Çukur Haberleri

Şanlıurfa'da kaybolan çocuk foseptikte ölü bulundu

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde kayıp ihbarı yapılan 3 yaşındaki çocuğun cesedi foseptikte bulundu.

Yurthaber 26-02-2024 08:51

Beylikdüzü'nde çukura giren aracın hava yastığının patlaması güvenlik kamerasında

Beylikdüzü'nde, tekerleği yoldaki çukura giren otomobilin hava yastığının patlaması güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yurthaber 04-01-2024 12:33

Çukur’un Meke’si Aytaç Uşun setlere geri dönüyor! Heyecanla beklenen o diziye girdi

“Üç Kuruş” ve “Çukur” gibi dizilerdeki etkili oyunculuğu hafızalara kazınan başarılı oyuncu Aytaç Uşun setlere geri dönüyor. Ünlü oyuncu bakın hangi dizide rol alacak.

Magazin 29-12-2023 12:48

Eğlenmek için gitmişlerdi kabusa döndü! Metrelerce derin çukuru görmeyince içine düştü... Diri diri gömülen adam hayatını kaybetti

25 yaşındaki Josh Taylor, Avustralya'nın Queensland kıyısı açıklarındaki Bribie Adası'nda arkadaşları ve ailesiyle birlikte parti yapıyordu. Eğlence anında grubun domuz pişirmek için açtığı metrelerce derinlikteki çukuru fark etmeyen Taylor, diri diri kuma gömüldükten sonra hayatını kaybetti.

Trend 07-12-2023 14:43

İnanılmaz olay! Şişli'de kaldırım çöktü... Kadın içine düştü! O anlar kamerada 1-2 metre önümüzden giderken bir anda...

Şişli’de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kaldırımda bilinmeyen bir nedenle çökme meydana geldi. Çökme sonucu oluşan çukura bir kadın düştü. Çukura düşen kadın hastaneye kaldırıldı. Öte yandan kadının çukura düştüğü anlar kameraya yansıdı. Tedavisi devam eden kadının olay anında yanında olan arkadaşı "İş yerinden çıktığımız sırada oldu. Arkadaşımız bizim bir iki metre önümüzden giderken bir anda yol çöktü. Arkadaşımız içinde kaldı. Yaklaşık 2-3 metrelik bir çukur. Etrafı boştu" dedi.

Haber 11-10-2023 13:24

Düştüğü çukurda 3 gün boyunca yaşama tutunmuş! Fransız gezginden yeni haberi: Bel ve kaburgsında kırıklar var

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde maden sahasında bitkin halde bulunan Fransız gezgin Marie Laure’nin (61), bel ve kaburgasının kırıldığı belirlendi. Hastanede entübe edilen Laure'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Haber 26-09-2023 14:33

Çukur'un Kemal'iydi... Yıllar önce oynadığı klip ortaya çıktı! Hadise ile görüntüleri şaşırttı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran, oyuncuları arasında Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Rıza Kocaoğlu gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisinde hayat verdiği Kemal karakteriyle hafızalara kazınan Uğur Yıldıran'ın yıllar önce oynadığı klip ortaya çıktı. Asıl mesleğinin dansçı olduğu bilinen Yıldıran'ın Hadise ile görüntüleri sosyal medyayı salladı.

Magazin 19-08-2023 10:58

Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu'nun kız kardeşi de ünlü çıktı! Güzelliğiyle kendine hayran bıraktı

Çukur dizisinde hayat verdiği 'Aliço' karakteriyle büyük beğeni toplayan Rıza Kocaoğlu rol aldığı yapımlar ve başarılı oyunculuk performansıyla dikkat çekiyor. Özel hayatı merak edilen ünlü oyuncunun kız kardeşi de kendisi gibi oyuncu çıktı. Rıza Kocaoğlu'nun kardeşi Gözde Kocaoğlu güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 15-08-2023 16:30

Mersin'de inşaattaki çukura düşen mühendis yaralandı

Mersin'in Tarsus ilçesinde, inşaat alanındaki sondaj çukuruna düşen mühendis yaralandı.

Yurthaber 03-08-2023 12:23

Buzul üstünde yürürlerken kendilerini bir anda çukurda buldular... Cilo Dağı'nda talihsiz olay! Hakkari Valisi'nden açıklama geldi

Hakkari'de 20 bin yıllık buzulların bulunduğu Cilo Dağı'na çıkan 4 kişilik grubun başına son derece talihsiz bir olay geldi. Rehber eşliğinde dağa çıkan grup buzulların üzerinde yürürken bir anda kendilerini çukurun içinde buldu. Bölgeye AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Hakkari Valisi İdris Akbıyık buzulun kırılmasıyla çukura düşen grubu arama çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Ağrı Dağı'nda ise sıcak havanın etkisiyle eriyen kar sele neden oldu.

Haber 16-07-2023 15:00

Cinsiyet değiştirip TikTok yayınları yapan Ahmet Melih Yılmaz'ın son hali olay oldu! Yüzündeki dikişler şaşırttı

Cinsiyet değiştirmesiyle bir anda magazin gündeminin merkezine oturan Çukur'un Timsah Celil'iAhmet Melih Yılmaz, uzun süredir TikTok yayınları yapıyor. Geçirdiği estetik operasyonlarla da adından sıkça söz ettiren Yılmaz, son haliyle olay oldu.

Magazin 07-07-2023 18:38

Cinsiyet değiştiren Meli Bendeli'nin son hali dikkat çekti! Yorum yağdı

Çukur dizisinde hayat verdiği Timsah Celil karakteriyle hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz, geçen yıl cinsiyet değiştirdikten sonra adını da Meli Bendeli olarak değiştirdi. Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarıyla sık sık gündeme gelen Meli Bendeli'nin son paylaşımına yorum yağdı. Ünlü ismin zayıflığı dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 16-06-2023 08:31

Antalya'da 5 metrelik çukura düşen köpek yavrusu kurtarıldı

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde düştüğü 5 metrelik çukurda mahsur kalan köpek yavrusu, belediye ekibince kurtarıldı.

Yurthaber 30-05-2023 15:01

Kızılcık Şerbeti'nin Pembe'si Çukur'un Vartolu'suyla akraba çıktı! Eşinin kim olduğunu duyunca çok şaşıracaksınız

Yayınlandığı ilk günden bu yana fırtınalar estiren ve reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Dizide Nursema, Mustafa ve Fatih'in annesi Doğa'nın kayınvalidesi karakterine hayat veren Pembe başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor. Özel hayatı oldukça merak edilen Sibel Taşçıoğlu'nun Çukur'un efsane karakteri Vartolu ile akraba olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 27-05-2023 17:54

Hayrete düşüren olay! Yatak odasının ortasında 30 metrelik bir çukur oluştu... Çukura düşen adam kayboldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde yaşayan Jeffrey Bush isimli bir adam yatak odasının ortasında oluşan 30 metrelik çukura düştü. Yatak odasında açılan çukura düşen Bush’tan hala haber alınamazken kardeşi son 2 yıldır kayıp olan Bush için yetkilileri göreve çağırdı.

Trend 20-04-2023 14:24

Çukur'un Timsah Celil'iydi! Cinsiyet değiştiren Meli Bendeli'den iddialı pozlar

Çukur dizisinde ‘Timsah Celil’ olarak öne çıkan ve ardından da Cam Tavanlar dizisinde rol alan ünlü oyuncu Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değiştirikten sonra hayatını baştan kurdu. Yılmaz ismini Meli Bendeli olarak değiştirdi ve yeni bir sosyal medya hesabı kurdu. Sosyal medyayı aktif kullanan Bendeli'nin son haline ise yorum yağıyor.

Magazin 07-04-2023 15:11

Yol çöktü, hayatının şokunu yaşadı! Otomobiliyle bir metrelik çukura düştü

Olay, Edirne'de meydana geldi. Mustafa Türkselçi isimli vatandaşın kullandığı otomobil, oturduğu site çıkışında yolun çökmesiyle oluşan yaklaşık bir metre derinlikteki çukura düştü. Türkselçi yara almadan kurtulurken, otomobilde ise hasar meydana geldi.

Haber 06-04-2023 16:03

Parkta oluşan 3 dev çukur şoke etti! Elektik direğini bile yuttu, tam 10 metre...

Kahramanmaraş'taki depremler sonucu en çok yıkımın yaşandığı kentlerden olan Gaziantep'te bir parkta çekilen görüntü gündem oldu. Yavuzlar Parkı'nda 3 dev çukur görenleri şaşırtırken, ekipler, güvenlik amacıyla çukurların etrafına güvenlik şeridi çekti.

Haber 14-02-2023 07:50

Depremde sokakların birleştiği noktada dev çukur oluştu! İçine düşen elektrik direği...

Kahramanmaraş merkezli depremler 10 ili etkilerken deprem bölgesinden korkunç görüntüler gelmeye devam ediyor. Gaziantep'te bir parkta derin yarık oluştu, yarığın devamında ise sokakların birleştiği noktada dev bir çukur meydana geldiği görüldü. Görenlerin derinliğiyle büyük şaşkınlık yaşadığı çukur, havadan görüntülendi. Elektrik direğinin de çukurun içine dik şekilde düştüğü ancak asfaltın sağlam olan bölümlerinden bile görünmediği fark edildi.

Haber 12-02-2023 16:08

Cinsiyet değiştiren Ahmet Melih Yılmaz aylık hormon masrafını açıkladı! Travestilikten yoruldum

Ünlü oyuncu Meli Bendeli, Selim Akar’ın Youtube’da yayınlanan “Selim Akar Sorarsa?" programına konuk oldu. Cinsiyet değişim sürecinde adını değiştiren Ahmet Melih Yılmaz açıklamasında "Travestilikten yoruldum" dedi. Oyuncu hormon masrafının aylık ne kadar olduğunu da açıkladı.

Magazin 05-02-2023 10:45

Kocaeli'de bir otomobil altyapı çalışmaları için açılan çukura düştü

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde altyapı çalışmaları için açılan çukura düşen otomobilde hasar oluştu.

Yurthaber 03-01-2023 07:51

Tekirdağ'da altyapı çalışmalarında açılan su dolu çukura düşen çocuk hastaneye kaldırıldı

İnşaat işçisi iki kardeşin kurtardığı çocuğun babası, çukur etrafında güvenlik önlemi alınmadığı gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Yurthaber 28-11-2022 14:22

'Sapıklıklarınızı uzaklarda yaşayın' demişti! Cinsiyet değiştiren Ahmet Melih Yılmaz bralet sütyenle poz verdi!

"Mesaj kutum korkunç gördükçe boğuluyorum. Lütfen sapıklıklarınızı uzaklarda yaşayın" diyerek sitem eden Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değişimi sonrası sık sık gündeme geliyor. Adını Meli Bendeli yapan ünlü oyuncu son olarak sütyenli pozuyla dikkat çekti.

Magazin 06-11-2022 15:32

Konya'da çukura düşen köpek belediye görevlilerince kurtarıldı

Konya'nın Karatay ilçesinde düştüğü çukurdan çıkarılan köpek, tedaviye alındı.

Haber 02-11-2022 12:22

Çukur ekranlara dönüyor mu? Yeni sezon iddiası sosyal medyayı salladı! Çukur'un yapımcısı o gerçeği açıkladı

Bir dönem ekranlara damga vuran fenomen dizi Çukur'un yeni bölümleriyle, bir dijital platformda ekrana döneceği iddiası hayranlarını heyecanlandırdı. Show TV'de yayınlandığı dönemde 4 sezon boyunca reyting rekorlarını alt üst eden ve Koçovalı ailesinin heyecan dolu maceralarını anlatan Çukur dizisiyle ilgili son bilgileri gazeteci Sina Koloğlu açıkladı. Çukur'un ekranlara geri dönüp dönmeyeceğini Ay Yapım'ın patronuna soran Koloğlu, dizinin meraklılarını üzen bilgiyi duyurdu.

Magazin 25-10-2022 21:10

Timsah Celil olarak tanındı! Cinsiyet değişimi sonrası adını da değiştirdi! Sen bir travestiysen bir fantezi ürünüsün...

Çukur dizisindeki Timsah Celil rolüyle tanınan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet değişimi sonrası adını Meli Bendeli yaptı. Katarsis'e katılan Meli, özel hayatında ve sektörde ötekileştirilme öyküsünü anlattı. Tüyleri diken diken eden sözlere imza atan oyuncu, "Beni rahat bırakın hayatımı yaşayayım" dedi. Oyuncu "Sana söyledikleri şey sen bir travestiysen bir fantezi ürünüsün, en fazla birinin metresi olursun" diyerek yaşadığı hayal kırıklığını anlattı.

Magazin 20-10-2022 10:55

Başkentte inşaat için kazılan yoldaki çökme araçların hasar görmesine neden oldu

Başkentte inşaat için kazılan yoldaki çökme araçların hasar görmesine neden oldu

Yurthaber 08-10-2022 16:10

Cinsiyet değiştiren Çukur'un Timsah Celil'i süper minisiyle poz verdi! İşte Meli Bendel'nini son hali

Hem tiyatroda hem de dizilerde başarılı oyunculuğuyla tanınan ve Çukur dizisinde canlandırdığı Timsah Celil karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz yeni hayatında Meli Bendeli adını kullanıyor. Cinsiyet değiştiren oyuncu Yılmaz süper minili pozuyla dikkat çekti.

Magazin 04-10-2022 15:04

Çukur'un ‘Timsah Celil'i cinsiyet değiştirmişti! Adını Meli Bendeli yapan oyuncu bikiniyle poz verdi

Çukur dizisinde ‘Timsah Celil’ olarak büyük beğeni toplayan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz bir süre önce cinsiyet değiştirdiğini sosyal medyada ilan etti. Cinsiyet değiştirdikten sonra yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ve merak edilen oyuncu adını da Meli Bendeli yaptı. Başarılı oyuncu son olarak da bikinili pozuyla dikkat çekti.

Magazin 20-09-2022 08:58

Kartal'da İSKİ'nin çalışması sırasında kazılan çukura düşen motosikletli kurye yaralandı

Kartal'da İSKİ'nin çalışması sırasında kazılan çukura düşen motosikletli kurye yaralandı

Yurthaber 02-09-2022 16:45

Çukur'un ‘Timsah Celil'i olarak tanınmıştı! Cinsiyet değiştiren oyuncudan yeni poz

Çukur dizisinde ‘Timsah Celil’ karakterine hayat veren ve ardından Cam Tavanlar dizisiyle ekrana gelen oyuncu Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değiştirdi. Trans birey olduğunu açıklayan ve adını da değiştiren oyuncu son hali ve pozlarıyla dikkat çekiyor. Meli Bendeli olarak adını değiştiren oyuncunun son pozuna "Bu ne güzellik" yorumları yağdı.

Magazin 02-09-2022 11:25

Çukur'un Efsun'u Damla Sönmez'den bikinili poz! Tatil pozlarıyla kavurdu

Reyting rekortmeni Çukur dizisindeki Efsun rolüyle beğeni toplayan Damla Sönmez, Aziz dizisindeki Dilruba rolü ile de oyunculuk kariyerini taçlandırdı. Son dönemlerde yer aldığı projelerle ekranların tanınan yüzlerinden biri olan Sönmez, bir süredir tatil pozlarıyla gündemde yer alıyor.

Magazin 27-08-2022 15:39

Muğla itfaiyesinden hayvan kurtarma mesaisi

Çukurda mahsur kalan bir inekle ayağına ip dolanan martı ekiplerce kurtarıldı

Yurthaber 27-07-2022 12:12

Kayseri'de acı olay! 75 yaşındaki yaşlı adam 25 metrelik çukura düşüp hayatını kaybetti

Feci olay Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde yaşandı. 75 yaşındaki S.K. isimli yaşlı adam yaklaşık 25 metrelik çukura düştü. Yaşlı adamın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 16-07-2022 21:29

Mersin'de çukura düşen köpek yavrusunu itfaiye ekipleri kurtardı

Mersin'de çukura düşen köpek yavrusunu itfaiye ekipleri kurtardı

Yurthaber 22-06-2022 10:28

Çukur'un Timsah'ı Meli Bendeli'den mini etekli dansı olay oldu! Yorum yağdı

Armağan Çağlayan'a yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Çukur'un oyuncusu Ahmet Melih Yılmaz, trans birey olduğunu açıklayarak Meli Bendeli ismini almıştı. TikTok paylaşımlarıyla dikkat çeken Bendeli, mini etekli kıvrak dansıyla dikkat çekti. Başarılı oyuncuya sosyal medyadan yorum yağdı.

Magazin 01-06-2022 12:38

Çukur dizisinin oyuncuları yeniden buluştu!

Show TV'de 4 sezon boyunca ekrana gelen fenomen dizi Çukur'un yıldız oyuncuları, uzun bir aradan sonra yeniden bir araya geldi. Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli, Cumali rolündeki Necip Memili ve Aliço'su Rıza Kocaoğlu'nun da olduğu grup, yemekte hasret giderdi. O kareler sosyal medyada da paylaşıldı.

Magazin 24-05-2022 00:37

Üç Kuruş dizisinin Kılıç Hicaz'ı Necip Memili kimdir? Necip Memili nereli ve kaç yaşında? Evli mi?

Üç Kuruş dizisinin Kılıç Hicaz'ı Necip Memili televizyon izleyicileri tarafından merak konusu oldu. Show TV ekranlarında yayınlanan dizide hayat verdiği Kılıç Hicaz karakteri ile beğeni toplayan oyuncu ile ilgili Üç Kuruş dizisinin Kılıç Hicaz'ı Necip Memili kimdir? Necip Memili nereli ve kaç yaşında? Evli mi? soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte ünlü oyuncunun hayatı ve biyografisi...

Magazin 05-04-2022 09:30

Üç Kuruş'ta bomba isim! Çukur'un Cumali'si Necip Memili hangi rolde oynayacak?

Show TV'de yeni sezonda Çukur'un yerine ekrana gelmeye başlayan Üç Kuruş dizisinde büyük bir sürpriz yaşanacak. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrollerde oynadığı Üç Kuruş'a, Çukur'da Cumali Koçovalı rolünü canlandıran ünlü oyuncu Necip Memili konuk olacak.

Magazin 21-03-2022 21:59

Diyarbakır'da su dolu çukura düşen iki çocuk hayatını kaybetti

Diyarbakır'da su dolu çukura düşen iki çocuk hayatını kaybetti

Yurthaber 28-02-2022 14:43

Ahmet Melih Yılmaz kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz hangi filmlerde oynadı?

Ahmet Melih Yılmaz sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımın ardından gündem oldu. Bir dönem Çukur dizinde Timsah Celil karakterine hayat veren Ahmet Melih Yılmaz oyunculuğu bıraktığını açıkladı. Peki Ahmet Melih Yılmaz kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz hangi filmlerde oynadı? Trans birey olduğunu açıklayan Ahmet Melih Yılmaz ile ilgili detaylar haberimizde...

Magazin 18-02-2022 10:34

Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz'dan bomba sözler! Ailenizin travestiçisi olacağım

Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz trans birey olduğunu açıklayınca gündem olmuştu. Başarılı oyuncu "Erdal Beşikçioğlu bana babalık yapıyor" derken piyasadan çekildiğini de açıkladı ve şunları söyledi: "Evime dönüyorum. Başka bir ifadeyle, doydum ve masadan kalkıyorum. Doymayanlar utansın..." Ahmet Melih Yılmaz kimseden onay beklemediğini de sözlerine ekledi.

Magazin 18-02-2022 09:23

Kadıköy'de zemin çöktü, 5 metrelik çukura düştü! ''Şok olduk gözümün önünde kayboldu

Kadıköy'de 3 katlı binanın önünde meydana gelen çökmede 5 metre derinliğinde çukur oluşurken, binanın alt katında bulunan iş yeri sahibi çöken çukura düştü. Çukura düşen Ömer Kaçağan, "O sırada telefonla konuşuyordum. Dolapla birlikte aşağıya düştüm'' derken, bina sakini Özgür Göksever, "Bir anda gözümün önünde yok oldu. Telefonla konuşuyordu kendisi. Bir anda şok olduk. Çukura eğilip Ömer, Ömer diye bağırdım. İlk bir dakika ses gelmedi'' açıklamasında bulundu.

Haber 05-02-2022 16:43

Her şey saniyeler içinde oldu! Kaldırımda yürürken kendini çukurda buldu

Elazığ'da kaldırımda yürüyen bir kişi yolun çökmesiyle kendisini 2 metrelik bir çukurun içinde buldu. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde saniyeler içinde meydana gelen olayda, vatandaşın çukurun içine düştüğü anlar yer aldı. Şahıs, 2 saatlik çalışma ile kurtarılabildi.

Haber 05-02-2022 12:23

Rize'de çukura düşen belediye aracı vinçle bulunduğu yerden çıkarıldı

Rize'de çukura düşen belediye aracı vinçle bulunduğu yerden çıkarıldı

Yurthaber 23-01-2022 13:28

Trans olduğunu açıklayan Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz 'Umut Veren Kadın Oyuncu Ödülü' istemiş

Tiyatro ve dizi oyuncusu Ahmet Melih Yılmaz, trans birey olduğunu açıkladı. Yılmaz'ın, 2020'de 27’nci Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde ‘Umut Veren Genç Erkek Oyuncu Ödülü’ alırken, sahnedeki konuşmasında, "Bir de bunun ‘Umut Veren Kadın Oyuncu Ödülü'nü alırsam bu iş benim için tamamdır" dediği ortaya çıktı.

Magazin 21-01-2022 11:18

Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz'ın değişimi! Travestiyim diye...

Çukur dizisinde Timsah karakterine hayat veren ardından Cam Tavanlar'da Şinasi rolüyle ekranda olan ve pek çok tiyatro oyununda yer alan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz trans birey olduğunu saklamıyor. Instagram ve TikTok'ta değişimiyle ilgili paylaşımlar yapan Yılmaz'ın son hali gündem oldu.

Magazin 20-01-2022 13:28

Kocaeli'de aylardır bitmeyen proje isyan ettirdi! ''Millet uzaya, aya çıkıyor''

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan Turan Güneş Caddesi'nde elektrik borularını alttan çekmek için açılan çukurlar hala kapanmadı. Bölge kaldırımsız kalırken, kaldırımdan yürümesi gereken vatandaşlar ise araç yolundan yürümek durumunda kaldı. Durum, bölgedeki esnaf ve vatandaşların tepkisine yol açarken, bölgede esnaflık yapan Yasin Talay, ''3 günde yapılması gereken bir proje bu. Dünya uzaya, aya çıkıyor; biz burada 3 tane boru hattını çekip üzerini kapatamadık'' dedi.

Haber 07-01-2022 14:44

Üç Kuruş 9. yeni bölüm 2. fragmanı! Çukur'un Emmi'si Kadir Çermik, Üç Kuruş'a Baybars rolüyle katıldı

Show TV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Üç Kuruş'un 9. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrollerde oynadığı Üç Kuruş'un yeni bölümlerinde Baybars fırtınası esecek. Çukur'da Emmi karakterini canlandıran Kadir Çermik'in canlandırdığı Baybars dizideki dengeleri değiştirecek. Fragmanda Nezih, Kartal'ın kendisine savaş açtığını Baybars'a söylüyor. Usta oyuncu Kadir Çermik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da "Yeni bir macera başlıyor" dedi.

Magazin 26-12-2021 21:06