Dar Gelir Grubu Haberleri

Vergi dairesinde rüşvet skandalı! Suçüstü yakalandılar

İstanbul'da vergi borcu olan bir kişiyi, tehdit ederek rüşvet istediği öne sürülen vergi dairesinde görevli gelir uzmanı ve icra memuru, mali şube ekipleri tarafından para aldıkları sırada suçüstü yakalandı. Şüphelilerin rüşvet aldıkları anlar güvenlik kamerasına yansırken, gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Haber 2024-04-23 12:30:19

Bankada yöneticiydi! O iş için istifa etti 'Ciddi bir maaş alıyordum ama artık daha yüksek bir gelir elde ediyorum' Herkese tavsiye etti

Mersin’de uzun yıllar bir bankada yönetici olarak çalıştıktan sonra hobi olarak başladığı arıcılığı meslek haline getiren Barbaros Yeşilgün, "Bu kararı vermemde en büyük faktör öncelikle çocuklarıma doğal bal üretmekti" dedi. Arıcılık yapmak için bankadaki işinden ayrılan Yeşilgün, bankada yönetici olarak çalıştığı işinde ciddi bir maaş aldığını ancak şu an yaptığı işte bankacılık hayatında elde ettiği gelirden daha yüksek bir gelir elde ettiğini söyledi.

Haber 2024-04-22 09:39:57

Alman lotosundan 9.9 milyon kazanmıştı: Türk milyonerin 1.5 yılda harcadığı para dudak uçuklattı!

Almanya'da oynadığı lotodan 9.9 milyon Euro gelir elde eden Kürşat Yıldırım, yalnızca 1.5 senede 3 milyon Euro para harcadı. Servetinin büyük çoğunluğunun nakit olmadığını belirten Yıldırım'ın 7 evi ve lüks arabaları olduğu öğrenildi.

Haber 2024-04-20 16:27:19

İzel-Çelik-Ercan grubu yeniden dağıldı! Ayrılık nedeni bakın neymiş

90'ların sevilen müzik gruplarından İzel, Çelik, Ercan 31 yıl aradan sonra 2022 senesinde yeniden bir araya gelerek söyledikleri şarkılarla fırtınalar estirmişlerdi. İzel-Çelik-Ercan grubu yeniden dağıldı. Sebebini de İzel açıkladı.

Magazin 2024-04-20 15:23:36

Diğer Haber Etiketleri

vergi dairesi rüşvet Arıcılık banka Yönetici gelir maaş Almanya loto ele magazin izel çelik ercan Hakkari heyelan Yüksekova hepsiburada linker fenerbahçe s lig UEFA son dakika galatasaray uefa geliri beşiktaş Adana Demirspor çomü eğitim japonca kreş deniz ahşap Ekrem İmamoğlu kozyatağı Pegasus durak gelir idaresi başkanlığı Kira Gelir Vergisi Beyanname pişmanlık Memur Instagram para kazanma KDV lokanta kafe oran SIM kart e sim elektronik sim nedir satış e ticaret nasıl yapılır Pazarlama tasfiye şirket haberleri antalya kuzugöbeği mantarı kuzugöbeği mantar Akaryakıt düzenleme yeni dönem araç kiralama taksi Ankara kredi kartı Dünya Bankası emeklilik sorgulama emeklilik başvuru sorgulama emeklilik emeklilik başvuru takip emeklilik başvurusu emeklilik başvurusu nasıl yapılır emeklilik durumu emeklilik evrak takibi emeklilik şartları emeklilik takibi emeklilik takip vergi sosyal medya fenomen emekli emekli maaşı enflasyon farkı en düşük emekli maaşı sigara 200 tl 50 tl banknot yeni tedavül Merkez Bankası imza tüik yüksek öğretim kurumu hazine ve maliye bakanı Mehmet Şimşek kira gelir vergisi beyannamesi Kayseri kuzu köpek estetik uçak Panamá gib mart Enflasyon dem Van Belediye başkanı emekli promosyon özel bankalar kantaron çiçeği vf makyaj malzemeleri misel su (makyaj temizleme suyu) Kurumlar Vergisi Seçim 2024 Cüneyt Özdemir boyun fıtığı boyun fıtığı belirtiler boyun fıtığı belirtileri boyun fıtığı belirtileri nelerdir boyun fıtığı belirtisi boyun fıtığı ne iyi gelir boyun fıtığı tedavisi boyun fıtığına ne iyi gelir boyun fıtığının belirtileri demir eksikliği demir eksikliği belirtileri demir eksikliğine ne iyi gelir demir eksikliğinin belirtileri karaciğer yağlanması karaciğer yağlanması belirtileri karaciğer yağlanması nasıl geçer karaciğer yağlanması tedavisi karaciğer yağlanmasına ne iyi gelir el uyuşması nasıl geçer el uyuşmasına ne iyi gelir konut kira geliri beyannamesi 10 aday da, kulübün Trabzonspor ertuğrul doğan halka arz şirket talep Tarih kıdem tazminatı mesai saatleri

Hakkari'de dağcılar heyelan sonrası tehlike oluşturan kayaları düşürüyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen heyelanların ardından kara yoluna düşme tehlikesi bulunan kayalar, 4 kişilik dağcı grubu tarafından düşürülüyor.

Yurthaber 19-04-24 15:04

Hepsiburada tavsiye ekonomisini büyütüyor: Tavsiye’nin lideri, Link Gelir ile hanelere 1 milyar TL kazandıracak

Hepsiburada müşterilerine kendi çevrelerine ürün tavsiyesinde bulunarak gelir elde etme imkanı sunduğu “Link Gelir” programı ile Türkiye’de tavsiye ekonomisini büyütecek.

Finans 19-04-24 14:59

UEFA gelirleri ortaya çıktı! Galatasaray fark attı, Fenerbahçe çeyrek finale rağmen Sarı-Kırmızılılar'ı geçemedi... İşte takımlarımızın UEFA gelirleri

Fenerbahçe'nin elenmesiyle birlikte Avrupa'da yoluna devam eden temsilcimiz kalmadı. Böylece bütün Türk takımlarının UEFA'dan ne kadar gelir elde ettiği de ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 19-04-24 13:18

Çanakkale'de kreş ve anaokulu öğrencileri Japonca öğreniyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) bünyesindeki kreş ve anaokuluna giden 4-6 yaş grubu çocuklara yönelik "Erken Yaşta Japonca Öğretimi Projesi" uygulanıyor.

Yurthaber 19-04-24 11:04

Denizden toplayıp bu hale getiriyor! Hobi olarak başladı 'Talep artınca satışa başladık' O ürünü ise ücretsiz yapıyor

Ordu’da yaşayan Ali Kocatepe, denizden topladığı atık ağaçlar ile ahşap ürünler üretiyor. Bu işe ilk olarak hobi amaçlı başladığını söyleyen Kocatepe, talep artınca satışa başladığını söyledi. Kendisini için hem hobi hem de ek gelir kaynağı olduğunu belirten Kocatepe, "Maddi açıdan çok getirisi yok ama ilerleyen zamanlarda belki olabilir" dedi. Kocatepe, "Hayvan sever dostlarımız için ücretsiz tasmalar yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 18-04-24 16:26

Durağın ismine karşı çıktı! İmamoğlu ve çalışanlar hakkında suç duyurusunda bulundu

İstanbul'da savcılığa başvuran bir kişi, toplu taşıma duraklarına şirket ismi verilerek gelir elde etmeye yönelik hazırladığı projenin İBB tarafından telif hakkı ödenmeden hayata geçirildiğini öne sürerek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Metro İstanbul çalışanları hakkında şikayette bulundu. Şikayetçi Aydın Coşkuntürk, "Şu an İstanbul Büyükşehir Belediyesinin kullanmış olduğu Pegasus-Kozyatağı metro durağının telif hakları tamamen şahsıma aittir. Burada benim bütün haklarım çiğnenmiş oluyor" dedi.

Haber 18-04-24 15:50

'Pişmanım' diyene vergi cezası yok! Bakan Şimşek duyurdu: '400 binden fazla kişi tespit ettik...'

Gelir İdaresi Başkanlığı, 362 bin mükellefin beyanname vermediğini tespit etti. Kira, ücret ve değer artış kazancı gibi gelirlerini beyan etmeyenler için cezadan önce son bir şans daha kapıyı çaldı. Vergi daireleri işlemlere başlamadan beyanname verirseniz cezasız verginizi ödeyebilirsiniz. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise, "Beyanname vermeyen mükelleflerimizi ceza ödememeleri için pişmanlık hükmünden yararlanmaya davet ediyoruz" diyerek vergi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Finans 18-04-24 13:53

'Memurun gelirinde dengesizlik var' dedi: Protokol imzalandı! Her ay 8500 liralık sosyal denge tazminatı ödenecek

Belediye çalışanlarının gelir dengesizliğini gidermek amacıyla her ay sosyal denge tazminatı ödemesi yapılacak. Seçim sonrasında yapılan protokolle çalışanlar arasındaki gelir farkını azaltmak hedefleniyor. Bu kapsamda belediye memurları için ek bütçe hazırlandı ve 8500 TL ödeme desteği sağlanmaya başlandı.

Finans 18-04-24 09:49

Instagram'dan para kazanmak: Instagram'dan nasıl para kazanılır?

Dünya çapında milyarlarca kullanıcısı bulunan ve her geçen gün kullanıcı sayısında artış olan Instagram, en çok tercih edilen ve kullanılan uygulamalar arasında yer alır. Instagram sadece eğlence amacı ile değil, birçok kişi tarafından bir gelir kaynağı olarak da kullanılabilen bir uygulamadır. Peki, Instagram'dan nasıl para kazanılır?

Haber 16-04-24 23:44

Tebliğ taslağı GİB sitesinde yayımlandı, lokanta ve kafelere KDV düzenlemesi! Bakan Şimşek: 'KDV oranlarında artış yapmadık!'

KDV oranı yüzde 10 olan yeme içme sektöründe bazı lokantaların yüzde 10 yerine yüzde 1 KDV oranında fatura kestiği tespit edildi. Bazı marketler temizlik malzemesi sattıkları halde gıda malzemesi satmış gibi göstererek yüzde 20 KDV yerine yüzde 1 KDV hesapladığı belirlendi. Gelir İdaresi Başkanlığının düzenlemesiyle lokanta, kafe ve pastane gibi işletmeler sattıkları tüm yiyecek ve içecekler için KDV'yi yüzde 10 olarak hesaplayacak. Öte yandan Bakan Şimşek'ten açıklama geldi

Finans 16-04-24 20:34

eSIM nedir, eSIM nasıl alınır? Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone e-SIM

Hangi GSM operatörüne bağlı olduğu fark etmeksizin tüm mobil cihazıyla iletişim kurmak isteyen kullanıcılar SIM kart edinir. SIM kart olarak kısaltılan ifade Abone Kimlik Modülü anlamına gelir ve açılımı da bu şekildedir. Ancak bu kartlara alternatif olarak bir de e-SIM de geliştirilmiştir.

Haber 16-04-24 12:19

Evden yapıp satılabilecek 6 ürün! Para kazanmanın kolay yolu

Evde yapıp satılabilecek ürünler, ek gelir elde etmek isteyenlerin dikkatini çekiyor. Bu yöntem, kişinin el becerisini, yaratıcılığını ve yeteneklerini kullanarak gelir sağlamasına olanak tanıyor. Geleneksel iş modellerine göre daha düşük maliyetlerle başlanabilen bu işler aynı zamanda kişinin zamandan tasarruf etmesine de olanak tanıyor. İşte evden yapıp satılabilecek 6 ürün...

Kadin 16-04-24 12:05

Otomobilden kuyuma... 3 ayda tasfiyelik satışlardan 913 milyon TL gelir elde edildi

E-ihale yöntemiyle 2024 yılının ilk 3 ayında gerçekleştirilen toplam 3 bin 807 ihaleden 3 bin 332’sinde satış gerçekleşti. İhaleler kapsamında 1081 araç satışından yaklaşık 478 milyon lira, 2 bin 251 eşya grubu satışından 435 milyon lira olmak üzere toplam 913 milyon liranın üzerinde gelir elde edildi.

Finans 16-04-24 09:51

BSH Ev Aletleri Grubu 2023'te 14,8 milyar avro ciro elde etti

BSH Ev Aletleri Grubu, 2023 yılı finansal sonuçlarını duyurdu. Şirket, geçen yılı beklentiler doğrultusunda tamamlayarak dünya çapında 14,8 milyar avro ciro ile kapattı.

Finans 15-04-24 14:33

Kuzugöbeği mantarı sezonu başladı! Doğada nadir bulunuyor, kilosu 600 liradan satılıyor

Antalya'nın Akseki ilçesinde doğada kendiliğinden yetişen ve bölgede yaşayanların "göbek" adını verdiği kuzugöbeği mantarı toplanmaya başlandı. Toroslar'da yetişen ve diğer türlerine göre nadir bulunan, bölgedekiler için son yıllarda iyi bir gelir kaynağı haline gelen mantar, kilogramı 550-600 liraya kadar alıcı buluyor. Bölgede yaşayan vatandaşlar, mantar sezonunun başlamasıyla birlikte kuzugöbeği avına çıkıyor.

Haber 15-04-24 11:30

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Akaryakıtta yeni dönem! Geri sayım başladı

Akaryakıt sektöründe usulsüz fatura uygulamalarının ve vergi kayıplarının önüne geçmeyi hedefleyen Gelir İdaresi Başkanlığı’nın hayata geçireceği Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) için geri sayım başladı. Uygulama 1 Ocak 2025'te başlıyor.

Finans 14-04-24 07:22

Daha önce böylesini görmediniz! Taksi dar yola girdi... İki duvar arasında sıkışıp kaldı

Sosyal medyada yayılan bir kaza görüntüsü gündem oldu. İzleyenleri şaşkına çeviren ve Ankara'da kaydedilen görüntülerde bir taksinin girdiği dar yolda iki duvar arasında sıkışıp kaldığı görüldü.

Haber 13-04-24 16:25

'IBAN'a yolla' dönemi bitiyor! Maliye peşlerine düştü, ceza yağdıracak: Kredi kartı ile alışverişte POS cihazlarını yeniden çalıştıracak hamle

Son dönemlerde işletmelerin ödemeleri IBAN üzerinden talep ettiğine yönelik şikayetler arttı. Maliye, bu yöntemi kullanan işletmelerin peşine düştü. Vergi müfettişleri, sürekli para gönderilen banka hesaplarını incelemeye aldı. Ayrıca Maliye'nin gelir ile harcama uyumuna yönelik analizlerini de hızlandırdığı bildirildi.

Finans 13-04-24 12:06

Dünya Bankası ile Türkiye masaya oturmuştu! Anlaşmanın detayları netleşti

Dünya Bankası Grubu (WBG) İcra Direktörleri Kurulu, Türkiye için hazırlanan ve üç kilit kalkınma stratejisi (üretkenlik artışı, istihdam ve daha iyi kamu hizmet sunumu ve doğal afetlere karşı dirençlilik) üzerinde odaklanacak yeni Ülke İşbirliği Çerçevesini (CPF) onayladı. Buna göre 2024-2028 mali yıllarını kapsayan işbirliği çerçevesi üretkenlik artışı, istihdam ve daha iyi kamu hizmet sunumu ve doğal afetlere karşı dirençlilik başlıklı üç kilit kalkınma stratejisine odaklanacak.

Finans 11-04-24 13:34

Emeklilik sorgulama: emeklilik başvuru sorgulama nasıl yapılır, emeklilik başvurusu nasıl sorgulanır? E-devlet emeklilik sorgulama

Emeklilik, bir kişinin çalışma hayatı boyunca biriktirdiği sosyal güvenlik primleri veya özel birikimleri sayesinde, belirli bir yaşa veya çalışma süresine ulaştığında belirli bir gelir almaya hak kazanmasıdır. Emekliliğin başvuru süreci ve başvuru sonrasında da başvuru sorgulama süreçleri bulunur. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun takibinde olan emeklilik süreçleri çeşitli yollardan takip edilebilir ve sorgulanabilir.

Finans 10-04-24 11:55

1,5 milyon konut için karar! Her an sizin de kapınız çalabilir: Bakan Mehmet Şimşek'ten vergi kaçırana çok net uyarı

Gelir İdaresi Başkanlığı, beyan döneminin sona ermesinin ardından kira, ücret ve değer artışı kazancı kaynaklı gelir elde etmesine rağmen beyanname vermeyen mükellefleri tespit etti. Bu mükellefler, haklarında cezalı işlem yapılmak üzere en kısa süre içinde vergi dairelerine gönderilecek. 1,5 milyon konut için fiili denetimlerin başladığını belirten Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, vergi kaçırarak haksız kazanç sağlayanların takipçisi olacağını söyledi.

Finans 09-04-24 11:25

Beden pozitifliği savunucusu Ariella Nyssa en büyük korkusunun dar kıyafetler olduğunu söyledi! Sınırlarını aşan fenomen tarzıyla beğeni topladı

Sosyal medyada yaratılan kusursuz güzellik anlayışına kafa tutarak kadınların kendi bedenlerinde mutlu olması gerektiğini savunarak fenomene dönüşen Ariella Nyssa, en büyük korkusunun dar kıyafetler giymek olduğunu söyledi. Vücut hatlarını belli eden beyaz dar bir kıyafetle poz vererek korkularının üzerine gittiğini ifade eden fenomen isim, "Korkuyordum ama çok güzel" dedi.

Trend 09-04-24 10:05

3 aylık enflasyon farkı sonrası emekli maaşında hesaplar değişti! Uzman isim 'kök maaş' formülünü paylaştı: 'Büyük devrim olur'

Milyonlarca emeklinin beklediği veriyi TÜİK 3 Nisan'da açıkladı. Mart ayı enflasyonuyla birlikte de emekli maaşlarına yansıyacak 3 aylık enflasyon farkında oran belli oldu. Emeklinin temmuz hesabı değişti. Emeklilere refah payı gelir mi? En düşük emekli maaşı ne kadar olur?

Finans 07-04-24 13:48

Sigara zammı geri çekildi! Rakipleri düşük zam yapınca sigaraya indirim geldi… Bir kez daha değişti

En pahalı sigara son zamlar sonrası 72 lirayı görmüştü. Ancak sigara fiyatları için yeni bir gelişme yaşandı. Rakipleri daha az zam yapınca JTI grubu, sigara fiyatlarında yaptığı zamdan indirime gitme kararı aldı. Sigara fiyatları dünden itibaren 1 lira daha ucuz oldu.

Finans 06-04-24 11:21

Merkez Bankası duyurdu! Yeni 200 TL ve 50 TL banknotlar tedavüle verildi! Olaylı şekilde istifa etmişti, 50 TL'de imzası yer alacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, E9 Emisyon Grubu VIII. tertip 200 TL ve VII. tertip 50 TL banknotların bugünden itibaren tedavüle verildiğini bildirdi. Merkez Bankası'nın açıklamasında istifa eden Hafize Gaye Erkan'ın detayı da dikkat çekti.

Finans 05-04-24 07:12

TÜİK'ten çarpıcı araştırma, oran ilk kez açıklandı: Geçmişte maddi durumları çok kötüydü, onlar artık en yüksek gelir grubunda!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) araştırma sonuçlarını ilk kez açıkladı. 14 yaş civarındayken ailesinin maddi durumunu 'çok kötü' olarak belirten kişilerin, yüzde 16,5'inin şu an en yüksek yüzde 20'lik gelir grubunda, yüzde 25,5'inin ise en düşük gelir grubunda yer aldığını belirtti.

Finans 04-04-24 11:44

Bakan da uyarmıştı, son gün yarın, 'Sonra öderim' diyenlere kötü haber: Yaptırımlar yolda!

Tapu sahipleri ilgilendiren gün geldi çattı. 2023 yılı kira gelir beyannamesinin verilmesinde son gün 5 Nisan! Peki kimler beyanname verecek, beyanname nereden doldurulacak, istisna bedeli ne kadar ve kimler yararlanabilecek? İşte kira beyannamesine dair merak edilenler...

Finans 04-04-24 11:05

Dehşete düşüren görüntü: Banka kredisi ile aldığı kuzuları, başıboş köpekler parçaladı! 300 bin lira zararı var

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde besicilik yapan Bahri Daşdemir'in (35), banka kredisi ile aldığı 30 kuzusu bölgedeki başıboş köpekler tarafından telef edildi. Yaklaşık 300 bin lira zararı olduğunu söyleyen Daşdemir, "Sabah hayvanları o şekilde görünce şok oldum. Bazısı da can çekişiyordu. Dünyam yıkıldı. Başıboş köpekler hayvanları telef etmiş. Banka kredisi ile almıştım. Benim evimin geçim kaynağı bu kuzulardı. Gelir kaynağım yok oldu. Çok mağdur oldum" dedi.

Haber 04-04-24 10:59

Uçakların koltukları kalçasına dar gelince çareyi kendi uçağını satın almakta buldu! Artık iki bilet almak zorunda kalmayacağım

Kalça ölçüleri nedeniyle sosyal medyanın dikkatini çeken Gracie Bon bu kez ilginç bir açıklamada bulundu. Daha önceki sosyal medya paylaşımlarında sıklıkla yolcu uçaklarının koltuklarına kalça ölçüleri nedeniyle sığmamasından şikayet eden Bon, sorununa kendisine ait bir uçak satın alarak çözüm bulduğunu söyledi.

Trend 04-04-24 10:50

Gelir İdaresi Başkanlığı 2 gün süre verdi! Faiz gelirleri tek tek kontrol edilecek

Yurt dışından elde edilen menkul sermaye gelirleri Gelir İdaresinin radarına girdi. Kurum, analiz ve denetim çalışmalarıyla yurt dışından faiz, repo ve kar payı gibi gelir sağlayanları tespit etti. Gelir elde etmesine rağmen 5 Nisan'a kadar beyanname vermeyen ya da eksik gelir beyan eden kişiler, ceza uygulanmak üzere ilgili vergi dairelerine bildirilecek.

Finans 03-04-24 11:37
gib

Son dakika: ENAG mart ayı enflasyon rakamlarını açıkladı

Son dakika haberi... Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) mart ayına ilişkin enflasyon verilerini açıkladı. ENAG'a göre mart ayı enflasyonu ne kadar oldu?

Finans 03-04-24 09:24

Van'da seçim gerginliği devam ediyor! Ateş yakıp yolları kapattılar: Olaylar diğer illere de sıçradı

DEM Parti’nin, Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının Adalet Bakanlığı'nın seçime 2 gün kala yaptığı itiraz üzerine geri alındığının açıklanmasının ardından bir grup, parti binası önünde bir araya geldi. Sloganlar atıp yürüyüşe geçen grubu polis, basınçlı su sıkıp, gaz bombaları kullanarak dağıttı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise Van, Hakkâri, Siirt, Batman, Şırnak, İzmir'de 89 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

Haber 02-04-24 23:23

Özel bankalardan emekli promosyonu hamlesi! En yüksek tutar değişti... 'Yüzde 50 artış daha gelebilir'

Emekliler, seçim öncesi seyyanen zam hayalleri suya düşerken gözünü bankaların verdiği emekli maaşı promosyonuna çevirdi. Kamu bankalarının ardından özel bankalar da promosyon artışına gitti. En yüksek tutar ne oldu? Daha da artış gelir mi?

Finans 02-04-24 07:54

Yüz temizliğini çocuk oyuncağı haline getirecek en iyi ve etkili makyaj temizleme suları

Cilt bakımına önem verenler buraya! Yüz bölgesi vücudun en hassas bölgeleri arasında bulunuyor. Bu nedenle makyaj sonrasında etkili bir bakım yaparak cildinizde biriken kalıntılardan kurtulmak son derece önemli. Cildinizi arındıracak bu bakım ürünlerinin başında ise makyaj temizleme suları gelir. Biz de size bu konuda kolaylık sağlayacak bakım ürünlerini mercek altına aldık ve en iyi makyaj temizleme sularını bir araya getirdik. Gelin, birlikte inceleyelim!

Kadin 01-04-24 17:53

Kurumlar vergisinde beyanname verme dönemi başladı

Yıllık gelir vergisi beyannameleri 5 Nisan'da sonra ererken kurumlar vergisi için beyanname verme dönemi de başladı. Süre 30 Nisan'da sona erecek.

Finans 01-04-24 12:24

Bakan Mehmet Şimşek'ten ‘seçim’ ve ‘enflasyon’ mesajı! Kararlıkla devam edeceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yerel seçimlerin ardından yaptığı ilk açıklamada, "Enflasyonu tek haneye düşürmek için sıkı para, seçici kredi, gelir politikası ve kamuda tasarrufu ön planda tutacağız" değerlendirmesini yaptı.

Finans 01-04-24 11:49

İlk seçim sonuçları gelir gelmez Mehmet Şimşek'in adını verdi! Cüneyt Özdemir'den 'bakanlar değişir' çıkışı

Yayın yasağı kalkar kalkmaz Türkiye'nin gözü seçim sonuçlarına çevrildi. İstanbul, Ankara, İzmir gibi illerin yanı sıra 81 ilden gelecek sonuçlar tarihi seçimde büyük önem taşıdı. İlk verileri değerlendiren gazeteci Cüneyt Özdemir çok çarpıcı bir çıkışa imza atarak bakanların dahi değişebileceğini ifade ederken Mehmet Şimşek'e ayrı bir parantez açtı.

Finans 31-03-24 20:46

Boyun fıtığı belirtileri nelerdir, boyun fıtığına ne iyi gelir? Boyun fıtığı tedavi edilmezse ne olur?

Günümüzde modern yaşam tarzının getirdiği uzun süreli masa başı çalışma, teknoloji kullanımı ve hareketsizlik gibi faktörler nedeniyle boyun fıtığı vakalarında artış görülmektedir. Boyun fıtığı, boyun omurlarındaki disklerin zayıflaması veya hasar görmesi sonucu ortaya çıkan bir durumdur. Bu durum boyun omurlarının arasındaki disklerin yer değiştirmesi veya sıkışmasıyla karakterizedir.

Haber 29-03-24 11:09

Demir eksikliği neden olur? Demir eksikliğine ne iyi gelir? Demir eksikliği belirtileri ve tedavisi

Demir vücudumuzun temel ihtiyaçlarından biridir ve sağlıklı bir yaşam için gereklidir. Ancak, birçok kişi demir eksikliği yaşar ve bu durumun ciddi sonuçları olabilir. Demir eksikliği, vücudun yeterli miktarda demir alamaması veya demiri yeterince emememesi durumunda ortaya çıkar. Demir eksikliğiyle başa çıkmak mümkündür. Sağlıklı bir diyetle, demir açısından zengin yiyecekleri tüketmek önemlidir.

Haber 29-03-24 10:59

Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan açıklama! Vatandaşlar dikkat: Son tarih 5 Nisan

Gelir İdaresi Başkanlığınca (GİB), 1 Nisan 2024 günü sonuna kadar verilmesi gereken 2023 takvim yılına ait "Yıllık Gelir Vergisi" beyannamelerinin verilme süreleri ile bu beyannameler üzerine tahakkuk eden vergilerin ödeme süreleri 5 Nisan 2024 Cuma gününe kadar uzatıldı.

Finans 28-03-24 22:12

Karaciğer yağlanması neden olur, nasıl geçer? Karaciğer yağlanması belirtileri

Karaciğer yağlanması, günümüzde giderek artan bir sağlık sorunu hâline gelmiştir ve genellikle sağlıksız yaşam tarzı alışkanlıklarıyla ilişkilendirilir. Bu durum karaciğer hücrelerinin yağ birikimi ile dolması olarak tanımlanır ve yağ birikiminin artmasıyla karaciğer fonksiyonları bozulabilir. Peki, karaciğer yağlanması neden olur ve ne iyi gelir?

Haber 28-03-24 15:08

El uyuşması neden olur? El uyuşmasına ne iyi gelir?

El uyuşması sıklıkla ihmal edilen ancak yaşam kalitesini önemli ölçüde etkileyebilen bir durumdur. Birçok kişi zaman zaman el uyuşması yaşar ve bu genellikle geçici bir durum olarak kabul edilir. Ancak, bazı durumlarda el uyuşması ciddi bir sağlık sorununun belirtisi olabilir. El uyuşması genellikle başka semptomlarla birlikte ortaya çıkar. Bunlar arasında karıncalanma, his kaybı, güçsüzlük veya ağrı bulunabilir.

Haber 28-03-24 14:49

Milyonlarca ev ve iş yeri sahibini ilgilendiriyor! Bunu yapmazsanız cezası var! Son 4 gün...

Ev ve iş yeri sahipleri dikkat! Geçen yıl elde edilen kazançlara ilişkin yıllık gelir vergisi beyanname verme döneminde son günler yaklaştı. Beyannamelerini vermeyenler için cezai işlem uygulanacak. Beyanname için son gün 1 Nisan 2024.

Finans 28-03-24 13:55

Ertuğrul Doğan: Artık deniz bitti; kulüp gelirleri yarı yarıya düştü

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan “Artık deniz bitti; kulüplerin gelirleri yarı yarıya düştü. Başta pandemi dönemi, ardından dövizde yaşanan aşırı yükselme borçların artmasına yol açtı. Buradan çıkışın yolu; yeni gelir kaynakları için projeler üretmek, doğru transfer politikası ve sponsorluklardır” dedi.

Spor 27-03-24 15:53

Bir şirket daha halka arz oluyor: Talep toplama tarihleri belli oldu

IC grubu ilk halka arzını IC Enterra Yenilenebilir Enerji ile yapıyor. Halka arz büyüklüğünün 3,7 milyar TL olacağı öngörüldüğü belirtildi. Şirketin talep toplayacağı tarihler de duyuruldu.

Finans 27-03-24 14:43