Dağıstan Haberleri

Camlar ve kapılar kırıldı... Dağıstan'da Tel Aviv'den gelen uçak nedeniyle havalimanını bastılar: Bariyerleri aşıp piste girdiler! İsrailli yolcuları aradılar

Rusya Federasyonu'na bağlı Dağıstan Özerk Cumhuriyeti'ndeki Mahaçkale Havalimanı'nda İsrail’den gelen bir uçak nedeniyle protestocularla güvenlik güçleri arasında arbede yaşandı. Rusya’ya bağlı Dağıstan’da İsrail’in başkenti Tel Aviv’den gelen uçak nedeniyle yüzlerce kişi, uçağın geri gönderilmesi için havaalanını bastı. Havaalanı uçuşa kapatıldı. Olay sonrası çok sayıda İsrailli gözetim altına alındı. Çıkan arbedede 20 kişinin yaralandığı ve olayın kontrol altına alındığı bildirildi.

Haber 30-10-2023 09:41

Dağıstan'da İsrail gerginliği! Havalimanı karıştı, arbede çıktı

Rusya Federasyonu'na bağlı Dağıstan Özerk Cumhuriyeti'ndeki Mahaçkale Havalimanı'nda İsrail’den gelen bir uçak nedeniyle protestocularla güvenlik güçleri arasında arbede yaşandı.

Haber 29-10-2023 22:41

Dünyaca ünlü fenomen Hasbulla Magomedov trafiği birbirine katınca gözaltına alındı! Düğün kutlaması tepki çekti

TikTok yıldızı ve UFC dövüşçüsü Hasbulla Magomedov arkadaşlarıyla birlikte trafik kurallarını hiç saydığı için gözaltına alındı. Düğün kutlaması yaptığı sırada arkadaşlarıyla birlikte arabasıyla şov yapan fenomen isim tepkilerin odağına yerleşti. Fenomen isme verilen cezaya ilişkin olarak resmi bir açıklama yapılmadı.

Trend 10-05-2023 10:28

Diğer Haber Etiketleri

Dağıstan

Dağıstan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Dağıstan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.