Daniel Coats Haberleri

Yeni James Bond kulisleri başladı! Eski James Bond Pierce Brosnan, Oppenheimer yıldızı Cillian Murphy'yi işaret etti

Eski James Bond yıldızı Pierce Brosnan, 2021 yılında rolünü Daniel Craig'e devretmesinin ardından ikonik casus karakteri için , Oppenheimer yıldızı Cillian Murphy'yi işaret etti. Oppenheimer yıldızı "Bence, bu rol için fazla yaşlıyım" açıklamasında bulundu.

Trend 2024-03-09 15:33:14

Rusya ve ABD arasında yeni kriz! Putin’i kızdıracak hamle bu kez Ekvador’dan geldi…

Güney Amerika ülkesi olan Ekvador’dan Rusya Devlet Başkanı Putin’i kızdıracak bir hamle geldi. Elindeki Rus teçhizatını ABD’ye devretme kararı alan Ekvador’a Rusya’dan tepkiler peş peşe gelirken izinsiz gerçekleştirilen bu hamlenin sözleşmelere aykırı olduğu belirtildi. Ekvador Devlet Başkanı Daniel Noboa ise ellerindeki Rus teçhizatlarını 'hurda' olarak nitelendirmişti. İşte detaylar…

Haber 2024-02-03 07:52:19

Kendisi 36, sevgilisi 27 yaşında! Ben bir şeker anneyim diyerek anlattı... Sevgilisine haftalık verdiği harçlık dudak çok konuşuldu

36 yaşındaki Kara Miller isimli bir kadın, 27 yaşındaki erkek arkadaşı Daniel ile 2019 yılının Temmuz ayındaki bir flört uygulaması üzerinden tanıştı. İkili kısa sürede ilişki yaşamaya başladı. Miller kendisini 'şeker anne' olarak tanımlarken sevgilisini mutlu etmek için ona her hafta 1000 sterlin (yaklaşık 38 bin TL) verdiğini söyledi.

Trend 2024-01-18 12:02:15

Taraftar Daniel Amartey'in o hatası sonrası fişini çekti! Tribünler ıslıkladı, sosyal medya linçledi Takımdan kovun!

Beşiktaş sahasında Alanyaspor ile karşı karşıya gelirken, ilk yarının son bölümüne girilirken karşılaşmanın 38. dakikasında konuk ekip Yusuf ile beraberliği yakaladı. Daniel Amartey'in büyük hatası nedeniyle yenen gol sonrası tribünler 29 yaşındaki oyuncuyu protesto ederken sosyal medyada da tepkiler vardı.

Spor 2023-12-21 21:08:14

SON DAKİKA | Bakan Yerlikaya duyurdu! Thomas Josef Kondrad, Jingking Peng ve Daniel Alexander Muller yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kafes-21 operasyonları kapsamında kırmızı bültenle aranan Thomas Josef Kondrad ve Jingking Peng ile difüzyon mesajıyla yakalama kararı bulunan Daniel Alexander Muller'in gözaltına alındığını duyurdu.

Haber 19-12-23 08:26

Böyle kurgu ne görüldü ne de duyuldu! Daha fazla izlenme için bilinçli uçak kazası yapan YouTuber'a ceza: 6 ay hapis cezası

30 yaşındaki Trevor Daniel Jacob isimli bir YouTuber, ABD'de geçirdiği uçak kazasının görüntülerini Aralık 2021'de YouTube'daki kanalında yayınlamıştı. İzlenme ve sponsorluk amacıyla kasıtlı olarak uçak kazası yaptığını itiraf eden Jacob, delilleri yok etmeye teşebbüsten altı ay hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 05-12-23 15:25

İsrail ordusundan Gazze'ye yeniden saldırıya hazırız mesajı

İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, Hamas ile varılan "insani aranın" uzatılmaması halinde abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılara yeniden başlamaya hazır olduklarını söyledi.

Haber 01-12-23 00:56

SON DAKİKA: Beşiktaş'tan can sıkan haber! Club Brugge maçına saatler kala sakatlık açıklaması geldi... Daniel Amartey hissettiği ağrılar nedeniyle kadrosuna çıkarıldı

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş'ta grubun 5. haftasında oynanacak olan Club Brugge maçı öncesi can sıkan bir gelişme yaşandı. Siyah-Beyazlılar'da yıldız isim artan ağrıları nedeniyle kadrodan çıkarıldı. İşte detaylar...

Spor 30-11-23 17:49

İsrail mülteci kampını vurdu: 100 kişi hayatını kaybetti

İsrail sivilleri vurmaya devam ediyor. Gazze'nin kuzeyindeki mülteci kampına yapılan saldırıda ilk belirlemelere göre 100 kişi hayatını kaybetti, 300 kişi de yaralandı. Gazze Sivil Savunma Müdürü Ahmed el-Kahlout yaptığı açıklamada, "Bu binalarda yüzlerce vatandaş yaşıyor. İşgal hava kuvvetleri bu bölgeyi ABD yapımı 6 bombayla yerle bir etti. Bu, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki son katliamı" dedi. İsrail ordu sözcüsü Daniel Hagari de İsrail’in Cibaliye Mülteci Kampı’nı vurduğunu doğruladı.

Haber 31-10-23 17:03

SON DAKİKA | ABD'den Gazze kararı! Orta Doğu'daki amfibi gemisi Doğu Akdeniz'e ilerliyor

İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, "Kara operasyonunu yavaş yavaş genişletiyoruz. Askerlerimizin hayatını garanti altına almak için elimizden geleni yapacağız" dedi. İsrail'in arasında okul ve hastanelerin olduğu birçok yeri vurmakla tehdit ettiği aktarıldı. Öte yandan ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, İsrail veya Gazze’ye asker gönderme planlarının olmadığını açıklarken, ABD'nin USS Bataan amfibi gemisini Doğu Akdeniz'e gönderme kararı aldığı ifade edildi.

Haber 30-10-23 10:59

Kassam Tugayları 50 İsrailli esirin öldüğünü duyurdu, İsrail ardından açıkladı: Shadi Barud öldürüldü

İsrail ve Filistin arasındaki çatışmasında 20. güne girildi. Çatışmalar devam ederken, Hamas’ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi’ndeki rehineler ile ilgili açıklama yaptı. Kassam Tugayları, İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırılarında şu ana kadar ellerindeki İsrailli esirlerden 50'sinin öldüğünü duyurdu. İsrail ordu sözcüsü Daniel Hagari de İsrail’in Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava saldırısında Hamas’ın İstihbarat Başkan Yardımcısı Shadi Barud’un öldürüldüğünü açıkladı.

Haber 26-10-23 18:14

İsrail katliamını artırıyor! Dünyaya duyurdu: 'Bir sonraki aşamaya geçeceğiz'

İsrail Gazze'ye yönelik saldırılarını devam ettirirken bir yandan da kara harekatına hazırlanıyor. Gazze'deki durum her geçen gün kötüye giderken İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari saldırıları durdurmayacaklarını ifade etti. Sözcü Hagari, "İsrail ordusu için en iyi koşullar altında ve siyasi iradenin kararı doğrultusunda bir sonraki aşamaya geçeceğiz" diye konuştu.

Haber 22-10-23 13:42

Şenol Güneş ile vedalaştı, istifası sonrası 'şükür' paylaşımı yaptı! Beşiktaş'ın yıldızı Daniel Amartey'in paylaşımı olay oldu

Beşiktaş'ta UEFA Konferans Ligi'nde 2-0'dan 3-2 kaybettiği mücadele sonrası istifa eden Şenol Güneş'in vedasının yankıları sürerken yıldız isimden dikkat çeken bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor 06-10-23 19:07

Tecavüze uğradığını sosyal medyadaki videolardan anladı! Gördüklerine inanamadı... Anında polise şikayet etti

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde bir partiye giden ismi açıklanmayan 17 yaşındaki genç kız ertesi gün sosyal medyada gördüğü bir video ile tecavüze uğradığını öğrendi. Genç kıza tecavüz eden Daniel Brown ve görüntüleri kaydederek sosyal medyadan paylaşan Ethan Eures isimli iki kişi tutuklandı.

Trend 04-10-23 10:26

Kan donduran olay! Evine zorla girdi... Komşusunun 6 yaşındaki oğlunu beyzbol sopasıyla döverek hastanelik etti

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletindeki Georgetown bölgesinde yaşayan 6 yaşındaki Jeremy isimli bir çocuk 39 yaşındaki komşusunun evlerine zorla girerek beyzbol sopasıyla darp etmesi sonucu hastanelik oldu. 39 yaşındaki komşu Daniel Logan gözaltına alırken küçük çocuğun komada olduğu belirtildi. Saldırının nedenine ilişkin olarak açıklama yapılmazken soruşturma devam ediyor.

Trend 21-09-23 15:13

Beşiktaş’ın, Brugge maçı kamp kadrosu açıklandı

Beşiktaş’ın, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ilk haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Club Brugge maçının kamp kadrosunu açıklandı. Kadroda Daniel Amartey ve Tayfur Bingöl yer almadı.

Spor 20-09-23 16:06

DSÖ'den Libya açıklaması! Korkunç tabloyu duyurdular: 9 bin kişi...

Libya'da Daniel fırtınası etkili olmuştu. Şu ana kadar 6 bin insanın hayatını kaybettiği felakette ülkede 3 günlük yas ilan edilmişti. Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) yaptığı açıklamada Libya'nın Derne kentinde halen 9 bin kişinin kayıp olduğunu duyurdu.

Haber 16-09-23 18:42

Libya'yı vuran fırtınadan sonra Sahra Çölü'nde göl oluştu! Görüntüler sosyal medyada gündem yarattı

Libya'nın doğusunda etkili olan Daniel Fırtınası binlerce kişinin hayatını kaybetmesine ve on binlerce kişinin ise kaybolmasına neden olurken fırtınanın etkisiyle oluşan sel felaketinin bilançosu her geçen gün artıyor. Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde ise fırtınanın ardından Sahra Çölü'nde oluşan küçük göller yer aldı.

Trend 16-09-23 08:48

Libya'da sel felaketi! Bilanço ağırlaşıyor: 3 binden fazla ölü, 7 bin kayıp... Cansız bedenler toplu defin için sokaklardan toplandı

Daniel Fırtınası Yunanistan'ın ardından Libya'yı vurdu ve şiddetli yıkıma neden oldu. Ülkede şiddetli yağış ve fırtınanın yol açtığı sel felaketinde bilanço ağırlaşıyor. Selden en çok etkilenen Libya'nın doğusundaki Derna kentinde ölenlerin sayısının en az 3.000 kişi olduğu belirtildi. Kayıp sayısı ise 10 bine ulaştı.

Trend 12-09-23 10:35

Daniel Kasırgası Libya'yı vurdu! Ölü sayısı 2 bini geçti

Daniel Kasırgası, Libya’yı vurdu. Libya'nın doğusundaki “hükümetin Başbakanı” Usame Hammad, "Derne'deki selde ölenlerin sayısı 2 bini geçiyor" dedi. Libya Başbakanı Dibeybe, selden zarar gören bölgeler için uluslararası yardım çağrısında bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da yaptığı açıklamada "Türkiye, Libya halkının yanındadır. AFAD'ımızın koordinasyonunda bu sabaha karşı Bingazi'ye iniş yapmak üzere 3 uçuş organize edilmiştir." ifadesini kullandı.

Haber 11-09-23 21:42

Yunanistan tarihinin en büyük sel felaketini yaşıyor! Askeri üs sular altında...

Yunanistan, tarihinin en büyük sel felaketi olan Daniel fırtınasının pençesinde. Fırtınada şu ana kadar 10 kişi yaşamını yitirirken, en az dört kişinin de kayıp olduğu bildirildi. ABD helikopter ve İHA'larının konuşlandığı Stefanovikio da selden nasibini aldı. Sular altında kalan askeri üste Yunan Kara Kuvvetleri'ne ait helikopterlerin de bulunduğu aktarıldı.

Haber 11-09-23 16:09

Dünyanın en büyük hapishanesinden böyle kaçmış... İngiltere'de casus krizi! Cezaevinden kaçan terör şüphelisi hakkında flaş iddia...

İngiltere'de hapishaneden kaçan terör şüphelisi 21 yaşındaki eski asker Daniel Abed Khalife, İran casusu olmakla suçlanıyor. Londra'daki hapishaneden dün kaçmayı başaran Khalife'nin, düşmanın işine yarayabilecek bilgileri toplamakla görevli olduğu iddia ediliyor.

Haber 07-09-23 17:03

İsviçre'den 'devletsiz' sayılan Afganlarla ilgili dikkat çeken karar! Özel pasaport verilecek: O karar dönüm noktası oldu

İsviçre, ülkesinde yaşayan, geçerli resmi belgesi olmayan ve artık "devletsiz" sayılan Afganlarla ilgili dikkat çeken bir karara imza attı. İsviçre, Afganlara özel bir İsviçre pasaportu alma hakkı tanıyacak. İsviçre Devlet Göç Sekreterliği (SEM) Sözcüsü Daniel Bach, bu pasaportu alan Afganların birçok ülkeye seyahat edebileceğini ifade etti.

Haber 24-08-23 22:41

DİNAMO KİEV BEŞİKTAŞ MAÇI! Dinamo Kiev Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ? İşte ilk 11'ler!

Dinamo Kiev Beşiktaş maçı canlı olarak ekrana geldi. Şenol Güneş'in çalıştırdığı siyah-beyazlı temsilcimiz, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında avantajlı skoru elde etmeyi başardı. Karşılaşmayı İngiliz hakem Darren England yönetti. England'ın yardımcılıklarını Simon Bennett ve Daniel Robathan üstlendi. Maçın dördüncü hakemi ise John Brooks oldu. Dinamo Kiev Beşiktaş maçı ekranı arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Dinamo Kiev Beşiktaş maçı ne zaman, kaçta?

Spor 24-08-23 22:32

Skandalı çıplak fotoğrafları ortaya çıkarttı! 15 yaşındaki öğrencisiyle karısının ilişkisini öğrendi... “Beni küçük düşürdü”

İngiltere’de öğretmenlik yapan Kandice Barber isimli bir kadının 2020 yılında 15 yaşındaki öğrencisiyle ilişkisi olduğunu ortaya çıkmıştı. Kadının öğrencisine gönderdiği çıplak fotoğrafların öğrenciler arasında yayılmasıyla ortaya çıkan yasak aşkta Barber’in eşi yıllar sonra sert konuştu. Mahkemede eşi ve öğrencisinin arasındaki mesajlaşmaların okunmasıyla büyük bir hayal kırıklığına uğradığını söyleyen Daniel, “Beni küçük düşürdü” dedi.

Trend 15-08-23 09:10

Son dakika: Beşiktaş'ta ayrılık resmen açıklandı! Romain Saiss...

Son dakika haberleri: Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Beşiktaş, transferde hareketli günler geçiriyor. Kadrosuna son olarak Jean Onana ve Daniel Amartey'i katan siyah - beyazlılarda flaş bir ayrılık yaşandı. Kara Kartal, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada savunma oyuncusu Romain Saiss'in Al-Sadd'a transfer olduğunu duyurdu. İşte detaylar...

Spor 24-07-23 12:04

Beşiktaş’ın Tirana maçı kadrosu belli oldu

Beşiktaş’ın, UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Arnavutluk ekibi Tirana ile oynayacağı maçın kadrosu belli oldu. Siyah-beyazlıların listesinde yeni transferler Daniel Amartey, Emrecan Bulut ve Jean Onana da yer aldı.

Spor 22-07-23 18:55

Son dakika: Beşiktaş'ta transferlerin ardı arkası kesilmiyor! Dünya ünlü futbolcu Ante Rebic için resmi teklif yapıldı...

Son dakika haberleri: Yeni sezona teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde hazırlanan Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Son olarak kadrosuna Jean Onana ve Daniel Amartey'i katan siyah - beyazlıların gündemine dünyaca ünlü bir isim geldi. Kara Kartal'ın Milan'da forma giyen Ante Rebic'e resmi teklif yaptığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 22-07-23 13:20

Beşiktaş'ın yeni gözdesi Daniel Amartey'in mevkisi ne? Daniel Amartey kimdir, kaç yaşında, nereli? Peş peşe paylaştılar!

Beşiktaş, Daniel Amartey'in transferini duyurdu. Yapılan açıklamanın ardından ünlü futbolcu ile ilgili aramalar sıklık kazandı. Birçok futbolsever Amartey ile ilgili gelişmeleri takip ediyor. Peki, Beşiktaş'ın yeni gözdesi Daniel Amartey'in mevkisi ne? Daniel Amartey kimdir, kaç yaşında, nereli? Peş peşe paylaştılar!

Spor 21-07-23 23:46

SON DAKİKA: Beşiktaş'tan peş peşe açıklamalar! Siyah-Beyazlılar Jean Onana ve Daniel Amartey transferinde mutlu sona ulaştı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, Jean Onana transferi için görüşmelere başlandığını duyururken, Daniel Amartey transferini de resmen açıkladı. İşte detaylar...

Spor 21-07-23 22:50

Son dakika: Beşiktaş'ın yeni transferi İstanbul'a geldi! İmzayı atıp, kampa katılacak...

Yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde sürdüren Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah - beyazlı kulübün transfer görüşmeleri yaptığı Ganalı defans oyuncusu Daniel Amartey, İstanbul'a ayak bastı.

Spor 21-07-23 09:41

Ölen annesinin sesini taklit ederek aylarca babasını dolandırdı! Tüm parayı kendi hesabına aktardı

İngiltere’nin Northamtonshire bölgesinde yaşayan Daniel Cuthbert isimli bir adam annesinin vefat etmesi üzerine tüm aile birikimini kendi hesabına aktarmak için babasını dolandırdı. Annesinin sesini taklit eden adam banka hesabında bulunan 56 bin sterlini (yaklaşık 1 milyon 918 bin TL) kendi hesabına aktardı.

Trend 15-07-23 14:17

12 yaşındaki çocuğu okuldan evine dönerken kaçırdı! Tecavüz ettikten sonra kolları ve ayaklarından yatağa bağlayarak öldürdü

Brezilya’nın Luziana kentinde yaşanan bir olay ülkede infial yarattı. 42 yaşındaki Daniel Moraes Bittar isimli bir adam ismi açıklanmayan 12 yaşındaki kız çocuğunu kaçırdı. Bilinci kapalı olan kız çocuğunu bezle kapattığı bir valizin içinde sürükleyerek evine götüren Bittar, 12 yaşındaki kıza tecavüz ettikten sonra öldürdü.

Trend 05-07-23 14:51

Boğulmak üzere olan komşularını kurtarmak için atladı! Ölümünü babası canlı canlı izledi

Yeni Zelanda'nın Auckland kentinde yaşayan iki çocuk babası Daniel Mark Miller isimli bir adam komşularını kurtarmak isterken kendi ölümünü saniye saniye kaydettiğinden habersizdi. Komşularını kurtarmak için kendisini bir anda sel sularının içine atan Miller, o anları sosyal medyadan gösterdi. Rögar kapağının açık olduğunu fark etmeyen adam canlı yayındayken kapağa düşerek hayatını kaybetti.

Trend 27-06-23 09:17

SON DAKİKA | İsviçre'nin Ankara Büyükelçisi, Dışişleri'ne çağrıldı

Son dakika: İsviçre'nin Ankara Büyükelçisi Jean Daniel Ruch, dün Zürih'te gerçekleşen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan eylemler nedeniyle Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.

Haber 15-06-23 15:00

Hapishanede yasak aşk skandalı! Evli gardiyanın mahkumla yaşadığı ilişki ifşa edildi... Ortalık bir anda karıştı

İngiltere’de bir hapishanede gardiyan olarak çalışan Roxanne Walker isimli bir kasının mahkumla ilişkisi ortaya çıktı. Evli hapishane memuru Walker kendisini “Daniel Carter’a aşık oldum” diyerek savundu. Walker hakkında görevi kötüye kullanma suçundan soruşturma başlatıldı.

Trend 02-06-23 07:42

Sevgilisinden ayrılmıştı! Lottie Moss bahçesinde keyif yaptı

Avustralyalı model Daniel Steel'den ayrıldığını geçtiğimiz günlerde duyuran model Lottie Moss ayrılık açısını evinde geçiriyor. Kate Moss'un kız kardeşi, bahçesinde güneşlenirken kıvrımlarını sergiledi.

Magazin 29-05-23 15:29

Pancu'nun Fenerbahçe deplasmanında giydiği eldivenler, Beşiktaş Müzesi'ne teslim edildi

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Daniel Pancu'nun 17 Nisan 2005 tarihinde siyah-beyazlı ekibin Fenerbahçe deplasmanında 4-3 kazandığı maçta giydiği eldivenler, Beşiktaş Müzesi'ne getirildi. İşte detaylar...

Spor 17-04-23 16:53

Daniel Craig'ten Türkiye'ye dev destek! Bir çağrısıyla bağış rekoru kırıldı!

7.7 ve 7.6'lık depremler sonrasında büyük bir yıkımın yaşandığı Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler için İngiliz oyuncu Daniel Craig, yaklaşık iki hafta önce yardım çağrısında bulunmuştu. İngiliz halkından destek beklediğini belirten oyuncunun çağrısı yanıtsız kalmadı.

Magazin 25-02-23 00:51

Yeni Harry Potter filmi ne zaman vizyona girecek, oyuncuları kimler? Daniel Radcliffe, Harry Potter efsanesiyle geri dönüyor!

Yeni Harry Potter filminin ne zaman vizyona gireceği basında yer alan haberlerin ardından merak konusu olurken, serinin fanları ünlü oyuncu Daniel Radcliffe'ın kadroda olup olmadığını öğrenmek için araştırma yapmaya başladı. J. K. Rowling'in kitabından uyarlanan efsane film serisine dair sosyal medyada ve basında yeni iddialar yer aldı. Peki, Yeni Harry Potter filmi ne zaman vizyona girecek? Yeni Harry Potter filminin oyuncuları kimler?

Trend 20-02-23 14:06

Spor camiasından yardımlar devam ediyor! Beşiktaş Yöneticisi Emre Kocadağ, Daniel Pancu'nun Kadıköy'de giydiği eldivenleri satın aldı! Bağış miktarı açıklandı...

Spor camiası, Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından adeta tek yürek oldu ve afet bölgesine göndermek üzere yardım tırlarını yola çıkardı. 6 Şubat'ta yaşanan felaket sonrasında adeta seferber olan spor kulüplerinin destekleri devam ediyor. Beşiktaş'ın eski futbolcusu Daniel Pancu da 2005 yılında Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe maçında giydiği kaleci eldivenlerini satışa çıkarmıştı. Siyah - beyazlı yönetici Emre Kocadağ, eldivenleri satın aldı.

Spor 10-02-23 08:02

Daniel Pancu, kaleye geçtiği Fenerbahçe maçındaki eldivenlerini depremzedeler için satıyor!

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük deprem sonrası Türkiye'nin dört bir yanından yardım tırları harekete geçerken, arama kurtarma çalışmaları da devam ediyor. Cumhuriyet tarihinde görülen en büyük felaketlerden biri olan depremlerin ardından spor camiası da duruma kayıtsız kalmadı ve yardımlarını en hızlı şekilde yönlendirmek için çalışmalarına başladı. Beşiktaş'ın eski futbolcusu Daniel Pancu da efsaneleştiği Fenerbahçe maçındaki eldivenlerini satışa çıkardı.

Spor 09-02-23 21:20

ALTIN için ralli zamanı! DİKKAT uzman isim uyardı: İşte 30 Ocak 2023 tam, yarım, çeyrek, cumhuriyet, gram ALTIN FİYATLARI...

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri Goldman Sachs Emtia Araştırma Başkan Yardımcısı Daniel Sharp tarafından yapılan açıklama sonrası vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altına yönelik konuşan Sharp uzun süreli bir ralli için koşulların oluştuğunu vurguladı. Sharp'ın açıklaması sonrası birçok kişi internette, "Tam, yarım, çeyrek, cumhuriyet, gram altın fiyatları ne kadar?" soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte 30 Ocak 2023 Pazartesi gününün güncel altın fiyatları..

Finans 30-01-23 13:56

Bir dönem Fenerbahçe'de oynayan 42 yaşındaki Güiza'nın yeni adresi şaşırttı! Son hali ise taraftarları üzdü...

2008 yılında Mallorca'dan Fenerbahçe'ye 14 milyon Euro bedelle transfer olan ve o dönem beklentilerin altında kalan Daniel Güiza futbol hayatına devam ediyor. Şimdilerde 42 yaşında olan veteran golcü, İspanya 5. Lig ekibi CD Rota'ya transfer oldu. Güiza'nın son hali ise taraftarları bir hayli üzdü.

Spor 19-01-23 16:20

Bir çıplaklık vakası daha! Arabasından inip sokak ortasında pantolonunu indirerek çırılçıplak basketbol oynadı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Houston şehrinde Daniel Velasco isimli bir adam karısının işe gitmek için evden çıktıktan kısa bir süre sonra ağlayarak geri geldiğini söyledi. Genç kadın sokak ortasında pantolonunu çıkartarak çırılçıplak basketbol oynayan adamı uyardığı için kendisini tehdit ettiğini kocasına anlattı. Olaya şahit olan kadın ve kocası durumu polise bildirdiklerini dile getirdi.

Trend 11-01-23 11:18

Gizemli ölüm! Cinsel bir oyun mu oynadılar? Flört uygulamasında tanıştığı üç kadınla buluştuğu gece yatağına bağlı halde ölü bulundu

Arjantin'de yaşayan Daniel Alfredo Rusticane, evinde bilekleri ve ayakları bağlı halde yüz üstü yatarken ölü bulundu. 60 yaşındaki adamın ölümcül bir kalp krizine kurban gittiği iddia edildi. Ancak evinin soyulduğu ve o gece bir flört uygulamasında tanıştığı 3 kadınla bir araya gelmiş olması ölümünün ardında başka şeyler olabileceğini akıllara getirdi. Rusticane'in ölümüyle ilgili araştırmaların hala devam ettiği bildirildi.

Trend 14-12-22 10:25

Beşiktaş'ın eski yıldızı Daniel Amokachi'nin son hali ağızları açık bıraktı! Karaboğa efsanesi görenleri şaşırttı

Beşiktaş'ta 1996-1999 yılları arasında forma giyen Nijeryalı eski futbolcu Daniel Amokachi'nin son hali görenleri şaşırttı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve sık sık paylaşımda bulunan 49 yaşındaki Amokachi, Nijerya maçlarını yorumlamaya devam ediyor. İşte yıllara yenik düşen Daniel Amokachi'nin son hali...

Spor 08-12-22 14:36

Son dakika: Muslera'nın başı belaya girdi! Gana - Uruguay maçı sonrasında hakemi itmişti...

Son dakika haberleri: 2022 FIFA Dünya Kupası'nda H Grubu'nun son maçında Uruguay ile Gana karşı karşıya gelmiş, Güney Amerika ekibi sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılmasına rağmen turnuvaya veda etmişti. Karşılaşmanın son anlarında bir pozisyonda penaltı bekleyen Uruguaylı futbolcular, maçın ardından hakem Daniel Siebert ve yardımcılarına yoğun itirazlarda bulunmuşlardı. Muslera, yardımcı hakeme çok sinirlenmiş ve itmişti. Tecrübeli kalecinin bu hareketi sonrasında başı belaya girdi.

Spor 05-12-22 18:54

Son dakika: Uruguay Dünya Kupası'ndan elendi, ortalık fena karıştı! Fernando Muslera sahaya daldı, hakemi itti!

Son dakika haberleri: 2022 FIFA Dünya Kupası H Grubu'nda Gana ile Uruguay karşı karşıya geldi. Uruguay, mücadeleden 2-0'lık üstünlükle ayrılmasına rağmen Güney Kore'nin Portekiz'i 2-1 mağlup etmesiyle birlikte turnuvaya veda etti. Güney Amerika ekibi; maç sonunda büyük bir üzüntü yaşarken, son düdüğün gelmesinin ardından ortalık karıştı. Uruguaylı futbolcular, hakem Daniel Siebert ve yardımcılarının etrafını sardı. O sırada Fernando Muslera, yardımcı hakemi soyunma odasına giderken itti.

Spor 02-12-22 20:56