Cumhuriyet Halk Partisi Haberleri

Balıkesir İvrindi'de CHP'nin aday listeleri seçim kuruluna teslim edilmedi

CHP, belediye başkanı ve belediye meclisi üyelerine ilişkin aday listesi, süresinde İlçe Seçim Kuruluna teslim edilmediği için Balıkesir'in İvrindi ilçesinde yerel seçimlere katılamayacak.

Yurthaber 21-02-2024 12:10

Gündem olmuştu! Ek Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) iptali için AYM'ye başvurdular

CHP, 15 Temmuz tarihli Resmi Gazetede yayımlanan 7456 sayılı "6 Şubat 2023 Tarihinde Meydana Gelen Depremlerin Yol Açtığı Ekonomik Kayıpların Telafisi İçin Ek Motorlu Taşıtlar Vergisi İhdası ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun"un bazı hükümlerinin iptali istemiyle Anayasa Mahkemesi'ne (AYM) başvurdu.

Haber 08-09-2023 19:30

CHP'de değişim tartışmaları büyüyor! İlke ve Demokrasi Hareketinden Kılıçdaroğlu'na çağrı: Aday olmayın

CHP'den seçimlerden sonra başlayan tartışmalar ve Ekrem İmamoğlu'nun başını çektiği 'değişim' çağrıları tüm hızıyla sürüyor. CHP İlke ve Demokrasi Hareketinden de Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrı geldi. Hareketin sözcüsü Prof. Dr. Örsan Öymen, "CHP'nin ve Türkiye'nin geleceği için, yerel seçimlerden önce kurultayın yapılmasını sağlamanız, önümüzdeki kurultayda genel başkan adayı olmamanız" dedi. Öymen, sorumluluk üstlenmeye hazır olduğunu ve kendi adaylarını da çıkartacaklarını da söyledi.

Haber 04-08-2023 18:57

CHP'de bugün trafik çok yoğun! Ekrem imamoğlu 'değişim' işaretini vermişti, gözler o saate çevrildi... Özgür Özel sürprizi

Seçim sonuçlarının ardından CHP'deki yoğun trafik sürüyor! Cumhuriyet Halk Partisi'nde bugün peş peşe kritik görüşmeler olacak. Önce MYK ardından parti meclisi daha sonra da Meclis Grubu toplanacak. Kılıçdaroğlu, mecliste olmadığı için bir grup başkanı seçilecek. Bu göreve getirilecek CHP vekilinin de ismi belli oldu.

Haber 01-06-2023 08:59

Cumhuriyet Halk Partisi

Cumhuriyet Halk Partisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cumhuriyet Halk Partisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun basın danışmanı Deniz Demir paylaştı: Bu mücadele hiç bitmeyecek

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı ve aynı zamanda Ankara Milletvekili olan Deniz Demir, ikinci tur seçimlerinin sonlanmasının ardından açıklama yaptı.

Haber 28-05-2023 21:26