Darp Edildi Haberleri

Antalya'da yürekleri ağıza getiren olay! Annesi ecel terleri döktü, sebebi ise...

Antalya’da bir şahıs polise ve annesine zor anlar yaşattı. Elinde benzin bidonuyla üst geçide çıkarak intihara kalkıştı. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Ekipler trafiği yola kapatarak branda açtı. İntihara kalkışan şahsı ikna çabaları uzun sürdü. Annesi uzun süre dil döktü ama ikna edemedi. Gazetecilerin ikna ettiği kişinin intihar sebebi ise şaşırttı.

Haber 2024-04-25 18:55:26

Hapis cezası ve siyasi yasağı isteniyor! Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı davada yeni gelişme

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun hapis cezası ve siyasi yasak talebiyle yargılandığı davanın görülmesine devam edildi. Mahkeme tarafları dinledikten sonra bilirkişi raporuna iddia makamının da itirazının değerlendirilmesi üzerine duruşmayı erteledi.

Haber 2024-04-25 17:42:58

DEM Parti Batman İl Eş Başkanı Mustafa Mesut Tekik gözaltına alındı

Batman'da Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İl Eş Başkanı Mustafa Mesut Tekik, polis ekiplerince gözaltına alındı. Tekik, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber 2024-04-25 17:18:03

Avcılar’da 4 katlı binanın önündeki kaldırım çöktü

Avcılar’da 4 katlı binanın önündeki kaldırım çöktü. Tedbir amaçlı boşaltılan binana da ekipler tarafından yapılan incelemede bir sorun olmadığı tespit edildi.

Yurthaber 2024-04-25 15:07:12

Bursa'da tartıştığı karısını bıçakla öldüren sanık yargılanıyor

Bursa'da, aralarındaki tartışma sırasında otomobilden inip kaçmaya çalışan eşini bıçakla öldüren sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 25-04-24 15:05

Bursa’da hacze giden icra memuru ve avukatlar darp edildi

Bursa’da hacze giden 2 avukat ve 1 icra memuru darp edildi. Olayla ilgili Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Yurthaber 25-04-24 13:36

Okul bahçesinde skandal! Öğretmen 14 yaşındaki öğrencisi tarafından boynundan bıçaklanarak yaralandı

Galler'in Carmarthenshire kentindeki bir lisenin bahçesinde yaşanan olay yerel basında geniş yankı uyandırdı. Olayda öğretmenin ismi açıklanmayan 14 yaşındaki öğrencisi tarafından boynundan bıçaklandığı ifade edildi. Öğretmen 'kırmızı kod' alarmı kapsamında kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi.

Trend 25-04-24 13:20

Edirne'deki şantaj ve darp davası sanıklarının yargılanmasına devam edildi

Eski Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın "müşteki sanık" sıfatıyla aralarında yer aldığı 7 sanığın yargılandığı şantaj ve darp davasının görülmesine devam edildi.

Yurthaber 25-04-24 12:13

AK Partili isim kendi yerden yere atıp yuvarlandı, CHP'li başkan şaştı kaldı... Kocaeli'de iki belediye karşı karşıya geldi, görüntüler olay oldu

AK Partili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile CHP'li İzmit Belediyesi karşı karşıya geldi. İki belediyenin ekipleri arasında arbede yaşanırken; İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet "Bu kadarı da fazla" diyerek arbede anına ait görüntüleri paylaştı. Fen İşleri Müdürü'nün darp edildiğini savunan Hürriyet, bu işin peşini bırakmayacaklarını söyledi. Öte yandan sosyal medyada AK Partili bir meclis üyesinin "Saldırıyorlar! Polis!" diyerek kendisini yere atarak yuvarlandığı anlar ise olay oldu.

Haber 25-04-24 11:39

Öğretmenden öğrencisine cinsel istismar! Mesajları mide bulandırdı: 'Dudaklarını ben öpeyim, karıcığım olmalısın...'

Konya'da mide bulandıran bir taciz ve cinsel istismar olayı yaşandı. Bir lisede görevli coğrafya öğretmeni M.K. (55), öğrencisi S.D.'ye (14) cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı. M.K.'nın S.D.'yi öpmeye çalıştığı, cinsel içerikli mesajlar gönderdiği ve okulda cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. M.K.'nın S.D.'ye gönderdiği mesajlarda, 'Dudaklarını ben öpeyim, karıcığım olmalısın' gibi cümleler kullandığı görüldü. İşte iğrenç olayın detayları...

Haber 25-04-24 10:59

Drift atıp sosyal medyada paylaştı, cezası ağır oldu

Kastamonu’da otomobili ile drift atıp görüntülerini sosyal medyada paylaşan şahsa 45 bin 900 TL para cezası kesildi, aracı ise 60 gün trafikten men edildi.

Yurthaber 25-04-24 10:04

Erdoğan-Özel görüşmesinin yankıları sürerken... Kılıçdaroğlu'ndan 'manidar' paylaşım: 'Sarayla müzakere edilmez'

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Sarayla müzakare edilmez, mücadele edilir" paylaşımı bir anda gündem yarattı. Eski CHP liderinin, TBMM'deki 23 Nisan resepsiyonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya gelen ve önümüzdeki günlerde yeniden görüşecek olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki olarak söz konusu paylaşımı yaptığı iddia edildi.

Haber 25-04-24 06:46

THY'nin 25 Nisan'da yapılacak bazı Fransa seferleri iptal edildi!

Türk Hava Yolları (THY), Fransa’nın Lyon, Marsilya, Nice ve Paris kentlerine 25 Nisan'da icra edilmesi planlanan bazı seferlerini karşılıklı olarak iptal etti.

Haber 24-04-24 23:35

Şırnak'ta Cudi ve Gabar dağları bölgeleri özel güvenlik bölgesi ilan edildi

Şırnak'ta Gabar ve Cudi dağları bölgeleri, 15 gün süreyle "özel güvenlik bölgesi" ilan edildi.

Yurthaber 24-04-24 15:08

Otobüste yanında oturduğu adam tarafından dakikalarca takip edildi! Korku dolu anları sosyal medyadan anlattı... Elim ayağım titredi

TikTok'tan "lectyry0" isimli kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın geçtiğimiz aylarda başına gelen korkunç bir olaydan söz etti. Metrobüse gitmek için bir otobüse bindiğini dile getiren kadın otobüsten indiğinde ise yanına oturduğu adam tarafından dakikalarca takip edildiğini ifade ederek yaşadığı korku dolu anları paylaştı. O anlara yorumlar gecikmedi.

Trend 24-04-24 14:58

Erzincan'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 6 hükümlü yakalandı

Erzincan'da haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 6 hükümlü yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Yurthaber 24-04-24 14:34

Markette bir kişiyi bıçaklayarak öldüren zanlı adliyeye sevk edildi

Bursa’da, markette çıkan tartışmayı ayırırken bıçaklanan kişinin ölümüne sebep olan zanlı, Asayiş Şube’de yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yurthaber 24-04-24 13:48

Van’da 153 araç trafikten men edildi

Van’da jandarma ekiplerince yürütülen denetimlerde 153 araç trafikten men edildi.

Yurthaber 24-04-24 10:06
Van

72 yaşındaki adam 613 gün boyunca koronavirüsü atlatamadı! Virüs sonunda vücudunda mutasyona uğradı...

Hollanda'da 613 gün boyunca COVID-19 virüsünü atlatamayan 72 yaşındaki adamın vücudunda virüsün mutasyona uğradığı öğrenildi. Virüsün bağışıklıktan bu kadar uzun süre kaçtığı için yeni bir virüse dönüştüğü ifade edildi.

Haber 24-04-24 09:26

Pastörize inek sütünde kuş gribi virüsü bulundu! 8 eyalette tespit edildi: 'Güvenli mi?' tartışmalarını beraberinde getirdi

Amerika Birleşik Devletleri Sağlık Bakanlığına bağlı FDA, pastörize inek sütünde kuş gribi virüsünün parçalarının tespit edildiğini söyledi. Pastörizasyonun inek sütündeki virüs üzerindeki etkilerine ilişkin test sonuçlarını beklendiğini dile getiren FDA, halk arasında ortaya çıkan 'güvenlik' tartışmalarının sonrasında bugüne kadar ticari sütün güvenli olduğu değerlendirmesini değiştirecek hiçbir şey görülmediğini söyledi.

Trend 24-04-24 09:17

İzmir'de demir sopalarla 3 kişiyi öldüresiye döven 6 şüpheli hakkında karar!

Görüntüler sosyal medyada olay olmuştu. İzmir'in Karşıyaka ilçesinde meydana gelen ve demir sopalarla öldürülesiye darp edilen 3 kişiye ilişkin olayda, 6 şüpheli adli kontrolle serbest bırakıldı.

Haber 24-04-24 00:53

Trabzon'dan olaylı maç için yeni açıklama!

Trabzonspor Genel Sekreteri Kemal Ertürk, Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması sonrası çıkan olaylara ilişkin “Fenerbahçe müsabakasının bitişinden sonra Fenerbahçeli bazı futbolcular ve misafirler tarafından darp edilen taraftarlarımızın yapmış oldukları şikayet başvuruları Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 35 gündür işleme alınmamıştır. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, bu süreci ne zaman başlatacak?” dedi.

Spor 22-04-24 19:21

Faili meçhul cinayet 10 yıl sonra çözüldü! Katil en yakınları çıktı

Çanakkale'de 10 yıl önce bulunan cesedin, halıcı Zeynel Coşar'a (54) ait olduğu ve öldürüldüğü belirlendi. Jandarma, Coşar'ın eşi, çocukları, kardeşi ve yeğeninin de aralarında bulunduğu 9 kişiyi gözaltına aldı. Aşırı derecede alkol alıp eşi ve çocuklarına şiddet uyguladığını, ailenin kazancını eğlence mekanlarında harcadığını ileri sürdükleri Coşar'ı iş yerinde öldürüp cesedini halıya sararak attıkları belirlenen şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İşte detaylar...

Haber 22-04-24 16:34

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier İstanbul'da! İlk olarak İmamoğlu ile görüştü

Alman Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, üç günlük Türkiye ziyareti kapsamında İstanbul'a geldi. İstanbul Valisi Davut Gül'ün karşıladığı Steinmeier, İstanbul'daki ilk ziyaretini İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yaptı. İkili birlikte Almanya'ya Türk işçilerin göçünü konu alan 'Gurbette Hasret' isimli sergiyi ziyaret etti. Steinmeier sergi sırasında bir grup tarafından protesto edildi. Protestoculardan bazıları gözaltına alındı.

Haber 22-04-24 13:38

8 ilde büyük operasyon! 82 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 8 ilde düzenlenen 'Bozdoğan-28' operasyonlarında teröristler tarafından kullanılan 82 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini, çok sayıda ağır silahın ele geçirildiğini açıkladı.

Haber 22-04-24 09:59

Yaylaya ot toplamak için gitti, bir daha geri dönmedi! Betül'ün cansız bedeni bulundu

Sakarya'da yaylaya giden 27 yaşındaki Betül Kurt'tan bir daha haber alınamadı. Kaldırık otu toplamak için yaylaya giden Erhan Sofuoğlu akşam saatlerinde bir ceset gördü ve sağlık ekiplerine haber verdi. Hayatını kaybeden kadının Betül Kurt olduğu tespit edildi. Kurt'un dün akşam saatlerinde yaylaya geldiği öğrenilirken, ceset otopsi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Ön Otopsi Merkezi'ne gönderildi.

Haber 21-04-24 18:39

Sinan Engin, Beyaz TV'den ayrılıyor! Yeni kanalı için saniyesinde flaş bir iddia ortaya atıldı...

Ünlü futbol yorumcusu Sinan Engin, dün akşam Beyaz TV'den ayrılacağını açıkladı. Yorulduğunu ifade eden Sinan Engin'in mesleği bırakmayacağı ve kanal değişikliğine gideceği iddia edildi.

Spor 21-04-24 16:49

Galatasaray'dan sürpriz Okan Buruk kararı! Dursun Özbek bizzat araya girip işi bitirdi

Galatasaray'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek Okan Buruk konusunda yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz gün oyuncularıyla sözleşme yenileyen sarı-kırmızılılar Okan Buruk'a 1 yıllık değil 2 yıllık sözleşme önerdiği öğrenildi. Dursun Özbek'in araya girerek 1 yıllık kontratı 2 yıla çıkardığı ifade edildi.

Spor 21-04-24 16:24

NOW'dan ilk final haberi geldi! O dizi final yapıyor

NOW'da yayınlanan 'Korkma Ben Yanındayım' dizisinin 7. bölümde ekranlara veda edeceği iddia edildi.

Magazin 21-04-24 15:20

Kerem Bürsin ünlü yönetmen Onur Ünlü’nün yeni filminde oynayacak!

Antalya'da 'Mavi Mağara' filminin çekimlerinde olan Kerem Bürsin'in Onur Ünlü'nün yeni filminde yer alacağı öğrenildi. Bürsin’in haziran sonunda sete çıkması planlanan Onur Ünlü’nün yöneteceği "Son Of A Rich" filminde oynayacağı iddia edildi.

Magazin 21-04-24 10:54

ABD'den TikTok kararı! Onay geldi: 'Bu bir casus balondur'

Temsilciler Meclisi’nde yapılan oylamada, Çinli ByteDance şirketinin sahibi olduğu sosyal medya platformu TikTok’un ABD’deki varlıklarının başka bir şirkete satılmaması durumunda ülkede yasaklanmasını içeren yasa tasarısı kabul edildi. ABD Başkanı Biden ise, geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada, "Eğer yasa geçerse onaylayacağım“ şeklinde konuşmuştu.

Haber 20-04-24 21:54

Son dakika| İstinyePark'ta yangın paniği! Dumanlar AVM içine doldu: 'Nefes almak mümkün değildi'

İstanbul'da İstinye'de bulunan bir AVM'de yangın çıktı. AVM’nin içerisini duman kaplarken, vatandaşlar tahliye edildi. Yangının alışveriş merkezinin otopark katında bulunan bir aracın alev alması ile çıktığı öğrenildi.

Haber 20-04-24 21:01

Taburcu olması bekleniyordu! Nuri Alço'nun kalbine pil takıldı

Türk sinemasının usta oyuncularından Nuri Alço, Eskişehir Şehir Hastanesi’ndeki tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Burcu Alço, eşinin yoğun bakım ünitesinde olduğunu ve kalp pili takıldığını söyledi.

Magazin 20-04-24 14:44

Seçim kavgaları bitmek bilmiyor! 'Böyle yürüyemezsin' deyip hastanelik ettiler

31 Mart seçimleri sonlansa da husumetli taraflar arasında yaşanan kavgalar devam ediyor. Son vukat Adana'dan geldi. 45 yaşındaki Ahmet Ataç muhtarlık seçimlerinde anlaşmazlık yaşadığı 3 kişiyle yolda karşılaştı. Grup 'Böyle yürüyemezsin' diyerek Ataç'ı darp etti. Hastanelik olan Ataç şikayetçi oldu. Grubun olaya müdahale etmek isteyen Ataç'ın eşine bile saldırması 'bu kadar da olmaz' dedirtti.

Haber 20-04-24 13:26

Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasında 30 ev boşaltıldı 114 kişi tahliye edildi

İstanbul Gaziosmanpaşa'da dün akşam saatlerinde yaşanan toprak kayması nedeniyle 30 gecekondu boşaltılırken, 114 kişi de tahliye edildi. İstanbul Valisi Davut Gül sabah saatlerinde bölgede incelemelerde bulundu.

Haber 20-04-24 10:10

Beşiktaş'ta maç bitti kriz çıktı! Oyuna giremeyen Cenk Tosun direkt olarak soyunma odasına gitti...

Süper Lig’in 33. haftasında sahasında MKE Ankaragücü’nü 2-0 mağlup eden Beşiktaş, 5 maç sonra galibiyetle tanıştı. Siyah-beyazlılarda süre bulamayan Cenk Tosun sinirlenerek direkt soyunma odasına gitti. Cenk Tosun'un sezon sonunda kesin olarak takımdan ayrılacağı ifade edildi.

Spor 19-04-24 22:38

Karar oy birliğiyle alındı! İzmir'de suya indirim

İzmir Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısının ilk birleşiminde, 0.4 metreküplük su ve atık su bedellerinde yüzde 25 indirim yapılması oy çokluğuyla kabul edildi.

Finans 19-04-24 20:46

Son dakika: Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 24 ev etkilendi, çok sayıda kişi tahliye edildi

İstanbul Valiliği, Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması nedeniyle 24 binanın tahliye edildiğini, 78 kişinin otellere yerleştirildiğini bildirdi. Ekiplerin, güvenlik önlemi aldığı bölgeye girilmesine izin verilmiyor. Öte yandan alanda, kentsel dönüşüm çalışması yapıldığı öğrenildi.

Haber 19-04-24 20:42

Ayhan Bora Kaplan'dan mahkemede 'zırhlı araç' sorusuna yanıt: 'Benim arabama bomba atsanız işlemez'

Ankara'da, suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan ile birlikte 28'i tutuklu 61 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Ayhan Bora Kaplan, mahkeme başkanının, Esenboğa Havalimanı'nda yakalandığı aracın neden zırhlı olduğunu sorması üzerine, "Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz. Duyuyoruz haberlerde, adamı çevirmişler onu gasbetmişler, öldürmüşler. Benim arabama bomba atsanız dahi işlemez. Suç işlemek amaçlı değil bu araç. Kendimi tamamen savunma amaçlı" dedi.

Haber 19-04-24 19:36

Galatasaray'ın 4 oyuncusu Eyüpspor'a gidiyor! Toplam piyasa değerleri 21 milyon euro...

Galatasaray'da önümüzdeki sezon takımda kalmayacak oyunculardan 4 tanesinin Eyüpspor'a gönderileceği iddia edildi. Galatasaray'ın maaş yükünden kurtulmak için yapacağı bu hamle sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 19-04-24 17:41

Afetzedelere adli yardımın sağlanacağı tır, Türkiye Barolar Birliğine teslim edildi

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) tarafından depremden etkilenenlere adli yardım ulaştırması için hazırlanan tır, Adana'da düzenlenen törenle Türkiye Barolar Birliğine (TTB) verildi.

Yurthaber 19-04-24 15:06

Kan donduran vahşet! Almanya'dan gelen torun, anneannesini döverek öldürdü

Konya'da kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Dün torunu Talha Çorum (31) tarafından dövülen ve komaya giren Sahure Dudu Bahçeci (80), bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. 3 ay önce Almanya’dan anneannesinin yanına gelen ve şizofreni tanısı konulduğu öne sürülen Talha Çorum, adliyeye sevk edildi. İşte vahşetin detayları...

Haber 19-04-24 12:50

Günlerdir Eskişehir'de tedavi gören Nuri Alço Hacettepe'ye sevk edildi!

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço Eskişehir Şehir Hastanesi’ndeki tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından Ankara'daki Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Eşi oyuncuya kalp pili takılacağını söyledi.

Magazin 19-04-24 12:31

Karın ağrısıyla gittiği hastanede vücudunda tümör bulunan çocuk tedavi edildi

İzmir'de karın ağrısı ve kusma şikayetiyle hastaneye giden ve yumurtalığında tümör tespit edilen 8 yaşındaki çocuk, ameliyatla sağlığına kavuştu.

Yurthaber 19-04-24 11:50

Silah ve mermi gösterip şantajla para aldığı iddia edilen gazeteciye 7 yıl 6 ay hapis cezası verildi

Bursa’da 4 sene önce haber yapmama karşılığı iş adamlarından silah ve mermi göstererek şantajla para aldığı iddia edilen yerel gazete sahibi N.İ. 7 yıl 6 ay hapse mahkum edildi.

Yurthaber 19-04-24 10:46

SON DAKİKA | Fatih'te 2 İETT otobüsü çarpıştı! Yaralılar var

Son dakika haberi: Fatih'te iki İETT otobüsü çarpıştı. Bir İETT otobüsünün diğerine arkadan çarpması sonucu yolculardan bazıları yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Haber 19-04-24 10:30

Bitlisli öğrencilerin 8 projesi TÜBİTAK tarafından kabul edildi

Türkiye Bilimsel Araştırmalar Merkezi (TÜBİTAK), Bitlis’teki Bilim Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencileri tarafından hazırlanan 8 projeyi kabul etti.

Yurthaber 19-04-24 09:36

Gerilim sonrası S&P'den İsrail kararı! Kredi notunu düşürdü

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), artan jeopolitik risk nedeniyle İsrail'in "AA-" olan kredi notunu "A+"ya indirdi. İsrail geçtiğimiz günlerdeki İran saldırısının misillemesini Cuma sabahının erken saatlerinde başlattı. İsrail'de sirenler çalarken İran'da tüm uçuşlar iptal edildi.

Finans 19-04-24 07:52

Son dakika! İsrail'den İran'a misilleme saldırısı! Misilleme yapılacak mı? İşte İran'dan gelen açıklama

Tüm dünya gözünü Orta Doğu'ya çevirdi! İsrail geçtiğimiz günlerdeki İran saldırısının misillemesini Cuma sabahının erken saatlerinde başlattı. İsrail'de sirenler çalarken İran'da tüm uçuşlar iptal edildi. Gözler İran'a çevrilmişken dikkat çeken bir açıklama geldi. İranlı yetkili saldırıyı kimin yaptığının bilinmediğini ve misilleme planları olmadığını belirtti. İşte büyük gerilimdeki tüm detaylar...

Haber 19-04-24 06:22