Defense Services Asia Haberleri

İsrail’e destek veren Biden’a bir şok daha! Filistinlilere yönelik soykırımı önleyemediği için dava açıldı

ABD merkezli insan hakları örgütü "Anayasal Haklar Merkezi (CCR)", Gazze halkına yönelik "soykırımı" önleyemedikleri gerekçesiyle ABD Başkanı Joe Biden ve yönetimine dava açtığını bildirdi. CCR, aralarında "Al-Haq" ve "Defense for Children International" gibi sivil toplum kuruluşlarının da bulunduğu çok sayıda Filistinli grup adına şikayette bulundu.

Trend 2023-11-14 15:58:07

Emre Kurttepeli, Fast Company 'Corporate & StartUp Day 2022'ye konuşmacı olarak katıldı

Fast Company ”Corporate & StartUp Day 2022”, 19 Ekim Çarşamba günü Wyndham Grand Otel'de düzenlendi. Açılış konuşmasını Amazon Web Services Türkiye Genel Müdürü Burak Aydın yaptı.

Finans 2023-06-15 09:54:33

Altın yatırımcılarını sevindirecek gelişme! Bildiğiniz tüm rakamları unutun: 2023 tahmini şaşırttı: 4 bin dolar…

Altın fiyatı 2023 tahmini için araştırma yapan yatırımcılar analistlerin yorumlarını ilgiyle takip ediyor. Altın gram fiyatı, ons altın ile hareket ederken yeni bir tahmin geldi. Analistler 2023’te altın fiyatları için yükseliş öngörürken, en dikkat çeken yorumu ise Swiss Asia Capital'ın genel müdürü ve baş yatırım yetkilisi Juerg Kiener yaptı. Altın fiyatları için 4 bin dolar tahmini yatırımcıyı heyecanlandırdı.

Finans 2022-12-26 11:14:58

ALTIN yatırımcıları DİKKAT! 23 Aralık 2022 gram, tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? Duyduklarınızı unutun!

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri Swiss Asia Cpital Genel Müdürü Juerg Kiener'ın açıklaması sonrası, 23 Aralık 2022 Cuma günü hem vatandaşlar hem de yatırımcılar tarafından merak edildi. Öte yandan Dolar önceki kapanışını 18,6752 TL'den yaptı. Dolar, geçtiğimiz gün 18,6700 TL alış, 18,6805 TL satış fiyatından işlem gördü. Peki, gram, tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte 23 Aralık 2022 cuma gününün güncel altın fiyatları...

Finans 2022-12-23 08:26:30

Viaport Asia Outlet AVM çalışma saatleri nedir? Viaport Asia Outlet AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Alışveriş merkezleri son zamanlarda çok sık tercih edilmekte ve çok geniş bir kitleye hitap etmektedir. Genel olarak hafta içi ve hafta sonu açık olan alışveriş merkezleri yoğun ilgi görmektedir. İnsanlar gün içinde alışverişlerini tamamlamak ve hoş vakit geçirebilmek için alışveriş merkezlerini tercih ederler. Son dönemlerde alışveriş merkezleri özellikle büyük şehirlerde oldukça yaygınlaşmıştır. Viaport Asia Outlet AVM hafta sonu açık mı?

Haber 09-12-22 16:41

ABD basını yazdı! 'Türkiye'ye F-16 satışı' ve 'Bayraktar TB-2' ile ilgili dikkat çeken ifadeler

ABD'de savunma alanındaki önemli yayın organlarından olan "Defense News"te yer alan bir haberde “Bayraktar TB-2” ve “Türkiye’ye F-16 satışı” ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullanıldı. Daha önce ABD Kongresinde Türkiye’nin F-35 programından çıkarılmasıyla alakalı çaba gösteren çok sayıda Kongre üyesinin Ukrayna savaşı sürecindeki rolünün ardından Türkiye’ye F-16 satışına yeşil ışık yaktığı bildirildi.

Haber 05-05-22 21:48

Macron'dan İlk ve Son Seçim Mitingi

Fransa'da 10 ve 24 Nisan tarihlerinde yapılacak iki turlu cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken, yeniden aday olan Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, ilk ve tek mitingini, Paris yakınlarında La Defense Arena'da yaptı

Haber 02-04-22 21:38

LG, mobil işini kapatma yolunda önemli bir adım attı

Asia Business Daily’ye göre, şirketin son telefonları üretim hattından çıktı ve şirket Pazartesi gününden sonra artık telefon üretmeyecek. 

Haber 02-06-21 10:28

Power Defense serisi kusursuz sadeliği ile dikkat çekecek

Güç yönetimi markası Eaton; ticari endüstriyel, bina ve konut segmentlerinde ihtiyaçları karşılayarak, koruma sunacak olan Power Defense serisinin lansmanını EMEA bölgesinde duyurdu.Eaton; ticari endüstriyel, bina ve konut segmentlerine ihtiyaçları karşılayacak ve koruma sunacak olan Power Defense serisinin lansmanını EMEA bölgesinde duyurdu.

Yurthaber 23-03-21 15:21

'Türkiye, Altay tankının motor üretimi için Güney Kore ile anlaştı'

ABD merkezli haber kuruluşu Defense News, Türkiye'nin zırhlı araç üreticisi BMC'nin, Almanya'nın uyguladığı ambargo nedeniyle Altay tankının üretiminde yaşanan aksaklığı aşmak için Güney Koreli iki şirketle anlaştığını bildirdi.

Haber 09-03-21 13:26

Kripto para yatırımcıları dikkat: Amazon Ethereum’u destekleyeceğini açıkladı!

Amazon, resmi web sitesinde yapılan açıklamaya göre Ethereum’u (ETH) destekleyeceklerini duyurdu. Açıklamada Amazon Web Services kullanıcılarının Ethereum ana ağına bağlanabilecekleri belirtildi.

Finans 03-03-21 14:58

Ahıska Türk’ü Usmanov WBC Asia Şampiyonu oldu

Ukrayna’da yaşayan Ahıskalı Türk Boksör Camal Usmanov, Uluslararası Boks Gecesi’nde WBC Asia Şampiyonu unvanını kazandı.Ukrayna başkenti Kiev’de düzenlenen Uluslararası Boks Gecesi’nde WBC Asia hafif ağır sıklet şampiyonu unvanını kazanan Ahıskalı Türk boksör Camal Usmanov oldu.

Yurthaber 22-02-21 09:27

İddia: Huawei Mate X2'nin çıkış tarihi belli oldu!

Huawei Mate X2 için yeni bir iddia ortaya atıldı. Bir Weibo yazarı, AppGallery ve HMS (Huawei Mobile Services) ile desteklenmesi muhtemel Huawei Mate X2'nin çıkış tarihini paylaştı. Katlanabilir akıllı telefon görünüşe bakılırsa bizi çok fazla bekletmeyecek.

Haber 01-02-21 17:28

'Yatağında çıplak uyandım' demişti! Hızlı ve Öfkeli'nin yönetmeni, cinsel saldırı iddiası hakkında ilk kez konuştu

Hızlı ve Öfkeli filminin yönetmeni Rob Cohen, Asia Argento'nun cinsel saldırı iddialarını yalanladı: "Hayret verici"

Magazin 27-01-21 07:50

Asia Argento, Hızlı ve Öfkeli’nin yönetmeni Rob Cohen’i cinsel tacizle suçluyor

Hızlı ve Öfkeli serisinin ilk filmini yönetmen Rob Cohen cinsel tacizle suçlanıyor. Suçlamayı yapan ise oyuncu ve yönetmen Asia Argento.

Magazin 25-01-21 15:36

Apple ve Google'ın banladığı Parler uygulamasından yeni mesaj!

Donald Trump destekçilerinin fazlasıyla kullandığı Parler, yüksek ihtimalle geri dönüyor. Google ve Apple tarafından uygulama mağazalarından kaldırılan, Amazon Web Services (AWS) sunucularından da atılan Parler için platformun CEO'su John Matze internet sitesi üzerinden bir mesaj paylaştı.

Haber 18-01-21 14:50

ERÜ QS EECA 2021 sıralamasında en iyi 400 üniversite arasında 148. sırada yer aldı

QS University Rankings tarafından gelişmekte olan Avrupa ülkelerini ve Orta Asya ülkelerini (Emerging Europe and Central Asia-EECA) kapsayan “En İyi İlk 400 Üniversite” araştırmasının sonuçları açıklandı.

Yurthaber 21-12-20 11:11

Uzmandan aşı sonrasında altın ve borsa tahmini... Aşının altın fiyatları ve borsaya etkisi ne olur? Uzmandan borsa ve altın beklentisi yorumu!

Aşı haberlerinin küresel piyasalarda etkili olmasının ardından uzmanlardan aşının altın fiyatları ve borsaya etkisi nasıl olacak tahminleri gelmeye başladı. Yerel piyasalarda Merkez Bankası faiz kararının altın, döviz ve borsaya etkisi tartışılırken, küresel piyasalar aşı haberlerinden etkilenmeye devam ediyor. IG Asia Piyasa Stratejisti Jingyi Pan aşının altın ve borsaya etkisini yorumladı. İşte uzmandan aşının altın ve borsaya beklentisi!

Finans 19-11-20 10:00

‘Enerjik Sohbetler’ ikincisi yayınında Tayfun Bayazıt’ı konuk ediyor

Ege Bölgesi görevli enerji tedarik şirketi Aydem Perakende, kendi alanlarında uzman konukların yer aldığı dijital “Enerjik Sohbetler’inin ikincisinde Bayazit Consulting Services Kurucusu ve Aydem Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Bayazıt’ı takipçileriyle buluşturuyor.Kobi ve kurumsal müşterilerine enerji tedarik hizmetlerinde çözüm ortağı olarak etkili bir iletişimi hedefleyen Aydem Perakende, pandemi döneminde öne çıkan konuların da ele alındığı Enerjik Sohbetler ile kamuoyunu bilgilendirmeye yönelik önemli bir hizmete imza attı.’Enerjik Sohbetler dijital seminer serimizin ikinci yayını, 24 Eylül 2020’de Bayazit Consulting Services Kurucusu ve Aydem Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Bayazıt’ın katılımı ile gerçekleştirecek.

Yurthaber 22-09-20 11:14

Altına kısa vadede yatırım yapılır mı? Uzmanından altın yorumu: Altın hem kısa hem de uzun vadede kar getirecek!

Geçtiğimiz hafta altındaki sert düşüşün ardından tekrar altın fiyatının 15 lira değer kazanması ile yatırımcıları heyecanladırdı. Altının kısa ve uzun vadede kar sağlayacağını belirten Singapur'da IG Asia piyasa stratejisti Jingyi Pan, altında genel yukarı giden bir trend olduğunu belirterek altının karlı bir yatırım olduğunu açıkladı. Peki altına kısa vadede yatırım yapılır mı, altın fiyatları ne olacak? İşte uzmanından tahmini altın yorumu!

Finans 19-08-20 13:07

'Savunmanın devleri' listesinde 7 Türk şirketi

Dünyanın en prestijli savunma sanayi listesi olarak kabul edilen "Defense News Top 100"de yer alan Türk şirketi sayısı 7'ye yükseldi.

Finans 17-08-20 09:34

ABD Kongresi'nin dört üyesi Türkiye’ye silah satışına engel oluyor

Defense News’un haberine göre, Türkiye’yi Rus yapımı S-400 savunma sisteminden vazgeçirmek için ABD Kongresi’nin dört üyesi ABD’den Türkiye’ye silah satışına iki yıla yakındır engel oluyor.

Haber 13-08-20 09:27

En sevilen telefon markası ortaya çıktı

Son istatistikler, bir kez daha en sevilen telefon markası konusunda gerçekleri ortaya çıkardı. Nielsen ve Campaign Asia-Pacific, Asya’daki 14 farklı ülkeden tüketicilerle bir araya geldi ve çok ilginç sonuçlarla karşı karşıya kaldı.

Haber 16-07-20 12:26

Dünyada bir ilk! Küre Dağları’nda yeni bir endemik bitki türü keşfedildi

Bartın Üniversitesi Ulus Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Dr. Bilge Tunçkol tarafından Küre Dağları Milli Parkı’nda keşfedilen endemik bitki türü bilim dünyasına tanıtıldı. Dünya’da ilk kez keşfedilen bitki türüne Asia Minor (Küçük Asya) adına ithafen Polystichum asiae-minoris adı verildi.

Haber 12-06-20 17:33

Koronavirüsü yenen Tom Hanks: Yerde sürünmek zorunda kalıyordu

Tom Hanks koronavirüs mücadelesini ilk kez National Defense Radio Show'da anlattı. Hanks, eşi Rita'nın süreci ağır geçirdiğini söyledi ve "Virüs yüzünden yerlerde sürünüyordu" dedi.

Magazin 20-04-20 13:32

Charlesworth Yazar Çalıştayı gerçekleştirildi

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından “Kütüphane Eğitimleri” kapsamında düzenlenen “Charlesworth Yazar Çalıştayı,” Recep Tayyip Erdoğan Kütüphanesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti.Charlesworth Author Services Eğitimcisi Editör Dr.

Yurthaber 16-03-20 09:10

Columbia Magazine covers Kurttepeli: Creating Turkey’s Largest Internet Portal

He launched Mynet.com—Turkey’s largest Internet portal— a decade ago by offering free e-mail to customers. The portal now has 18 million customers using 40 different services, ranging from e-mail to content and social Internet services.

Finans 31-01-20 13:54

Uçak kazası İran için neden önemli bir eşik olabilir?

İran hükümetinin bir yolcu uçağını yanlışlıkla düşürdüğünü açıklaması protestolara neden oldu. Önde gelen düşünce kuruluşlarından Royal United Services Institute'tan Aniseh Bassiri Tabrizi, İran hükümetinin kazayla ilgili alacağı kararların etkisinin aylar, hatta yıllar boyunca hissedilebileceğini söylüyor.

Haber 13-01-20 06:30

OPEC kesintileri petrol projelerini olumsuz etkileyebilir

Dateline Energy Services Üst Yöneticisi Wilson Opuwei: - "OPEC, her arz kesintisi kararı aldığında, üye ülkelerdeki petrol şirketleri üretimlerini yarıda kesmek zorunda kalıyor. Bu süreç projelere yapılan yatırım, sermaye ve zamanı olumsuz etkiliyor" - Bağımsız petrol piyasası analisti Gaurav Sharma: - "OPEC daha fazla üretim kesintisi yaparsa, örgütün küresel petrol piyasasındaki payı daha çok düşer"

Finans 13-12-19 11:01

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Maltepe Ekonomik Forumu’na katıldı

Maltepe Belediyesinin öncülüğü ve ev sahipliğinde gerçekleştirilen Maltepe Ekonomik Forumu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılış konuşmasıyla başladı.Maltepe Belediyesinin düzenlediği Maltepe Ekonomik Forumu, Elite World Asia Otel’de yurt içi ve yurt dışından onlarca konuğun katılımıyla başladı.

Haber 01-12-19 13:40

TEI özgün ürünlerini Tayland’da sergiledi

Tayland’ın başkenti Bangkok’ta 18-21 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Defense & Security 2019 fuarında TEI standı yoğun ilgi gördü.68 ülkeden 15 binin üzerinde katılımcının kayıt yaptırdığı, bölgenin en önemli savunma sanayi fuarlarından olan etkinlikte; Türkiye Cumhuriyeti Bangkok Büyükelçisi Evren Dağdelen Akgün, Tayland Genelkurmay Başkanı Ponpipaat Benyasri, Malezya Genelkurmay Başkanı Zainal Abidin, Filipinler Genelkurmay Başkan Yardımcısı Erickson R.

Trend 20-11-19 11:11

Türk kozmetik sektörü Uzak Doğu'yu merceğine aldı

İKMİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İmer Özer: - "Hong Kong ve Çin gibi Doğu Asya pazarına erişimde öncü bir rol alan Cosmoprof Asia fuarının ülkemizin kozmetik sektörü ihracatının artışına katkı sağlayacağına inanıyoruz"

Finans 18-11-19 13:45

Dijital güvenlik şirketleri zararlı yazılımları ayıklayacak

Google, App Defense Alliance adını verdiği bir yapılanmayla Android uygulamalarındaki zararlı yazılımları tespit edecek.

Trend 09-11-19 10:35

İGA’dan kredi yapılandırmasına ilişkin açıklama

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, kredilerinin refinansmanı için Londra ve İstanbul merkezli kurumsal finansman ve finansal danışmanlık şirketi Dome Group Financial Services Limited’in yetkilendirildiğini açıkladı.Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı İstanbul Havalimanı’nın inşaatını ve 25 yıllığına işletmesini üstlenen İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş, kredilerinin refinansmanı için Londra ve İstanbul merkezli kurumsal finansman ve finansal danışmanlık şirketi Dome Group Financial Services Limited’i yetkilendirdi.“Şirketimizin yıllık faiz yükünü önemli ölçüde azaltmayı hedeflemekteyiz”Konuya ilişkin açıklamada bulunan İGA İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu, “Refinansman, tüm dünyada dev projelere imza atan kurumlarca tercih edilen finansman modellerinden biridir.

Finans 05-11-19 19:49

İGA kredilerinin refinansmanı için Dome Group'u yetkilendirdi

İstanbul Havalimanı’nın inşaatını ve 25 yıllığına işletmesini üstlenen İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş, kredilerinin refinansmanı için Londra ve İstanbul merkezli kurumsal finansman ve finansal danışmanlık şirketi Dome Group Financial Services Limited’i yetkilendirdi.

Finans 05-11-19 19:19

İGA'dan kredilerinin refinansmanı için yetkilendirme

İGA Havalimanı İşletmesi AŞ, kredilerinin refinansmanı için Londra ve İstanbul merkezli kurumsal finansman ve finansal danışmanlık şirketi Dome Group Financial Services Limited'i yetkilendirdiğini duyurdu - İGA İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu: - "Uluslararası finans kuruluşlarının katılımı ile sağlanacak sendikasyon ile gerçekleşecek refinansman ile şirketimizin yıllık faiz yükünü önemli ölçüde azaltmayı hedeflemekteyiz. Bu durum kuşkusuz ki rekabetçi avantajımızı da güçlendirecektir. Yurt dışındaki finans kuruluşlarından söz konusu refinansmana ciddi bir ilgi olduğunu görüyoruz" - "Mevcutta devam etmekte olan kredi geri ödemelerimizde ve 2020 yılının başında devlete ödenecek kira bedeli açısından da herhangi bir sıkıntı bulunmadığını da belirtmek isteriz"

Finans 05-11-19 19:07

Rekabet Kurulu'ndan Volkswagen kararı

Volkswagen Financial Services ve TÜV SÜD Auto Service aracılığıyla, Carmobility GmbH'nin mevcut filo yönetim hizmetleri işi ve FleetCompany üzerinden ortak kontrolünün devralınması işlemi uygun bulundu.

Finans 15-10-19 14:27

Rekabet Kurulu kararları

Volkswagen Financial Services ve TÜV SÜD Auto Service aracılığıyla, Carmobility GmbH'nin mevcut filo yönetim hizmetleri işi ve FleetCompany üzerinden ortak kontrolünün devralınması işlemi uygun bulundu - BP Biocombustiveis SA ile Bunge Brasil Holdings BV arasında biyoetanol, şeker ve elektrik üretim ve tedariki alanlarında iştigal etmek üzere ortak girişim kurulmasına izin verildi

Finans 15-10-19 12:16

Türkiye’de her yıl bin 200 bulut bilişim uzmanı yetiştirilecek

Amazon Web Services (AWS) ve BilgeAdam Akademi, Türkiye’de bulut teknolojileri alanında hızla artan insan kaynağı ihtiyacını karşılamak amacıyla her yıl bin 200 kişiye sertifikalı eğitimler ve iş imkânı sunacak.Bulut bilişim ve web hizmetlerinde dünya liderlerinden Amazon Web Services (AWS) ile teknoloji eğitiminde Türkiye’nin öncü şirketlerinden BilgeAdam Akademi, bulut bilişim uzmanları yetiştirmek için eğitim ortaklığına gitti.

Haber 11-10-19 01:02

Türkiye’de her yıl bin 200 bulut bilişim uzmanı yetiştirilecek

Amazon Web Services (AWS) ve BilgeAdam Akademi, Türkiye’de bulut teknolojileri alanında hızla artan insan kaynağı ihtiyacını karşılamak amacıyla her yıl bin 200 kişiye sertifikalı eğitimler ve iş imkânı sunacak.Bulut bilişim ve web hizmetlerinde dünya liderlerinden Amazon Web Services (AWS) ile teknoloji eğitiminde Türkiye’nin öncü şirketlerinden BilgeAdam Akademi, bulut bilişim uzmanları yetiştirmek için eğitim ortaklığına gitti.

Haber 10-10-19 10:28

İŞ VE EKONOMİ DÜNYASININ GÜNDEMİ

  Mercedes-Benz Fashion Week Tarih : 8-11 Ekim Yer   : Zorlu PSM TÇMB Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi Tarih : 8-11 Ekim Yer   : Antalya,Belek Yetenek Yönetimi Konferansı Tarih : 10 Ekim Yer   : Crown Plaza Asia, İstanbul Saat  : 10.00 KAGİDER ve Tuborg Basın Toplantısı Tarih : 10 Ekim Yer   : Conrad İstanbul, Jr.

Finans 10-10-19 09:18

Yenilikçi Asya şirketleri, Türkiye'de iş birliği arayışında

Otomotiv ve savunma sanayi alanlarında Türkiye'de iş birliği arayışında olan Asya şirketleri, "Business Meeting ASIA 2019 Istanbul" zirvesinde Türk şirketleriyle buluşacak - Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu: - "Teknopark İstanbul olarak Türkiye ayağını organize ettiğimiz bu zirvede, şirketlerimiz faaliyetlerini Asyalı şirketlere anlatacaklar ve Türkiye'nin teknoloji ihracatına katma değer sunacak iş birliklerine imza atacaklar" - "Toplantıya katılan üniversite temsilcileri, OSB yetkilikleri de bu şirketlerin çalışmalarını birinci ağızdan dinleyip Türkiye’de bu teknolojilerin geliştirilmesi noktasında neler yapılabileceğini konuşabilecek"

Finans 07-10-19 11:11

Survey: Britain’s financial services fall at fastest pace since the crash

The threat of a no-deal Brexit has sent profits and sentiment in Britain’s financial services falling at their fastest pace since the global financial crash a decade ago, a CBI/PwC survey showed on Tuesday.

Haber 01-10-19 09:10

Bilişim ve teknoloji dünyası İstanbul’da buluşuyor

Siber saldırılara karşı ‘öngörülebilir’ siber savunma yaklaşımını geliştiren SPECTRAMI, ‘Predictive Cyber Defense Roadshow 2019’ kapsamında İstanbul’a geliyor.

Haber 20-09-19 12:25

Verilerimizi kötü insanlardan koruyacağımız bir gelecek öngörüyorum

Amazon Web Services, start-uplara, işletmelere ve AWS meraklılarına çeşitli ücretsiz aktiviteler, eğitim atölyeleri ve etkinlikler sunan Türkiye'deki ilk Pop-Up Loft'u başlattı - Amazon.com CTO'su Dr. Werner Volgels: - "Her geçen gün daha da güvenli sistemler kuracağımız ve verilerimizi kötü insanlardan koruyacağımız bir gelecek öngörüyorum" - "İster geleneksel, ister gerçek zamanlı, ister makine öğrenimi temelli tahmin analitiği olsun, artık bir işletmeyi rekabette ayrıştıran şeyler ne türde veriye sahip olduğu ve ne kadar iyi analitikler kullandığıdır"

Haber 17-09-19 17:46

Verilerimizi kötü insanlardan koruyacağımız bir gelecek öngörüyorum

Amazon Web Services, start-uplara, işletmelere ve AWS meraklılarına çeşitli ücretsiz aktiviteler, eğitim atölyeleri ve etkinlikler sunan Türkiye'deki ilk Pop-Up Loft'u başlattı - Amazon.com CTO'su Dr. Werner Volgels: - "Her geçen gün daha da güvenli sistemler kuracağımız ve verilerimizi kötü insanlardan koruyacağımız bir gelecek öngörüyorum" - "İster geleneksel, ister gerçek zamanlı, ister makine öğrenimi temelli tahmin analitiği olsun, artık bir işletmeyi rekabette ayrıştıran şeyler ne türde veriye sahip olduğu ve ne kadar iyi analitikler kullandığıdır"

Yurthaber 17-09-19 17:46

İş Bankası, Discover ve Diner’s Club kartlarının kabulüne başladı

Banka, ABD’nin önemli ödeme sistemlerinden Discover Financial Services ile yaptığı anlaşmayla Discover ve Diner’s Club kartlarının kabulüne başladı - Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen: - “İş Bankası olarak Türkiye’nin en fazla kart markası kabul eden bankasıyız" - "Bu hamleyle İş Bankası, 50’nin üzerinde ülkede geçerli olan ve özellikle Avrupa, Rusya ve Çin’de çok yaygın olarak kullanılan 40’a yakın alternatif ödeme yöntemini de kabul eder hale geliyor"

Yurthaber 11-09-19 17:06

Çinlilerden kiraz ve siyah incire yoğun ilgi

Hong Kong'ta 4-6 Eylül 2019 tarihlerinde düzenlenen Asia Fruit Logistica 2019 Fuarı'na "The World Is Fresh Wıth Us (Dünya Bizimle Taze)” sloganıyla katılan Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği'nin standını ziyaret eden Çinlilerden en fazla kiraz ve siyah incir talebi geldi.

Finans 05-09-19 11:07

Taze siyah incir Çin pazarında talep gördü

Hong Kong’ta 4-6 Eylül 2019 tarihlerinde düzenlenen Asia Fruit Logistica 2019 Fuarı’na "The World Is Fresh Wıth Us (Dünya Bizimle Taze)” sloganıyla katılan Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği’nin standını ziyaret eden Çinlilerden en fazla kiraz ve siyah incir talebi geldi.Hong Kong’a Türkiye’nin kiraz ihracatı 2019 yılında yüzde 79’luk artışla 1 milyon 921 bin dolardan, 3 milyon 435 bin dolara yükseldi.

Yurthaber 05-09-19 11:06