Dag Kadrosu Haberleri

Amazon Prime’ın Fallout dizisine ilgi yoğun! İlk günden gündem oldu

Amazon Prime Video'da izleyici ile buluşan Fallout dizisi ilk günden büyük ilgi gördü. Eleştirmenlerin beğenisini kazanan diziye gelen ilk yorumlar oldukça olumlu. İşte Fallout konusu ve oyuncu kadrosu...

Magazin 2024-04-11 14:39:15

Fenerbahçe'nin Olympiakos maçı kamp kadrosu belli oldu

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında yarın deplasmanda Yunanistan temsilcisi Olympiakos maçında bu isimler sahada yok! ile karşılaşacak Fenerbahçe'de kamp kadrosu açıklandı. Sarı-lacivertlilerde Alexander Djiku, Mert Hakan Yandaş ve Joshua King sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı.

Spor 2024-04-10 14:30:00

Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı öncesi 5 eksik var!

Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin kamp kadrosu belli oldu.

Spor 2024-03-16 16:57:56

A Milli Takım kadrosu açıklandı! Semih Kılıçsoy, Can Uzun, Ahmetcan Kaplan ve Muhammed Şengezer ilk kez kadroda...

A Milli Futbol Takımımızın, 22 Mart’ta Macaristan ve 26 Mart’ta Avusturya ile yapacağı özel maçların aday kadrosu açıklandı. Teknik direktörümüz Montella'nın kararıyla 4 isim ilk kez Türkiye Milli Takımına çağrıldı. İşte kadromuz...

Spor 2024-03-15 14:34:13

Diğer Haber Etiketleri

ele amazon prime dizileri alexand AZ erden maçın s lig UEFA fenerbahçe süper li Süper Lig yapılan açıklama Trabzonspor a milli futbol takımı aday Türkiye Semih Kılıçsoy Ahmetcan Kaplan Muhammed Şengezer atan sezon Rıdvan Dilmen besikta cenk galatasarayda iyet beşiktaş galatasaray hamdi Hande Sarıoğlu Oyuncu turu yeni dizi taş kağıt makas Oktay Kaynarca sosyal medya kurtlar vadisi Erhan Ufak fk Ziraat Türkiye Kupası Gaziantep FK aile Serenay Sarıkaya Kıvanç Tatlıtuğ portföy Fon yöneticisi yatırım fonu Sakarya Üniversitesi Profesör de maçı bonucci aktan kadınları amanda yaşında en son babalar duyar En Son Babalar Duyar dizisi Ayşegül Atik Ali Sunal Hatice Aslan Olgun Şimşek eray sözen süper ligi Panathinaikos Fatih Terim gecesi gupse O Ses Türkiye Acun Ilıcalı Özcan Deniz Özgü Namal fox tv begüm yücetan Teknik Direktör söyledi turabi ezel Cansu Dere eyşan Zeynep Beşerler nordsjaelland erçel tekindor yalı çapkını Afra Saraçoğlu Çağatay Ulusoy Alina Boz karakteri Manken Didem Taslan hazırlık maçı maç, yayınlanacak hülya aday kadro ak son dakika milli takım doğukan güngör ünlü oyuncu Feyza Civelek türkiye a türkiye a milli Almanya birce ha ber yılan hikayesi Tunca Aydoğan Deniz Can Aktaş elles 10 son karar icardi ligi bayern Sakatlık şampiyonlar ligi Alişan çocuğun atv yayın akışı feyza ak parti mkyk emekli zammı Erzurum Alanyaspor İsmail Kartal rachid Hande Erçel Burak Deniz survivor survivor all star Sercan Yıldırım Aleyna Kalaycıoğlu dilek taşı

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe için sürpriz iddia!

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin kadrosu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ferdi Kadıoğlu ve Jayden Oosterwolde hakkında sürpriz bir iddia ortaya atan Dilmen, iki oyuncunun 50 milyon euro edeceğini söyledi.

Spor 08-03-24 16:30

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde kadrolar belli oldu! Sarı-kırmızılılarda yeni transfer Derrick Köhn ilk 11'de başlıyor...

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Fernando Santos'un ekibi Beşiktaş ile Okan Buruk'un yönetimindeki Galatasaray karşı karşıya geliyor. Derbiye çok az bir süre kala iki takımın da kadrosu belli oldu.

Spor 03-03-24 16:14

Hande Sarıoğlu'nun Hırka-i Şerif gafı olay oldu! Seyircilerden tepki yağdı

Geçtiğimiz günlerde yine sunucu kadrosu değişen 'Söylemezsem Olmaz' programında Hande Sarıoğlu'nun Hırka-i Şerif gafı büyük tepki çekti. Seyircilerden konuyla ilgili yorum yağdı.

Magazin 23-02-24 10:17

Taş Kağıt Makas dizisinin afişi yayınlandı!

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yayınlanan tanıtımları ile büyük beğeni toplayan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çekimlerinin tüm hızıyla devam ettiği dizinin 28 Şubat 2024 tarihi itibariyle çarşamba akşamı saat 20.00’de yayınlanacağı açıklandı. Zengin oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle merak uyandıran dizinin afişi de yayınlandı.

Magazin 20-02-24 18:26

Uzun zamandır ortalarda yoktu! Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı son haliyle herkesi şaşırttı! Tam 55 kilo verdi

Yayınladığı dönemin reyting rekortmeni olan, tekrar bölümleri de çok izlenen Kurtlar Vadisi'nin ekranlarda dönmeye hazırlandığı iddiası sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bir dijital platformda yayınlanacağı iddia edilen dizinin kadrosu da merak konusu oldu. Kurtlar Vadisi'nin sevilen ismi Güllü Erhan bu haberlerin ardından son haliyle yeniden gündeme geldi. Erhan Ufak'ı görenler çok şaşırdı.

Magazin 16-02-24 15:56

Fenerbahçe'de Gaziantep FK maçının kamp kadrosu belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Tur'unda yarın Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'de kamp kadrosu belli oldu.

Spor 06-02-24 18:07

Aile'nin final bölümü sosyal medyada gündem oldu! Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'ya övgü yağdı

Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Aile dizisi dün akşam 30. bölümüyle ekrana veda etti. Her bölümü beğeni toplayan Aile final bölümüyle de sosyal medyayı salladı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başarılı oyunculuğuna övgü yağdı. Zeynep Bastık da kayıtsız kalamadı.

Magazin 31-01-24 10:24

Türkiye’nin en büyük ve bağımsız portföy yönetim şirketi: İstanbul Portföy

2007 yılında kurulan İstanbul Portföy Yönetimi, Nisan 2012’de mevcut kadrosu tarafından satın alınmış olup, yatırımcılarına 20 yılın üzerinde piyasa deneyimi olan yönetici kadrosu ile hizmet veriyor.

Finans 29-01-24 12:45

Skandal iddia! Üniversiteden profesörlük kadrosu için adrese teslim şart

Sakarya Üniversitesi'nin akademik personel alımları için ilana çıkılan kadrolarda skandal bir durum yaşandı. Başvuru tarihi dün sona eren ilanlarda adrese teslim şart ihtiva ettiği gerekçesiyle şikayet edilen iki ilanın iptal edildiği ve diğer ilanlarda da benzer şartların olduğu ancak iptal edilmediği görüldü. Eski Türk Dili Anabilim Dalı Profesörlük kadrosu için 'geleneksel Türk okçuluğu alanında çalışmalara sahip olmak' şartı istendi.

Haber 13-01-24 18:26

Fenerbahçe'nin maç kafilesi açıklandı! Bonucci sürprizi

Fenerbahçe'nin Gaziantep FK maçı kadrosu açıklandı. Kafilede Lincoln ve yeni transferlerden Bonucci de yer aldı.

Spor 13-01-24 15:52

'Ömer' dizisindeki Kur'an sahnesi sosyal medyada gündem oldu! Selahattin Paşalı ve Barış Falay şov yaptı

Tecrübeli oyuncu kadrosu ve etkileyici konusuyla Ömer dizisi yeni sezonda da tüm dikkatleri üzerine çekti. Merakla beklenen Ömer dizisinin 38. bölümü dün akşam Star TV'de ekrana geldi. Dizide yer alan bir sahne sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 09-01-24 11:20

En Son Babalar Duyar'ın mavi saçlı asi kızı Defne yıllar sonra ortaya çıktı! Burçak Işımer'in son hali görenleri şaşırttı

2002-2006 yılları arasında yayınlanan En Son Babalar Duyar dizisi ekrana geldiği dönemde büyük bir ilgiyle izleniyordu. Ayşegül Atik, Ali Erkazan, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Ali Sunal ve Arzu Balkan gibi ünlü isimleri yer aldığı güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle büyük beğeni toplayan dizide Defne karakterini canlandıran Burçak Işımer'in son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 28-12-23 14:55

Kara Ağaç dizisine flaş transfer! Güzel oyuncu kadroda

Yeni yılda TRT1 “Bir Sevdadır”, “Fatih”, “Aşka Tutsak” ve “Kara Ağaç” dizilerini peş peşe seyirciyle buluşturacak. Heyecanla beklenen dizilerin oyuncu kadrosu da şekillenmeye başladı. Olgun Şimşek'in başrolünde yer aldığı Kara Ağaç dizisine flaş transfer yapıldı.

Magazin 27-12-23 15:29

Fatih Terim'in Panathinaikos'a götüreceği 3 isim kesinleşti!

Panathinaikos'un başına geçen Fatih Terim'in yanında götüreceği ekip de belli oldu. Teknik heyetini yavaş yavaş oluşturan tecrübeli çalıştırıcının tüm kadrosu belirlendi.

Spor 27-12-23 09:15

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel kadrosu belli oldu! Jüride büyük değişiklik! Acun Ilıcalı yerine...

TV8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yıl yine renkli görüntülere sahne olacak. Son olarak hem jüri koltuğunda oturacak olan isimler hem de sahne alacak isimler netleşti.

Magazin 19-12-23 16:06

KIZIL GONCALAR OYUNCULARI VE KONUSU: Özgü Namal ve Özcan Deniz'li Kızıl Goncalar konusu nedir, oyuncuları kim? Fox Tv'de izleyiciyle buluşuyor!

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi Fox Tv izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Kızıl Goncalar'ın konusu ve oyuncu kadrosu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Öte yandan Kanal D'nin aldığı kararla Arka Sokaklar'ın yayın tarihi de değişti. Özgü Namal ve Özcan Deniz'in oynadığı Fox Tv'nin yeni dizisi 18 yıldır devam eden Arka Sokaklar'a rakip olacak. Peki, Kızıl Goncalar konusu nedir? Kızıl Goncalar oyuncuları kimler?

Magazin 18-12-23 20:54

KIZIL GONCALAR konusu nedir, oyuncuları kimler? Kızıl Goncalar ilk bölüm ne zaman, hangi gün yayınlanacak?

Kızıl Goncalar dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu hakkında araştırmalar hız kazandı. Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği yeni dizi Kızıl Goncalar güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çekti. Heyecanla beklenen dizi tanıtımlarıyla da büyük ses getirdi. Peki, Kızıl Goncalar konusu nedir, oyuncuları kimler? Kızıl Goncalar ilk bölüm ne zaman, hangi gün yayınlanacak? İşte konuya dair tüm merak edilenler...

Magazin 15-12-23 13:08

Survivor'da yeni takımlar belli oldu! Acun Ilıcalı açıkladı: İşte Survivor 2024 kadrosu!

Survivor All Star kadrosu Acun Ilıcalı'nın sunduğu programla belli oldu. Milyonları peşinden sürükleyen ve 2005 yılından beri aralıksız devam eden Survivor, 2024 yılında all star kadrosuyla ekranda olacak.

Magazin 10-12-23 22:18

Trabzonspor’un, Gaziantep FK maçı kamp kadrosu belli oldu

Trabzonspor’un Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantep FK maçının kamp kadrosu belli oldu.

Spor 09-12-23 16:11

Acun Ilıcalı Surivor All Star tam kadrosunu paylaştı! Videodaki sürpriz isim şaşırttı

Survivor All Star 2024 kadrosu tamamlandı. Acun Ilıcalı tam kadronun videosunu sosyal medyada paylaştı. Daha önce Survivor'da iki kez şampiyon ve bir kez de 5. olan ardından 2019 yılında katıldığı The Challenge: War of the Worlds yarışmasını da şampiyonlukla tamamlan Turabi, bir süredir mücadele ettiği sağlık sorunları nedeniyle Survivor All Star 2024'e katılmayacağını duyurmuştu. Acun Ilıcalı'nın paylaşımında Turabi'nin de yer alması görenleri şaşırttı.

Magazin 09-12-23 12:09

Bir döneme damgasını vurmuştu! Ezel'in Eyşan'ı aslında bakın kim olacakmış! Gerçek yıllar sonra ortaya çıktı

Türk televizyonlarının kült dizisi Ezel yayınlandığı döneme damga vurmuştu. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle çok beğenilen dizi 2009 yılında yayınlanmaya başladı ve 2011 yılında da final yaptı. Dizide Ezel'in büyük aşkı 'Eyşan' karakterine Cansu Dere hayat vermişti. Fenomen dizide Eyşan karakterine hayat vermesi için Cansu Dere'den önce bakın hangi ünlü isme teklif gitmiş..

Magazin 08-12-23 10:37

Fenerbahçe’yi Nordsjaelland maçında bekleyen tehlike!

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 5. maçında deplasmanda karşılaşacağı Nordsjaelland maçının kamp kadrosu açıklandı. Fatih Karagümrük maçında sakatlık yaşayan milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu kafilede yer almadı.

Spor 29-11-23 14:19

Yalı Çapkını'nın Ferit'i ve Seyran'ı aslında bakın kim olacakmış! Senaryoyu beğenmeyip teklifi reddetmiş

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Cuma akşamlarına damga vuran dizi oyuncu kadrosu ve hikayesiyle beğeni topluyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolünü paylaştığı dizide aslında Seyran ve Ferit rolü için başka isimlere teklif gitmiş. Meğer o isim senaryoyu beğenmeyip teklifi reddetmiş...

Magazin 23-11-23 15:24

Memati'nin sevgilisiydi! Kurtlar Vadisi'nin Gamze'si Didem Taslan son haliyle gündem oldu! Gören aynı şeyi söyledi

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran güçlü kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği 'Gamze Güneş' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Didem Taslan, dizide Memati'nin sevgilisine hayat veriyordu. Şimdilerde 49 yaşında olan ünlü isim son haliyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 16-11-23 17:31

Almanya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Almanya Türkiye milli maçı canlı yayın bilgisi

Almanya Türkiye hazırlık maçı için geri sayım başladı. EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri’ne katılmayı garantilen A Milli Takımı'mız Galler maçı öncesi Almanya ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşmaya ilişkin detaylar vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Almanya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Almanya Türkiye milli maçı şifreli mi yayınlanacak? İşte, A Milli takım aday kadrosu

Spor 16-11-23 10:30

Yalı Çapkını Ayşen kimdir? Yalı Çapkını'nın Ayşen'i Gülen Gedikoğlu kaç yaşında, aslen nereli, hangi dizilerde oynadı?

Yalı Çapkını dizisine yeni bir oyuncu daha dahil oluyor. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken dizinin yeni bölümünde kadroya girecek olan Ayşen karakteri hakkında araştırmalar hız kazandı. Hülya Duyar'ın hayat verdiği Şefika karakterinin kızı olan Ayşen'i Gülen Gedikoğlu canlandıracak. Peki, Yalı Çapkını'nın Ayşen'i Gülen Gedikoğlu kimdir, kaç yaşında? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 10-11-23 19:59

SON DAKİKA: Vincenzo Montella kararını verdi! A Milli Takım'ın Almanya ve Galler maçlarının aday kadrosu belli oldu

Son dakika... A Milli Takım'ın Almanya ve Galler'le oynayacağı maçlar öncesi aday kadrosu açıklandı. Vincenzo Montella iki yeni ismi aday kadroya yeniden davet etti. İşte A Milli Takım'ın aday kadrosu.

Spor 10-11-23 15:52

Yalı Çapkını'na bomba bir isim daha! Seyran'a rakip mi geliyor?

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken diziye bomba bir oyuncu daha katılıyor. Yalıya Hülya Duyar'ın oynadığı Şefika'nın kızı Ayşen geliyor.

Magazin 10-11-23 15:11

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'in annesi de tanıdık çıktı! Meğer aynı dizide...

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran dizi güçlü oyuncu kadrosu ve farklı hikayesiyle çok konuşuluyor. Dizide tavırları ve sempatik halleri ile büyük beğeni toplayan Nilay karakterine ünlü oyuncu Feyza Civelek hayat veriyor. Feyza Civelek'in annesi bakın kim çıktı. Meğer aynı dizidelermiş...

Magazin 10-11-23 14:11

Almanya Futbol Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı

Ay-Yıldızlılar'ın 18 Kasım Cumartesi günü Berlin'de özel maçta karşılaşacağı rakibi Almanya'nın aday kadrosu belli oldu.

Spor 10-11-23 13:27

BİR DERDİM VAR KONUSU ne, OYUNCULARI kimler? Bir Derdim Var gerçek hikaye mi, uyarlama mı? İşte oyuncu kadrosu

Bir Derdim Var dizisi bu akşam ilk bölümüyle yayın hayatına merhaba diyecek. Uzun zamandır heyecanla beklenen dizi fragmanları ve afişleri ile büyük ses getirmişti. Başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat’ın yer aldığı dizi hikayesi ve konusu ile şimdiden çok beğenildi. Peki, Bir Derdim Var konusu ne, oyuncuları kimler? İşte Bir Derdim Var oyuncu kadosu ve karakterleri..

Magazin 09-11-23 19:48

Yılan Hikayesi’nin Kürşat’ı olarak hafızalara kazındı! Tunca Aydoğan'ın son hali ağızları açık bıraktı

1999-2002 yılları arasında yayınlanan ve döneme damga vuran Yılan Hikayesi dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle büyük beğeni toplamıştı. Başrollerini Meltem Cumbul ve Mehmet Ali Alabora’nın paylaştığı dizide kötü adam Kürşat karakterine hayat veren Tunca Aydoğan o rolü ile hafızalarımıza kazındı. Uzun saçlarıyla hatırladığımız ünlü oyuncunun son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 08-11-23 17:18

HUDUTSUZ SEVDA FOX TV CANLI İZLE! Hudutsuz Sevda yeni bölüm ne zaman? İşte konusu ve oyuncu kadrosu

Hudutsuz Sevda yeni bölüm ne zaman ekranı dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. Deniz Can Aktaş, Miray Daner ve Biran Damla Yılmaz'ı buluşturan dizi için Fox Tv yayın akışı merak edildi. Heyecanla beklenen dizi 6. bölümüyle ekrana gelecek. Peki, Hudutsuz Sevda yeni bölüm ne zaman? İşte konusu oyuncu kadrosu, Hudutsuz Sevda 5. bölüm ekranı ve Fox TV yayın akışı...

Magazin 02-11-23 19:04

Galatasaray'da Mauro Icardi gelişmesi! Rizespor maçında sahada olacak mı? Resmi açıklama geldi...

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında yarın Çaykur Rizespor'a konuk olacak Galatasaray'da kamp kadrosu açıklandı. Sakatlığı nedeniyle bu zorlu maçta yer almayacağı konuşulan Icardi'nin akıbeti de belli olmuş oldu.

Spor 27-10-23 16:37

Bayern Münih'in Galatasaray maçı kamp kadrosu belli oldu! 5 oyuncu yok

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi A grubu 3. maçında karşılaşacağı Bayern Münih'in kamp kadrosu belli oldu. Alman devinde 5 isim kafileye dahil edilmedi. İşte detaylar...

Spor 23-10-23 14:07

ATEŞ KUŞLARI BU AKŞAM VAR MI, yok mu? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman? 28. bölüm tarihi ve 20 Ekim ATV yayın akışı

Ateş Kuşları dizsinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Kendilerine "Köksüzler" diyen 5 sokak çocuğunun hayatını işleyen dizi İlayda Alişan, Görkem Sevindik, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Erdem Şanlı, Serkan Ercan, Boncuk Yılmaz, Gonca Cilasun, Lilya İrem Salman, Sedef Akalın ve Ozan Ağaç gibi ünlü isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Peki, Ateş Kuşları bu akşam var mı? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman? 20 Ekim ATV yayın akışı

Magazin 20-10-23 19:04

Özcan Deniz ve Özgü Namal'lı Kızıl Goncalar'a flaş transfer! Yüz Yıllık Mucize'nin yıldızı kadroda

Özgü Namal'ın ekrana dönmesini sağlayan ve Özcan Deniz'in de başrolde olduğu "Kızıl Goncalar" dizisinin kadrosu giderek şekilleniyor. Son olarak Duygu Sarışın ve Sitare Akbaş'ın dahil olduğu diziye Yüz Yıllık Mucize'nin yıldızı dahil oldu.

Magazin 16-10-23 17:29

Bütün sonuçlar mercek altına alındı: Erdoğan'ın yeni A takımına önemli görev! MKYK'nın ilk adımı belli oldu

AK Parti için dün önemli bir eşik aşıldı, yerel seçimlerde önemli sorumluluk üstlenecek yeni MYKK kadrosu seçildi. Böylelikle MKYK'nin atacağı ilk adımlar da belli oldu. Partide 1950'den 2023'e dek tüm seçim sonuçları mercek altına alındı. Aday ve partinin seçim sonuçlarına yansıması titizlikle inceleniyor. Yeni kadronun öncelikli mesaisi ise belirlenecek adaylar üzerine olacak.

Haber 08-10-23 11:30

Kaldı son 1 gün! Çalışma Bakanı'na ‘Emeklilere müjde gelir mi?’ diye soruldu! İşte yanıtı...

Meclis’in açılmasına sadece 1 gün kala mlyonlarca vatandaşı ilgilendiren yasal düzenlemeler için adım atılacak. Emekli zammı düzenlemesi, taşeron işçilerin kadrosu, ev kadınlarının erken emekliliği gibi konular bu dönemde TBMM gündeminde olacak. Ancak öncesinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan emekli maaşı zammı için kritik bir açıklama geldi. İşte emekliye ek zam haberinin detayları ve Meclis’e gelecek yeni düzenlemeler…

Finans 30-09-23 07:59

DAG bünyesinde “Uzay Havası Gözlem Sistemi” kurulacak

Atatürk Üniversitesi Astrofizik Araştırma ve Uygulama Merkezi (ATASAM) ile İstanbul Üniversitesi Gözlemevi Uygulama ve Araştırma Merkezi (GUAM) arasında kozmik parçacık ve uzay havası konularında ortak çalışmalar için bilimsel iş birliği protokolü imzalandı.

Yurthaber 25-09-23 13:58

Fenerbahçe'nin kafilesi açıklandı! Alanyaspor'a karşı kritik eksikler...

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında yarın saat 20.00’de deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de kamp kadrosu açıklandı. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir formasından uzak kalan Emre Mor’un yanı sıra, Miha Zajc ve Serdar Aziz, teknik heyetin tercihi nedeniyle kafilede yer almazken; hafif sakatlığı bulunan Joshua King’in ise riske edilmeyeceği öğrenildi.

Spor 23-09-23 16:55

Beşiktaş’ın, Brugge maçı kamp kadrosu açıklandı

Beşiktaş’ın, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ilk haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Club Brugge maçının kamp kadrosunu açıklandı. Kadroda Daniel Amartey ve Tayfur Bingöl yer almadı.

Spor 20-09-23 16:06

Hande Erçel ve Burak Deniz'li Bambaşka Biri'deki çekim hatası sosyal medyanın diline düştü! İzleyiciler hemen fark etti

Hande Erçel ve Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı yeni dizi Bambaşka Biri ilk bölümüyle sosyal medyada çok konuşuldu. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çekmeyi başaran dizideki çekim hatası ise izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Hande Erçel'in sahnesindeki o hata gündem oldu.

Magazin 18-09-23 15:36

Survivor All Star 2024 yarışmacısı Sercan Yıldırım kimdir? Survivor All Star'da dev kadro!

Survivor All Star 2024 kadrosu açıklanıyor. Acun Ilıcalı bugün Survivor All Star 2024'de önceki yıllarda iz bırakan yarışmacılardan Sercan Yıldırım'ın katılacağını açıkladı. Survivor All Star bu sene iddialı bir kadro ile seyircisiyle buluşacak. O yarışmacılardan biri olduğu kesinleşen Sercan Yıldırım'la ilgili son gelişmeleri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Magazin 10-09-23 16:14

Survivor All Star 2024'te yarışacak dördüncü isim belli oldu! Acun Ilıcalı açıkladı

Survivor Türkiye yeni sezonunda All Star formatıyla izleyici karşısına çıkacak. Tv8 ekranlarında yayınlanan ve izleyenlerin beğenisini toplayan Survivor'ın yeni sezondaki kadrosu şekillenmeye başladı. Nihat Altınkaya, Nagihan Karedere ve Ogeday Girişken'in ardından dördüncü yarışmacı da belli oldu.

Magazin 09-09-23 16:17