Cristina Fernandez De Kirchner Haberleri

Dünya bu olayı konuşuyor! Arjantin eski Cumhurbaşkanı Cristina Fernandez de Kirchner’e suikast girişimi... Yüzüne silah doğrulttu

Arjantin'de Fernando Andres Sabag Montiel isimli bir kişi, Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve eski Cumhurbaşkanı Cristina Fernandez de Kirchner'a silahlı saldırı girişiminde bulundu. O anlar sosyal medyada paylaşılınca tüm dünyanın dikkatini çekmeyi başardı.

Trend 2022-09-02 10:22:19

Bayındırlık işleriyle ilgili yolsuzluk suçlamalarından dolayı Arjantin’in eski Devlet Başkanı Kirchner hakkında 12 yıl hapis istendi

Arjantin’de Federal Savcı Diego Luciani, Arjantin’in eski Devlet Başkanı ve şu an da Devlet Başkan Yardımcısı olan Cristina Fernandez de Kirchner hakkında bayındırlık işleriyle ilgili yolsuzluk suçlamalarından dolayı 12 yıl hapis cezası istedi.

Haber 2022-08-23 00:20:09

Dehşete düşüren cinayet! Kocasını öldürdü, penisini de tavada kızarttı

Kocası ile boşanma aşamasında olan ve aralarında yaşanan anlaşmazlık yüzünden kocası Andre'yi öldürdüğünü itiraf eden Brezilyalı kadın yaptıklarıyla dehşete düşürdü. Dayane Cristina Rodrigues adındaki kadın kocasını bıçak darbeleriyle öldürdükten sonra cesedini parçalara ayırdı. Penisini ise tavada kızarttığı esnada gözaltına alındı.

Haber 2021-06-11 07:48:51

Fenerbahçe, Ana Cristina De Souza'yı kadrosuna kattı

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, yeni sezon yapılanması kapsamında Brezilyalı smaçör Ana Cristina De Souza'yı transfer etti.

Spor 2021-06-03 14:49:56

Kovid-19, Finansal Teknolojiler ve KOBİ'ler semineri

InsideChains Üst Yöneticisi Cristina Dolan: - "KOBİ'ler ve mikro işletmeler, dünya ekonomisi için son derece önemli. Oranlar ülkeden ülkeye değişse de var olan işletmelerin ezici çoğunluğu bu tür işletmelerden oluşuyor" - "İçinden geçtiğimiz salgın süreci gibi türbülanslı dönemlerde finansal teknolojilerin yoğun bir şekilde kullanımı sadece fintech şirketleri için değil, finansmana ihtiyaç duyan küçük şirketler, tüketiciler ve ekonominin geneli için yeni fırsatlar yaratıyor"

Yurthaber 23-06-20 14:28

Arjantin'in yeni Devlet Başkanı Fernandez yemin etti

Arjantin Devlet Başkanı Alberto Fernandez: - "Yeni bir toplum anlaşması arayışında bütün Arjantin'i birlik olmaya çağırmak için geldim. Arjantinliler arasındaki kin, nefret ve açlık duvarını aşmamız gerek" - "Arjantin'i tekrar ayağa kaldıracak plan, sürekli başarısız olmuş basmakalıp çözümlerle dışarıdan biri tarafından dayatılmamalı, bizim tarafımızdan yapılmalıdır" - "Dış borç sorunuyla yüzleşeceğiz. Eğer gelişen bir ülke yoksa, sürdürülebilir bir borç ödemesi de olmaz. Bu kadar basit, ödemek için önce gelişmek gerekiyor. IMF ve alacaklılarımızla yapıcı ve işbirliğine dayalı bir ilişki arayacağız"

Haber 10-12-19 20:13

THY - Ibsa Cv Coo 7 Palmas: 3-0

SALON: Burhan Felek HAKEMLER: Lisa Danica Viktorini (Slovakya), Kristaj Vanaveski (Estonya) TÜRK HAVA YOLLARI: Şeyma Ercan, Büşra Şahin, Aneta Havlickova, Elise Anne Buijs, Freya Aelbrecht, Özge Kırdar (Berin Yıldırım, Ceylan Arısan, Yasemin Özel, Gökbudak Aydınlar) IBSA CV CCO 7 PALMAS: Ja Souza de Rodrigues, Sara Manzano, Wiwi Gadelha, Erika Mercado, Raquel Brun, Lydia Alonso (Claudia Caballero, Cla Hernandez, Javie Plasencia, Fernandez Folgueira) SETLER: 25-22, 25-21, 25-15 SÜRE: 71 dakika (25, 25, 21) CEV Challenge Kupası 16’lı final turu ilk maçında Türk Hava Yolları (THY) evinde konuk ettiği İspanyol temsilcisi Ibsa CV CCO 7 Palmas’ı 25-22, 25-21 ve 25-15’lik setlerle 3-0 mağlup etti.

Spor 03-12-19 18:25

Andorra - Türkiye: 2-0 (U21)

STAT: Andorra Ulusal ANDORRA: Iker, Cervos, De Pablos, Garcia, Guillen, Martinez, Fernandez, Alaez, Rebelo, Alavedra, Ubach TÜRKİYE: Altay Bayındır, Mert Yılmaz, Hüseyin Türkmen, Cenk Özkacar, Cemali Sertel, Berat Ayberk Özdemir (Dk.

Spor 19-11-19 22:39

Ümit Milli Takım, Andorra’ya 2-0 mağlup oldu

Ümit Milli Takım, UEFA 2021 U21 Avrupa Şampiyonası Grup eleme altıncı maçında deplasmanda Andorra’ya 2-0 mağlup oldu.Stat: Estadi NacionalAndorra: Iker xx, Cervos x, De Pablos x, Garcia x, Guillen x, Martinez x, Fernandez x, Alaez x, Rebelo x, Alavedra xx, Ubach xxTürkiye: Altay Bayındır xx, Mert Yılmaz x, Hüseyin Türkmen xx, Cenk Özkacar xx, Cemali Sertel x, Berat Ayberk Özdemir x (Ahmed Kutucu dk.

Spor 19-11-19 22:23

Türk sanatçılar İtalyan operasına damgasını vurdu

Soprano Simge Büyükedes ve Mezzosoprano Asude Karayavuz, Ravenna kentindeki Alighieri Operası'nda Aida ve Norma temsillerindeki performanslarıyla büyük beğeni topladı - Aida ve Norma'nın Yönetmeni Cristina Mazzavillani Muti: - "Ben, sizin solistlerinizi harikulade buluyorum ve büyük hayranlık duyuyorum kendilerine" - "Burada benim en çok hoşuma giden şeylerden biri de Aida'ya dua ve ağıt sahnesinde Türkçe parça yerleştirmek oldu ki; bu genelde Aida özelinde pek yapılmaz. İlk kez böyle bir şey yaptık"

Magazin 10-11-19 11:15

Arjantin'in pamuk ipliğine bağlı ekonomisi, siyasi belirsizliğin pençesinde

Arjantin'de ön seçimlerde Devlet Başkanı Mauricio Macri'nin yüksek oranda oy kaybetmesinin ardından oluşan siyasi belirsizlik nedeniyle ülke ekonomisi zor bir dönemden geçiyor - Ön seçimlerde, korumacı politikalarıyla bilinen eski Devlet Başkanı Cristina Fernandez de Kicrhner'ın başkan yardımcısı adayı olduğu Herkesin Cephesi Koalisyonu'nun başkanlık seçimleri için büyük avantaj sağlaması ülke ekonomisinde darbe etkisi yarattı - Ekonomist Pablo Kornblum: - "Liberal bir hükümetin döviz almaya kısıtlama koymaya başlaması kaçınılmaz bir şekilde halkta korku oluşturacak" - Ekonomist Gustavo Neffa: - "800 puanlık bir ülke risk priminiz varsa, uluslararası gönüllü borç veren piyasalar size kapılarını kapatır ve borçlarınızı tekrar finanse edemeyince de ödemede sorunlar yaşarsınız"

Haber 03-09-19 11:04

Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro'dan Arjantin'e Venezuela benzetmesi

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro: - "Fernandez-Kirchner, oyların yüzde 47'sini aldı. Bunun sonucu olarak pezo yüzde 30 değer kaybetti, ülke riski puanı 860'dan 1800'e yükseldi ve ekonomik faaliyetler yüzde 50 değer kaybetti. Fiyatlar, her geçen gün daha çok Venezuela'ya benzeyen bir ülkenin ekonomik değerlerine yaklaşıyor"

Haber 15-08-19 05:46

Başkan yardımcısı olarak daha faydalı olacağım

Eski Arjantin Devlet Başkanı Cristina Fernandez de Kirchner: - "(Devlet başkanı adayı) Alberto Fernandez'den önümüzdeki seçimlere beraber katılacağımız, onun başkan adayı benim de yardımcısı olacağım bir çözümde yer almasını istedim" - "Ben başkan yardımcılığı göreviyle daha faydalı olacağıma inanıyorum"

Haber 18-05-19 22:03

Arjantin'in eski Devlet Başkanı Kirchner 3. kez ifade verecek

Cristina Fernandez de Kirchner, "rüşvet defterleri" soruşturması kapsamında 3. kez ifadeye çağrıldı

Haber 06-02-19 20:49

Arjantin'de eski devlet başkanının sekreterine gözaltı

"Rüşvet defterleri" soruşturması kapsamında yasa dışı örgüt kurarak rüşvet aldığı iddiasıyla eski Devlet Başkanı Cristina Fernandez de Kirchner'in sekreterliğini yapan Isidro Bounine gözaltına alındı

Haber 17-01-19 17:21

Macaristan'dan İspanya'ya tepki

Macaristan, İspanya Dışişleri Bakanı Josep Borell'in bir forumda Macaristan'a yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı İspanya'nın Budapeşte Büyükelçisi Anunciada Fernandez de Cordova y Alonso Viguera'yı Dışişleri Bakanlığına çağırdı

Haber 19-09-18 18:19

ANALİZ - Latin Amerika’da pembe döngü: Sağın yükselişi, solun direnişi

Latin Amerika’da “solunun ölümü” üzerine Batılı düşünce ve medya kuruluşları tarafından, özellikle 2015-2017 yılları arasında birçok abartılı analiz yayımlandı. Bu analizlerin temelini Brezilya ve Arjantin’deki sol hükümetlerin yerlerini sağ iktidarlara bırakması oluşturuyordu Oysa her ülkenin iç dinamikleri farklıydı. Dolayısıyla Latin Amerika ülkelerini tek tek ele almadan “genel” bir analiz yapmak mümkün değildir - Örneğin Arjantin’de Cristina Fernández de Kirchner petrol ve elektrik şirketlerini millileştirip Avrupalı ve ABD’li şirketlere meydan okurken ülkesini ekonomik açıdan dünyadan da izole etti. - Trump yönetimi Venezüella’da sağ muhalefeti örgütleyerek Maduro hükümetini açıktan tehdit ederken, dünyanın en zengin petrol rezervine sahip olan bu ülkede ekonomi kötü yönetiliyor ve kıtlık sorunu baş gösteriyor, Venezüella halkı Kolombiya ve Brezilya’ya göç ediyordu. - Brezilya’da Dilma Rousseff bütçe hesaplarını suiistimal ettiği, yani 2014 genel seçimlerinden önce bütçeyi açıklamayıp seçim sonrasına bıraktığı iddiasıyla görevden alındı. Özellikle evanjelik siyasetçiler Dilma’nın görevden alınması için yoğun şekilde çalıştı - Seçmenlerin sağa doğru kayması ekonomik döngünün kötüye gidişine, yolsuzluklara ve beceriksiz yönetimlere bağlanabiliyor. Fakat enerji rezervleri ve tarım ürünlerinde ABD’nin, Latin Amerika’da artan Çin ve Rusya etkisini kırmak için hükümetler üzerinden yaptığı yoğun baskıyı da göz ardı etmemek gerekiyor

Haber 31-08-18 14:38

Arjantin'de Fernandez ve Kirchner hakkında rüşvet soruşturması

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan iş adamlarından biri, Fernandez'in devlet başkanlığı döneminde hükümet görevlilerine para verdiğini itiraf etti

Haber 07-08-18 12:02

SÖYLEŞİ - PepsiCo: 2020 hedefimiz kadın çalışan oranını yüzde 50’ye çıkarmak

PepsiCo Türkiye İnsan Kaynakları Kıdemli Direktörü Cristina Meson, PepsiCo’nun içinde faaliyet gösterdiği toplumlarda refahı artırmaya yönelik sürdürülebilirlik projelerinden olan “Kızlarımız Okuyor” burs ve staj programının yeni dönem çalışmaları tanıtım toplantısında, kadınların istihdama katılımının önemine vurgu yaparak 2020’de şirketin kadın çalışan oranının yüzde 50’ye çıkartılmasını hedeflediklerini belirtti.

Finans 06-08-18 15:29

Gary Medel'in sırrı ortaya çıktı

Inter’den Beşiktaş’a transfer olduğu ilk haftalarda hem fazla kiloları hem de takıma gecikmeli katıldığı için genelde yedek kulübesinde bekleyen Gary Medel’in, eşi Cristina Morales tarafından deyim yerindeyse futbola geri döndürüldüğü ortaya çıktı.

Spor 12-03-18 07:52

Arjantin’in Eski Lideri Fernandez’e Vatan Hainliği Suçlaması

Cristina Fernandez, 1994’te Buenos Aires’teki bir Yahudi merkezine düzenlenen bombalı saldırıda İranlılar’ın rolünün üzerini örtmekle ve bu yüzden de vatana ihanetle suçlanıyor.

Haber 07-12-17 21:36

Evli çift aynı sevgiliyi paylaşıyor

ABD’nin Teksas eyaletinde Cristina ve Benno Kaiser çifti oldukça sıra dışı bir yapıda bir aileye sahip… Çünkü 12 yıllık evli çiftin ailesine yeni bir üye katıldı. Ancak bu kişi hem adamın hem de kadının sevgilisi…Cristina ve Benno Kaiser 12 yıl önce tanıştıktan 4 ay sonra evlendi. Kısa bir süre sonra ilk çocukları dünyaya geldi. 11 yaşındaki oğulları Isaiah’a sonra 7 yaşındaki kızları Rebecca ve altı yaşındaki kızları Brianna katıldı.

Haber 26-04-17 13:18

Fenerbahçe maçının hakemi için korkunç şüphe

İskoç hakem Craig Thomson'un Beşiktaş'ı yakan inanılmaz kararlarının yankıları sürerken, Fenerbahçe'nin bu akşam Feyenoord ile oynayacağı kader maçının hakemi Fernandez Borbalan'ın da 'hata' sicilinin bir hayli kabarık olduğu ortaya çıktı. Borbalan, 2011'de Mesut Özil'e, 2013'te Arda Turan'a 'hala tam olarak anlaşılamayan nedenlerden ötürü' kırmızı kart göstermişti.

Spor 08-12-16 08:35

Arjantin'de Fernandez dönemi sona erdi

8 yıllık başkanlık süresi biten Cristina Fernandez de Kirchner, Buenos Aires kentinde yaptığı duygusal konuşmayla destekçilerine veda etti. Fernandez, "Yeni merkez sağ yönetimin size ihanet ettiğini düşünürseniz sokaklara çıkın" dedi.

Haber 10-12-15 08:30

Yok artık Quaresma!

Beşiktaş’ın eski yıldızı Ricardo Quaresma, Cristina dergisinin kapağı için verdiği cüretkar pozlar olay oldu.. Portekizli yıldızın fotoğrafı esprileri de beraberinde getirdi.

Spor 04-06-15 18:30

Arjantin lideri hakkındaki suçlamalar düştü

Cristina Fernandez Kirchner ve ülkenin dışişleri bakanı hakkında, 1994 yılında yaşanan ve 85 kişinin ölümüne neden olan Yahudi merkezi saldırısında İranlı yetkililerin dahlinin üstünü örttüğüne dair suçlamalar düşürüldü.

Haber 27-02-15 04:45

Arjantin Devlet Başkanı hakkındaki soruşturma

Arjantin'de, federal mahkeme, Devlet Başkanı Cristina Fernandez de Kirchner'in 1994'teki terör saldırısıyla ilgili soruşturmada İran ile gizlice anlaşmaya varmakla suçlandığı dava dilekçesini reddetti

Haber 26-02-15 20:55

Fernandez Aleyhinde Soruşturma Hala Açılabilir

Arjantinli savcılar, Cumhurbaşkanı Christina Fernandez de Kirchner’in 1994 yılında bir Yahudi merkezini hedef alan terör saldırısında İran bağlantısını gizlemeye çalışmasıyla ilgili soruşturmada ısrarlı. Geçen ay olayı soruştu

Haber 14-02-15 01:33

Çin aksanıyla alay eden Arjantin liderine tepki büyüyor

Arjantin Cumhurbaşkanı Cristina Fernandez de Kirchner'in Çinlilerin aksanıyla alay eden bir tweet atması, hem Arjantin, hem de Çin'de şimşekleri üzerine çekmesine neden oldu.

Haber 05-02-15 14:15

Ölen savcının evinde Kirchner hakkında yakalama emri

Arjantin'de geçen ay gizemli bir şekilde ölen savcı Alberto Nisman'ın evinde, Arjantin Devlet Başkanı Cristina Fernandez de Kirchner hakkında yakalama emri taslağı bulundu. Ancak savcı yakalama emrini, mahkemeye sunduğu dosyaya eklememişti.

Haber 04-02-15 04:30

Arjantin istihbarat servisini feshedecek

rjantin Cumhurbaşkanı Cristina Fernandez de Kirchner, bir savcının gizemli ölümünün ardından, istihbarat teşkilatını feshedeceğini açıkladı. Fernandez, yeni bir yasa taslağı hazırladığını ve Federal istihbarat yapılanmasına gideceklerini söyledi.

Haber 27-01-15 08:45

'Savcının ölümü intihar değil'

Arjantin Devlet Başkanı Cristina Dernandez de Kirchner, ölü bulunan Savcı Alberto Nisman’ın intihar ettiğine inanmadığını açıkladı.

Haber 22-01-15 19:47

Arjantin'de savcının şüpheli ölümüne tepki

Arjantin Devlet Başkanı Cristina Fernandez de Kirchner hakkında suç duyurusunda bulunan savcı Alberto Nisman evinde ölü bulundu.

Haber 20-01-15 11:32

Dünya Liderleri de Kaka Yapar!

Sanatçı Cristina Guggeri'den muhteşem işler

Trend 14-01-15 14:48

Arjantin Devlet Başkanı Kirchner'in ayak bileği kırıldı

Arjantin Devlet Başkanı Cristina Fernandez de Kirchner'in, ıslak zeminde düşüp sol ayak bileğini kırdığı bildirildi.

Haber 30-12-14 10:03

Galatasaray - Arsenal maçı canlı yayınla ekrana geliyor

Şampiyonlar Ligi 1. Tur D Grubu'nda Galatasaray Arsenal ile karşılaşıyor. Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak karşılaşma bugün saat 21.45'de başlıyor. Maçın hakemliğini David Fernandez Borbalan yapıyor. Onun yardımcılığını ise Raul Cabanero Martinez ve Jose Manuel Fernandez Miranda yapıyor. Karşılaşma Star Tv ekranlarından izleyiciyle buluşuyor.

Spor 09-12-14 12:42

Arjantin Devlet Başkanı taburcu edildi

Arjantin Devlet Başkanı Cristina Fernandez de Kirchner, geçen hafta kaldırıldığı hastaneden taburcu edildi.

Haber 10-11-14 21:31

Arjantin Devlet Başkanı Kirchner: “ABD beni öldürebilir”

Arjantin Devlet Başkanı Cristina Kirchner, ABD'nin hükümeti devirerek kendisini öldürmek istediğini ifade etti.

Haber 02-10-14 16:58

Kirchner lezbiyen çiftin çocuğuna vaftiz annesi oldu

Eşcinsel evliliğini yasallaştıran Arjantin Devlet Başkanı Cristina Fernandez de Kirchner, lezbiyen bir çiftin çocuğuna vaftiz annesi oldu.

Haber 07-04-14 08:15

İspanya Büyükelçisi'nin 'vize' rüşveti

Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nin başkenti Kinşasa'da görev yapan İspanya büyükelçisi Antonio Fernandez de Mazarambroz'un Schengen vizesi karşılığında halktan 4 bin dolar rüşvet aldığı ortaya çıktı

Haber 01-03-14 17:36

Kirchner'e seçim darbesi

Arjantin'de yapılan ara seçimlerde devlet başkanı Cristina Fernandez de Kirchner liderliğindeki iktidar partisi büyük oy kaybı yaşadı.

Haber 28-10-13 12:43

Arjantin lideri beyin ameliyatı geçirdi

Arjantin Devlet Başkanı Cristina Fernandez de Kirchner, beynindeki kanamayı durdurmak için bugün bir ameliyat geçirdi.

Haber 09-10-13 00:19

Arjantin lideri yine ameliyat oluyor

Arjantin Devlet Başkanı Christina Fernandez de Kirchner'in beynindeki kanamayı durdurmak için yarın ameliyat olacağı açıklandı.

Haber 07-10-13 22:40

Arjantin lideri beyin kanaması geçirdi

Arjantin Devlet Başkanı Cristina Kirchner beyninde oluşan kan birikmesi nedeniyle bir ay boyunca görevini yapamayacak.

Haber 06-10-13 16:54

Devlet başkanı tayt giyince olay oldu

Arjantin Devlet Başkanı Cristina Kirchner, bir törende tayt giyince tartışmaların odağı oldu.

Haber 21-09-13 11:02

Arjantin'de hükümete protesto

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te binlerce kişi sokaklara dökülerek Cristina Fernandez de Kirchner yönetimini protesto etti.

Haber 09-11-12 10:25

Fernandez de Kirchner: Son dolar hesabımı da kapattım

Arjantin Devlet Başkanı Cristina Fernandez de Kirchner kişisel birikimlerini ABD dolarından Arjantin pezosuna çevireceğini söyledi.

Finans 07-06-12 17:24

Analiz: Arjantin ateşle mi oynuyor?

Ülkenin en büyük petrol şirketlerinden YPF'yi kamulaştırmaya karar veren Cristina Fernandez hükümeti, umduğu enerji bağımsızlığını elde edebilecek mi?

Finans 18-04-12 16:10

Fernandez, İngiltere Başbakanı'na ateş püskürdü

Arjantin Cumhurbaşkanı Cristina Fernandez, Falkland Adaları konusunda Arjantin'i sömürgeci bir tavırla suçlayan İngiliz liderin 'saçmaladığını' söyledi.

Haber 26-01-12 16:17