklara başladığı dizi yine büyük ilgi toplayan mini bir dizi olan Chernobyl’in yaratıcısı Craig Mazin ile beraber ekrana taşınacak.

Haber 07-03-20 09:04

Yeni teknoloji, her öğrenci için özel öğrenme modeli oluşturuyor

ViewSonic Avrupa ve Uluslararası Başkanı Craig Scott: - "(Eğitim kurumlarında kullanılmaya başlanan sistem) Yeni teknolojide öğrenci işin içine giriyor. Öğrencilere 'Şunu şöyle yap' demekten ziyade ufak ince yollar göstererek, onları işin içine katıyor" - "Yeni teknolojiler, büyük veri işleme, makine öğrenimi, yapay zeka eğitimde çok daha hızlı ve iyi öğrenmeyi sağlayacak, bu da yazılımla mümkün olacak"

Haber 30-01-20 15:46

Knives Out sinemalarda… Knives Out konusu, oyuncu kadrosu ve Knives Out fragmanı

Ülkemizde Bıçaklar Çekildi adıyla vizyondaki yerini alan Knives Out, yıldızlarla dolu oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Daniel Craig ve Chris Evans’lı kadrosuyla haftanın en çok dikkat çeken filmlerinden olan Knives Out’ta, gizemli bir şekilde öldürülen Harlan Thrombey’in cinayetinin araştırılmasını izleyeceğiz. İşte Knives Out konusu, oyuncu kadrosu ve Knives Out fragmanı.

Magazin 10-01-20 13:51

ABD'li rahip Brunson: Türkiye'de pratikte beni rehin aldılar

Türkiye'de "darbe girişimine yardımcı olmak" suçlamasıyla tutuklanan ve hakkında müebbet hapis istenen, ardından geçen yıl serbest bırakılan Andrew Brunson, Macar haber sitesi Mandiner'e konuştu. Brunson bir "rehin alma diplomasisinin" kurbanı olduğunu söyledi.

Haber 06-12-19 15:05

ABD Başkanı Donald Trump:

"(Rahip Brunson) Geçen sene çok güçlü bir adamla kısa ve saygılı bir müzakerenin ardından Rahip Brunson'ı eve getirdik ve sonra Türk Cumhurbaşkanı Erdoğan ile arkadaş olduk" - "Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etmek istiyorum"

Haber 23-09-19 20:08

Trump'tan İran'a girmeyerek, büyük bir itidal gösteriyorum mesajı

ABD Başkanı Donald Trump: -"(İran'a olası askeri müdahale) İran'a girmek dünyadaki en kolay iş. Hemen şu anda İran'a girmeyerek, büyük bir itidal gösterdiğimi düşünüyorum" - "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çok iyiydi ve herkesin çok sevdiği muhteşem rahibimizi (Brunson) evine getirebildik" - "(ABD'nin elinde tutuklu bulunan DEAŞ mensupları) Geldiği ülkelerden, bu kişileri geri almalarını, mahkemeye çıkarmalarını ve onlarla ne yapacaklarsa yapmalarını istiyoruz"

Haber 20-09-19 21:09

Daniel Craig kanlar içinde

Çekimleri devam eden 25'inci Bond filmi No Time to Die'ın setinden yayınlanan bir fotoğraf korkuttu.

Trend 12-09-19 09:44

Avustralya’ya Sri Lanka’dan gelen sığınmacı sayısında artış

Avustralya Sınır Harekat Başkanı Craig Furini, Avustralya’ya deniz yoluyla yasa dışı yollardan girmeye çalışan Sri Lankalı sığınmacı sayısının arttığını açıkladı.Avustralya Sınır Harekat Başkanı Craig Furini , dün resmi ziyarette bulunduğu Negombo şehrinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Avustralya’ya deniz yoluyla yasa dışı yollardan girmeye çalışan Sri Lankalı sığınmacı sayısında artış kaydedildiğini açıkladı.

Haber 03-09-19 16:48

Türk Lirası tehlikeli eşikte

Dolar kurunda yaşanan spekülatif artış, Brunson krizinin birinci yılını geride bırakan TL'deki aşırı kırılganlığı yeniden gündeme getirdi.

Haber 26-08-19 16:20

Trump Bir Kez Daha Rahip Brunson’ı Ağırladı

Başkan Donald Trump, dini inançları nedeniyle 17 farklı ülkede zulme uğramış 27 kişiyi Beyaz Saray’da ağırladı. Oval Ofis’teki kabule katılanlar arasında Amerikalı rahip Andrew Brunson da vardı

Haber 18-07-19 00:58

Rahip Brunson’dan Ankara’ya Sert Eleştiriler 

15 Temmuz darbe girişiminin ardından İzmir’de tutuklanan ve daha sonra serbest kalan Amerikalı rahip Andrew Brunson, ABD hükümetine bağlı Uluslararası Din Özgürlüğü Komisyonu'nun Kongre'deki oturumuna katıldı. Brunson, ‘’Türkiye hükümeti radikal İslam ihraç eder hale geliyor’’ dedi

Haber 27-06-19 22:07

ABD Dışişleri Bakanlığı’nın Dini Özgürlükler Raporunda Türkiye

ABD Dışişleri Bakanlığı’nın ülkelerde dini özgürlükler alanındaki uygulamaları incelediği yıllık raporun Türkiye bölümünde rahip Brunson, Fethullah Gülen cemaatine yönelik tutuklamalar, Cemevi tartışması ve geçen yerel seçim dönemine damga vuran Aya Sofya tartışması girdi

Haber 22-06-19 00:07

ABD'deki üç Müslüman genç İslamofobi yüzünden öldürülmüş

ABD’nin Kuzey Carolina eyaletinde 2015 yılında üç Müslüman genci öldüren Craig Hicks adlı Amerikalı ömür boyu hapis cezası alırken, yetkililer ilk kez cinayetlerin nedeninin doğrudan İslamofobi olduğunu açık bir şekilde ortaya koydu.

Haber 14-06-19 07:58

Brunson: Tanrı beni Türkiye'yi bekleyen zorluklar konusunda uyarmıştı

Trump yönetiminin yaptırıma varan baskıları sonucu Türkiye'de hapisten çıkarılan Pastör Andrew Brunson, ABD'deki bir dini toplantıya seslendi. Evanjelik din adamı, 2009 yılında tanrının kendisiyle konuştuğunu ve Türkiye'yi zor zamanların beklediğine dair uyardığını öne sürdü.

Trend 13-06-19 16:47

GÜNCELLEME - ABD'de 3 Müslüman'ı öldüren katil ömür boyu hapse mahkum oldu

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinin Chapel Hill kasabasında, 2015 yılında 3 Müslüman genci öldürmekten tutuklu sanık Craig Hicks, ilk duruşmada suçunu kabul ederek müebbet hapse mahkum oldu - Mahkemede, öldürülmeden önce Deah Barakat’ın cep telefonuna kaydettiği video görüntüsü de izletildi DETAYLAR EKLENDİ

Haber 12-06-19 22:24