Demet Matben Haberleri

Birleşme partisinde renkli anlar... Survivor All Star'da şarkı yarışmasının kazananı belli oldu!

Heyecanla izlenen Survivor All Star'da 'Birleşme Partisi' renkli anlara sahne oldu. Seçtikleri şarkıları söyleyen yarışmacıların performansını Acun Ilıcalı ve Demet Akalın yorumlarken Banu Kunt Işık, Oya Şar ve Sinem Yalçınkaya puan verdi.

Magazin 2024-04-22 07:20:40

59 bin liralık nafaka krizi büyüdü! Demet Şener'den eski eşi İbrahim Kutluay'a olay sözler

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, ekonomik durumunun kötüye gittiğini iddia ederek oğlu Ömer ve kızı İrem için ödediği 59 bin liralık nafakanın kaldırılması talep etti. Demet Şener eski eşiyle arasındaki nafaka krizine dair bomba açıklamalarda bulundu.

Magazin 2024-04-16 15:28:27

Kavak Yelleri'nin yıldızı Pelin Karahan “Bahar” dizisine konuk oluyor

Demet Evgar'ın başrolünde olduğu “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisine Kavak Yelleri ile hafızalara kazınan Pelin Karahan konuk oluyor.

Magazin 2024-04-12 09:42:29

İbrahim Kutluay 59 bin liralık nafakanın kaldırılmasını istedi! Kira gelirini açıklayan Demet Şener'den bomba yanıt

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, ekonomik durumunun kötüye gittiğini iddia ederek oğlu ve kızı için ödediği 59 bin liralık nafakanın kaldırılmasını istedi. Demet Şener ise bu konuya dair yaptığı açıklamayla gündeme damga vurdu.

Magazin 2024-04-08 08:01:39

Demet Evgar ve Taner Ölmez aynı sahnede! Önce düet yaptılar, sonra halay çektiler... O anlar gündem oldu

Bahar dizisindeki rolüyle sıkça adından söz ettiren Demet Evgar, Taner Ölmez'in solistlik yaptığı Barabar grubunun sahnesine konuk oldu. Evgar ve Ölmez sahnede düet yapıp halay çekti. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 06-04-24 11:10

Demet Akalın eskiye götürdü! Bazen kaçıncı olduğunun bir önemi yoktur

1990 yılında Miss Globe'a katılan şarkıcı Demet Akalın, yarışmanın birincisi Gülay Pınarbaşı ile fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Akalın, fotoğrafa "Bazen kaçıncı olduğunun bir önemi yoktur" notunu düştü.

Magazin 05-04-24 10:43

Demet Evgar'lı Bahar dizisindeki çekim hatası sosyal medyayı salladı! Seyirciden kaçmadı

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiriyor. Her bölümü sosyal medyanın gündemine oturan dizi bu defa çekim hatasıyla dikkat çekti. Demet Evgar'ın o sahnesi seyircinin gözünden kaçmadı.

Magazin 05-04-24 08:38

Demet Akalın'dan Zeynep Bastık'a olay gönderme! 'Ciklet manisi bile yazamayan...'

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Demet Akalın bu defa Zeynep Bastık'ı hedef aldı. Yaşadığı polemiklerle bilinen Akalın son dönemde 'Lan' şarkısı ile listeleri alt üst eden Zeynep Bastık'a öyle bir gönderme yaptı ki görenler şoke oldu.

Magazin 02-04-24 11:02

Sandık Kokusu'nun Karsu'su Özge Özpirinçci saçlarını boyattı! Yeni imajı çok beğenildi

Demet Akbağ, Necip Memili ve Metin Akdülger gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Sandık Kokusu dizisinde hayat verdiği 'Karsu' karakteri ile büyük beğeni toplayan özge Özpirinçci saçlarını boyattı. Güzel oyuncun yeni imajı takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 27-03-24 16:14

Real Madrid'e transfer olmuştu! Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın oğlu Ömer 15 oldu! 'Babasının kopyası'

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile tescilli güzel Demet Şener'in oğulları Ömer Kutluay genç yaşında büyük bir başarıya imza atarak dünya devi Real Madrid'in basketbol takımına transfer olmuştu. Babasının izinden giden Ömer Kutluay şimdi de yeni yaşını kutladı. 15 yaşına basan Ömer'i görenler 'Babasının kopyası' demeden geçemedi.

Magazin 27-03-24 11:30

Sandık Kokusu'ndaki yatak sahnesi sosyal medyayı salladı! Filiz kızıyla evlenen eski eşini basınca...

Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger, Necip Memilli gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Sandık Kokusu son bölümde bomba anlar yaşandı. Eski eşi şimdi ise damadı olan Adnan'ı yatakta basan Filiz büyük bir şok yaşadı. O anlar sosyal medyayı da salladı.

Magazin 21-03-24 14:08

Sezen Aksu ile Emel Müftüoğlu ünlü o dizinin hayranı çıktı! Diziyle ilgili yaptıkları paylaşım gündem oldu

Bahar dizisinin tüm bölümleri büyük bir heyecanla izleniyor. Demet Evgar’ın başrolünü oynadığı Bahar dizisini izleyenler arasında iki usta isminde olduğu ortaya çıktı.

Magazin 20-03-24 16:50

Bahar dizisindeki Ne oldu cerrahım repliği doğaçlama çıktı! Oyuncular kahkahaya boğuldu

Show TV'de ekrana gelen Bahar dizisinde, Demet Evgar'ın canlandırdığı Bahar karakterinin Timur'a laf çarptığı sahne gündem olmuştu. Bahar'ın izleyenleri de güldüren 'Ne oldu cerrahım' repliğinin doğaçlama olduğu ortaya çıktı. Demet Evgar'ın bir anda aklına gelen söz ise sahnede yer alan oyuncuları gülme krizine soktu.

Magazin 18-03-24 22:00

Demet Özdemir'in son paylaşımı çok konuşuldu! Kendisini Zeyna'ya benzetti

Oğuzhan Koç ile boşandıktan sonra sık sık gündeme gelen Demet Özdemir bu kez sosyal medya paylaşımıyla adından söz ettirdi. Siyah tulumuyla poz veren oyuncu kendisini Zeyna'ya benzetti.

Magazin 15-03-24 16:58

Demet Özdemir hayranlarından tam not aldı! Görenler belden aşağısına takıldı

Şarkıcı Oğuzhan Koç'tan anlaşmalı olarak boşandıktan sonra özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Demet Özdemir'in son pozları hayranlarından tam not aldı. Özdemir'in kazak altına yaptığı seçime ise yorum yağdı.

Magazin 14-03-24 13:23

Demet Evgar Bahar dizisinin setinden o sırrı paylaştı! 'Her derde deva olduğu gibi...' Gösterdikten sonra bir ısırık aldı

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Bahar ile son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen ünlü oyuncu Demet Evgar, hem dizideki sahneleri hem de oyunculuğu ve güzelliğiyle gündemden düşmüyor. İzleyiciler Bahar dizisini merakla takip ederken Evgar, sosyal medya hesabından çekim hazırlıkları sırasında bir paylaşım yaptı. Evgar, bu paylaşımda 'çillerinin sırrını' açıkladı.

Kadin 14-03-24 10:39

Bahar'ın yıldızı Demet Evgar'ın sır gibi sakladığı kardeşi bakın kim çıktı! Meğer rol arkadaşıymış...

Yayın hayatına başladığı günden itibaren reyting rekorlarına imza atan Bahar dizisinin başrolü Demet Evgar'ın kendi gibi oyuncu bir kardeşinin olduğu ortaya çıktı. Daha önce aynı dizide rol alan abla kardeş aynı sahneleri paylaşmış. Demet Evgar'ın sır gibi sakladığı kardeşi bakın kimmiş...

Magazin 13-03-24 23:14

Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın kızı İrem büyüdü, kocaman oldu! Son hali görenleri şaşırttı

Demet Şener, İbrahim Kutluay ile evliliğinden dünyaya gelen kızı İrem Kutluay'ın, lise mezuniyet fotoğrafını ve 1. sınıftan bir karesini sosyal medya hesabından yayınladı. Paylaşıma ünlü ismin hayranları tarafından beğeni geldi.

Magazin 13-03-24 14:21

Demet Akalın, Yunus Emre ve Aleyna arasındaki yakınlığı görünce yorum yapmadan duramadı! Aşkım diyorum...

Survivor All Star 2024 hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın en sıkı takipçilerinden biri de Demet Akalın. Sosyal medyada sık sık Survivor paylaşımı yapan Demet Akalın son olarak Yunus Emre ve Aleyna arasındaki yakınlığı görünce yorum yapamadan duramadı.

Magazin 12-03-24 16:27

MasterChef Tahsin Küçük, Demet ve Jess ile Gel Konuşalım programına katıldı! Samimi hallerini gören Kerimcan Durmaz laf soktu

MasterChef Tahsin Küçük geçtiğimiz günlerde Kerimcan Durmaz'ın programına konuk olmuştu. Demet Akalın'la ilgili yaptığı açıklamalar gündem olmuştu. Küçük, bu kez Demet ve Jess ile Gel Konuşalım programına konuk oldu. Küçük'ün samimi tavırlarını gören Kerimcan Durmaz, lafını sokmadan edemedi.

Magazin 09-03-24 16:28

Ana Haber'de Demet Evgar sürprizi! Ayakta alkışlandı

‘Bahar’ dizisinin başrol oyuncusu Demet Evgar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde büyük bir sürprize imza attı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Show Ana Haber'e çıkan Birleşmiş Milletler Kadın Birimi İyi Niyet Elçisi Demet Evgar, canlı yayında başlattığı kampanyayla ayakta alkışlandı.

Magazin 09-03-24 00:07

Sosyal medyada Merve Aydın'ın hamile olduğu iddiası vardı! Acun Ilıcalı açıkladı

Survivor 2024 All Star'da yarışmacılardan Merve Aydın'ın hamile olduğu iddiaları bir süredir sosyal medyada gündemde. Merve Aydın'ın hamile olduğu yönündeki dedikoduları Demet Akalın Acun Ilıcalı'ya sordu.

Magazin 05-03-24 15:11

Sema ve Pınar kavgasında Pınar neden ceza almadı? Demet Akalın, Acun Ilıcalı'ya açık açık sordu

Survivor All Star bu yıl da büyük bir heyecanla izleniyor. Survivor'da Sema ve Pınar arasındaki kavga diskalifiye getirmiş ve Sema Aydemir elenmişti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı Pınar'ın neden ceza almadığını anlattı.

Magazin 05-03-24 14:46

Dev buluşma... Demet Akbağ'lı Sandık Kokusu'na bomba transfer! Atilla'nın babasını canlandıracak

Show TV ekranlarında yayınlanan Sandık Kokusu dizisine usta oyuncu dahil oldu. Dizide Metin Akdülger'in canlandırdığı Atilla rolünün babasına hayat verecek olan değerli aktörün hikâyeye yeni bir soluk getireceği ve dengeleri değiştireceği öğrenildi.

Magazin 28-02-24 22:40

Demet Evgar sahneye çıktı sosyal medya yıkıldı! Sesi ve dansıyla geceye damga vurdu

Demet Evgar başrolünde yer aldığı Bahar dizisinde sahneye çıkıp Bülent Ersoy'un 'Ümit Hırsızı' şarkısını söyledi. Sahnedeki dansı ve sesiyle büyük beğeni toplayan Evgar geceye adeta damga vurdu. Demet Evgar'ın bu sahnesine sosyal medyada övgüler yağdı.

Magazin 28-02-24 08:36

Demet Özdemir'in doğum günü tarzı sosyal medyanın diline düştü! Oversize kombinine yorum yağdı

Son olarak Engin Akyürek ile başrolünü paylaştığı Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Demet Özdemir başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren güzel oyuncu bu defa doğum günü tarzı sosyal medyanın diline düştü. Özdemir'in oversize kombini hiç beğenilmedi.

Magazin 22-02-24 11:57

Bahar dizisiyle ekrana dönen Demet Evgar sosyal medyayı salladı! Efsanesin ez geç aşkım

Bir süredir ekranlardan uzak kalan Demet Evgar bir döndü pir döndü. ahar dizisinin Bahar'ı Demet Evgar başarılı oyunculuğuyla sosyal medyayı salladı. Evgar'a dair binlerce yorum yapıldı.

Magazin 21-02-24 14:06

Bomba iddia... Demet Özdemir aradığı aşkı sonunda buldu! Aleyna Tilki'nin eski sevgilisiyle...

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç'tan geçtiğimiz mayıs ayında anlaşmalı olarak boşandıktan sonra Yunan DJ Sergio ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşulan Demet Özdemir, son olarak İtalyan sevgilisinden de ayrılmıştı. Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Özdemir'in Aleyna Tilki'nin eski sevgilisiyle birlikte olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin 20-02-24 10:51

'Lohusa gibisin' demişti! Demet Akalın Survivor Pınar'ın sözlerine tepki gösterdi: Kendine gel

İlgi ile takip edilen Survivor All Star'ın yeni bölümlerinde kavga ve gerilim eksik olmuyor. Sıkı bir Survivor izleyicisi olan Demet Akalın, Pınar'ın Sema'ya söylediği 'Lohusa kadın gibisin' sözlerine sessiz kalmayarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Magazin 19-02-24 10:46

Adım Farah'ın Tahir'i Engin Akyürek tarzıyla sosyal medyanın diline düştü! 'Damat pijaması gibi'

Son olarak Demet Özdemir ile başrolünü paylaştığı Adım Farah dizisinde hayat verdiği 'Tahir Lekesiz' karakteriyle adından söz ettiren yakışıklı oyuncu Engin Akyürek şimdi de tarzıyla sosyal medyanın diline düştü. Bir markanın davetine katılan Akyürek kırmızı gömleği ve kırmızı şalvar tipi pantolonuyla dikkat çekti.

Magazin 15-02-24 17:35

Bahar dizisiyle ekrana dönen Demet Evgar performansıyla gündem oldu! Her sahnesine yorum yağdı

Show Tv'nin yeni dizisi Bahar ile ekrana geri dönen Demet Evgar dizinin ilk bölümüyle gündem oldu. Başarılı oyunculuğu ile takdir toplayan ünlü ismin her sahnesine yorum yağdı.

Magazin 14-02-24 14:42

Demet Özdemir'in tarzının bedeli dudak uçuklattı! Duyanlar kulaklarına inanamadı

Yaptığı paylaşımlar ve özel hayatıyla sık sık gündem olan oyuncu Demet Özdemir, son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. Tarzının bedeli ortaya çıkan oyuncunun ceketinin fiyatı şaşırttı.

Magazin 13-02-24 09:55

Adım Farah'ın yıldızı Demet Özdemir 'yazı özledik' diyerek paylaştı! Beğeni yağdı

Son olarak başrolünü Engin Akyürek ile paylaştığı Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Demet Özdemir başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ünlü isim bu defa 'yazı özledik' pozuyla gündem oldu. Özdemir'in son paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 08-02-24 14:55

Demet Akalın'dan Survivor Aleyna'ya olay yorum: Şortu don...

Survivor Aleyna ve Nagihan arasında yaşananlar gündemde. Nagihan ile arası iyi olan Demet Akalın da bu kavgada tarafını açık açık tutuyor. Şarkıcı Demet Akalın Aleyna Kalaycıoğlu'na şoke eden bir yorumda bulundu.

Magazin 08-02-24 10:58

Demet Akalın hayatı film olursa kimin oynayabileceğini söyledi! Başrole Hande Erçel önerilince O oynayamaz dedi

Demet Akalın, TV8 ekranlarında Jess Molho ile birlikte sunduğu hafta içi her gün yayınlanan Gel Konuşalım programında dikkat çeken açıklamalara imza attı. Akalın, hayatının film olması ihtimalini değerlendirirken başrolde kimin olacağı konusunda öneri istedi. Şarkıcıya, Hande Erçel önerildi. Akalın, 'O oynayamaz herhalde...' dedi.

Magazin 05-02-24 17:31

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan 'Dilber' paylaşımı! Benimkiler...

"İnci Taneleri" dizisi dün akşam 2. bölümüyle ekranlara geldi. Diziyi izleyen Demet Akalın o anları sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Paylaşıma "Benimkiler başlıyor" notunu düştü.

Magazin 02-02-24 17:37

Restoranda çektiği video gündem olmuştu... Demet Akalın'ın eleştirilerine ateş püskürdü! Aynı ülkede olmaktan utanıyorum

Geçtiğimiz günlerde gittiği restoranda artan yemekleri saklama kabına koyduğu video ile bir sosyal medya kullanıcısı dikkatleri üzerine çekmişti. Sosyal medya kullanıcısının videosu Demet Akalın ve Jess Molho'nun sunuculuğunu yaptığı 'Gel Konuşalım' programına konu oldu. Sosyal medya kullanıcısı Akalın‘ın kendisi hakkında yaptığı yoruma “Seninle aynı ülkede olmaktan utanıyorum” diyerek ateş püskürdü.

Magazin 02-02-24 13:18

Adım Farah'ın güzeli Demet Özdemir Milano pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Ceketinin içine hiçbir şey giymedi

Son olarak Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan ünlü oyuncu Demet Özdemir bu defa Milano pozlarıyla adından söz ettirdi. Siyah pantolon ceket kombini yapan Özdemir ceketinin içine hiçbir şey giymeden poz verdi. Ünlü ismin pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 01-02-24 17:46

Demet Özdemir'in tarzının bedeli dudak uçuklattı! Pantolonunun fiyatını duyanlar inanamadı

Son olarak başrolünü Engin Akyürek ile paylaştığı Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Demet Özdemir başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettiriyor. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ünlü isim bu defa tarzıyla gündem oldu. Özdemir'in pantolonunun fiyatı dudak uçuklattı.

Magazin 31-01-24 12:28

Sandık Kokusu'nun Irmak'ı Meriç Aral'ın oyunculuğu sosyal medyanın diline düştü! 'Hande Erçel'den daha kötü'

Demet Akbağ, Metin Akdülger, Özge Özpirinçci ve Necip Memili'nin oyuncu kadrosunda yer aldığı Show Tv'nin sevilen dizisi Sandık Kokusu'na Irmak karakteriyle dahil olan Meriç Aral oyunculuğuyla sosyal medyada gündem oldu. Performansı hiç beğenilmeyen Aral'a adeta eleştiri yağdı.

Magazin 25-01-24 15:36

Buket Aydın Şahan Gökbakar'a tepki gösterirken eşinin geçmişini hedef aldı! Jess Molho dayanamadı: Selin Hanım'ın ne alakası var?

"Ben hesap ödemem" diyerek sosyal medyanın diline düşen spiker Buket Aydın kendisiyle dalga geçen Şahan Gökbakar'a ateş püskürürken eşini de hedef aldı. Jess Molho ve Demet Akalın'a katılan Aydın söylediği sözlerle dikkat çekerken Jess Molho en sonunda dayanamadı ve bakın ne dedi.

Magazin 25-01-24 13:27

MasterChef finalisti Tahsin Küçük Demet Akalın'a sert çıktı! Beni sevmiyor olabilirsin ama...

MasterChef finalisti Tahsin Küçük kendisi hakkında eleştirilerde bulunan Demet Akalın'a verdi veriştirdi. Tahsin Küçük'ün sözleri sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 22-01-24 15:08

Eşi Okan Kurt'un vücudunu paylaşan Demet Akalın Kocam demir gibi yazdı! Üstsüz hali gündem oldu

Yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarıyla gündem olan Demet Akalın, son paylaşımıyla da çok konuşuldu. Akalın, bu kez Instagram'ının hikaye bölümünden eşi Okan Kurt'un kaslı vücudunu paylaştı. Paylaşımına "Kocam demir gibi" notunu paylaştı.

Magazin 22-01-24 13:38

Demet Akalın Leonie Hanne'nin giydiği kıyafeti giyince... Hiç olmamış ya

Demet Akalın, dün akşam İstanbul'da verdiği konserde, sosyal medya yıldızlarından Leonie Hanne'nin daha önce giydiği kostümü kendine göre yorumladı.

Magazin 21-01-24 14:07

Kusmuktan yapılıyor, servet değerine satılıyor! Demet Akalın, Kenan İmirzalıoğlu, siyasetçiler, sporcular... Ünlülerin gözdesi 'Misk-i Amber' tespihleri

Balinanın kusmuğundan yapılan tespihler Türkiye'deki birçok tanındık simanın gözdesi durumunda. Aralarında Demet Akalın, Kenan İmirzalıoğlu, Murat Övüç gibi isimlerin yer aldığı sanatçıların yanı sıra siyasetçiler ve sporcular da "Misk-i Amber" tespihleri için adeta yanıp tutuşuyor. Tespihlerin fiyatları ise dudak uçuklatacak düzeyde. Ünlüler özellikle kış aylarında Bursa'daki o dükkana uğramadan edemiyor.

Finans 21-01-24 11:58

Özge Özpirinçci’nin dizideki o sahnesi gerçek oldu! Kamera arkası görüntüleri kahkahaya boğdu

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Sandık Kokusu dizisi her çarşamba akşamı ekranlara geliyor. Dizinin kamera arkası görüntüleri izleyenleri güldürdü. Sahne için minibüse binen Özge Özpirinçci ardından 'Biz filmciyiz abi, indir beni' dediği anlar çok konuşuldu.

Magazin 17-01-24 17:47

Adım Farah'ın yıldızı Demet Özdemir'in annesini görenler hayran kaldı! 'Güzelliğin nereden geldiği belli'

Son olarak Engin Akyürek ile başrolünü paylaştığı Adım Farah dizisi final yapan Demet Özdemir özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı büyük beğeni toplayan ünlü isim bu defa annesiyle gündem oldu. Demet Özdemir'in annesini görenler hayran kaldı.

Magazin 13-01-24 14:57

Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli canlı yayında gözyaşlarını tutamadı! '49 kiloya düştüm'

Geçtiğimiz mayıs ayından bu yana pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli, Demet ve Jess ile Gel Konuşalım programının konuğu oldu. Canlı yayında yaşadığı zor süreci anlatan Tanyeli gözyaşlarını tutamadı. 49 kiloya düştüğünü söyleyen ünlü isim 'Can pazarındayım' diyerek herkesi üzdü.

Magazin 13-01-24 09:33

Alişan ve Demet Akalın'ın programı bitmiş yerine Seda Sayan getirilmişti! Koltuk krizi yeniden alevlendi

Demet Akalın ve Alişan'ın Star TV'deki sabah programı anlaşmaları bitince ekranlara veda etmişti. Onların yerine Seda Sayan getirilince ünlü isimler arasında koltuk krizi yaşanmıştı. Şimdilerde Jess Molho ile Gel Konuşalım programında sunuculuk yapan Demet Akalın olayın perde arkasını anlattı.

Magazin 12-01-24 11:54