Crude Steel Production Haberleri

ÇELİK YUMRUKLAR KONUSU VE OYUNCULARI! Çelik Yumruklar(Real Steel) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? TRT1 yayın akışı

Çelik Yumruklar(Real Steel) filmi ile ilgili aramalar filmin TRT1 yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Hugh Jackman ve Dakota Goyo'nun başrolde olduğu dram, aksiyon ve bilimkurgu tarzındaki film bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Çelik Yumruklar(Real Steel) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? TRT1 yayın akışı

Magazin 2023-10-08 19:52:33

Veda Mektubu kimin hikayesi, konusu ne? Veda Mektubu oyuncuları kimler, hangi gün yayınlanacak?

Veda Mektubu dizisi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi Veda Mektubu tanıtımlarıyla büyük ilgi gördü. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken dizi hakkında araştırmalar da hız kazandı. Peki, Veda Mektubu kimin hikayesi, konusu ne? Veda Mektubu oyuncuları kimler, hangi gün yayınlanacak? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 2023-02-24 14:55:17

Veda Mektubu dizisi ne zaman başlayacak, hangi gün? Veda Mektubu konusu ne, oyuncuları kimler? Kadrosu yıldızlar geçidi!

Kanal D'nin yeni dizisi Veda Mektubu için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi Veda Mektubu sete çıktı. Kadrosu ve hikayesi ile büyük yankı uyandıran diziden ilk kareler paylaşıldı. Peki, Veda Mektubu dizisi ne zaman başlayacak, hangi gün? Veda Mektubu konusu ne, oyuncuları kimler? İşte konu hakkında tüm ayrıntılar...

Magazin 2023-01-25 12:41:08

Love Island’ın (Aşk Adası) yıldızı Georgia Steel’in iç çamaşırıyla verdiği poz sosyal medyayı salladı! “Kelime bulamıyorum”

İngiltere’de yayınlanan Love Island (Aşk Adası) programına katıldıktan sonra kısa sürede ünlenmeyi başaram Georgia Steel sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak pembe iç çamaşırı takımıyla sosyal medyadan poz veren Steel’in gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum topladı.

Trend 2022-11-01 15:06:14

Rahatlamak için masaj seans satın almışlardı ama...

İngiltere'nin Staffordshire, Stoke-on-Trent bölgesinden 60 yaşındaki Jay Steel, iki kadını masaj seansları satın almaları için kandırdı. Ardından gerçekleşen seanslar esnasında, kadınlara cinsel tacizde bulunduğu tespit edilen Steel, olayların açığa çıkmasının ardından hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 11-08-22 11:31

Eski Aşk Adası yıldızı Georgia Steel çok gizli sırrını paylaştı: Nerede olursa olsun...

İngiltere’nin en çok izlenen televizyon programlarından olan Aşk Adası (Love Island) yıldızlarından Georgia Steel, yemek yaklaşımını anlattı. Eski Aşk Adası yıldızı fitness yapmayı sevdiğini söylese de pizzadan asla uzak duramadığını belirtti. Yoga ve pilatesi de düzenli olarak yaptığını belirten Georgia Steel, her şeyin dengeyle ilgili olduğunu belirtti.

Kadin 04-06-22 09:44

'Afara'da Yılmaz Vural'a sürpriz hediye

Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla dikkat çeken programı 'Afara', canlı yayınlanan altıncı bölümüyle izleyicisiyle buluştu.

Magazin 21-05-22 13:57

Resmi Gazete'de yayımlandı: Ticaret Bakanlığı'ndan iki şirkete men cezası...

Ticaret Bakanlığı, Sis Steel Inspection Gözetim Etüt Kontrol Servis Hizmetleri Ltd. Şti ile CSS Uluslararası Gözetim Hizmetleri AŞ.'ye mevzuata aykırı davrandığı gerekçesiyle birer ay faaliyetten men cezası verdi.

Finans 23-02-22 10:38

Star Wars’tan ilham aldı! Zack Snyder, yeni filmi ‘Rebel Moon’ vizyona girmeden konsept çizimini paylaştı

Justice League, Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice ve Watchmen gibi filmlere imza atan Zack Snyder, yeni film projesi olan ‘Rebel Moon’ için kolları sıvadı. Netflix’te yayınlanması beklenen bilim kurgu türündeki film için Snyder, Star Wars ve Japon sinemasının usta yönetmeni Akira Kurosawa’nın filmlerinden ilham alarak konsept bir çizim paylaştı.

Trend 01-01-22 17:20

Benzemez Kimse Bize nerede çekiliyor? 19 Eylül Benzemez kimse Bize konukları kim?

Müzik ve eğlence programı olan Benzemez Kimse Bize, Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in sunuculuğu ile Star TV ekranlarında yayınlanacak. Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı'nın üstlendiği Benzemez Kimse Bize programı 20.00'da ekranlarda yerini alacak. İşte merak edilenler...

Magazin 19-09-21 22:35

23 yaşındaki Georgia Steel limon sarısı bikinisiyle güneşin keyfini sürdü

Love Island ile tanınan ünlü Tv yıldızı Georgia Steel, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 04-09-21 08:47

Elbet Bir Gün dizisinin çekimleri Kapadokya’da başladı

Proje tasarımı ve yönetmenliğini Gül Oğuz’un üstlendiği, senaryosunu Yusuf Reha Alp’in yazdığı, bölüm hikayesi ve tretmanını ise Funda Alp ile Didem Kaplan’ın birlikte kaleme aldığı Most Production imzalı FOX’un yeni sezon dizisi Elbet Bir Gün’ün çekimleri başladı.

Magazin 15-08-21 02:31

Dünyada ilk olacak yapımın başrollerinde Aslı Tandoğan ve Ceyda Düvenci var

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Ceyda Düvenci ve Aslı Tandoğan dünyada ilk olacak bir yapımla dönüyor. Prens adlı dizi, West World, The Mandalorian gibi dünya çapında ünlü olmuş dizilerin yapımında kullanılan sanal prodüksiyonla (virtual production) çekilecek. Dizi, dünyada tamamı sanal prodüksiyonla çekilmiş ilk dizisi olacak.

Magazin 02-06-21 12:18

23 yaşındaki Georgia Steel Instagram'da yeni bikinisini sergiledi

Love Island ile tanınan ünlü Tv yıldızı Georgia Steel, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 18-05-21 11:27

Türkü Akbayram kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Edip Akbayram'ın kızı Türkü Akbayram biyografisi...

Ekranlarda yeni başlayan Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programı, her Cuma Star Tv ekranlarında yayınlanıyor. Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya'nın üstlendiği ve her hafta birbirinden ünlü isimler ile, eğlenceli dakikaların yaşandığı Kuzeyin Oğlu Volkan Konak'a bu hafta Türkü Akbayram konuk oluyor. Peki Türkü Akbayram kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Türkü Akbayram biyografisi...

Magazin 23-04-21 18:07

Volkan Konak kimdir, kaç yaşında ve evli mi? Kuzeyin Oğlu ne demek?

Sanatçı Volkan Konak bugün 16 Nisan Star Tv'de yeni programıyla izleyicisinin karşısında olacak. Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya'nın üstlendiği, her hafta birbirinden ünlü isimlerle, eğlenceye ve müziğe damga vurulacak Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programı izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. Peki Türk halk müziği sanatçısı Volkan Konak kimdir, kaç yaşında ve evli mi? Kuzeyin Oğlu ne demek? İşte yanıtı...

Haber 16-04-21 17:18

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak ne zaman başlıyor? Volkan Konak'ın programı için tarih belli oldu

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programının yapımcılığını Poll Production ve Global Medya üstlendi. Program, izleyiciye her hafta birbirinden farklı konuklarıyla eğlenceli dakikalar yaşatmayı hedefliyor. Müziğe doyulacak bir program olarak ekranlara gelen Kuzeyin Oğlu Volkan Konak, her hafta Cuma günü saat 20.00’de izleyici ile buluşuyor.

Magazin 12-04-21 12:09

Love Island'ın Georgia Steel'i dantelli iç çamaşırlarıyla göz kamaştırdı

Love Island yarışmasının unutulmaz isimlerinden Georgia Steel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla tam puan aldı.

Magazin 31-03-21 14:36

Love Island güzeli Georgia Steel Instagram’ın ateşini yükseltti

İngiltere’nin en çok izlenen reality programı Love Island (Aşk Adası) ile yıldızı parlayan 22 yaşındaki Georgia Steel, dantelli mavi iç çamaşırı ile verdiği pozları Instagram’dan paylaştı.

Magazin 24-03-21 15:35

Love Island'ın güzeli Georgia Steel iç çamaşırlı paylaşımıyla nabızları yükseltti

İngiltere'nin ülkenmizde yayınlanan 'Kısmetse Olur' tarzı yarışması Love Island (Aşk Adası) yarışması ile ünlenen Tv yıldızı Georgia Steel, Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

Magazin 27-02-21 13:54

Albayrakoğlu “Gelecek dönemlere imza atacağız”

MSA Film Post Production ilk film projesiyle Ekim ayında motor demeye hazırlanıyor.İlk filmini Düzce’de çekeceğini açıklayan yapımcı Murat Albayrakoğlu, “Düzce’nin tarihi ve doğal güzellikleri ile İstanbul’a yakın oluşunun diğer yapımcı firmalar için de eşsiz bir fırsat olduğunu söyledi.

Yurthaber 09-08-20 23:57

Sadıkoğlu: Milli ekonomiye katkı sağlayacak yatırımları önemsiyoruz

OYAK Erdemir ve Japon JFE Steel ortaklığında Malatya’nın Hekimhan ilçesine kazandırılacak olan maden tesisinin önemine değinen Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “İstihdamı arttıracak ve milli ekonomiye katkı sağlayacak yatırımları önemsiyoruz.

Yurthaber 07-08-20 16:04

Şarkıcı İpek Demir’den sevenlerine müjde

İpek Demir sözü ve müziği Ertuğrul Sağlam’a ait olan yeni teklisi “Anladım” ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.Paradise Production etiketiyle yayınlanacak olan şarkının düzenlemesi Taner Çalık’a ait.

Yurthaber 23-03-20 10:50

Worldsteel: Küresel ham çelik üretimi 2019'da yüzde 3.4 arttı

Demir çelik endüstrisinin uluslararası ticaret organı Dünya Çelik Birliği'nin (World Steel Association - Worldsteel) verilerine göre, 2019 yılında küresel ham çelik üretimi, 2018 yılına göre yüzde 3.4 artarak 1.87 milyar tona yükseldi.

Finans 28-01-20 11:05

“Standard Profile: Production” sergisi ziyaretçilerini bekliyor

Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nden Öğretim Görevlisi Dr.

Yurthaber 28-12-19 09:53

Çelik konstrüksiyon yapıda Orta Asya ve Avrupa’ya, As Steel ile Türk imzası

AS Steel Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Sezer, bütün Dünya’nın Türk çeliğinin kalitesini bildiğini belirterek, "Bu sebeple üretimimizin yüzde 85’ini yurt dışına ihraç ediyoruz.

Finans 13-12-19 09:36

Tata Steel, İngilitere'de bin kişiyi işten çıkarıyor

İşten çıkarılacakların 3'te 2'sinin yönetici ve ofis çalışanlarından oluşacağı belirtildi

Finans 28-11-19 15:16

Tata Steel, İngilitere'de bin kişiyi işten çıkarıyor

İşten çıkarılacakların 3'te 2'sinin yönetici ve ofis çalışanlarından oluşacağı belirtildi

Finans 28-11-19 12:45

Japon JFE Çin çelik şirketi SGIS'nin yüzde 50'sini alıyor

Japonya merkezli çelik şirketi JFE Holdings, Çin'in en büyük çelik şirketi BaoWu Steel Group Corporation Limited ile, şirketin yan kuruluşu, çubuk çelik üreticisi Guangdong Shaoguan Iron and Steel Songshan (SGIS) şirketinin yüzde 50'sini almak üzere anlaştı.

Finans 20-11-19 09:29

Tata Steel Avrupa'da 3 bin kişiyi işten çıkaracak

Uluslararası pazar koşullarındaki bozulma nedeniyle yeniden yapılanmaya giden şirket, Avrupa’daki operasyonlarında yüksek katma değere sahip üretimin artırılmasını planlıyor

Finans 19-11-19 13:40

OYAK'la anlaşamayan British Steel'i Çinliler kurtarıyor

Tasfiye sürecine girdikten sonra Ordu Yardımlaşma Kurumu OYAK iştiraki Ataer Holding’le imzaladığı ön anlaşma bozulan British Steel’i 70 milyon sterline Çin şirketi Jingye Group alıyor. İngiliz gazeteleri, Barış Pınarı Harekâtı sonrası bazı sendikacı ve milletvekillerinin OYAK'ın British Steel için ne kadar uygun bir alıcı olduğuna yönelik kaygılarını dile getirdiklerini yazdı.

Haber 11-11-19 13:48

Türkçe müziğin çok dinlenen ve izlenen isimleri 4 Kasım’da ödüllendirilecek

Türkiye’nin popüler müzik ve kültür festivallerinden fizy İstanbul Müzik Haftası kapsamında düzenlenecek fizy Müzik Ödülleri ile Türkçe müziğin çok dinlenen ve izlenen isimleri, 4 Kasım akşamı Volkswagen Arena’da sahiplerini bulacak.Türkiye’nin dijital müzik platformlarından fizy’nin ana sponsorluğunda, Atlantis Yapım ve SM Production işbirliği ile gerçekleştirilen fizy İstanbul Müzik Haftası, 2019’un en çok dinlenen ve izlenen isimlerinin açıklanacağı fizy Müzik Ödülleri ile başlıyor.

Haber 29-10-19 10:31

Kurşun dizisi ekibi ilk bölümü birlikte izledi

Proje tasarımını ve yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, yönetmenliğini Murat Can Oğuz ve Burak Arlıel’in yaptığı, Most Production imzalı, FOX’un yeni dizisi “Kurşun”, ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu'nun başrollerde oynadığı Kurşun dizisinin oyuncuları ve ekibi ilk bölümü birlikte izledi.

Magazin 24-10-19 20:49

British Steel - Guardian: OYAK'ın iştiraki Ataer Holding'in İngiliz şirketini satın almak için yürüttüğü görüşmeler çökmek üzere

İngiltere'de yayımlanan gazete, Ordu Yardımlaşma Kurumu'nun (OYAK) sahibi olduğu Ataer Holding'in İngiliz çelik üreticisi British Steel'i satın almak üzere yürüttüğü görüşmelerin çökmek üzere olduğunu yazdı. İngiliz hükümeti de dün British Steel için rakip şirketlerle görüşmeye hazırlandığını açıklamıştı.

Finans 24-10-19 06:38

Selami Şahin ve Linet’ten müzik şöleni

Usta şarkıcı Selami Şahin ve Linet Harbiye Açıkhava’da sevenleriyle buluştu.Türk müziğinin efsane bestecisi ve yorumcusu Selami Şahin ile güçlü sesi ve güzelliğiyle beğenilen sanatçı Linet, dün akşam Harbiye Açıkhava’da Yıldızlar Geçidi konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu.Bayhan Production tarafından gerçekleştirilen gecede, alanı dolduran 5 bin kişiye muhteşem bir müzik şöleni yaşatan ikilinin performansları büyük alkış topladı.Yüzlerce bestesi ve güçlü yorumu ile Türk müziğinin büyük değerlerinden usta sanatçı Selami Şahin, konserin ikinci yarısında coşku ve alkışlarla sahneye çıktı.

Haber 23-10-19 12:02

Berrak Tüzünataç Kurşun dizisindeki Gülce rolünü anlattı! Kurşun ne zaman başlıyor?

Proje tasarımını ve yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, Most Production imzalı, FOX’un merakla beklenen dizisi Kurşun'daki Gülce karakterini canlandıran Berrak Tüzünataç, yeni projesini anlattı. Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu'nun başrollerde oynadığı Kurşun dizisinde pavyon şarkıcısı Gülce rolünü canlandıracak.

Magazin 18-10-19 20:37

Sarp Akkaya Kurşun dizisindeki rolünü anlattı! Kurşun ne zaman başlıyor?

Proje tasarımını ve yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, Most Production imzalı, FOX’un yeni dizisi “Kurşun”da Aydın karakterini canlandıran Sarp Akkaya, rolünü anlattı. Peki Kurşun dizisi ne zaman başlıyor? Konusu nedir? İşte Kurşun 1. bölüm fragmanı ve yayın tarihi.

Magazin 15-10-19 21:35

Bu aksesuarların neyden yapıldığına inanamayacaksınız!

Plus Collaboratives kağıttan tasarladığı karmaşık böcek formlarından oluşan Insecta Iridesse serisiyle, Fuji Xerox'un Iridesse Production Press adlı özel yazıcısının baskı kalitesini ortaya koyuyor.

Trend 14-10-19 14:12

Burçin Terzioğlu Kurşun dizisindeki gazeteci Leyla rolünü anlattı! Kurşun ne zaman başlıyor?

Proje tasarımını ve yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, Most Production imzalı, FOX’un yeni dizisi “Kurşun”da cesur ve korkusuz gazeteci Leyla’yı canlandıran Burçin Terzioğlu, rolünü ve karakterine nasıl hazırlandığını anlattı. Peki Kurşun dizisi ne zaman başlıyor? Konusu nedir? İşte Kurşun 1. bölüm fragmanı ve yayın tarihi.

Magazin 11-10-19 20:11

Engin Altan Düzyatan Kurşun dizisindeki Savcı Orhan rolünü anlattı! Kurşun ne zaman başlıyor?

Proje tasarımını ve yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, Most Production imzalı, FOX’un yeni dizisi “Kurşun”nda adalet arayan gözü kara savcı Orhan Atmaca’yı canlandıran Engin Altan Düzyatan yeni rolünü ve geçirdiği hazırlık sürecini anlattı. Peki Kurşun dizisi ne zaman başlıyor? Konusu nedir? İşte Kurşun 1. bölüm fragmanı ve yayın tarihi.

Magazin 11-10-19 02:56

Kurşun dizisi ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu! Kurşun oyuncularından çarpıcı kareler

Kurşun dizisinin yayın tarihi belli oldu. Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu'nun başrollerde oynadığı iddialı dizisi Kurşun'dan renkli kareler paylaşıldı. Proje tasarımını ve yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, Most Production imzalı, FOX’un izleyici ile buluşmak için gün sayan dizisi “Kurşun”un oyuncuları objektif karşısına geçti.

Magazin 27-09-19 20:56

Darülaceze'nin yeni yerleşkesinde sanatçı evi kurulacak

Darülaceze'nin Arnavutköy'deki yeni yerleşkesinin yapımı kapsamında kurulacak sanatçı evi için Mustafa Sandal, Nükhet Duru, Cengiz Kurtoğlu, Deniz Seki, Rafet El Roman, Serdar Ortaç ve Murat Dalkılıç'ın katıldığı bir basın toplantısı düzenlendi - Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci: - "Yarınlarımızın ne olacağı belli değil. Bu müesseselere gönül istiyor ki hiç ihtiyaç olmasın ama ihtiyaç olduğunda da en iyisi bizde olsun" - Poll Production Yönetim Kurulu Başkanı Polat Yağcı: - "Bir sohbet sırasında Darülaceze'nin Arnavutköy'deki yeni yerleşkesinin yapımını öğrendiğimde, Sayın Cumhurbaşkanımıza, bu yerleşkede sanatçılarımız için de bir yer olup olamayacağını sordum. 'Tabii ki' cevabının ardından kendisinin gerekli talimatları vermesiyle ilk adım atıldı bu projede. Şimdi ise bizler üstümüze düşen görev için buradayız" - Sanatçı Mustafa Sandal: - "Sevgili Polat'ın bu konuda samimi olduğunu görünce ben de 'Kendi konserimden ücret almıyorum, ne gerekiyorsa bu projeye aktarıyoruz.' dedim diğer arkadaşlarım gibi. Sektörümüzde günü geldiğinde ihtiyaç duyacak olan insanların barınacağı, kendilerine çok güzel bakılacağı özel ve güzel bir yer olacak"

Haber 18-09-19 19:12

AB Devesütü (Camelmılk) proje ekibi Aydın’da inceleme yaptı

İspanya Tarım Gıda ve Teknoloji Araştırma Enstitüsü (IRTA) önderliğinde hazırlanan “Devesütü-Akdeniz havzasında deve sütü üretimi, işlenmesi ve tüketiminin arttırılması” proje ekibi, Adnan Menderes Üniversitesini (ADÜ) ziyaret etti.İspanya Tarım Gıda ve Teknoloji Araştırma Enstitüsü (IRTA) önderliğinde hazırlanan ve Avrupa Komisyonu PRIMA (Partnership for Research and Innovation in the Mediterranean Area/Akdeniz Bölgesinde Araştırma ve Yenilikçilik Ortaklığı) programı tarafından desteklenen ‘Devesütü - Akdeniz havzasında deve sütü üretimi, işlenmesi ve tüketiminin arttırılması (Camelmilk- Boosting the production, processing and consumption of camel milk in the Mediterranean)’ başlıklı projenin ekibi, 1-6 Eylül 2019 tarihleri arasında Üniversitemizi ve projenin paydaşı olan diğer işletmeleri ziyaret etti.Proje Koordinatörü Marta Garron (IRTA, İspanya), Proje Finansal Yöneticisi Elena Diaz (IRTA, İspanya) ve Proje Partneri Bernard Faye (Fransa) gerçekleştirdikleri ziyarette, Aydın’da deve sütü üretimi, işlenmesi ve potansiyeli hakkında bilgi edindi.ADÜ adına projenin Türkiye Koordinatörü Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümünden Prof.

Yurthaber 12-09-19 11:30

British Steel, TSP Projects'i Fransız Systra'ya satıyor

Fransa merkezli mühendislik firması Systra'nın, British Steel alt firması olan TSP Projects'i 70 milyon poundluk borçlarıyla birlikte satın alması bekleniyor.

Finans 30-08-19 12:37

Kurşun dizisi oyuncuları kimler? Engin Altan Düzyatan'ın yeni dizisi ne zaman başlıyor?

FOX'un yeni sezonda izleyiciyle buluşucak, Most Production imzalı iddialı dizisi Kurşun'un hazırlıkları devam ediyor. Engin Altan Düzyatan'ın yeni dizisi Kurşun'un oyuncu kadrosuna ünlü isimler katıldı.

Magazin 25-08-19 20:03

Alman akademisyenler, Çorlu’yu mercek altına aldı

Berlin Teknik Üniversitesi ve Arel Üniversitesi iş birliğiyle yürütülen proje kapsamında Çorlu’ya gelen akademisyenler Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’u ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular.Berlin Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından yürütülen Ulusötesi Üretim Mekanı (Transnational Production Space) Projesi kapsamında araştırma yapan akademisyenler Çorlu’yu gezerek kent hakkında geniş kapsamlı bilgi aldılar.Berlin Teknik Üniversitesi’nden Araştırmacı Elke Beyer, Anke Hagemann, Araştırma Görevlisi İlkim Er, Araştırma Ortağı Ina Valkanova ve Arel Üniversitesi Araştırma Ortağı Pelin Olcay’ın katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette, Çorlu’nun kimliği, yıllar içinde gelişimi ve değişimi, sosyo-kültürel yapısı, tarım ve sanayisi, iş olanakları, tarihsel değerleri gibi konular mercek altına alındı.Akademisyenlerin sorularını yanıtlayan Başkan Sarıkurt, “Birlik, beraberlik ve sevgi temalı projelerimiz ve etkinliklerimizi tüm vatandaşlarımızı ortak paydamız olan Çorlu’muzun altında birleştirmeye ve bütünleştirmeye özen gösteriyoruz.

Haber 24-08-19 16:07

4 başlıkta OYAK-British Steel anlaşması

Ordu Yardımlaşma Kurumu'nun (OYAK) İngiliz çelik şirketi British Steel'i satın alması için ön anlaşmaya varıldı. OYAK'tan yapılan açıklamaya göre Ekim ayının sonuna kadar şirketin devralınması planlanıyor. Ön anlaşmanın önemini 4 başlıkta derledik.

Finans 16-08-19 16:45

British Steel - OYAK, İngiliz çelik devini satın alıyor

Ordu Yardımlaşma Kurumu, British Steel'i satın almak için İngiliz çelik deviyle ön anlaşmaya vardı. OYAK'tan yapılan açıklamada, bu yılın sonuna kadar şirketin devralınmasının planlandığı belirtildi. OYAK'ın sahibi olan Ataer Holding, Mayıs ayında iflas eden British Steel'le görüşmeler yürütüyordu. Ataer Holding, Türkiye'nin en büyük çelik üreticisi Erdemir'in de yüzde 49,3'ünün sahibi.

Finans 16-08-19 12:21