Dares Salam Haberleri

Fazla tüketimi kanser riskini yüzde 40 artırıyor! 70 bine yakın vaka incelendi

70 bine yakın vakanın incelendiği bir araştırmada bağırsak kanserine dair şaşırtan bir sonuç ortaya çıktı. Prof. Dr. Uğur Coşkun, ABD'de yapılan bu çalışmada, fazla miktarda kırmızı et tüketenlerde yüzde 30, yine aşırı miktarda salam, sosis gibi işlenmiş gıda tüketenlerde yüzde 40'tan daha fazla bağırsak kanseri riski tespit edildiğini söyledi.

Haber 2024-03-16 13:55:57

Kurban Bayramı'nda hisse yerine bozuk et ve salam dağıttıkları iddia edilen sanıklar yargılanıyor

Bursa'da kurban eti bekleyen yüzlerce vatandaşı şoka uğratan baba, oğlu ve kızı kendilerinin de mağdur olduğunu öne sürdü. Geçtiğimiz yıl meydana gelen olayda vatandaşlar hisseleri yerine bozuk kıyma, et ve salam dağıtıldığı gerekçesiyle isyan etmişti. 3 bin 660'ar yıla kadar hapsi istenen sanıklardan baba A.A. "20 milyon lira zarar ettik, 1 kuruş maddi menfaatim olmadı" diyerek tahliyesini istedi.

Haber 2024-03-11 15:03:06

Kurban Bayramı'nda hisse yerine bozuk et ve salam dağıttıkları iddia edilen sanıklar yargılanıyor

Bursa'da, geçen yıl Kurban Bayramı'nda işlettikleri et restoranından büyükbaş kurban hissesi alanlara bozuk kıyma ve et ile salam dağıtıldığı iddiasıyla haklarında dava açılan 3 sanığın yargılandığı dava, müştekilerin dinlenmesiyle devam etti.

Yurthaber 2024-03-11 14:44:19

'Ambalaj rengi benzediği için...' Kurban hissesi alanlara bozuk et ve salam dağıtıldığı iddiasında yeni gelişme! 3 bin 660'ar yıla kadar hapis istemi

Bursa'da, geçen Kurban Bayramı'nda işlettikleri et restoranından büyükbaş kurban hissesi alanlara bozuk kıyma ve et ile salam dağıtıldığı iddiasıyla 3 sanık hakkında 3 bin 660'ar yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamadeki ifadesinde sanıklardan biri dağıtılanların bayram öncesi kesilmiş hayvan etleri olmadığını belirtirken soğutulmuş şekildeki kıymaların ambalaj renginin sosis salam ürünlerine benzemesi nedeniyle müşteriler tarafından istenmediğini öne sürdü.

Haber 2023-08-05 15:29:14

Tarım kredi kooperatifi marketlerinde dev indirim! Salam 10 TL, kıyma 62,90 TL, sucuk 67,50 TL!

Tarım Kredi Kooperatifi marketleri aktüel ürünler kataloğunun yayımlanması ile birlikte 15 - 28 Şubat tarihleri arasında geçerli olan indirimli ürünler netleşmiş oldu. Salam, kıyma, sucuk, çay, makarna gibi birçok kahvaltılık, temel gıda ürünü indirimli fiyatıyla Tarım kredi kooperatifi marketlerinde müşterilere sunulacak. İşte 15 - 28 Şubat tarihleri arasında satılacak indirimli ürünler listesi ve detaylar...

Finans 27-02-23 08:20

Ultra işlenmiş gıdalar bellek sorunu riskini artırıyor uyarısı

Türkiye Alzheimer Derneği Başkanı Prof. Dr. Başar Bilgiç: - "Günlük olarak tüketilen gıdaların yüzde 20'sinden fazlasını salam, sosis, cips, hazır çorba, meşrubat, pakette satılan dondurma ve şekerlemeler gibi ultra işlenmiş fabrika üretimi gıdalar oluşturuyorsa bellek sorunları ve diğer zihinsel gerilemelerin ortaya çıkma riski artıyor"

Yurthaber 20-09-22 15:44

Tescilli İzmir kumrusu lezzet tutkunlarının vazgeçilmezi oluyor

İçine peynir, domates ve yeşil biber konularak soğuk ya da mangalda pişirilen sucuk, salam ve kaşarla sıcak olarak tüketilebilen İzmir kumrusu, adını kumru kuşundan, tadını ise nohut mayalı ekmeğinden alıyor - Kumru ustası Mehmet Yenigün: - "Kente gelen herkes bu lezzeti soruyor, özellikle yurt dışından gelen ziyaretçiler kumruyu seviyor"

Yurthaber 02-08-22 11:07

Salam ne demek? Salam kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türk Dil Kurumu, Türk dili üzerine araştırmalar yürüterek dilimizin gelişmesine ve korunmasına katkıda bulunmaktadır. Bu araştırmalar dahilinde Türkçe ve ilişkili dillerdeki kaynaklar incelenmekte, bulunan Türkçe kökenli kelimeler kayda geçilmektedir. Üstelik TDK bu çalışmalarında pek çok kelimelerin de anlamını açıkça belirtmektedir. Bu nedenle bilinmeyen kelimeler TDK anlamlarına göre araştırılır. TDK’ye göre Salam ne demektir? Salam TDK sözlük anlamı kökeni…

Egitim 18-05-22 23:26

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Umre ziyareti

İki günlük ziyaret için Suudi Arabistan'a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seyahati kapsamında Kabe'ye de giderek Umre ziyaretini gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayrıca Kral Selman bin Abdulaziz tarafından Al-Salam Sarayı'nda resmî törenle karşılandıktan sonra bir dizi görüşmede bulundu.

Haber 29-04-22 09:10

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suudi Arabistan'da dikkat çeken mesajlar! Yeni bir dönem

Son dakika haberi: Suudi Arabistan ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz tarafından Al-Salam Sarayı’nda resmî törenle karşılandı. Öte yandan Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin açıklamada da bulundu. Erdoğan açıklamasında seyahatin, Suudi Arabistan'la yeni bir dönemin kapılarını aralayacağını ifade etti. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Haber 28-04-22 23:53

Bulgaristanlılar Ramazan alışverişini de Edirne'den yaptı! 'Şimdi gidiyoruz ama tekrar geleceğiz'

Ramazan alışverişi için otobüslerle Edirne'ye gelen Bulgaristanlılar uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden olurken, Romanya’dan ve diğer yakın ülkelerden de alışveriş için tur otobüslerinin geldiği gözlendi. İnan Aliyev adlı vatandaş, ''Ekmek, salam, balık gibi mutfak alışverişimizi yaptık. Fiyatlar şu an biraz pahalı. Camiye gidip öğle namazımızı kıldık. Dönüyoruz ama ramazan alışverişi için tekrar geleceğiz” derken, bir başkası 'Tatlısını tuzlusunu her şeyi aldık' açıklamalarında bulundu.

Haber 28-03-22 17:15

Et değil adeta kimyasal bomba! Zehir saçıyor

Salam ve sosis gibi işlenmiş etlerin sağlıksız olduğu bilinen bir gerçek. Kuru et, tuzlanmış et, konserve etler de aynı şekilde. Çok sayıda kalp hastalığı ve kanser rahatsızlıklarını işlenmiş etlerin tetiklediği araştırmalarla ortaya çıktı. Taze görünmesi için kimyasal ürünlerle harmanlanan bu etlerin zehir dolu içeriklerini öğrenince uzak duracaksınız.

Haber 17-03-22 08:34

Bakan Soylu, Lübnan Ekonomi ve Ticaret Bakanı Amin Salam ile görüştü

Bakan Soylu, Lübnan Ekonomi ve Ticaret Bakanı Amin Salam ile görüştü

Yurthaber 12-03-22 14:14

Bir sosla iki çeşit tost yapın: Tuzlu ve tatlı tava tostu tarifi

Akşamları geç saatte aniden acıktığınızda ya da sabah kahvaltılarının en sevilen, doyurucu lezzeti kesinlikle tost! Genelde evde bulunan salam, sosis, kaşar ya da sucuk gibi malzemelerle pratik şekilde hazırlanan tost için makineye ihtiyaç duyuluyor. Fakat makineniz yoksa da hiç düşünmeyin. Tostu tavada da pratik bir şekilde yapabilirsiniz.

Yemek 22-02-22 10:32

Kumru tadında ama lavaşla yapılıyor: Közde kumru dürüm tarifi

İzmir deyince akla ilk gelen yiyeceklerden biri hiç şüphesiz kumru. Klasik olarak kumru kuşunun gövdesine benzeyen susamlı ekmek ile yapılan sandviç, dürüm içinde de oldukça lezzetli bir hal alıyor. Sucuk, sosis, jambon ve salam gibi yiyeceklerin cheddar ve kaşar peyniri ile buluşması dayanılmaz bir lezzete imza atacak. Üstelik köz tadıyla lezzeti taçlanarak... Haydi, detaylara.

Yemek 22-02-22 10:32

Bir türlü zayıflayamıyorum diyenler buraya! Sabah aç karnına tüketildiğinde zayıflamaya yardımcı olan tarifler

Sabahları uyandığınızda boş bir mideyle aklınıza ilk gelen şeylerden biri enfes bir kahvaltı olmalı. Çeşit çeşit peynirler, yumurta, salam, sucuk, tereyağı, bal derken liste uzayıp gidiyor. Ancak sabahları uyandığınızda hem sizleri tok tutan hem zayıflamanıza yardımcı olan pratik tariflerin olduğunu biliyor musunuz? İşte detaylar...

Yemek 29-12-21 09:57

Sokak kedisi Çapkın'a hayvansever usta öğretici sahip çıktı

Trabzon'da yaşayan usta öğretici Göktuğ Hacıfettahoğlu, yaklaşık 7 yıldır sokakta baktığı kedisi "Çapkın'a" böbrek yetmezliği, tansiyon ve kedi AIDS'i teşhisi konulmasının ardından kulübesine yazdığı yazıyla çevredeki vatandaşları ve çocukları uyarıyor - Hacıfettahoğlu: - "Evimde 3 tane kedi, 4 tane de kuş var. Onlarda 6 senedir benimle beraberler. Hayvanlara karşı duyarlılık olunca gördüğünüz her can gözümüze ilişiyor. Bütün baktığım kedilerim, sokak kedisi, asla parayla almadım" - "Elimizden geldiğince Çapkın'ı daha iyi şartlarda yaşatmaya çalışıyoruz. Burada insanlara uyarılar yapıyorum çünkü başka hayvanseverler de var. Hayvanları sevdikleri için salam gibi yiyecekler verebiliyorlar. Ama Çapkın'a kesinlikle verilmemesi gerekiyor"

Yurthaber 02-11-21 11:18

Patatesli yumurta nasıl yapılır? Patatesli yumurta malzemeleri neler?

Öğrenci yemeği olarak da bilinen patatesli yumurta pratik ve az malzeme ile yapılır. İsteğe göre patatesi yumurtaya acı da ilave edilebilir. Özellikle kahvaltıda tercih edilen patatesli yumurtanın esas malzemeleri patates ve yumurtadır ancak isteğe göre kaşar, sucuk, sosis, biber, salam gibi malzemeler de eklenebilir.

Yemek 19-09-21 00:08

Mücbir Sebepler'e katılan Mehmet Ali Erbil'den yıllar sonra gelen 'baton salam' itirafı

Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş'ın Instagram üzerinden yaptığı program Mücbir Sebepler'in dün geceki konukları Kuşum Aydın ve Mehmet Ali Erbil oldu. Kahkahanın eksik olmadığı yayında Mehmet Ali Erbil, seyircinin ağzına baton salam soktuğu anlarla ilgili beklenmedik itirafta bulundu.

Magazin 22-03-21 13:36

Endüstriyel ürünlerin aşırı tüketimi erken ergenliği tetikliyor

Çocuk Endokrinoloji Uzmanı Prof. Dr. Selim Kurtoğlu: - "İçeriğinde soyalı katkı maddesi bulunan bisküvi, sucuk, salam, sosis, mayonez, ketçap, cips gibi endüstriyel ürünlerin aşırı tüketiminin erken ergenliğe neden olduğu belirtilmektedir"

Yurthaber 27-01-21 11:28

Survivor 2021 gündemde! Survivor Steven Salam nereli?

Survivor 2021'nin ilk bölümünde Survivor Steven Salam öne çıkan isimlerden oldu. 'Angola'da doğdum kendimi Samsunlu olarak görüyorum' diyen Steven Salam merak edildi. Steven Salam nereli? İşte hakkında merak edilenler...

Magazin 10-01-21 07:55

Survivor Steven Salam kimdir? Survivor 2021 yarışmacısı Steven Salam nereli? Steven Salam kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

Steven Salam, Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan yarışmacılardan biri oldu. Survivor Türkiye takipçileri, Steven Salam kimdir, kaç yaşında, nereli internette hemen sorgulamaya başladı. Peki Steven Salam kimdir? Survivor Steven Salam nereli ve kaç yaşında? İşte Survivor 2021 gönüllüler takımı yarışmacısı Steven Salam hakkındaki bilgiler.

Magazin 03-01-21 23:32

Antalya'da vahşet! Çok sayıda hayvan zehirlenerek öldürüldü

Antalya Kemer'de vatandaşlar tarafından beslenen 17 kedi ve 3 tavuk atılan zehirli salam ile öldürüldü. Olaya tepki gösteren bölge halkı ve hayvanseverler, hayvanları zehirleyenlerin bulunmasını ve cezalandırılmasını istedi.

Haber 21-12-20 11:44

Bangladeş’te camide çıkan yangında ölü sayısı 20’ye yükseldi

Bangladeş’in başkenti Dakka’da dün gece camide yaşanan patlama sonrası çıkan yangında hayatını kaybedenlerin sayısı 20’ye yükseldi.Başkent Dakka’nın yakınlarında bulunan Narayanganj şehrindeki Fatullah Tolla Baitus-Salam Camii’nde klimaların patlaması nedeni ile yangın çıkmıştı.

Haber 05-09-20 21:30

Bangladeş’te camide yangın: 3 ölü, 50 yaralı

Bangladeş’in başkenti Dakka’da bulunan bir camide çıkan yangında ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, en az 50 kişi yaralandı.Bangladeş’in başkenti Dakka’nın yakınlarında bulunan Narayanganj şehrindeki Fatullah Tolla Baitus-Salam Camisi’nde bulunan klimaların patlaması nedeni ile yangın çıktı.

Haber 04-09-20 20:54

Yapmadıkları kalmadı! İnatçı kedi çileden çıkardı

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde araçların kaput ve motoruna giren yavru kedi, itfaiye ve vatandaşları çileden çıkardı. Araçların kaputuna giren yavru kediyi çıkarmak için melodi çalıp başka bir kedi getirdiler, salam verdiler ama kedi yine çıkmadı.

Haber 17-08-20 09:39

Pizzacıların tarifi buymuş! Evde pizzacı gibi pizza yapın!

İtalya'dan dünyaya yayılan ve mutluluk verici bir lezzet olan pizza ülkemizde de çok seviliyor. Herkesin favorisi olan pizzayı evinizde de yapabilirsiniz. Her evde bulunan un, kaşar, domates, sosis, salam gibi ana malzemelerin üzerine damak tadınıza göre ekleyeceğiniz detaylarla birbirinden güzel pizzalar yaparak evinizde ziyafet çekebilirsiniz.

Yemek 14-04-20 15:31

SAÜ’de ilk defa yabancı öğrenci sınavı da yapacak

100 ülkeden 3 bin 200 uluslararası öğrencisi bulunan Sakarya Üniversitesi, 2020’de ilk defa yabancı öğrenci sınavı da yapacak.Tanzanya’da ülkenin en eski ve en iyi üniversitesi olan Daras Salam Üniversitesi ile işbirliği anlaşması imzalayan Sakarya Üniversitesi, Zanzibar Devlet Üniversitesi ile de görüşmeler gerçekleştirdi.

Yurthaber 24-02-20 16:11

Türkiye, Nijer'de maden arayacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez: - "Türkiye, Nijer'in güneybatısındaki Koulbaga-1, Koulbaga-2 ve Dares Salam-2 adlı üç maden sahasında arama yapacak" - "Bu sahalarda jeokimya, jeofizik ve sondaj çalışmalarımızla oradaki görünür rezerv tespitini belirlemiş olacağız" - Nijer Maden Bakanı Moussa: - "MTA Uluslararası Madencilik AŞ'nin sahip olduğu teknik imkanlarla söz konusu sahalarda aramaları çok hızlı gerçekleştireceğine inanıyorum"

Finans 20-01-20 17:37

Boyabat ezmesi: Fındık ile cevizin bir araya geldiği enerji deposu

Boyabat ezmesi Sinop'un önemli yiyeceklerinden biri. Lezzetiyle tüm Türkiye'ye nam salam Boyabat ezmesi, Tülkenin dört bir yanına kargo ile gönderiliyor. Boyabat ezmesi kalori oranı yüksek olsa da inanılmaz bir enerji deposu kaynağı.

Yemek 02-01-20 11:10

Aman dikkat ölüme bile yol açabiliyor! İşte hamileyken tüketilmemesi gereken gıdalar

Dr. Fevzi Özgönül, “Salam, sucuk, sosis ve sakatat gibi tam pişmemiş yiyecekler ‘listeria’ adlı bir mikrobun anneye bulaşmasına ve bu mikrobun plasenta yolu ile bebeğe geçerek kan zehirlenmesine ve ölümüne neden olabilmektedir” diyerek hamilelik esnasında bazı besinlerin tehlikeli olabileceğini her yiyeceğin tüketilmemesini söyledi.

Kadin 18-12-19 14:02

Alanya’da zincir market hırsızı yakalandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir zincir marketten 150 lira değerinde salam, sosis ve kıyma çaldığı iddia edilen İran uyruklu turist, jandarma tarafından yakalandı.Olay, dün saat 18.00 sıralarında Mahmutlar Mahallesi’ndeki bir market zincirinde meydana geldi.

Haber 04-11-19 12:42

Dünyaca ünlü sanatçı Maher Zain, Nevşehirlilerle buluşacak

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Dünyaca ünlü sanatçı Maher Zain’i, 15 Temmuz Pazartesi günü Nevşehirlilerle buluşturacak.İngilizce, Arapça ve Türkçe söylediği şarkılarla tanınan Lübnan asıllı İsveçli şarkıcı Maher Zain, 15 Temmuz 2019 Pazartesi günü Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 5 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında saat 22.30’da Nevşehir’de hayranları ile buluşacak.Thank You Allah, Forgive Me, Ya Nabi Salam Alayka ve Maşaallah adlı eserleri Türkiye’de beğeniyle takip edilen ve milyonlarca hayranı bulunan Zain, Diriliş Meydanı’nda vereceği konserde sevilen eserlerini Nevşehirliler için seslendirecek.Nevşehir’in yanı sıra çevre illerden de çok sayıda vatandaşın katılmasının beklendiği konser gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edecek.Belediye Başkanı Rasim Arı, dünyanın birçok ülkesinde verdiği konserleri büyük ilgi gören Maher Zain konserine tüm Nevşehirlileri davet etti.

Yurthaber 10-07-19 17:55

Salam Air’in Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşları başladı

 Umman’ın hava yolu şirketi Salam Air, İstanbul’un Sabiha Gökçen’den Umman’ın başkenti Maskat’a uçmaya başladı.  Umman Sultanlığı’nın ilk düşük maliyetli havayolu şirketi olan Salam Air, Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarına başladı.

Finans 03-07-19 17:50

Salam Air'in, İstanbul-Maskat uçuşları başladı

Salam Air'in, İstanbul-Maskat uçuşları başladı

Haber 03-07-19 17:32

Slimani Cezayir’i sırtladı

2019 Afrika Uluslar Kupası C Grubu’nda Cezayir, Islam Slimani’nin yıldızlaştığı mücadelede Tanzanya’yı 3-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.Bu yıl Mısır’ın ev sahipliğinde 32.’si düzenlenen 2019 Afrika Uluslar Kupası C Grubu’nda yer alan Cezayir ile Tanzanya, Al Salam Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

Haber 02-07-19 00:00

Fas lider olarak turladı

2019 Afrika Uluslar Kupası D Grubu maçında Fas, Güney Afrika’yı 1-0 mağlup ederek puanını 9’a yükseltti ve lider olarak bir üst tura çıktı.Bu yıl Mısır’ın ev sahipliğinde 32.’si düzenlenen 2019 Afrika Uluslar Kupası’nda D Grubu’nda yer alan Fas ile Güney Afrika, Al Salam Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

Haber 01-07-19 21:18

Fildişi Sahili 1 - 0 Güney Afrika (Afrika Uluslar Kupası)

Bu yıl Mısır'ın ev sahipliğinde 32.'si düzenlenen 2019 Afrika Uluslar Kupası'nda D Grubu'nda yer alan Fildişi Sahili ile Güney Afrika, Al-Salam Stadium Cairo'da karşı karşıya geldi. Fildişi Sahili, Güney Afrika'yı 1-0 mağlup etti.

Spor 24-06-19 20:23

Fildişi Sahili, Güney Afrika’yı tek golle geçti

2019 Afrika Uluslar Kupası D Grubu maçında Fildişi Sahili, Güney Afrika’yı 1-0 mağlup etti.Bu yıl Mısır’ın ev sahipliğinde 32.’si düzenlenen 2019 Afrika Uluslar Kupası’nda D Grubu’nda yer alan Fildişi Sahili ile Güney Afrika, Al-Salam Stadium Cairo’da karşı karşıya geldi.

Haber 24-06-19 19:53

Dyt Emre Uzun: Turşu bilinenin aksine sağlık deposu değil

Diyetisyen Emre Uzun, TV programlarında "Turşu sağlık için çok yararlıdır" gibi ifadelerin kullanıldığını ama turşunun tıpkı sucuk, salam, sosis gibi mide kanserine zemin hazırladığını söyledi.

Yemek 15-05-19 14:09

Dyt Emre Uzun: Turşu bilinenin aksine sağlık deposu değil

Diyetisyen Emre Uzun, TV programlarında "Turşu sağlık için çok yararlıdır" gibi ifadelerin kullanıldığını ama turşunun tıpkı sucuk, salam, sosis gibi mide kanserine zemin hazırladığını söyledi.Diyetisyen Emre Uzun, turşu ile ilgili bilinmeyenleri açıkladı.

Haber 15-05-19 12:11

Kalp sağlığı için hangi besinler tüketilmelidir? Kalp sağlığına zararı olan besinler nelerdir?

Sağlıksız beslenme ve hareketsiz yaşam, kalp-damar hastalıklarını tetikliyor. Tereyağı, iç yağı, margarin, sucuk, salam, sosis gibi işlenmiş gıdaların ciddi zararları olduğunu belirten uzmanlar en faydalı besinin ise ceviz olduğunu açıkladı.

Trend 10-04-19 13:29

Maher Zain İstanbul'da konser verdi

"Thank You Allah", "Forgive Me", "Ya Nabi Salam Alayka" ve "Maşaallah" adlı eserleri ile tanınan Lübnan asıllı İsveçli şarkıcı Maher Zain konser verdi.

Trend 25-03-19 04:39

Marketten salam zeytin çaldı, güvenlik kameralarına yakalandı

ADIYAMAN’da markete giren kimliği belirsiz kişi, gıda reyonundaki zeytin ve salamları ceketinin cebine koyarak, çaldı.

Haber 08-02-19 18:45

Marketten salam zeytin çaldı, güvenlik kameralarına yakalandı

ADIYAMAN’da markete giren kimliği belirsiz kişi, gıda reyonundaki zeytin ve salamları ceketinin cebine koyarak, çaldı.  Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Haber 08-02-19 17:35

Marketten salam ve zeytin çalan hırsız kameralara yakalandı

Adıyaman’da marketten zeytin ve salam çalan hırsız güvenlik kameralarına yakalandı.Edinilen bilgilere göre, Turgut Reis Mahallesi eski Zey Caddesi’nde bulunan İ.F.’ye ait markete gelen kimliği belirsiz bir şahıs, markette bir süre gezindikten sonra gözüne kestirdiği salamları ve zeytini ceketinin içerisine gizledi.

Haber 08-02-19 12:07

Afgan yarışmacının Kanada Başbakanına benzerliği tüm dünyayı şaşırttı

Afganistan’da bir yetenek yarışmasında sahneye çıkan şarkıcının Kanada Başbakanı Justin Trudeau’ya benzerliği herkesi şaşırttı.Afganistan’da bir televizyon kanalında yayınlanan “Afgan Star” adlı müzik programında sahneye çıkan düğün şarkıcısı Abdul Salam Maftoon’un Kanada Başbakanı Justin Trudeau’ya benzerliği tüm dünyanın gündemine oturdu.

Haber 30-01-19 06:46

GRAFİKLİ-TİKA'dan 2018'de 5 kıtaya hizmet

TİKA, 2018'de insanı merkeze alan "Türk tipi kalkınma yardım modeli" anlayışıyla Türkiye'nin tecrübesini, birikimini ve dostluk elini 5 kıtaya ulaştırdı - Başkanlık, Orta Asya'dan Balkanlar'a, Afrika'dan Latin Amerika'ya kadar geniş bir coğrafyada başta eğitim, sağlık, tarım, hayvancılık, altyapı ve restorasyon gibi alanlarda çok sayıda önemli projeyi hayata geçirdi - Kamerun'da açılan su kuyusuyla yaklaşık bin kişi temiz içme suyuna kavuştu - Filipinler'de Moro Müslümanlarının yaşadığı Bangsamoro Bölgesine tam donanımlı Operasyonel Mobil Klinik teslim edildi - Şili'nin başkenti Santiago'da yaşayan Müslüman azınlığın en büyük ibadethanesi As-Salam Camisi'ne tadilat ve donanım desteği verildi - Balkanlar'daki en büyük restorasyon projelerinden Tarihi Sokullu Mehmet Paşa Köprüsü'nün restorasyonu yapıldı

Haber 28-12-18 11:03

Kibariye konserden kaçtığı iddialarıyla ilgili ateş püskürdü

Konser paralarını alıp kaçtığı iddia edilen Kibariye ateş püskürdü! Kibariye hakkında çıkan iddialarla ilgili "Ben hakkımı helal etmiyorum" dedi. Kibariye'nin konsere diye gittiği Almanya'da salam sosis alıp kaçtığı iddia edilmişti.

Magazin 23-11-18 09:34