Cumhuriyet Halk Partisi Uyeleri Haberleri

Özgür Özel'den Hamza Dağ'a 'alkol yasası' tepkisi! Şimdi rozeti çıkarıp, bıyığı incelterek içkili mekanlarda geziyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ hakkında gündem olacak açıklamalarda bulundu. Hamza Dağ'ın AK Partili olduğunu gizlemek için bağımsız adaymış gibi seçim kampanyası yürüttüğünü iddia eden Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderme yaparak, "Hamza Dağ'ı da o atadı arkadaşlar. İzmir'e kayyum atamaya çalışıyor" dedi. Özel'in gündem olan açıklamalarının tüm detayları haberimizde!

Haber 2024-03-24 14:34:48

CHP'deki para sayma soruşturmasında yeni ifadeler ortaya çıktı! Parayı fazla göstermenin sakıncası olduğunu düşünmedim

Cumhuriyet Halk Partisi'ni karıştıran 'para sayma' görüntüleriyle ilgili soruşturmada yeni ifadeler ortaya çıktı. Satılan binanın sahibi Ali Rıza Braka, "Gerçekte taşınmazları 41 milyon TL bedelle satmış olsam da satış vaadi sözleşmesinde ve resmi olarak 24 milyon 360 bin TL göstermiş olmanın herhangi bir sakıncası olduğunu düşünmedim" dedi.

Haber 2024-03-19 12:02:51

CHP lideri Özgür Özel'den 'para sayma' görüntüsüne yeni açıklama: 2019 yılına ait ve AK Partili bir avukat kaydetmiş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılan para sayma görüntülerine ilişkin açıklama yaptı. Özgür Özel "Görüntüler 2019 yılına ait. AK Partili bir avukat görüntüleri almış sonra demiş ki bu görüntüleri para karşılığı size vereyim, biz de demişiz ki hiçbir çekinecek şeyimiz yok paranın geldiği yer belli, verildiği yer belli alınan bina belli” dedi.

Haber 2024-03-15 23:14:58

Ekrem İmamoğlu'ndan Murat Kurum'un 'hastane' eleştirisine yanıt: 'Bir hafta sonu kaçar gibi gitmişler'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti adayı Murat Kurum'un Kağıthane Devlet Hastanesi'nin taşınmasıyla ilgili sözlerine yanıt verdi. "Bir yalan üzerinden Ekrem İmamoğlu'nu, mensubu bulunduğu partiyi yani Cumhuriyet Halk Partisi'ni karalamak için yalan konuşuyorlar. Bir yazı yazmışlar. Demişler ‘Buradan çıkacağız.’ Yahu çıkarken haber bile vermemişler. Apar topar bir hafta sonu kaçar gibi öbür hastaneye kaça kaça gitmişler. Ben gazetede öğrendim" dedi.

Haber 2024-03-15 22:06:46

Özgür Özel cami açılışına katıldı! İYİ Parti'den istifa eden Hatipoğlu'na sert tepki: Milli irade hırsızı, siyasi yankesici...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir'de 100. Yıl Camisi Tesislerinin açılış törenine katıldı. Özel, İYİ Parti'den istifa ederek AK Parti'ye geçen ve belediye başkan adayı olan Nebi Hatipoğlu'na sert sözlerle yüklendi. Özel, Hatipoğlu'nu milli irade hırsızı olarak niteleyerek, "Cumhuriyet düşmanlarına alan açmaya çalışanlarına 31 Mart’ta en büyük dersi vermelerini bekliyorum." dedi. Ayrıca Özel'in aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen ile olan cami anısı dikkat çekti.

Haber 15-03-24 15:43

Para sayma görüntüleri gündem olmuştu! CHP'den açıklama geldi, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı

Bir ofiste para sayma görüntülerinin yer aldığı video sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerdeki kişilerin CHP'li olduğu iddialarının ardından Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı'ndan açıklama geldi. Açıklamada videonun 2019 Aralık ayında çekildiği ve Sarıyer'deki İl Başkanlığı binasının satın alınması süreciyle ilgili aktarıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı söz konusu görüntülerle ilgili resen soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Haber 11-03-24 19:00
CHP

Özgür Özel '31 Mart'tan sonra yaygınlaşacak' diyerek duyurdu: Öğrencilere destek sağlamanın kıvancını yaşıyoruz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul'un Kartal ilçesinde toplu açılış töreninde konuştu. Özel buradaki konuşmasında " "Kartal'da gençleri merkezine alan bir belediyecilik anlayışının, 'Sen Oku Diye' ve 'Genç Üniversiteli' kampanyalarıyla öğrencilere destek sağlamanın ve bunu 31 Mart'tan sonra Türkiye'deki tüm Cumhuriyet Halk Partili belediyelere yaygınlaştıracak olmanın umudunu, heyecanını, kıvancını yaşıyoruz" dedi.

Haber 10-03-24 15:18

CHP'li isim canlı yayında tabloyu paylaştı! Seçimde oy kullanacak Suriyeli ve yurt dışı doğumlu sayısı belli oldu: Dikkat çeken Orta Doğu detayı!

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlere 21 gün gibi kısa bir süre kala Türkiye nefesini tutmuş durumda. Kamuoyunda ve sosyal medyada, Türk vatandaşlığı satın alan kişilerin seçimin kaderini ne ölçüde etkileyeceği en çok merak edilen konular arasında. Seçimde kaç bin Suriyeli oy kullanacak sorusu yanıt buldu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı, yurt dışı doğumlu seçmen sayılarını canlı yayında paylaştı. Seçimde oy kullanacak Orta Doğulu sayısı ise dikkat çekti. İşte o tablo!

Haber 10-03-24 10:03

CHP Genel Başkanı Özgür Özel partisinin Eskişehir İl Başkanlığı'nda konuştu:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Başta kadın, erkek, cinsiyet eşitliği olmak üzere Cumhuriyet Halk Partili belediyeler, karşısındakinin etnik kökenine, mezhebine, siyasi tercihine ve cinsiyetine bakmaksızın eşit hizmet verir. Bunu imza altına, taahhüt altına alan tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Yurthaber 08-03-24 13:35

CHP 7 ilde sandık görevlisi bulunduramayacak: Hem 2024 hem de 2028 seçimlerini kapsıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), geçtiğimiz genel seçimlerde aday göstermediği 7 ilde hem 2024 yerel seçimlerinde hem de 2028 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sandık görevlisi bulunduramayacak.

Haber 06-03-24 17:32

Özgür Özel 'Jest bekliyoruz' dedi, Meral Akşener'den sert yanıt geldi! 'Bıktım, usandım, midem bulanıyor artık'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in "Jest bekliyoruz" sözlerine çok sert yanıt verdi. Akşener, "Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu jest isteme işleminden bıktım, usandım, midem bulanıyor artık" dedi. İşte Akşener'in o açıklamaları...

Haber 01-03-24 17:45

CHP lideri Özgür Özel'den canlı yayında İstanbul ve Ankara açıklaması: 'Her ölçümde puan farkını açıyoruz'

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı canlı yayında seçim gündemiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Ankara'da Mansur Yavaş, İstanbul'da ise Ekrem İmamoğlu'nun oy oranlarını değerlendiren Özel, "Ankara Büyükşehir'de yarış bitti. İstanbul'da her ölçümde 1,5-2 puan farkını açıyoruz. Türkiye genelinde yüzde 30'u aşmayı önemli görüyorum. Yüzde 25'lik bir cam tavan var üzerimizde. Kaybedecek bir tane belediyemiz yok." ifadelerini kullandı.

Haber 29-02-24 21:43

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Lütfü Savaş' yorumu! Doğru değil diyerek açıkladı

Eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 31 Mart seçimlerine yönelik dikkat çeken açıklamalar geldi. Aday belirleme sürecinin daha sağlıklı yapılmasını beklediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Aday belirleme sürecinde Lütfü Savaş beyin, bu kadar yıpratılması doğru değil" diye konuştu. Kılıçdaroğlu "Size partiden davetler var. Katılmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna da yanıt verdi.

Haber 29-02-24 14:49

Kuşadası’nda CHP’ye katılan İYİ Partililere rozetleri takıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Başkanlığı, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi İYİ Parti’den topluca istifa ederek kendi saflarına katılanlar için rozet takma töreni düzenledi.

Yurthaber 28-02-24 12:28

Özgür Özel'e yeni görev: CHP için 12 yıl sonra ilk oldu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel bir kritik görev daha üstlendi. Üstelik Özel'in görevi bu kez uluslararası çapta. Bu görevle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi 12 yıl sonra Sosyalist Enternasyonal'de yeniden genel başkan düzeyinde temsil edilecek.

Haber 25-02-24 14:59

Memleket Partisi lideri İnce'den muhalefete sert tepki: İstanbul'u alacağım derken Türkiye'yi kaybedersiniz...

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. İnce CHP'ye çok sert sözlerle yüklendiği açıklamasında, "2 tane oy alacağım diye PKK, FETÖ, Terör örgütüne selam verirseniz halk hesap sorar." dedi. İnce ayrıca CHP'nin Atatürkçü çizgiden saptığını vurgulayarak, "İlkeli duruşunuz olmalı" söyleminde bulundu. İnce son dönemde oldukça tartışma konusu olan Hatay konusunda da tahminini söyledi.

Haber 24-02-24 11:16

Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasına flaş gelişme! 11 kişilik yeni bilirkişi görevlendirildi

Kahramanmaraş'ta 15 yıl önce düşen helikopterde bulunan Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin ölümüyle ilgili Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında 11 kişilik yeni bilirkişi ekibi görevlendirildi. Yazıcıoğlu ailesin avukatlarından Kemal Yavuz, ileriki aylarda davada önemli gelişmeler olacağı beklentisi içinde olduklarını söyledi.

Haber 21-02-24 18:22

Özgür Özel'in memleketi Manisa'da şok! Elektrikler kesildi, CHP'li adayın başvurusu yetişmedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in memleketi Manisa'da, partilileri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Saruhanlı ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeki Bilgin’in adaylık başvurusu ve meclis üyeliği listesi YSK sistemine geç girilmesi sebebiyle kabul edilmedi.

Haber 21-02-24 09:07

Artvin'de CHP seçim bürosunda aday gerginliği! Yumruklar havada uçuştu: 'İnsanları telefonla çağırdılar'

Artvin Hopa'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) seçim bürosunda il genel meclisi adaylığı itirazı nedeniyle kavga çıktı. CHP Hopa İlçe Belediye başkan adayı Utku Cihan, "Bu saldırı organizedir, telefonla insanlar çağrılmıştır ve saldırı bu şekilde yapılmıştır. Bu işin peşini bırakmayacağız" dedi.

Haber 20-02-24 19:07

İsmail Saymaz'dan CHP'nin Hatay adayıyla ilgili çarpıcı iddia! O isim üzerinde duruluyor...

Cumhuriyet Halk Partisinin hafta sonu yapılan aday toplantısında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüştü. CHP’de Hatay için bir karar verilmezken Gazeteci İsmail Saymaz Hatay'ın Belediye Başkan adaylığıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. CHP'de Lütfü Savaş'ın istifası halinde CHP Genel Merkezi, Hatay'da eski baro başkanı Cihan Açıkalın'ın adı üzerinde duruyor.

Haber 19-02-24 20:43

CHP'nin İstanbul'un Esenyurt ve Güngören ilçelerindeki belediye başkan adayları değişti!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul'un Esenyurt ve Güngören ilçelerindeki belediye başkan adayları değişti. CHP'den yapılan açıklamada, Ali Gökmen ve Temel Akkoçlar'ın sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildiği belirtildi. Esenyurt'ta Prof. Dr. Ahmet Özer'in, Güngören de ise Yüksel Yalçın'ın Özgür Özel tarafından aday olarak atandığı bildirildi.

Haber 19-02-24 20:38

'Ne koltuk sevdasıymış...' İstenmeyen adam Lütfü Savaş'ın üstü çizildi, eşi Nazan Savaş'ın paylaşımı tepki çekti!

Cumhuriyet Halk Partisi, hafta sonu genel başkan Özgür Özel'in katılımıyla bir aday tanıtım toplantısı yaptı. Bu toplantıda İstanbul'un Esenyurt ilçesinde aday olacağı açıklanan fakat daha sonra adaylığı geri çekilen Ali Dikmen ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın isimleri telaffuz edilmedi.

Haber 19-02-24 08:30

Özgür Özel'in zor anları! Cemil Tugay sanarak elini kaldırdığı kişi...

Türkiye, yapılacak yerel seçimlere kilitlenmiş durumda. Siyasi partiler seçim mitinglerine tam gaz devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay sanarak başka birisinin elini kaldırdı. Yaşanan o ilginç anlar sonrası hatasının farkına varan Özel, hızla Cemil Tugay'ı bularak elini kaldırdı.

Haber 16-02-24 17:03

CHP'nin yeni reklamı gündem oldu! Adaylığı tartışma konusu olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a yer verilmedi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 31 Mart Yerel Seçimleri için hazırladığı yeni reklam filmi yayınlandı. CHP lideri Özgür Özel'in büyükşehir belediye başkanları ve adaylarıyla kamera karşısına geçtiği reklam filminde Hatay'da protestoyla karşılaşan ve adaylığı tartışma konusu olan Lütfü Savaş'ın yer almaması dikkat çekti. Özel, Lütfü Savaş için "Hatay'da yapılan anketlerde daha iyi bir alternatif görürsem değiştiririz" açıklamasını yapmıştı.

Haber 15-02-24 23:07

'Kılıçdaroğlu'nu indirdin, Özel'i de yiyeceksin' CHP'li isimden büyük iddia! İsmail Küçükkaya'dan canlı yayında '1 Nisan' çıkışı...

Cumhuriyet Halk Partisi'nin yeni açıklanan adayları İsmail Küçükkaya'nın hedefi olunca Eren Erdem'den 1 Nisan tarihi hakkında çok konuşulacak bir iddia geldi. Partinin İzmir ve Çankaya belediye başkan adayları için Küçükkaya, "Beni heyecanlandırmayan halkımı da heyecanlandırmaz" dedi. Erdem'in İmamoğlu ile birlikte Kılıçdaroğlu ve Özel hakkındaki sözleri dikkat çekti.

Haber 14-02-24 11:25

İBB Başkanı İmamoğlu'na partisinin aday tanıtım programında tepki gösterildi

Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP), İstanbul'un ilçelerindeki belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında, adayı beğenmeyen bazı partililer, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

Yurthaber 13-02-24 15:36

CHP’de 'Şükran Kütükçü' krizi! Kendini odaya kilitledi, polis odayı kapıyı kırıp boşalttı

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu ekiplerinin makam odası makam paylaşımı yüzünden TBMM’de sorun yaşandı. Kurultay sürecinde taraf değiştirerek Özgür Özel’in bulunduğu değişimcilerin tarafında geçen protokol müdürü Şükran Kütükçü, kendini odaya kilitleyip kapıyı açmayınca, polis kapıyı kırıp odayı boşalttı.

Haber 11-02-24 10:31

İrfan Değirmenci canlı yayında Halk TV'ye veda etti: 'Yeni bir yolda buluşacağız'

Halk TV'de Ana Haber Bülteni'ni sunan İrfan Değirmenci kanaldan ayrıldığını açıkladı. Halk TV canlı yayınında izleyicilerine veda konuşması yapan Değirmenci "En kısa sürede de yeni bir yolda buluşacağız, yeni yolları birlikte yürüyeceğiz. Ümidimiz bu yönde." dedi. Halk TV'den yapılan açıklamada ise "İrfan Değirmenci'ye bundan sonra Türkiye İşçi Partisi (TİP) saflarında sürdüreceği mücadelede başarılar diliyoruz." denildi.

Magazin 09-02-24 22:27

Depremzede kadından CHP lideri Özgür Özel'e tepki: 'Burada konuşma yapamazsınız, burası siyaset yeri değil'

6 Şubat'taki deprem felaketinin yıl dönümü nedeniyle Gaziantep'in İslahiye ilçesinde deprem şehitliğini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, depremzede bir vatandaşın tepkisine maruz kaldı. Afetzede bir kadın, "Burada konuşma yapamazsınız, burası siyaset yeri değil" diyerek CHP lideri Özel'e tepki gösterdi.

Haber 06-02-24 13:54

Fatih Portakal'dan canlı yayında CHP için çok konuşulacak sözler! Böyle giderseniz duvara toslarsınız

Cumhuriyet Halk Partisi'nde yerel seçimler için aday belirleme çalışmaları yaşanan tartışmalarla beraber devam ediyor. CHP'de bazı il ve ilçelerdeki adaylara parti içinden tepkiler gelirken, Fatih Portakal da canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı. "Böyle giderseniz duvara toslarsınız" diyen Portakal, CHP lideri Özel'e de eleştiride bulunarak "Örgütün dinlenmediği, üstten bir takım kuvvetli isimlerin isim belirlediği iddia ediliyor. Özgür Özel benim gözümde bir lider değil olmadı" dedi.

Haber 02-02-24 23:24

Muharrem İnce'den Özgür Özel’e şiir: Ben diyorum siyasette ilke, o diyor istedi benden ilçe

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’e şiirli göndermede bulunarak, “Ben diyorum ’siyasette ilke’. O diyor ’istedi benden ilçe’. Ben diyorum ’arada Ali de olsun’. O diyor ’her yer veli ile dolsun’ ” dedi.

Haber 31-01-24 13:21

Selçuk’ta Filiz Başkan yeniden aday

Cumhuriyet Halk Partisi PM toplantısında oylamalar tamamlandı. Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel’in Selçuk Belediye Başkanlığı adaylığı kesinleşti.

Yurthaber 30-01-24 08:20

Mustafa Denizli'nin 32 yaşındaki kızı Lal Denizli, CHP'nin Çeşme Belediye Başkan adayı oldu! Lal Denizli'den ilk açıklama geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir adaylarını PM toplantısında belirledi. İzmir'in popüler turizm merkezi Çeşme'de CHP'nin adayı ise Türk futbolunun efsane teknik direktörlerinden Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli oldu. 32 yaşındaki Lal Denizli, Urla'dan aday adaylığı başvurusu yapmıştı. CHP'nin kararından sonra ilk açıklamasını yapan Lal Denizli, "18 yaşında kapısından girdiğim ve 14 senedir gururla mücadele ettiğim yüzyıllık köklü partimden yeni bir yola adım atıyorum" dedi.

Haber 29-01-24 22:48

CHP'li vekilden gazeteciye skandal tehdit iddiası! 'Seni en kısa zamanda öpeceğim'

Aydın’ın Nazilli ilçesinde gazetecilik yapan Eray Gökçe, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül’ün kendisini tehdit ettiği iddiası ile suç duyurusunda bulundu. CHP’li vekilin kendisini telefonla arayarak, "Seni en kısa zamanda öpeceğim, seni seviyorum abicim" dediğini söyleyen Gökçe, ardından da WhatsApp üzerinden ’Kemik ve icraatları bilirim. Köpekleri çok daha iyi bilirim. Köpekleri iyi de eğitirim. Yakında eğitime başlıyorum’ şeklinde mesaj attığını kaydetti.

Haber 28-01-24 13:50

CHP lideri Özel duyurdu! Yılmaz Büyükerşen'e yeni görev 'Buradan ilan ediyorum'

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Eskişehir ilçe ve belediye başkan adaylarını açıklamak için düzenlediği tanıtım toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 86 yaşındaki Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in Türkiye’deki bütün CHP’li belediyelerin yer alacağı komisyonun genel koordinatörü olacağını söyledi.

Haber 27-01-24 16:56

Son dakika: CHP'nin İstanbul ilçeleri ile büyükşehir belediye başkan adayları açıklandı! Listede sürpriz isimler yer aldı! Antalya, Denizli, Muğla, Beşiktaş, Şişli...

Son dakika: Cumhuriyet Halk Partisi, aralarında Antalya, Muğla, Denizli'nin de yer aldığı 8 büyükşehir, 13 il belediyesi ile İstanbul'da 14, Ankara'da 11 ilçedeki başkan adaylarını açıkladı. Şişli'den aday adayı olan Aylin Kotil ile Beşiktaş'tan aday adaylığını açıklayan Nasuh Mahruki liste dışı kaldı. CHP yönetimi Antalya'da mevcut başkan Muhittin Böcek ile yola devam kararı alırken, İstanbul Ataşehir'de ise İlgezdi'nin yerine yeni bir isim aday gösterildi. İşte CHP'nin açıkladığı adaylar...

Haber 26-01-24 23:45

İmamoğlu'nun İstanbul hesapları sil baştan! Demirtaş'ın adaylık çıkışı dengeleri değiştirdi: Elbette istemiyoruz

DEM Parti ile Cumhuriyet Halk Partisi arasındaki iş birliği görüşmeleri sonuç vermedi. Bu sırada Başak Demirtaş'ın adı DEM Parti'nin olası İBB adayı olarak önce kulisleri hareketlendirdi, ardından bizzat kendi yaptığı açıklama gündeme damgasını vurdu. Demirtaş adaylaşırsa rakibi olacak olan İmamoğlu yorum yapmaktan kaçınırken CHP'den konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar geldi. Buna göre CHP, Demirtaş'ın adaylığının İstanbul'da dengeleri değiştireceğini düşünüyor.

Haber 24-01-24 09:46

Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, CHP'den istifa etti! 'İhanete uğradım'

Artvin’in Şavşat ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Nihat Acar, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Başkan Acar, “Cumhuriyet Halk Partisi Şavşat ilçe yönetim kurulunun ihanetine uğradım" dedi. İşte detaylar...

Haber 21-01-24 11:59

Yeniden Refah-Cumhur İttifakı geriliminde son perde! Sözleri gündem olmuştu: Randevu vermediler

Geçtiğimiz günlerde Halk TV'de katıldığı programda AK Parti'nin İstanbul Adayı Murat Kurum ile ilgili sözleri çok konuşulan Yeniden Refah Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Doğan Aydal'a Cumhur İttifakı partilerinden randevu verilmedi.

Haber 19-01-24 08:30

Hatipoğlu rakibini herkesten önce kutladı

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce’yi tebrik etti.

Yurthaber 11-01-24 10:50

Son dakika: CHP'de adaylık mesaisi! O il ve ilçelerde belediye başkan adayları açıklandı! Adana, Aydın, Eskişehir, Mersin, Hatay...

Son dakika haberi: Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi toplantısında, 31 Mart'taki yerel seçimler için 242 seçim bölgesinde adaylar belirlendi. Altısı büyükşehir olmak üzere 21 ilde başkan adayları açıklandı. CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Adana'da Zeydan Karalar, Hatay'da Lütfü Savaş, Mersin'de Vahap Seçer, Aydın'da Özlem Çerçioğlu, Eskişehir'de Ayşe Ünlüce'nin aday olduğunu duyurdu. İstanbul'da ise Üsküdar ve Beyoğlu'nun da aralarında olduğu 12 ilçede CHP'li başkan adayları belli oldu.

Haber 10-01-24 22:31

Muharrem İnce'den 'İzmir' açıklaması! Aday mısınız? sorusuna tek kelimelik yanıt... Özgür Özel'le görüştü

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'le görüştü. İki liderin görüşmede yerel seçimler ve İnce'nin ifadesiyle 'memleket meseleleri' görüşüldüğü öğrenildi. Genel Merkeze girişi sırasında Muharrem İnce’ye, “İzmir için aday adayı olacak mısınız?” sorusu soruldu. İnce'nin tek kelimelik yanıtı dikkat çekti.

Haber 04-01-24 11:23

Yerel seçim öncesi CHP'de Artvin sürprizi! Belediye Başkanı Demirhan Elçin adaylıktan vazgeçti: Genel Merkez'e yalvaracağım aklımın ucundan geçmezdi

Yerel seçim için aday belirleme çalışmalarını yürüten CHP'de 'Artvin' sürprizi yaşandı. Artvin’in CHP’li Belediye Başkanı Demirhan Elçin, aday adaylığı sürecini durdurduğunu açıkladı. CHP yönetimi için sert ifadeler kullanan Elçin, "Aklımın ucundan geçmezdi ben belediye başkanlığına aday olacağım da Cumhuriyet Halk Partisi’ne yalvaracağım" diye konuştu.

Haber 27-12-23 10:32

Son dakika: CHP'nin 126 belediye başkan adayı daha belli oldu! Çanakkale'de Muharrem Erkek sürprizi

Son dakika haberi: Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçimlerdeki adaylarını belirlemeye devam ediyor. CHP yönetimi 126 başkan adayını daha açıklarken, 35 seçim çevresinde ise ön seçim kararı aldı. CHP'nin Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ise Cevat Öncü oldu. İşte CHP'nin 126 belediye başkan adayının listesi...

Haber 21-12-23 22:29

Ümit Özdağ hakkında soruşturma başlatıldı! İlk açıklama geldi: Beni hapse atarak korkutamazsınız

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açıldı. Özdağ, hakkında alınan karara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Haber 02-12-23 07:24

CHP'ye geri dönen Tanju Özcan çöpe atılan fotoğrafını kendi elleriyle duvara astı! Yeni gelmedim geri geldim

Cumhuriyet Halk Partisi’nden ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Parti Meclisi’nin kararıyla tekrar CHP’ye geri döndü. Ankara dönüşünde partililer tarafından il başkanlığı önünde coşkuyla karşılanan Özcan "Yeni gelmedim geri geldim” dedi. Tanju Özcan, partiden ihraç edilmesinin ardından CHP’li belediye meclis üyesi İlkay Bayrak tarafından çöpe atılan parti duvarındaki fotoğrafını da kendi eliyle tekrar duvara astı.

Haber 28-11-23 20:59

Özay Kartal, CHP'den Bodrum Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu

Bodrum’un önemli isimleri arasında yer alan Özay Kartal, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bodrum İlçe Başkanlığı’na Bodrum Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu bugün yaptı. Başvuru dosyasını CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın teslim alırken, sevenleri Özay Kartal’ı başvurusu sırasında yalnız bırakmadı.

Haber 28-11-23 19:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiği yanıtı hatırlattı! İmamoğlu 2029 ve 2034 çıkışıyla dikkat çekti

Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki değişimin öncülerinden olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 2028 cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olup olmayacağıyla ilgili iddialar sürerken İmamoğlu'nun kendisi dikkat çeken bir çıkışa imza attı. 2019 yerel seçimleri sürecinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine sorduğunu belirttiği soruyla kendi yanıtını hatırlatan İmamoğlu ayrıca "Bizim bütçemizden bereket fışkırıyor" dedi.

Haber 26-11-23 16:13

Yeşil Sol Parti isim değişikliği için başvurmuştu! Yargıtay'dan 'HEDEP' kararı

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Yeşil Sol Parti'nin adının Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) olarak değiştirilmesi kararını kabul etmedi. Başsavcılığın kararında, HEDEP olarak belirlenen parti kısa adının, kapatılan HADEP'i andırdığı, her iki partinin isminin birbiriyle karıştırılmasına elverişli olduğu gerekçesine yer verildiği öğrenildi.

Haber 23-11-23 16:45