Demet Şener Haberleri Ve Son Dakika Demet Şener Haberleri

Demet Şener Haberleri Ve Son Dakika Demet Şener Haberleri

Manken ve oyuncu Demet Şener 11 Nisan 1977 tarihinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açtı. Nişantaşı Kız Lisesi mezunu Şener 1994 yılında mankenlik yaşamına başladı.

1995 yılında düzenlenen Miss Turkey isimli güzellik yarışmasında birinci olarak seçilerek adını duyurdu. “VIP Suare, Şans Direksiyonu” isimli televizyon programlarında boy gösteren Şener 1997 yılında “Bir Demet Tiyatro” ile profesyonel oyunculuk kariyerine başladı.

“Böyle mi Olacaktı, Asansör, Kahpe Bizans, Aşk Hırsızı, Hemşo, Gölge, Reyting Hamdi” gibi televizyon dizilerinde ve sinema filmlerinde rol aldı. 2005 ile 2018 yılları arasında Türkiye milli basketbolcusu İbrahim Kutluay ile evlilik yaşamı süren ve bu evlilikten iki çocuğu bulunan Şener 2019 yılında Cenk Küpeli ile evlenip 2021 yılında boşandı.

Demet Şener Haberleri

Real Madrid'e transfer olmuştu! Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın oğlu Ömer 15 oldu! 'Babasının kopyası'

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile tescilli güzel Demet Şener'in oğulları Ömer Kutluay genç yaşında büyük bir başarıya imza atarak dünya devi Real Madrid'in basketbol takımına transfer olmuştu. Babasının izinden giden Ömer Kutluay şimdi de yeni yaşını kutladı. 15 yaşına basan Ömer'i görenler 'Babasının kopyası' demeden geçemedi.

Magazin 27-03-2024 11:30

Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın kızı İrem büyüdü, kocaman oldu! Son hali görenleri şaşırttı

Demet Şener, İbrahim Kutluay ile evliliğinden dünyaya gelen kızı İrem Kutluay'ın, lise mezuniyet fotoğrafını ve 1. sınıftan bir karesini sosyal medya hesabından yayınladı. Paylaşıma ünlü ismin hayranları tarafından beğeni geldi.

Magazin 13-03-2024 14:21

Demet Şener oğluna kavuştu! Real Madrid forması giyen Ömer'in babasına benzerliği dikkat çekti

1995 Miss Turkey birincisi Demet Şener, hem güzelliği ve düzgün fiziğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan tescilli güzel Demet Şener Real Madrid forması giyen oğlu Ömer'e kavuştu. Ömer'in babasına benzerliği gündem oldu.

Magazin 23-12-2023 12:21

Demet Şener kızı ve oğluyla paylaşım yaptı! Kızı güzelliğiyle büyüledi

1995 Miss Turkey birincisi Demet Şener, hem güzelliği ve fiziğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan tescilli güzel Demet Şener kızıyla birlikte Madrid'e oğlunun yanına uçtu. Hem kızı hem de oğluyla beraber paylaşım yapan Demet Şener'in kızı güzelliğiyle büyüledi.

Magazin 11-11-2023 16:06

Demet Şener

Demet Şener Hakkındaki Haberler Mynet'te. Demet Şener Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Demet Şener eski eşi İbrahim Kutluay'ı suçladı! İnsan utanır...

Demet Şener eski eşi İbrahim Kutluay’ı canlı yayında hedef aldı. Ünlü manken eski eşinin çocuklarının ihtiyaçlarıyla ilgilenmediğini iddia ederek "Ömer’in diş telini bile yaptırmadı. İnsan bununla ilgili gazeteye çıkmaya utanır!” dedi.

Magazin 07-11-2023 15:52

Türkiye güzelleri Pınar Altuğ, Demet Şener ve Özge Ulusoy bir araya geldi! Değişimleri gündem oldu

Türkiye eski güzelleri Pınar Altuğ, Demet Şener ve Özge Ulusoy bir davette bir araya geldi. Birlikte poz veren üçlü sosyal medya hesaplarında paylaşım yaptı. Üçlünün paylaşımının ardından Miss Turkey'deki halleri gündeme geldi.

Magazin 03-10-2023 21:54

Oğlu Ömer Kutluay Real Madrid'e transfer olmuştu! Demet Şener kupa sevincini böyle paylaştı

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile tescilli güzel Demet Şener'in oğulları Ömer Kutluay genç yaşında büyük bir başarıya imza atarak dünya devi Real Madrid'in basketbol takımına transfer olmuştu. Demet Şener, son olarak Real Madrid ile ilk başarısına imza atan oğlu Ömer'i paylaşarak "Buraya gururlu bir anne bırakıyorum" dedi.

Magazin 02-10-2023 12:57

Filtresiz fotoğrafını paylaşan Demet Şener güzellik sırrını açıkladı!

1995 yılında Miss Turkey'de birinci seçilen Demet Şener, hem güzelliği ve fiziğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan tescilli güzel Demet Şener filtresiz fotoğrafını paylaşarak güzellik sırlarını açıkladı.

Magazin 29-09-2023 16:39

Tescilli güzel Demet Şener 'Estetiklisin' yorumlarına dayanamadı! Çocukluk fotoğrafı ile yanıt verdi

1995 yılında Miss Turkey'de birinci seçilen tescilli güzel Demet Şener, yıllara meydan okuyan güzelliği ve fiziğiyle gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 'Yüzde 99 orijinalim' diyen Demet Şener, kendisine inanmayan takipçilerine çocukluk fotoğrafını paylaşarak cevap verdi.

Magazin 25-08-2023 16:30

Tescilli güzel Demet Şener'den estetik itirafı! Yüzde 99 orijinalim diyerek açıkladı

1995 yılında Miss Turkey birincisi olan tescilli güzel Demet Şener yine iddiasını ortaya koydu. Fit hali ve yıllara meydan okuyan güzelliğiyle dikkat çeken Şener estetik itirafıyla gündem oldu. Demet Şener, radikal değişiklikler için henüz çok erken olduğunu söyledi ve "Yüzde 99 orijinalim" dedi.

Magazin 24-08-2023 14:46

Demet Şener'in bebeklik fotoğrafı sosyal medyayı salladı! Gören herkes aynı şeyi söyledi! 'Türkiye güzeli olacağı zaten belliymiş'

Özel hayatı, açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Demet Şener bu defa bebeklik fotoğrafıyla çok konuşuldu. Tescilli güzel Demet Şener ınstagram sayfası üzerinden bebeklik fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Şener'in bebeklik halini gören herkes 'Türkiye güzeli olacağı zaten belliymiş' yorumunda bulundu.

Magazin 11-08-2023 17:05

Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın oğlu Ömer Kutluay Real Madrid basketbol takımında! Arda Güler'den mesaj

Manken Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın oğlu Ömer Kutluay, Real Madrid basketbol takımı altyapısına transfer oldu. Milli futbolcu Arda Güler, Ömer Kutluay'a tebrik mesajı yayınlarken Demet Şener de yaptığı duygusal paylaşımla beğeni aldı.

Magazin 08-08-2023 10:30

Demet Şener annesini paylaştı sosyal medya yıkıldı! Görenler Güzellik anneden dedi

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Demet Şener bu defa annesinin doğum gününü kutladığı kareleri ınstagram sayfası üzerinden takipçileri ile paylaştı. Şener'in annesini görenler "Güzellik nerden geliyor belli oldu" yorumlarını yaptılar.

Magazin 03-07-2023 14:35

Demet Şener'in kızı İrem Kutluay güzelliğiyle annesini gölgede bıraktı! Bakan bir daha baktı

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Demet Şener bu defa kızı İrem Kutluay'ı paylaştı. Kızının doğum gününü kutlayan Şener'in son paylaşımına yorum yağdı. Ünlü ismin kızı İrem duru güzelliğiyle tüm dikkat üzerine çekti.

Magazin 10-06-2023 16:06

Demet Şener gelinlik giydi, altınları sosyal medyayı salladı! 'Aşiret gelini gibi'

Ünlü manken Demet Şener bir defile için gelinlik giydi. Ünlü isim gelinlikli pozlarını 'Altınlara bulandığımız bir defile oldu' notu ile paylaştı. Altın bilezikleri ve kolyesiyle dikkat çeken Şener bu haliyle aşiret gelinlerine benzetildi.

Magazin 29-05-2023 15:48

İbrahim Kutluay'ın kızı İrem Kutluay annesi Demet Şener'in boyuna ulaştı!

İbrahim Kutluay ile evliliğinden bir kızı bir oğlu olan manken Demet Şener yeni yaşını kutladı. İrem Kutluay da annesi Demet Şener'in doğum gününü yaptığı paylaşımla kutlayınca son haliyle gündem oldu.

Magazin 11-04-2023 15:18

Demet Şener'den dikkat çeken açıklama: 'Evlat edinmek istemiştim'

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından açıklamalar yapan Demet Şener, "Herkes gibi iyi olmaya çalışıyorum. Aklımız hep deprem bölgesinde. Elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya çalışıyoruz" dedi. Koruyucu aile programı ile evlat edinebileceğini de söyleyen ünlü isim "1999 depreminde yaşım daha küçüktü, gençtim. O zaman bile evlat edinmeyi düşünmüştüm" sözleriyle dikkat çekti.

Magazin 11-03-2023 13:12

Demet Şener yoga yaparken amuda kalktı! Bu kadar eziyetin anlamı ne? sorusuna yanıt

Paylaşımlarıyla dikkat çeken Demet Şener sosyal medyada yoga yaptığı anları paylaştı. Model Şener amuda kalktığı anları paylaşınca bir takipçisi "Bu kadar eziyetin anlamı ne?" dedi. Şener ise bakın ne yanıt verdi.

Magazin 11-10-2022 17:22

Demet Şener trafikte şoku yaşadı! Küfürler savurunca her şeyi kaydetti

Model Demet Şener trafikte yaşadıklarıyla şoke oldu. Bir moto kurye tarafından sıkıştırılan Şener sürüş güvenliğini tehlikeye atan ve kendisine küfürler savuran kuryeyi savcılığa şikayet etti.

Magazin 03-10-2022 07:22

Güzelliğiyle dikkat çekmişti! İbrahim Kutluay ve Demet Şener'in 16 yaşındaki kızı İrem estetikli mi?

Miss Turkey 2022 jüri koltuğunda yer alan Demet Şener geceye kızı İrem Kutluay ile katıldı. İbrahim Kutluay ve Demet Şener'in 16 yaşındaki kızı güzelliğiyle gecede annesinin önüne geçti. Şener'in kızını görenler estetik yorumları yapınca ünlü model sosyal medyadan açıklama yaptı.

Magazin 23-09-2022 10:02

45 yaşındaki Demet Şener'in mayolu paylaşımı sosyal medyayı salladı! Yıllara meydan okuyan kadın

45 yaşındaki ünlü manken Demet Şener, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Yaşına rağmen genç görünümü ve fitliğiyle dikkat çeken Şener, son olarak mayolu tatil paylaşımıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 23-08-2022 16:35

Demet Şener'in İbrahim Kutluay evliliğinden olan kızı İrem büyüdü! Güzeller güzeli olmuş

Güzelliğiyle yıllara meydan okuyan Demet Şener son olarak kızı İrem ile pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. 16 yaşındaki İrem'in annesiyle pozunu görenler kendilerini tutamadı. İbrahim Kutluay ve Demet Şener'in kızı İrem için "Güzeller güzeli" yorumları yağdı.

Magazin 20-08-2022 08:56

45 yaşındaki Demet Şener mayolu havuz pozlarıyla nefes kesti! Fiziği gençlere taş çıkardı

Manken Demet Şener, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü isimler arasında yer alıyor. 45 yaşında olmasına rağmen fit görüntüsüyle dikkat çeken Şener, son olarak mayolu havuz pozlarıyla takipçilerinin nefesini kesti.

Magazin 13-08-2022 09:34

İbrahim Kutluay Demet Şener ile evliliğinden olan oğlu Ömer'le tatilde! Babasının boyuna ulaştı

Demet Şener ile evliliğinden bir kızı ve bir oğlu olan İbrahim Kutluay, 13 yaşındaki oğluyla plajda görüntülendi. Babasının kopyası olan Ömer'i görenler "İbrahim Kutluay'ın boyuna ulaşmış" yorumları yaptı. Baba oğul güneşin ve denizin tadını Çeşme'de çıkardı.

Magazin 22-07-2022 11:16

45 yaşındaki Demet Şener fiziğiyle gençlere taş çıkardı! Mayolu pozlarına beğeni yağdı...

Eski manken Demet Şener, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken isimler arasında yer aldı. 45 yaşındaki eski manken son olarak mor mayosuyla verdiği cesur pozlarla dikkat çekti. Şener'in bu pozları sonrasında takipçileri beğeni ve yorum yağdırdı.

Magazin 20-07-2022 16:59

Demet Şener takipçisine kızdı! İzin verin de ne giyeceğimi bileyim

Şu sıralar Tolga Arman ile birlikte Bodrum tatilinde olan Demet Şener zaman zaman sosyal medyadan gelen olumsuz yorumlara da yanıt veriyor. Şener son olarak bir sosyal medya kullanıcısının yorumuna kızdı ve bakın ne tepki verdi.

Magazin 08-07-2022 14:42

Eski halini paylaşan Demet Şener estetik yorumundan rahatsız oldu

Sevgilisiyle öpüşme pozunu duvarına asmasıyla gündeme gelen Demet Şener gençlik dönemine ait bir paylaşım yaptı. Bir takipçisi de ünlü mankene estetikle ilgili bir yorum da bulununca Demet Şener bu yoruma kayıtsız kalamadı.

Magazin 01-07-2022 15:29

Demet Şener kızını paylaştı! Zeynep Sever, Pınar Altuğ ve Defne Samyeli yorumsuz bırakmadı

İbrahim Kutluay ile evliliğinden iki çocuğu olan manken Demet Şener kızı İrem Kutluay'ın doğum gününü kutladı. Demet Şener kızının fotoğrafını paylaşınca Zeynep Sever, Pınar Altuğ ve Defne Samyeli fotoğrafı yorumsuz bırakmadı. Şener'in takipçileri 16 yaşına basan kızını görünce "Güzelliği anneden" yorumları yaptı.

Magazin 10-06-2022 11:23

Çocuklarım yatak odama da rahat rahat giriyorlar demişti! İşte Demet Şener'in çocukları

Evinin salonuna sevgilisiyle öpüşme anlarının tablosunu asan Demet Şener gündem olmuştu. Demet Şener gelen tepkiler üzerine "Çocuklarım yatak odama da rahat rahat giriyorlar" dedi. Bu açıklamadan sonra Şener'in İbrahim Kutluay ile evliliğinden olan çocukları merak edildi.

Magazin 03-06-2022 17:06

Demet Şener öpüşme tablosuna gelen kötü yorumlara tepki gösterdi! Çocuklarım yatak odama da...

Eski manken Demet Şener evinden paylaştığı fotoğrafla dikkat çekti. Şener ve Tolga Arman'ın öpüştükleri anların resmedildiği tabloya hem olumlu hem olumsuz tepkiler vardı. Şener "Çocuklarınızdan utanın" yorumlarına tepki göstererek "Çocuklarım yatak odama da rahat rahat giriyorlar" dedi.

Magazin 03-06-2022 14:59

Demet Şener evinin duvarına sevgilisiyle öpüştüğü anların resmini astı! Çocuklarından utan

İbrahim Kutluay'ın eski eşi manken Demet Şener, bir süredir aşk yaşadığı Tolga Arman ile öpüşme pozunun resmedilmiş halini evinin duvarına astı. Tablonun önünde verdiği pozları paylaşan Şener'e olumsuz yorumlar yağdı.

Magazin 02-06-2022 15:02

Demet Şener ile Tolga Arman tatil dönüşü görüntülendi! Çok eğlendik

Paris tatili dönüşünde Bebek'te görüntülenen Demet Şener-Tolga Arman çifti, "Her şey çok güzel gidiyor, güzel bir Paris tatilimiz oldu. Çok eğlendik, bolca da gezdik" dedi.

Magazin 19-04-2022 11:04

Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın oğlu Ömer boy atmıştı! Bir de kızlarını görün

Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın oğlu Ömer son haliyle gündeme gelmişti. 13 yaşında olan Ömer Kutluay'ın babasının boyuna yaklaşması ve annesinin boyunu geçmesi sonrası ünlü ikilinin kızları da merak konusu oldu. Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın kızını görenler "Babasının kopyası" dedi.

Magazin 04-04-2022 10:51

İbrahim Kutluay ve Demet Şener'in oğlu Ömer kocaman oldu! Pınar Altuğ görünce şaşırdı

Demet Şener, İbrahim Kutluay ile evliliğinden doğan oğlunun doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla kutladı. Demet Şener'in oğlu kocaman oldu. Babasının izinden giden Ömer Kutluay’ın annesinin boyunu geçtiği görüldü.

Magazin 27-03-2022 14:47

Demet Şener sevgilisiyle aşka geldi

Tescilli güzel Demet Şener, iş insanı Cenk Küpeli ile 19 ay evli kaldıktan sonra boşanma kararı vermişti. Boşandıktan sonra Tolga Arman’la aşk yaşayan Demet Şener, sevgilisiyle fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 16-12-2021 10:27

İbrahim Kutluay ve Demet Şener'in kızı İrem genç kız oldu! Babasının kopyası...

Evli oldukları dönemde bir kızı bir de oğlu olan İbrahim Kutluay ve Demet Şener'in kızları artık genç kız oldu. Annesinin boyunu geçen İrem Kutluay'ın babasına benzerliği dikkatlerden kaçmıyor.

Magazin 22-11-2021 14:13

Aşka gelen Demet Şener ilk kez yeni sevgilisiyle pozlarını paylaştı

Ocak ayında Cenk Küpeli ile boşanan Demet Şener, 2 ay önce iş insanı Tolga Arman ile aşk yaşamaya başladı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ikili, Kapodokya'da tatil yaptı. Aşka gelen Şener ise Instagram hesabından ilk kez sevgilisiyle pozlarını paylaştı. Şener'in parmağındaki tektaş yüzük ise kafaları karıştırdı.

Magazin 06-11-2021 09:00

Demet Şener, Çağla Şıkel’in o sözlerini yorumladı: Gerçek aşkı istiyoruz

Demet Şener, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. 44 yaşındaki Demet Şener, fit görünümüyle kendine bir kez daha hayran bıraktı. Demet Şener, Çağla Şıkel'ın "Fakir biriyle de aşk yaşayabilirim" açıklamasının hatırlatılması üzerine çarpıcı ifadeler kullandı.

Magazin 13-10-2021 08:34

Demet Şener takipçilerini geçmişe götürdü: İlk yurt dışı defilem

Geçtiğimiz ayın başında bu yana iş insanı Tolga Arman’la flört eden Demet Şener, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Şener, son olarak 25 yıl önce Paris'te çekilen fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 07-10-2021 16:42

Demet Şener'in kızı İrem annesinin boyuna geldi! Güzeller güzeli bir genç kız oldu

Ünlü manken Demet Şener'in basketbolcu eski eşi İbrahim Kutluay'dan olan kızı İrem Kutluay koca kız oldu. İrem Kutluay'ı görenler ''güzelliğini annesinden, boyunu babasından almış'' demeden edemiyor.

Magazin 03-10-2021 11:55

Demet Şener kızı ve oğlunu paylaştı! Ablası gibisin

Demet Şener, İbrahim Kutluay ile evliliğinden dünyaya gelen çocukları İrem Kutluay ve Ömer Kutluay ile kamera karşısına geçti.

Magazin 23-08-2021 14:30

Demet Şener annesini paylaştı! Güzelliği anneden...

İki çocuk annesi olmasına rağmen fit vücuduyla dikkat çeken Demet Şener son olarak annesi Naime Şener ile poz verdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan 44 yaşındaki Demet Şener'in annesi Naime Şener'i görenler "Güzelliğini annesinden almış" yorumunda bulundu.

Magazin 30-07-2021 15:30

Kim der ki 44 yaşında? Demet Şener'den olay yaratan bikinili pozlar

Ünlü manken Demet Şener, Instagram'daki eğlenceli paylaşımlarına devam ediyor. Havuza giderken çektiği ayna pozları ise sosyal medyayı yine yaktı geçti.

Magazin 05-07-2021 15:46

Yeni proje öncesi tatil fotoğrafları! Demet Şener kusursuz fiziğiyle hayranlarını büyüledi

Ünlü manken Demet Şener, tatil yapmanın özlemini çektiğini söyleyerek bir deniz kıyısı fotoğrafı paylaştı. Paylaştığı bikinili fotoğrafları takipçilerini büyüledi.

Magazin 03-07-2021 14:37

Demet Şener'den bikinili tatil pozunu paylaştı: En sevdiğim saatler

Geçtiğimiz günlerde tatile çıkan eski manken Demet Şener, Instagram hesabından bikinili fotoğrafını paylaştı. Güneşin ve denizin keyfini çıkaran Demet Şener paylaşımına "En sevdiğim saatler" notunu yazdı.

Magazin 28-06-2021 01:22

Demet Şener kürdanı nasıl yuttu? 'Bağırsağımı deldiği için...'

Demet Şener, önceki gün Bebek'te diyetisyeni ile yürüyüş yaparken görüntülendi. Geçtiğimiz haftalarda su içtiği bardaktan kürdan yutan eski manken, bağırsağının nasıl delindiğini anlattı.

Magazin 04-04-2021 15:26

Demet Şener'den nostaljik paylaşım

Eski manken Demet Şener, sosyal medya hesabından yıllar önce çekilen bir fotoğrafını yayınladı. Şener, nostaljik paylaşımına "Minik Demet" notunu düştü.

Magazin 12-03-2021 14:03

Demet Akalın'dan Kübra Par'a tepki! 'Yazılarınızı kontrol edin'

HaberTürk yazarı Kübra Par sahte ürün reklamı yapan ünlüleri hedefe koyarken 'Demetleri' karıştırdı. Demet Akalın Par'a tepki gösterdi.

Magazin 22-02-2021 09:51

Demet Şener'in midesine kürdan saplandı! Ameliyat oldu

Su içtiği bardaktaki kürdanı fark etmeden yutan Demet Şener, hastaneye kaldırıldı. Şener'in midesine saplanan kürdan ameliyatla çıkartıldı.

Magazin 12-02-2021 11:35