Cruz Roja Haberleri

YouTuber Ruhi Çenet çok az kişinin bildiği 'dünyanın en kalabalık adasına' gitti! Gördüklerimi unutamıyorum diyerek paylaştı

YouTuber Ruhi Çenet Kolombiya'ya bağlı bir futbol sahasından biraz büyük olan dünyanın en yoğun nüfusuna sahip Santa Cruz del Islote Adası'na gitti. 'Gördüklerimi unutamıyorum' diyerek paylaştığı YouTube videosunda Çenet adada yaşayan bir kişi gibi 48 saat geçirdi.

Trend 2024-03-06 07:54:08

Sokakta gördüğü falcı Çok fazla ömrün kalmadı dedi! Birkaç saat sonra hayatını kaybetti... Ölümünün sır perdesi zehirli çikolatayla çözüldü

Brezilya'nın Maceio kentinde Fernanda Silva Valoz da Cruz Pinto isimli 27 yaşındaki bir kadın hiç tanımadığı yaşlı bir kadın tarafından yolun ortasında durduruldu. Yaşlı kadın falcı olduğunu söyledi ve genç kadına fal baktığında büyük bir korku yaşayarak "Çok fazla ömrün kalmadı" dedi. Pinto saatler sonra hayatını kaybederken falcının kendisine verdiği çikolatadan zehirlendiği ortaya çıktı.

Trend 2023-11-29 13:18:29

Seksi paylaşımları sayesinde ayda 11 bin dolar kazanıyor ama büyük bir sır saklıyor! Gerçek bile değilsin

Aitana Lopez sosyal medyada binlerce takipçiye sahip bir fenomen. 25 yaşındaki fenomen aylık 11 bin dolar (yaklaşık 318 bin 279 TL) gelire sahip ancak İspanyol tasarımcı Ruben Cruz tarafından oluşturulan yapay zeka karakteri. Yani yüz binlerce liralık gelire sahip olan fenomen gerçek bile değil. Bu yüzden sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken Cruz'un beğeneni kadar eleştireni de çok.

Trend 2023-11-28 15:56:16

Çamaşır makinesinden kıyafetlerini çıkarırken elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti

Brezilya'da yaşayan 37 yaşındaki 1 çocuk annesi Amaila Maria da Cruz Werlick da Silva evinde çamaşır makinesinden kıyafetlerini çıkarttığı sırada elektrik çarpması sonucunda hayatını kaybetti. Olaya ilişkin soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.

Trend 2023-10-24 09:20:55

Amerika'da Lionel Messi kasırgası erken başladı! 90+4. dakikada topun başına geçti ve...

PSG ile sözleşmesinin sonuna gelen ve sürpriz bir kararla MLS ekibi Inter Miami'nin yolunu tutan Lionel Messi, yeni takımında hızlı bir başlangıç yaptı. Inter Miami, MLS'e verilen arada Meksika ve ABD takımlarının katılımıyla düzenlenen kupada Cruz Azul ile karşı karşıya geldi. Müsabaka; Inter Miami'nin 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlanırken, Lionel Messi'nin golü sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte detaylar...

Spor 22-07-23 09:44

Cüzdanında eski bir piyango bileti bulunca hayatı tamamen değişti! Gerçek değerini öğrenince şaşkına döndü

Amerika Birleşik Devletleri’nin Michigan şehrinde yaşayan 33 yaşındaki Yandiel Cruz-Chavez isimli bir adamın cebinde unuttuğu piyango bileti hayatını tamamen değiştirdi. 1 hafta önce satın aldığı bileti unutan adam kirli çamaşırlarını yıkamak için ceplerini kontrol ettiğinde bileti buldu ve şanslı rakamlara baktığında büyük ikramiyenin sahibi olduğunu öğrendi.

Trend 27-06-23 13:19

49 yaşındaki Penélope Cruz'un yaşlanmamak için uyguladığı güzellik bakımı! Her gece yatmadan önce...

Penélope Cruz, karakteristik güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. 49 yaşındaki başarılı oyuncunun yıllara meydan okuyan görünüşü için uyguladığı basit güzellik adımları bulunuyor. Hayranları Penélope Cruz'un yaşlılık karşıtı güzellik sırlarını merak ediyor.

Kadin 15-05-23 15:54

Sosyal medya fenomeni Nicole Cruz kıyafet seçimiyle Instagram’ı salladı! Hem göğüs hem de kalça dekoltesi...

Sosyal medya fenomeni Nicole Cruz festival tarzıyla görenlere bir daha baktırdı. Instagram hesabından 260 bini aşkın takipçisi bulunan fenomen isim kot bluzun ve etek takımından oluşan cesur kıyafetiyle kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Cruz’ın gönderisi kısa sürede yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Trend 28-04-23 10:39

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ GÜÇ YÜZÜKLERİ 1. BÖLÜM İZLE! Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri ne zaman, saat kaçta? Nereden izlenir?

Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri dizisi J. R. R. Tolkien'in The Hobbit ve The Lord of the Rings eserlerindeki olaylardan binlerce yıl öncesini işliyor. Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark ve Ismael Cruz Córdova gibi oyuncuların rol aldığı dizi 2 Eylül 2022 Cuma günü ekrana geldi. Birçok kişi internette "Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 1. bölüm izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri ne zaman, saat kaçta? Nereden izlenir?

Magazin 02-09-22 13:39

Çok eşli ilişki yaşayan çiftin itirafı gündem oldu! “İlişkimizde bir eksiklik vardı, üçüncü kişiyi bulunca her şey düzeldi”

Küba’nın Havana şehrinde yaşayan doktor Yohandry Cruz Avila ve 2016 yılında tıp fakültesinde tanıştığı kız arkadaşı Sheyza Menendez, ilişkilerinde devamlı olarak kıskançlık yüzünden tartışıyordu. İkili ilişkilerine mükemmel eşleşme olarak tanımladıkları üçüncü bir kişiyi davet ettiklerinde gerçek mutluluğu bulduklarını söyledi. Yaklaşık 1 buçuk yıldır beraber olan üçlü, bir gün evlenip çocuk sahibi olmanın hayalini kuruyor.

Trend 06-08-22 14:17

Korkunç kaza! The Chosen One dizisinin iki başarılı oyuncusu hayatlarını kaybetti

Meksika'da yaşanan trafik kazasında Netflix dizisi "The Chosen One"ın iki oyuncusu Raymundo Garduno Cruz ve Juan Francisco Gonzalez Aguilar hayatını kaybederken, aralarında oyuncuların ve ekip üyelerinin de olduğu 6 kişi yaralandı.

Magazin 18-06-22 11:24

Yıllarca dehşeti yaşadı! Taşıdıkları hastalığa aldırmadan küçücük çocuğa defalarca tecavüz ettiler

Bolivya'da 11 yaşındaki bir çocuk, AIDS hastalığına sebep olan HIV virüsü taşıyan dört kardeş tarafından tecavüze uğradı. Hastalık sebebiyle bir hafta önce yoğun bakıma kaldırılan çocuk, Cumartesi günü Bolivya'nın Santa Cruz kentindeki bir hastanede hayatını kaybetti. Acılı annesi şimdi adalet yerini bulsun diye uğraşıyor.

Trend 14-06-22 13:00

Meksika'da fabrikayı ele geçirmek isteyen işçiler çatıştı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Meksika’da Cruz Azul Çimento Fabrikası işçileri arasında molotof kokteyli ve silahların kullanıldığı çatışma yaşandı. Fabrikayı ele geçirmek isteyen ve 17 otobüsle gelen bir işçi grubu, diğer işçilere saldırdı. Çok sayıda güvenlik gücü olayları bastırmak için fabrikaya sevk edilirken, yaşanan çatışmada 8 kişi öldü, 11 kişi de yaralandı.

Haber 27-04-22 22:04

Oscar adaylığı yaradı! Penélope Cruz’un yeni partneri belli oldu

Başarılı oyuncu Penélope Cruz başrollerini Adam Driver ve Shailene Woodley ile paylaşacağı Ferrari adlı film için anlaştı. Usta isim Michael Mann’in yönetmen koltuğuna oturduğu dönem filmi Ferrari; otomobil imalat devi Enzo Ferrari'yi konu alıyor.

Trend 10-02-22 12:33

Oğlunu okula bırakmak için tercih ettiği kıyafet diğer velilerden tepki çekti! “Çocuklar var” diye uyardılar

Bolivya’nın Santa Cruz de la Sierra kentinde yaşayan avukat ve fitness modeli Vanessa Medina, oğlunu okula bıraktığı sırada giydiği kıyafetle diğer velilerden tepki çekti. Medina’nın oğlunu okula bıraktığı anlarda başka bir veli tarafından cep telefonunda kaydedilen görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. Küçük çocukların olduğunu söyleyerek Medina’yı uyaran veliler, kıyafetini abartılı bulduklarını dile getirdi.

Trend 05-02-22 15:42

2017, 2018, 2019 ya da 2020'de değil de neden şimdi? Rusya-Ukrayna gerginliği ABD'yi de karıştırdı

Ukrayna ve Rusya arasındaki gerginlik sürerken ABD’den ABD Başkanı Joe Biden’ın tavrı ile ilgili de bir açıklama geldi. ABD’li Cumhuriyetçi Senatör Ted Cruz, iki ülke arasındaki gerginlikten Biden’ı sorumlu tuttu. Cumhuriyetçi Senatör, Rusya’nın Ukrayna’ya karşı ‘saldırgan’ tavrının sebebinin Biden’ın ‘zayıf’ davranması olduğunu belirtti.

Haber 04-02-22 21:00

En büyük hayalini açıkladı! Penelope Cruz, eşi Javier Bardem ile müzikal yapmak istediğini söyledi

Ünlü sanatçı Penelope Cruz, eşi Javier Bardem’i Being The Ricardos filminde şarkı söylerken gördükten sonra çok etkilendiğini dile getirdi. Ünlü isim en büyük hayalinin eşiyle beraber müzikal bir filmde rol almak olduğunu söyledi.

Trend 12-01-22 14:48

Sosyal medyada hastalığıyla savaşını anlatıyor! Cara Cruz eleştirilere rağmen güzellik tabularını yıkıyor 

Yaklaşık 100 bin takipçisi bulunan Cara Cruz, sosyal medya hesabından sık sık lipödem ve lenfödemle mücadelesini anlatıyor. Kalın ve şiş bacaklarının nedeni olarak fazla kilolarını görenlere inat Cruz hastalığı hakkında bilgi vermeyi sürdürüyor.

Trend 27-10-21 09:32

ABD’de liseye silahlı saldırı düzenleyip 17 kişiyi öldürmüştü: Umarım bana bir şans daha verirsiniz

ABD’nin Florida eyaletinde 2018 yılında Marjory Stoneman Douglas Lisesine düzenlenen silahlı saldırının zanlısı olan 19 yaşındaki Nikolas Cruz, hakkındaki 17 cinayet ve 17 cinayete teşebbüs suçlamasını kabul etti.

Haber 20-10-21 20:15

Angola Kölelik Müzesi köleliğin karanlık tarihine ışık tutuyor

Angola'nın başkenti Luanda'nın Morro da Cruz bölgesindeki Kölelik Müzesi, geçmişte ülkeyi ağır hasara uğratan, sosyal dokuyu bozan köleliğin tarihini yansıtıyor - ABD başta olmak üzere Portekiz, Almanya, İspanya ve Rusya'dan her yıl binlerce turistin ziyaret ettiği müzede, kölelerin hapsedilmesinde kullanılan prangalar, demir ağırlıklar, vaftiz kazanları, silahlar, gemi maketleri ve köleliğe ilişkin bilgilendirici yazılar yer alıyor

Yurthaber 20-10-21 11:09

Bolivya'da bir kadının hamburgerinden insan parmağı çıktı

Bolivya'nın Santa Cruz de la Sierra şehrinde, bir kadının yediği hamburgerden insan parmağı çıktı. Ülke basınında çıkan habere göre, Bolivyalı Estefany Benitez, yiyeceğinden insan parmağı çıkması üzerine, işletmeye şikayette bulunduğunu, ancak kendisiyle ilgilenilmediğini sosyal medya hesabından açıkladı.

Haber 16-09-21 09:04

Penelope Cruz ve Javier Bardem'in aile tatili

Sinema dünyasının iki ünlüsü Penelope Cruz ve Javier Bardem, yıllar önce yakın arkadaş olarak birbirlerinin hayatına girdi. Sonra bu arkadaşlık aşka dönüştü, oradan da evliliğe uzandı. Şimdi 11 yıldır iki çocuklu ve mutlu bir evlilik sürdürüyorlar.

Magazin 09-07-21 11:05

Hyundai'nin ilk kamyoneti kameralara yakalandı!

Hyundai Santa Cruz, soğuk hava testlerinden kameralara yakalandı. Geçen yıl Colorado'da bir benzin istasyonunda görüntülenen model, uzun bir aradan sonra tekrar görüntülendi.

Haber 17-02-21 10:48

Penelope Cruz şaşkınlığını böyle dile getirdi

Volver filmiyle parlayan başarılı oyuncu Penelope Cruz, Antonio Banderas ile yeni filminin çekimleri için sette.

Magazin 29-12-20 14:54

Kadın ajanları odağına alan The 355 filminden ilk fragman yayınladı

Jessica Chastain, Marion Cotillard, Penelope Cruz, Fan Bingbing ve Lupita Nyong’o kadın ajanların maceralarını ele alan 355 filmin ilk fragman yayınlandı.

Trend 06-10-20 12:48

Penelope Cruz güzellik sırrını açıkladı

Hollywood yıldızı 46 yaşındaki Penelope Cruz'un sürpriz güzellik sırrını makyözü ve annesi açıkladı.

Kadin 01-10-20 07:58

Penélope Cruz ve Antonio Banderas'lı Official Competition filminin çekimleri kaldığı yerden devam ediyor

Penélope Cruz ve Antonio Banderas'ı yeniden bir araya getiren Official Competition filminin çekimleri, koronavirüs arasından sonra yeniden başladı.

Trend 23-09-20 08:22

Galatasaray Wilder Cartagena ile ilgileniyor

Galatasaray, Arjantin Ligi ekiplerinden Godoy Cruz forması giyen Perulu oyuncu Wilder Cartagena ile ilgileniyor. Arjantin basının haberine göre; Galatasaray, 25 yaşındaki Perulu orta saha Wilder Cartagena'yı gündemine aldı.

Spor 09-09-20 08:55

Meksika ekibi Cruz Azul'de 22 kişi koronavirüse yakalandı

Meksika Birinci Futbol Ligi (Liga MX) ekibi Cruz Azul'de 22 kişinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı.

Spor 28-06-20 15:25

Victoria Beckham'dan seneler sonra bir ilk!

Yıllardır hiçbir fotoğrafında gülümsemeyen Victoria Beckham, oğlu Cruz ile çektirdiği bornozlu fotoğrafında kahkaha attı.

Magazin 27-05-20 14:28

Sebastian Jurado: Beşiktaş'ın teklifinden haberim yok

Cruz Azul kalecisi Sebastian Jurado, basındaki haberleri gördüğünü ancak Beşiktaş'ın kendisine bir teklif yapmadığını açıkladı.

Spor 27-12-19 20:44

Beşiktaş'ta flaş kaleci transferi iddiası; Sebastian Jurado...

Loris Karius'un kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Beşiktaş'ta, Meksika Ligi ekiplerinden Cruz Azul'a giden 22 yaşındaki kaleci Sebastian Jurado isminin gündeme geldiği belirtildi.

Spor 20-12-19 20:26

Terör örgütü PKK/KCK, Kürt Kızılayı adlı sahte oluşumla finans sağlamaya çalışıyor

Terör örgütü PKK/KCK, yurt dışında kurduğu "Kürt Kızılayı" adlı sahte oluşumla kırsal alanda silahlı faaliyet gösteren örgüt mensuplarına ve bölücü örgüte finans temin ediyor - Sözde Kürt Kızılayı "Heyva Sor a Kurdistan", İngiltere ve Japonya'da "Kurdish Red Moon", Belçika, Hollanda ve İsviçre'de "Koerdische Rode Halve Maan", Fransa'da "Crossant Rouge Kurde", Danimarka'da "Stötteforeningen Mesopotamiens Sol", Avusturya'da "Roja Sor a Kurdistan", İsveç'te "Kurdiska Röde Halvmanen", İtalya'da, "Mezza Luna Rossa" isimleriyle faaliyetlerini sürdürüyor

Haber 15-12-19 14:52

Başkan Akman’dan ABD Senatosunun kararına tepki

Van’ın Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, ABD Senatosunun 1915 olaylarıyla ilgili tasarıyı kabul etmesine sert tepki gösterdi.Demokrat New Jersey Senatörü Bob Menendez ve Cumhuriyetçi Texas Senatörü Ted Cruz tarafından sunulan ve ABD Senatosu tarafından kabul edilen sözde Ermeni tasarısının Türkiye ile ABD ilişkilerini tehlikeye attığını belirten Başkan Akman, bu kararı alan ABD’nin önce kendi karanlık tarihine bakması gerektiğini söyledi.

Yurthaber 13-12-19 15:15

Uzman Biyalog Hatice Beşeren, Kafkas Üniveristesi’ni İspanyolca anlattı

Kars Kafkas Üniversitesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi Patoloji Bölümü’nden Uzman Biyolog Hatice Beşeren, XIX Congreso Nacional De La FEDPATMEX kongresine telekonferans ile katıldı.Dünya’da 100 Patologdan biri seçilen Patolog Luis Humberto Cruz aracılığıyla Uzman Biyolog Hatice Beşeren, Kars’ı ve Kafkas Üniversitesini telekonferans ile İspanya’da temsil etti.

Yurthaber 09-11-19 12:04

Bolivya'da hükümet destekçileri, muhalif lideri başkente sokmadı

Devlet Başkanı Morales karşıtı protestoların örgütleyicilerinden sağcı lider Camacho, başkent La Paz'a hizmet veren El Alto Uluslararası Havalimanı'nda bekleyen hükümet destekçilerinin izin vermemesi nedeniyle Santa Cruz kentine geri döndü.

Haber 06-11-19 00:48

ABD’de yolcu gemisinde yangın: 34 ölü

ABD’de Santa Cruz Adası açıklarında yolcu gemisinde yangın çıktı.

Haber 02-09-19 16:08

DHA DIŞ- ABD’de yolcu gemisinde yangın: 34 ölü

ABD’de Santa Cruz Adası açıklarında yolcu gemisinde yangın çıktı.

Haber 02-09-19 16:07

Penelope Cruz Kırmızı Halı'ya damga vurdu

Hollywood sinemasının İspanyol yıldızı Penelope Cruz, Wasp Network filminin 76. Venedik Film Festivali prömiyerinde kırmızı halının en dikkat çeke ismi oldu.

Magazin 02-09-19 11:56

Kaçakçılıktan kurtarılan hayvanlara San Antonio kenti ev sahipliği yapıyor

Kolombiya'nın Cundinamarca eyaletine bağlı San Antonio kentindeki Santa Cruz Kuruluşu, hayvan kaçakçılığından ve sirklerden kurtarılan birçok türdeki hayvana ev sahipliği yapıyor.

Trend 06-08-19 09:23

Victor Lapena ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Başantrenör Victor Lapena ile sözleşme imzaladı.Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, yeni sezon planlamaları kapsamında sözleşmesi sona ermiş olan Valerie Garnier’den boşalan başantrenörlük görevine son olarak 2018-2019 sezonunda Nadezhda Orenburg’da görev yapan ve Eurocup’ı kazanmış olan Victor Lapena’yı getirerek 44 yaşındaki İspanyol teknik adam ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.Sarı-lacivertliler, yeni sezon planlamaları kapsamında; kaptan Tuğçe Canıtez ile 2 yıllık ve Esra Ural Topuz ile de 1 yıllık yeni mukavele yaptı.Sarı-lacivertliler transferde şu ana kadar; milli takım oyuncularımızdan Olcay Çakır Turgut ve Sevgi Uzun ile 1’er yıllık sözleşme imzalarken, yine dış transferde şu ana kadar; Ukrayna Milli Takım oyuncusu Alina Iagupova, İspanya Milli Takım oyuncusu Anna Cruz ve Amerika Milli Takım oyuncusu Elizabeth Williams ile 1’er yıllık kadrosuna kattı.

Haber 29-06-19 20:12

Küba'da 5 milyon turist hedefi

Küba Turizm Bakanı Manuel Marrero Cruz, Küba'yı ziyaret eden turistlerin sayısını bu yıl 5 milyonun üzerine çıkarmayı hedeflediklerini belirterek, "Küba'da turizm sektöründe faaliyet gösteren yatırımcıların güvenliğini garanti ediyoruz." dedi.

Trend 08-05-19 09:00

Uluslararası Küba Turizm Fuarı

Küba Turizm Bakanı Manuel Marrero Cruz: - "Küba'da turizm sektöründe faaliyet gösteren yatırımcıların güvenliğini garanti ediyoruz" - "Küba'yı geçen yıl 4 milyon 732 bin kişi ziyaret etti. Rakamı bu yıl 5 milyonun üzerine çıkarmayı hedefliyoruz"

Finans 08-05-19 08:23

Dışişleri Bakanı Maas, 29 Almanın hayatını kaybettiği Madeira’ya gidiyor

Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, Portekiz’in Santa Cruz şehrine giderken yaşanan kazada 29 Almanın hayatını kaybetmesi nedeniyle kalabalık bir heyetle Madeira’ya gidiyor.Paskalya tatili için Portekiz’in Madeira Adası’nda bulunan Santa Cruz şehrine gidenleri taşıyan otobüs Madeira şehrinde kaza yapmış, 29 Alman hayatını kaybetmişti.

Haber 18-04-19 13:57

DHA DIŞ - Yağmurdan kaçarken, su kanalına düştü

Bolivya’nın Santa Cruz kentinde dolmuştan inip, bölünmüş yolda koşarak karşıya geçmeye çalışan genç, su kanalının üzerine kurulu küçük köprüden geçmek isterken, yağmurlu havanın azizliğine uğradı. Islak zeminde ayağı kayan genç, kanaldaki suya düştü.

Haber 06-04-19 15:34

ABD Senatosundan İsrail'in Golan Tepeleri'ni işgalinin tanınması tasarısı

Teksas Senatörü Cumhuriyetçi Ted Cruz, ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesine, işgal altındaki Golan Tepeleri'nde İsrail'in egemenliğinin tanınması için yasa tasarısı sundu - Tasarıdan: "İsrail ile Suriye arasında herhangi bir barış anlaşmasının ancak İsrail'in Golan Tepeleri'nde kalması koşulu üzerine imzalanabileceğini beklemek gerçekçidir" - "İsrail'in Golan Tepeleri'ndeki egemenliğini tanımak, İsrail ile Golan Tepeleri'nde temel ve uygulamalı bilim alanları, endüstriyel araştırma ve geliştirme, tarımsal sorunlara yönelik stratejik ve uygulamalı araştırmalar dahil yürütülecek ortak projeleri teşvik etmek, ABD'nin politikası olmalıdır"

Haber 28-02-19 21:53

Bolivya'da yakalanan firari militan İtalya'ya iade edildi

Santa Cruz kentinde yakalanan Komünizm İçin Silahlı Proleterler (PAC) Örgütü üyesi Cesare Battisti, uçakla İtalya'ya gönderildi

Haber 14-01-19 12:33

Beşiktaşlı Enzo Roco'ya Corinthians talip oldu!

Beşiktaş'ın geçtiğimiz yaz Meksika ekibi Cruz Azul'den bedelsiz olarak renklerine kattığı Enzo Roco ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Şilili futbolcunun yeni durağının Brezilya olabileceği konuşuluyor.

Spor 06-01-19 17:06

Küba Kültür Merkezi'nin kapanacağı iddiaları

Kübalı Blanca Nieves Garcia Cruz, kendisine miras yoluyla kalan Taksim'deki 5 katlı binanın elinden alınmaya çalışıldığını öne sürdü

Haber 20-11-18 20:02