Cübbeli Ahmet Haberleri

Cübbeli Ahmet'ten İsmailağa Cemaati'ne 4 saatlik videolu yanıt: Tarikat Hasan Efendi'nin değildir ki, beni ihraç etsin

İsmailağa Cemaati, "Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'yle bir bağlarının kalmadığını ve açıklamalarının kendileri için bağlayıcı olmadığını açıkladı. Söz konusu açıklamaya Cübbeli Ahmet'ten ise yanıt geldi. Yaklaşık 4 saatlik bir video paylaşan Cübbeli Ahmet Hoca, "Tarikat Hasan Efendi'nin tarikatı değildir ki beni ihraç etsin. Mürit müridi nasıl ihraç edecek?" ifadelerini kullandı. İsmailağa, Cübbeli Ahmet'in yalan ve iftiralarla cemaati bölmeye çalıştığını iddia etmişti..

Haber 28-03-2024 13:22

'Cübbeli Ahmet'ten 31 Mart duası: Gelen seçimlerde muzaffer eyle ya Rabbi

"Cübbeli" Ahmet Mahmut Ünlü de seçim atmosferine girdi. Ünlü, "Bedir Gecesi Özel" yayınında Cumhur İttifakı'nın kazanması için dua etti.

Haber 27-03-2024 11:58

Cübbeli Ahmet'ten Acun Ilıcalı'ya Survivor tepkisi: Adalarda karı kız çırılçıplak...

Son günlerde Survivor yarışması ve Acun Ilıcalı gündemden düşmüyor. Cübbeli Ahmet adada yarışmacıların kıyafetlerine taktı. Acun Ilıcalı'yı hedef alarak bakın ne dedi.

Magazin 16-02-2024 11:43

Cübbeli Ahmet'in 'İstanbul seçimi' sözleri gündem oldu! Başak Demirtaş'ın adaylığı için 'çok iyi' dedi: Nedenini de açıkladı

Yerel seçimlerin en çok konuşulan şehri İstanbul'da devam siyasi hareketlilik yakından takip ediliyor. Son olarak eski HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın DEM Parti'den adaylığı konuşulmaya başlandı. Canlı yayına katılan 'Cübbeli Ahmet'in Demirtaş sözleri dikkat çekti.

Haber 23-01-2024 09:43

Cübbeli Ahmet

Cübbeli Ahmet Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cübbeli Ahmet Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cübbeli Ahmet Hoca koğuş arkadaşı Aziz Yıldırım ile bir araya geldi!

Cübbeli Ahmet Hoca, davet üzerine ziyaret ettiği Aziz Yıldırım ile bir görüşme gerçekleştirdi. Cezaevi hatıralarını yad eden ikili ayda bir buluşmak üzere ayrıldı. Görüşmenin ardından Cübbeli Ahmet sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Spor 14-12-2023 16:54

Cübbeli Ahmet'in anlattıkları sosyal medyada gündem oldu! Evindeki tablonun ve Sakal-ı Şerif'in hareket ettiğini söyledi

'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, bir sohbeti sırasında, şahit olduğu olağanüstü olayları anlattı. Evindeki tablonun ve Sakal-ı Şerif'in hareket ettiğini söyleyen Cübbeli Ahmet'in anlattıkları sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Haber 03-12-2023 10:30

Cübbeli Ahmet, Mansur Yavaş’a hakaretten ifade verdi

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a hakaret ettiği gerekçesiyle Beykoz’da ifade verdi. Ünlü, ifadesi sonrası yaptığı açıklamada, “İfademizi verdik. Maksadımız Mansur Bey’e hakaret değil ancak orada HDP lafları geçmiş, o kelimeleri diğer kelimeler ile yan yana getirince Mansur Bey’e hakaret gibi anlaşılıyor” dedi.

Haber 30-11-2023 12:59

Cübbeli Ahmet'in çıkışı gündem oldu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sert tepki gösterdi! Bunu hiçbir savcı görmüyor mu? Yargı dur demeli!

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün yerel seçimlere ilişkin yaptığı konuşmada kullandığı sözlere Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan sert tepki geldi. Yerel seçimlerle ilgili konuşurken "Tehlike büyük" diyen Ünlü "Biz şeriatçıyız, demokrasiye inanmıyoruz, reddediyoruz" ifadelerini kullandı. Ünlü'nün sosyal medyada gündem olan bu sözlerini alıntılayan Tanju Özcan'ın paylaşımı dikkat çekti.

Haber 06-06-2023 16:10

Cübbeli Ahmet'in 'tokalaşma' yorumunu duyan Fatih Altaylı'dan bomba sözler! Bu seks arzusu için ne yiyip ne içiyorlar merak ediyorum

Cübbeli Ahmet'in, erkeklerin tokalaşmasının 'cinsel meyile yol açabileceği' uyarısı yapması sosyal medyada gündem olmuştu. Gazeteci Fatih Altaylı bu sözler üzerine "Paçayı iyi kurtarmışım" derken sözlerine "Yine de İslamcı kesimden gelen bu cinsellik uyarılarını anlamakta zorlanıyorum" diyerek devam etti.

Magazin 02-06-2023 15:51

Cübbeli Ahmet'in 'tokalaşma'ya dair sözleri sosyal medyada gündem oldu! Belki bir adam karşı taraftaki adama cinsel meyil duyar...

Yaptığı açıklamalar, katıldığı yayınlardaki sözler ve paylaşımlarıyla adından söz ettiren Cübbeli Ahmet yine gündeme bomba gibi düştü. İki erkeğin tokalaşmasında tehlike olduğunu söyleyen Cübbeli Ahmet 'Belki bir adam karşı taraftaki adama cinsel meyil duyar, tokalaşma bahanesiyle elini bırakmaz. Baktın fazla samimiyet oldu. 10 sevap eksik olsun de çek elini' diyerek herkesi şoke etti.

Haber 01-06-2023 14:02

'Kemal bey ile görüntülü görüştürdüm' diyerek açıkladı! Mansur Yavaş'tan çok konuşulacak 'Erzurum mitingi' iddiası: Bakanlık biliyordu

Pazar günü Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum mitinginde çıkan olaylar seçimin son haftasına damgasını vurdu. İttifakın diğer bir cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Mansur Yavaş olayla ilgili iddialı bir çıkışa imza attı. "Erzurum'da Kürt ülkücü bir dostum var" diyen Yavaş sözünü ettiği kişi ile Kılıçdaroğlu'nu görüntülü görüştürdüğünü de açıkladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için "Sürekli hakaret ediyor" diyen Yavaş, Soylu'nun hem bakan hem milletvekili adayı olmasına dikkat çeken bir gönderme yaptı.

Haber 09-05-2023 09:45

Kaftancıoğlu ile Cübbeli Ahmet arasından ilginç tartışma: Nükteli jetski’ye ters binip kaçmak yok!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu yarın yapılacak İstanbul Ticaret Odası seçimleri öncesinde kendisini hedef alan Cübbeli Ahmet’e yanıt verdi. Mevcut Başkan Şekip Avdagiç’i desteklemeleri çağrısında bulunan Ünlü, ‘Kaftancıoğlu tarafının desteklediği aday kazanırsa meydana gelecek bütün günahlara ortak olursunuz’ dedi. Kaftancıoğlu’ndan Cübbeli’ye yanıt ise gecikmedi. İşte Cübbeli ile Kaftancoğlu arasındaki o tartışmanın detayları…

Haber 08-11-2022 08:22

Cübbeli Ahmet'in sözleri gündem oldu! 'Önümüzdeki günler çok hayır göstermiyor'

'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün yaptığı açıklamalar gündem oldu. Ünlü yayınladığı videoda büyük tehlikelerin olduğuna işaret ederek "Yeniden bir İstiklal Savaşı gibi, bir Kuva-yı Milliye hareketlenmesi gibi yeniden vatan müdafaası icap edebilir. Önümüzdeki günler çok hayır göstermiyor" dedi.

Haber 19-09-2022 07:44