Cumhurbaşkanı Erdoğan Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman telefonda görüştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ile telefonda görüştü. Görüşmede, Türkiye ile Suudi Arabistan ikili ilişkileri, küresel, bölgesel konular ele alındı.

Haber 08-04-2024 22:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan Cumhurbaşkanı Zerdari ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zerdari ile telefona görüştü. Görüşmede, Türkiye ile Pakistan ilişkileri ele alındı.

Haber 06-04-2024 21:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Yozgat mitinginde konuştu! Ortada bir matruşka ittifakı var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat'ta düzenlenen AK Parti mitinginde halka seslendi. 50 bin kişinin katıldığı mitingde Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel'e yüklendi. Erdoğan ayrıca muhalefet partileri arasındaki ittifak konusunda da "Seçmenin iradesini işporta malı gibi birilerine peşkeş çekiyorlar. Karşımızda matruşka ittifakı var." ifadelerini kullandı.

Haber 26-03-2024 16:36

Eski YRP milletvekili Suat Pamukçu Büyük İstanbul Mitingi'nde resmen AK Parti'ye katıldı!

Son dakika haberi: Yaklaşık 1 ay önce Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden İstanbul Bağımsız Milletvekili Suat Pamukçu resmen AK Parti'ye katıldı. Pamukçu'ya rozetini AK Parti'nin 'Büyük İstanbul Mitingi'nde bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.

Haber 24-03-2024 15:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'matruşka ittifakı' vurgusu! Nedir bu yavaşlardan çektiğimiz?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde halka seslendi. Erdoğan, Ankara'nın daha fazla ataleti kaldıramayacağını belirterek, "Nedir bu yavaşlardan çektiğimiz" dedi. Öte yandan Erdoğan, muhalefet kanadı için de "Ortada bir matruşka ittifakı var" ifadelerini kullandı.

Haber 23-03-2024 14:32

Çanakkale Destanı'nın 109. yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk'ün fıtratının değişeceğini sananlar, ruhun aynı ruh olduğunu gördüler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitler Abidesi'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü Töreni'ninde önemli açıklamalarda bulundu.

Haber 18-03-2024 13:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan Özgür Özel'e böyle seslendi: Good Evening, Good Night Özgür efendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 40 bin kişinin katıldığı AK Parti Erzurum mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın Özgür Özel'e "Good Evening, Good Night Özgür efendi" sözleriyle seslenmesi dikkat çekti. Erdoğan ayrıca 21 yılda Erzurum'a 173 milyar liralık kamu yatırımı yapıldığının notunu düştü.

Haber 16-03-2024 15:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ağrı'da önemli açıklamalar: Kimsenin iradenize ipotek koymanıza fırsat vermeyin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tek parti faşizmini hortlatmak isteyenlerle CHP'nin bir olarak Ağrılıların iradesine ipotek koymak istediğini belirterek, "Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler." ifadelerini kullandı.

Haber 14-03-2024 15:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 tonluk hediye: Külliye'ye vinçle getirildi! 81 ilden toplanmış...

Cumhuriyet'in 100. yılı vesilesiyle hazırlanan "Cumhuriyet'e Yolculuk, Asırlık Portre" isimli Türkiye Haritası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye edildi. 3 ton ağırlığında olan eser, Külliye'ye vinçle yardımıyla getirildi. Haritanın oluşumunda Türkiye'nin 81 ilinden toprak getirildiği öğrenildi.

Haber 10-03-2024 16:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Gölgemizde yürüyüp bize çelme takmaya çalışanları rabbim ıslah etsin

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa mitinginde halka hitap etti. Erdoğan AK Parti gölgesinde yürüyüp çelme takmaya çalışanların olduğunu ifade ederek, "Rabbim onları ıslah etsin" dedi. Erdoğan ayrıca Şanlıurfa'ya 21 yılda 330 milyar lira değerinde kamu yatırımı yapıldığını açıkladı. Erdoğan seçime ilişkin ise "müreffeh bir gelecek" sözü verdi.

Haber 09-03-2024 15:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart seçimlerinin kendisi adına son seçim olacağını açıkladı. Erdoğan, "Benim için bu bir final, yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim, çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak" ifadelerini kullandı.

Haber 08-03-2024 21:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken 'Zübük' göndermesi: Elinizdekini de götürür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'ndaki temaslarının ardından Turgut Özal Spor Salonu önünde AK Parti mitinginde konuşma yaptı. Erdoğan, CHP ve DEM Parti'nin ittifak yaptığını belirterek, "CHP'nin genel başkanı önce İstanbul'da sonra Mersin'de DEM ile demlendi" dedi. 'Zübük' göndermesiyle dikkat çeken Erdoğan, "Her kim hesapsız atıp tutuyorsa bilin ki size hiçbir şey vermeyeceği gibi elinizdekinden de götürür." ifadesini kullandı.

Haber 02-03-2024 15:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yoğun diplomasi trafiği!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3. Antalya Diplomasi Forumu vesilesiyle programa katılan liderlerle görüşmeler yaptı. Erdoğan, Türkmenistan, Macaristan, Bosna Hersek ve Cibuti liderleriyle görüştü. Ana gündem konusu, Gazze'deki insani dram oldu.

Haber 01-03-2024 20:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan Zonguldak’ta duyurdu: ‘Doğal gaz desteğini Nisan ayına kadar uzatıyoruz’

Cumhurbaşkanı Erdoğan Zonguldak’ta gerçekleştirilen mitingde önemli mesajlar verdi. Gabar’daki petrol kuyusunda yapılan üretimin bugün itibari ile 35 bin varili geçtiğini duyuran Erdoğan, doğal gaz desteğinin de devam edeceğini belirtti. Erdoğan geçen yıl başlatılan doğal gaz desteğinin Nisan ayına kadar uzatıldığını duyurdu.

Haber 10-02-2024 14:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar! Biz depremzede kardeşleri oy tercihine göre ayıranlardan değiliz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Hatay İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, yine muhalefeti hedef aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Biz deprem turistleri gibi oy sandığı ufuk tepelerince hatırlayanlardan değiliz. Biz depremzede kardeşleri oy tercihine göre ayıranlardan değiliz. Biz sırf sandıktan istediği sonuç çıkmayınca yaptığı 3 kuruş yardımı insanın başına kakan vicdansızlardan değiliz, biz depremzede kardeşlerimizin dertleriyle dertlenen bir yönetimiz' dedi.

Haber 03-02-2024 19:34

Ermeni gazetesinden Atatürk ve Erdoğan hakkında skandal ifadeler!

Ermeni gazetesi The Armenian Weekly'de yer alan bir haberde Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki ifadeler büyük tepki topladı. Skandal ifadelerin sahibi Stepan Piligian, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 'ırkçı ve fırsatçı' olarak nitelerken, Atatürk için ise 'acımasız Kemal' ifadelerini kullandı.

Haber 18-01-2024 11:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Al Nahyan ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi

Haber 14-01-2024 15:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanede ziyaret etmişti! Eski AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan hayatını kaybetti

Eski AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan (59), Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen hafta Özcan'ı hastanede ziyaret etmişti.

Haber 07-01-2024 13:52

AK Parti'nin 3 ilde daha adayları belli oldu! İşte Gaziantep, Konya ve Muğla'da aday gösterilecek isimler...

AK Parti'nin adayları netleşmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın İstanbul dahil 28 kentin adaylarını açıklayacak. İstanbul'da Murat Kurum'un aday gösterileceği öğrenilirken gelen son bilgilere göre 3 ilde daha adaylar kesinleşti. Adayları belli olan iller ise Gaziantep, Konya ve Muğla oldu. İşte ayrıntılar...

Haber 06-01-2024 22:13

KIDEM TAZMİNATI HESAPLAMA 2024: Asgari ücret ile kıdem tazminatı ne kadar oldu? İşte tavan ve taban tutar!

Kıdem tazminatı 2024 asgari ücret zammı ile şekillendi. Kıdem tazminatı belirli bir süre çalıştıktan sonra işine son verilen veya emeklilik dolayısıyla işinden ayrılan personele çalıştığı süreye göre, işyerince toplu olarak ödenir. Cumhurbaşkanı Erdoğan işçi, işveren ve Çalışma Bakanlığı yetkilileri Beştepe’de kabul etti. Kritik toplantı sonrası 2024 asgari ücret rakamı açıklandı. Peki, 2024 kıdem tazminatı ne kadar oldu, tavan ve taban tutar kaç TL?

Finans 28-12-2023 07:32

ASKERLİK BORÇLANMASI 2024: Asgari ücret ile askerlik borçlanması ne kadar oldu, kaç TL? Asgari ücretle değişti

Askerlik borçlanması 2024 Ocak ayı itibarıyla asgari ücret ile zamlanacak. Askerlik borçlanması ile vatani görevini yerine getiren kişiler, askerde geçirilen günleri sigorta prim gün sayısına ekleyebilir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TÜRK-İŞ ve TİSK temsilcileri ile Külliye'de bir araya geldi. Yeni asgari ücret yüzde 49 zam ile 17 Bin 2 TL olarak belirlendi. İşte 2024 askerlik borçlanması ile ilgili detaylar...

Finans 28-12-2023 07:31

STAJYER MAAŞI 2024: Asgari ücret ile stajyer maaşı ne kadar oldu, stajyer maaşı kaç TL?

Stajyer maaşı, 2024 Ocak ayı itibarıyla asgari ücret ile zamlandı. Stajyer maaşı şu an 20'den az çalışanı olan yerlerde en düşük maaş 1.710 TL, daha fazla çalışanı olan yerlerde 3.420 TL. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TÜRK-İŞ ve TİSK temsilcileri ile Külliye'de bir araya geldi. Yeni asgari ücret yüzde 49 zam ile 17 Bin 2 TL olarak belirlendi. İşte 2024 stajyer maaşı ile ilgili detaylar...

Finans 28-12-2023 07:30

ENGELLİ AYLIĞI 2024 SON DAKİKA: Asgari ücret ile yüzde 40-69 arası, 70 ve üstü engelli aylığı ne kadar oldu, kaç TL? Asgari ücretle değişti

Engelli aylığı, 2024 Ocak ayı itibarıyla asgari ücret ile zamlandı. Engelli aylığı, yüzde 40-69 arası ve yüzde 70 ya da üzeri engeli olan vatandaşlara, hayatlarına devam edebilmeleri için önemli bir fayda sağlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TÜRK-İŞ ve TİSK temsilcilerini Külliye'de bir araya geldi. Yeni asgari ücret %49 zam ile 17 Bin 2 TL olarak belirlendi. İşte 2024 engelli aylığı maaşı ile ilgili detaylar...

Finans 28-12-2023 07:28

DOĞUM BORÇLANMASI 2024: Asgari ücret ile doğum borçlanması ne kadar oldu, kaç TL? Asgari ücret ile doğum borçlanması miktarı

Doğum borçlanması 2024 Ocak ayı itibarıyla asgari ücret ile zamlanacak. Doğum borçlanması ile çocuklarını dünyaya getiren kadınlar, güvenlik primlerini ödeyememeleri halinde anne olma süresini borçlanarak emeklilik haklarını koruyabilirler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TÜRK-İŞ ve TİSK temsilcileri ile Külliye'de görüştü. Yeni asgari ücret yüzde 49 zam ile 17 bin 2 TL olarak belirlendi. İşte 2024 doğum borçlanması ile ilgili detaylar...

Finans 28-12-2023 07:26

YAŞLILIK MAAŞI 2024 ne kadar oldu, kaç TL? Asgari ücret ile 65 yaş aylığına yüzde kaç zam geldi?

Yaşlılık maaşı 2024 Ocak ayı itibarıyla asgari ücret ile zamlanacak. Yaşlılık maaşı sosyal güvenlik kurumlarından bir gelir ya da aylık almayan 65 yaş ve üzeri kişilere ödeniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TÜRK-İŞ ve TİSK temsilcileri ile Külliye'de bir araya geldi. Dün saat 16.30'da Beştepe'de gerçekleşen toplantı sonrası yeni asgari ücret %49 zam ile 17 Bin 2 TL olarak belirlendi. İşte 2024 yaşlılık maaşı ile ilgili detaylar...

Finans 28-12-2023 07:24

GSS PRİMİ 2024: Asgari ücret ile GSS primi 2024 ne kadar oldu? Genel Sağlık Sigortası prim tutarı asgari ücret ile belli oldu!

GSS primi 2024 Ocak ayı itibarıyla asgari ücret ile zamlanacak. GSS primi şu anda 342.06 TL. Türkiye'nin merakla beklediği asgari ücret zammında sürpriz bir gelişme yaşanırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TÜRK-İŞ ve TİSK temsilcilerini Külliye'de bir araya geldi. Toplantı saat 16.30'da gerçekleştirildi. Yeni asgari ücret yüzde 49 zam ile 17 Bin 2 TL olarak belirlendi. İşte 2024 GSS primi ile ilgili detaylar...

Finans 28-12-2023 07:21

İŞSİZLİK MAAŞI 2024: Asgari ücret ile 2024 işsizlik maaşı ne kadar, kaç TL oldu? Asgari ücret 17 bin 2 TL oldu, işte rakamlar...

İşsizlik maaşı, 2024 Ocak ayı itibarıyla asgari ücret ile zamlanacak. İşsizlik maaşında sigortalının son 4 aylık prime esas kazançları baz alınıyor. Bu ödenek en düşük brüt asgari ücretin yüzde 40’ı, en yüksek de brüt asgari ücretin yüzde 80’i kadar olabiliyor. Asgari ücret Asgari ücret 17 bin 2 TL oldu. Toplantı sonrası yeni asgari ücret yüzde 49 zam ile 17 Bin 2 TL olarak belirlendi. İşte 2024 işsizlik maaşı ile ilgili detaylar...

Finans 28-12-2023 07:15

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN? Asgari ücret, emekli maaşı ve memur zammı! Kabine Toplantısı bugün yapılacak mı?

Kabine Toplantısı'nın ne zaman yapılacağı ve saati vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bilindiği üzere Kabine Toplantısı 2 haftada bir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de gerçekleştiriliyor. Asgari ücret, emekli maaşı ve memur zammı gibi konuları yakından takip edenler arama motorlarında yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, bugün mü? 27 Aralık 2023 Kabine Toplantısı var mı, gündem maddeleri neler? İşte ayrıntılar...

Haber 27-12-2023 11:06

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, BUGÜN mü? 27 Aralık 2023 Kabine Toplantısı yapılacak mı? Asgari ücret, emekli ve memur zammı!

Kabine Toplantısı'nın ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Kabine Toplantısı ile ilgili detaylar emekli ve memur zammı, asgari ücret, taşerona kadro gibi konuları yakından takip eden vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, bugün yapılacak mı? İşte detaylar...

Haber 27-12-2023 11:03

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, bugün mü? 25 Aralık 2023 Kabine Toplantısı yapılacak mı? Asgari ücret, memur ve emekli maaşı zammı...

Kabine Toplantısı'nın ne zaman yapılacağını öğrenmek isteyenler 25 Aralık 2023 Pazartesi günü internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Son toplantı 6 Aralık tarihinde yapıldı. 18 Aralık 2023 Pazartesi günü yapılması beklenen Kabine Toplantısı ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun gündemi sebebi ile gerçekleşmedi. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, bugün mü?

Haber 25-12-2023 09:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hain saldırıyla ilgili açıklama! Geri adım atmayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Irak'ta 6 askerimizin şehit olduğu hain saldırıya ilişkin başsağlığı mesajı yayınladı. Erdoğan, "Türkiye, ne pahasına olursa olsun Irak’ın veya Suriye’nin kuzeyinde bir terör yapılanmasına müsaade etmeyecektir. Kiralık katil sürüleriyle mücadelemizden kesinlikle geri adım atmayacağız" ifadelerini kullandı.

Haber 23-12-2023 21:14

Yerel seçim startı verildi... AK Parti'nin 'aday' planı belli oldu, ilk sırada onlar var! İYİ Parti'nin kararı, Sancaklı istifası...

Türkiye, Mayıs'taki genel seçimin ardından şimdi de yerel seçim iklimine girdi. CHP'deki genel başkanlık yarışını Özgür Özel'in kazanması, Ekrem İmamoğlu'nun süreçten güçlenerek çıkması, İYİ Parti'nin CHP ile ittifak yapmayı reddetmesi gibi birçok faktör seçimi oldukça ilginç hale getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli, Cumhur İttifakı adaylarını belirlemek için görüşmelerini sürdürüyor.

Haber 12-12-2023 10:31

Erdoğan'ın Yunanistan ziyareti sonrası kritik gelişme! 7 günlük vize kolaylığı geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yunan Başbakan Miçotakis'in davetiyle Yunanistan'a gitti. Türkiye ile Yunanistan arasındaki Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısına katılacak olan Erdoğan'a vize jesti yapıldı.

Haber 07-12-2023 11:19

Yeniden Refah Partili Aktaş, sunucu Damla Doğan'ı buzladı! Canlı yayında sert yanıt geldi

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Mali İşler Başkan Yardımcısı Yusuf Aktaş, Sözcü Televizyonu Hafta Sonu Ana Haber sunucusu olan Damla Doğan'ın kadına yönelik şiddet ile ilgili kararnamedeki değişiklik haberini sunduğu sıradaki görüntülerini buzladı. Sunucu Doğan, Aktaş'a bu akşamki yayında Aktaş'a tepki göstererek çok sert yanıt verdi. İşte gündem yaratan haberin tüm detayları...

Haber 26-11-2023 21:12

Son Dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Çalışan emeklilere 5 bin lira ikramiye verilecek

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi’ndeki Öğretmenler Günü Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan çalışan emeklilere de tek seferlik 5 bin liralık ödeme yapılacağını duyurdu. Erdoğan "İlk düzenlemeden yararlanamayan, çiftçi ve BAĞKUR'lu esnaf emeklimiz başta olmak üzere 4 milyon 689 bin emeklimiz de 5 bin TL ödeme imkanından faydalanacak" ifadelerini kullandı.

Haber 24-11-2023 18:10

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Alman gazetecinin Eurofighter sorusuna sert cevap: Bizi bunlarla tehdit etmeyin

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Berlin'de Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile görüştü. Erdoğan görüşmenin öncesinde Scholz ile ortak düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yaptı. Erdoğan, Almanya'nın İsrail'e borçlu olduğunu ima ederek, "Bizim İsrail'e borcumuz yok. Borçlu olanlar rahat konuşamıyor." ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca bir basın mensubunun Eurofighter sorusuna "Bizi bunlarla tehdit etmeyin. Almanya verir veya vermez, Biz çalışma yapıp temin ederiz" dedi

Haber 17-11-2023 20:23

Aylık gecikme faizi artırıldı mı, oranı yüzde kaç oldu? 14 Kasım 2023 kamu alacaklarına uygulanan aylık gecikme faizi Resmi Gazete'de

Aylık gecikme faizi ile ilgili kararın Resmi Gazete'de yayımlandı. Birçok kişi Cumhurbaşkanı Kararı'na göre; kamu alacaklarında uygulanan aylık gecikme faizi yüzde kaç olduğunu araştırıyor. Konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. İşte 14 Kasım 2023 Salı Günü Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile kamu alacaklarına uygulanan aylık gecikme faizi oranı...

Finans 14-11-2023 10:27

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN? Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler? Faizsiz evlilik kredisi, taşerona kadro, ev hanımlarına emeklilik...

Kabine Toplantısı'nın ne zaman yapılacağına ilişkin detaylar merak edildi. Faizsiz evlilik kredisi, taşerona kadro ve ev hanımlarına emeklilik konularında son durumu öğrenmek isteyenler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Gerçekleştirilecek ilk Kabine Toplantısı'nda Aile ve Gençlik Bankası tarafından fonlanması beklenen birçok konunun ele alınması bekleniyor. İşte Kabine Toplantısı'na dair ayrıntılar...

Haber 13-11-2023 11:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan eski Devlet Bakanı Aksay'a ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Devlet Bakanı Hasan Aksay'ı hastanede ziyaret etti.

Haber 12-11-2023 20:32

İletişim Başkanlığı duyurdu: Cumhurbaşkanı Erdoğan Riyad'a gidecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8'inci Olağanüstü İslam Zirvesi'ne katılmak üzere 11 Kasım 2023 tarihinde Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'ı ziyaret edecek. İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada, Erdoğan'ın görüşmesinin İsrail'in Gazze ve Filistin topraklarına yönelik saldırılarıyla ilgili olduğu ifade edildi.

Haber 10-11-2023 19:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'la görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile Özbekistan'da görüştü.

Haber 08-11-2023 22:34

KYK BURS ÜCRETLERİ 2023: Lisans, yüksek lisans, doktora KYK burs ücreti ne kadar oldu, kaç TL? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

KYK burs ücreti ile ilgili son dakika açıklaması geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine müjdeyi verdi. Peki KYK burs ücreti ne kadar oldu, kaç TL? İşte, 2024 yılı KYK burs ve kredi miktarları...

Finans 01-11-2023 08:06

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN? 31 Ekim 2023 Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler? Evlilik kredisi, enflasyonla mücadele, prim gün sayısı...

Kabine Toplantısının ne zaman yapılacağı ve bugün olup olmadığı merak edildi. İç ve dış siyasi gündemi yakından takip edenler arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapıyor. Bilindiği üzere her gerçekleştirilen toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamada bulunuyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, bugün mü? 31 Ekim 2023 Kabine Toplantısı var mı? İşte detaylar...

Haber 31-10-2023 18:57

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN? 31 Ekim 2023 Kabine Toplantısı konuları neler, Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak?

Kabine Toplantısının ne zaman ve saat kaçta yapılacağı merak konusu oldu. Evlilik kredisi, enflasyonla mücadele, prim gün sayısı gibi konuları yakından takip eden vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak açıklamayı heyecanla bekliyor. Birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler?

Haber 31-10-2023 18:55

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için 30 Ekim 2023 okul yok mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Bugün okulların tatil olup olmadığını öğrenmek isteyenler arama motorlarında sorgulama yapıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Bu açıklamaya dair bilgi edinmek isteyenler ile resmi tatil takviminde bulunan 29 Ekim’in sonraki günü olan 30 Ekim günü için 'okullar tatil mi?' sorusunun yanıtını öğrenmek isteyenler internette inceleme yapmaya başladı. Peki, bugün okullar tatil mi?

Finans 30-10-2023 08:09

Dışişleri Bakanlığından açıklama: İsrailli yetkililerin iftiralarını ve mesnetsiz iddialarını kesinlikle reddediyoruz

Dışişleri Bakanlığından, İsrailli yetkililerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ilişkin ifadelerine yönelik yapılan açıklamada, "İftiralarını ve mesnetsiz iddialarını kesinlikle reddediyoruz." denildi.

Haber 29-10-2023 01:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de soykırıma varan katliam var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "7 Ekim’den bu yana Gazze’de sivil yerleşim yerlerini, ibadethaneleri, hastaneleri, okulları hedef alan ve soykırım derecesine varan katliamlar yaşanıyor. İsrail yönetiminin sivillere yönelik hukuk ve sınır tanımaz saldırıları karşısında maalesef uluslararası toplum iyi bir sınav veremiyor." ifadelerini kullandı.

Haber 24-10-2023 17:38

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 23 Ekim 2023 bugün Kabine Toplantısı var mı, gündem maddeleri neler? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan’da!

Kabine Toplantısı tarihi ve saati vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. İç ve dış siyasi gündem ile emeklinin maaşına yapılması beklenen maaş zammı gibi konuları yakından takip edenler arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, bugün mü? İşte Kabine Toplantısı ile ilgili detaylar...

Haber 23-10-2023 13:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye 'uçak gemisi' tepkisi: Ne işin var senin orada?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısına başkanlık ettikten sonra Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Türkiye Gençlik Vakfı Teşkilat Buluşması'na katıldı. Dünyanın konuştuğu İsrail-Filistin çatışmasına da değinen Erdoğan, ABD'nin İsrail'e gönderdiği uçak gemisine tepki göstererek, "Senin ne işin var orada?" dedi.

Haber 12-10-2023 19:00