Delcy Rodriguez Haberleri

Ronaldo'nun futbolu bırakacağı tarihi açıkladı! Kız arkadaşı Georgina Rodriguez ağzından mı kaçırdı?

Kariyerine Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımında devam eden Cristiano Ronaldo'nun emeklilik tarihi hakkında kız arkadaşı Georgina Rodriguez'den sürpriz bir çıkış geldi.

Spor 2024-03-05 10:38:39

Oğlunu pazarda satan anne cinayetle suçlanıyor! 6 yaşındaki çocuk bir yıldır kayıp... Diğer çocuklarını alıp ülkesine kaçtı

6 yaşındaki oğlunun gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasından kısa bir süre sonra Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinden kaçarak Hindistan'a giden anne 38 yaşındaki Cindy Rodriguez-Singh cinayetle suçlanıyor. Oğlunun en son canlı görülmesinden tam 1 yıl sonra başlatılan cinayet soruşturmasında anne baş şüpheli olarak kabul edildi.

Trend 2023-11-02 08:14:44

Robert De Niro'nun büyük acısı! 19 yaşındaki torunu hayatını kaybetti

Robert De Niro'nun kendisi gibi oyuncu olan en büyük kızı Drena De Niro'nun 19 yaşındaki oğlu Leandro De Niro Rodriguez, ani ölümüyle De Niro ailesini sarstı.

Magazin 2023-07-03 14:01:48

Cristiano Ronaldo'nun eşi Georgina Rodriguez'in paylaşımına beğeni yağdı!

Yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo’nun 7 yıllık sevgilisi Georgina Rodriguez sosyal medyayı aktif olarak kullanırken, son yaptığı paylaşıma beğeni yağdı. İşte detaylar...

Spor 2023-06-22 17:22:30

Yılın ilk bombası Beşiktaş'tan! James Rodriguez Kartal'dan haber bekliyor

Süper Lig'in sonuna yaklaşılırken kulüpler yeni sezon için kollarını sıvamış durumda. Özellikle ligin ikinci yarısındaki performansıyla müthiş bir ivme yakalayan Beşiktaş'tan çok konuşulacak bir transfer hamlesi geldi. İşte detaylar...

Spor 23-05-23 22:22

Alita Savaş Meleği filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Alita Savaş Meleği IMDB puanı kaç? Aksiyon severler ekran başına!

Alita Savaş Meleği filmi ile ilgili aramalar hız kazandı. Bilimkurgu ve aksiyon türlerindeki yapımın yönetmen koltuğunda Robert Rodriguez oturuyor. Orijinal adıyla Alita: Battle Angel filmi, bir siborg kızın kendini bulma hikayesini anlatıyor. Alita Savaş Meleği oyuncuları ve konusu ile araştırılmaya başladı. Peki, Alita Savaş Meleği filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Alita Savaş Meleği IMDB puanı kaç?

Magazin 21-05-23 19:56

Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez ilk twerk dersinden paylaştı

Cristiano Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Rodriguez, hayatını anlatan 'I Am Georgina' adlı belgesel ile gündeme gelmişti. Açıklamaları ve lüks yaşantısıyla dikkat çeken genç isim ilk twerk dersinden paylaşımlar yaparak dikkat çekti.

Magazin 18-05-23 15:41

Ronaldo'nun annesi de konuştu... Kimse beklemiyordu! Ayrılık sözleri....

Portekizli futbol yıldızı Cristiano Ronaldo ile sevgilisi Georgina Rodriguez hakkında çıkan haberlere Ronaldo'nun annesi de dahil oldu. Yıldız oyuncunun annesi annesi Dolores Aveiro da konuyla alakalı dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 11-05-23 20:38

Cristiano Ronaldo ile seks yaptığı en garip yeri açıklamıştı! Georgina Rodriguez'den havuz pozları

Futbolcu Cristiano Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Rodriguez cinsel hayat itirafıyla gündeme gelmişti. Ünlü futbolcu ile seks yaptığı en garip yeri açıklayan Rodriguez şimdi de havuz pozlarıyla gündemde...

Magazin 09-05-23 07:37

James Rodriguez ile görüşme yapıldı! Forma satışları patlayabilir...

Beşiktaş'tan dünya yıldızı isim James Rodriguez için girişimler başladı. Alexandru Maxim ile yola devam etmeyi düşünmeyen siyah-beyazlılar, James Rodriguez'i kadrosuna katarak taraftarını heyecanlandırmak istiyor.

Spor 08-05-23 10:19

Al Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo 'artık bıktım' dedi, resti çekti! 7.5 milyar TL'lik kriz...

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'da pek iyi günler geçirmeyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, bu sefer de özel hayatıyla gündemde. Başarılı futbolcu uzun yıllardır ilişki içinde olduğu Georgina Rodriguez ile ayrılığın eşiğine geldiği gündemde. İşte detaylar...

Spor 27-04-23 13:30

Olympiakos, James Rodriguez’in sözleşmesini feshetti

Olympiakos, Kolombiyalı orta saha oyuncusu James Rodriguez ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Spor 13-04-23 15:34

Georgina Rodriguez futbolcu sevgilisi Cristiano Ronaldo ile seks yaptığı en garip yeri açıkladı

Futbolcu Cristiano Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Rodriguez, hayatını anlatan 'I Am Georgina' adlı belgeselle son dönemde sık sık gündeme gelmişti. Genç kadın son olarak ünlü futbolcu ile seks yaptığı en garip yeri açıklayarak magazin gündeminde yer edindi.

Magazin 30-03-23 20:58

Fenerbahçe ve Galatasaray James Rodriguez'in peşinde!

Galatasaray ve Fenerbahçe James Rodriguez'in peşinde... Oylmpiakos forması giyen yıldız oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Yunanistan'da mutsuz olan James Rodriguez ile Galatasaray ilgilenirken, Fenerbahçe'nin de devreye girdiği öğrenildi.

Spor 23-02-23 14:29

Karnının 'iğrenç' olduğunu söylüyorlar: Kontrol edemediğiniz fiziksel değişiklikten geçmek zor

Sosyal medya üzerinden gelen yorumlar oldukça kaba ve düşüncesizce olabiliyor. Özellikle hamilelik sürecinde yaşanan değişimler kadınların psikolojilerini oldukça etkileyebiliyor. Heyecanlı geçen hamilelik sürecinde yaşanan zorluklar hem annenin hem de bebeğin sağlık problemleri yaşamasına neden olabiliyor. Eliana Rodriguez, sosyal medyadan aldığı kötü yorumları paylaştı.

Kadin 01-01-23 11:08

Portekiz turnuvadan elenince Ronaldo için ortalığı savaş alanına çevirdiler! ''Tüm ülkeyi öldürdünüz!''

Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası Çeyrek Final müsabakasında Fas, Portekiz’i 1-0 yenerek adını yarı finale yazdırdı. Karşılaşmada Cristiano Ronaldo'nun yine yedek başlaması tüm dünyayı şaşkına çevirdi. Mücadelenin ikinci yarısında oyuna dahil olan ve takımını hareketlendiren Ronaldo'nun tüm çabalarına rağmen Portekiz turnuvadan elendi. Bu sürpriz sonrası Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Rodriguez yaptığı açıklamalarla sosyal medyada deprem etkisi yarattı.

Spor 11-12-22 09:25

Aziz Yıldırım'ın gözdesiydi! Beşiktaş'tan sol bek için Ricardo Rodriguez planı...

FIFA Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip, sezonun kalan kısmında başarılı bir performans sergilemek isteyen Beşiktaş'ta yönetim, transfer için kolları sıvadı. Teknik direktör Şenol Güneş'in kadroda düşünmediği iddia edilen Arthur Masuaku'nun yerine sol bek transferi planlayan Beşiktaş'ın gündemine bir dönem Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Ricardo Rodriguez geldi. İşte detaylar...

Spor 08-12-22 09:07

Portekiz İsviçre'yi 6-1 mağlup etti, bu olay skorun da önüne geçti! Ronaldo'nun sevgilisi sonunda patladı...

Dünya Kupası son 16 turu karşılaşmasında Portekiz ile İsviçre karşı karşıya gelirken, mücadelede Portekiz'in 6-1'lik farklı üstünlüğü ile tamamlandı ve adını çeyrek finale yazdıran taraf Portekiz oldu. Karşılaşmaya yıldız oyuncu Ronaldo yedek kulübesinde başlarken, 73. dakikada oyun dahil olabildi. Teknik direktörün bu kararı bazı çevrelerce eleştiri alırken, Ronaldo'nun sevgilisi Georgin Rodriguez de bu karara tepki verenler arasındaydı. İşte detaylar...

Spor 07-12-22 16:36

Son dakika: Galatasaray devre arasında bitirecek! Adama Traore defteri yeniden açıldı...

Son dakika haberleri: Yaz transfer dönemini son güne kadar oldukça hareketli bir şekilde geçiren Galatasaray'da birçok futbolcunun adı gündeme gelmişti. James Rodriguez, Anderson Talisca gibi isimlerin sarı - kırmızılılara transfer olacağı iddia edilirken, Adama Traore için de girişimlerde bulunulmuş ancak anklaşma gerçekleşmemişti. Galatasaray'ın yıldız futbolcuyla görüşmelerini sürdürdüğü ve sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olmasından dolayı ocakta ön kontrat imzalamak istediği kaydedildi.

Spor 28-09-22 07:20

Ronaldo'nun eşi Georgina Rodriguez'in derin göğüs dekolteli pozu sosyal medyayı salladı! Takipçilerden yorum yağdı

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile 2016 senesinde evlenen ve şu anda 2 öz 3 üvey toplam 5 çocuğu olan Georgina Rodriguez, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Ünlü isim, bu kez derin göğüs dekolteli çekildiği fotoğrafını ve spor anlarını takipçileriyle paylaştı.

Magazin 23-09-22 15:09

Son dakika: Galatasaray'ın kapısından döndü! James Rodriguez, Olympiakos'a gidiyor...

Son dakika haberleri: Türkiye'de yaz transfer dönemi 8 Eylül'de sona erdi. Galatasaray, son güne kadar aktif olarak çalışmalarını sürdürdü. Sarı - kırmızılılar son günde Mauro Icardi, Milot Rashica, Ross, Yusuf Demir ve Juan Mata'ya imza attırmıştı. Bu isimlerin dışında Aslan'ın gündemine James Rodriguez, Anderson Talisca ve Çağlar Söyüncü isimleri de gelmişti. Galatasaray'a menajeriyle mesaj gönderen James Rodrgiuez'in transferi gerçekleşmemişti. Kolombiyalı yıldızın yeni adresi belli oldu.

Spor 14-09-22 14:10

Son dakika: Bu iddia sonrası ortalık alev aldı! Galatasaray'dan Anderson Talisca, James Rodriguez ve Adama Traore çıkarması...

Son dakika haberleri: Mauro Icardi, Milot Rashica, Mathias Ross ve Yusuf Demir'i kadrosuna katan Galatasaray, transferde durmak bilmiyor. Sarı - kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk'un talepleri doğrultusunda Erden Timur önderliğinde yürütülen transfer operasyonlarında sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray'ın James Rodriguez'in menajeriyle görüşmeye başladığı aktarılırken, Adama Traore transferini bitirmek için yoğun uğraş verdiği ifade edildi. Ayrıca Talisca'nın da durumu soruldu.

Spor 07-09-22 21:10

Falcao devreye girdi! Cimbom'dan James Rodriguez bombası

Galatasaray'da transfer iddiaları ortaya atılmaya devam ediyor. Icardi ve Kaan Ayhan'ı kadrosuna katmaya hazırlanan sarı-kırmızılılarda James Rodriguez iddiası gündeme bomba gibi düştü. Katar ekiplerinden Al Rayyan forması giyen ve Avrupa'ya dönmek isteyen James Rodriguez için Galatasaray'ın devreye girdiği iddia edildi.

Spor 06-09-22 08:09

Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez tarzıyla olay oldu! 2 milyon euro değerinde

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun nişanlısı ve çocuklarının annesi Georgina Rodriguez son pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Sokak tarzı olay olan Rodriguez'in kıyafet ve takılarının değeri dudak uçuklattı. Ünlü futbolcunun sevgilisinin tarzını görenler "Çok görgüsüzce" yorumları yaptı.

Magazin 12-08-22 12:36

Jese Rodriguez, Ankaragücü taraftarının beklentisini boşa çıkarmak istemiyor:

"Ankara'daki imza töreni PSG'de yapılandan çok daha iyiydi. Burada yaşadığım atmosferi hiçbir zaman unutmayacağım. Bu büyük camia için elimden gelen her şeyi yapacağım" -"Ankaragücü'ne gelmemde Guti'nin etkisi oldu" "(PSG'nin Şampiyonlar Ligi kazanamaması) Para mutluluğu satın alamaz. İyi oyunculara sahip olabilirsiniz ama iyi bir takıma sahip olamazsınız. Böyle olunca da başarı zor gelir"

Yurthaber 04-08-22 11:13

Her şeyi bırakıp ona dönmüştü! Ben Affleck ve Jennifer Lopez sonunda evlendi... Hayatımızın en iyi gecesi

17 yıllık ayrılığın ardından geçen sene barışan Ben Affleck ve Jennifer Lopez, Las Vegas’ta evlendi. Alex Rodriguez ile evliliğin arifesindeyken ayrılan Lopez, Ben Affleck ile 60 milyon dolara satın aldıkları malikanede yaşayacak. Jennifer Lopez ayrıca Affleck soyadını alacak. İkilinin açıklamasında JLO'nun eski filmden bir elbise ve Ben'in dolabından bir ceketle nikahı kıydıkları duyuruldu.

Magazin 18-07-22 12:04

Herkes onu hamile zannediyordu! Gerçek bambaşka çıkınca büyük şaşkınlık yaşadı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Minnesota eyaletinde yaşayan 25 yaşındaki bir ilkokul öğretmeni Raquel Rodriguez, 5 yıldır devam eden sağlık sorunlarından bahsettiği sosyal medya paylaşımı sayesinde kısa sürede popüler oldu. Aşırı yemek yememesi, diyet ve spor yapmasına rağmen karnının büyümeye başladığını fark eden Rodriguez gören herkes hamile sanıyordu. Ancak Rodriguez doktor kontrolünden sonra gerçeğin farklı olduğunu öğrendi.

Trend 10-07-22 13:14

Çıplak Cazibe yarışmacısından yıllar sonra gelen itiraf! “Hala bakirim”

İngiltere'de yayınlanan ve çıplak yarışmacıların birbirleriyle flört ettiği televizyon programı Naked Attraction (Çıplak Cazibe) yarışmacısı Brian Chau Rodriguez, çıplak bedenleri gördüğünde kendisini bunalmış hissettiğini söyleyerek programdan ayrılmıştı. Sevilen yarışmacı yıllar sonrasında hala bakir olduğunu itiraf etti.

Trend 01-07-22 17:42

Jese Rodriguez kimdir? Jese Rodriguez nereli ve kaç yaşında? Hangi takımlarda oynadı?

Jese Rodriguez, Ankaragücü Spor Kulübü'nden yapılan açıklama sonrası günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Real Madrid, PSG gibi takımlarda oynayan yıldız futbolcu Ankaragücü'nde forma giyecek. Peki Jese Rodriguez kimdir? Jese Rodriguez nereli ve kaç yaşında? Hangi takımlarda oynadı? İşte detaylar...

Spor 29-06-22 07:38

Jese Rodriguez kimdir, aslen nereli? Ankaragücü'ne transfer olan Jese Rodriguez kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

Ankaragücü'nün Jese Rodriguez'i transfer ettiği haberi sonrası ünlü futbolcunun hayatı ve kariyeri merak edilmeye başlandı. Rodriguez, bir dönem Real Madrid ve PSG gibi dev takımların formasını giymişti. Peki Jese Rodriguez kimdir, aslen nereli? Ankaragücü'ne transfer olan Jese Rodriguez kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı? İşte hayatı ve merak edilenler...

Spor 29-06-22 01:57

Son dakika: Real Madrid ve PSG'nin eski yıldızı Jese Rodriguez Ankaragücü'ne transfer oldu!

Son dakika haberleri: Spor Toto 1. Lig'i şampiyonlukla tamamlayan ve Spor Toto Süper Lig'e yükselen Ankaragücü, transfer sezonunun ilk bombasını patlattı. Sarı - lacivertliler, bir dönem Real Madrid ve Paris Saint - Germain gibi dev kulüplerde forma giyen Jese Rodriguez'i resmen kadrosuna kattı. Kariyerinde iki Şampiyonlar Ligi kupası bulunan Jese Rodriguez, gelecek sezondan itibaren Ankaragücü'nde forma giyecek.

Spor 28-06-22 23:39

ABD’den Petrol Şirketlerine Venezuela’da Müzakere İzni

Venezuela Başkan Yardımcısı Delcy Rodriguez, ABD ve Avrupa menşeili petrol firmalarının Venezuela’da faaliyetlerine yeniden başlayabilmeleri için Washington’un müzakereleri başlatma yetkisi verdiği haberlerini doğruladı

Haber 19-05-22 15:43

Cristiano Ronaldo-Georgina Rodriguez çifti, bebeklerinin ismini açıkladı

Manchester United'ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo ile nişanlısı Georgina Rodriguez, yeni doğan kızlarına Bella Esmerelda ismini verdi.

Magazin 10-05-22 16:25

Cristiano Ronaldo, yeni doğan bebeğini kaybetmişti, acı tesadüf sonradan ortaya çıktı!

Dünyaca ünlü futbolcu Ronaldo ve Georgina Rodriguez çiftinin geçtiğimiz günlerde yeni doğan bebekleri hayatını kaybetmişti. Ronaldo'nun paylaşımına gelen bir mesaj herkesi duygulandırdı.

Spor 21-04-22 16:16

Cristiano Ronaldo'nun ikizlerinden biri neden öldü? Cristiano Ronaldo'nun oğlu neden hayatını kaybetti?

Cristiano Ronaldo ve hayat arkadaşı Georgina Rodriguez Pazartesi günü sosyal medya hesaplarından ortak bir açıklama bulundu. Çiftin yeni doğan ikiz bebeklerinden biri hayatını kaybetti. Ünlü futbolcunun açıklamaları konuşulmaya devam ediyor. Peki Cristiano Ronaldo'nun ikizlerinden biri neden öldü? Cristiano Ronaldo'nun oğlu neden hayatını kaybetti? İşte detaylar...

Spor 19-04-22 21:39

Fenerbahçe'den Galatasaray'a 2. İrfan Can Kahveci vakası! İmzayı atıyor...

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki transfer rekabeti tırmanmaya devam ediyor. Bugüne kadar sayısız transferde karşı karşıya gelen iki takım yeni bir meydan okumaya hazırlanıyor. Dünyaca ünlü yıldız oyuncu James Rodriguez için girişimlere başlayan ezeli rakipler yine çok konuşulacak bir hikayeye imza atacak. Kolombiya basını daha önce 'imkansız transfer' değerlendirmesi yapan James, son dönemdeki performans düşüklüğü sebebiyle artık transfer olabileceğini söyledi.

Spor 19-04-22 18:15

Cristiano Ronaldo kaç çocuğu var? Ronaldo oğlu öldü mü?

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo kaç çocuğu var? Ronaldo oğlu öldü mü? Manchester United forması giyen Cristiano Ronaldo şok eden bir haberle sarsıldı. Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez çifti, yeni doğan ikizlerinden birinin vefat ettiğini açıkladı. Erkek evladını kaybettiğini açıklayan Ronaldo'nun acısı herkesi derinden etkiledi.

Haber 19-04-22 09:15

Ronaldo çocuklarına bakan sevgilisi Georgina Rodriguez'e aylık 100 bin Euro ödüyor

Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez çifti ilginç bir iddia ile gündeme geldi. İddialara göre Ronaldo'nun sevgilisi Georgina'ya her ay çocuklarına baktığı için para ödüyor.

Magazin 07-04-22 13:23

Düğün pastasına uyuşturucu madde koydu! Davetliler kendinden geçti, o anları bir de kaydetti

Şili’de yaşayan Alvaro Rodriguez isimli bir adam sosyal medyadan yaptığı paylaşımla bir anda popüler oldu. Kız kardeşinin düğün pastasına uyuşturucu madde ekleyen Rodrigues konukların zor anlar yaşamasına neden oldu. Pastadan yiyen konuklar kendinden geçerek dans etmeye başladı. Rodriguez o anları kayıt ederek sosyal medyadan paylaştı.

Trend 26-03-22 10:14

Son dakika: Galatasaray'dan yılın transferi! Dünya yıldızı isim adım adım imzaya...

Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray'da yeni sezonun kadrosu belli olmaya başladı. Bu sezon tek amacı ligi üst sıralarda bitirmek olan Galatasaray'da Burak Elmas ve yönetimi yeni sezona bomba gibi girmek için kolları sıvadı. Bir dönem Real Madrid'de forma giyen dünya yıldızı isim James Rodriguez için girişimlere başlayan Galatasaray'da ortalığı ayağa kaldıracak bir hamle gelebilir. İşte transfer haberinin detayları...

Spor 26-02-22 17:23

Olimpia Milano - Fenerbahçe Beko maçında gerilim! Oyunculara saldırdılar...

Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague'in 25. haftasında AX Armani Exhange Milan'ın İtalya'da konuğu oldu. Rakibini deplasmanda dominant bir oyunla mağlup eden temsilcimiz Fenerbahçe'nin başantrenörü Aleksandar Djordjevic ile Milano'dan Sergio Rodriguez arasında ufak çaplı bir sürtüşme yaşandı. Maçın bitişiyle birlikte Milano basketbolcuları Fenerbahçeli sporcuların üzerine koşarak saldırmaya çalıştı. Sahanın bir anda karışmasıyla hakemlere araya girdi ve olay büyümeden sonlandı.

Spor 04-02-22 09:36

Marvel’in kötü karakterine benzemek için sayısız operasyon geçirdi! Son hali herkesi ürküttü

Venezuela’da yaşayan Henry Rodriguez isimli bir adam Marvel’in kötü karakteri Red Skull’a benzemek için sayısız estetik operasyon geçirdi. Vücut modifikasyonları için 30 bin sterlin (yaklaşık 550 bin TL) harcayan adam, burnunun büyük bir bölümünü aldırdı, yüzünü tamamen kırmızıya boyattı ve alnına boynuz ekletti. Değişimiyle herkesi şoke eden Rodriguez aynaya baktığında kendisini mutlu hissettiğini söyledi.

Trend 26-01-22 14:52

Aman Ronaldo duymasın! Georgina Rodriguez için çarpıcı iddia

Dünyanın en başarılı futbolcularından biri olarak gösterilen Cristiano Ronaldo'nun nişanlısı İspanyol model Georgina Rodriguez'in hayatı belgesel oldu. Georgina Rodriguez'in dayısı Rodriguez hakkında olay bir iddia ortaya attı. Ronaldo'nun duyunca çok kızacağı bu olay İspanyol basınında manşetleri süsledi.

Spor 26-01-22 10:31

Tarihi anı kutladı! Altın Küre’yi kazanan ilk trans birey MJ Rodriguez oldu

Oscar’ın habercisi olarak kabul edilen ve sinema ile televizyon dünyasının en prestijli ödüllerinden biri sayılan Altın Küre dün gece gerçekleştirilen törenle sahiplerine kavuştu. MJ Rodriguez, Altın Küre’yi kazanan ilk trans birey olarak tarihe geçti.

Trend 10-01-22 16:03

Cristiano Ronaldo’nun sevgilisi Georgina Rodriguez her şeyi açık açık anlattı

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’nun sevgilisi Georgina Rodriguez, geçtiğimiz yıllarda Netflix’le anlaşmasını imzaladığı belgesel programıyla izleyicilerin karşısına gelmeye hazırlanıyor. İkiz bebek bekleyen Georgina Rodriguez’i konu alan I am Georgina adlı programdan ilk fragman yayınlandı.

Magazin 23-12-21 14:20

James Rodriguez tanınmaz halde!

Kariyerindeki düşüşü önleyemeyen James Rodriguez, özel yaşantısıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Saçlarını turkuaza boyatan James'i hayranları bile tanımakta güçlük çekti.

Spor 23-11-21 16:20

Ronaldo'nun sevgilisinden Messi'ye kalp

Cristano Ronaldo’nun sevgilisi Georgina Rodriguez, Lionel Messi’nin Instagram paylaşımına yorum yaptı.

Spor 17-11-21 18:40

Ronaldo-Georgina çifti mutlu haberi takipçileriyle paylaştı! İkiz bebekleri olacak

Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez çifti, ikiz bebekleri olacaklarını açıkladı. Sosyal medyadan Rodriguez ile birlikte ultrason görüntülerini paylaşan Portekizli futbolcu, "İkiz Bebek beklediğimizi açıklamaktan mutluluk duyuyoruz. Kalbimiz sevgiyle dolu, sizinle tanışmak için sabırsızlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Magazin 29-10-21 10:12

Ronaldo kesenin ağzını açtı! 124 bin Euro'luk hediye

Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez, Portekizli futbolcunun kendisine aldığı 124 bin Euro değerindeki hediyeyi sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 15-10-21 11:30