Darp Haberleri

Edirne'de darbettiği doktoru tehdit eden sanığın yargılanmasına başlandı

Edirne'de darbettiği doktoru sosyal medya üzerinden tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 18-04-2024 14:44

Doktora kabusu yaşattı, tahliye olur olmaz yaptığı 'pes' dedirtti!

Edirne'de Volkan Kuşçu, doktor B.B.Ö.'yü darbettiği gerekçesiyle tutuklandı. Hakkında açılan davanın ikinci duruşmasında tahliye edilen Kuşçu, aynı hekimi bu kez de sosyal medya üzerinden dizi repliğiyle tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Edirne Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Gürcan Altun, Kuşçu hakkında darp davasının yanı sıra tehditle ilgili ikinci davanın açıldığını söyledi.

Haber 17-04-2024 16:59

Kocaeli Valiliğinden polis merkezinde darp haberlerine ilişkin açıklama

Kocaeli Valiliği, bazı basın yayın organlarında "ihbarda bulunduğu kişi polis çıkınca karakolda darbedildi" başlığıyla çıkan haberlerle ilgili kamuoyunu doğru bilgilendirme ihtiyacının duyulduğunu bildirdi.

Yurthaber 02-04-2024 15:43

Adana'da trafikte tartıştıkları kişiyi darbeden 2 motosiklet sürücüsü tutuklandı

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, trafikte tartıştıkları kişiyi darbeden 2 motosiklet sürücüsü tutuklandı.

Yurthaber 02-04-2024 10:37

Sandık görevlisine darp! Hastanelik ettiler

Mardin’in Midyat ilçesinde Demokrat Partili sandık görevlisi İdris Aydın ile AK Parti Belediye Başkan Adayı Veysi Şahin’in beraberindeki kişiler arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrası darbedilen Aydın, olayın ardından rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Haber 31-03-2024 14:30

Muhtar adayı, kendisini desteklemeyen kişiye kabusu yaşattı! Teravih namazı çıkışı...

Çorum’da muhtar adayı H.G., iddialara göre seçimlerde kendisini desteklemeyen N.S.'yi teravih namazı çıkışında darp etti. Yaralanan N.S., ilk müdahale sonrası hastaneye kaldırıldı. İşte detaylar...

Haber 31-03-2024 08:45

Taciz iddiasıyla dövüldü, gerçek bambaşka çıktı

Aydın'ın İncirliova ilçesinde M.Ö. (32), bir kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla öldüresiye dövüldü. Gözaltına alındıktan sonra ifade veren M.Ö. ile ilgili gerçek emniyette ortaya çıktı. Şahsın taciz için değil gasp için darp edildiği öğrenildi. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 28-03-2024 16:35

Genç kızı AVM önünde tekme tokat dövdüler, sebebi 'pes' dedirtti! O anlar kamerada

Diyarbakır'da bir grup kız çocuğu, AVM önünde bir genç kızı tekme tokat dövdü. Çevredekilerin araya girmesiyle genç kız kurtulurken, saldırı anları cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi. Saldırının nedeni ise 'pes' dedirtti.

Haber 28-03-2024 15:50

Yer: Fatih! Telefoncuda kadına darp... Kılıf iadesi yüzünden başlamış! Görüntüler sonrası Valilik'ten açıklama geldi

İstanbul Fatih'te iddiaya göre telefon kılıfı iadesi nedeniyle esnaf ile kadın arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada darbedilen kadın yere düştü. Olay sonrası polis, bir kişiyi gözaltına aldı. İstanbul Valiliği de Fatih'te kadının darbedildiği olayla ilgili açıklama yaptı.

Haber 27-03-2024 12:19

Türkiye'nin kanını dondurdular! O müdür ve oğlu hakkında karar verildi: Yaşlı adamı darbetmeden önce sabretmiş

Mersin'de engelli yaşlı adam ile eşini otobüste akılalmaz bir şekilde darbedip okul müdürüyle oğlu hakkında verilen karar gündem oldu. Okul müdürü İsmet T. ile 17 yaşındaki oğlu A.O.T yaşlı çifti feci şekilde darbettiği görüntüler izleyenlerin kanını dondurmuştu. Duruşmada baba-oğulun kendilerini savunurken söylediği sözler ve '18 dakika' detayı dikkat çekti.

Haber 26-03-2024 11:51

Mersin'de otobüste yaşlı çiftin darbedilmesiyle ilgili davada tutuklu sanığa hapis cezası

MERSİN (AA) - Mersin'de belediye otobüsünde yaşlı çiftin darbedilmesiyle ilgili davada tutuklu sanık "kasten yaralama" suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 25-03-2024 15:37

Yer: İstanbul! Broşür dağıtan AK Partiliyi darp etmişlerdi: 6 kişiye gözaltı

İstanbul'da bir vatandaş, AK Parti tanıtım broşürü dağıtırken bir grubun saldırısına uğradı. 72 yaşındaki adam başından yaralanırken, polis yaptığı çalışmada 6 kişiyi gözaltına aldı.

Haber 24-03-2024 23:09

Restoran çalışanının kendisine saldırdığını söyledi! Paylaşımı TikTok'ta viral olunca restoran güvenlik kamerası görüntüleriyle cevap verdi

TikTok'ta Julia Reel isimli bir kadın yaptığı paylaşımında Şikago'da gittiği bir restoranın personeli tarafından merdivenlerden aşağıya itildiğini, tuvalette sürüklenerek darp edildiğini söyledi. Bunun üzerine restoran güvenlik kamerası görüntülerini paylaşarak genç kadını yalanlayan bir açıklama yaptı.

Trend 22-03-2024 08:10

Adana'da yaralama ve darp iddiasıyla dava açılan 2 sanık hakim karşısında

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, husumetli oldukları kişiyi av tüfeğiyle yaralayıp darbettikleri iddia edilen biri tutuklu 2 sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 18-03-2024 15:02

Adana'da husumetli oldukları kişiyi av tüfeğiyle ağır yaralayıp darbeden 2 sanığa dava

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, husumetli oldukları kişiyi av tüfeğiyle ağır yaralayıp darbettikleri iddia edilen biri tutuklu 2 sanık hakkında "iştirak halinde haksız tahrikle kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 18'er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Yurthaber 15-03-2024 10:40

Doktoru darbeden sanıklar güvenlik kamerası sayesinde haksız tahrik indiriminden faydalanamadı

İzmir'in Torbalı ilçesinde, aile sağlığı merkezinde "beyaz kod" verdiği kişi ve yakınları tarafından olaydan yaklaşık 1,5 ay sonra sopalarla darbedilen doktor Ekin Hürel Günay'ın yaralanmasına ilişkin verilen 7 yıl 6'şar ay hapis cezasının gerekçeli kararı hazırlandı.

Yurthaber 13-03-2024 12:33

AK Partili isim kazada ölmemiş! Gerçek ortaya çıktı: Ellerini, ağzını bantlayıp sandalyeye oturtarak darbetmişler

AK Parti Develi İlçe Başkan Yardımcısı Eyüp Arslantürk geçtiğimiz yıl hayatını kaybetmiş, ölümü şüpheli bulununca soruşturma başlatılmıştı. Kayseri'de trafik kazasında yaşamını yitirdiği sanılan Arslantürk'ün öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayete trafik kazası süsü veren sanıkların Arslantürk'ün ellerini ve ağzını bağladıktan sonra sandalyeye oturtup darbederek öldürdüğü belirlendi. Detaylar dehşete düşürdü.

Haber 10-03-2024 15:34

Güzellik merkezinde akılalmaz olay: Topuklu ayakkabı sesinden rahatsız olmuş! Boks torbasını yumruklar gibi vurmuş

İstanbul'daki bir güzellik salonunda yaşanan dayak olayı akıllara durgunluk verdi. İddiaya göre güzellik merkezinin sahibi A.G., estestisyen Yasemin Er'i darbetti. Er'in kardeşi, "Bildiğiniz boks torbasını yumruklar gibi ablamın suratına vurmuş. Utanmadan sadece karşısına oturup sırıtarak dükkanın kapısını kilitlemiş ve 20 dakika boyunca karşısında kahkaha atmış" dedi. A.G.'nin şiddete başvurmasının sebebi ise iddiaya göre topuklu ayakkabı sesinden rahatsız olması!

Haber 10-03-2024 11:36

Erkek öğrenci yurdunda sapık eğitmen kimse duymasın diye süpürge açmış! Taciz, tecavüz, şiddet videoları... Bizi karı-koca diye eşleştirip oynatıyordu

Kaldıkları yurtta eğitmenleri tarafından taciz edilen 14 yaş altındaki erkek öğrencilerin sözleri akıllara durgunluk verdi! Skandalın boyutunu ortaya koyan öğrenciler 21 yaşındaki eğitmenlerinin cinsel çağrışım uyandırabilecek oyun oynatıp özel bölgelerine dokunduğunu, bazı çocukları karı-koca diye eşleştirdiğini söyledi. Antalya'daki mide bulandıran olayla ilgili iddialara konu olan G.R.U., öğrencilerin iddiasına göre "kimse duymasın diye" bir de elektrikli süpürge açmış!

Haber 06-03-2024 11:25

75 yaşındaki kadın 5 işçiyi darbettiği iddiasıyla yargılanıyor: Tek başımaydım! Elimde sopa yoktu, nasıl vurayım?

Denizli'de yaşayan 75 yaşındaki Hatice Kocalar ilginç bir suçlamayla karşı karşıya. Yaşlı kadının, tarlasına girmek isteyen mermer ocağı görevlilerini darbettiği öne sürülüyor. Hatice teyze "Beş kişiye karşı tektim. Elimde sopa yoktu" diyerek suçlamaları reddetti. Silah sayılan sopa ise ortalarda yok.

Haber 05-03-2024 16:45

Önce taksimetreyi kırdı, sonra polise saldırdı! Alkollü kadın Başakşehir'de ortalığı birbirine kattı

İstanbul Başakşehir'de bindiği takside şoförle tartışan kadın, taksimetreyi kırdı. Taksicinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polise de saldıran S.H., gözaltına alındı. S.H., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber 29-02-2024 14:14

Skandal görüntüler! Temizlikçi ev sahibinin uyuyan köpeğini döverek öldürdü... Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti

Singapur'da evcil hayvanı, işe alınan yardımcı tarafından bakılırken ölen bir köpek sahibi, evdeki güvenlik kameralarını kontrol ettikten sonra olanları öğrenince dehşete düştü. Evcil hayvanının uykusunda öldüğünü zanneden ev sahibi güvenlik kamerası görüntülerini incelediğinde eve gelen yardımcının evcil hayvanı döverek öldürdüğünü gördü.

Trend 28-02-2024 13:54

Hakem Halil Umut Meler'in darbedilmesine ilişkin davaya devam edildi

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının sonunda hakem Halil Umut Meler'e saldıran, aralarında eski Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın da bulunduğu 4 sanığın yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.

Yurthaber 28-02-2024 12:27

Yozgat'ta eve çağırdıkları kişiyi darbederek zorla senet imzalatan 3 zanlı tutuklandı

Yozgat'ta otomobil tamiri bahanesiyle eve çağırdıkları kişiyi darbederek zorla 1 milyon liralık senet imzalattığı öne sürülen 3 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 28-02-2024 10:26

Kadın doktora kabusu yaşattı, savunması 'yok artık' dedirtti! 'Öküz dediğini duydum...'

Bursa’da Tayfun Eserkaya (31), Hematoloji Uzmanı Dr. Nihan Alkış'ı (41) darbederek yaraladı. Tutuklu yargılanan Eserkaya ilk kez hakim karşısına çıktı. Eserkaya savunmasında, "Doktoru görünce yanlış odaya girdiğimi anladım. Özür dileyip dışarı çıktım. Bu sırada kendisinin bana, 'Öküz' dediğini duydum. Psikolojim de bozuk olduğu için kendisini itekledim. Düşüp burnunu masaya çarptı. Düştükten sonra kendisine tekme atmadım, vurmadım" dedi. Hakim, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Haber 26-02-2024 13:30

Eşi ve çocuğunun yanında fırça sapıyla dövüldü! Saldırı anları kamerada

Sultangazi'de hediyelik eşya mağazası sahibi, tartıştığı müşteriyi eşi ve çocuğunun önünde fırça sapıyla dövdü. Kavgaya çevredekiler ayırdı. Aldığı sopa darbeleriyle kafası yarılan adam ve ailesi polise giderek şikayetçi oldu. Saldırı anları ise saniye saniye kameraya yansıdı.

Haber 23-02-2024 15:40

Sakarya'da eğlence mekanından çıkan kişi aracının yakınında ölü bulundu

Sakarya'nın Geyve ilçesinde eğlence mekanından çıkan kişi, aracının yakınında ölü bulundu.

Yurthaber 22-02-2024 15:08

Ege Akersoy hakkında karar verildi!

İstanbul'da elinde Kelime-i Tevhid bayrağı bulunan bir kişiye saldırdığı iddia edilen Ege Akersoy, kasten yaralama suçundan para cezasına çarptırılırken, halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçundan ise beraat etti.

Haber 21-02-2024 17:07

Samsun'da okul müdürünün otomobilde darbedildiği iddiası

Samsun'un Atakum ilçesinde bir okul müdürünün okul bahçesinde otomobilinin içinde 2 kişi tarafından darbedildiği iddia edildi.

Yurthaber 21-02-2024 07:46

Adana'da dini nikahlı eşini bıçaklayan kadın gözaltına alındı

Adana'da kendisini darbettiği iddiasıyla dini nikahlı eşini meyve bıçağıyla yaralayan kadın gözaltına alındı.

Yurthaber 20-02-2024 10:41

Yurt dışından evlenmek istedi, başına gelmeyen kalmadı! Cinsel saldırı, darp...

Denizli'de Ramazan Akbay (59), dini nikah yaptığı Özbekistan uyruklu Zulkhunur K.'yi (39) darbedip, cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı. Kadındaki darp izlerinin eski olduğunun ortaya çıkması ile tahliye edilen Akbay, 6,5 ay kadar boştan yere cezaevinde kaldığını belirtti. İşte detaylar...

Haber 18-02-2024 15:35

Bakım merkezinde yaşlı adama darp! İfadeler kan dondurdu: 'Kafasına tekme attım, top gibi sektirdim'

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde özel bir bakım merkezinde kalan Avni Kılıçaslan (72), kurumda çalışan sağlık görevlisi M.S. tarafından darp edildi. M.S. tutuklanarak cezaevine konulurken, olayla ilgili ifadeler de ortaya çıktı. Merkezde çalışan N.K., M.S.’nin 'Avni’yi tokat ve yumrukla bayağı dövdüm. Sonra hırsımı alamadım yere fırlattım. Yerde kafasına tekme attım, top gibi sektirdim’ dediğini belirtti. İşte detaylar...

Haber 16-02-2024 17:32

Adana'da acil serviste doktorun darbedilmesi güvenlik kamerasında

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, hastanenin acil servisinde görevli doktorun darbedilmesi güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Yurthaber 16-02-2024 14:30

İzmir'de taksiciyi darbeden şüpheli adliyeye sevk edildi

İzmir'in Konak ilçesinde bir taksiciyi darbettiği iddiasıyla gözaltına alınan zanlı adliyeye sevk edildi.

Yurthaber 13-02-2024 15:15

Taksiciye kabusu yaşattı, müşterinin sevgilisi çıktı! Dehşet anları kamerada

İzmir'de taksi şoförü Kaya Özel'i (23) yumruklayıp, darbeden M.A. (26), polisin operasyonuyla yakalandı. Taksideki kadın yolcunun erkek arkadaşı olduğu öğrenilen M.A.'nın, polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Haber 12-02-2024 16:51

İstanbul'da trafiğin ortasında akılalmaz anlar! Bir anda kapıyı açıp yolda yuvarlandı, görenler telefona sarıldı: Tepki çeken iddia...

İstanbul'da trafiğin ortasında bir kadının kendini araçtan yola bıraktığı anlar sosyal medyada gündem oldu. İddiaya göre kadın şiddete uğramıştı, otomobilin kapısını açıp yarı baygın bir halde kendini yere bıraktı. Araçtan inen erkek sürücü kadını yerden alıp tekrar arabaya bindirdi ve yoluna devam etti. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 04-02-2024 08:46

Erzurum'da trafikte tartıştığı polisi darbeden zanlı yakalandı

Erzurum'da trafikte yol verme meselesi nedeniyle tartıştığı polis memurunu darbeden şüpheli ile yanındaki zanlı gözaltına alındı.

Yurthaber 22-01-2024 07:53

Kocaeli'de öğrencisine hakaret edip darp etmişti! Sosyal medyada gündem olan olayla ilgili karar

Kocaeli'de bir öğretmen öğrencisini dersi dinlemediği ve düzeni bozduğu gerekçesiyle hakaret edip darp etmişti. Sosyal medyada gündem olan görüntüler sonrasında öğrencinin ailesi, öğretmenden şikayetçi olmuştu. Olayla ilgili görülen davada "basit yaralama" suçundan 3 bin TL para cezası verilen öğretmen, "yavşak" diyerek işlediği öne sürülen "hakaret" suçundan ise beraat etti.

Haber 18-01-2024 17:43

Şişli'de evinde ölü bulunan mühendisin 2 arkadaşı gözaltına alındı

Şişli'de evinde ölü bulunan mühendisin 2 arkadaşı gözaltına alındı.

Yurthaber 16-01-2024 07:39

Antalya'da 2 sağlık çalışanı, hasta yakınlarınca darbedildikleri iddiasıyla şikayetçi oldu

Antalya'nın Kepez ilçesindeki semt polikliniğinde görevli iki personel, hasta yakınları tarafından darbedildikleri iddiasıyla polise başvurdu.

Yurthaber 16-01-2024 07:34

İstanbul'da akılamaz anlar! Taraftar sahaya indi, 13 yaşındaki çocuklar darp edildi

Güngören'de Haznedar İdman Ocağı ile Zeytinburnu Yeşiltepe spor arasında oynan U-14 final maçı sonunda, Haznedar taraftarları sahaya inerek karşı takıma saldırdı. Yeşiltepe Spor Kulübünün Başkan Yardımcısı Emel Sungur, “Çok büyük bir kaos yaşandı, 13 yaşındaki çocuklar darbedildi. Hocalarımızdan ikisini darbettiler" diye açıklama yaptı.

Spor 12-01-2024 12:43

Bodrum'da satıcıları darbedip hayvanlarını aldığı öne sürülen 7 kişi yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, satıcıları darbedip hayvanlarını aldığı ileri sürülen 7 şüpheli yakalandı.

Yurthaber 12-01-2024 08:09

Arnavutköy'de avukatı darbeden 2 zanlıdan 1'i tutuklandı

Arnavutköy'de, haciz için gittiği iş yerinde bir avukatı darbettiği iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Yurthaber 02-01-2024 10:11

İstanbul'da dehşet anları kamerada! Kadını, seyir halindeki otomobilin içinde tokat ve yumruklarla darp etti

İstanbul'da bir otomobil sürücüsü trafikte seyir halindeyken yanında bulunan kadına tokat ve yumruklarla saldırdı. Korku dolu anlar bir başka araç sürücüsünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 31-12-2023 10:42

Veliler okulu bastı, öğrencilerin gözü önünde öğretmenleri dövdü! O anlar kamerada

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde veliler, okulu basıp çocukların gözü önünde 2 öğretmeni darp etti. O anlar saniye saniye kaydedilirken, hem velilerin hem de darp edilen öğretmenlerin birbirlerinden şikayetçi olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 29-12-2023 14:59

Kocaeli'de kavgada 2 kişi yaralandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde çıkan kavgada, 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 25-12-2023 07:51

Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'nde görevli doktoru darbeden şüpheli tutuklandı!

Şişli Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'nde görevli doktor hasta ve hasta yakını tarafından darp edildi. Yüzü kanlar içinde kalan doktor tedavi altına alınırken, saldırıda bulunan M.E.Ş. çıkarıldığı mahkemece tutukladı, Burak Ş. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 23-12-2023 22:50

Dehşet anları kamerada! Engelli çocuğunun yanında eşini böyle darp etti

TEM Otoyolu Sarıyer Baltalimanı mevkiinde seyir halinde olan araç içerisindeki O.M., tartıştığı eşi N.M.'yi arka koltuğa uzanarak engelli çocuğunun yanında darp etti. N.M.'nin çığlık çığlığa kaldığı o dehşet anları kameralara yansırken, polisin tespit ederek ulaştığı kadın şikayetçi olmadı. N.M.'nin kardeşi ise kadının adamdan korktuğu için şikayetçi olamadığını iddia etti. İşte detaylar...

Haber 21-12-2023 09:59

Motokuryeye kabusu yaşattılar! Dehşet anları kamerada

Ataşehir'de motosikletiyle sokakta ilerleyen Tamer Akçağ, yola dikkatsiz şekilde giren iki kişinin saldırısına uğradı. Tekme ve yumruklarla saldırıya uğrayan kurye, hastaneye giderek tedavi oldu. Saldırı anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 20-12-2023 10:55