Damat Haberleri

Düğünde damada dansöz engeli! Göbek atmak için yerinden kalkıp koştu... Hevesi böyle kursağında kaldı

Sosyal medyadan paylaşılan bir düğüne ait görüntüler kısa sürede kullanıcılar arasında popüler oldu. Görüntülerde gelin ve damadın karşısında dans eden bir dansöz yer aldı. Dansözün kendisine 'Gel' işareti yapması üzerine hareketlenen damadı gelinin müdahalesi durdurdu. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 14-03-2024 10:28

Düğün dansı bir anda bambaşka bir noktaya gitti! Kontrolden çıkan gelin twerk yapmaya başladı... Davetliler şaşkınlıkla izledi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde gerçekleşen bir düğün töreni ilginç anlara sahne oldu. Törende tamamen sırtı açık bir model tercih eden gelin kontrolü kaybederek davetlileri şaşkına çeviren bir dans performansına imza attı. Bir anda damadın önüne geçerek twerk yapmaya başlayan gelinin o anları sosyal medyada viral oldu.

Trend 13-03-2024 10:37

Olay görüntüler! Gelinle damat yaka paça kavgaya tutuştu: Davetliler neye uğradığını şaşırdı!

Sosyal medyada viral olan görüntülerde gelin ile damat düğünün ortasında birbirine girdi. Düğüne gelen kişiler gelinle damadı zar zor sakinleştirmeye çalışsa da kargaşa bir müddet devam etti. Görüntülerin aslı ise bambaşka çıktı...

Trend 03-03-2024 13:45

Ankara'da 29 Şubat'ta nikaha fazla rağbet olmadı

Başkentte, evlilik yıl dönümlerini 4 yılda bir kutlamak istemeyen çiftler, nikah tarihi olarak 29 Şubat'a fazla rağbet göstermedi.

Yurthaber 29-02-2024 13:53

En çok yabancı gelin o ülkeden! Yabancı damatlar ise... Türkiye'de geçen yıl evlenme ve boşanmalar azaldı

Türkiye'de geçen yıl evlenen çiftlerin sayısı 565 bin 435'e, boşanan çiftlerin sayısı da 171 bin 881'e düştü. Uyrukları dikkate alındığında yabancı gelinler arasında yüzde 12 ile Özbek gelinler birinci sırada yer alırken yabancı damatlar uyruklarına göre incelendiğinde yüzde 21,9 ile Almanlar birinci sırada yer aldı.

Kadin 22-02-2024 11:02

Diyarbakır'da düğün salonunda dehşet! Damada kurşun yağdıran adamın gelinle evlenme hayali suya düşmüş

Diyarbakır’daki düğün salonunda yaşanan dehşet anları Türkiye’nin gündemine damga vurmuştu. Düğün salonuna girerken damada kurşun yağdıran sanık hakkında istenen hapis cezası belli oldu.

Haber 21-02-2024 14:49

Gelin düğünün ortasında saçlarını kesti! Davetliler şoke oldu, damat gözlerine inanamadı 'Misafirleri ve kocasını şaşırttı'

ABD'de bir gelinin düğünün ortasında saçlarını kestiği anlar, sosyal medyada gündem oldu. Uzun dalgalı saçları ve gelinliğiyle çok sayıda davetlinin katıldığı düğününe gelen gelin, bir süre sonra içeri geçip uzun saçlarını kısacık kesti. Yeni görünümüyle misafirlerin karşısına çıkan gelin hem davetlilere hem de damada büyük şaşkınlık yaşattı.

Kadin 06-02-2024 13:02

Gaziantep'teki damat katliamında ölü sayısı 5'e çıktı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde, eşi ve 2 kayınbiraderini öldürdükten sonra intihar eden zanlının yaraladığı baldızı da kurtarılamadı.

Haber 01-02-2024 16:08

Damadın ailesini katlettiği anlar böyle görüntülendi! Arabadan inip koşarak eve çıktı, ortalığı kana buladı

Gaziantep'i sarsan damat katliamında ortaya çıkan yeni görüntüler yaşanan dehşet ve paniğin boyutunu gözler önüne serdi. Halil Çağlar'ın boşanma aşamasındaki eşinin evine gittikten sonra silahla 3 kişiyi öldürdüğü korkunç anlar kameraya yansıdı.

Haber 30-01-2024 11:33

Aldatılan damadın düğün günündeki intikam planı! Onlarca kişinin içinde dev ekrana ihanet görüntüleriniyansıttı...

Çin'de evlilik hazırlıkları yapan bir çift düğün günlerini iple çekiyordu. Düğüne sayılı günler kala aldatıldığını öğrenen damatın dünyası başına yıkıldı. Yaşadığı şoku atlattıktan sonra damat, müstakbel eşine hiç unutamayacağı bir intikam planı hazırladı ve düğün gününde davetlilerin gözü önünde planını uyguladı.

Trend 30-01-2024 09:01

Damat dehşet saçtı! Eşinin ailesini canice katledip intihar etti: 4 ölü 3 yaralı

Kan donduran haber Gaziantep'ten geldi. Nizip ilçesinde yaşayan Halil Çağlar boşanma aşamasında olduğu eşine ve eşinin ailesine dehşeti yaşattı. Önce tartışmayla başlayan olay daha sonra kavgaya dönüştü ve ardından damat silahına sarıldı. Olay yerinde 3 kişi hayatını kaybederken Çağlar önce kaçmayı denedi. Ekiplerden kaçamayacağını anlayan Çağlar daha sonra kafasına dayadığı silahla intihar etti.

Haber 29-01-2024 11:02

Damadını 15 kurşunla katletti, sözleri kan dondurdu! 'İyi yaptım'

Kastamonu’da Tolga Benderlioğlu (32), mezarlıkta başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden 15 kurşunla vurularak öldürülmüş halde bulundu. Benderlioğlu'nun; eşi, kayınpederi, kayınvalidesi, kayınbiraderi ve bir akrabaları tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Diğer zanlılar ile birlikte adliyeye sevk edilen kayınpeder, adliye girişinde muhabirlerin, “Neden yaptınız?” sorusuna, "İyi yaptım" diye bağırarak yanıt verdi. İşte detaylar...

Haber 26-01-2024 13:30

Rize'ye Afrikalı gelin! Çalışmaya gitmişti, polisin ceza yazdığı sırada hayatının aşkını buldu: Aklımın ucundan hiç geçmezdi

Rizeli Ramazan Öztürk, çalışmaya gittiği Afrika’da polisin ceza yazdığı sırada eşi Dienama Dembele ile tanışarak evlendi. Dembele, adını Zeynep Dembele Öztürk olarak değiştirdi. Ramazan Öztürk ise "Benim nasibim oradaymış." dedi. Öztürk, "Aklımın ucundan hiç geçmezdi. Afrika’ya bile gitmeyi beklemiyordum." ifadelerini kullandı. Dienama Dembele, “Ramazan’la tanıştığım için çok mutluyum." derken, Öztürk’ün annesi ise "Artık gelinimiz yabancı oldu. Dil öğrenmemiz lazım” şeklinde konuştu.

Haber 21-01-2024 14:28

Türkiye günlerce onları konuşmuştu... Çocuk gelin, çocuk damada geri döndü! 'Kocamı çok seviyorum'

Balıkesir'de 3 gün 3 gece sürmesi planlanan düğünün 2'nci günü kavga edip, Konya'ya dönen, ardından zorla alıkonulduğunu söyleyerek eşi O.K. (17) ile ailesinden şikayetçi olan çocuk gelin D.K. (17), Kütahya'da oturan çocuk damadın yanına döndü. D.K., "Her şey eskide kaldı. Kocamı çok seviyorum. Kocam ile çok mutluyum" dedi. D.K.'nin babası Y.K.'nin, sosyal medyada kızının fotoğrafını yayınlayıp, 'Bu kız satılıktır' diye yazdığı, kızına 250 bin lira fiyat verdiği ortaya çıkmıştı. İşte detaylar...

Haber 21-01-2024 10:59

Nikahı kıyan kişi gelinin eski sevgilisi çıktı! Törenin ortasında itiraf edince ortalık karıştı... Bu sadece filmlerde olur

Filipinler'de gerçekleştirilen bir nikah töreni ilginç anlara sahne oldu. Kilisede düzenlenen törende gelin ve damadın nikahlarını kıymak için gelen rahip tesadüf eseri gelinin eski erkek arkadaşı çıktı. Gelini gördüğünde büyük bir şaşkınlık yaşayan rahip töreninin ortasında genç kadının eski sevgilisini olduğunu itiraf etti. Davetliler ve damat duruma gülerek tepki verdi.

Trend 13-01-2024 09:46

Konya'da ilginç dava: Mesajında eski kayınvalidesine sapık diyen adam başına iş açtı

Konya'nın Ereğli ilçesinde yaşayan bir adam, çocuğundan eski kayınvalidesinin uzak durmasını istiyordu. Eski eşine mesaj attı, kayınvalidesi için "sapık" ifadesini kullanınca başına iş açıldı. Mesaj "ileti yoluyla hakaret" suçundan sayılınca bir eski damat ceza aldı.

Haber 01-01-2024 14:23

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 20-12-2023 16:19

Daha önce televizyon programına çıkmış! Damadın yaptığı katliamda korkunç iddia: Pusu kurup...

Afyonkarahisar’da boşanma duruşmasına 2 gün kala kocası tarafından öldürülen 1 çocuk annesi genç kadın ve ailesi gözyaşları arasında toprağa verildi. Katil zanlısının daha önce 2 defa uzaklaştırma aldığı öğrenilirken öldürülen genç kadının daha önce bir televizyon programına katıldığı ortaya çıktı. Öte yandan damadın cinayetleri pusu kurup işlediği iddia edildi.

Haber 20-12-2023 13:42

Bildiğiniz gelin arabalarını unutun! Tüm şehir onları izledi

Kocaeli’de Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde mini süpürge aracı şoförü olan Türkan Baylan, aynı müdürlükte çalışan Faik Çalık ile evlendi. Baylan'ın kullandığı mini süpürge aracını çiçek ve balonlarla süsleyen çift, gelin arabası olarak kullanırken, çöp kamyonları, su tankerleri ve diğer araçların da katılımıyla oluşturulan konvoyla ilçede tur attı.

Haber 17-12-2023 21:34

İki yıllık ilişkiden sonra evlenmeye karar verdiler! Düğünden sonra kocasının aslında kadın olduğunu fark etti

23 yaşındaki Endonezyalı kadın, iki yıldır ilişki yaşadığı sevgilisiyle evlendikten sonra onun aslında bir kadın olduğunu öğrenince şaşkına döndü. İsmi açıklanmayan Endonezyalı kadın, "Aldatılmış olsam da dikkatli olmamakla hata yaptığımı da düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Nikahın iptali için başvuran kadın eski sevgilisi hakkında şikayetçi olmadığını da belirtti.

Trend 13-12-2023 14:28

Damadın eski sevgilisi düğünü bastı! Hakaretler yağdırıp ortalığı birbirine kattı... Gelinin hareketi sosyal medyada gündem oldu

Sosyal medyada bir düğün töreni sırasında paylaşılan görüntü kısa sürede viral olmayı başardı. Görüntülerde damadın eski sevgilisi düğün basarken ortalığı birbirine kattığı anlarda gelinin soğukkanlı tavrı sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 08-12-2023 13:33

Sosyal medya bu çifti konuşuyor! Bir an olsun yüzleri gülmedi... Düğün mü cenaze mi belli değil

Çin'in Guangdong eyaletindeki bir düğün gelin ve damadın alışmadık tavrı nedeniyle sosyal medyanın gündemine yerleşti. Düğün sırasında gelin ve damadın asık suratlı görüntüsü sosyal medyada viral olurken "Düğün mü cenaze mi belli değil" yorumu yapıldı.

Trend 01-12-2023 14:18

Sarhoş damat düğünde katliam yarattı! Eşini, kayınvalidesini ve davetlileri vurdu: 4 ölü, 1 yaralı

Tayland'ın kuzeydoğusundaki Wang Nam Khieo bölgesinde gerçekleşen bir düğün töreni kana bulandı. Düğün töreni sırasında sarhoş olan damat tabancayı çıkartıp öfkeyle çevresine ateş etmeye başladı. Dört kişinin ölümüne ve bir kişinin yaralanmasına neden olan öfke nöbetinde gelin, kayınvalide ve davetlilerden 2 kişi hayatını kaybetti. Davetlilerden 1 kişi ise yaralandı.

Trend 28-11-2023 08:02

Tayland'da düğünde kan aktı! Damat, gelin dahil 4 kişiyi öldürdü

Tayland'da 29 yaşındaki damat, düğün sırasında 44 yaşındaki gelin dahil 4 kişiyi vurarak öldürdü. Damat 4 kişiyi vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihar ederken, kan donduran olayın nedenine ilişkin soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Trend 26-11-2023 14:29

Düğünden sonra damadın başına gelmeyen kalmadı! Ektiğimi biçiyorum suçluyum

Karabük'te düğün sonrasında damada arkadaşları tarafından yapılanlar herkesi şaşırttı. Başında yumurtalar kırılıp, ketçap ve süt dökülerek una bulanan damadın zor anları cep telefonu kamerasına yansıdı. Damat Muhammet Yaşar "Ben ektiğimi biçiyorum, suçluyum. Ama ben bu kadar yapmamıştım" şeklinde konuştu.

Trend 25-11-2023 23:04

Damadı tebrik etmek istedi! Ortaya ilginç görüntüler çıktı... Sosyal medyada kısa sürede viral olmayı başardı

Bir düğünde kaydedilen görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı. Davetlilerden bir kişi damadı tebrik etmek istediği sırada ortaya ilginç görüntüler çıktı. O anlar sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 21-11-2023 07:38

Düğünde damat dehşeti! Gelin aracını kullanan arkadaşını ağır yaraladı

Burdur'da düğünde gelin alma sırasında havaya ateş açan damat, gelin aracını süren arkadaşını vurdu. Boynuna gelen kurşunla ağır yaralanan H.İ.S. (30) hastanede tedavi altına alındı.

Haber 12-11-2023 20:42

Damat ve konuklar şaşkınlıkla olanları izledi! Gelin bir anda buketini fırlatıp koşarak salonu terk etti... Kimse duruma anlam veremedi

Tayvan'da gerçekleştirilen bir düğün töreninde gelin, damadın ve diğer konukların şaşkınlık dolu bakışları arasında düğün alanını terk etti. Düğün yemini için mikrofon uzatılan gelin "Sanırım yapamayacağım" diyerek bir anda koşmaya başladı.

Trend 11-11-2023 13:40

Kayınpederiyle kayınvalidesinin cesetlerini parçalayıp derin dondurucuda saklamıştı! Esenyurt'ta dehşet saçan damat: 'Mirasa konmayı istiyordu'

İstanbul'da kayınpederi ile kayınvalidesini öldürüp cesetlerini parçalayan, parçaları derin dondurucuda saklayan İran uyruklu Mohammad Khodarahmi (37), görülen son duruşmadaki savunmasında "Shahrazad ailesinin ölmesini ve mirasa konmayı istiyordu. Shahrazad bana iftira attı" dedi. Maktüllerin kızları Şirin ve Şehrazad Galeh Bakhtiari'nin de cinayette yardımlarının olduğu gerekçesiyle hapislerinin talep edildiği davada karar verildi.

Haber 01-11-2023 11:58

Damadın eski eşi düğünü bastı! Öfkelenen eski eş geline bir kova dolusu dışkı fırlattı... Görüntüler sosyal medyada viral oldu

Bolivya'daki bir düğün ilginç anlara sahne oldu. Damadın eski eşi düğünü elinde bir kova dolusu dışkıyla basarak ortalığı birbirine kattı. Eski eş damadın ve müstakbel karısının üzerine bir kova dışkı fırlattı. O anlar saniye saniye kaydedilerek sosyal medyadan paylaşıldı.

Trend 28-10-2023 11:17

Gelin ve damadın önüne geçen çocuğu engellemek için kullandığı yöntem sosyal medyada tartışma yarattı! Saçından tutup çekti

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Özellikle düğünlerde gelin ve damadın rahat hareket edebilmesi için çocukların uzaklaştırıldığı anlara yer alıyor. Sosyal medyadan paylaşılan bir videoda "çocukları pistten alalım" sözünün adeta ispatı oldu.

Trend 25-10-2023 10:02

Hatay'da gelin ve damat nikaha bisikletle gitti

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde dünyaevine giren Yasin ve Duygu Tarlacı, nikah salonuna bisikletleriyle gitti.

Yurthaber 23-10-2023 12:03

Düğünde takılan altın miktarı dudak uçuklattı! Gelin taşıyamadı

Şanlıurfa’da binlerce kişinin katıldığı İzol ve Özdiker ailelerinin düğününde geline 4 kilo altın takıldı. Halaya kalkan gelin, onlarca bilezik, cumhuriyet altını, bileklik, kemer, gerdanlık ve kolyenin ağırlığı nedeniyle taşımakta zorlandı. Davetliler damat ve gelinin başında para saçtı. Cebinde doları kalmayanlar, Türk lirası vererek görevlilerden dolar satın aldı.

Haber 07-10-2023 10:55

Düğünde tepki çeken anlar! Damat, para takılı gelinliği çekiştiren çocuğu fırlatıp yere attı

Adana'da bir düğün ilginç görüntülere sahne oldu. Düğün sırasında para takılı gelinin gelinliğini çekiştiren bir çocuk, damat tarafından yakasından tutularak yere fırlatıldı. Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olay, tepkiye neden oldu. İşte detaylar...

Haber 02-10-2023 16:15

Düğün salonuna girerken silahlı saldırıya uğramıştı! 25 gün sonra sevindiren haber

Diyarbakır’da damat Ahmet Erdem (20), 5 Eylül’de gelin F.A. ile düğün salonuna girerken silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Erdem, tedavisinin ardından 25 gün sonra Batman’da dünya evine girdi. F.A ile evlenen Erdem'in halay çektiği görüntüler kameraya yansıdı. İşte detaylar...

Haber 01-10-2023 16:59

Esenyurt'taki vahşette yeni gelişme! Kayınpederi ile kayınvalidesini öldürüp cesetlerini parçalayarak derin dondurucuda saklamıştı...

Esenyurt'ta, kayınpederi ile kayınvalidesini öldürdükten sonra cesetlerini parçalayıp derin dondurucuda saklayan İran uyruklu 37 yaşındaki Mohammad Khodarahmi hakkında mütalaa açıklandı. Khodarahmi’nin, 'İki kişiyi tasarlayarak kasten öldürme' suçundan iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması istendi.

Haber 29-09-2023 12:00

Togg'un gelin arabası olmasını isteyen genç çiftin hayali gerçekleşti

Düzce'de Togg'un gelin arabası olmasını isteyen genç çiftin hayali gerçekleşti.

Yurthaber 25-09-2023 14:09

Damat dehşeti! Konuşmak için gitti, kurşun yağdırdı

Ağrı’nın Patnos ilçesinde köy korucusu M.T., kendisinden ayrı yaşayan eşinin ailesinin evine konuşmak için gitti. Konuşma esnasında çıkan tartışma sonrası silahını çeken M.T., eşini, kayınvalidesini, kayınbiraderini ve kayınbiraderinin eşini vurdu. M.T.’nin kayınbiraderi F.T. olay yerinde, eşi B.T. de hastanede hayatını kaybetti. Diğer 2 kişi de yaralandı. Olay yerinden kaçan M.T. ise kayıplara karıştı. İşte detaylar...

Haber 11-09-2023 10:33

Damat düğün gecesi hayatının şokunu yaşadı! 'Bizi boşayın' diye mahkemeye koştu

İstanbul'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. M.İ. isimli genç, uzun süredir aşk yaşadığı kız arkadaşı H.İ. ile evlendi. Damat olan M.İ., düğün gecesi hayatının şokunu yaşadı. Başına gelenlerden sonra soluğu mahkemede alan M.İ., "Bizi boşayın" diye dilekçe yazarak başına gelenleri tek tek anlattı. İşte 'yok artık' dedirten olayın detayları...

Haber 10-09-2023 15:59

Nişanda şarkı kavgası! Darbedilen damat hastaneye kaldırıldı

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde, nişanda şarkı konusunda çıkan kavgada dövülen damat hastaneye kaldırıldı.

Haber 10-09-2023 10:19

Gelinlerden sıra şimdi damatlarda! Sosyal medyanın yeni akımı “Damat makyajı” oldu

Düğün gününde gelin ve damadın hazırlık sürecinin çekilerek sosyal medyadan paylaşılması son dönemde daha da popüler oldu. Ancak sosyal medyanın yeni trendi düğün gününde makyaj yapan damat oldu. Gelinlerden sonra damatların makyaj yaptırması sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 09-09-2023 11:39

Damadın ihanetini düğünde sağdıçlar itiraf etti! Gelin şoke oldu... “40 madde saydılar”

Sosyal medyada “DJ Lost One” kullanıcı adıyla bilinen bir müzisyen çalıştığı bir düğünde yaşadığı ilginç bir durumdan söz ederek sosyal medyanın gündemine oturdu. Müzisyen damadın yakın arkadaşlarının düğün töreninde yaptığı konuşma sırasında geline ihanete uğradığını itiraf ettiğini söyledi. 14 kişilik arkadaş grubunun itirafının başta damat olmak üzere salondakileri büyük bir şaşkına çevirdiğini söyleyen DJ, “40 madde saydılar. Çılgın bir bekarlığa veda partisi olmuş” dedi.

Trend 08-09-2023 08:35

Düğün salonunda dehşet anları! Damada kurşun yağdırdı… Diyarbakır bu olayı konuşuyor!

Diyarbakır’daki düğünde dehşete düşüren bir olay yaşandı. Düğün salonuna girerken saldırıya uğrayan damat ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 20 yaşındaki damat A.E.’ye saldırı sırasında 8 kurşun isabet ederken olayın görüntüleri de ortaya çıktı. Saldırının ardından olay yerinden kaçan Selahattin Aktaş ise 5 saat sonra arkadaşının evinde yakalandı.

Haber 06-09-2023 07:57

Diyarbakır'da damadın silahlı saldırıya uğrama anı cep telefonu kamerasına yansıdı

Diyarbakır'da damadın silahlı saldırıya uğrama anı, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yurthaber 06-09-2023 07:54

Manisa'da gelin ve damada 45 metre uzunluğunda para takıldı

Manisa'nın Soma ilçesindeki bir düğünde gelin ve damada arkadaşları tarafından 45 metre uzunluğunda 5 liralık banknotlar halinde para takıldı.

Yurthaber 04-09-2023 07:28

Sosyal medyada gündem yaratan damat! Gelini bırakıp dansözle göbek atmaya başladı... O anlar viral oldu

Sosyal medyada düğünlerde çekilen görüntüler gündem yaratmaya devam ediyor. Yine bir düğünün başrolünü damadın dans performansı oluşturdu. Üstelik bu kez damat gelini bırakarak dansözle dans etmeye başlayınca olay oldu.

Trend 29-08-2023 09:35

Damadın arkadaşları düğüne tabut getirdi! İçinden çıkan görenleri şaşkına çevirdi

Sosyal medyada son dönemde düğünlerde gelin ve damadın yaptıkları dans performansları popüler. Bu kez sosyal medyada damat ve gelinin performansının önüne damadın arkadaşları geçti. Düğün törenine bir tabutla gelen damadın arkadaşları sürprizleriyle sosyal medyada viral olmayı başardı.

Trend 22-08-2023 14:35

Gelin 41, damat 16 yaşında! “En iyi arkadaşımın oğluyla evlendim” dedi sosyal medyayı salladı

Endonezya’da yaşayan ismi sadece Maria olarak açıklanan 41 yaşındaki bir kadın yakın arkadaşının oğluyla hayatını birleştirdi. 16 yaşındaki Kevin ve Maria, aralarındaki 25 yıllık yaş farkına rağmen mutlu olduklarını ve ailelerinin bu durumu oynadığını söyledi. Üstelik ikiliyi Kevin’in annesi tanıştırdı.

Trend 08-08-2023 08:21

Kayınvalidesinin verdiği değersiz parayı yıllarca saklayan damat bir anda zengin oldu! Senelerce evlerinde baktılar

Vietnamlı bir adam olan Minh eşinin ricası üzerine tek başına yaşayan kayınvalidesini evlerine aldı. Yıllarca yaşlı kadının bakımını üstlenen damat kayınvalidesinin vefat etmesi üzerine hiç beklemediği bir anda zengin oldu. Kayınvalidesinin gizlice kendisine verdiği parayı saklayan damat milyoner oldu.

Trend 02-08-2023 13:19