Cuma Namazi Saatleri Haberleri

Altın fiyatları ABD verilerine odaklandı! Gram altın zirveye tırmanıyor (28 Mart 2024 Perşembe, gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?)

Altında son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altın fiyatları ABD büyüme rakamlarına ve cuma günü saat 15.30'da açıklanacak Fed'in enflasyon göstergesi olarak dikkate aldığı kişisel tüketim harcamalarına odaklanı. (28 Mart 2024 Perşembe, gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?)

Finans 2024-03-28 10:37:27

Bakan Uraloğlu, Hatay Havalimanı'nda çift yönlü uçuşların 29 Mart'ta başlayacağını duyurdu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı'nda hem geliş hem de gidişte bilet satışlarını çift yönde bugün itibarıyla kullanıma açtıklarını belirterek, "İnşallah cuma günü yani 29 Mart itibarıyla da Hatay'da çift yönlü olarak yolcu taşımasını başlatmış oluyoruz." dedi.

Yurthaber 2024-03-27 13:51:00

O sahne heyecanla bekleniyordu... Kızılcık Şerbeti görüntüleri sızdı

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Sosyal medyada çok konuşulan dizide her hafta beklenmedik sürprizler yaşanıyor. Yeni isimlerin dahil olacağı dizide Fatih ve Görkem'in düğün sahnesi çekildi. O görüntüler sosyal medyaya sızdı.

Magazin 2024-03-27 10:55:35

Altın fiyatları cuma 15.30'a kilitlendi! Fiyatlar yön buluyor, rekor mu gelecek, rüzgar tersine mi dönecek? (27 Mart 2024 gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?)

Altın fiyatları cuma 15.30'a kilitlendi! Fiyatlar yön buluyor, rekor mu gelecek, rüzgar tersine mi dönecek? (27 Mart 2024 gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?)

Finans 2024-03-27 10:06:05

Diğer Haber Etiketleri

Altın abd büyüme verileri ne zaman açıklanacak gram altın çeyrek altın ne kadar Hatay hatay havalimani inceleme doğukan güngör Müjde Uzman sosyal medya Sıla Türkoğlu Fed altın fiyatları gram altın ne kadar çeyrek altın ne kadar bugün fiyatı kıdem tazminatı mesai saatleri Gelir Vergisi Rusya Moskova terörist işid akaryakıt fiyatları benzin motorin motorin indirim doğrama sütlü nuriye tatlısı tarif Ramazan Ramazan menüsü Akaryakıt Zam Otogaz fiyatları indirim dolar Amerikan Doları yayın akışı bugün yayın akışı tüm kanallar show Kanal D atv star TRT 1 FOX TV8 nazım akmandil Burcu Esmersoy Adana kaza Milli Eğitim Bakanlığı yusuf tekin Yaz tatili ders saatleri cami hutbe kılıç çocuğun karakteri tarım ve orman bakanı Oyuncu iftar iftar ankara iftar istanbul iftar saat kacta iftar saatleri kadınları ünlü oyuncu Evrim Alasya Hindistan müslüman polis Abdurrahim Albayrak dolandırıcı Mesut Yılmaz mesai saati af beşiktaş taraftarı de maçı maçın sezon beşiktaş fidye Esenyurt Zafer Partisi seçim ele ela yörüklü arka sokaklar Euro Settar Tanrıöğen Gibi dizisi Bim bim aktuel bim aktüel katalog bim aktüel kataloğu bim aktüel ürünler bim aktüel ürünler katalogu bim aktüel ürünleri bim bu hafta bim de bu hafta rekor Türk lirası televizyon fiyat Amsterdam Hollanda trafik 10 süper li Süper Lig tff tff, galatasaray çaykur rize galatasaray cinayet satır Konya çalışma saatleri Çağatay Ulusoy Cuma Hutbesi engelli İstanbul Havalimanı işaret dili

Kıdem tazminatı, mesai saatleri, vergi düzenlemesi... Çalışma hayatı baştan sona değişiyor!

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren düzenlemeler yolda. Çalışma hayatını baştan sona değiştirecek düzenlemeler için bilgi veren kaynaklar işveren ve işçi arasında 'zemin yoklamaları' yapıldığını kaydetti. Kıdem tazminatı fonunun kurulmasından, çalışma saatlerinin ve gelir vergisine kadar nasıl değişiklikler planlanıyor?

Finans 27-03-24 07:41

Rusya'nın 11 Eylül'ü! IŞİD yeni görüntüleri paylaştı: Moskova'daki kanlı gece, teröristlerin vücut kamerasında!

Rusya, tarihinin en kötü terör saldırılarından bir tanesini Cuma gecesi yaşadı. Dört saldırganın kalaşnikoflarla Crocus Belediye Binası'ndaki konser salonuna düzenlediği saldırıda 143 kişi feci şekilde can vermiş, yüzlerce insan yaralanmıştı. Kanlı saldırı IŞİD tarafından üstlenilirken örgüt, teröristlerin vücut kameralarına yansıyan görüntüleri paylaştı. Görüntülerde teröristlerin binada ne tür bir katliam gerçekleştirdiği açık açık görüldü...

Haber 24-03-24 10:06

Akaryakıtta tabela bir kez daha değişti! Motorine indirim (23 Mart Cuma güncel mazot-benzin fiyatı)

Akaryakıt fiyatlarındaki hareketlilik sürüyor. Peki, benzin fiyatları ve motorin fiyatları ne kadar oldu? Milyonlarca araç sürücüsünü ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı ve gece yarısı itibarıyla motorin fiyatlarında 1 liralık indirim gerçekleşti. Benzin fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik yaşanmadı. İşte 23 Mart 2024 güncel benzin ve motorin fiyatları...

Finans 23-03-24 10:08

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenlere birbirinden lezzetli tarifler! Ramazan'ın 12. günü iftar menüsü

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 12. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 22 Mart Cuma iftar menüsünde yayla çorbası, bohça kebabı, arpa şehriye pilavı, mevsim salatası ve sütlü nuriye tatlısı tarifleri yer alıyor.

Yemek 22-03-24 15:30

Dolardaki düşüşün ilk etkisi motorinde! Akaryakıta bir indirim bir zam (22 Mart Cuma güncel benzin, mazot, otogaz fiyatları)

Son dakika: Araç sürücülerini üzecek haber! Petrol fiyatlarında artış ve döviz kurlarındaki yükseliş sonrası akaryakıtta tabela dün değişmişken bir zam haberi de otogazdan geldi. 23 Mart 2024 itibarıyla motorinde indirim beklenirken, benzin fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik haberi bulunmuyor. Peki 22 Mart 2024 Cuma güncel benzin mazot fiyatı, ne kadar kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları ve haberin detayları…

Finans 22-03-24 09:36

22 Mart 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 22 Mart Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 22 Mart 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 22 Mart Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 22-03-24 09:20

TV yayın akışı 22 Mart 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

22 Mart 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 22 Mart 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Kara Ağaç Destanı, Gaddar, Yalı Çapkını ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 22-03-24 07:18

Burcu Esmersoy'un lüks saatlerinin fiyatı ağızları açık bıraktı! Saat koleksiyonunun toplam değeri...

İş insanı Nazım Akmandil ile İtalya'da evlenen Burcu Esmersoy'un pahalı saatleri gündemde. Lüks saat tutkunu olan Esmersoy'un saat koleksiyonunda olan saatlerin fiyatları duyanları şaşkına çevirdi.

Magazin 19-03-24 09:25

26 yaşındaki Ceyda'nın kahreden ölümü! O detay yürekleri dağladı

Adana’da, geçen cuma otoyolda 20 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında Ceyda Gürler Erkoç (26) ağır yaralanmıştı. Erkoç, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Erkoç hakkında öğrenilen o detay ise yürekleri yaktı.

Haber 17-03-24 16:03

MEB harekete geçiyor! Türkiye genelinde yeni sistem: Yaz tatili kısalacak, ders saatleri değişecek

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan devrim gibi değişiklikler geliyor. Bakan Tekin ilk ipuçlarını verirken MEB'e yakın kaynaklar yaz tatillerinin kısalacağını, ders saatlerinde ise önemli bir değişikliğe gidileceğini belirtti. Milyonlarca öğretmen ve öğrenci yeni düzenlemeyi dört gözle bekliyor. İşte detaylar...

Egitim 15-03-24 15:16

Edirne Eski Cami'de imamlar 6 asırdır hutbelere kılıçla çıkıyor

Edirne'de vatandaşlar, ramazanın ilk cuma namazını kılmak için selatin camilerde yoğunluk oluşturdu.

Yurthaber 15-03-24 14:02

15 Mart 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 15 Mart Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 15 Mart 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 15 Mart Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 15-03-24 09:20

Kızılcık Şerbeti'nde ortalık yine karışacak! Doğa'ya bomba partner

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Selin Türkmen'in hayat verdiği Çimen karakterinin yasak aşkı ile imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi damga vurmuştu. İzleyenlerin tepkisi çekmeye başlayan dizi hakkında bomba bir gelişme yaşandı. Doğa'nın partneri belli oldu...

Magazin 15-03-24 08:39

TV yayın akışı 15 Mart 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

15 Mart 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 15 Mart 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Kara Ağaç Destanı, Gaddar, Yalı Çapkını ve Çarkıfelek programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 15-03-24 07:27

Araç sahiplerini üzecek haber! Akaryakıtta tabela değişti, benzin ve motorine zam geldi! (15 Mart 2024 Cuma günü benzin- motorin fiyatları)

Son dakika: Geçtiğimiz haftalarda peş peşe indirim ile araç sahiplerinin yüzünü güldüren akaryakıt fiyatlarına çifte zam geldi! Petrol ve döviz fiyatlarındaki hareketlilik akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken; gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç rafineri satış fiyatı bulunuyor. Peki 15 Mart 2024 Perşembe güncel benzin mazot fiyatı, ne kadar kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları...

Finans 15-03-24 07:18

Bakan duyurdu: 3 milyar 870 milyon liralık destek cuma hesaplarda!

Üreticilerin merakla beklediği açıklama Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan geldi. Hayvancılık desteği ödemelerinin miktarı ve hesaplara geçeceği tarih belli oldu.

Finans 13-03-24 12:13

Kızılcık Şerbeti yine karışacak! İki bomba ayrılık...

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Sosyal medyada çok konuşulan dizide bu hafta beklenmedik ayrılıklar yaşanacak. Dizide iki ismin hikayesinde sona gelinecek.

Magazin 13-03-24 09:50

Yasak aşkıyla imam nikahı kıymış sosyal medya ayağa kalkmıştı! Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen tesettüre girdiği anları yayınladı

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin son bölümüne Selin Türkmen'in hayat verdiği Çimen karakterinin yasak aşkıyla imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi damga vurmuştu. Ünlü oyuncu tesettüre girdiği anları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 12-03-24 10:27

İL İL İFTAR SAATLERİ 2024 | İstanbul'da iftar saat kaçta? Diyanet Ramazan İmsakiye takvimi: Ankara, İzmir ve 81 ilde iftar vakitleri

İftara ne kadar kaldı? Ramazan ayının başlamasıyla beraber oruç tutanlar bu soruyu sormaya başladı. 81 ildeki iftar saatleri ise vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere iftar saatleri belli oldu. Diyanetin yayımladığı ramazan imsakiyesine göre hangi il iftarını saat kaçta açacak? İşte 81 ilin tamamının iftar saatleri...

Haber 11-03-24 16:21

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'nın tarzı gündem oldu

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Kıvılcım' karakteri ile büyük beğeni toplayan Evrim Alasya bu defa tarzı ve saçıyla sosyal medyanın diline düştü. 'Geleceğin Güçlü Kadınları' etkinliğine katılan ünlü oyuncunun tarzına adeta yorum yağdı.

Magazin 09-03-24 14:22

Görüntülere infiale yol açtı: Hindistan'da polisten namaz kılan Müslümanlara tekmeli saldırı!

Hindistan'da bir polis, Cuma namazı kılan bir grubu tekmeledi. Sosyal medyada ve ülke çapında infiale yol açan görüntüler sonrası polis görevden uzaklaştırıldı.

Trend 09-03-24 10:10

08 Mart 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 08 Mart Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 08 Mart 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 08 Mart Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 08-03-24 09:20

TV yayın akışı 8 Mart 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

8 Mart 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 8 Mart 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Kara Ağaç Destanı, Gaddar, Yalı Çapkını ve Çarkıfelek programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 08-03-24 07:31

Albayrak'ın zor anları: 50-60 kişiyle görüştüm, inanılmaz hakaretler duydum! Mesut Yılmaz detayını ilk kez açıkladı

İş adamı Abdurrahim Albayrak'ın telefon numarasını kopyalayarak aradıkları kişileri, kendilerini banka görevlisi olarak tanıtarak dolandıran şüpheliler yakalandı. Başına gelenleri anlatan Albayrak, "Cuma günü telefonum durmadan çalmaya başladı. Telefonu her açtığımda inanılmaz hakaretler duydum. Ne olduğunu anlayamadım." dedi. Albayrak ayrıca, "Bu numara bana rahmetli Mesut Yılmaz'ın hatırası." ifadelerini kullandı.

Haber 07-03-24 16:21

Bakan Işıkhan’dan mesai saati mesajı: Çalışma süresi kısalacak mı? ‘Gündemimizde önemli bir yere sahip’ diyerek açıkladı

Mesai saatleri kısalacak mı? Çalışma süreleri için en yeni açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan geldi. Daha önce mesai saatlerinin kısalmayacağını açıkça belirten Bakan Işıkhan bu kez, “Çalışma süreleri, ücretler, iş sağlığı ve güvenliği, işçilerin refahı, kadın, çocuk ve gençlerin çalıştırılması, kayıt dışılık, işsizlik, istihdam ve iş gücü piyasası uygulamaları gibi konular gündemimizde önemli bir yere sahiptir" dedi. Esnek çalışmanın ise önünü açacak düzenleme yolda…

Finans 06-03-24 09:41

Galatasaray mağlubiyetinin ardından Beşiktaş'a bir şok daha geliyor...

Hafta sonu oynanan Beşiktaş-Galatasaray maçının ardından sahadan boynu bükük ayrılan Beşiktaş'a bir şok daha geliyor. Galatasaray, cuma günü Rizespor'u mağlup ederse; Beşiktaş ve Trabzonspor'un matematiksel olarak şampiyonluk şansı kalmayacak.

Spor 05-03-24 08:42

Oruç fidyesi nedir, nasıl ödenir? Kimler oruç fidyesi vermeli, oruç fidyesi kimlere verilebilir?

30 gün boyunca oruç tutulan, dini takvime göre her yıl değişkenlik gösteren imsak ve iftar saatleri bulunan ramazan ayı Müslümanlar tarafından 11 ay boyunca heyecanla beklenen bir aydır. Bu süreç bereket, sabır, mağfiret gibi kavramlarla anılsa da hâlâ yanıtı merak edilen ya da doğrusu yanlış bilinen veya doğrusu karıştırılan bazı terimler bulunur.

Haber 04-03-24 21:38

Esenyurt'ta seçim anketinde ortalık karıştı, Burası Kürt bölgesi diyen kişi gözaltına alındı! Ümit Özdağ: Oraya bizzat geleceğim

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde cuma günü bir sokak röportajı sırasında gerginlik çıktı. Zafer Partisi'nin Esenyurt'ta seçim çadırı kurmasını eleştiren bir kişi "Burası Kürt bölgesi, buraya çadır açması yanlış" dedi. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu. O kişiyle ilgili yeni bir gelişme yaşanırken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan da açıklama geldi.

Haber 03-03-24 17:08

Arka Sokaklar'dan Kül Masalı dizisine bomba transfer! Ünlü oyuncu kadroya dahil oldu

Yapımcılığını Cemil Cengiz’in üstlendiği TRT’nin Kül Masalı dizisinin yeni bölümü 7 Mart Cuma günü seyirciyle buluşacak. Dizinin kadrosuna Ela Yörüklü dahil oldu.

Magazin 02-03-24 17:30

1 euro 34 TL’yi aştı! Döviz kurlarında ilk kez oldu, rekor… Gelecek hafta bu üç güne dikkat!

Döviz kurları yükselişine hız verdi. Dolar geçtiğimiz hafta yüzde 1,5’e yakın değer kazanırken, en kritik atak euro/TL’den geldi. Haftayı 34 TL seviyesine yakın kapatan euro 2 Mart Cumartesi piyasaların kapalı olduğu günde 34,10 TL’yi görerek rekor kırdı. Salı, Perşembe ve Cuma günlerine dikkat! İşte güncel döviz kurları ile haberin detayları…

Finans 02-03-24 14:47

Kızılcık Şerbeti'nin yeni 'Apo'su Ahmet Mümtaz Taylan dizinin son sahnesinde göründü... Sosyal medya yıkıldı! Yapımcıdan açıklama gecikmedi

Kızılcık Şerbeti'nde Abdullah Ünal karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen, rahatsızlığı nedeniyle diziden ayrılmış, yerine Ahmet Mümtaz Taylan gelmişti. Cuma akşamları yayınlanan dizinin son bölümünde Taylan, dizinin son sahnesinde ortaya çıktı. Dizideki oyuncu değişikliğiyle ilgili dizinin yapımcısı Faruk Turgut açıklama yaptı.

Magazin 02-03-24 09:18

Gibi yeni sezon ne zaman? Gibi 5. sezon başladı mı? Yeni sezon fragmanı paylaşıldı

Başrollerini Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın paylaştığı Gibi dizisinin yeni sezonu hayranlarıyla buluşmak için gün sayıyor. 5. sezonuyla hayranlarıyla hasret gidermeye hazırlanan gibi dizisinin yeni sezon fragmanı paylaşıldı. Yayın tarihi ise 8 Mart 2024 Cuma olarak açıklandı.

Trend 01-03-24 15:30

BİM'e Stanley termos geliyor! 1 Mart 2024 BİM Aktüel Kataloğu indirimli ürünleri burada

BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu yayınlandı. Bu hafta da dolu dolu olan Katalog'ta uygun fiyatlarıyla dikkat çeken robot süpürgeden airfryera pek çok ürün bulunuyor. İşte alışveriş severlerin heyecanla beklediği 1 Mart Cuma tarihli BİM Aktüel Kataloğu!

Haber 01-03-24 11:23

Dolar rekor tazeledi

Dövizde yükseliş devam ederken dolar güne rekor tazeleyerek başladı. Dolar TL 1 Mart 2024 Cuma günü ne kadar oldu? Dolarda son durum ne?

Finans 01-03-24 09:51

01 Mart 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 01 Mart Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 01 Mart 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 01 Mart Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 01-03-24 09:20

TV yayın akışı 1 Mart 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

1 Mart 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 1 Mart 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Kara Ağaç Destanı, Gaddar, Yalı Çapkını ve Çarkıfelek programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 01-03-24 07:34

Motorine indirim geldi! Akaryakıtta tabela değişti (1 Mart Cuma güncel benzin-mazot fiyatı)

Son dakika: Brent petrol fiyatlarının gerilemesinin ardından akaryakıtta indirim beklentisi oluştu. Geçtiğimiz hafta EPDK tarafından rafinerilere ‘ucuz petrol’ uyarısı gitti ve peş peşe indirim yapıldı. Araç sahipleri ‘akatyakıta indirim zam var mı?’ diye merak ederken bir indirim haberi de motorinden geldi. İşte 1 Mart 2024 Cuma güncel benzin-mazot fiyatları...

Finans 01-03-24 07:18

Amsterdam'da mesai saatleri trafiğinin görüntülerini paylaştı! 'Halkın işe yetişme telaşı' diyerek paylaştı... Sosyal medyadan yorum gecikmedi

Sosyal medyadan Hollanda'nın Amsterdam şehrinde sabah mesai başlangıcındaki trafiğin görüntüsünü paylaşan bir kullanıcı ilgi çekti. Trafiğin en yoğun olan saatlerin görüntüsü kullanıcılar aracılığıyla İstanbul trafiğiyle kıyaslandığında yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 28-02-24 15:39

TFF duyurdu! Galatasaray'ın maç günü ve saati değişti

TFF, 10 Mart Pazar günü 16.00'da oynanacağı açıklanan Galatasaray - Çaykur Rizespor maçının, 8 Mart Cuma günü saat 20.00'ye alındığını açıkladı.

Spor 27-02-24 14:57

Kan donduran vahşet! Evinde satırla öldürülmüş halde bulundu

Konya’nın Ereğli ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Cuma Han (67), yalnız yaşadığı evinde satırla öldürülmüş halde bulundu. Polis ekipleri, cinayeti çözmek için geniş çaplı araştırma başlattı. İşte detaylar...

Haber 26-02-24 11:46

Mesai saatleri düşüyor mu? Çalışan herkesi ilgilendiren açıklama Bakan Işıkhan'dan geldi: Doğrudan bir açıklama gelmediği sürece...

Son haftaların en çok konuşulan konusu olan mesai saatleriyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışma saatlerinin düşeceğiyle ilgili yapılan haberlerle ilgili açıklamada bulundu. Bakan Işıkhan, "Bizden bir açıklama gelmediği sürece kamuoyunda yer alan haberlerin dikkate alınmaması gerektiğini belirtmek isterim." ifadelerini kullandı.

Finans 24-02-24 13:39

Türkiye'yi kahreden taksici cinayeti Gaddar dizisinde işlendi! O sahne sosyal medyayı salladı

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak ve Erdal Özyağcılar'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Gaddar dizisi cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Her bölümüyle büyük yankı uyandıran dizi bu defa son bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Dizide, Türkiye'yi kahreden taksici cinayeti konusu işlendi. O sahneye yorum yağdı.

Magazin 24-02-24 08:02

İstanbul Havalimanı'nda engellilere işaret diliyle cuma hutbesi okunması uygulaması başlatıldı

İstanbul Havalimanı'nda, işitme engelli yolcu ve çalışanlara yönelik işaret diliyle cuma hutbe çevirisi uygulaması hayata geçirildi.

Yurthaber 23-02-24 15:59

23 Şubat 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 23 Şubat Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 23 Şubat 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 23 Şubat Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 23-02-24 09:20

TV yayın akışı 23 Şubat 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

23 Şubat 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 23 Şubat 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Kara Ağaç Destanı, Gaddar, Yalı Çapkını ve Çarkıfelek programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 23-02-24 07:19