Creative Sports Awards Haberleri

Serenay Sarıkaya'nın dekoltesi gündemdeydi! Banu Alkan'dan 'silikon' yorumu

Serenay Sarıkaya, New York'ta düzenlenen 'GQ Global Creativity Awards' gecesinde giydiği elbiseyle gündem olmuştu. Oyuncunun derin göğüs dekolteli siyah elbisesi çok konuşulurken Banu Alkan'dan da konuyla ilgili bir yorum geldi.

Magazin 2024-04-14 11:03:20

Serenay Sarıkaya GQ gecesinde tarzıyla gündem oldu! Bu sefer olmamış

New York'ta düzenlenen GQ Global Creativity Awards gecesinde Serenay Sarıkaya da vardı. Kırmızı halıda boy gösteren güzel oyuncunun kıyafeti sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 2024-04-12 07:45:12

Fiyatı 569 TL'ye düştü! Geçen ayın en çok satan ürünü Puma spor çantasının fiyatı en dipte

Spora giderken ya da seyahatte kullanmak için kaliteli bir çanta arıyorsanız sadece geçen ay Amazon'da 200 adetten fazla satan Puma Fundamentals Sports Bag M Spor Çantası'na mutlaka bir göz gezdirmelisiniz. Günün Fırsatları kapsamında bugüne özel indirimli fiyatıyla öne çıkan çantayı sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 2024-04-02 15:27:28

İstanbul Havalimanı 4’üncü kez yılın havalimanı oldu

İGA İstanbul Havalimanı, “Air Transport Awards 2024”ten “Yılın Havalimanı” ödülüyle döndü.

Yurthaber 2024-03-18 13:21:24

Mehmet Demirkol'dan sürpriz iddia! Yayın ihalesinde beIN Sports'un diskalifiye edildiğini duydum

Son dönemde tartışma konusu olan ve sonucu büyük merakla beklenen yayın ihalesinin sonuçlandı. TFF, Süper Lig'in yeni yayıncısının yeniden beIN Sports olduğunu açıkladı. Bu açıklamadan günler sonra Mehmet Demirkol'dan ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Spor 04-03-24 08:01

Süper Lig maçlarının yayıncısı belli oldu! TFF ile beIN Medya 182 milyon dolarlık anlaşma sağladı...

Son dönemde tartışma konusu olan ve sonucu büyük merakla beklenen yayın ihalesinin sonuçlandı. TFF, Süper Lig'in yeni yayıncısının yeniden beIN Sports olduğunu açıkladı.

Spor 02-03-24 19:34

Süper lig yayın ihalesinde yeni gelişme! O rakam aşılınca TFF ile anlaştılar iddiası…

Önümüzdeki sezonda maçların yayınlanacağı platform için ‘karar verildi’ iddiası geldi. Saran Holding ve beIN SPORTS arasında geçen yayın ihalesi yarışında sona gelindiği öğrenildi. İddiaya göre beIN SPORTS istenilen rakamın üzerine çıkarak TFF anlaşmaya vardı. İşte detaylar…

Spor 02-03-24 08:37

Kongolu futbolcu Luvumbu, siyasi mesaj gerekçesiyle Ruanda kulübünden gönderildi

Ruanda'nın Rayon Sports Futbol Takımı, attığı golün ardından "siyasi mesaj" verdiği gerekçesiyle Kongolu orta saha oyuncusu Heritier Luvumbu'nun sözleşmesini feshetti.

Spor 15-02-24 15:35

Billie Eilish cinsel yönelim itirafı sonrası galada! Seksi modeli görünce dayanamadı: Ateşlisin...

ABD’li şarkıcı Billie Eilish, kadınlara da ilgisi olduğunu ilk kez açıklamasının ardından Altın Küre'de boy gösterdi. Başarılı şarkıcı Sports Illustrated mayo modelini görünce kendini tutamadı ve iltifatıyla gündem oldu.

Magazin 09-01-24 10:29

EA FC 24 sistem gereksinimleri (önerilen ve minumum) nedir? EA FC 24 kaç GB?

EA FC 24, bir futbol oyunu olarak oyun kütüphanelerinde yerini alan bir oyundur. EA SPORTS tarafından geliştirilen bu oyun, futbolseverlere gerçekçi bir saha deneyimi sunuyor olmasının yanı sıra, dikkat çeken grafikler sunar. Oyuncuların severek oynadığı EA FC 24'ü tam kapasite oynayabilmek için bazı sistem gereksinimlerinin olması ve bilgisayarın bu özellikleri karşılaması gerekir. EA FC 24 sistem gereksinimleri nedir?

Haber 26-12-23 13:39

FIFA 24 neden yok? EA FC 24 ile FIFA 24 aynı mı?

FIFA futbol tutkunları için dikkat çekici bir oyun deneyimi sunan ve yıllardır spor oyunları kategorisinde önemli bir konumda bulunan bir video oyun serisidir. Her yıl yeni bir sürüm ile oyuncuların karşısına çıkan FIFA oyun serisi, futbolun heyecanını bilgisayar ekranlarına ve oyun konsollarına taşır. FIFA 24 ise bu serinin son halkası olarak futbol tutkunları tarafından beklenmiştir. FIFA oyun serisinin yayımcısı EA Sports ise 2023 yılında EA Sports FC 24 isimli oyunuyla karşımıza çıkmıştır.

Haber 26-12-23 12:51

Her kıyafeti gündem oluyor... Rita Ora arkasını dönünce olay oldu! Bir bakan bir daha baktı

4 Ağustos 2022'de Los Angeles'ta küçük bir törenle dünyaevine giren Rita Ora son dönemde özel hayatıyla olduğu kadar tarzıyla da adından söz ettiriyor. Rita Ora son olarak British Fashion Awards 2023 gecesinde iddialı seçimiyle dikkat çekti.

Magazin 05-12-23 12:19

Güntekin Onay'ın İsmail Kartal yorumu sosyal medya gündemine oturdu! '16 maçtır kıyafetini değiştirmiyor!'

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Kasımpaşa deplasmanına çıktı. Sarı - lacivertliler, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan müsabakadan Edin Dzeko ve Dusan Tadic'in attığı gollerle 2-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla 8'de 8 yapan Kanarya'da teknik direktör İsmail Kartal, maç sonunda taraftarlarla buluştu. beIN Sports moderatörü Güntekin Onay'dan ise dikkat çeken bir yorum geldi. İşte detaylar...

Spor 08-10-23 21:48

Son dakika: Şenol Güneş, maç sonu flaş röportajda muhabirin yüzüne söyledi: 'Size güvenmiyorum!' Güntekin Onay'dan cevap gecikmedi: 'Şenol Hoca ile kimin, ne derdi olabilir?'

Son dakika haberleri: Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Konyaspor deplasmanına çıktı. Karşılaşmadan 2-0'lık galibiyetle ayrılan siyah - beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş, maç sonunda yayıncı kuruluşa güvenmediğini dile getirdi ve tepki gösterdi. Bu durum sonrasında beIN Sports moderatörü Güntekin Onay'dan tecrübeli çalıştırıcıya sert bir cevap geldi. İşte detaylar...

Spor 01-10-23 22:17

Ali Sami Yen'e hakaret nedeniyle görevlerinden istifa ettiler! Arda Turan ile Candaş Tolga Işık'ın röportajı ortalığı karıştırdı...

Sports Digitale isimli sosyal medya platformuna transfer olan Candaş Tolga Işık ilk iş olarak Arda Turan ile özel bir röportaj gerçekleştirdi. Bu röportajın ardından gelen yorum sonrası ortalık adeta karıştı. Bu yorum beraberinde Candaş Tolga Işık'ın istifasını da getirdi. İşte detaylar...

Spor 29-09-23 08:26

Avrupa’nın 4 ülkesinden gelen engelliler Balıkesir’de buluştu

Türkiye Sakatlar Derneği(TSD) Balıkesir Şubesi ve Balıkesir Engelli Spor Kulübü’nün paydaşı olduğu; Avrupa birliği programı dahilinde sürdürülen "Let’s Remove The Obstacles With Sports-’Engelleri sporla kaldıralım’" başlıklı gençlik projesi; İtalya, Romanya, Litvanya, Polonya ve Türkiye’nin katılımı ile projenin ilk ayağı Balıkesir’de tamamlandı.

Yurthaber 26-09-23 07:22

Her şey o telaffuzla başladı! Galatasaray'dan Sky Sports muhabiri Jo Wilson'a özel davet!

Ezeli rakibi Fenerbahçe'nin bir süredir görüştüğü Wilfried Zaha'yı kadrosuna katarak tarihi bir çalım atan Galatasaray, dünya basınında geniş yer bulmuştu. Sky Sports muhabiri Jo Wilson'ın, Zaha'nın sarı - kırmızılılara transferinde kulübün adını telaffuz etme şekli sosyal medyada geniş yer bulmuştu. Galatasaray'ın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda Wilson, İstanbul'a davet edildi. İşte detaylar...

Spor 25-07-23 09:24

Metro Social Entrepreneur Awards 2014

Emre Kurttepeli has took place as the jury at the Metro Social Entrepreneur Awards 2014.

Finans 06-07-23 11:52

Emre Kurttepeli has been the Lifetime Honorary Award winner

2015 Angel Investor Awards has found their owners

Finans 06-07-23 11:19

Emre Kurttepeli attended as panelist to Contemporary Istanbul Fair Panel: Art, Entrepreneurship and Angel Investing

As the world is getting digitalised rapidly, creative industry is also getting its share.. We are living in a screen age so it is not a surprise that new media art is rising. The form of artworks are changing, keeping pace with digitalisation.

Finans 06-07-23 11:08

Emre Kurttepeli Attended Webrazzi Summit 2018 Conference as Panel Speaker.

Turkey’s most effective web conferencing Webrazzi Summit 2018 was held last month. Blockchain technologies, artificial intelligence, investment ecosystem, financial technologies, e-commerce, digital marketing and e-sports are the main topics of the conference.

Finans 06-07-23 11:03

Yasak Elma'nın Handan'ı Şebnem Dönmez'in göğüs detaylı elbisesi sosyal medyayı salladı! Kıyafet olmamış

Yasak Elma'nın Handan'ı Şebnem Dönmez de pek çok ünlü gibi ELLE Style Awards 2023'te boy gösterdi. Beyaz göğüs detaylı elbisesiyle pozlarını paylaşan güzel oyuncu sosyal medyayı ikiye böldü. Kimi elbiseyi beğenmezken kimi de elbiseye beğeni yağdırdı.

Magazin 15-06-23 14:26

Megan Fox, Sports Illustrated için yeni yaptırdığı göğüslerini sergiledi! İtirafı şaşırttı

Megan Fox, Sports Illustrated için kamera karşısına geçti. Göğüslerini büyütmesi yüzünden hayranlarından tepki çeken Megan Fox, dış görünümüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Magazin 16-05-23 15:22

Gaziantep’te ünlü yağmuru

Gaziantep’te 2.’si düzenlenen “Best Of Gaziantep Awards" ödülleri düzenlenen gece ile sahiplerini buldu.

Yurthaber 02-05-23 09:53

Türkiye Futbol Federasyonu, yayıncı kuruluş parayı ödemeyince sözleşmeyi feshetti! Maç yayınları durdu

Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig yayın haklarını elinde bulunduran Fuchs Sports şirketi ile sözleşmeyi ödemelerin yapılmadığı gerekçesiyle tek taraflı olarak feshetti ve maç yayınları durdu. İşte detaylar...

Spor 30-03-23 10:26

TIME 100 Awards Töreni'nde depremzedeler için yardım topladı! Meryem Uzerli gelen mesajla şoke oldu

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler sonrası Dubai'deki TIME 100 Awards Töreni'nde depremzedeler için yardım toplayan Meryem Uzerli gelen bir mesajla şoke oldu. Oyuncu mesaja yanıt vererek dikkat çekti.

Magazin 20-02-23 07:29

Galatasaray Ümraniyespor maçının hakemi Cihan Aydın kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hakem Cihan Aydın'ın hayatı ve biyografisi!

Galatasaray Ümraniyespor maçının hakemi Cihan Aydın bugün (1 Şubat 2023 Salı) saat 20.00'de başlayacak karşılaşma öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Nef Stadyumu'nda oynanacak Galatasaray Ümraniyespor maç, beIN SPORTS 1'de canlı olarak ekrana gelecek. Peki, Galatasaray Ümraniyespor maçının Hakemi Cihan Aydın kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Hakem Cihan Aydın'ın hayatı ve biyografisi...

Spor 01-02-23 13:37

Cristiano Ronaldo'nun 5 çocuğunun annesi Georgina Rodríguez dekoltesiyle Arabistan'ı salladı

Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi ve 5 çocuğunun annesi olan Georgina Rodríguez, Suudi Arabistan'da düzenlenen Joy Awards Ödül Töreni'ne katıldı. Göğüs ve bacak dekoltesiyle dikkat çeken Georgina Rodríguez'in tarzına sosyal medyada övgü yağdı.

Magazin 24-01-23 15:10

Demet Özdemir ve Engin Akyürek, Suudi Arabistan’a gitti! Derin dekoltesi olay

Adım Farah' dizisinden birlikte rol alacak olan Demet Özdemir ve Engin Akyürek, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’daki Joy Awards ödül törenine katıldı. Özdemir'in derin göğüs ve bacak dekoltesi geceye damga vurdu.

Magazin 22-01-23 15:07

Trabzonspor Fenerbahçe maçı TOD TV'de nasıl izlenir, ücretsiz mi? TOD Bein connect izleme linki

Trabzonspor Fenerbahçe maçı yoğun ilgi görüyor. Birçok kişi dev derbiyi TOD mobil uygulaması üzerinden nasıl ücretsiz olarak izleyeceklerini öğrenmek için internette araştırma yapıyor. Spor Toto Süper Lig'in yayıncısı beIN Sports, beIN Connect uygulamasının adını TOD olarak değiştirdi. Trabzonspor Fenerbahçe maçı TOD TV'de ücretsiz ve canlı olarak izlenebilecek. Peki, Trabzonspor Fenerbahçe maçı TOD TV'de nasıl izlenir?

Spor 24-12-22 21:15

Beşiktaş Giresunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Giresunspor maçı canlı yayın bilgisi

Beşiktaş Giresunspor maçı devam ediyor. Şenol Güneş'in ekibi Süper Lig 'de zirvenin 7 puan gerisinde kaldığı için 2022 Dünya Kupası sebebiyle lige verilen arayı iyi değerlendirmeyi amaçlıyor. Maç Antalya'daki Gloria Sports Arena'da oynanıyor. Beşiktaş Giresunspor maçı canlı izle konu başlığı internette araştırılmaya devam ediliyor. İşte Beşiktaş Giresunspor maçı canlı takip ekranı...

Spor 15-12-22 15:09

Kate Upton okyanusta dans ederken kocası da...

2011 yılında Sports Illustrated Swimsuit Issue dergisinde verdiği pozlarla dünya çapında üne kavuşan Kate Upton, ailesiyle çıktığı tatilde denizin keyfini sürdü.

Magazin 14-12-22 08:25

Oyun dünyasının Oscarları sahiplerini buldu: İşte The Game Awards 2022'de ödül kazananlar!

"Oyun dünyasının Oscarları" olarak da nitelendirilen ve 2022'nin en iyi video oyunlarını onurlandıran The Game Awards 2022 ödül töreni düzenlendi. Böylece The Game Awards 2022'nin ödül kazanan yapımları belli oldu. "Yılın Oyunu" ödülünün de sahibini bulduğu törende yeni oyunlar da duyuruldu. İşte The Game Awards 2022'de ödül kazanan yapımlar ve etkinlikte duyurulan yeni oyunlar...

Haber 09-12-22 12:53

Yılın modeli seçilmişti! Bella Hadid'ten iddialı pozlar

Moda dünyasının enlerinin seçildiği British Fashion Awards gecesinde geçtiğimiz günlerde dünyanın en stil sahibi kadını unvanına layık görülen Bella Hadid, 'Yılın Modeli' seçildi. Model Hadid bu ödülden sonra iddialı bir paylaşım yaptı.

Magazin 08-12-22 09:21

Şarkıcı Rita Ora neredeyse çıplak geldi! Tanga iç çamaşırını gösterdi

Rita Ora, kırmızı transparan bir elbiseyle iç çamaşırını sergilerken, perde efektli tuhaf makyajıyla dikkatleri üzerine çekti. British Fashion Awards 2022 için iddialı bir seçim yapan Ora tanga iç çamaşırını kameralara göstermekten çekinmedi.

Magazin 06-12-22 09:55

Göğüslerim çok büyüdü” demişti! Oyuncu Salma Hayek kırmızı halıda dekoltesiyle olay oldu! Bakanlar gözlerini alamadı

Salma Hayek, Jourdan Dunn, Sydney Sweeney, Sabrina Elba ve Suki Waterhouse gibi isimlerin öne çıktığı The GQ Men of the Year Awards gecesinde dekolteler yarıştı. Geceye Salma Hayek göğüslerini ön plana çıkardığı elbisesiyle damga vurdu. Oyuncuya bir bakan bir daha baktı.

Magazin 17-11-22 15:55

Canlı yayında tuhaf anlar! Sunucu gülmekten tuvalete yetişemeyince olanlar oldu

CBS Sports Radio sunucusu Shaun Mraz konuklarıyla beraber spor maskotlarının davranışlarına dair konuşma yaptığı sırada ilginç anlar yaşadı. Eğlenceli bir şekilde devam eden sohbet sırasında kahkahalar atan Mraz, kendini tutmakta zorlanarak canlı yayında tuvaletini yaptı. O anlar sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Trend 11-11-22 09:01

Liverpool'un sahibi olan Fenway Sports Group'tan taraftarları şoke eden açıklama! Satılık

İngiltere futbolu denince akla ilk gelen kulüplerden biri olan Liverpool bu sezon beklentilerin uzağında bir performans sergilerken, kulüpten beklenmedik bir açıklama geldi. İngiliz ekibinin sahibi olan Fenway Sports Group, Liverpool'u satmaya karar verdiğini duyurdu. İşte detaylar...

Spor 07-11-22 18:12

Super Max'çılara da Hamilton'cılara da güzel haber: F1 22 kısa süreliğine ücretsiz olacak!

"Max Verstappen mi Hamilton mı daha iyi?" tartışmaları sürerken, EA Sports Formula 1 tutkunlarına güzel haberi verdi. EA Sports, yeni Formula 1 yarış oyunu F1 22'nin 20-24 Ekim tarihleri arasında (PlayStation için 25 Ekim) ücretsiz oynanabileceğini açıkladı. Oyun birkaç ay önce çıkmıştı.

Haber 19-10-22 17:40

PowerDev, Creative Destruction Lab-Rockies’e kabul edildi

PowerDev Kurucu Ortağı Mustafa Köroğlu: - "Amerika’da ve Türkiye’de şirketleşmiş bir CleanTech girişimi olarak, CDL gibi prestijli bir uluslararası programa kabul edilmekten mutluluk duyuyoruz"

Yurthaber 19-10-22 11:20

IAB, MIXX AWARDS Türkiye için ödül tasarım yarışması açtı

İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından bu yıl 13. kez düzenlenecek olan; reklamların, dijital mecralar ve uygulamalar üzerinden yaratıcılık, inovasyon ve performans ekseninde değerlendirildiği ve ödüllendirildiği MIXX AWARDS Türkiye’nin simge ödülü sürdürülebilir ve çevre dostu bir yaklaşım ile yeniden tasarlanıyor.

Haber 18-10-22 15:51

Ünlü sunucu Emma Louise Jones’tan şaşırtan itiraf! “Göğüslerim o kadar büyük ki arabadan inerken korna çalıyordum”

Premier Sports ve BBC Sport'un sunucusu Emma Louise Jones konuk olduğu podcastte anlattığı ilginç anısı sayesinde gündem olmayı başardı. Güzel sunucu göğüslerinin büyüklüğü nedeniyle arabadan her indiğinde direksiyona baskı yapmak zorunda kaldığını ve istemsiz bir şekilde kornaya bastığını dile getirdi.

Trend 17-10-22 13:41

Son dakika: Yayıncı kuruluş sesi kısmak zorunda kaldı! Beşiktaş - Trabzonspor maçında Uğurcan Çakır'ın o hareketi olay oldu...

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftası dev bir maça sahne oldu. Beşiktaş, Vodafone Park'ta Trabzonspor'u konuk etti. Bu sezon şampiyonluk hedefleyen iki ekibin karşı karşıya geldiği mücadelede Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır'ın hareketleri olay yarattı. Topun kendisine geldiği anlarda meşin yuvarlakla fazla oynayan milli kaleciye Beşiktaş taraftarları büyük tepki gösterdi. O anlarda yayıncı kuruluş beIN Sports taraftarın sesini kısmak zorunda kaldı.

Spor 16-10-22 20:45

TFF ile Fuchs Sports, 2 ve 3. Lig maçlarının yayın hakları için sözleşme imzaladı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: "Beş yıl boyunca Türkiye'de 2 ve 3. Lig maçlarını Fuchs Sports yayımlayacak. Bu anlaşmayla bu liglerin maçlarını taraftarla canlı yayında buluşturma imkanı tanıyacağız" - Fuchs Sports Avukatı Emin Özkurt: "Artık amatör liglerimiz ve futbolcularımız için çok farklı bir dönem başlayacak. İnsan kaynağımız daha iyi değerlendirilmiş olacak. Asli amaç, Türk sporunun gelişmesini temindir"

Yurthaber 12-10-22 13:46

Hastasını kurtaramamış doktor! Son dakika: Fenerbahçe - Karagümrük maçı sonrası Serdar Ali Çelikler ve Güntekin Onay'ın Altay Bayındır yorumu sosyal medyayı karıştırdı!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü ağırladı. Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan müsabaka, sarı - lacivertlilerin 5-4'lük üstünlüğüyle sonuçlandı. Fenerbahçe'de Enner Valencia'nın 3 gol kaydetmesi dikkat çekerken, kaleci Altay Bayındır'ın yediği goller sonrası kamuoyunda tepkiler oluşmuştu. beIN Sports yorumcusu Güntekin Onay'ın Altay Bayındır yorumu, sosyal medyanın gündemine oturdu ve taraftarların eleştirisini aldı.

Spor 10-10-22 07:27

Teknopark İstanbul, Dragon Festivali’nde Fun Sports kategorisinde 3. oldu

Teknopark İstanbul, Dragon Festivali’nde Fun Sports kategorisinde 3. oldu

Yurthaber 27-09-22 16:00

Galataport İstanbul, Seatrade Cruise Awards tarafından dünyada Yılın Limanı seçildi

MedCruise Başkanı ve Galataport İstanbul Liman İşletme Genel Müdür Yardımcısı Figen Ayan: - "Operasyonlarımıza başladığımız tarihten tam bir yıl sonra sektörün en prestijli ödülleri arasında yer alan Seatrade Cruise Awards’dan ‘Yılın Limanı’ ödülü ile dönmek bizim için büyük bir gurur kaynağı"

Yurthaber 16-09-22 11:33

Istanbul Photo Awards 2022 sergisi bugün İstanbul'da açılacak

Yarışmada ödül alan fotoğrafların yer aldığı sergi, Myanmar'daki toplumsal olaylar, ABD'deki göçmen krizi, Dakar Rallisi ve Tokyo Olimpiyatları'nın yanı sıra Senegal'den Rusya'ya kadar farklı coğrafyalardaki insan hikayelerine yer veriyor

Yurthaber 12-09-22 12:15

Son dakika: Beşiktaş'a imza atacak derken, Fenerbahçe'den transfer çalımı! Tayyip Talha Sanuç, 'Çubuklu' formayı giyiyor...

Son dakika haberleri: Transfer penceresinin kapanmasına kısa bir süre kala flaş haberler peş peşe geliyor! Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe ve Beşiktaş, stoper takviyesi için çalışmalarını sürdürüyordu. Siyah - beyazlıların Tayyip Talha Sanuç için Adana Demirspor ile bir süredir görüştüğü ve anlaşma noktasına geldiği iddia edilmişti. beIN Sports, Fenerbahçe'nin devreye girerek Adana Demirspor ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığını duyurdu.

Spor 08-09-22 00:06