Dasha Medvedeva Haberleri

Kabusa dönen ilk buluşmasını anlattı! İç çamaşırı giymemesini eleştirdi, yetmedi kıyafetini uygunsuz buldu...Bunun bir adamın ağzından çıktığına inanamadım

28 yaşındaki Dasha Daley bir flört uygulaması üzerinden tanıştığı bir erkekle ilk randevusunda yaşadıklarını anlatınca sosyal medyada gündem oldu. Buluştuğu kişini kendisini iç çamaşırı giymediği için eleştirdiğini ve kıyafetini uygunsuz bulduğunu söyleyen Daley, "Bunun bir adamın ağzından çıktığına inanamadım" dedi.

Trend 2024-02-27 10:53:33

Market kıyafetinin uygunsuz olduğunu söylediler! Sosyal medyadan isyan etti... Açtı ağzını yumdu gözünü

TikTok’ta sağlıklı yaşam ve fitness konularında yaptığı paylaşımlar sayesinde 70 binden fazla takipçiye ulaşan fenomen Dasha, süpermarket kıyafetinin uygunsuz bulunması üzerine duruma sosyal medyadan tepki gösterdi. Fenomen isim spor sütyen ve tayttan oluşan kombinin uygunsuz olarak nitelendirilmesi üzerine, “Her yere bunları giyiyorum” dedi.

Trend 2023-07-20 11:45:11

Sosyal medyanın sınırlarını zorladı! Bikinisinin göğüs altı dekoltesi tepkilere neden oldu

Sosyal medyada 2.5 milyon takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni Dasha Mart, cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek takipçilerinden tam not aldı. Mart, sosyal medyadan yaz tatilinden bir kesit sundu. Havuzun başında kahverengi bikinisiyle poz veren Mart’ın gönderisine beğeni ve yorum yağdı.

Trend 2022-08-09 11:50:02

Ukraynalı playboy modeli Dasha Astafieva, sığınaktan paylaştı! Cephe birliklerine destek gönderdi: Hala Kiev’deyiz

Ukraynalı playboy modeli Dasha Astafieva, Rusya askerlerine karşı ülkesini savunan Ukrayna birliklerine desteğini açıkladı. Evlerinin altındaki sığınıkta ailesi ve köpekleriyle beraber kaldığını ifade eden Astafieva, “Hala Kiev’deyiz” diyerek başkentteki son durum hakkında bilgilendirme yaptı. Ukraynalı playboy modelinin paylaşımı sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 2022-03-02 17:22:07

Tecavüz edip videoya çektiği kadın intihar etti!

Avustralya'da yaşayan Türk asıllı Mustafa Kayırıcı’nın dokuz kişiye tecavüz ettiği ve son kurbanının 22 yaşındaki model Dasha Volnoukhin olduğu ortaya çıktı. Dasha, yaşadıklarına dayanamayıp intihar etmişti.

Trend 19-12-19 11:20

Red Bull Music Festival İstanbul'un konuklarından Dasha Rush mercek altında

Sovyetler Birliği'nde başlayan müzik tutkusu, modellik serüveni ve daha fazlası... Red Bull Music Festival Istanbul kapsamındaki Futurave Night'ta sahne alacak Dasha Rush ile tanışma zamanı!

Trend 13-09-19 12:40

'Daha çok zayıflamalısınız' Bu söz canından ediyordu!

Moskova'da yaşayan Rus ikizler Dasha ve Masha Ledeneva, kayıtlı oldukları modellik ajansının 'daha çok kilo vermelisiniz' isteği yüzünden canından oluyordu. Zayıflıktan ayakta duramayacak duruma gelen ikizler, sonunda hastaneye kaldırıldı.

Trend 17-01-19 10:11

Raimonda Gecaite ve Dasha Kina Trabzonspor forması giydi

İki ünlü model Trabzonspor formasıyla paylaştıkları pozlarla olay yarattılar.

Spor 05-12-17 18:10

Kar Altında Bikini Defilesi

İbrahim LALELİ/ANTALYA, EMY Organizasyon, Argento Mayo ve Sirene Davras Otel işbirliğiyle düzenlenen kar defilesinde Bengi Aktürk, Ayşe Andiç, Margarita Medvedeva,

Yurthaber 19-02-15 10:22

Erkeklerde Daha Riskli

Erkeklerde görülen meme kanseri daha kadınlara göre dasha tehlikeli...

Kadin 19-10-11 07:38