Cumhurbaskani Ve Milletvekili Secim Sonucu Haberleri

MİT ve İstanbul Emniyeti'nden operasyon! İstanbul'da yakalanan Saim Çakmak tutuklandı

Milli İstihbarat Teşkilat (MİT) ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyon sonucu, terör örgütü PKK/KCK’nın Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul’da yakalandı. Saim Çakmak tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 2024-04-24 17:17:49

Denetimli serbestlik nedir, nasıl uygulanır? Denetimli serbestlik türleri ve şartları

Çeşitli suçlarla tutuklanan ya da çıkarıldıkları mahkemede verilen karar sonucu mahkum olan kişiler, işledikleri suça ya da farklı durumlara göre çeşitli uygulamalardan yararlanabilirler. Denetimli serbestlik adı verilen sistem de bu uygulamalar arasında yer alır ve belli başlı şartlara bağlı olarak gerçekleştirilebilir.

Haber 2024-04-23 17:36:23

MHP Milletvekili Levent Uysal'ın ayakkabıları sosyal medyaya damga vurdu

MHP Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Leveny Uysal'ın giydiği spor ayakkabısı gören herkesin ilgisini çekti. Sosyal medyanın da diline düşen Uysal'a çok sayıda yorum yapıldı.

Haber 2024-04-23 11:02:39

Motosikletin çarptığı anne ve oğlu yaralandı

Adıyaman’da, yolun karşı tarafına geçmeye çalışan anne ve oğlu, motosikletin çarpması sonucu yaralandı.

Yurthaber 2024-04-19 15:24:45

Adalet Bakanlığında o cemaatten tehdit! Eski AK Parti Milletvekili fotoğrafını paylaşıp ifşa etti: Bana parmak salladı

Adalet Bakanlığında skandal bir tehdit iddiası gündeme geldi. Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun, bir bakan yardımcısının koruma ekibinden birinin "Cemaat, yazılarından çok rahatsız" diyerek ve parmak sallayarak tehdit ettiğini öne sürdü. Denizolgun söz konusu kişinin fotoğrafını da paylaştı.

Haber 19-04-24 13:40

AK Parti'den CHP'ye geçmişti! Saymaz'dan CHP'li başkana sert sözler: Dakika bir gol bir, kendi iktidarınızı sabote ediyorsunuz

31 Mart seçimlerinden sonra AK Parti'den CHP'ye geçen belediyelerden biri de Balıkesir olmuştu. Ankaralı CHP’li eski milletvekili Ali Haydar Hakverdi'nin yeni başkan Ahmet Akın'ın Balıkesir'de danışmanı olduğu iddiası gazeteci İsmail Saymaz'ı kızdırdı. Saymaz 'dakika bir gol bir' diyerek CHP'li isimleri eleştirdi ve 'Eğer bu iddia doğruysan vazgeçsinler' ifadesini kullandı.

Haber 19-04-24 12:07

SON DAKİKA | Fatih'te 2 İETT otobüsü çarpıştı! Yaralılar var

Son dakika haberi: Fatih'te iki İETT otobüsü çarpıştı. Bir İETT otobüsünün diğerine arkadan çarpması sonucu yolculardan bazıları yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Haber 19-04-24 10:30

SON DAKİKA: Yarı final olmadı! Fenerbahçe Olympiakos'a penaltılarda mağlup olarak Konferans Ligi'ne veda etti

Son dakika... UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, çeyrek final rövanş mücadelesinde Yunan ekibi Olympiakos ile karşı karşıya geldi. Yunanistan'daki maçta rakibine 3-2 mağlup olan Sarı-Lacivertliler Kadıköy'de oynanan karşılaşmada Olympiakos'u 1-0 mağlup ederken maç uzatmalara gitti. Uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmazken temsilcimiz rakibine penaltı atışları sonucu mağlup oldu ve Avrupa defterini kapattı.

Spor 19-04-24 00:54

Korkunç kaza kamerada! Metrelerce savrulup feci şekilde can verdi

Antalya'da öğle izninde marketten alışveriş yapıp çıkan Antalya Büyükşehir Belediyesi çalışanı Gürkan Gençer (25), otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Çarpmanın şiddetiyle Gençer, yaklaşık 10 metre havaya savruldu. Kaza anı ve sonrasında yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 18-04-24 16:59

Artvin'de çöp sahasında çıkan yangın kontrol altına alındı

Artvin'de çöp döküm ve depolama sahasında metan gazı patlaması sonucu çıkan yangın kontrol altına alındı.

Yurthaber 17-04-24 10:01

Artvin'de çöp sahasında yangın çıktı

Artvin'de çöp döküm ve depolama sahasında metan gazı patlaması sonucu yangın çıktı.

Yurthaber 17-04-24 07:59

Rekabet Kurumu'ndan ilaç şirketlerine ceza

Rekabet Kurulu, ilaç firmaları GlaxoSmithKline ve Abdi İbrahim'e uzlaşma sonucu toplam 217 milyon 685 bin 540 lira idari para cezası uygulanmasına karar verdi.

Finans 16-04-24 11:49

Sosyal medya sapığından 7 yaşındaki kız çocuğuna taciz! Gönderdiği mesajlar mide bulandırdı

İzmir'de yaşayan 7 yaşındaki kız çocuğuna sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar atarak taciz eden sapık, 4 yıl süren teknik takip sonucu yakalandı. Yapılan telefon incelemesinde çok sayıda çocuğa ve yetişkine cinsel içerikli mesajlar gönderdiği belirlenen zanlı, çıkarıldığı mahkemece hapis cezası aldı. Küçük kıza 'Sevgilimden ayrıldım, çok mutsuzum, senin sevgilin var mı ve olgun erkeklerden hoşlanır mısın?' diye soran sapığın, daha sonra cinsel içerikli mesajlar attığı belirlendi.

Haber 16-04-24 09:59

Erdoğan'a Kırılsın o parmaklar çağrısı: AK Parti'de seçim sonrası alevlenen tartışmalar gözleri bu iki isme çevirdi

Son seçimlerde alınan sonuç AK Parti'yi hayli hareketlendirdi. Seçimden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kurmaylarına 'kibir' konusunda uyarıda bulunduğu konuşuluyordu. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'un Van çıkışı ve AK Partili milletvekili Şebnem Bursalı'nın 'ıstakoz' paylaşımı partide tartışma yarattı. Erdoğan'ın eski metin yazarı ve gazeteci Aydın Ünal, bu süreçte yaşananlara dikkat çekerek Erdoğan'ın "dindarları yeniden kazanması" için gündem yaratacak bir değerlendirmede bulundu.

Haber 15-04-24 14:55

Kırıkkale'de trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı

Kırıkkale'de otomobilin yaya ve park halindeki dorseye çarpması sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, biri ağır 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 15-04-24 10:09

AK Parti'deki 'ıstakoz' krizinde Özgür Özel detayı: Şebnem Bursalı'ya destek veren isim tehditle gündeme gelmişti!

Türkiye günlerdir AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'yı konuşuyor. Bursalı, Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşınca eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Partisinden de sert tepki çeken Bursalı için istifa çağrıları da yükselmişti. Bursalı özür diledi, bu sırada destek paylaşımları da yapıldı. Destek verenlerden Eda Soyak Serbest ismi ve Özgür Özel detayı dikkatlerden kaçmadı.

Haber 15-04-24 09:00

Van'da trafik kazasında 3 kişi yaralandı

Van'da bir otomobilin, önünde seyreden otomobile ve bariyerlere çarpması sonucu 3 kişi yaralandı.

Yurthaber 15-04-24 08:06

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'dan 'ıstakoz' paylaşımıyla ilgili açıklama! 'Tüm kamuoyundan özür dilerim'

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı tepkilere yol açan 'ıstakoz' paylaşımıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "30 yıllık gazeteci ve şimdi de milletvekili olarak sosyal medya paylaşımlarımda bugüne kadar yapmadığım bu hata için tüm kamuoyundan özür dilerim" dedi.

Haber 14-04-24 19:52

Bayram dönüşü baba ve kızını hayattan koparan kaza! Kahreden detay... Kuzey Marmara Otoyolu’nda araç kuyrukları oluştu

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde otomobile arkadan çarpan kamyonun devrilmesi sonucu 2 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi ise yaralandı. Hayatını kaybedenlerin baba - kız olduğu öğrenildi. Kaza sebebiyle otoyolun İstanbul istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Haber 14-04-24 07:12

Teleferik faciasında ölen eski hakim 'Memiş Hoca' ile ilgili dikkat çeken detay! İhraç edilme sebebi ortaya çıktı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Sarısu teleferik hattında dün korkunç bir kaza meydana geldi. Heyelan nedeniyle demir direklerden birinin kırılması sonucu tabanı çöekn bir teleferik kabinindeki 8 kişi metrelerce yüksekten yere çakıldı. Kazada ölen Memiş Gümüş'ün çevresinde 'Memiş Hoca' olarak bilindiği ve teleferiğe ilk defa bindiği ortaya çıktı. Ayrıca eski bir hakim olan Gümüş'ün hakimlik döneminde FETÖ soruşturması kapsamında meslekten ihraç edildiği ortaya çıktı.

Haber 13-04-24 14:34

Ağır hasarlı binanın çatısında intihar girişimi! Uzun uğraşlar sonucu ikna edildi

Gaziantep’te yıkım kararı alınan bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan vatandaş, polis ve itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile kurtarıldı.

Haber 13-04-24 12:36

Türkiye'nin gözü Antalya'daydı! Mahsur kalan tüm vatandaşlar 23 saat sonra kurtarıldı: İner inmez ilk işi bakın ne oldu

Türkiye dün akşamdan bu yana Antalya'daki kurtarma operasyonlarına kilitlendi. Antalya Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri’nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden birinin düşmesi sonucu meydana gelen olayda 1 kişi hayatını kaybetti. Operasyonların 20. saatinin sonunda bir kadın kurtarıldı. Talihsiz kadının ilk işi yere eğilerek öpmek oldu. Devam eden operasyonlarla birlikte kalan tüm vatandaşlar 23 saatin ardından kabinlerden tahliye edilebildi. İşte tüm detaylar...

Haber 13-04-24 08:23

İsrail'den Gazze'ye hava saldırısı! Hamas lideri İsmail Heniyye'nin 3 oğlu hayatını kaybetti

İsrail'in Gazze kentinin batısındaki Eş-Şati Mülteci Kampı'nda hareket halindeki bir aracı hedef alması sonucu Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin 3 oğlu ve torunlarından bazıları hayatını kaybetti.

Haber 10-04-24 18:18

'Karım sana emanet' dedi... Birlikte olduklarını öğrenince öldürdü! Dehşete düşüren cinayette çarpıcı iddia

İzmir’in Ödemiş ilçesinde kan donduran bir cinayet meydana geldi. 45 yaşındaki adam, evine giderken motosikletten açılan yaylım ateşi sonucu bacaklarına 6 kurşun isabet etmesiyle, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Cinayetle ilgili ortaya çıkan bir detay ise dehşete düşürdü. Olayı gerçekleştiren şüphelinin, kısa süre önce cezaevinde olduğu ve karısını emanet ettiği arkadaşı ile eşinin ilişkisi olduğu iddiasıyla cinayeti işlediği öğrenildi.

Haber 10-04-24 14:45

Özge Ulusoy isyan etti: Pişmanlık ve vicdansızlık sıfır

Özge Ulusoy'un babası emekli Albay Haydar Ulusoy, geçtiğimiz yıllarda Ankara'da karşıdan karşıya geçerken Elif Nasır'ın çarpması sonucu hayata gözlerini yummuştu. Nasır, ilk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Babasının mezarını ziyaret eden Ulusoy, konuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Magazin 09-04-24 09:51

YRP'li başkan devir teslim töreninde çileden çıktı! MHP'li milletvekiline önce çiçek fırlattı sonra küfür ve hakaret edip üstüne yürüdü

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde belediye seçimlerini kaybeden mevcut Başkan Yeniden Refah Partili Birol Şahin, görevini, kazanan aday MHP’li Efdal Altundal’a devredeceği devir- teslim töreninde ortalık karıştı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili sözlerine tepki gösteren MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül’le tartıştı. Şahin, daha önce MHP’den ihraç edilmesiyle ilgili konuştuğu sırada, konuşmasına müdahale eden Akgül’e çiçek fırlatıp, küfür ve hakaretler ederek üstüne yürüdü. İşte detaylar..

Haber 08-04-24 20:39

İyi Parti'de hareketli günler! Ümit Özlale istifa ettiğini duyurdu

Son dakika: İyi Parti'de sular durulmuyor. Bilge Yılmaz'ın ardından İyi Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale partisiden istifa ettiğini duyurdu. Özlale yaptığı paylaşımda İyi Parti'nin ilk günlerindeki heyecanının kalmadığını belirterek, "makul çözümler sunmanın mümkün olmadığını ve siyaset üretmenin imkansız olduğunu üzülerek görüyorum. Bu nedenle istifamı sunma kararı aldım." ifadelerinde bulundu. Öte yandan İBB Başkan adayı Buğra Kavuncu da teşkilat başkanlığı görevinden istifa etmişti.

Haber 08-04-24 12:30

Cemaat lideriyle fotoğrafı gündem oldu! Başsavcı hakkında harekete geçildi: Soruşturma başlatıldı

Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler'in "Süleymancılar" olarak bilinen dini yapılanmanın lideri Alihan Kuriş'le fotoğrafı çıktı. Gündem olan karenin ardından Hakimler ve Savcılar Kurulu Başsavcı Eskiler hakkında soruşturma başlattı. Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner konuyla ilgili "Gereği yapılır elbet" ifadelerini kullandı.

Haber 08-04-24 12:21

Sağlık Bakanı Koca'dan Nuri Alço'nun sağlık durumuyla ilgili açıklama: Kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı tespit edildi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Nuri Alço'nun sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Bakan Koca, Alço'nın tedavisinin yoğun bakımda devam ettiğini belirterek "Sanatçının şehir hastanemizde yapılan ilk tetkikleri sonucunda kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı tespit edilmiştir." dedi.

Magazin 07-04-24 21:29

Aksiyon filmlerini aratmayan hırsızlık vakası! Her satırı pes dedirtecek cinsten: Duvarları dele dele ilerlediler...

İstanbul'da film sahnelerini aratmayan bir hırsızlık girişimi yaşandı. Hırsızlar binanın duvarında delik açarak önce kasap dükkanına ardından ise yan taraftaki döviz bürosuna girmeye çalıştı. Hollywood filmlerini aratmayan olayda hırsızların 5-6 saat duvarla uğraştığı ve döviz bürosuna girdiği fark edildi. Oksijen tüpüyle kasayı eritmek üzereyken alarm sisteminin devreye girmesi sonucu hırsızlar olay yerinden kaçtı.

Haber 07-04-24 13:44

SON DAKİKA | 'Katliam bu katliam' Şanlıurfa'da korkunç kaza! 1'i polis, 4 ölü... Polis memuru bayram tatili için ailesiyle memleketlerine gidiyordu

Son dakika haberi: Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu polis memuru, eşi ve 2 çocuğuyla hayatını kaybetti.

Haber 05-04-24 14:41

Görevden alındığı iddia edilmişti! AK Partili Abdullah Güler'den Özlem Zengin açıklaması

AK Parti Sivas Milletvekili ve TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’in görevden alındığı yönündeki iddialara yanıt verdi. Güler, "Zengin’in görevinin başında mecliste ki çalışmalarına devam ettiğini kamuoyuna iletmek isterim" dedi.

Haber 04-04-24 17:43

Erdoğan seçim sonuçlarını masaya yatırdı! AK Parti'de büyük değişiklik hazırlığı... 'Görevden alınacak iki isim belli oldu' iddiası, kulisleri hareketlendirdi

31 Mart'taki yerel seçimlerde istediği sonucu alamayarak kurulduğu günden bu yana ilk kez ikinci parti konumuna düşen ve elindeki birçok belediyeyi kaybeden AK Parti'de görevden almaların yaşanacağı iddia edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın parti yönetiminde ve kabinede kapsamlı değişiklikler yapabileceği konuşulurken, görevden alınacak iki ismin belli olduğu iddia edildi.

Haber 04-04-24 13:04

'Akşener emin olmasın' dedi, Mansur Yavaş iddiası gündem yarattı: Koltuğu altından çekip alabilir!

Yerel seçimlerde istediği sonucu alamayan ve seçimli olağanüstü kurultay kararı alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yeniden aday olup olmayacağı merak edilirken, ABB Başkanı Mansur Yavaş'la ilgili ortaya atılan iddia gündem yarattı. "Yavaş ağırlığını koyarsa, Meral Akşener'in altından koltuğu çekip alabilir" diyen gazeteci İsmail Saymaz, milliyetçi partilerin oy kaybettiğini belirterek önümüzdeki günlerde İYİ Parti, MHP ve Zafer Partisi'nin bir araya gelebileceğini söyledi.

Haber 04-04-24 09:32

Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci'nin boşanma sebebi o gösterilmişti! Esra Akpınar sessizliğini bozdu

2015 yılında yaptıkları evliliklerini 10 Temmuz 2023’te tek celsede bitiren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çiftinin ayrılık sebebi ihanet olarak gösterilmişti. Şakrak'ın Maviye Sürgün dizisinde tanıştığı Esra Akpınar ile yakınlaşması sonucu boşanma kararı aldığı söylenmişti. Akpınar tüm bu iddialar karşısında sessizliğini bozdu.

Magazin 03-04-24 15:42

Eşi benzeri görülmemiş olay! Afrika ülkesi Almanya'yı 20 bin fille tehdit etti

Yaklaşık 130 bin filin yaşadığı Botsvana'da akıl almaz bir olay yaşandı. Ülkede fil nüfusunda yaşanan patlama sonucu fil sürülerinin mülk ve mahsullere zarar vermesi ve insan ölmüne yol açması Botsvana Devlet Başkanı Mokgweetsi'yi harekete geçirdi. Masisi, Almanya'yı, 20 bin fil göndermekle tehdit ederek, "Berlin'de oturup Botsvana'daki meselelerimiz hakkında fikir sahibi olmak çok kolay" ifadelerini kullandı.

Haber 03-04-24 09:38

Mansur Yavaş'tan 8 isme çağrı! Kabul etmeyenlerin hepsi gitti diyerek seslendi, rahatsız olduğu konuyu açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı (ABB) rekor bir oyla yeniden kazanan Mansur Yavaş, bu sonucu beklediğini belirterek, "Bazı anketlerde yüzde 65 çıktığını da duyuyorduk" dedi. Gözüne rantı kestirenlerin artık ABB’ye gelmediklerini ve gelemeyeceklerini söyleyen Yavaş, "Kaybettiğimiz sekiz ilçe belediye başkanına çağrıda bulunuyorum. Yapmazsanız da siz bilirsiniz. Ben daha önce teklifi yaptım, kabul etmediler. Etmeyenlerin hepsi gitti" dedi.

Haber 03-04-24 09:08

Batman’da terör yandaşları Van’ı gerekçe göstererek taşkınlık çıkardı

Batman’da, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nin (DEM Parti) belediye başkanlığı kutlamaları sonrası, Adalet Bakanlığı’nın yaptığı itiraz sonucu Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan’ın başkanlığının iptal edilmesini bahane eden terör örgütü PKK/KCK yandaşları taşkınlık çıkardı.

Yurthaber 03-04-24 08:02

Sosyal medya Babacan'ın tutmayan öngörüsünü konuşuyor! CHP sözleri gündem oldu: Olmaz dediği her şey oldu

31 Mart seçimlerinin sona ermesinin ardından geçmişte yapılan birçok öngörü gündem oldu. Bunlardan en çok konuşulanı ise DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ın CHP için söylediği sözler oldu. 2023 seçimlerinde CHP listelerinden seçime giren ve milletvekili çıkarmayı başarabilen DEVA Partisi lideri Babacan o dönemki eleştirilere, "CHP'nin tek başına kazanması mümkün mü?' diyerek karşılık vermişti.

Haber 02-04-24 09:59

Kadıköy'de dikkat çeken seçim sonucu! Adaylığı gündem olan TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu ne kadar oy aldı?

31 Mart yerel seçimlerinde sürpriz sonuçlar yaşanırken, İstanbul Kadıköy'den aday olan 'Komünist Başkan' olarak tanınan Fatih Mehmet Maçoğlu'nun ne kadar oy alacağı merak konusu olmuştu. Türkiye Komünist Partisi (TKP) adayı Maçoğlu uzun süredir çalışma yürüttüğü Kadıköy'de beklediği sonucu alamadı. Maçoğlu, CHP adayı Mesut Kösedağı'nın açık farkla gerisinde kaldı. İşte Kadıköy'de Maçoğlu'nun oy oranı ve seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 22:43

CANLI | MALTEPE canlı seçim sonuçları! Maltepe ilçesin yerel seçimi Kadem Ekşi mi Esin Köymen mi kazandı?

İstanbul'un gözde ilçelerinden Maltepe'de seçim heyecanı yaşanıyor. 31 Mart'ta sonucu en çok merak edilen ilçelerin başında da İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Maltepe ilçesi de geliyor. Maltepe'de kıyasıya geçen yarışta seçimin kazanını AK Parti'nin adayı Kadem Ekşi mi CHP'nin adayı Esin Köymen mi oldu? İşte Maltepe yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm bilgiler, detaylar ve merak edilenler...

Finans 31-03-24 18:52

CANLI | ÜSKÜDAR ve ÜMRANİYE seçim sonuçları! İstanbul'un bu iki ilçesinde seçim sonuçları kritik: Üsküdar ve Ümraniye'de seçimi kim kazandı?

Sandıkların kapanmasıyla gözler İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçim sonuçları kadar ilçelerden gelecek seçim sonuçlarına da çevrildi. 31 Mart'ta Üsküdar ve Ümraniye'de seçim heyecanı yüksekti. AK Parti halihazırda yönettiği Üsküdar'da Hilmi Türkmen ve Ümraniye'de İsmet Yıldırım ile 'yola devam' dedi. CHP ise Üsküdar ve Ümraniye'yi kazanmak için Sinem Dedetaş ve Aykut Erdoğdu'yu aday gösterdi. Peki Üsküdar'da seçimi kim kazandı, Ümraniye'de seçim sonucu ne oldu?

Finans 31-03-24 18:44

CANLI | ESENLER EYÜP seçim sonuçları! Sandıklar kapandı oy sayımı sonrası seçim sonucu belli oluyor! Esenler ve Eyüp yerel seçim sonucunda kim kazandı?

Türkiye'nin merakla beklediği yerel seçim sonuçları belli oluyor. Eyüpsultan'da seçimi AK Partili Deniz Köken'in mi yoksa CHP adayı Mithat Bülent Özmen'in mi kazanacağı merak ediliyor. İstanbul'un merakla beklenen bir başka ilçesi Esenler'de AK Parti'nin adayı Mehmet Tevfik Göksu mu, CHP'nin adayı Hasan Dalkıran mı kazanıyor? İşte İstanbul Esenler ve Eyüpsultan 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 18:23

Canlı Maltepe seçim sonuçları! Maltepe ilçesi yerel seçimi Kadem Ekşi mi Esin Köymen mi kazanacak?

İstanbul'un gözde ilçelerinden Maltepe'de seçim heyecanı yaşanıyor. 31 Mart'ta sonucu en çok merak edilen ilçelerin başında da İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Maltepe ilçesi de geliyor. Maltepe'de seçimin kazanını AK Parti'nin adayı Kadem Ekşi mi CHP'nin adayı Esin Köymen mi olacak? İşte Maltepe yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm bilgiler, detaylar ve merak edilenler...

Haber 30-03-24 23:13

MASAK inceleme başlatmıştı! Fenomenlere ait 92 milyar liralık mal varlığına el konuldu! 'Verilen mesaj çok büyüktü'

Lüks yaşantısı ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Dilan Polat'ın mal varlıklarına el konulmasından sonra tutuklanarak cezaevine gönderilmesiyle birlikte diğer sosyal medya fenomenleri hakkında da soruşturma başlatıldı. MASAK tarafından yapılan incelemeler sonucu fenomenlere ait tam tamına 92 milyar liralık mal varlığına el konuldu.

Magazin 30-03-24 15:44

Canlı Kocaeli seçim sonuçları! Kocaeli seçim sonuçlarında AK Parti adayı Tahir Büyükakın mı, CHP adayı Atasoy Bilgin mi, İYİ Parti adayı Gençay Yıldıztekin mi kazanacak?

Kocaeli seçim sonuçları yoğun bir şekilde araştırılıyor. 31 Mart 2024 Pazar günü Türkiye'de yaklaşık 61 milyon seçmen sandık başına gidecek. Oy kullanmak isteyen vatandaşlar önceden belirlenen okul ve ilgili numaralı sandığa giderek oylarını kullanabilecekler. Sonucu merakla beklenenler arasında Kocaeli seçim sonuçları da yer alıyor. Peki, Kocaeli seçim sonuçlarında AK Parti adayı Tahir Büyükakın mı, CHP adayı Atasoy Bilgin mi, İYİ Parti adayı Gençay Yıldıztekin mi kazanacak? İşte detaylar...

Haber 29-03-24 16:01

Beyin ölümü gerçekleşen bağışçı nakil bekleyen hastalara hayat oldu

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesine trafik kazası sonucu gelen ve yapılan tüm müdahalelere rağmen beyin ölümü gerçekleşen bağışçıdan alınan organlar nakil bekleyen hastalara hayat oldu.

Yurthaber 29-03-24 15:22

Canlı Kayseri seçim sonuçları! Kastamonu yerel seçim sonuçlarında AK Parti adayı Memduh Büyükkılıç mı, CHP adayı Murat Molu mu, İYİ Parti adayı Kazım Yücel önde?

Kayseri seçim sonuçları yoğun bir şekilde araştırılıyor. 31 Mart 2024 Pazar günü Türkiye'de yaklaşık 61 milyon seçmen sandık başına gidecek. Oy kullanmak isteyen vatandaşlar önceden belirlenen okul ve ilgili numaralı sandığa giderek oylarını kullanabilecekler. Sonucu merakla beklenenler arasında Kayseri seçim sonuçları da yer alıyor. Peki, Kayseri seçim sonuçlarında AK Parti adayı Memduh Büyükkılıç mı, CHP adayı Murat Molu mu, İYİ Parti adayı Kazım Yücel önde? Detaylar haberimizde...

Haber 29-03-24 15:07

Canlı Kastamonu seçim sonuçları! Kastamonu seçim sonuçlarında CHP adayı Hasan Baltacı mı, MHP adayı Yüksel Aydın mı, İYİ Parti adayı Kadir Yalçın mı kazandı?

Kastamonu seçim sonuçları merakla bekleniyor. 31 Mart 2024 Pazar günü Türkiye sandık başına gidecek. Oy kullanmak isteyen vatandaşlar önceden belirlenen okul ve ilgili numaralı sandığa giderek oylarını kullanabilecekler. Kastamonu seçim sonuçları sonucu merakla beklenen yerler arasında yer alıyor. Peki, Kastamonu seçim sonuçlarında CHP adayı Hasan Baltacı mı, MHP adayı Yüksel Aydın mı, İYİ Parti adayı Kadir Yalçın mı kazandı? İşte detaylı bilgiler...

Haber 29-03-24 14:22