Danyal Gozcu Haberleri

YARGI 76. BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLE! Kanal D Yargı dizisi yeni bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti!

Yargı yeni bölüm canlı izleme ekranı diziseverler tarafından araştırılmaya başladı. Oyuncuları arasında Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat ve Cezmi Baskın gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Yargı dizisi her pazar akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Reyting rekortmeni dizinin bu akşam 76. bölümü ekranlara gelecek. Peki, Yargı dizisi yeni bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 2023-12-17 19:46:33

Yargı Ilgaz öldü mü, neden ayrıldı? Yargı sezon finali ne zaman? Ay Yapım açıkladı!

Yargı dizisi pazar akşamları büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Kullanıcılar 'Yargı bitiyor mu?, Yargı Ilgaz öldü mü, Ilgaz neden ayrıldı?' gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. Dizi, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Uğur Aslan ve Hüseyin Avni Danyal gibi güçlü oyuncuları kadrosunda bulunduruyor. Heyecan yaratan yeni bölüm tanıtımının ardından gözler dizinin finaline çevrildi. Peki, Yargı Ilgaz öldü mü, neden ayrıldı? Yargı sezon finali ne zaman?

Magazin 2023-05-21 18:43:09

Yargı Ilgaz öldü mü, yaşıyor mu? Kanal D Yargı 63. bölüm sezon finali ile Kaan Urgancıoğlu diziden ayrıldı mı? Nefes kesen sezon finali!

Yargı Ilgaz öldü mü? Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Aslan ve Hüseyin Avni Danyal gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizinin sezon finali sonrası bu sorunun yanıtı merak konusu oldu. Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi 63. bölümü ile ekrana geldi. Peki, Yargı Ilgaz öldü mü, yaşıyor mu? Kanal D Yargı 63. bölüm sezon finali ile Kaan Urgancıoğlu diziden ayrıldı mı?

Magazin 2023-05-08 07:30:22

Yargı dizisi final mi yapıyor? Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'li Yargı dizisi ne zaman bitecek? İzleyiciyi şoke eden final iddiası!

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı'nın final yapacağı iddia edildi. Basında yer alan haberler ile sosyal medyada yapılan paylaşımlar sonrası birçok kişi arama motorlarında 'Yargı final mi yapıyor?, Yargı dizisi 3. sezon olacak mı?' gibi soru ve konu başlıklarını araştırıyor. Dizi, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Uğur Aslan ve Hüseyin Avni Danyal gibi güçlü oyuncuları kadrosunda bulunduruyor. Peki Yargı dizisi final mi yapıyor? Yargı ne zaman bitecek? İşte konuya ilişkin detaylar...

Magazin 2023-02-27 08:24:44

Isırılarak kopan kulağını martı alıp götürmüştü! Alman vatandaşlığı iddiası dikkat çekti... 150 bin TL tazminat talebimiz olacak

İstanbul'da Büyükada'da meydana gelen olayda yaşananlar herkesi hayretler içinde bırakmıştı. İddiaya göre iskele yakınlarında Danyal Tolgahan Alpaslan Seyrek, kız arkadaşına şiddet uyguluyordu. Eyüp Çelik ise şiddete uğrayan kadını kurtarmak aracıyla aralarına girdi. Arbede sırasında Çelik'in kulağı koptu, kopan kulak parçasını ise bir martı alıp götürdü. Olaydan 6 yıl sonra, bugün duruşma görüldü. 150 bin TL tazminat istenen olayda Alman vatandaşlığı iddiası dikkat çekti.

Haber 13-10-22 16:47

Yargı 2. sezon ne zaman? Yargı 2. sezon hangi tarihte yayınlanacak?

Yargı dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı; Uğur Polat ve Hüseyin Avni Danyal gibi usta oyuncuları kadrosunda barındıran son dönemin popüler yapımının fanları internette araştırma yapmaya başladı. Birçok kişi arama motorlarında "Yargı 2. sezon ne zaman?", "Yargı 2. sezon hangi tarihte yayınlanacak?" soru ve konu başlıklarını sorguluyor. Detaylar haberimizde...

Magazin 16-08-22 15:05

Yargı'nın Derya'sı Şükran Ovalı estetik harikası çıktı! Eski halini gören gözlerine inanamadı! ''Paran varsa güzelsin''

Kadrosunda Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Uğur Polat, Uğur Aslan, Hüseyin Avni Danyal gibi isimlerin yer aldığı Yargı dizisi, Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni yapımlarından arasında yer alıyor. Yargı'nın yönetmenliğini Ali Bilgin, senaristliğini ise Sema Ergenekon üstleniyor. Yargı dizisine Savcı Derya karakteriyle dahil olan ünlü oyuncu Şükran Ovalı'nın estetiksiz halini görenler şaşıp kaldı.

Magazin 20-02-22 13:18

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in kardeşi Huri Deniz'den tatil pozu! Dekoltesi dikkat çekti

Kadrosunda Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Aslan, Mehmet Yılmaz Ak ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimlerin yer aldığı Yargı dizisi, Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni yapımları arasında yer alıyor. Dizide hayat verdiği 'Ceylin' karakteriyle adından söz ettiren toplayan Pınar Deniz, kameralar ardındaki yaşamıyla da merak uyandırıyor. Pınar Deniz'in gözlerden uzak bir yaşam süren kardeşi Huri Deniz, sırt dekolteli tatil pozuyla beğeni topladı.

Magazin 16-02-22 11:43

Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'nun eski sevgilisi bakın kimmiş! Uluorta darp ettiği iddia edilmişti

Kadrosunda Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Uğur Aslan, Hüseyin Avni Danyal, Mehmet Yılmaz Ak gibi isimlerin yer aldığı Yargı dizisi, ilk bölümünden itibaren Kanal D ekranlarının iddialı yapımları arasında girdi. Yargı'nın yönetmenliğini Ali Bilgin, senaristliğini ise Sema Ergenekon üstleniyor. Dizide 'Ilgaz' karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu hakkında şaşırtan bir detay ortaya çıktı.

Magazin 13-02-22 13:02

Yargı'nın güzeller güzeli Ceylin'i Pınar Deniz ışıltılı elbisesiyle göz kamaştırdı! ''Yap numaranı 2022!''

Kadrosunda Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Mehmet Yılmaz Ak, Uğur Aslan gibi isimlerin yer aldığı Yargı dizisi, Kanal D ekranlarının iddialı yapımları arasında yer alıyor. Dizide hayat verdiği 'Ceylin' karakteriyle ününe ün katan güzel oyuncu Pınar Deniz, ışıltılı elbisesiyle göz kamaştırdı.

Magazin 31-12-21 09:04

Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'nun eski mesleği bakın neymiş! Duyan şaştı kaldı

Kadrosunda Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal gibi isimlerin yer aldığı Yargı dizisi, her pazar seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizide canlandırdığı 'Ilgaz' karakteriyle takdir toplayan yakışıklı oyuncu Kaan Urgancıoğlu'nun hayatı hakkında şaşırtan bir detay ortaya çıktı.

Magazin 25-12-21 13:24

Yargı'nın Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak 14 yaş küçük sevgilisiyle aşk pozunu paylaştı!

Kadrosunda Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Aslan gibi isimlerin yer aldığı Yargı dizisinde hayat verdiği 'Pars' karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, 14 yaş küçük sevgilisi Nazlı Çetin ile karın keyfini çıkardı.

Magazin 23-12-21 09:03

Yargı dizisinin Metin'i Hüseyin Avni Danyal'ın 7 yaşındakini kızını gören şaşıp kalıyor!

Yargı dizisinde hayat verdiği 'Metin' karakteriyle adından söz ettiren başarılı oyuncu Hüseyin Avni Danyal, 7 yaşındaki kızı Deniz ile verdiği pozlarla görenleri şaşırtıyor.

Magazin 15-10-21 12:52

Yargı dizisi 3. bölümde neler oldu? Ilgaz'dan büyük acı yaşayan Ceylan'a destek: Hayatımda gördüğüm en güçlü kadınsın

Kanal D'nin dizisi Yargı 3. bölümüyle ekrana geldi. Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal ve Uğur Polat'ın başrollerde oynadığı Yargı'nın son bölümünde, artık acısına katlanamayan Ceylan'a Ilgaz büyük destek oldu. Acısını anlatmaya başladığında sinirlerine hakim olamayan Ceylan gözyaşlarına boğuldu. Ilgaz "Hayatımda gördüğüm en güçlü kadınsın" sözleriyle Ceylan'ı teselli etmeye çalıştı.

Magazin 04-10-21 02:24

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Tufan Reis’i Hüseyin Avni Danyal diziden ayrıldı! İşte yeni projesi

Atv ekranların sevilen yapımı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin hayranları peş peşe gelen ayrılık haberleriyle üzülmeye devam ediyor. Dizideki yaprak dökümüne önemli bir isim daha katıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Tufan Reis’i Hüseyin Avni Danyal diziye veda etti. Usta aktör yeni bir diziyle el sıkıştı.

Magazin 06-08-21 21:25

Ünlüler orman yangınları için çağrıda bulundu

Orman yangınlarına karşı toplumsal farkındalık yaratmak için çalışmalar yürüten Orman Genel Müdürlüğü’nün (OGM) bu mücadelesine bir destek de ünlü simalardan geldi. Usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal ve Kenan İmirzalıoğlu, şarkıcı Mustafa Ceceli ve internet fenomeni Türk şef CZN Burak sosyal medya aracılığıyla yayınladıkları videolarla orman yangınlarına dikkat çektiler.

Magazin 27-07-21 14:12

Şahsiyet'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı! İşte Şahsiyet dizisi yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

Ücretli dijital dizi ve film platformu olan Puhu TV’de yayın hayatına başlayan ödüllü yapım Şahsiyet, ilk kez Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Yönetmenliğini Onur Saylak’ın üstelendiği Şahsiyet dizisinin senaryosunu ise başarılı yazar Hakan Günday yazmıştı. Şahsiyet dizisinin başrollerinde ise Haluk Bilginer, Müjde Ar, Cansu Dere, Metin Akdülger ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimler yer alıyor. Show TV’de ekrana gelecek olan Şahsiyet dizisinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı!

Magazin 29-06-21 11:18

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon final tarihi belli oldu | EDHO ne zaman final yapıyor?

Başrollerinde Oktay Kaynarca’nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde, Yunus Emre Yıldırımer, Sanem Çelik, Hüseyin Avni Danyal ve Ali Sürmeli gibi isimlerde yer alıyor. EDHO’nun oyuncu kadrosuna son olarak dahil olan usta oyuncu Ali İpin, yepyeni bir rol ile izleyici karşısına çıkıyor. Yaz sezonuna girilmesi ile beraber birçok dizi sezon finali veya final kararı alarak izleyiciye veda ediyor. Sezon finali yapan diziler arasına katılan EDHO, Haziran ayında izleyicilere veda ediyor.

Haber 16-04-21 11:21

Halil Adak: Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz

Kayseri Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Antrenörü Halil Adak, "Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.Masa Tenisi branşında Kayseri’yi Süper Lig’de temsil eden Kocasinan Belediyespor, Avrupa kupalarında mücadeleye etmeye hak kazananKayseri Gençlik Spor Müdürlüğü ve Kocasinan Belediyespor Masa Tenisi Antrenörü Halil Adak, "Liglerin sonlandırılmasıyla birlikte sadece kendi alt yapımızdaki sporculardan kurulu Kocasinan Belediyespor Kulübü A takımımız 2019-2020 Danyal Çiper sezonu Bayanlar Süper Ligini 4.olarak tamamlayarak önümüzdeki sezon yapılacak olan Europe Cup turnuvasına katılmaya hak kazandı.

Yurthaber 01-07-20 13:20

Büyükşehir’in Kadın Masa Tenisçileri 2. Lig’de

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kadın Masa Tenisi Takımı, Federasyon tarafından alınan kararla 2019-2020 Danyal Çiper Sezonunda 1.Devre ve Play-Off puan sıralamaları göz önüne alınarak üst lige yükselmeyi hak eden takımlar arasında yerini aldı.İlki Antalya’da ikinci etabı İzmir’de yapılan 3.

Yurthaber 29-06-20 14:46

Kocasinan’ın Masa Tenisi B Takımı namağlup lider

Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi B Takımı, Korona virüs (Covid-19) nedeniyle liglerin mevcut haliyle tescil edilmesiyle birlikte 2019-2020 Danyal Çiper Sezonu’nda oynadığı 13 maçın 13’ünü de kazanarak, namağlup olarak lider tamamladı.

Yurthaber 24-06-20 12:19

Mezitli’ye özel tasarım yeni bir çocuk gündüz bakım evi yapılacak

Necip Tüyeni Çocuk Gündüz Bakım Evi için Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve hayırsever Danyal Kubin arasında protokol imzalandı.

Yurthaber 09-06-20 15:02

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan kötü haber! EDHO sezon finali yapacak

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, geçtiğimiz hafta sete çıkmıştı. Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldıremer, Ozan Akbaba, Sanem Çelik, Burak Sergen, Hüseyin Avni Danyal gibi isimleri kadrosunda buluşturan dizinin 5.sezonu için karar alındığı iddia edildi.

Magazin 20-04-20 11:23

Büyükşehir’in masa tenisçilerinde hedef 2. Lig

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kadın Masa Tenisi Takımı, 2019-2020 Danyal Çiper Sezonu Türkiye 3.

Yurthaber 04-03-20 16:01

AB Oda Orkestrası üyeleri, Tarsus'un kültür elçisi oldu

10. Uluslararası Şefika Kutluer Festivali kapsamında, Mersin'in Tarsus ilçesindeki St. Paul Anıt Müzesi'nde konser veren orkestra üyeleri, etkilendikleri ilçenin 10 bin yıllık tarihini, kültürel değerlerini ülkelerinde tanıtacak - Sanatçı Şefika Kutluer: - "Danyal Peygamber'in yeni bulunan mezarı ve diğer tarihi değerler, onlar için son derece sürpriz oldu" - Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan: - "Tek isteğimiz, böylesine buram buram tarih kokan Tarsus'un bütünüyle UNESCO'nun Dünya Mirası Listesi'ne alınması"

Magazin 28-12-19 11:12

GRAFİKLİ - Komedinin hüzünlü yüzü: Erdal Tosun

Başarılı oyunculuğu, replikleri ve oynadığı "İri Hikmet", "Hidayet", "Ekmekçi Danyal", "Eyvah Necdet" ve "Spartaküs Vedat" karakteriyle hatırlanan oyuncu ve seslendirme sanatçısı Tosun vefatının üçüncü yılında anılıyor

Magazin 29-11-19 12:13

Tarsus’ta Sürü Yönetimi Çobanlık Kursu

Tarsus Ziraat Odasınca ’Sürü Yönetimi Çobanlık Kursu’ düzenlendi.Tarsus Ziraat Odasındaki seminere Tarsus Tarım ve Orman ilçe Müdürü Hayri Erdoğan, Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı, Tarsus Süt Üreticileri Birliği Başkanı Danyal Avşar, Tarsus Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Gürsoy ile çok sayıda çoban katıldı.Çukurova Üniversitesi Zooteknik Bölümü Hayvan Yetiştirme Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.

Yurthaber 28-11-19 16:48

Gurbetçi kadının cenazesini yakılmaktan komşusu kurtardı

Almanya’nın Bremen kentinde geçtiğimiz hafta vefat eden Melek Danyal isimli Türk vatandaşının cenazesini kimse almayınca Bremen Belediyesi Mezarlıklar Bölümü cenazeyi yakma kararı aldı.

Trend 18-11-19 11:41

Gurbetçi kadının cenazesini yakılmaktan komşusu kurtardı

 Almanya’nın Bremen kentinde geçtiğimiz hafta vefat eden Melek Danyal isimli Türk vatandaşının cenazesini kimse almayınca Bremen Belediyesi Mezarlıklar Bölümü cenazeyi yakma kararı aldı.

Haber 18-11-19 11:00

Şampiyon, yeni sezonda da namağlup ilerliyor

2018-2019 sezonunda verdikleri sözü tutarak şampiyon olan Tokat Belediye Plevne Spor Masa Tenisi Takımı yeni sezonda da namağlup olarak ilerliyor.Tokat Belediye Plevne Spor Masa Tenisi Takımı, Bursa’da 15 - 17 Kasım tarihlerinde düzenlenen Danyal Çiper 2019-2020 Sezonu Erkekler 2.

Yurthaber 18-11-19 10:10

Rapçi Ceza: Gerçeği bildiğim halde gözlerim seni aradı

Ünlü rapçi Ceza ve Ayben'in babası Danyal Özçalkan, geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. 'Ceza' lakaplı rapçi Bilgin Özçalkan, babasının vefatı sonrası duygusal bir paylaşım yaptı.

Magazin 15-06-19 09:03

Ünlü Rapçi Ceza'nın babası son yolculuğuna uğurlanıyor (2)

ÜNLÜ Rapçi Ceza ve Ayben'nin hayatını kaybeden babası Danyal Özçalkan(70) son yolculuğuna uğurlandı.

Haber 07-06-19 22:05

Ünlü Rapçi Ceza VE Ayben'in babası son yolculuğuna uğurlandı

ÜNLÜ Rapçi Ceza ve Ayben'nin hayatını kaybeden babası Danyal Özçalkan(70) son yolculuğuna uğurlandı.

Haber 07-06-19 18:40

ÜNLÜ RAPÇİ CEZA VE AYBEN'İN BABASI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN-İsa ALMAÇAYIR / İSTANBUL DHA Ünlü Rapçi Ceza ve Ayben'nin hayatını kaybeden babası Danyal Özçalkan(70) son yolculuğuna uğurlandı.

Haber 07-06-19 18:37

’Ceza’ adıyla bilinen ünlü rapçi Bilgin Özçalkan’ın hayatını kaybeden babası Danyal Özçalkan, Üsküdar’daki Çinili Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanıyor.

’Ceza’ adıyla bilinen ünlü rapçi Bilgin Özçalkan’ın hayatını kaybeden babası Danyal Özçalkan, Üsküdar’daki Çinili Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanıyor.

Haber 07-06-19 17:51

Ünlü rapçi Ceza'nın acı günü... Babasını kaybetti

Rap müziğinin sevilen isimlerinden olan Ceza'nın babası Danyal Özçalkan hayatını kaybetti. Ceza babasının yaşamını yitirdiği haberini Instagram'dan duyurdu.

Magazin 07-06-19 11:57

Nebi Danyal türbesi restore edilecek

Mısır'ın İskenderiye kentindeki Nebi Danyal Camisi'nin avlusunda yer alan Nebi Danyal türbesi restore edilecek

Haber 14-05-19 18:35

(Özel) Temizlik işçiliğinden Türkiye ikinciliğine

Manisa’da, bir hastanede temizlik işçisi olan Deniz Gezen, aynı hastanede kendisi gibi temizlik işçisi olan antrenörü Danyal Katı ile birlikte yaptığı düzenli antrenman sayesinde Wushu Kung-Fu sporunda Türkiye ikinciliği elde etti.

Haber 18-02-19 10:10

Bigalılar Kitap Fuarı’na akın ettiler

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Biga Belediyesi Kitap Fuarı’nın 2’ncisi katılan yazarlar ve Biga’ya özel indirimlerle büyük ilgi gördü.Yaklaşık 50 bin ziyaretçinin katıldığı Biga Belediyesi Kitap Fuarı’nın ikincisine Ahmet Ümit, Sevinç Erbulak, İrfan Değirmenci, Ataol Behramoğlu, Şermin Yaşar, Hüseyin Avni Danyal, Kahraman Tazeoğlu, Varol Yaşaroğlu, Bülent Üstün başta olmak üzere ünlü yazar ve çizerler katıldı.33 yazar ve 42 yayınevinin katılım sağladığı Biga Belediyesi Kitap Fuarı’nın ikincisi 8-16 Aralık tarihleri boyunca Atatürk Kültür Merkezi’nde Bigalı okurları ağırladı.

Yurthaber 17-12-18 16:40

İnşaat kazısında Danyal Peygamber kabartması bulundu

Konya'nın Doğanhisar ilçesinde ev inşaatı sırasında bulunan ve Akşehir Müzesi'ne teslim edilen taş eserin Danyal Peygamber kabartması olduğu tespit edildi - NEÜ Edebiyat Fakültesi Erken Hristiyan ve Bizans Sanatları Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mimiroğlu: - "Danyal Peygamber kabartması milattan sonra 5. ve 6. yüzyıllardan günümüze kadar gelen bir taş eser. Erken Hristiyanlık döneminde, yani İslamiyetten hemen önce Hristiyanlar bu eseri, Hristiyanlığın bir gereği olarak geçmişteki peygamberleri sevdikleri için yapmış. Bu eserin nerede kullanıldığının tespiti için çalışmalarımız devam ediyor" - "Beyşehir'de bulunan ve Danyal Peygamber kabartması ile aynı döneme ait Hazreti Yunus'u yutan balık figürü de alışılmışın dışında kullanılan bir mezar taşıdır. Bu eser de geçmişteki peygamberleri anmak için Hristiyanlar tarafından yapılmış" - "İnanç turizmi açısından bu eserler çok önemli. Konya, çok ciddi bir potansiyele sahip. Bu eserlerle ilgili çalışmaları yurt dışındaki sempozyumlarda anlattığımızda şaşırdıklarını gördük"

Haber 13-12-18 11:37

Biga Belediyesi Kitap Fuarı açıldı

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Biga Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen kitap fuarının ikincisi Atatürk Kültür Merkezi’nde açıldı.Biga Belediye Başkanı İsmail Işık açılışta yaptığı konuşmada, 16 Aralık Pazar günü sona erecek olan kitap fuarına 35 yayınevi ve 33 yazarın katılacağını söyledi.Fuarda Altan Öymen, Özlem Özdemir, Ali Lidar, Birol Tezcan, Başak Buğday, Buket Uzuner, Hüseyin Yurttaş, Varol Yaşroğlu, Aydın-Nilgün Ilgaz, Can Gürses, Serdar Aksu, Bülent Üstün, Yılmaz Aslantürk, Şermin Yaşar, Koray Yersüren, Dilara Keskin, Zeynep Sey, Emre Gül, Makbule Cengiz, İrfan Değirmenci, Ataol Behramoğlu, Nermin Yıldırım, Hakan Mengüç, Kahraman Tazeoğlu, H.Avni Danyal, Sinan Akyüz, Sevinç Erbulak, Ahmet Ümit, Ruhi Su, Haluk Çetin gibi ünlü isimlerin yer alacağını ifade eden Işık, " Geçtiğimiz yıl birincisini yaptığımız kitap fuarında biraz eksiklikler olabilir.

Yurthaber 08-12-18 15:25

Komedi filmlerinin aranan oyuncusuydu

Canlandırdığı "Spartaküs Vedat", "İri Hikmet", "Hidayet", "Ekmekçi Danyal" gibi birçok karakterle Türk halkının beğenisini kazanmayı başaran Erdal Tosun, vefatının ikinci yılında anılıyor

Haber 29-11-18 14:50

63 yıldır ayakkabı tamir ediyor

HATAY’ın Reyhanlı ilçesinde küçük yaşlarda öğrendiği ayakkabı tamirciliğini 63 yıldır sürdüren 78 yaşındaki Danyal Bozkurt,  işinden memnun olduğunu söyledi.

Haber 29-09-18 13:38

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm bu akşam var mı? İşte 25 Eylül Salı atv yayın akışı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları, heyecanla yeni sezonu bekliyor. Atv'de Salı günleri ekrana gelen ve başrolünde Oktay Kaynarca'nın oynadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4. sezonu için geri sayım başladı. EDHO hayranlarının hasreti bu akşam bitecek mi? Dizinin yeni sezonunda kadroya dahil olan Mustafa Üstündağ ile Hüseyin Avni Danyal, ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkacak. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam var mı? İşte 25 Eylül Salı atv yayın akışı...

Magazin 25-09-18 09:20
atv

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonda iki bomba transfer!

ATV'de 4. sezonuyla ekranlara gelecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine iki ünlü oyuncu katıldı. Mustafa Üstündağ ile Hüseyin Avni Danyal, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonunda dizide rol alacak.

Magazin 31-08-18 20:38

Hz. Danyal Meydanı’nda Ramazan Coşkusu

Tarsus İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayının ilk iftarı Hz. Danyal Meydanı’nda gerçekleştirildi.Ramazan ayının heyecanının...

Yurthaber 17-05-18 11:08

Tarsus’ta Ramazan Hazırlıkları Tamamlandı

Mersin’in Tarsus ilçesinde Ramazan ayının ilk gününde oruçlar Hz. Danyal Meydanı’nda açılacak.Tarsus Belediye Başkanı Şevket...

Yurthaber 14-05-18 13:59

Eleman ihtiyaçları meslek liselerinden karşılanacak

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmayla Organize Sanayi Bölgesi ve küçük sanayi işletmeleri, eleman ihtiyaçlarını mesleki ve teknik anadolu liselerinden karşılayacak.İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Danyal Kocabeyoğlu başkanlığında, mesleki eğitimden sorumlu şube müdürü Ayşe Yaşar ve meslek liseleri müdürleri ile İŞ-KUR ve ilgili oda temsilcilerinin katılımıyla Milli Eğitim Müdürlüğü Salonu’nda toplantı düzenlendi.

Haber 01-03-18 15:14

Taksim'de bir gencin kolu yürüyen merdivene sıkıştı

İstanbul Taksim Meydanı metro istasyonunda Danyal Ateş isimli vatandaşın kolu yürüyen merdivenle duvar arasına sıkıştı. İtfaiye ekipleri şahsın kolunu duvarı kırarak kurtarırken, kurtarma çalışması sırasından Ateş'in feryadı Taksim Meydanı'nı inletti. İtfaiye duvarı kırarak şahsın kolunu kurtardı. Kolundan yaralanan Danyal Ateş daha sonra hastaneye götürüldü.

Haber 23-06-17 16:09