Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan Haberleri

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ilk resmi ziyaret için Türkiye'ye geldi

Görüşmelerde, ikili ilişkiler tüm veçheleriyle gözden geçirilecek, işbirliğinin daha da derinleştirilmesi için atılabilecek adımlar ele alınacak.

Yurthaber 19-02-2024 07:30

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Karamsarlık dalgasını demokrasimiz adına ürkütücü buluyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı son paylaşımda muhalefete yüklendi. Erdoğan,"8 ay öncesinde 85 milyonu kucaklaştırmaktan dem vuranlar bugün sabah akşam kavga ediyor. Gün geçmiyor ki milletçe yüzümüzü kızartacak bir skandallarına, bir itiraflarına, bilhassa gençlerimizin siyaset kurumuna yönelik güvenini zedeleyen bir ayak oyunlarına şahit olmayalım. Bu durumdan dolayı toplumumuzun belli kesimlerinde yayılan karamsarlık dalgasını demokrasimiz adına ürkütücü buluyoruz" dedi.

Haber 02-02-2024 21:06

Kahramanmaraşlı sanayicinin gözü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretinde

Kahramanmaraşlı sanayiciler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 6 Şubat 2023 depremlerinin birinci yılında şehre gerçekleştireceği ziyarette yapacağı açıklamaları bekliyor.

Yurthaber 02-02-2024 11:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanede ziyaret etmişti! Eski AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan hayatını kaybetti

Eski AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan (59), Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen hafta Özcan'ı hastanede ziyaret etmişti.

Haber 07-01-2024 13:52

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

38 yaşındaki adamın Cumhurbaşkanı Erdoğan sevgisi! Evini adeta müzeye çevirdi, seçimden bir gün sonra doğan yeğenine adını verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a büyük hayranlık duyan Mustafa Ergün, yıllardır Erdoğan'ın fotoğraflarını topluyor. Ergün, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafları ile evini adeta müzeye çevirirken, 10 Ağustos 2014 seçimlerinden bir gün sonra doğan yeğeninin adını da Tayyip Erdoğan koydu.

Haber 19-11-2023 10:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze'den getirilen hastaları ziyaret etti

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazze'den Ankara'ya getirilen hastaları Bilkent Şehir Hastanesi'nde ziyaret etti.

Haber 16-11-2023 13:06

İsrail-Hamas gerilimine dünyadan nasıl tepkiler geldi? Türkiye'den itidal çağrısı, ABD, İngiltere ve Fransa'dan İsrail'e tam destek! İşte bütün detaylar

İsrail'de sabah saatlerinde başlayan şiddetli saldırılar sonrası dünyadan Hamas'a tepki ve kınama geldi. Birçok batı ülkesi ve uluslararası kurum İsrail'e tam destek verirken, Türkiye ve Mısır ise itidal çağrısında bulundu. ABD, İngiltere ve Fransa, Hamas'ın terör saldırılarını kınadığını açıklayarak, İsrail'in yanında olacaklarını açıkladı. İşte bugün yaşanan kanlı güne devletlerden gelen tüm tepkiler!

Haber 07-10-2023 16:10

Üniversite öğrencilerine ücretsiz internet şartları nedir? Gençlere 10 GB internet ne zaman verilecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Üniversite öğrencilerine ücretsiz internet kampanyasının detayları merak edildi. 26 Eylül 2023 Salı günü gerçekleşen Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantıda alınan kararları açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha önce duyurdukları gençlere verilecek 10 GB internet desteği hakkında müjdeyi duyurdu. Konuya ilişkin detaylar merak edildi. Peki, Gençlere 10 GB internet ne zaman verilecek? Üniversite öğrencilerine ücretsiz internet şartları ne? İşte detaylar...

Finans 27-09-2023 18:05

Genç Kart nedir, nerelerde geçerli olacak? Genç Kart alma şartları neler? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama!

Genç Kart şartları ve hangi kurumlarda geçerli olduğu merak konusu oldu. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantıda alınan kararları açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere verilecek Genç Kart müjdesini duyurdu. Konuya ilişkin detaylar merak edildi. Peki, Genç Kart nedir, nerelerde geçerli? Genç Kart alma şartları neler? İşte ayrıntılar...

Finans 27-09-2023 18:04

Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi! Üniversiteli gençlere telefon ve bilgisayar indirimi... İşte 9500 TL altı telefonlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından üniversiteli gençlere piyasa satış fiyatı 9 bin 500 lirayı geçmeyen cep telefonu ve bilgisayarlar için toplamda 5 bin 500 liraya kadar teknolojik cihaz desteği verileceğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından 9500 TL altı telefonlar merak edilmeye başlandı. İşte 9 bin 500 lira ve altındaki bazı cep telefonu modelleri...

Finans 27-09-2023 10:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Başbakanı Meloni ile görüştü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu Toplantısı dolayısıyla bulunduğu New York’ta İtalya Başbakanı Giorgia Meloni’yi kabul etti.

Haber 19-09-2023 23:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazını Taksim Camisi'nde kıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Taksim Camisi'nde kıldı.

Yurthaber 15-09-2023 14:28

Ücretli öğretmen ek ders ücreti ne kadar, kaç TL oldu? Ücretli öğretmen ek ders ücretine ne kadar zam geldi? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Ücretli öğretmen ek ders zammı hakkında araştırmalar hız kazandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ücretli öğretmenlerin saatlik ek ders ücretlerine zam yaptıklarını müjdeledi. Peki, Ücretli öğretmen ek ders ücreti ne kadar, kaç TL oldu? Ücretli öğretmen ek ders ücretine ne kadar zam geldi?

Finans 15-09-2023 12:52

30 Ağustos Zafer Bayramı Cumhuriyetin 100. yılına özel hazırlanan marşla kutlanacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek 30 Ağustos Zafer Bayramı programında, Cumhuriyetin 100. yılına özel hazırlanan marş ilk defa seslendirilecek.

Yurthaber 29-08-2023 11:03

Kabine toplantısı ne zaman, bugün mü yapılacak? 7 Ağustos 2023 Kabine Toplantısı gündem maddeleri!

Kabine toplantısının ne zaman toplanacağı ve gündem maddeleri merak konusu oldu. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Birçok kişi internette, "7 Ağustos 2023 Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, Kabine toplantısı konuları neler? İşte detaylar...

Haber 07-08-2023 18:42

Kısa Çalışma Ödeneği ne zaman bitiyor, uzatıldı mı, kimlere verilir? Depremzedelere Kısa Çalışma Ödeneği'nde yeni karar!

Kısa Çalışma Ödeneği'ne ilişkin alınan yeni karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği OHAL bölgesinde çalışma hayatını düzenleyecek tedbirler kapsamında kısa çalışma ödeneği hayata geçirilmişti. Ödenekten faydalanmak isteyen vatandaşlar konuya ilişkin detayları sorguluyorlar. Peki, Kısa Çalışma Ödeneği (KÇÖ) ne zaman bitiyor, uzatıldı mı, kimlere verilir?

Finans 24-07-2023 20:57

Buğday ve arpa alım fiyatları Güneydoğulu üreticileri memnun etti

Güneydoğu Anadolu Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı Toprak Mahsulleri Ofisinin (TMO) 2023 hasat dönemindeki buğday ile arpanın alım fiyatlarının Güneydoğulu üreticileri memnun ettiğini belirtti.

Yurthaber 09-06-2023 10:55

KABİNE TOPLANTISI KARARLARI 6 HAZİRAN 2023: Kabine Toplantısı kararları ne oldu? Memur - emekli zammı, asgari ücret...

Kabine toplantısı geçtiğimiz gün gerçekleşti. 4 buçuk saat süren yeni dönemin ilk kabine toplantısında önemli başlıklar ele alındı. Birçok kişi konuya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, 6 Haziran 2023 kabine toplantısı kararları ne oldu? Memur emekli zammı, asgari ücret belli oldu mu?

Finans 07-06-2023 06:58

NATO Genel Sekreteri'nden İsveç'in üyeliği hakkında açıklama: Türk yetkililerle iletişim halindeyim

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Norveç Başbakanı Jonas Gahr Store ile basın toplantısı düzenledi. Toplantıda İsveç'in NATO'ya üyeliğini değerlendiren Stoltenberg, "Türk makamlarıyla yakın temastayım. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birçok kez bu konuyu konuştum" dedi.

Haber 30-05-2023 20:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dev posteri 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne asıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstikbalin Yüzyılı tanıtım programında çekilen fotoğrafından hazırlanan dev poster 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne asıldı.

Yurthaber 29-05-2023 07:45

ASGARİ ÜCRET temmuz ara zammı ile ne kadar, kaç TL olacak? Asgari ücrete yüzde kaç zam gelecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama!

Asgari ücrete ara zam sonrası ne kadar olacağı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temmuz ara zammı ile belirlenecek yeni asgari ücrete ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, asgari ücret temmuz ara zammı sonrası ne kadar, kaç TL olacak? Asgari ücrete yüzde kaç zam gelecek? İşte detaylar...

Finans 26-05-2023 21:52

Balıkesirli genç çiftçi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etmek için traktörüyle yola çıktı

Balıkesir'de devlet desteğiyle kredi alarak büyükbaş hayvancılık işine giren 22 yaşındaki girişimci Seçkin Kahraman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etmek için Ankara'ya doğru yola çıktı.

Yurthaber 23-05-2023 10:13

60 günde tamamlanan Defne Devlet Hastanesi hizmete açılıyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da 24 Mart'ta temeli atılan 300 yataklı Defne Devlet Hastanesi, pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılması beklenen törenle hizmete açılacak.

Yurthaber 19-05-2023 12:10

Ev hanımlarına sigorta prim desteği verilecek mi? Ev hanımları nasıl emekli olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Primin 3'te biri ödenecek

Ev hanımlarına sigorta prim desteği ile ilgili son dakika açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'da yaptığı konuşmada "Ev kadınlarımızın emekliliğine, priminin 3'te birini ödeyerek destek vereceğiz." ifadelerini kullandı. Peki, ev hanımlarına sigorta prim desteği verilecek mi? Ev hanımları nasıl emekli olacak?

Finans 23-04-2023 16:46

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğanşehir'deki konteyner kenti ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde depremzedeler için oluşturulan çadır kenti ziyaret etti.

Yurthaber 01-03-2023 07:50

KOSGEB Antalya'da selden etkilenen esnaf ve KOBİ'ler için acil destek kredisi başlattı

KOSGEB Antalya'da selden etkilenen esnaf ve KOBİ'ler için acil destek kredisi başlattı

Yurthaber 14-12-2022 07:52

Gaziantep'in trafiğini rahatlatacak Gaziray, 5 Kasım'da sefere başlayacak

Aldığı yoğun göçle hızla büyüyen Gaziantep'in ulaşım sorunlarını çözmesi beklenen Gaziray'ın 5 Kasım'da seferlerine başlaması planlanıyor.

Haber 01-11-2022 13:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ulusal Teknoloji Girişimciliği Stratejisi konulu genelge

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Ulusal Teknoloji Girişimciliği Stratejisi" konulu genelge

Haber 27-10-2022 09:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan, vefatının 19'uncu yılında Aliya İzetbegoviç'i andı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, vefatının 19'uncu yılında Aliya İzetbegoviç'i andı

Yurthaber 19-10-2022 12:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özdemir Bayraktar'ı andı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özdemir Bayraktar'ı andı

Yurthaber 18-10-2022 22:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan, edebiyatçı Nuri Pakdil'i andı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, edebiyatçı Nuri Pakdil'i andı

Yurthaber 18-10-2022 20:08

Toprağa İz Bırakan Kadınlar Programında Cumhurbaşkanı Erdoğan sürprizi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, rahatsızlığı nedeniyle "Toprağa İz Bırakan Kadınlar Programı"na katılamayan eşi Emine Erdoğan'ın yerine programa gelerek, 81 ilden girişimci kadınlarla fotoğraf çektirdi - Erdoğan: - "Hanımın yerine vekaleten, kendi yerime asaleten geldim"

Yurthaber 18-10-2022 17:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan, e-İnsan Programında konuştu: (1)

"Türkiye'nin kalkınmasını sadece yollarda, köprülerde, barajlarda, tünellerde, binalarda aramak eksik bir yaklaşımdır ki bunu başarıyla icra etmiş bir hükümetiz. Asıl büyük kalkınma atılımını, eğitimiyle, öğretimiyle, sağlığıyla, sporuyla, sosyal destekleriyle ve diğer tüm unsurlarıyla insan kaynağımızı geliştirmekte gösterdik" - "Türkiye, dijitalleşme sürecinde 900'den fazla kurumunun 6 bin 800'den fazla hizmetiyle 61 milyon kullanıcı sayısına ulaşan e-Devlet kapısı uygulamasıyla dünyada ilk sıralara yerleşmiştir" - "Ülkemizde kamu, diğer hususlarda olduğu gibi insan kaynakları yönetiminde de lokomotiftir, moderndir, belirleyici role sahiptir"

Yurthaber 18-10-2022 15:48

Patlamada hayatını kaybeden madencinin doğacak çocuğun ismini Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi

Amasra'da yaşamını yitiren işçilerden Selçuk Ayvaz'ın kısa süre sonra doğacak üçüncü çocuğuna, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteği üzerine babasının ismi verilecek - Selçuk Ayvaz'ın babası Recep Ayvaz: - "Cumhurbaşkanımız, 'Çocuğun ismini Selçuk koyacaksınız.' dedi. Şimdi de nasip olursa çocuğa babasının ismini koyacağız. Çocuğuma Allah rahmet eylesin ama geriye yine kendini bıraktı"

Yurthaber 18-10-2022 13:10

Adalet Bakanı Bozdağ'dan yeni anayasa çalışmalarına ilişkin açıklama:

"Anayasa'nın 24. ve 41. maddeleriyle ilgili çalışmalarımız tamam. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istemesi halinde sunum yapmaya hazırız"

Yurthaber 17-10-2022 15:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da tedavi gören madencileri ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde tedavi altına alınan maden işçilerinin sağlık durumuna ilişkin brifing aldı - Erdoğan: - "Şu anda yapılması gerekli olan tüm müdahaleleri sağ olsun doktorlarımız bütün ilgili birimler hangileriyse onları da devreye sokmak suretiyle yapıyorlar" - "(Yaralı madenciler) Umutsuz değiliz. Ameliyatı yapılmış olanların hepsi şu anda daha iyi bir konumdalar"

Yurthaber 16-10-2022 18:04

Dünya liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Türkiye'ye taziye mesajları

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, aralarında Rusya, Azerbaycan, Hollanda, İspanya, Ukrayna, Katar, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, KKTC, Yunanistan, Pakistan, Tacikistan, Gürcistan, Macaristan, Filistin, Gine Bissau, Belarus, Libya ve Ürdün'ün bulunduğu pek çok ülkenin devlet ve hükümet başkanı, Bartın'daki maden kazasında hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı gönderdi - Avrupa Konseyi, Türk Devletleri Teşkilatı, Birleşmiş Milletler, Dünya Sağlık Örgütü gibi uluslararası kurumların yanı sıra ABD, Çin, İngiltere, Almanya, Fransa, İtalya, Avusturya, İsveç, Polonya, Bulgaristan, Estonya, Litvanya, Letonya, Moldova, Karadağ, Suudi Arabistan, Mısır, Umman, Bahreyn ve Irak da dışişleri bakanlıkları ve büyükelçilikleri aracılığıyla Türkiye'ye taziye mesajları iletti

Yurthaber 15-10-2022 22:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Bartın'daki acıyı paylaşan devletlere ilişkin paylaşım

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Bartın'daki acıyı paylaşan devletlere ilişkin paylaşım

Yurthaber 15-10-2022 21:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Amasra'da hayatını kaybeden madencilerin cenazesine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: - "Bütün kardeşlerimizin aileleri bizlere mirastır ve bu miraslara bizler devlet olarak sahip çıkacağız"

Yurthaber 15-10-2022 17:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan, patlamanın meydana geldiği Amasra'daki maden ocağında incelemede bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, patlamanın meydana geldiği Amasra'daki maden ocağında incelemede bulundu

Yurthaber 15-10-2022 14:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bartın'a hareket etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bartın'a hareket etti

Yurthaber 15-10-2022 12:25

Emine Erdoğan'dan Amasra'daki maden kazasına ilişkin paylaşım:

"Bartın'da, maden ocağında meydana gelen patlama haberiyle kahrolduk. Göçük altında mahsur kalan işçilerimizin sağ salim ailelerine kavuşması tek dileğim"

Yurthaber 15-10-2022 00:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Amasra'daki maden kazasını yakından takip ettiği bildirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Amasra'daki maden kazasını yakından takip ettiği bildirildi

Yurthaber 14-10-2022 22:04

Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 8. Toplantısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Katar Emiri Şeyh Temim, toplantıya başkanlık etti

Yurthaber 14-10-2022 20:07

Bakanlar Soylu ve Dönmez, maden ocağındaki patlama nedeniyle Bartın'a gidiyor

Bakanlar Soylu ve Dönmez, maden ocağındaki patlama nedeniyle Bartın'a gidiyor

Yurthaber 14-10-2022 20:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Zeytinburnu'na teşekkür paylaşımı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Zeytinburnu'na teşekkür" paylaşımı

Yurthaber 14-10-2022 19:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim ile görüştü

Yurthaber 14-10-2022 18:03