Daniel Radcliffe Haberleri

Yeni Harry Potter filmi ne zaman vizyona girecek, oyuncuları kimler? Daniel Radcliffe, Harry Potter efsanesiyle geri dönüyor!

Yeni Harry Potter filminin ne zaman vizyona gireceği basında yer alan haberlerin ardından merak konusu olurken, serinin fanları ünlü oyuncu Daniel Radcliffe'ın kadroda olup olmadığını öğrenmek için araştırma yapmaya başladı. J. K. Rowling'in kitabından uyarlanan efsane film serisine dair sosyal medyada ve basında yeni iddialar yer aldı. Peki, Yeni Harry Potter filmi ne zaman vizyona girecek? Yeni Harry Potter filminin oyuncuları kimler?

Trend 20-02-2023 14:06

Harry Potter'ın yıldız ismi Daniel Radcliffe'in mücadele ettiği hastalığı: Ayakkabı bağlamak bile oldukça zorlayıcı

Dünya üzerinde çok çeşitli hastalıklar bulunuyor. Toplum bunların birçoğuna karşı farkındalık geliştirmiş değil. Diğer hastalıklara oranla daha az görülen hastalıklar ünlülerde meydana geldiğinde merak uyandırıyor. Küçük yaşta başrol oynadığı Harry Potter filminde yıldızı parlayan Daniel Radcliffe'in gündelik yaşamını zorlayan dispraksi hastalığı hayranların araştırdığı hastalıklar arasında yer aldı.

Haber 10-10-2022 10:22

Harry Potter’ın yıldız ismi Daniel Radcliffe rotasını yönetmenliğe çevirdi

J.K. Rowling’in kitabından uyarlanarak sinema perdesinde seyircisiyle buluşan Harry Potter serisi tüm dünyada izlenme rekorları kırmıştı. Sinema dünyasının kült yapımlarından biri olarak kabul edilen Harry Potter serisinin yıldızı Daniel Radcliffe, kendi yazdığı uzun metraj film senaryosunu yönetmek istediğini açıkladı.

Trend 06-04-2022 17:54

Harry Potter serisi devam edecek mi? Başrolü Daniel Radcliffe beklenen açıklamayı yaptı

Harry Potter serisi dünyanın en çok takip edilen filmlerin başında geliyor. 21 sene önce ilk filmi Harry Potter: Felsefe Taşı ile büyük bir hayran kitlesine kavuşmayı başaran yapımın yeninden başlayacağını yönelik olarak söylentiler dolaşıyordu. İddialara serinin başrol oyuncusu Daniel Radcliffe “Geri dönmek için çok erken” sözleriyle noktayı koydu.

Trend 21-03-2022 17:48

Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe Hakkındaki Haberler Mynet'te. Daniel Radcliffe Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Daniel Radcliffe, Hogwarts’a Dönüş (Return to Hogwarts) bölümü öncesinde samimi bir itiraf yaptı

Harry Potter serisinin 20. yılına özel olarak yayınlanacak Hogwarts’a Dönüş (Return to Hogwarts) bölümü öncesinde başrol oyuncusu Daniel Radcliffe samimi bir itirafta bulundu. Henüz 11 yaşındayken Harry Potter setine adım attığını dile getiren Radcliffe, "İlk öpücüğüm buradaki birine bağlı, ilk kız arkadaşlarım buradaydı. Her şey bir yerde Potter setinden çıkıyor" dedi.

Trend 29-12-2021 12:34

Harry Potter’ın 20. yıl dönümüne özel sürpriz program sevenlerini heyecanlandırdı

Warner Bros. Harry Potter'ın 20. yılını özel bir etkinlik ile kutlamaya hazırlanıyor. Hazırlanan beş günlük etkinlikte Harry Potter hayranları bir araya gelecek.

Trend 20-05-2021 12:30