Danimarka Haberleri Ve Son Dakika Danimarka Haberleri

Danimarka Haberleri Ve Son Dakika Danimarka Haberleri

Danimarka Krallığı ya da kısaca Danimarka, Avrupa’da bir İskandinav ülkesidir. En güneydeki İSkandinav ülkesi olan Danimarka’nın topraklarının çoğunluğu Jylland yarımadasındadır. Tek kara sınırı güneyde Almanya iledir. 8-11. yüzzyıllarda Vikinglerin hakim olduğu Danimarka’nın demografisini büyük çoğunlukla Danimarkalılar oluşturmaktadır. Resmi dili Danca olan ilkede bölgesel olarak Almanca, Gönlandca ve Faroece de konuşulmaktadır. 20219 tahmini nüfusu 5,8 milyon olan ülkenin para birimi Danimarka kronu (DKK), telefon kodu +45 ve internet alan adı .dk’dir.

Danimarka Haberleri

Dikkat! Damar yolu ile verilen serumda tespit edildi: Uzmanı, Artık yeniden düşünmemiz gerekiyor dedi

Adana Çukurova Üniversitesi ile Danimarka Roskilde Üniversitesi'nde görevli akademisyenler, ortak çalışma ile tıbbi tedavilerde kullanılan serumları inceledi. İncelemeyle 1 litrelik serumlarda 65 adet mikroplastik olduğu tespit edildi! Damar yolu ile verilen serumda mikroplastik çıkarken, Prof. Dr. Sedat Gündoğdu, "Plastiğin insanlar ve diğer canlılar ile bu kadar yakın temasta bulunması konusunu artık yeniden düşünmemiz gerekiyor" dedi, cam serum kullanımına dikkat çekti.

Haber 17-03-2024 11:47

52 yıllık hükümranlık sona erdi: Kraliçe tahttan çekildi

Danimarka'da Kraliçe 2. Margrethe, 52 yıllık saltanatının ardından tahttan çekildi. Kraliçe'nin amacının, oğlu Prens Frederik'e yol açmak olduğu öğrenildi.

Haber 14-01-2024 17:08

Danimarka'nın Süper Lig kulüplerinden Vejle Boldklub'un yeni sahibi Dr. Çağdaş Şenyürek oldu!

Danimarka'nın Süper Lig'inde mücadele eden Vejle Boldklub'un yeni sahibi Dr. Çağdaş Şenyürek oldu. Şenyürek yaptığı açıklamada "Futbol planlamasını yapacak profesyonel ekibimizle birlikte hazırız." dedi.

Spor 04-01-2024 15:30

Yılbaşı konuşmasında Danimarkalılara açıkladı! Kraliçe tahtı oğluna bıraktı

Danimarkalılar yeni yılı kutlarken, 52 yıldır tahtta bulunan Danimarka Kraliçesi 2. Margrethe'in açıklamasıyla büyük şaşkınlık yaşadı. Kraliçe 2. Margrethe yeni yıl konuşmasının sonunda tahttan çekildiğini ve oğlu Veliaht Prens Frederik'in kral olacağını açıkladı.

Haber 31-12-2023 21:33

Galatasaray'ı Devler Ligi dışına iten Kopenhag'ın hocası Jacob Neestrup'tan maç sonu olay sözler!

Şampiyonlar Ligi A Grubu son maçında Kopenhag ile karşılaşan temsilcimiz Galatasaray kritik mücadelede rakibine 1-0 mağlup olurken, yoluna Devler Ligi'ne veda etti. Karşılaşmanın ardından Danimarka ekibinin teknik direktörü Jacob Neestrup yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 13-12-2023 07:37

Kur'an-ı Kerim'e alçak saldırılarıyla biliniyordu! Momika İsveç'ten sınır dışı ediliyor

Son aylarda artan ve Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonlarıyla adını duyuran Iraklı Salwan Momika'nın İsveç'ten sınır dışı edilmesine karar verildi. 16 Nisan 2024'e kadar çalışma ve oturma izni olduğu belirtilen Momika'ya İsveç yeni bir izin vermeyeceğini açıkladı.

Haber 26-10-2023 20:04

Son Dakika: Danimarka'nın Ankara elçisi altıncı kez Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı!

Danimarka'da Kur'an-ı Kerim'e yönelik yapılan alçak saldırıların devam etmesi üzerine Danimarka'nın Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı altıncı kez Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.

Haber 24-08-2023 16:48

Son dakika: Danimarka'nın Ankara elçisi bir kez daha Dışişleri'ne çağrıldı

Son dakika haberi: Danirmarka'da Kur'an-ı Kerim'e yapılan alçak saldırıların devam etmesi üzerine Danimarka'nın Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı bir kez daha Dışişleri Bakanlığına çağrıldı.

Haber 23-08-2023 17:45

Danimarka’nın Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Bakanlığa çağrıldı

Danimarka'nın Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı, Kur'an-ı Kerim yakılması eylemlerine ülkesinde izin verilmesi nedeniyle Dışişleri Bakanlığına çağrılarak tepki gösterildi.

Haber 22-08-2023 18:51

Türkiye'den Kur'an-ı Kerim'e yapılan saldırılara karşı diplomatik hamle! Danimarka ve Hollanda'nın Ankara Büyükelçilik yetkilileri...

Özellikle İskandinav ülkelerinde son dönemde sıklıkla gerçekleşen Kur'an-ı Kerim'e yönelik provokatif eylemlere karşı Türkiye'den diplomatik hamle geldi.

Haber 21-08-2023 17:06

Alçak eylemlere bir yenisi daha eklendi! Kopenhag'da Kur'an-ı Kerim'e çirkin saldırı

Avrupa'da artarak devam eden islam düşmanlığı eylemlerine bir yenisi daha eklendi. Bu kez Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da Firoozeh Bazrafkan isimli bir sanatçı rendeyle Kur'an-ı Kerim'in sayfalarını parçaladı. Aşağılık eylemin görüntülerini paylaşan Bazrafkan, saldırıyı neden yaptığını da açıkladı.

Haber 06-08-2023 18:05

Danimarka'da Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim'e saldırı! Bu kez birden fazla şehirde yaşandı…

Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırılar sürerken bu sefer Türk bayrağına da saygısızlık yapıldı. Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da aşırı sağcı bir grubun, Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırıları devam ederken provokasyonlar ülkenin diğer şehirlerine de taşındı. Gruptan birinin küstah olay sırasında Türk bayrağının üzerine bastığı da görüldü.

Haber 05-08-2023 07:16

Danimarka'da provokasyon skandallarına bir yenisi daha eklendi! Ünlü basın organı 7 farklı Kur'an yakma provokasyonuna işaret etti...

İskandinav ülkelerinde hızla yükselişe geçen islamofobik hareketler, müslüman camia tarafından artık kabul edilebilir olmaktan çıkıyor. Kur'an yakma provokasyonları hakkında somut adımları bir türlü atmak istemeyen İskandinav ülkelerinin skandallarına bir yenisi daha eklendi. Danimarka'da ulusal basın organı Politiken, bugün 7 farklı provokasyonun daha fitilinin ateşleneceğini duyurdu...

Haber 31-07-2023 17:15

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Danimarka’da Kur'an-ı Kerim yakılmasına sert tepki

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Ordu'da STK temsilcileri ve iş insanlarıyla bir araya geldi. Kurtulmuş yaptığı açıklamada Danimarka'da Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırı ile ilgili “Bu suça ortak olanlar kendi sonlarını da hazırladıklarının farkında değiller” ifadelerini kullandı.

Haber 22-07-2023 15:02

Artık gelecek değil, bu bir gerçek Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen'den çarpıcı konuşma! Bir kısmı ChatGPT tarafından hazırlandı

Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen, kısmen yapay zeka sohbet robotu ChatGPT kullanılarak yazılan bir konuşma yaptı. Frederiksen, yapay zekanın yenilikçi yönlerini ve risklerini vurgulamak için parlamentoda yaptığı konuşmada ChatGPT'nin önemine dikkati çekerken, yapay zekanın yapabileceklerinin hem büyüleyici hem de korkutucu olduğunu söyledi. Frederiksen, "Yapay zeka artık gelecek değil, bu bir gerçek." diye konuştu.

Haber 02-06-2023 13:37

Yine Bali yine skandal görüntüler! Cinsel organını açıkta bırakarak motosiklete binen turist yakalandı

Endonezya’nın dünya genelindeki en turistik bölgelerinden biri olarak kabul edilen Bali’de Danimarkalı bir turistin hareketi gündem oldu. Bir motosikletin arkasında oturan Danimarkalı kadın cinsel organını göstererek oturdu. Cep telefonuyla kaydedilen anlar sosyal medyada ifşa edilirken göçmenlik dairesi yetkilileri tarafından Danimarkalı turist gözaltına alındı.

Trend 31-05-2023 14:07

Bir ülke bunu konuşuyor! Gizemli sarsıntının nedenini bulmak için çalışma başlattılar

Danimarka'nın Baltık Denizi'ndeki Bornholm Adası'nda bilim insanlarını şaşırtan gizemli sarsıntıların "bilinmeyen kaynaktan gelen akustik basınç dalgalarından" kaynaklandığı ileri sürülürken olaya ilişkin araştırmalar devam ediyor.

Haber 15-05-2023 19:41

Son dakika: Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağına çirkin saldırı! Danimarka'nın Ankara Büyükelçisi Dışişleri'ne çağrıldı

Son dakika haberine göre, Danimarka'da Kur'an-ı Kerim'e ve Türk bayrağına düzenlenen çirkin saldırının ardından Danimarka büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.

Haber 14-04-2023 19:05

SON DAKİKA | 'Şiddetle lanetliyoruz' Danimarka'da Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağına çirkin saldırıya Bakan Akar'dan sert tepki

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Danimarka'da Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağına yönelik çirkin saldırıya sert tepki gösterdi. Bakan Akar, "Bu küstah ve aşağılık saldırıyı gerçekleştiren insanlıktan çıkmış, kin ve nefretle kudurmuş mahlukları şiddetle lanetliyor; bu eylemlere duyarsız ve sessiz kalarak bu şarlatanlara göz yuman, cezasız bırakarak bunları adeta suça teşvik edenleri de suç ortakları olarak ilan ediyor ve kınıyoruz." dedi.

Haber 01-04-2023 10:00

Danimarka'daki skandala AK Parti'den tepki: Nefret suçlarının merkezi oldu

Danimarka'da öğleden sonra Türkiye'nin Kopenhag Büyükelçiliği önünde Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim'e çirkin saldırılar yapıldı. Skandal olayın ardından açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Danimarka, Ramazan ayında nefret suçlarının merkezi oldu. Kuranı Kerim’e ve Türk bayrağına yapılan saygısızlığın tekrarlanmasını lanetliyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 31-03-2023 22:42

SON DAKİKA | 'En güçlü şekilde lanetliyoruz' Danimarka'da Kur’an-ı Kerim’e ve Türk bayrağına çirkin saldırı! Bakanlıktan açıklama: Ramazan ayında tekrar...

Son dakika haberi: Danimarka'ya Kur'an-ı Kerim'e ve Türk bayrağına çirkin saldırıya ilişkin Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Bakanlıkça, nefret suçu en güçlü şekilde lanetlenirken "Aşağılık saldırıyı en güçlü şekilde kınadığımız ve protesto ettiğimiz Danimarka Büyükelçisine iletilmiştir" denildi.

Haber 31-03-2023 18:10

Kazakistan Danimarka'yı 13 dakikada bulduğu gollerle 3-2 mağlup etmeyi başardı!

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri grup mücadelesinde Kazakistan, sahasında Danimarka'yı konuk etti. Ev sahibi ekip ilk yarısını 2-0 geride kapattığı mücadeleden son bölümde bulduğu gollerle 3-2 galibiyetle ayrılmayı başardı. İşte detaylar...

Spor 26-03-2023 20:42

Danimarka'da Kur'an-ı Kerim'e ve Türk bayrağına çirkin saldırı! AK Parti'den sert tepki geldi

Danimarka'da dün Kur'an-ı Kerim'e ve Türk bayrağına karşı yapılan saldırıya AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten sert tepki geldi. Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Danimarka'da İslam düşmanı faşist bir grup tarafından kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'e ve şanlı Türk bayrağına karşı yapılan saldırıyı ve provokasyonu lanetliyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 25-03-2023 18:36

Danimarka'da Kur’an-ı Kerim’e ve Türk bayrağına çirkin saldırı! Dışişleri Bakanlığı: Saldırıyı en güçlü şekilde lanetliyoruz

Son dakika: Dışişleri Bakanlığı, Danimarka'da Kur’an-ı Kerim’e ve Türk bayrağına yönelik çirkin saldırıyla ilgili açıklama yaptı. Bakanlık yaptığı açıklamada 'Aşağılık saldırıyı en güçlü şekilde lanetliyoruz' ifadelerine yer verdi.

Haber 25-03-2023 14:10

Danimarka'dan TikTok kararı! Savunma Bakanlığından yasak geldi

Danimarka Savunma Bakanlığı, siber güvenlik tedbirleri kapsamında çalışanlarına resmi hizmette kullanılan cihazlarda Çinli sosyal medya platformu TikTok'u kullanmasına yasak getirdi.

Haber 06-03-2023 19:33

İsveç ve Danimarka'daki skandal sonrası harekete geçtiler: Finlandiya'da Kur'an-ı Kerim yakılmasına izin verilmeyecek

İsveç ve Danimarka'da Kur'an-ı Kerim'in yakılma skandalı sonrası Finlandiya'dan dikkat çeken bir hamle geldi. Finlandiya basınında çıkan haberlere göre, polis ülkede Kur'an-ı Kerim yakılmasına izin vermeyecek. Finlandiya'nın kararı sonrası ise Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan ilk yorum geldi. Öte yandan İsveç ve Danimarka'daki skandallar zincirine Türkiye'den sert tepki gelmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuyla ilgili yaptığı bir açıklamada İsveç'in NATO üyeliğine kapıyı kapamıştı.

Haber 30-01-2023 21:23

SON DAKİKA | 'İslam düşmanı şarlatan' İsveç'ten sonra bu kez de Danimarka'da! Paludan'dan skandal Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonu

Son dakika haberi: Rasmus Paludan, Danimarka'da bir caminin karşısında polis koruması altında Kur'an-ı Kerim yakarak yeni bir provokasyonda bulundu. Yine bir skandal harekete imza atan Paludan'ın cuma namazından çıkan Müslümanlara bakarak, elinde Hazreti Muhammed'e hakaret içeren bir materyal sallayıp dikkat çekmeye çalıştığı da öğrenildi. Dışişleri Bakanlığından da çok sert tepki geldi. Paludan, İsveç'te Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakmıştı.

Haber 27-01-2023 16:05

SON DAKİKA | Bu kez de Danimarka! Kur'an-ı Kerim'e saldırıya izin... Danimarka'nın Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı

Son dakika haberi: İsveç'te yapılan Kur'an-ı Kerim provokasyonunun ardından bu kez de Danimarka'da Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırı eylemine izin verildiği öğrenildi. Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin Kopenhag Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim’e karşı saldırı içeren bir eyleme izin verilmesi nedeniyle Danimarka'nın Ankara Büyükelçisini çağırdı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 27-01-2023 14:27

Danimarka’yı ziyaret eden Türk o detayı görünce şoke oldu! “Danimarkalılar çocuklarını neden sokakta bırakıyorlar?”

Danimarka’nın Kopenhang kentini ziyaret eden ‘Ahmet Aydeniz’ isimli bir sosyal medya kullanıcısı seyahati sırasında fark ettiği ilginç bir detayı anlattı. Anne ve babaların bir mağazaya ya da kafeye girmeden önce çocuklarının bebek arabalarının içinde sokak bıraktıklarını gören adam bu anları sosyal medyadan paylaştı.

Trend 03-01-2023 08:12

Danimarka’da kuş gribi alarmı: On binlerce tavuk itlaf edilecek

Danimarka'da bir çiftlikte kuş gribi virüsü (H5N8) tespit edilmesinin ardından Veterinerlik ve Gıda İdaresi (DVFA) alarma geçti. 50 bin tavuğun itlaf edilmesi kararı alınırken, bölgede kümes hayvanlarının çiftliklerden çıkarılması da yasaklandı.

Haber 02-01-2023 23:15

Diş tedavisi için Danimarka'dan gelmişlerdi! Kabusu yaşadılar: Ağzını bile kapatamıyor!

Danimarka'da pahalı olduğunu için İstanbul'a diş tedavisi için gelen ikizler Alicia ve Melissa, ilk gittikleri klinikte aradıklarını bulamayınca, başka bir yer arayışına geçti. Suriyelilere ait ve kaçak olduğunu belirttikleri ikinci klinikte iddiaya göre ikizlerin çene yapıları bozuldu. Yaşadıklarına isyan eden Alicia Nicolajsen "Yemek yiyemedik, 8 kilo kaybettik. Kız kardeşim ağzını bile kapatamıyor." diye konuştu.

Haber 25-12-2022 11:45

Avrupa ülkesinden dikkat çeken karar! Savunma harcamaları için resmi tatili iptal edecekler

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası Avrupa ülkeleri savunma harcamalarına yöneldi. İskandinav ülkesi Danimarka'da 11 resmi tatilden birinin, savunma harcamaları için iptal edileceği öğrenildi. Öte yandan söz konusu karar ülkedeki din adamlarından büyük tepki aldı.

Haber 16-12-2022 01:32

Bebeğinin sokakta tek başına uyumasına izin veren kadın eleştirilerin hedefi oldu! Hemşireler bu yöntemi destekliyor

Bebeklerin sağlığı ve güvenliğini korumak oldukça zor olabiliyor. Bu konuda bazı ebeveynler oldukça sıkı kurallara sahipken bazıları çok daha rahat davranıyor. Danimarka'da bebeğini sokakta tek başına uyumaya bıraktığını paylaşan bir kadın TikTok'ta viral haline gelerek birçok eleştirinin hedef kaynağı oldu.

Kadin 09-12-2022 14:00

Dünya Kupası'nda akıllara durgunluk veren pozisyon! Trabzonspor'un eski golcüsü öyle bir golü harcadı ki...

Tunus ile karşı karşıya gelen Danimarka'da Cornelius, kaleye 1 metre uzaklıktan topu kafasıyla direğe nişanladı. Kaçan bu golün ardından Danimarkalı taraftarlar sosyal medyada Cornelius'a büyük tepki gösterdi.

Spor 22-11-2022 18:03

Christian Eriksen geri döndü, Danimarka sahadan beraberlikle ayrıldı! Dünya Kupası'nda 3. gün heyecanı devam etti...

Dünya Kupası'nda heyecan fırtınası kaldığı yerden devam etti. Danimarka ile Tunus'un karşı karşıya geldiği mücadelede gol sesi çıkmadı. Trabzonspor'un eski golcüsü Andreas Cornelius'un inanılmaz bir golden yararlanamadığı maç 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Spor 22-11-2022 18:00

Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen istifa etti

Danimarka'da genel seçimlerin galibi olan Başbakan Mette Frederiksen, istifasını Kraliçe'ye sunduğunu ve geniş katılımlı bir hükümet kurmak üzere çalışmalara başlayacağını söyledi.

Haber 02-11-2022 14:49

Danimarka Başbakanı Frederiksen istifa etti

Danimarka’da genel seçimlerin galibi olan Başbakan Mette Frederiksen, istifasını Kraliçe’ye sunduğunu ve geniş katılımlı bir hükümet kurmak üzere çalışmalara başlayacağını söyledi.

Haber 02-11-2022 14:44

Danimarka’da sandık çıkış anketlerine göre seçimin kazananı belirsiz

Parlamento seçimlerinin yapıldığı Danimarka’da sandık çıkış anketleri seçimin net bir kazananı olmadığını gösteriyor.

Haber 02-11-2022 07:11

Türkiye 16 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, Danimarka'ya 4-1 yenildi

Türkiye 16 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, Danimarka'ya 4-1 yenildi

Yurthaber 18-10-2022 16:22

Danimarka Kraliyet Ailesi'nde yasak aşk iddiası

Danimarka Kraliçesi 2. Margrethe'in oğluyla çocuklarından kraliyet unvanlarını alması ve Prens Joachim’in Fransa dışında yaşıyor olmasının nedeninin yasak aşk olduğu iddia edildi.

Magazin 08-10-2022 15:50

Danimarka'ya Dünya Kupası öncesi skandal karar! Katar Emiri açıkladı...

Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası öncesi skandal bir karar verildi. Danimarka'nın taraftar grubuyla ilgili Katar Emiri'nin talimatıyla yasaklanma geldi. Dünya Kupası'nda ülkelerini desteklemek için yer almak isteyen Danimarka'nın kadın taraftar grubuna ülkeye giriş yasağı verildi.

Spor 05-10-2022 17:51

Kuzey Akım'daki gaz sızıntısı Danimarka'nın yıllık karbon emisyonunun üçte birine eşdeğer

Kuzey Akım'daki gaz sızıntısı Danimarka'nın yıllık karbon emisyonunun üçte birine eşdeğer

Yurthaber 28-09-2022 20:02

A Mili Futbol Takımı Danimarka'ya gitti

UEFA Uluslar Ligi'nde son maçında deplasmanda Faroe Adaları ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı, Danimarka'ya gitti.

Spor 23-09-2022 15:53

Avrupa'nın en kıdemli taht sahibi, Danimarka Kraliçesi 2. Margrethe oldu

Avrupa'nın en kıdemli taht sahibi, Danimarka Kraliçesi 2. Margrethe oldu

Yurthaber 09-09-2022 19:58

Trabzonspor, Danimarka'dan döndü

Ajax'a transfer süreci tamamlanma aşamasında olan Ahmetcan Kaplan, kafileyle dönmeyerek Hollanda'ya geçti

Yurthaber 17-08-2022 18:06

Kopenhag Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Kopenhag Trabzonspor şifresiz mi?

Kopenhag Trabzonspor maçı, Karadeniz ekibi için büyük öneme sahip. Temsilcimiz Trabzonspor, Danimarka ekibi Kopenhag ile ilk kez karşı karşıya gelecek. Fırtına, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Parken Stadı'nda oynanacak maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Peki "Kopenhag Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?", "Kopenhag Trabzonspor şifresiz mi?" İşte detaylar...

Spor 16-08-2022 15:21

Kopenhag Trabzonspor Şampiyonlar Ligi play-off turu maçı saat kaçta, hangi kanalda? Kopenhag Trabzonspor maçı canlı izle!

Kopenhag Trabzonspor Şampiyonlar Ligi play-off turu maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Temsilcimiz Trabzonspor, Danimarka ekibi Kopenhag ile ilk defa karşı karşıya gelecek. Merakla beklenen karşılaşma Parken Stadı'nda oynanacak. Maçı hakem Michael Oliver yönetecek. Futbolseverler "Kopenhag Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?" sorusunun yanıtını öğrenmek için internette araştırma yapıyor. İşte Kopenhag Trabzonspor maçı canlı yayın bilgisi...

Spor 16-08-2022 15:13

Danimarka’da dans eden gençlerin arasına katılan yaşlı kadının dansı olay oldu! Sosyal medya onu konuşuyor

Danimarka’nın başkenti Kopenhang’ın Norrebbo bölgesinde sokak ortasında dans eden gençlerin arasına katılan yaşlı bir kadının dansı sosyal medyanın gündemine yerleşti. Hiçbir şey demeden bir anda gençlerin arasına katılan kadın dansıyla herkesi büyüledi. O anlar kameralara yansıdı.

Trend 13-08-2022 16:06

Danimarka ile Türkiye arasında geçen yarım asırlık ömür

Konya'nın bir köyünde ilkokulu bitirdikten sonra babasını kaybeden ve 18 yaşında gittiği Danimarka'da azmiyle yeminli tercüman olan, kazandığı güvenle belediye meclis üyeliği de yaparak 24 yıl gurbetçilerin hakkını savunan 71 yaşındaki Ömer Kuşçu, memleketine her yaz geliyor - Kuşçu: - "Memleket sevdalısı olduğumuz için buradan da kopmadık, kopmayız da. Güzel memleketimizin 1 ay da olsa tadını çıkarmaya çalışıyoruz. Şimdiye kadar her sene geldim"

Yurthaber 06-08-2022 11:15