Cumhurbaskanina Hakaret Davasi Haberleri

Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etmişlerdi! 'Mazbata' skandalında yeni gelişme

Diyarbakır Sur Belediyesi'nin mazbata töreninde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret eden şahıs için tutuklama kararı verildi.

Haber 2024-04-21 16:23:38

Atatürk ve Erdoğan'a hakaret eden DEM Partililer için harekete geçildi! Bakan Yerlikaya duyurdu... Böyle gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur Belediyesi mazbata töreni sonrası, makam odasındaki Atatürk ve Erdoğan fotoğraflarına yönelik hakaret içeren sözleriyle ilgili mülkiye müfettişi görevlendirilmiştir." açıklamasını yapmıştı. Son olarak Bakan Yerlikaya, U.G. adlı şüphelinin Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alındığını duyurdu ve görüntüleri paylaştı.

Haber 2024-04-20 12:29:02

Eleştirilerden sonra çıldıran Hakan Ural Özgür Demirtaş'a hakaret etmişti! Ünlü ekonomistten yanıt geldi

Yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla gündemden düşmeyen Hakan Ural yayında 1370 TL'lik döner fiyatına isyan etmişti. Hayat pahalılığını eleştiren Hakan Ural'a Ekonomist Özgür Demirtaş'tan geri vites anlamına gelen 'R' yanıtı gelmişti. Yanıta sinirlenen Ural, canlı yayında ünlü ekonomiste hakaret etmişti. Özgür Demirtaş ise duyduklarından sonra cevabını geciktirmedi.

Magazin 2024-04-15 16:01:21

Hakan Ural eleştirilerden sonra çıldırdı! Özgür Demirtaş'a hakaret etti! Bahçeli detayı dikkat çekti

Hakan Ural İran-İsrail analizlerinden sonra eleştirilince kendi programında çok sert ifadeler kullandı. Sinirlerine hakim olamayan Ural Özgür Demirtaş'a "Gerizekalı" derken Bahçeli'ye dair söylediği detayla da dikkat çekti.

Magazin 2024-04-15 11:53:30

Siyasal iletişimci Evren Barış Yavuz gözaltına alındı! Kriz çıkaran 'jet yakıtı' iddiası sonrası yeni gelişme

Kriz çıkartan 'jet yakıtı' iddiası sonrası yeni gelişme! Evren Barış Yavuz gözaltına alındı. "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçlamasıyla soruşturma açılmıştı. Yavuz "İmamoğlu benim seçilmiş başkanım. İlişkim bundan ibaret" demişti. 'Alevilerin neden bir PKK'sı olmalıydı' başlıklı yazı hakkındaki soruşturma çerçevesinde yakalama kararı çıkarılıp gözaltına alınan Yavuz’un ‘terör örgütü propagandası’, 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik’, 'hakaret' suçlarından sabıka kaydı ortaya çıktı

Haber 13-04-24 09:51

İstanbul'da vapurda ortalık bir anda karıştı! Biber gazı sıktı

İstanbul'da Eminönü-Üsküdar seferini yapan vapurda yolcular arasında kavga çıktı. Tartışan taraflardan biri diğerine biber gazı sıktı. Diğer yolcular gazdan etkilenmemek için kaçışırken kavga edenlerin birbirlerine hakaret ettiği görüldü.

Haber 12-04-24 18:50

YRP'li başkan devir teslim töreninde çileden çıktı! MHP'li milletvekiline önce çiçek fırlattı sonra küfür ve hakaret edip üstüne yürüdü

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde belediye seçimlerini kaybeden mevcut Başkan Yeniden Refah Partili Birol Şahin, görevini, kazanan aday MHP’li Efdal Altundal’a devredeceği devir- teslim töreninde ortalık karıştı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili sözlerine tepki gösteren MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül’le tartıştı. Şahin, daha önce MHP’den ihraç edilmesiyle ilgili konuştuğu sırada, konuşmasına müdahale eden Akgül’e çiçek fırlatıp, küfür ve hakaretler ederek üstüne yürüdü. İşte detaylar..

Haber 08-04-24 20:39

Belediyede kriz! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafı indirilmek istendi: 'Hiç kimse racon kesemez'

Iğdır Belediyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının indirilmeye çalışıldığı ortaya çıktı. Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ercan Turan, talimat veren Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İl Başkanı Mehmet Sekman hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı. Turan, "Iğdır ilinde hiç kimsenin racon kesmesine, memurları, kamu görevlilerini ve insanları tehdit etmesine, devlet büyüklerine hakaret etmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

Haber 06-04-24 18:28

Bağcılar'da yayaya yol veren sürücüye hakaret eden zanlı tutuklandı

Bağcılar'da, yaya geçidinde karşıdan karşıya geçmek isteyenlere yol veren, polis olduğunu belirten sürücüye hakaret edip aracını tekmeleyen şüpheli tutuklandı, oğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yurthaber 03-04-24 14:19

Galatasaraylı Günay Güvenç'e PFDK'dan 2 maç ceza!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray oyuncusu Günay Güvenç'in müsabaka hakemine hakaret sebebiyle 2 maç ceza aldığını açıkladı.

Spor 29-03-24 17:10

Kendisine oy vermeyeceğini söyleyen kişiyi yumruklamıştı! BBP'li Belediye Başkanı Enver Aputkan kendini bakın nasıl savundu

Antalya'nın Serik Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Başkan Adayı Enver Aputkan, kendisine oy vermeyeceğini söyleyen emekli esnaf Muhammet Büyükkaya'yı (70) tartaklayıp, yumruk attığı olaya ilişkin açıklama yaptı. Aputkan, "Sağduyulu davranıp uzaklaşmaya çalışsam da bu şahıs ısrarla bağırıp çağırıp, ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu. Biz de insanız, biz kimseye bağırıp çağırıp hakaret etmiyorsak, kimsenin de şahsıma bu kadar hakaret etmeye hakkı yoktur" dedi.

Haber 29-03-24 11:59

Gözaltına alındığı iddiası gündem oldu! Banu Parlak'tan açıklama: 'Düşün yakamdan'

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın Küçükçekmece Adliyesi'nde görevli müdüre hakaret ettiği için gözaltına alındığı iddia edilmişti. Sosyal medyadan açıklama yapan Parlak, iddiaları yalanlarken "Allah rızası için düşün yakamdan. Yakamdan düşün" dedi.

Magazin 28-03-24 17:34

Dilan Polat ve Nez Demir mahkemede yüzleşti! Duruşma boyunca karşılıklı ağlaştılar

Dilan Polat ve Nez Demir arasındaki hakaret davası duruşması görüldü. Eski dostlar duruşma boyunca ağladı. Dilan Polat "Şikayetimden vazgeçmek istiyorum" deyince dava düştü.

Magazin 28-03-24 13:47

Hesaptaki o detayı paylaştı! Hakaret edip bir de ekstradan para istediler... Bahşiş tartışması sosyal medyayı gülümsetti

Reddit'te paylaşılan bir görüntüde restorana ait bir hesaptaki detay dikkatleri çekti. "Sen bir pisliksin" yazan hesabın bulunduğu satırda 15 dolarlık (yaklaşık 483 TL) bir ödeme bulunuyordu. Sosyal medyada kısa sürede bu görüntüler viral olmayı başardı. Kendisine hakaret ederek bir de para istediklerini söyleyen müşteri garsonla konuştuğunda ise bunun sadece kokteylin adı olduğunu öğrenince utandığını dile getirdi.

Trend 27-03-24 09:03

Taksici ile yolcu arasında 'hızlı gitmedin' kavgası kamerada! 'Beni dövüyor' diye bağırıp küfür yağdırdı

İstanbul Aksaray’da bir taksiye binen yabancı uyruklu kadın ile taksici arasında iddiaya göre, hızlı gitmediği için Beyoğlu’ndayken takside kavga çıktı. Kendisini darp ettiği iddia eden kadın, taksiciye hakaret ve küfür etti. Yaşananlar kameralara yansırken taksici Taner Çatalbaş, “Bana hızlı git dedi, trafik olunca da bana 'hep böyle yapıyorsunuz, siz şerefsizsiniz' dedi” ifadelerini kullandı.

Haber 25-03-24 11:59

Naci Görür çileden çıktı! Uzun uzun anlatıp isyan etti: Hakaret etmek istemiyorum

Deprem sözleriyle gündelik hayatımızda artık büyük bir yer edinen ve uyarılarıyla vatandaşlar başta olmak üzere yöneticilerin dikkatini çeken Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür bu kez sinirlendi. 1999 yılında hazırlanan bir raporda imzası olması nedeniyle eleştirilen Görür, "Hakaret etmek istemiyorum" diyerek o süreci anlattı.

Haber 14-03-24 12:19

Bayburt'ta taraflar, SMA'lı çocuğa bağış şartıyla uzlaştı

Bayburt'ta hakaret şikayetinin tarafları, SMA hastası çocuk için başlatılan yardım kampanyasına bağış şartıyla uzlaştı.

Yurthaber 11-03-24 14:50

Alanya’da kadın muhtara Kadınlar Günü’nde hakaret ve tehdit iddiası

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir kadın muhtar, 8 Mart Kadınlar Günü’nde telefonla eski bir muhtar adayı tarafından hakarete uğrayıp tehdit edildiğini iddia etti.

Yurthaber 11-03-24 11:04

Zonguldak'ta hakaret iddiasıyla gözaltına alınan halk eğitimi merkezi müdür yardımcısına uzaklaştırma

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde, market çalışanıyla tartışması sırasında polise mukavemet ve hakaret iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra salıverilen halk eğitimi merkezi müdür yardımcısı görevinden uzaklaştırıldı.

Yurthaber 05-03-24 11:55

Zonguldak'ta hakaret iddiasıyla gözaltına alınan zanlı salıverildi

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde, market çalışanıyla tartışması sırasında "Başımıza ne geldiyse bu kapalılardan geldi zaten, yeter." diyen, olaya müdahale eden polise mukavemet ve hakaret iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli, serbest bırakıldı.

Yurthaber 04-03-24 13:40

Kan Çiçekleri'nin Dilan’ı Yağmur Yüksel hakaretlerden bıktı! Harekete geçti

Kan Çiçekleri dizisiyle yıldızı parlayan Yağmur Yüksel, hakkında sosyal medyada hakaret içerikli yorum yapılmasından bıktı. Genç oyuncu çirkin yorum yazanlara karşı suç duyurusunda bulunduğunu hesabından açıkladı.

Magazin 03-03-24 08:41

Keserli komşu cinayetinde şoke eden detaylar! 'Yüzüme tükürerek eşini satıyorsun dedi...'

Kayseri'de İsmail Kocatürk (45), komşusu Hasibe Soykuk'u (51), keserle öldürdü. Kocatürk savunmasında, "Yüzüme tükürerek, 'Eşini satıyorsun' diyerek hakaret etti. Ben de koltukta gördüğüm keser sapı ile korkutmak amacıyla vurdum" dedi. Bu sırada kadının eşi Seyit Ahmet Soykuk, sanığa, "Benim eşime rahmetli deme lan. Hem öldürüp hem rahmetli diyorsun" diyerek tepki gösterdi. Kadının oğulları da sanığa saldırmak isteyince salonda arbede çıktı. Taraflar salondan çıkarıldı. İşte detaylar...

Haber 29-02-24 11:59

Belediye Başkanı İlgezdi vatandaşa bağıra çağıra hakaret etti! O sözleri duyunca öfkelendi: Kaç para verdiler lan sana? Hadsiz adam!

Yeniden aday gösterilmeyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin vatandaşa bağırıp hakaret ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Vatandaşın tepkisi karşısında öfkelenen İlgezdi, "Sana kaç para verdiler lan? Sen kimsin, hadsiz, ş....siz adam" diyerek ağır hakaretlerde bulundu.

Haber 28-02-24 12:24

Biden'dan Putin ağır hakaret!

ABD Başkanı Joe Biden, San Francisco'daki bir bağış toplama etkinliğine katıldı. Biden, Rus devlet başkanı Vladimir Putin'e o.... çocuğu dedi.

Haber 22-02-24 11:06

Çizmeyi aşan Şevki Yılmaz için CHP lideri Özgür Özel'den 'foseptik çukuru' çıkışı: Atatürk'e hakarete tepkisi dikkat çekti

Atatürk'e hakaret eden eski Refah Partisi milletvekili Şevki Yılmaz'a tepki yağmaya devam ediyor. Skandal ifadeleriyle eleştiri oklarını üzerine çeken Yılmaz'a son olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den sert sözler geldi. Özel, tepkisinde "foseptik kamyonu" çıkışıyla dikkat çekti.

Haber 20-02-24 16:07

Atatürk'ü hedef alarak skandala imza atan Şevki Yılmaz için suç duyurusu: Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kendisine saldırmaktır

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden Şevki Yılmaz hakkında İYİ Parti de harekete geçti. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına iletilen suç duyurusunda "Atatürk’e saldırmak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kendisine saldırmaktır" ifadeleri yer aldı.

Haber 20-02-24 12:17

Facebook, Instagram ve diğerleri… Sosyal medyada hakarete af yok! Günlüğü 100 lira olacak, ceza yasası yolda: 5 yıl detayı

Sosyal medyadaki hakaret olayları bir kez daha mercek altında. İnternet ortamında edilen hakaret cezasız kalmayacak. Sürecin hızlanması için de yeni uygulama yürürlüğe girecek. Suç tespit edildiği takdirde para cezası uygulanacak. Günlüğü 100 liradan 10 bin 500 lira ceza belirlenecek. Süreç nasıl işleyecek? İşte haberin detayları...

Finans 13-02-24 11:19

Facebook, Instagram ve diğerleri… Sosyal medyada hakarete af yok! Günlüğü 100 lira ceza için yasa yolda: 5 yıl detayı

Sosyal medyadaki hakaret olayları bir kez daha mercek altında. İnternet ortamında edilen hakaret cezasız kalmayacak. Sürecin hızlanması için de yeni uygulama yürürlüğe girecek. Suç tespit edildiği takdirde para cezası uygulanacak. Günlüğü 100 liradan 10 bin 500 lira ceza belirlenecek. Süreç nasıl işleyecek? İşte detaylar…

Finans 13-02-24 11:19

Yer: Bursa! Metrodaki alkollü kadın ortalığı karıştırdı: Küfür, hakaret ve saldırı... Kendisini yola attı ve bayılma taklidi yaptı

Bursa'da alkollü olduğu öğrenilen bir kadın metroda ortalığı birbirine kattı. Vatandaşlarla önce sözlü olarak tartışan kadın ardından olayı kaydeden kişilere saldırdı. Kayda alındığını anlayınca çılgına dönen kadının o anları böyle görüntülendi!

Haber 10-02-24 10:59

Dokunulmazlığı kalkan Kemal Kılıçdaroğlu için hapis talebi! Bilal Erdoğan şikayetçi olmuştu, taraflar uzlaşmadı

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'a yönelik ifadeleri nedeniyle hakaret suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Dosyanın uzlaştırmacıya tevdi edildiği bildirilen iddianamede, tarafların uzlaşmadığı kaydedildi. Son seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olan Kılıçdaroğlu'nun milletvekili olmadığı için dokunulmazlığı kalkmıştı.

Haber 09-02-24 11:28

Farah Zeynep Abdullah’a Musa Orhan cezası! İşte ödeyeceği para

Farah Zeynep Abdullah’ın Musa Orhan'a karşı "hakaret suçu"nu işlediğine hükmeden mahkeme kararını verdi. Oyuncu hakkında mahkeme, 87 gün karşılığı 1740 TL adli para cezası verilmesine hükmetti.

Magazin 05-02-24 15:44

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral’dan dikkat çeken Fatih Altaylı çıkışı: Gereken yapılmalı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, gazeteci Fatih Altaylı'ya "Bir cemaat, bilmem zart zurt ayetinden dolayı mı herhangi bir partiye oy veriyoruz" sözleri nedeniyle çok sert tepki gösterdi. Saral, "İslama ve Kur'an'a aleni olarak hakaret eden bu mürted zındık için saniye dahi geçmeden gereken yapılmalı. Ajan olarak bu ülkede müslüman kılıklı dolaşan bu alçak yakalanıp en ağır cezaya tabii tutulmalıdır" dedi.

Haber 01-02-24 13:22

AYM'den nonoş ve noniş ifadeleriyle başlayan husumet için karar! Tartışmanın fitilini dubleks daireler ateşledi

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında ilginç bir olay hakkındaki AYM kararı yer aldı. Kararda yer alan detaylara göre; müteahhit K.K. ile kat malikleri arasında husumet oluştu. K.K.'nin sosyal medyadan yaptığı, içinde "noniş" ve "nonoş" ifadeleri geçen paylaşımını kat maliki L.K. üzerine alınıp şikayetçi oldu. AYM, sadece "noniş" kelimesinin hakaret olduğuna hükmederken, söz konusu ifadeleri nedeniyle cezalandırılan K.K. lehine bir karar verdi.

Haber 31-01-24 12:04

Her satırı iğrenç... Ses kayıt cihazı ortaya çıkardı! Üvey kızına insan dışkısı yedirdi

Kayseri'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Fatma Y. (40), üvey kızı B.Y.'ye (7) hakaret edip, eziyet ederek insan dışkısı yedirdi. Mide bulandıran olay, baba C.Y.'nin, eşinin davranışlarından şüphelenerek eve ses kayıt cihazı koymasıyla ortaya çıktı. Üvey annesinin kendisine şiddet uyguladığını anlatan mağdur B.Y.'nin sözleri ise dehşete düşürdü. Tutuksuz yargılanan Fatma Y., 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

Haber 29-01-24 16:59

Hakaret dolu mesajları paylaştı, İbrahim Haskoloğlu'nu suçladı! Altan Sancar'ın iddiası sosyal medyada gündem oldu: 'Yoksa sana Doğu Eşrefoğlu mu demeliyim?'

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu'na ait olduğunu iddia ettiği mesajları yayımlayan gazeteci Altan Sancar'ın paylaşımı gündem oldu. Sancar, ekran görüntülerini paylaşırken, söz konusu mesajlarda Haskoloğlu'nun kendisine hakaret ettiğini savundu. Haskoloğlu'nun yine başka bir isimle yan hesabı olduğunu da iddia eden Sancar, "Ama o kadar acemi ki yan hesabından bana mesaj atarak tepki gösterdi" ifadelerini kullandı.

Haber 29-01-24 10:34

Gözaltı haberleriyle gündeme gelmişti... Sunucu Hakan Ural'ın ifadesi alındı!

“Neler Oluyor Hayatta” programında yorumculuk yapan oyuncu Hakan Ural'ın gözaltına alındığı iddia edilmişti. Bir televizyon kanalındaki programında S.B. isimli vatandaşa hakaret ettiği iddiası üzerine Hakan Ural’ın ifadesi alındı.

Magazin 27-01-24 20:29

Görüntüler sosyal medyada yer aldı... Aracın önünü kesip hakaret ettiler! O zanlılar yakalandı

Ataşehir'de seyir halindeki otomobilin önünü kesip tartıştığı sürücüye hakarette bulunan 2 şüphelinin görüntüleri sosyal medyaya düştü. Bunun üzerine çalışma başlatan ekipler, 2 şüpheliyi yakaladı. İki şüpheli hakkında tehdit ve hakaret suçlarından adli işlem başlatıldığı bildirildi. O anlara ait görüntülerde ise sürücünün "Araçta çocuk var" dediği duyuldu. İşte o anlar...

Haber 25-01-24 14:11

Ataşehir'de aracın önünü kesip sürücüye hakaret eden 2 zanlı yakalandı

Şüpheli U.Y. ve E.Y'nin sürücüye yönelik tehdit ve hakaretleri cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yurthaber 25-01-24 12:28

Kadın bikini tasarımı için erkek model seçtiler! Mayo şirketine tepkiler çığ gibi büyüdü... Kadınlara hakaret

Bir mayo şirketi kadın mayo ve bikini takımlarının takımı için erkek model tercih edince eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü erkek model kullanılmasını "kadınlara hakaret" olarak yorumladı.

Trend 23-01-24 11:15

Kışkırtıcı paylaşım iddiası: Peş peşe dava açıp kazanç sağlıyorlar! Her dört davadan biri 'hakaret'ten açılıyor

2022-2023 yıllarında Ankara Adliyesi'nde her dört davadan birinin "hakaret" konulu olduğu tespit edildi. Bu durum adliyelerin iş yüküne de yansıdı. Özellikle sosyal medya platformlarındaki hakaret içerikli mesajlar üzerinden hakarete uğrayanlar ile avukatların kazanç sağladığı öne sürülüyor.

Haber 22-01-24 10:55

Büyükçekmece Belediyesi önündeki görüntüler gündem olmuştu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert çıkış: 'Sizin gidecek yeriniz yok'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Büyükçekmece Belediyesi'ne yapılan rüşvet operasyonu sonrası meydana gelen gerginliğe değinen Erdoğan, "Yolsuzlukları ortaya çıkınca gazetecilere saldıran, kadınlarımıza hakaret eden küfreden edepsizler yine bunlar. Ey CHP, sizin gidecek yeriniz yok. 31 Mart'ta son oyununuzu oynuyorsunuz" dedi. Erdoğan, Yalova ilçe belediye başkan adaylarını da açıkladı. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

Haber 19-01-24 17:50

Büyükçekmece Belediyesi önünde başörtülü kadına saldırı ve hakaret kamerada

Büyükçekmece Belediyesindeki rüşvet operasyonu sırasında başörtülü bir kadının boğazının sıkılması ve sözlü hakarete uğramasına ilişkin anların görüntüsü ortaya çıktı.

Yurthaber 19-01-24 07:30

Kocaeli'de öğrencisine hakaret edip darp etmişti! Sosyal medyada gündem olan olayla ilgili karar

Kocaeli'de bir öğretmen öğrencisini dersi dinlemediği ve düzeni bozduğu gerekçesiyle hakaret edip darp etmişti. Sosyal medyada gündem olan görüntüler sonrasında öğrencinin ailesi, öğretmenden şikayetçi olmuştu. Olayla ilgili görülen davada "basit yaralama" suçundan 3 bin TL para cezası verilen öğretmen, "yavşak" diyerek işlediği öne sürülen "hakaret" suçundan ise beraat etti.

Haber 18-01-24 17:43

Atatürk’e hakaret eden şahıs tahliye edildi

Gayrettepe’de cuma namazı sırasında Atatürk’e dua edilmesine tepki gösterip Atatürk’e ve imama hakaret eden şahıs tahliye edildi. Tahliye kararının ardından sanık tarafı tekbirli kutlama yaptı.

Yurthaber 16-01-24 14:36

Adliyede 'şeriat' sloganları yükseldi! Atatürk'e hakaret davası: Bugünkü görüntüler sosyal medyayı salladı

Atatürk'e hakaret yağdırıp sosyal medyada paylaştıktan sonra tutuklanan Ahmet Bostancı hakkında karar verilmesi sonrası adliye hareketlendi. Kararı karşılayan kalabalık bir grubun "Yaşasın şeriat" diye bağırdığı ve tekbir getirdiği anlar bir anda sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Haber 16-01-24 14:15

Osmaniye'de sosyal medya üzerinden şehitlere hakaret eden zanlı tutuklandı

Osmaniye'de, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 9 askere, sosyal medya hesabından hakaret ettiği belirlenen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yurthaber 15-01-24 15:24

Şahan Gökbakar o yorumları affetmedi! Tek bir şart ile uzlaştı

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar kendisine hakaret eden bir sosyal medya kullanıcısını affetmedi. Yargıya taşınan davanın sonucunu ise o sosyal medya kullanıcısı Twitter (X) üzerinden duyurdu. Bakın hangi şartla uzlaşma sağlandı.

Magazin 13-01-24 11:35

Adana'da Atatürk'e hakaret etti! Kendisini böyle savundu: 'İlaçların etkisindeydim'

Adana'da kedisini bir veterinere götüren kişi, klinikte eşine kedilere çok para harcadığını söyleyerek hakaret etmeye başladı. Devam eden tartışmada adam, klinik duvarında asılı Atatürk portresine bakarak hakaret ve küfürler etti. Olayın ardından Bülent Yılmaz isimli kişi gözaltına alınırken, ifadesinde yakın zamanda olduğu ameliyat nedeniyle kullandığı ilaçların etkisinde bulunduğunu ve pişman olduğunu söylediği öğrenildi.

Haber 07-01-24 17:28

Atatürk'e hakaret eden 2 kardeş hakkında karar verildi!

Osmaniye'de sosyal medya üzerinden Atatürk'e, şehitlere ve vatana hakaret ve küfür içerikli paylaşımlar yapan 2 kardeş adli mercilerce tutuklandı.

Haber 04-01-24 20:33