Cumhuriyet Meclisi Baskani Teberruken Ulacay Haberleri

Artvin'de CHP seçim bürosunda aday gerginliği! Yumruklar havada uçuştu: 'İnsanları telefonla çağırdılar'

Artvin Hopa'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) seçim bürosunda il genel meclisi adaylığı itirazı nedeniyle kavga çıktı. CHP Hopa İlçe Belediye başkan adayı Utku Cihan, "Bu saldırı organizedir, telefonla insanlar çağrılmıştır ve saldırı bu şekilde yapılmıştır. Bu işin peşini bırakmayacağız" dedi.

Haber 2024-02-20 19:07:25

Son dakika: CHP'de adaylık mesaisi! O il ve ilçelerde belediye başkan adayları açıklandı! Adana, Aydın, Eskişehir, Mersin, Hatay...

Son dakika haberi: Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi toplantısında, 31 Mart'taki yerel seçimler için 242 seçim bölgesinde adaylar belirlendi. Altısı büyükşehir olmak üzere 21 ilde başkan adayları açıklandı. CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Adana'da Zeydan Karalar, Hatay'da Lütfü Savaş, Mersin'de Vahap Seçer, Aydın'da Özlem Çerçioğlu, Eskişehir'de Ayşe Ünlüce'nin aday olduğunu duyurdu. İstanbul'da ise Üsküdar ve Beyoğlu'nun da aralarında olduğu 12 ilçede CHP'li başkan adayları belli oldu.

Haber 2024-01-10 22:31:23

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ŞİİRLERİ 2023: 100. yıla özel 2,4,6 kıtalık etkileyici ve en güzel 29 Ekim şiirleri!

En güzel, en anlamlı ve Cumhuriyet'in 100. yılına özel 29 Ekim şiirleri hakkında araştırmalar yoğunlaştı. Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü büyük bir coşku içinde ülkenin her yerinde kutlanacak. Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığı, resmi olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tarafından 29 Ekim tarihinde ilan edildi. Bu özel ve anlamlı günde okullarda ve resmi törenlerde şiirler okunacak. Bizde sizler için en yeni ve en anlamlı 29 Ekim şiirlerini derledik...

Haber 2023-10-29 14:34:31

29 EKİM ŞİİRLERİ 2023! Atatürk'ü anlatan, cumhuriyetin 100. yılına özel, 2, 4, 6 kıtalı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı şiirleri BURADA!

29 Ekim şiirleri, cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle merak konusu oldu. Bilindiği üzere cumhuriyetin ilânının önündeki en büyük engel saltanattı. 1 Kasım 1922 tarihinde saltanatın kaldırılmasıyla bu engel aşıldı. Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığı, resmi olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tarafından 29 Ekim tarihinde ilan edildi. 29 Ekim şiirleri bu anlamlı günde arama motorlarında sorgulanıyor. İşte, Atatürk'ü anlatan, cumhuriyetin 100. yılına özel, 2, 4, 6 kıtalı 29 Ekim şiirleri...

Haber 2023-10-29 14:19:49

TBMM'den ekonomi mesaisi başlıyor! Kalkınma planı, Irak ve Suriye tezkereleri ve emekli ikramiyeleri...

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 12'nci Kalkınma Planı, 2024 yılı merkezi yönetim bütçesi, Irak ve Suriye tezkereleri ile emeklilere 5 bin lira Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilmesini de içeren konutların turizm amaçlı kiralanması konularında kanun teklifleri oluşturmak amacıyla mesai yapacak.

Haber 15-10-23 18:46

MECLİS OLAĞANÜSTÜ TOPLANTISI bitti mi? Meclis neden olağanüstü toplandı?

Meclis olağanüstü toplantısı ile ilgili araştırmalar basında yer alan haberlerin ardından hız kazandı. Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkan olduğu Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) bazı vergilerdeki artışlarla ilgili genel görüşme yapılmasına ilişkin önerisini müzakere etmek üzere, olağanüstü toplandı. Peki, Meclis olağanüstü toplantısında ne görüşüldü?

Haber 25-07-23 18:06

CHP'de bugün trafik çok yoğun! Ekrem imamoğlu 'değişim' işaretini vermişti, gözler o saate çevrildi... Özgür Özel sürprizi

Seçim sonuçlarının ardından CHP'deki yoğun trafik sürüyor! Cumhuriyet Halk Partisi'nde bugün peş peşe kritik görüşmeler olacak. Önce MYK ardından parti meclisi daha sonra da Meclis Grubu toplanacak. Kılıçdaroğlu, mecliste olmadığı için bir grup başkanı seçilecek. Bu göreve getirilecek CHP vekilinin de ismi belli oldu.

Haber 01-06-23 08:59

Kemal Kılıçdaroğlu'nun basın danışmanı Deniz Demir paylaştı: Bu mücadele hiç bitmeyecek

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı ve aynı zamanda Ankara Milletvekili olan Deniz Demir, ikinci tur seçimlerinin sonlanmasının ardından açıklama yaptı.

Haber 28-05-23 21:26

Enver Aysever'den Kılıçdaroğlu sözleri: Kafamı duvarlara vurarak yapacağım!

Gazeteci Enver Aysever, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını değerlendirdi. Geçmiş yıllarda CHP parti meclisi içerisinde de görev alan Enver Aysever, keskin yorumlarıyla tanınıyor. Aysever, Kılıçdaroğlu'nun adaylığı için 'Erdoğan'dan kurtulmak için geldiğimiz hale bak! Kemal Bey gözümüze sokma artık sen de artık öne çık' dedi.

Haber 08-03-23 14:09

TBMM Başkanı Mustafa Şentop’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99’uncu yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Haber 29-10-22 11:10

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Töre, Bartın'da madendeki patlamaya ilişkin konuştu:

"Türkiye'de olduğu gibi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde de bugün büyük bir matem ve üzüntü havası oluştu"

Yurthaber 15-10-22 13:14

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Töre, Gaziantep'te gazilerle buluştu

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Töre, Gaziantep'te gazilerle buluştu

Yurthaber 14-10-22 16:59

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Töre'den Enerjide Türkiye'nin önü açılacak mesajı:

"Enerji bakımından bugün Rusya'nın Avrupa'ya kısıtlama yapması Türkiye'nin önünü açacaktır. Doğu Akdeniz'deki enerjiyi 'Bir an önce Avrupa'ya nasıl ulaştırırız?' projeleri hızlandırılacaktır. Bunun da bizim lehimize olacağına inanıyorum" - "Hem Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti sahası hem Türkiye sahası hem de Doğu Akdeniz'deki serbest bölgelerde Türkiye mutlaka bu doğal gazı bulacaktır. Nasıl Karadeniz'de bulmuşsa bu bölgede de vardır"

Yurthaber 19-09-22 11:14

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Töre, Mersin'de Büyük Fotoğraf konferansında konuştu:

"Kıbrıs Türk halkının davası sadece ona ait değildir çünkü Türk milletinin yüksek çıkarları ve menfaatleri hem Doğu Akdeniz'de hem de Kıbrıs Adası üzerinde bakidir"

Yurthaber 17-09-22 21:02

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Töre, Mersin'de konuştu:

"Bağımsızlık Kıbrıs Türk halkının en doğal hakkıdır. Ana vatan Türkiye ile birlikte yola devam edeceğiz. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden vazgeçmek yok"

Yurthaber 16-09-22 19:32

Diyarbakır hakkındaki sözleri tepki çekmişti! Nevaf Bilek hakkında soruşturma başlatıldı

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Parti Meclisi Üyesi Nevaf Bilek hakkında "terör örgütü propagandası yapmak" suçlamasıyla soruşturma başlattı.

Haber 12-09-22 16:36

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Töre, Yunanistan'ın adaları silahlandırmasını değerlendirdi:

"Doğu Akdeniz'deki bizim haklarımız neyse, Ege Denizi'nde haklarımız neyse sonuna kadar bunları koruyacağız"

Yurthaber 27-08-22 16:42

ABB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Köse, bazı meclis üyeleriyle ANKAPARK'ı gezdi:

"Tam bir ihmal ve iş bilmezlikle birlikte oluşan bir kamu zararı var. ANKAPARK'ta oluşan bu kamu zararının bir an evvel tespit edilerek, sorumlularının adalet önünde hesap vermesi lazım" - "ANKAPARK'ta oluşan zararın tam olarak tespit edilmesi ve sorumluların cezalandırılması açısından oluşan kamu zararının ödenmesiyle ilgili Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağız"

Yurthaber 27-07-22 14:04

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Adana'da konuştu:

"Türkiye bu bölgenin en güçlü ülkesi ve kıyıları en çok Doğu Akdeniz'de olan bir ülkedir"

Yurthaber 22-06-22 21:18

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Adana'da gazilerle buluştu:

"KKTC bizim milli devletimizdir. Türk ordusu bizim bedenimizdeki candır. Türk milleti bizim damarlarımızdaki kandır. Biz bunlardan asla vazgeçmeyiz"

Haber 22-06-22 12:59

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Töre, Alanya'da gazetecilerle bir araya geldi:

"Anavatan Türkiye ile milli meselelerde tam bir mutabakatımız var" - "Birleşik Kıbrıs, Kıbrıs'ta mümkün değildir. Yaşadık, gördük. Birleşik Kıbrıs, 'Bulaşık Kıbrıs'tır"

Yurthaber 29-05-22 17:20

AK Partili Özhaseki, Adana Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:

"Cumhuriyet tarihi boyunca gelmiş ne kadar hükümet varsa iddia ile söylüyorum her bir alanda Allah'a hamdolsun hepsinden başarılıyız. Onların yaptıklarının birkaç mislini yaptık"

Yurthaber 27-02-22 19:47

Son dakika: Suikasta kurban gitmişti... Halil Falyalı'nın cenazesinde dikkat çeken kare

Son dakika haberi: Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde, silahlı saldırıda yaşamını yitiren iş adamı Halil Falyalı, kılınan cenaze namazının ardından Kumyalı Köy Kabristanlığı'na defnedildi. Cenaze namazına KKTC Cumhuriyet Meclisi Geçici Başkanı Ünal Üstel, Başbakan Faiz Sucuoğlu da katıldı. Öte yandan Falyalı'nın tabutunun üzerindeki Türk bayrağı ve KKTC bayrağı dikkat çekti.

Haber 10-02-22 16:32

TİM Başkanı Gülle: Faiz indirimi sonrası TL'deki değer kaybını anlamakta zorlanıyoruz

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz indirimine ilişkin olarak, "Dün Merkez Bankası 1 puanlık indirim yaptı. Faizin üretim ve ihracat için nasıl bir yük olduğu hepimizin malumu. 1 puanlık indirimin ardından tabii ki ülkemizin Türk Lirası'nın bu kadar değer kaybetmesini de anlamakta zorlanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Finans 19-11-21 15:22

29 Ekim Cuma mesajları! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları!

Bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı cuma gününe denk geldi. Yurdun dört bir yanında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlanıyor. 29 Ekim 1923'de Cumhuriyetin ilanı Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından ilan edildi. 1925'te ise 29 Ekim, milli bayram olarak kabul edildi. İşte 29 Ekim Cuma mesajları!

Haber 29-10-21 11:09

En güzel, en anlamlı 29 Ekim mesajları ve sözleri! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Türk bayrağı ve Atatürk resimleri

29 Ekim 1923'te Türkiye Büyük Millet Meclisi Cumhuriyet yönetimini ilan etti. 1925'te çıkarılan bir yasa ile 29 Ekim milli bayram olarak kabul edildi. 29 Ekim'in 98. yıl dönümünde, Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamak için sevdiklerine göndereceğiniz en güzel mesajları ve sözleri haberimizde derledik. İşte en güzel, en anlamlı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları ve sözleri!

Haber 29-10-21 09:53

29 Ekim tatil mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatil mi olacak?

Türkiye Büyük Millet Meclisi 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet yönetimi ilan etti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Türkiye ve Kuzey Kıbrıs'ta her sene kutlanıyor. 29 Ekim'in resmi tatil olup olmayacağı merak konusu oldu. Resmi tatil uygulandığında devlet daireleri, okullar, özel sektör kapalı oluyor. İşte merak edilenler...

Haber 26-10-21 13:51

29 Ekim tatil mi? 29 Ekim resmi tatil mi olacak?

29 Ekim 1923'te Cumhuriyet yönetimi, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından ilan edildi. Bu sebeple her sene Türkiye ve Kuzey Kıbrıs'ta 29 Ekim Cumhuriyet bayramı saygı ve coşkuyla kutlanır. 2021 yılında cuma gününe denk gelen 29 Ekim'in tatil olup olmayacağı merak konusu oldu.

Haber 25-10-21 14:47

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC Meclisi'nde önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC'de Cumhuriyet Meclisi Özel Oturumu'nda milletvekillerine seslendi. Konuşmasında merakla beklenen müjdeyi açıklayan Erdoğan, "KKTC Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile ilgili adımın proje çalışmaları bitti ve inşasına da inşallah yakında başlıyoruz. Devlet olmanın işte ifadesi budur. Bu projeyi hayata geçirerek, nasıl bir Kuzey Kıbrıs devleti varmış birilerinin görmesi lazım" dedi.

Haber 19-07-21 17:29

Cumhur İttifakı, İSKİ'nin suya zam talebine hayır oyu verecek

AK Parti İBB Meclisi Grup Başkanvekili Tevfik Göksu: - "Bugün su zammını kasım ayında konuşulmak üzere iade ediyoruz. İnsani su kullanım hakkının iptalini reddediyoruz. İstanbul'da Cumhuriyet Halk Partili yönetimin İstanbulluları Duyunu Umumiye'ye götürecek olan İstanbul'daki kaynak ve gelirlerinin bütününün temlik edilmesini reddediyoruz"

Yurthaber 31-05-21 16:42

Memleket Partisi üç vekille Meclis'te!

Cumhuriyet Halk Partisi'nden ayrılan Muharrem İnce, bir süredir hazırlıklarını yürüttüğü Memleket Partisi'ni dün itibariyle kurdu. CHP Parti Meclisi üyeliğinden istifa eden Gaye Usluer yeni partinin sözcüsü olurken, daha önce CHP’den ayrılan üç milletvekilinin katılımıyla parti, Meclis’te 3 sandalyelik temsile ulaştı. Meclis'teki parti sayısı 13'e yükseldi.

Haber 18-05-21 10:01

Ömer Faruk Gergerlioğlu serbest bırakıldı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, sabah saatlerinde gözaltına alınan eski HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığını bildirdi.Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, "Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızca Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreterliği tarafından yapılan suç duyurusu ve eki belgeler ile yazılı ve görsel basından elde edilen diğer bilgi ve belgeler sonucunda, 17.03.2021 tarihinde hakkında verilen kesinleşmiş mahkeme kararının Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunun 60.

Haber 21-03-21 13:45

Osmancık’ta yeni 112 acil istasyonu için yer tahsis edildi

Çorum’un Osmancık ilçesinde, Belediye ilçede 3 Nolu 112 acil yardım istasyonu açılması için İl Sağlık Müdürlüğüne otobüs terminali içerisinde yer tahsisinde bulundu.Belediye Meclisi, Cumhuriyet Mahallesi Çorum Caddesi üzerinde bulunan mülkiyeti Osmancık Belediyesine ait 887 Ada 187 nolu parselde kurulu Osmancık şehirler arası otobüs terminalinin 2.

Yurthaber 16-03-21 16:42

Milletvekili Tutdere’den destek ödemesi çağrısı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Üyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada tarımsal destekleme ödemelerinin zamanında yapılması için çağrıda bulundu.Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde ödeneceği açıklanan buğday fark ödemesi ile mazot ve gübre destekleme ödemelerinin çiftçilere hala yapılmadığına dikkat çeken Milletvekili Tutdere, “Seçim bölgem Adıyaman başta olmak üzere Türkiye’deki çiftçilerin birinci gündemi geçim sıkıntısı ve hayat pahalılığıdır.

Yurthaber 10-03-21 17:21

CHP’li vekiller Başkan Günel ile buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Bülent Tezcan ile CHP Aydın Milletvekili ve Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Süleyman Bülbül, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e teşekkür ziyaretinde bulundu.Ziyarete, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, CHP Kuşadası Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Dağlı ve partililer de eşlik etti.

Yurthaber 10-03-21 15:18

CHP Aydın’dan Başkan Çerçioğlu’na Kadınlar Günü kutlaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın milletvekilleri ve CHP Aydın İl Yönetimi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti.Ziyarette CHP Parti Meclisi üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi ve Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül ile CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, CHP Aydın Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, CHP Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Kocakaya Ekiz ve CHP Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman hazır bulundu.Başkan Çerçioğlu, nazik ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür etti.

Yurthaber 08-03-21 15:00

Milletvekili Tutdere, kadına yönelik şiddeti meclis gündemine taşıdı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Üyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, kadın cinayetlerinin, kadına yönelik her türlü şiddetin, ayrımcılığın ve eşitsizliğin önlenmesi için meclis araştırma komisyonun kurulmasını talep etti.Kadına yönelik şiddetin her geçen gün artığını ve bu yüzden de meclis araştırma komisyonun kurulmasını gerektiğini dile getiren Milletvekili Tutdere, “Cumhuriyetimizin en önemli kazanımlarından birisi olan, birçok dünya ülkesinden önce Türkiye’de kadınlara yasal haklarının teslim edilmesinin üzerinden yaklaşık bir asır geçmiştir.

Yurthaber 07-03-21 16:26

Osmaniye’de pozitif vakalar KYK yurtlarına yerleştirilecek

Korona virüs vakalarının yüksek olduğu Osmaniye’de, Covid-19 testi pozitif çıkan vatandaşların karantina süreçlerinin ilk 7 gününün KYK yurtlarında geçirmelerine karar verildi.Sağlık Bakanlığı’nca açıklanan korona virüs haritasında 100 binde 134,90 oranla yüksek riskli gurupta yer alan Osmaniye’de bulaşın önlenmesi ve halk sağlığının korunması amacıyla İl Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan kararla Covid-19 testi pozitif çıkan vatandaşların karantina süreçlerinin ilk 7 gününün KYK yurtlarında geçirmelerine karar verildi.Valilikten yapılan yazılı açıklamada, “Ülke geneline göre ilimizin vaka oranının çok yüksek seyretmesi ve vakaların çoğunluğunun da aile içi bulaş kaynaklı olması nedeniyle korona virüs (Covid-19) PCR sonucu pozitif olarak tespit edilen ve hastane yatış endikasyonu bulunmayan vakaların karantina sürecin ilk 7 gününü KYK yurtlarında geçirmelerinin sağlanmasına karar verilmiştir” denildi.Öte yandan, merkez Cumhuriyet Mahallesi 1536 Sokak ile Eyüp Sultan Mahallesi 5516 Sokak üzerinde bulunan Fatma Yavuzer Sitesinin pozitif çıkan vakalar nedeniyle karantinaya alındığı belirtildi.

Yurthaber 25-02-21 08:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret eden Geert Wilders hakkında soruşturma başlatıldı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki hakaret içerikli paylaşımı nedeniyle Hollanda Temsilciler Meclisi Üyesi Geert Wilders hakkında soruşturma başlattı.Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, “Hollanda Temsilciler Meclisi Üyesi Geert Wilders’nın sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hakkında fotoğraf ve yazılı hareket içeren Twitter paylaşımlarından dolayı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmıştır” denildi.

Haber 16-02-21 10:52

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Geert Wilders hakkında soruşturma

Son dakika haberine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki hakaret içerikli paylaşımı nedeniyle Hollanda Temsilciler Meclisi Üyesi Geert Wilders hakkında soruşturma başlattı.

Haber 16-02-21 10:44

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki hakaret içerikli paylaşımı nedeniyle Hollanda Temsilciler Meclisi Üyesi Geert Wilders hakkında soruşturma başlattı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki hakaret içerikli paylaşımı nedeniyle Hollanda Temsilciler Meclisi Üyesi Geert Wilders hakkında soruşturma başlattı.

Haber 16-02-21 10:39

Van'da hazırlanan iddianamede HDP Gençlik Merkezi ile terör örgütü PKK arasında organik bağ tespiti yapıldı

Van Cumhuriyet Başsavcılığı, siyasi parti çatısı altında terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması faaliyetlerini yürüttükleri iddiasıyla 7'si tutuklu 20 sanık hakkındaki soruşturmasını tamamladı - Hazırlanan iddianamede sanıkların "terör örgütüne üye olmak" ve "terör örgütünün propagandasını yapmak" suçlarından 15 yıla kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi - İddianamede, terör örgütü PKK/KCK'nın gençlik yapılanmasının, eylemlerine legal görünüm kazandırmak amacıyla "HDP Gençlik Meclisi" çatısı altında hareket ettiği belirtildi

Yurthaber 01-02-21 12:05
Van

PKK/KCK’nın gençlik yapılanması soruşturmasında 14 gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, PKK/KCK silahlı terör örgütünün gençlik yapılanmasına yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında 14 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, PKK/KCK silahlı terör örgütünün gençlik yapılanması Devrimci Gençlik Hareketi mensuplarının ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi ile yakalanmalarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, sözde Gençlik Yürütme Kurulu ve Gençlik Meclisi üyeliklerine seçildikleri ve terör örgütü üyesi olduklarına dair deliller elde edilen 14 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildiği belirtildi.

Haber 26-01-21 09:09

CHP’li Tezcan TÜRSAB Aydın Bölgesel Temsul Kurulu’nu ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, turizm sektörünün sorunlarını dinlemek için geldiği Kuşadası’nda Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Aydın Bölgesel Temsil Kurulu ile bir araya geldi.

Yurthaber 20-01-21 16:06

Meclisi Toplantısında CHP'li Başkan ile İYİ Parti Meclis Üyesi arasında tartışma

Çanakkale'de imar komisyonuyla ilgili tartışmada CHP'li Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın, "Bir şeyi hatırlatırım, İYİ Parti'nin varlığı Cumhuriyet Halk Partisi'nin sayesindedir" sözleri üzerine İYİ Parti Meclis Üyesi Burak Kunt ile arasında tartışma yaşandı - Toplantıdaki gerginliğin ardından İYİ Partili meclis üyeleri, Gökhan'a tepki olarak meclis toplantısının ikinci oturumuna katılmadı

Yurthaber 08-01-21 15:23

Hastanede tedavi gören eski başkan Çelik hayatını kaybetti

Evinde düşerek ağır yaralanan ve hastanede tedavi gören, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova eski ilçe başkanlarından ve Aydın eski İl Genel Meclisi üyelerinden Mustafa Çelik(64), hayatını kaybetti.Aydın’ın İncirliova ilçesinde bir dönem CHP ilçe başkanlığı görevini yürüten Mustafa Çelik geçtiğimiz ay evinde düşerek ve ailesinin ihbarı üzerine ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yurthaber 28-12-20 10:38

Esenyurt’ta 25 Kasım etkinliği

Esenyurt Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü ile Esenyurt Kent Konseyi Kadın Meclisi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısı ile Cumhuriyet Meydanı’nda etkinlik gerçekleştirdi.

Yurthaber 25-11-20 17:33

Milletvekili Tutdere Çelikhan yolunu gündeme taşıdı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Katip Üyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, TBMM Genel Kurulunda tamamlanamayan Çelikhan-Malatya yolunu bir kez daha gündeme getirdi.Milletvekili Tutdere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına ve Karayolları Genel Müdürlüğüne çağrıda bulunarak, “2021 yılında gerekli bütçeyi ayırın ve vatandaşlarımızın yıllardır çektiği bu çileyi sonlandırın” dedi.Çelikhan ilçesinin en büyük sorunlarından olan Adıyaman-Çelikhan-Malatya yolunun ne zaman yapılacağını daha önce soru önergeleriyle ve bütçe görüşmelerinde direkt Ulaştırma Bakanına ilettiğini belirten Milletvekili Tutdere, bu kez TBMM Genel Kurulunda konuyu gündeme taşıdı.Tutdere, yolun Malatya tarafında kalan kısmının 5 yıl önce bitirildiğini ancak Adıyaman tarafında kalan kısmına gerekli ilgilinin gösterilmediğini söyleyerek, yıllardır bu yola ödenek ayrılmamasını eleştirdi.Milletvekili Tutdere, “Yolun Çelikhan-Malatya kısmı 2015 yılında tamamlanmış ve hizmete alınmış olmasına rağmen aynı yolun Çelikhan-Adıyaman kısmı bugüne kadar yapılamamıştır.

Yurthaber 19-11-20 10:44

Tunceli’de sigara yasağı olan yerler belirlendi

Tunceli’de sigara içme yasağı olan cadde ve sokaklar belirlendi.İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, Vali Mehmet Ali Özkan başkanlığında toplanarak sigara yasağının olduğu cadde ve sokakları belirledi.Valilik tarafından yapılan açıklamada," merkez Cumhuriyet Caddesi, Sanat Sokağı, Ayaz-Nupelda Güloğlu Caddesi , Kültür Müzesi önünde kurulan pazar, Dar Sokak, Palavra Meydanı, Op.

Yurthaber 12-11-20 11:55