Cumhurbaskanligi Kaynaklarindan Edinilen Bilgiye Gore Haberleri

FIFA'dan Türk futboluna darbe niteliğinde karar! 24 takımımıza transfer yasağı cezası

FIFA'dan Türk futboluna darbe niteliğinde bir karar geldi. Edinilen bilgiye göre; Adana Demirspor'un da yer aldığı 24 Türk takımına transfer yasağı getirildi.

Spor 2024-01-12 20:01:59

BDDK’daki 400 memura 45 bin liralık tazminat! Büyük yankı uyandırmıştı: AK Parti’den yeni önerge hazırlığı

BDDK'nın İstanbul'daki uzmanlarına 45 bin TL'ye kadar tazminat verilmesini öngören maddesi tartışmalara yol açmıştı. Sadece 400 çalışan memura verilmesi planlanan ‘hayat pahalılığı ikramiyesi’ için AK Parti geri adım atmaya hazırlanıyor. Edinilen bilgiye göre, bu kararın torba kanun teklifinden çıkarılacağı öne sürüldü. BDDK’nın tüm memurlarını kapsayacak şekilde yeniden düzenleme yapılacağı öğrenildi.

Finans 2023-12-06 14:05:09

İstanbul'da facia böyle teğet geçti! Ses gelince biz de neye uğradığımızı şaşırdık

İstanbul Sarıyer'de facianın teğet geçtiği anlar kameraya yansıdı. Edinilen bilgiye göre, inşaat malzemesi yüklü TIR'ın şoförü adres sormak için aracı park ederek indi. TIR bir anda yokuş aşağı kaymaya başladı! TIR'ın şoförünün olmadığını fark eden öğrenci servisi şoförü geri geri giderek olası bir faciayı engelledi. TIR, bir otomobil ile güvenlik kulübesini teğet geçti, binaya girmek üzereyken ise duvara çarparak durdu! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 2023-11-17 12:25:50

İstanbul'da korkunç olay! Dere yatağındaki demir parmaklıklarda asılı halde bulundu

Bağcılar’da edinilen bilgiye göre ismi Servet Karaaslan (51) olan bir vatandaş, derenin demir parmaklıklarına asılı halde bulundu. Polis, konuya ilişkin çalışma başlatırken cenaze otopsi işlemleri yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Haber 2023-11-01 13:19:12

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Antony Blinken ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York'ta ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir araya geldi. Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, yaklaşık 45 dakika süren görüşme baş başa yapıldı.

Haber 22-09-23 21:46

Son dakika: Kahramanmaraş'ta 3.9 büyüklüğünde deprem!

AFAD'tan edinilen bilgiye göre; Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Haber 21-09-23 22:28

Gece vakti korkunç olay! Önce yanına çağırdı, sonra çatıya çıkıp kurşun yağdırdı

Çorum'da gece saatlerinde yaşanan olayda, edinilen bilgiye göre bir şahıs, husumetlisi olduğu kişiyi telefonla arayarak yanına çağırdı. Husumetlisinin sokağa geldiği esnada bir evin çatısına çıkan şahıs çatıdan tüfekle ateş açtı! Kurşunların isabet ettiği vatandaş ağır yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren şahıs boş bir araziye tüfeği atarak kayıplara karışırken, polis ekiplerinin şahsın yakalanması için çalışma başlattığı öğrenildi.

Haber 11-08-23 13:25

Telefonu baba yerine küçük kardeş açtı! Banyodaki korkunç manzaraya telefonun diğer ucunda tanık oldular

Denizli'de edinilen bilgiye göre; babalarından geceden beri haber alamayan tekstilci Ahmet Günenç'in (47) çocukları ısrarla babalarını aramayı sürdürdü. Çocukların son görüntülü aramalarında babalarının telefonunu küçük kardeşleri açtı. Güvenç'in çocukları, küçük kardeşin telefonla birlikte banyoya gitmesiyle babalarının hareketsiz bir şekilde yerde yattığını gördü! İşte detaylar...

Haber 03-08-23 13:19

TCMB REESKONT KREDİSİ nedir? Reeskont kredisi günlük limiti ne kadar? TCMB bankaların günlük limitini 5 kat artırdı

Reeskont kredisi ile ilgili detaylar Merkez Bankası (TCMB) tarafından yapılan açıklama sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Edinilen bilgiye göre; Merkez Bankası ihracatçının reeskont kredisi için bankaların günlük limitini 5 kat arttırdı. Birçok kişi internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, Reeskont kredisi nedir, bankaların günlük limiti ne kadar? İşte detaylar...

Finans 20-07-23 15:03

SON DAKİKA | MSB duyurdu! Rus personel İstanbul’dan ayrıldı, bedelli askerlik ücreti 122 bin 351 lira oldu

Son dakika haberi: Güvenlik Kaynakları'ndan edinilen bilgiye göre; Rus personel, Tahıl Koridoru’nun işlemesi için kurulan Müşterek Koordinasyon Merkezi’nden ayrıldı. Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı, bedelli askerlik ücretinin 122 bin 351 lira olduğunu bildirdi.

Haber 20-07-23 12:07

17 yaşındaki Emre'nin feci ölümü! Cam kesme makinesine kolunu kaptırdı

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde 17 yaşındaki Emre Günel, edinilen bilgiye göre çalıştığı sırada kolunu cam kesme makinesine kaptırdı. Günel, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Haber 16-07-23 17:59

Fenerbahçe'nin sözleşmesini feshettiği Mbwana Samatta kimdir, nereli ve kaç yaşında? Mbwana Samatta'nın oynadığı takımlar

Mbwana Samatta için Fenerbahçe Spor Kulübü'nden açıklamada bulunuldu. Fenerbahçe, Tanzanyalı futbolcu ile yollarını ayırdı. Edinilen bilgiye göre; ünlü futbolcunun yeni takımı Yunanistan'ın PAOK ekibi olacak. Peki, Mbwana Samatta kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Fenerbahçe'nin sözleşmesini feshettiği Mbwana Samatta hakkında bilgiler...

Spor 13-07-23 13:50

3 yaşındaki Kerem'in kahreden ölümü! Yemek yediği sırada...

Çorum'da edinilen bilgiye göre, ailesiyle birlikte yakınlarını ziyarete giden 3 yaşındaki Kerem Satıcı'nın yemek yediği sırada nefes borusuna yemek kaçtı. Yaklaşık 3 gündür yoğun bakımda tedavisi devam eden Satıcı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Haber 10-07-23 15:05

Tırlar kaza yaptı, meyveler yola saçıldı

Kayseri’de 2 tırın çarpıştığı kazada meyveler yola saçıldı. Edinilen bilgiye göre, Kayseri-Yeşilhisar yolu üzerinde 2 tır çarpıştı.

Yurthaber 22-06-23 14:20

MEMUR EMEKLİ ZAMMI 2023 SON DAKİKA: Memur ve emekli zammı ne zaman açıklanacak, ne kadar olacak, kaç TL? TBMM gündemine geliyor

Memur ve emekli zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bilindiği üzere 5.500 TL olan en düşük emekli aylığı zamlanarak 7.500 TL’ye çıkmıştı. Edinilen bilgiye göre TBMM, Kurban Bayramı öncesi hızlı çalışma dönemine giriyor. Yapılan çalışmaların tamamlanması ile memurlara verilecek refah payı, memur ve emekli zammı tasarısı Meclis'te olacak. Peki, memur ve emekli zammı ne zaman açıklanacak? Memur ve emekli zammı ne kadar olacak, kaç TL?

Finans 20-06-23 08:37

Arkadaşları “yanlış yaptın” deyince... İstanbul'da akılalmaz olay! Başka bir arkadaşına da...

Akılalmaz olay, Beyoğlu Dolapdere’de yaşandı. Edinilen bilgiye göre; alkol alan bir şahıs, eşinden boşandığı için kendisine “yanlış yaptın” diyen N.K. ve H. S. isimli 2 arkadaşını silahla vurdu. Havaya ateş de açarak kaçan şahıs, olaydan sonra bir başka arkadaşına ise kovanları toplattı. Dehşet anları kameralara yansırken, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polislerinin yakaladığı saldırgan ve arkadaşı, vurulan kişiler şikayetten vazgeçince serbest kaldı.

Haber 03-06-23 13:35

İstanbul’da satırlı koca dehşeti! Eşini ve 2 çocuğunu rehin aldı... Olay yerine özel harekat polisi de sevk edildi

Çarpıcı olay İstanbul Kağıthane'de yaşandı. Edinilen bilgiye göre; Ş.U. (31) isimli bir kadın, 2 çocuğuyla birlikte, kavga ettiği eşi A.U. (30) tarafından satırla rehin alındı. Olay yerine önlem maksatlı özel harekat polisi de sevk edildi. Özel harekat polislerinin önlem aldığı olayda polis, bir anlık dalgınlığından yararlanarak şahsı etkisiz hale getirdi. Kadını ve çocukları kurtaran ekipler, şahsı gözaltına alırken, sokakta yaşananlar ise kameralara yansıdı.

Haber 31-05-23 12:43

Kastamonu'da dehşet: Husumetlisini kalbinden bıçakladı

Korkunç olay Kastamonu'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.B ile A.C.A arasında husumet bulunuyordu. Korkunç olayda ise U.B., A.C.A. tarafından kalbinden bıçaklandı. Kalbinden bıçaklanan U.B. ağır yaralandı. Olayın şüphelisi A.C.A. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Haber 17-05-23 09:26

Dünyanın gözü bu açıklamada: 2 gün sonra sona erecek! Karadeniz tahıl anlaşmasında 'ilerleme yok'

Karadeniz tahıl ihracat anlaşmasının uzatılması için sürdürülen müzakereler devam ediyor. Sürenin uzatılmasına ilişkin edinilen bilgiye göre, müzakerelerde ilerleme olmadığı belirtildi ve, "Hepimiz bir uzlaşma istiyoruz ve mekanizmanın çalışmasının durmamasını sağlamaya kararlıyız" denildiği öğrenildi.

Finans 16-05-23 12:03

Moto kuryenin şovu kötü bitti! Saniyeler sonra...

Tekirdağ Çorlu’da trafikte motosikleti şaha kaldıran kuryenin geçirdiği kaza kameraya yansıdı. Edinilen bilgiye göre, kullandığı motosikleti şaha kaldıran kurye, saniyeler sonra direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yaralanan genç sürücü hastaneye kaldırıldı.

Haber 11-05-23 11:20

HATAY'DA DEPREM! 7 Mayıs 2023 Hatay'da deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli açıkladı!

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 7 Mayıs 2023 Pazar günü Hatay'da hissedilen sarsıntı sonrası vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. AFAD'dan flaş bir açıklama geldi. Edinilen bilgiye göre sarsıntı Adana, Gaziantep ve Osmaniye'den de hissedildi. Peki, 7 Mayıs 2023 Hatay'da deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? AFAD'dan yapılan son dakika 'Hatay depremi' açıklaması...

Haber 07-05-23 12:24

Son dakika | Evine tüm duvarlar patlatılarak girilmiş! MİT'in özel ekibini harekete geçiren istihbarat... Sözde DEAŞ lideri Kureyşi'nin öldürüldüğü operasyonda çarpıcı detaylar

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEAŞ'ın sözde elebaşı Kureyşi'nin Suriye'de etkisiz hale getirildiğini duyurmuştu. Operasyonla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. MİT tarafından düzenlenen 4 saatlik operasyonla ilgili edinilen bilgiye göre MİT Kureyşi'nin bulunduğu eve duvarları patlatarak girdi. Yakalanacağını anlayan terörist ise intihar yeleğini patlattı. MİT'in uzun süredir takip ettiği Kureyşi'yle ilgili edindiği istihbarat üzerine harekete geçtiği öğrenildi.

Haber 01-05-23 16:40

Sudan'daki Türklerin tahliyesine başlandı

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, son dönemdeki çatışmalar nedeniyle gündemde olan Sudan'daki Türk vatandaşlarının akıbeti belli oldu. İlk bilgilere göre Hartum'daki 140 Türk vatandaşının karayoluyla Etiyopya üzerinden tahliyesine başlandı.

Haber 23-04-23 19:46

Akaryakıt fiyatları bir kez daha değişiyor: Motorine indirim geliyor! İşte güncel pompa fiyatları

Motorin fiyatlarına 21 Nisan'da 0,91 TL, benzine ise 1,21 TL indirim gelmişti. Edinilen bilgiye göre haftanın başlarında bir indirim daha geliyor. İndirim geleceği tarih de belli oldu. Peki 23 Nisan güncel motorin, benzin fiyatları ne kadar? İşte indirim haberinin ayrıntıları ve İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt pompa fiyatları...

Finans 23-04-23 10:18

Okyanus tabanından 'yangın hortumu gibi' fışkırıyor! Şaşkına çevirdi... Bu, daha önce hiç görmediğim bir şey

Bilim insanları yine şaşkına çeviren bir keşfe imza attı. Edinilen bilgiye göre araştırmacılar, ABD'nin Oregon eyaletinin yakınlarında okyanus tabanından "yangın hortumu gibi" fışkıran garip bir sıcak sıvı buldu. Bilim insanları, bu sıcak sıvının deprem aktivitesi hakkında bazı ipuçları verebileceğinden şüpheleniyor. Çalışmanın ortak yazarı olan oşinografi doçenti Evan Solomon ise suyun 'deniz tabanından yangın hortumu gibi çıktığını' söyleyerek, "Bu, daha önce hiç görmediğim bir şey" dedi.

Haber 17-04-23 13:40

Kapıkule'de ele geçirildiler! Görenleri şaşırttı... Tam 44 adet

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, Kapıkule Gümrük Kapısı'nda dikkat çeken bir 'tespite' imza attı. Edinilen bilgiye göre, gümrük noktasından ülkeye giriş yapmak için gelip, riskli olarak değerlendirilerek takibe alınan aracın yedek lastik için ayrılan bölümünde 44 cins güvercin ele geçirildi. Kanatlarından bağlanmış halde bulunan güvercinlerin türleri de verilen bilgiler arasında yer aldı. Başlatılan soruşturma kapsamında ise bir kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 15-04-23 15:51

Yolda yürürken yerde buldu! Sahibine vermek yerine adeta sefa sürdü

Bursa'nın İznik ilçesinde edinilen bilgiye göre H.T isimli şahıs, yolda yürüdüğü sırada yerde bulduğu cüzdandaki kredi kartları ve paralardan harcama yaptı. Yaklaşık 5 bin TL'lik harcama yapan H.T, kıskıvrak yakalandı. Farklı suçlardan sabıkasının bulunduğu öğrenilen H.T, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 15-04-23 12:36

İş adamı kayıp olarak aranıyordu! İzleri takip eden jandarma korkunç manzarayla karşılaştı

Şanlıurfa’da kayıp olarak aranan fabrikatör Kadir Önkol'un (53) cesedi, kırsaldaki bir kuyuda bulundu. Edinilen bilgiye göre, ekipler, üzeri toprak ile kapatılmış kan izlerine ulaştı. Kan izleri ekipleri 100 metre ilerideki bir kuyuya götürdü. Kuyunun içerisini kontrol eden ekipler, korkunç manzara ile karşılaştı. İş adamı Önkol'un cinayete kurban gittiği tahmin ediliyor. Ekiplerin ise zanlı ya da zanlıları belirlemek için çalışma başlattığı öğrenildi.

Haber 14-04-23 15:13

Kocaeli'de akılalmaz olay: Yolda yürürken neye uğradığını şaşırdı! Çığlık attı... O anlar kamerada

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde edinilen bilgiye göre, yolda yürüyen S.M isimli kişiye, husumetlisi olduğu iddia edilen şüpheli tarafından otomobilden ateş açıldı. Kurşunların hedefi olan S.M, başka bir aracın arkasına sığındı. Sesleri duyan bir kişi dışarıya çıkarak S.M'yi aracıyla hastaneye götürdü. Olay anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şahsın S.M'yi görünce aracının hızını düşürdüğü ve ateş ettiği, çığlık atan S.M.'nin ise hafif ticari aracın arkasına saklandığı görülüyor.

Haber 13-04-23 16:20

SON DAKİKA: Benzine zam, LPG’ye indirim! Petrolde baş döndüren dönem geri geldi: Akaryakıt fiyatları yeniden değişiyor… (4 Nisan Salı güncel benzin- mazot fiyatı)

Petrol fiyatları dün OPEC’in üretim kesintisi kararı ile sert yükseldi. Bu gelişme ile araç sahipleri “Benzin, motorin (mazot), LPG (otogaz) fiyatları ne kadar oldu? İstanbul, Ankara, İzmir güncel akaryakıt fiyatları kaç TL?” sorularını araştırmaya başlarken son dakika haberi geldi. Edinilen bilgiye göre benzin fiyatı için bu gece yarısı 1 TL’nin üzerinde zam gelecek. Öte yandan LPG fiyatları içinse 2,12 TL’lik indirim pompa fiyatlarına yansıdı. İşte haberin detayları…

Finans 04-04-23 07:46

2 TL'den fazla indirim olacak... Araç sahiplerini ilgilendiren LPG iddiası!

Akaryakıt fiyatlarında dalgalanmalar sürerken son olarak bir indirim haberi geldi. En son geçtiğimiz perşembe günü fiyatı düşen LPG'ye bir indirim daha geliyor. Edinilen bilgiye göre indirim bu gece yarısından itibaren geçerli olacak. İndirim tutarı ise 2 TL'den fazla.

Finans 02-04-23 13:26

20 yıllık firar, polisin dikkati sayesinde sona erdi! Kardeşleriyle birlikte 3 kişiyi öldürmüştü

Edinilen bilgiye göre, Malatya'da 2003 yılında meydana gelen olayda, A.B. kardeşleriyle birlikte akrabalarının evine düzenledikleri baskında 3 kişiyi öldürmüştü. A.B., 20 yıldır firariydi. Ancak 20 yıllık firar, polisin dikkati sayesinde sona erdi. Şahıs, Aydın'ın Efeler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yakalandı.

Haber 02-04-23 09:33

Kan donduran cinayet! Baba-oğul sokak ortasında öldürüldü

Sinop’un Gerze ilçesinde yaşanan kan donduran olayda, edinilen bilgiye göre, İ.G. isimli şahıs, tartıştığı baba ve oğlunu sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdü. Zanlı İ.G. kısa sürede yakalanarak gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Haber 31-03-23 10:45

Sosyal medya fenomeni, 25 yaşındaki gence dehşeti yaşattı...1 hafta yoğun bakımda kaldı, izlediği görüntülerle bir kez daha yıkıldı! Bizi en çok üzen olay...

Antalya’da edinilen bilgiye göre; bir sosyal medya fenomeninin alkollü olarak kullandığı otomobil, 25 yaşındaki gencin kullandığı motosiklete arkadan çarptı. Kazada ağır yaralanan genç ve arkadaşı 1 hafta yoğun bakımda kalarak adeta ölümden döndü. Savcılığın ev hapsi verdiği sosyal medya fenomeninin dışarıda gezdiğini gören genç bir kez daha yıkıldı. Gencin ağabeyi "Bizi en çok üzen olay ise, bu şahıs ev hapsi almasına rağmen şu an bile dışarıda geziyor. Arkadaşları ile video çekiyor." dedi.

Haber 22-03-23 12:21

WhatsApp'tan Hakkınızı helal edin mesajı attı, ölü bulundu!

Samsun'da 21 yaşındaki Alihan Atsan isimli genç, edinilen bilgiye göre WhatsApp'tan aile grubuna "Hakkınızı helal edin" diye mesaj attıktan sonra, yakınlarının onu aramaya çıkması sonucu korkuluklara iple asılı halde ölü bulundu. Gencin cansız bedeni otopsi için hasta morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Haber 17-03-23 10:03

KAHRAMANMARAŞ'TA DEPREM! 15 Mart 2023 Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Malatya ve Adıyaman'dan da hissedildi!

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları Kahramanmaraş'ta 15 Mart 2023 Salı günü gerçekleşen sarsıntı sonrası vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Edinilen bilgiye göre sarsıntı Malatya ve Adıyaman'dan da hissedildi. Birçok kişi internette " 15 Mart 2023 Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte 15 Mart 2023 Salı AFAD son depremler listesi...

Haber 15-03-23 08:59

ABD'deki banka iflasları petrolü vurdu! Akaryakıta indirim gözüktü: Bu gece değişiyor... (14 Mart 2023 pazartesi güncel benzin-mazot fiyatı)

Güncel akaryakıt fiyatları ile benzin ve motorin fiyatları araç sahipleri tarafından her sabah takip edilirken, edinilen bilgiye göre fiyatlar yeniden değişiyor. Motorine yarından itibaren geçerli olmak üzere 71 kuruş indirim bekleniyor. Benzinde herhangi bir değişiklik beklenmiyor.

Finans 14-03-23 10:15

KAHRAMANMARAŞ'TA 4.7 ŞİDDETİNDE DEPREM! 14 Mart 2023 Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Malatya ve Adıyaman'dan da hissedildi!

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları Kahramanmaraş'ta 14 Mart 2023 Salı günü gerçekleşen sarsıntı sonrası vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Edinilen bilgiye göre sarsıntı Malatya ve Adıyaman'dan da hissedildi. Birçok kişi internette " 14 Mart 2023 Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte 14 Mart 2023 Salı AFAD son depremler listesi...

Haber 14-03-23 09:56

KAHRAMANMARAŞ'TA DEPREM! 10 Mart 2023 Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Malatya ve Adıyaman'dan da hissedildi!

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları Kahramanmaraş'ta 10 Mart 2023 Cuma günü gerçekleşen sarsıntı sonrası vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Edinilen bilgiye göre sarsıntı Malatya ve Adıyaman'dan da hissedildi. Birçok kişi internette " 10 Mart 2023 Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte 10 Mart 2023 Cuma AFAD son depremler listesi...

Haber 10-03-23 11:07

Bir anda oldu! Kısa sürede tüm otomobili sardı... O anlar kamerada

Bursa'da seyir halindeki otomobil, alev alev yanarak kül olurken o anlar cep telefon kamerasına saniye saniye yansıdı. Edinilen bilgiye göre, otomobil henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı bir anda alev aldı ve alevler kısa sürede tüm otomobili sardı.

Haber 09-03-23 11:07

KAHRAMANMARAŞ'TA ART ARDA DEPREMLER! 3 Mart 2023 Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Gaziantep'den de hissedildi!

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları Kahramanmaraş'ta 3 Mart 2023 Cuma günü gerçekleşen sarsıntı sonrası vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Edinilen bilgiye göre sarsıntı Gaziantep'den de hissedildi. Birçok kişi internette "3 Mart 2023 Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" soru ve konu başlıklarını araştırıyor.

Haber 03-03-23 11:28

Akılalmaz hırsızlık... Çalıp cinsel organına sakladı! O anlar kamerada

Bursa'da yaşanan ilginç hırsızlık olayında, edinilen bilgiye göre, bir şahıs girdiği telefoncudan kulaklık çalıp cinsel organına sakladı... Telefoncudan çaldığı kulaklığı cinsel organına saklayıp kaçan şüpheli güvenlik kameralarına yakalandı. Şüphelinin hırsızlık yaptığı ve suç ortağıyla kaçtığı anlar ise kameralara saniye saniye yansıdı.

Haber 03-03-23 09:30

Son dakika: Akaryakıt fiyatları bu gece değişiyor! Motorine 91 kuruş zam geliyor... (3 Mart 2023 Cuma güncel benzin-mazot fiyatı)

Son dakika haberleri: Güncel akaryakıt fiyatları ile benzin ve motorin fiyatları araç sahipleri tarafından her sabah takip edilirken, edinilen bilgiye göre fiyatlar bu gece yarısından itibaren değişiyor. Peki motorin ve benzin fiyatları ne kadar olacak? Zam mı geldi, indirim mi var? İşte 3 Mart 2023 Cuma İstanbul, Ankara, İzmir güncel akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...

Finans 03-03-23 08:23

Kağıthane'de korkunç olay! Silahlı şahıs, otoparkta dehşeti yaşattı

İstanbul Kağıthane'de dehşete düşüren bir olay yaşandı. Edinilen bilgiye göre, E.E. isimli bir şahıs, bir rezidansın otoparkında kız arkadaşı S.B.'yi darbedip silahla tehdit ettikten sonra havaya ateş etti. Otoparkta aracını almaya giden ve o anları gören başka bir kişiyi de darbeden şüpheli polisleri görünce kaçtı. Polisin kovalamacası sonucu yakalanan ve 11 suç kaydının olduğu tespit edilen şüpheli tutuklandı.

Haber 01-03-23 10:40

KAHRAMANMARAŞ'TA DEPREM! 27 Şubat 2023 Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Malatya ve Adıyaman'dan da hissedildi!

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları Kahramanmaraş'ta 27 Şubat 2023 Pazartesi günü gerçekleşen sarsıntı sonrası vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Edinilen bilgiye göre sarsıntı Malatya ve Adıyaman'dan da hissedildi. Birçok kişi internette "27Şubat 2023 Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" soru ve konu başlıklarını araştırıyor.

Haber 27-02-23 09:29

Sokak ortasında neye uğradığını şaşırdı! Peşlerinden böyle koştu... O anlar kamerada

Kağıthane’de kapkaççılar sokakta yürüyen bir kadını hedef aldı. Edinilen bilgiye göre, kadın motosikletle seyreden kasklı kişiler tarafından kapkaça uğradı. Cep telefonu çalınan kadın bir süre şahısların peşinden koştu. Olay anı kameralara yansırken, şüpheli ise Kağıthane Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından yakalandı. Çok sayıda kaydı olduğu tespit edilen, üst aramasında ise 1 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet fişek ele geçirilen zanlı, sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakıldı.

Haber 26-02-23 16:08

KAHRAMANMARAŞ'TA DEPREM! 25 Şubat 2023 Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Malatya ve Adıyaman'dan da hissedildi!

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları Kahramanmaraş'ta 25 Şubat 2023 Cumartesi günü gerçekleşen sarsıntı sonrası vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Edinilen bilgiye göre sarsıntı Malatya ve Adıyaman'dan da hissedildi. Birçok kişi internette "25 Şubat 2023 Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" soru ve konu başlıklarını araştırıyor.

Haber 25-02-23 15:50

Dorsesi açılan kamyon ortalığı savaş alanına çevirdi! Faciadan dönüldü

Aydın'ın Efeler ilçesinde, edinilen bilgiye göre teknik bir arızadan dolayı seyir halindeyken dorsesi açılan damperli kamyon ortalığı savaş alanına çevirdi. Dorsesi açılan kamyon yol üzerindeki yönlendirici tabelalara büyük bir gürültü ile çarptı. Çarpmanın etkisi ile yönlendirici tabelalar yerinden sökülerek, karşı şeride geçen kamyon ile birlikte devrildi. Feci kazada 1 kişi yaralanırken, olay anında karşı şeritte herhangi bir aracın bulunmaması büyük bir faciayı önledi.

Haber 24-02-23 17:38

Kocaeli'de tünel girişinde sır olay... Bakım onarım ekipleri yerde hareketsiz gördü, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi!

Kocaeli'nin Derince ilçesinde bir kişi tünel girişinde ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre, bir kişiyi yerde hareketsiz gören tünel bakım onarım ekiplerinin sağlık ve polis ekiplerine haber vermesi sonucu, söz konusu kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Ceset, kimlik tespiti ve otopsi için morga kaldırıldı.

Haber 24-02-23 10:11