Dana Vollmer Haberleri

Canan Karatay'dan çarpıcı balık uyarısı: Balığı unlayıp kızartmak bakın neye sebep oluyormuş! Karadenizliler bana kızmasın

Sağlıklı yaşam hakkında yapığı uyarılarıyla dikkat çeken Prof. Dr. Canan Karatay balık hakkında çarpıcı bir uyarıda bulundu. Türk halkı genel olarak balığı unlayıp kızartmayı tercih ediyor. Canan Karatay'a göre balığı bu şekilde pişirmek büyük tehlikeye yol açıyor. Öte yandan kırmızı et konusuna da değinen Karatay, soslu kırmızı etlerin kanserojen madde içerdiğini ancak bizim halkımızın tükettiği kuzu eti, dana kıyma gibi ürünlerin zararsız olduğunu belirtti.

Haber 2024-03-11 07:06:00

Zülbiye tarifi: Zülbiye nasıl yapılır?

Yemek davetlerinizde ya da iftar sofralarınızda farklı yörelerden geleneksel lezzetler sunmayı seviyorsanız zülbiye tarifi tam da size göre. Sülbiye olarak da bilinen ve ana malzemesi dana eti olan bu yemek Osmanlı mutfağında, en çok Konya’da yapılan bir ana yemektir. Yapımı ise oldukça kolaydır.

Yemek 2024-03-08 19:58:01

Kırmızı ette fiyat artışı durdurulamıyor: 40 günde 60 lira arttı!

Kırmızı etteki fiyat artışları devam ediyor. Önceki gün kuzu ve dana karkasın kilogramına 20 lira zam geldi.

Finans 2024-02-13 11:21:25

Porsiyonu 120 lira! Kızgın sac üzerinde 7 saniyede pişiriyor... Talep arttı, son 2 usta kaldı!

Burdur’un Gölhisar ilçesinde, yaklaşık yarım asrı aşkın süredir pişirilen yaprak kavurma 1 yıl önce coğrafi işaret alarak tescillendi. Dana eti kullanılan ve kızgın sac üzerinde sadece 7 saniyede pişirilen kavurmadan yemek için ülkenin dört bir yanından gelenlerin sayısı artarken ilçede sadece 2 kavurma ustası kaldı.

Yemek 2024-02-05 12:05:29

7 saniyede pişiyor, porsiyonu 120 liradan satılıyor! İlçede sadece 2 ustası kaldı: Eşsiz bir lezzet

Burdur’un Gölhisar ilçesinde, yaklaşık yarım asrı aşkın süredir pişirilen yaprak kavurma 1 yıl önce coğrafi işaret alarak tescillendi. Dana eti kullanılan ve kızgın sac üzerinde sadece 7 saniyede pişirilen kavurmadan yemek için ülkenin dört bir yanından gelenlerin sayısı artarken ilçede sadece 2 kavurma ustası kaldı.

Finans 04-02-24 09:53

Kayseri'de boş su kuyusuna düşen danayı itfaiye kurtardı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 3 metrelik boş su kuyusuna düşen dana, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Yurthaber 21-12-23 14:18

Kuzu etine 25 liralık zam geldi! Bu hafta bir kez daha değişecek: Kilosu 680 lirayı bulabilir...

Kuzu etine dün itibarıyla yeni bir zam geldi. Halihazırda 15 gün önce artan kuzu karkas et fiyatları 245 liradan 290 liraya çıktı. Bu hafta bir zam daha yapılması beklenirken, kemiksiz kuzu kuşbaşının kilogram fiyatının kasaplarda 590’dan 680’e kadar yükselmesi bekleniyor. Dana kıymanın kilogramı bölgeden bölgeye değişmekle beraber 390 liradan, 470 liraya kadar çıkacak. Dana kuşbaşı ise 410 liradan 480 liraya raflarda yer bulacak.

Finans 27-11-23 08:23

Görenler hayrete düştü! Bu görüntüler akıllara 21 yıl önce otomobilin arkasında taşınan Dana Ferhat'ı getirdi

Tokat'ta iki farklı otomobilde aynı şekilde hayvan taşınması görenleri hayrete düşürdü. Bu görüntüler ise akıllara ise 21 yıl önce otomobilin arkasında taşınan Dana Ferhat'ı getirdi.

Haber 22-11-23 12:24

Bu görüntüler akıllara ise 21 yıl önce otomobilin arkasında taşınan Dana Ferhat’ı getirdi

Tokat’ta iki farklı otomobilde aynı şekilde hayvan taşınması görenleri hayrete düşürdü.

Yurthaber 22-11-23 11:09

Deli dana hastalığı ile aynı aileden! Zombi geyik hastalığı yayılıyor... İnsanlar için de risk olabilir

ABD başta olmak üzere tüm dünyada engellemeye yönelik devam eden çabalara rağmen, ölümcül kronik zayıflama hastalığı (CWD) ya da halk arasındaki adıyla zombi geyik hastalığı aşısı veya tedavisi bulunmayan bir tehdit olmaya devam ediyor.

Trend 22-11-23 08:34

Profesörü dana dili ile tehdit etmişti! Kazada hayatını kaybetti

Eskişehir'in Mihalıççık ilçesinde kontrolden çıkan pikabın park halindeki iş makinesine çarpması sonucu baba-kız hayatını kaybetti, sürücünün eşi ve diğer kızı ise yaralandı. Kazada hayatını kaybeden sürücünün, Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol'u, muayenehanesine dana dili göndererek tehdit ettiği gerekçesiyle ceza alan Mustafa Yücel olduğu belirlendi.

Haber 14-11-23 15:45

Gelen sesler üzerine pencereden baktıklarında gördüler! Korkudan fısıldayarak konuştular: Dana gibi, kocaman”

Kastamonu’nun Küre ilçesinde köy merkezine kadar inen ayıyı gören vatandaşlar, korkudan fısıldayarak konuşabildi.

Haber 09-11-23 16:33

Urfa kebap tarifi! Şanlıurfa'nın eşsiz lezzeti Urfa kebabı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Urfa kebabı genellikle bulgur pilavı, salata ve közlenmiş sebzeler eşliğinde veya dürüm şeklinde sunuluyor. Adana kebapta dana ve kuzu kıymasının karışımı kullanılırken, Urfa kebapta az yağlı kıyma ve kuyruk yağı tercih edilir. Ayrıca Urfa kebap Adana kebaba göre daha acısızdır. Evde, dışarıdakiler kadar lezzetli bir kebap menüsü hazırlamak mümkün. İşte en kolay ve pratik Urfa kebabı tarifi ve malzeme listesi..

Yemek 06-10-23 21:06

MasterChef'te eleme adayı kim oldu? 23 Ağustos 2023 MasterChef All Star dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyununun kazananı ve eleme adayı olan isim vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Yarışmanın 23 Ağustos Çarşamba akşamı ekrana gelen bölümünde bu haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmacılar dana şinitzel tarifi yaptı. Peki, MasterChef'te eleme adayı kim oldu? 23 Ağustos 2023 MasterChef All Star dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? İşte detaylar...

Magazin 24-08-23 10:24

MasterChef dana şinitzel tarifi! Lokum gibi yumuşacık dana şinitzel nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Dana şinitzel tarifi bugün MasterChef All Star'da yapılıyor. Şinitzel, etin dövülerek inceltilmesi ve panelenmesiyle hazırlanıyor. Hem kızartma hem de fırınlama usulüyle pişirilebilen şinitzel tarifini yediden yetmişe herkes severek tüketiyor. Peki, MasterChef dana şinitzel tarifi! Lokum gibi yumuşacık dana şinitzel nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 23-08-23 21:05

Darp ettikleri adamı kameraya alıp, Dana kesmedik notuyla sosyal medyada yayınladılar

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde, çalıştığı iş yerinden sigortasının yatırılmasını isteyen şahıs, iddiaya göre patronunun tuttuğu adamlara dövdürüldü. Darp eden şahıslar o anları kameraya kaydedip, sosyal medya hesaplarında “Dana kesmedik” notu ile yayınladılar.

Haber 11-07-23 17:09

Gerçek kavurma nasıl yapılır? Dana etinden yumuşak kavurma tarifi! Bayram sofralarınız şenlenecek

Kavurma tarifi hakkında araştırmalar hız kazandı. Bayramın ikinci gününde kurban etinden muhteşem bir kavurma yapmak isteyenler en güzel, en yumuşak kavurmayı nasıl yapacaklarını araştırıyorlar. Bayram sofralarınızı şenlendirecek olan gerçek kavurma tarifini sizler için derledik. İşte lezzetli bir kavurma için püf noktalar...

Yemek 29-06-23 15:11

Sahibinin elinden kaçan dana D-100’ü birbirine kattı

Kocaeli’e sahibinin elinden kaçan dana D-100’e girerek trafiği birbirine kattı.

Haber 28-06-23 16:44

Sultangazi’de En Güzel Kurban Yarışması düzenlendi

Sultangazi Belediyesi tarafından gerçekleştirilen En Güzel Kurban Yarışması’nı Çankırılı ‘Ilgaz’ adlı kurbanlık dana kazandı. ‘Ilgaz’ sahibine tam altın kazandırdı.

Yurthaber 22-06-23 09:33

KURBAN FİYATLARI 2023 LİSTESİ BÜYÜKBAŞ-KÜÇÜKBAŞ: Kurban vekalet ücreti ve dana, tosun, kuzu, koyun kurban fiyatları ne kadar, kaç TL?

Kurban fiyatları listesi günün en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Dana, tosun, kuzu, koyun küçükbaş ve büyükbaş kurban fiyatları ile ilgili açıklama geçtiğimiz günlerde Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı tarafından yapıldı. Birçok kişi internette "2023 kurban fiyatları ne kadar? Koyun, dana, koç, tosun, küçükbaş ve büyükbaş bu yıl kaça satılıyor?" sorularına yanıt arıyor. İşte 2023 güncel kurban fiyatları...

Finans 20-06-23 13:33

KURBAN FİYATLARI LİSTESİ 2023: Kurbanlık fiyatları ne kadar? Koyun, dana, koç, tosun, küçükbaş ve büyükbaş bu yıl kaça satılıyor?

Kurban fiyatları listesi, 28 Haziran 2023 Çarşamba günü idrak edilecek olan Kurban Bayramı için geri sayım sürerken vatandaşlar tarafından merak edildi. Dana, tosun, kuzu, koyun küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları internette araştırılıyor. Peki, kurban fiyatları ne kadar? Koyun, dana, koç, tosun, küçükbaş ve büyükbaş bu yıl kaça satılıyor? İşte güncel kurban fiyatları...

Finans 14-06-23 10:56

KURBAN FİYATLARI LİSTESİ 2023: Kurbanlık fiyatları ne kadar, koyun, dana, koç, tosun, küçükbaş ve büyükbaş bu yıl kaça satılıyor?

Kurban fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Dana, tosun, kuzu, koyun küçükbaş ve büyükbaş kurban fiyatları arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Kurban fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte, koyun, dana, koç, tosun da dahil olmak üzere küçükbaş ve büyükbaş kurban fiyatları...

Finans 14-06-23 10:48

Hakkari'de 1 tonluk kurbanlık dana 130 bin liradan satışa çıkarıldı

Hakkari'de 1 ton ağırlığındaki "Çalo" isimli kurbanlık dana, 130 bin liradan satışa çıkarıldı.

Yurthaber 09-06-23 11:54

KURBAN FİYATLARI 2023: Kurban fiyatları ne kadar, kaç TL? Dana, tosun, kuzu, koyun küçükbaş ve büyükbaş ile en ucuz kurban fiyatı...

Kurban fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Yayımlanan verilere göre; geçtiğimiz sene Kurban Bayramı’nda 1 milyona yakın büyükbaş, 22 milyon civarı da küçükbaş hayvan satışı yapıldı. Peki, en ucuz kurban fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte, bu sene dana, tosun, kuzu, koyun küçükbaş ve büyükbaş kurban fiyatları...

Finans 07-06-23 09:44

KURBAN FİYATLARI LİSTESİ 2023: Dana, tosun, kuzu, koyun gibi büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL?

Kurban fiyatları belli oldu. İbadetini yerine getirmek isteyen binlerce kişi şimdiden kurban fiyatları incelemesine başladı. Küçükbaş, büyükbaş, kuzu, koyun, tosun, dana gibi kurbanlıkların fiyatlarına ve detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki, kurban fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 2023 Kurban fiyatları listesi...

Finans 02-06-23 09:00

KURBAN FİYATLARI LİSTESİ 2023: Diyanet kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL? Küçükbaş, büyükbaş, tosun, dana, kuzu, koyun...

Kurban fiyatları listesi 2023 ile ilgili arama motorlarında yapılan sorgulamalar hız kazandı. Bazı vatandaşlar kurban ibadetini bağış yoluyla gerçekleştirecek. Öte yandan kuzu, koyun, tosun, dana gibi kurbanlık fiyatları arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, 2023 kurbanlık fiyatları listesi ile küçükbaş, büyükbaş, kuzu, koyun, tosun, dana kg fiyatı ne kadar oldu, kaç TL? İşte 2023 kurban fiyatları listesi...

Finans 25-05-23 14:31

Mezbahadan kaçan dana, emlakçıya girince... O anlar kamerada!

Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinde mezbahadan kaçan dananın emlakçıya girmesi güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 25-05-23 10:05

Kırklareli'nde mezbahadan kaçıp emlakçıya giren dana kamerada

Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinde mezbahadan kaçan dananın emlakçıya girmesi güvenlik kamerasına yansıdı.

Yurthaber 25-05-23 09:34

Kurban fiyatları uçtu! Geçen sene 46 bin TL olan dana bu sene 150 bin TL'ye satılıyor

Kurban fiyatları bu sene cep yakacak. Geçen sene 65 TL olan canlı kurbanlığın kilogramı bu sene 165 TL oldu. 300 kiloluk bir dana 50 bin TL'den, 850 kiloluk bir dana ise 150 bin TL'den satılıyor. Bu sene 150 bin TL'den satılan dana, geçen yıl 46 bin TL'den satılıyordu.

Finans 25-05-23 07:34

Lezzetiyle sizi kendine bağlayacak en iyi sucuk markaları

Dana eti severlerin olmazsa olmaz lezzetleri arasında bulunan sucuklar sadece kahvaltıda değil, her öğünde tüketilebilen gıda ürünleri arasında yer alıyor. Kahvaltıdan öğle ve akşam yemeğine, piknikten özel davetlere kadar her yerde öğünlere lezzet katmayı başaran dana eti sucukları, pek çok mutfağın vazgeçilmezinden biri. Siz de sucuk tüketmeyi seviyor ve en iyi sucuk markaları hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız listelediğimiz sucuk markalarına mutlaka göz atın!

Yemek 24-05-23 16:13

Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol'u dana diliyle tehdit etmişti! 7 kez adli kontrolü delen sanıkla ilgili şaşırtan karar: 'Ölüm tarihini biz belirleyeceğiz'

Ankara'da av oyunu başlatıp iki kişinin öleceğini söyleyen ve daha sonra da Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol'u adım adım takip edip dana diliyle tehdit eden Mustafa Yücel hakkında karar verildi. Mahkeme 7 kez adli kontrolü delen Yücel'e 5 yıl 6 ay hapis cezası verip adli kontrolle serbest bıraktı. Karar sonrası konuşan Prof. Dr. Şenol, "Şu anda dışarıda olması benim için son derece tedirgin edici" dedi.

Haber 06-04-23 07:32

Profesörü 'dana dili' ile tehdit etmişti! Cezası belli oldu

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol'u ofisinin önüne 'dana dili' bırakarak tehdit ettiği suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Mustafa Yücel, 5 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 04-04-23 19:39

Konya'da kaçan dana 3 saat süren mücadele sonunda yakalandı

Konya'nın Ereğli ilçesinde kaçan dana, sahiplerine zor anlar yaşattı.

Yurthaber 03-04-23 14:12

TÜİK, aylık zammı yüzde 19,90 olarak duyurdu! Kırmızı et fiyatlarındaki artış enflasyon raporuna girdi...

TÜİK Mart ayında fiyatı en çok düşen ve artan ürünleri açıkladı. Son günlerin en çok gündemde yer alan konusu kırmızı et fiyatlarındaki aylık artışın yüzde 19,90 olduğu açıklandı. Böylece Mart'ta fiyatı en fazla artan 'dana eti' olurken, en fazla düşen ise 'kara yoluyla yolcu taşımacılığı' oldu.

Finans 03-04-23 10:50

Dana kıyma 140, kuşbaşı 150 TL! Kırmızı ette fiyat sabitleme yarın başlıyor: Bakanlıktan yeni adım

Fiyatları sabitlenen et ürünlerinin satışı yarın başlıyor. Türkiye genelinde Tarım Kredi market zincirleri ile bir protokol imzalayan ESK’dan ambalajlı kıymanın kilogramı 140 liradan, kuşbaşının kilogramı da 150 liradan alınabilecek. İstanbul PERDER ise kampanyaya dahil olan üyelerinin dana kıymanın kilogram fiyatını 190 TL'den, dana kuşbaşının kilogram fiyatını ise 210 TL'den satılacak. Uygulamanın ramazan sonrasında da sürmesi bekleniyor.

Finans 22-03-23 12:05

Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol sosyal medyadan duyurmuştu! 'Dana dili' ile tehditte yeni gelişme

Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, bir kişi tarafından ofisinin önüne dana dili bırakılarak tehdit edilmişti. Olayla ilgili görülen davanın duruşmasında Şenol, yaşadıklarının kabul edilebilir şeyler olmadığını belirtti. Mahkeme ise daha önce gözaltına alınıp adli kontrolle serbest bırakılan şahıs hakkında 'adli kontrol tedbirlerini ihlal ettiği' gerekçesiyle yakalama kararı çıkarttı.

Haber 28-02-23 16:19

Hollanda'da deli dana vakası görüldü! Çiftlik karantinaya alındı

Hollanda Tarım Bakanı Piet Adema, bir çiftlikte ölen bir inekte deli dana vakasına rastlanıldığını, vakanın tüketiciye yansıyacak sonuçlar doğurmayacağını açıkladı.

Haber 01-02-23 23:18

Kırmızı ete iki ayda yüzde elli zam geldi! Yılbaşından bu yana 3 kez zam gördü! 90 liraydı 135 liraya çıktı

2022'nin ilk günlerinde başlayan ve hala devam eden zam rüzgarı vatandaşın bütçesini sarsmaya devam ediyor. Fiyat artışı yaşayan ürünlerin başında ise kırmızı et geliyor. 2 ay önce 90 lira olan dana karkas bugün itibarıyla 135 liraya çıktı. Bu, yüzde 50 zam anlamına gelirken et fiyatlarının yılbaşından bu yana 3 kez zamlanması ise vatandaşı zor duruma soktu.

Finans 10-01-23 19:30

BİM 27 Aralık aktüel ürünler kataloğu yayınlandı: 1 kg dana kıyma 89,00 TL!

BİM marketlerinde 27 Aralık itibarıyla geçerli olan ürünler kataloğu yayınlandı. BİM'de 1 kilogram dana kıyma 89,90 TL'den satışa sunulacak. Katalogda birçok gıda ürünü uygun fiyatıyla yer aldı. İşte BİM 27 Aralık aktüel ürünler kataloğu!

Finans 26-12-22 15:41

Ucuz et için sabahın ilk ışıklarıyla sıraya girip saatlerce bekliyorlar! 170 lira olan kıyma 90 liradan satılıyor

Kırmızı et fiyatlarında yaşanan artışlarla birlikte vatandaşlar ucuz et alabilmek için Et ve Süt Kurumu şubelerine akın ediyor. Ankara Kızılay'da bulunan Et ve Süt Kurumu'na sabahın ilk ışıklarıyla gelen yüzlerce kişi, önce sıra numarası alıyor ardından ise saatlerce bekliyor. Bir kişinin ortalama bekleme süresi 4 saati bulurken, şubedeki et ise saatler içinde tükeniyor. Kasapta ortalama 170 lira olan dana kıyma, kurumda ise 90 TL'den satılıyor.

Finans 22-12-22 21:18

Airfryer mantarlı bonfile parçaları tarifi hem lokum gibi hem yağsız: Airfryer'da mantarlı bonfile parçaları nasıl yapılır?

Mantarlı bonfile, bonfile etinin mantarlarla birlikte pişirilmesiyle hazırlanan bir yemektir. Bonfile eti, dana etinin en lezzetli ve yumuşak parçalarından biridir ve genellikle ızgara ya da fırında pişirilerek tüketilir. Mantarlı bonfile ise bonfile etinin mantarlarla birlikte pişirilmesiyle hazırlanan bir çeşididir. Dünya mutfağından bir lezzet olan mantarlı bonfile Airfryer ile birkaç dakika içinde hazırlanabilen ve damak zevkinize göre çeşitlendirilebilen bir tariftir.

Yemek 19-12-22 17:35

MasterChef'te düelloyu hangi takım kazandı? İşte TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye'de düello akşamının kazananı...

MasterChef Türkiye dün akşam ekrana gelen bölümünde izleyenlere düello heyecanı yaşattı. Yarışmacı sayısının azalmasıyla daha da zorlaşan etaplarla karşılaşan MasterChef yarışmacıları geçtiğimiz gün ciğer yemekleri yaptı. Kuzu, tavuk, kaz ve dana ciğeriyle zorlu şartlarda yemekler yapan takımlardan gecenin kazananı merak konusu oldu. Peki, MasterChef'te düelloyu hangi takım kazandı?

Magazin 13-12-22 11:32

Sucuk ve kıyma sahtekarlığı mide bulandırdı... İçinde yok yok! Kasap böyle uyardı: Hepsini karıştırırsan nükleer bomba olur

Dana kıymaya taşlık ve tavuk göğsü, sucuğa ise sakatat ve et artığı katıp piyasaya sunuyorlar. En sık tüketilen etlerde hilekarlık yaparak insan sağlığını hiçe sayıyorlar. Etlerde göz boyayarak istenen fiyata kıyma yapıyorlar. Et ürünlerinde para hırsıyla yapılan sahtekarlık akıllara durgunluk verdi. Kasap Zafer Kadife, Afyon sucuğu adı altında satılan ürüne karıştırılanlar için "Bunları karıştırırsan nükleer başlıklı bomba olur" derken zehirlenme uyarısı yaptı.

Haber 09-12-22 09:49

Tartışma yaratan 'asgari ücret' sözleri! Geçen sene 41 kilo alınabiliyordu dedi ve ekledi: Çok artış yok ama düşmemiş

TBMM'deki bütçe görüşmeleri gergin geçti. AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli, görüşmelere ilişkin grubu adına TBMM Genel Kurulunda konuşma gerçekleştirdi. Canikli, asgari ücretin 1 sene önceki alım gücüyle bugünü karşılaştırarak, "Geçen yıl asgari ücretli 41 kilo dana kuşbaşı alabiliyordu, şimdi 42 kilo. Çok artış yok ama düşmemiş." ifadelerini kullandı. Canikli'nin sözlerine CHP sıralarından tepkiler geldi.

Haber 06-12-22 00:41

Fiyatlar arttıkça artıyor! Et ve süt ürünlerine zam

Et ve Süt Kurumu, kırmızı ve beyaz et ile süt ürünlerine zam yaptı. Yüzde 41'i bulan zam oranında dana kıyma 83 TL'den 89 TL'ye, dana kuşbaşı 92 TL'den 99 TL'ye yükseldi. Pirinç fiyatları da yılbaşından bu yana neredeyse 3 kat artarken vatandaşlar gıdada yaşanan fiyat artışlarına tepki gösterdi.

Finans 01-12-22 08:34

Sur Yapı Antalya’da teslimler hız kesmiyor

Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Sur Yapı Antalya’da teslimler hız kesmiyor. Dana önce 2 bin 500 konutun teslim edildiği projede, geçtiğimiz ay teslimine başlanan F parsel ile birlikte 1032 konut daha sahipleriyle buluşuyor. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, B ve C parsellerindeki konutları 2023’ün haziran ayı sonuna kadar teslim edeceklerini açıkladı.

Finans 18-11-22 14:51

Et ve Süt Kurumu duyurdu! Karkas et alım fiyatları artırıldı

Et ve Süt Kurumu (ESK), karkas et alım fiyatlarını artırdı. Kurumdan yapılan açıklamada, 'Piyasa regülasyon sorumluluğu çerçevesinde yapılan güncellemeye göre 1. kalite dana fiyatı 100 TL/Kg (Bakanlık desteklemesi dahil), 2. kalite 88 TL/Kg, 3. kalite 85 TL/Kg şeklinde, küçükbaş alım fiyatlarında da kuzu 94 TL/Kg, toklu 88 TL/Kg şeklinde artırılmıştır.' denildi

Finans 14-11-22 12:55

Profesörün muayenehanesine dana dili göndermişti! 10 yıl hapis istemiyle dava açıldı

Kendisini sosyal medyada operatör doktor olarak tanıtan şüpheli M.Y., Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Esin Şenol'u muayenehanesine dana dili göndererek tehdit etmişti. Şüpheli M.Y. hakkında iki suçtan 10 yıl hapis cezası talebiyle dava açıldı.

Haber 01-11-22 20:47

Yan etkileri çok çirkin! Her gün yerseniz başınıza geleceklere hazır olmalısınız

Kırmızı et tüketimi konusunda birçok görüş var. Dana eti, kuzu eti gibi et ürünleri satın alırken kendinizi frenlemeniz sağlığınız için iyi olabilir. Kırmızı etin sağlığa olan zararları son yıllarda sıklıkla gündeme geliyor. Kırmızı et, yüksek miktarda protein sağlıyor olsa bile sıklıkla tüketmeye değer mi? Sıklıkla tüketilen kırmızı et, sizi sağlığınızdan edebilir.

Haber 15-10-22 16:09