Demo Haberleri

Emre Kurttepeli made the opening speech at Endeavor Boost the Future “Demo Day” Event

The 5th startup acceleration program ‘Boost The Future’, organized in collaboration with Endeavor Turkey and Akbank, concluded with the ‘Demo Day’ event.

Finans 2023-12-15 15:03:54

Emre Kurttepeli, Endeavor Boost the Future ‘’Demo Day’’ Etkinliği açılış Konuşmasını Yaptı

Endeavor Türkiye ve Akbank işbirliğiyle düzenlenen girişim hızlandırma programı “Boost The Future”ın 5. dönemi, “Demo Day” etkinliği ile son buldu.

Finans 2023-12-15 15:02:21

Emre Kurttepeli joined Kworks Demoday 3 event as Panel Speaker.

The KWORKS Demo Day 3 event took place the week we passed. This important day in which investors, mentors, entrepreneurship and the ecosystem of innovation came up with important names attended as Emre Kurttepeli keynote speaker.

Finans 2023-07-06 12:46:29

Emre Kurttepeli, Kworks Demoday 3 etkinliğine Panel Konuşmacısı olarak Katıldı

KWORKS Demo Day 3 etkinliği geçtiğimiz hafta gerçekleşti.

Finans 2023-07-06 12:20:22

Kurttepeli, Made the Opening Speech of the Demo Day

The startup acceleration program: Boost The Future, carried out in cooperation with Endeavor Turkey and Akbank, gave its fourth term graduates. The program took place on Wednesday, February 23, open to the public and online. The Demo Day was concluded with the investor presentations of the startups. The program continued under the name Start-Up Campus for three years: this year, it was renewed with enhanced content and mentor network, and renamed Boost the Future.

Finans 06-07-23 10:36

Emre Kurttepeli gave the PharmUp 3, Demo Day Opening Speech

The 3rd period of PharmUp Entrepreneurship Program, organized by Sanofi in cooperation with Endeavor to develop innovative solutions in the field of health in Turkey, was completed with Demo Day.

Finans 06-07-23 10:21

Emre Kurttepeli Delivered the “Google AccelerateX Program” Demo Day Welcome Speech

The “Google AccelerateX Program”, organized in cooperation with Endeavor and Google Turkey, was completed with an online Demo Day on March 30, 2023.

Finans 06-07-23 10:06

Kurttepeli, Demo Day açılış konuşmasını yaptı

Endeavor Türkiye ve Akbank işbirliği ile gerçekleştirilen girişim hızlandırma programı: Boost The Future, dördüncü dönem mezunlarını verdi. Demo Day açılış konuşmasını yapan, Endeavor Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kurttepeli, programı başarıyla tamamlayan 12 girişimciyi kutladı.

Finans 15-06-23 10:04

Emre Kurttepeli, PharmUp 3, Demo Day açılış konuşmasını yaptı

Sanofi’nin Endeavor iş birliğiyle Türkiye’de sağlık alanında yenilikçi çözümler geliştirmek üzere düzenlediği: PharmUp Girişimcilik Programı’nın 3. dönemi Demo Day ile tamamlandı.

Finans 15-06-23 09:59

Emre Kurttepeli 'Google AccelerateX Programı' DemoDay hoşgeldiniz konuşması yaptı

Endeavor ve Google Türkiye iş birliğiyle düzenlenen “Google AccelerateX Programı” 30 Mart 2023 tarihinde online Demo Günü ile tamamlandı.

Finans 15-06-23 09:39

Apple Vision Pro'yu test ettiler, izlenimlerini böyle paylaştılar! Dev bir dinozor...

Apple pazartesi günü düzenlediği WWDC 2023 etkinliğinde uzun zamandır beklenen AR/VR başlığı Vision Pro'yu tanıttı. Başlık, önümüzdeki yılın başlarına kadar piyasaya sürülmeyecek olsa da, bazı medya kuruluşları ve YouTuber'lar, 30 dakikalık bir rehber eşliğinde sunulan bir deneme seansına katılarak cihazla ilgili ilk izlenimlerini paylaştılar. Test edenlerin bu demo deneyiminin fotoğraflarını ya da videolarını çekmelerine ise izin verilmedi. Peki ne dediler?

Haber 07-06-23 10:41

Yeşil Ankara programına katılan yeşil teknoloji girişimcileri için demo günü yapılacak

"Yeşil Ankara" programına katılan yeşil teknoloji girişimcileri için "demo günü" yapılacak

Yurthaber 01-09-22 11:55

Tesla CEO'su Elon Musk müjdeyi verdi! Steam...

Tesla, otomobillerine Steam'i ekleyerek araba içi oyun deneyimini artırmak istiyor. Tesla CEO'su Elon Musk, bir tweet'e verdiği yanıtta müjdeyi verdi. Musk, şirketin Steam entegrasyonunda ilerleme kaydettiğini ve muhtemelen önümüzdeki ay bir demo gösterimi olabileceğini söyledi.

Haber 18-07-22 10:24

Sanofi Türkiye’nin OncoSprint Programında Demo Day heyecanı yaşandı

Sanofi Türkiye, İran ve Levant Özellikli Tedaviler Genel Müdürü Pelin Yunusoğlu: - "OncoSprint ile kanser ve yaşlılık alanına odaklanıyoruz, çünkü yeni kanser vaka teşhislerinin yaklaşık yüzde 37’sini 70 yaş üzeri kişiler oluşturuyor ve bu oranın 2040 yılına kadar iki katından daha fazla artacağı tahmin ediliyor"

Yurthaber 01-07-22 15:15

Sanofi’nin Girişimcilik Programı PharmUp’ın 3. dönemi Demo Day ile tamamlandı

Sanofi'nin Endeavor iş birliğiyle Türkiye’de sağlık alanında yenilikçi çözümler geliştirmek üzere düzenlediği PharmUp Girişimcilik Programı’nın 3. dönemi Demo Day ile sona erdi.

Finans 08-06-22 11:46

Demo ne demek? Demo kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Günlük hayatta okuduğumuz veya duyduğumuz; bir şekilde maruz kaldığımız tüm sözcüklerin anlamlarının en doğru halini bilmek imkansıza yakındır. Çoğu sözcüğün anlamı tümcenin kullanıldığı bağlamdan anlaşılabilir olsa da azımsanmayacak bir yüzdesinin bağlamdan çıkarılması pek olası değildir. Bunun nedeni olarak sözcüklerin anlamlarının nedensiz olması, yani kavram ya da anlam ile bunu işaret eden biçim, ses dizisi arasındaki ilişkinin arasında bir bağlantı bulunmuyor olması gösterilebilir. Peki, Demo ne demek? Demo kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 23-05-22 19:27

Sezen Aksu Her Şeye Rağmen'in demosunu paylaştı! Sevişmeliyiz aşk da yoksa, yoksun, yokum

"Şahane Bir Şey Yaşamak" adlı şarkısıyla Türkiye'de gündem olan ve eleştirilen Sezen Aksu'dan yeni demo geldi. Sezen Aksu Her Şeye Rağmen'in demosunu paylaştı. Sosyal medya hesabından yeni demosunu paylaşan Sezen Aksu şeni şarkısının sözleriyle dikkat çekti.

Magazin 29-04-22 11:25

Dyson dördüncü demo store mağazasını Ankara'da açtı

Dyson CEO’su Roland Krueger: -"Dyson Demo Store’lar, ziyaretçilere hem sanal hem de fiziksel dünya aracılığıyla en son Dyson teknolojisini keşfetme fırsatları sunuyor"

Yurthaber 23-04-22 10:23

Tescilli Malatya kurabiyesi yurt dışına da açılacak

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar: - "İl dışına gittiğimizde kenti tanıtmak adına kayısı ve çekirdeği götürüyorduk, bundan sonra artık Malatya kurabiyesi de götüreceğiz" - Üretici Mehmet Koyunoğlu: - "Almanya, Hollanda ve Romanya gibi Avrupa ülkelerine gönderiyoruz. ABD New Jersey'deki bir market zincirine demo çalışması olarak gönderdik. Dönüş olursa Amerika'ya da Malatya kurabiyesi göndermeye başlayacağız"

Yurthaber 12-03-22 11:56

Yosundan jet yakıtı üretildi! 2022'de ilk kez uçaklarda kullanılacak

Boğaziçi Üniversitesi'nin yosundan ürettiği biyoyakıt 2022'de jet uçuşunda kullanılacak. Boğaziçi Üniversitesi Çevre Bilimleri Enstitüsü Öğretim Üyesi Dr. Berat Zeki Haznedaroğlu, "2022'nin ikinci çeyreğinde bütün testleri ve sertifikasyon işlemleri tamamlandıktan sonra bir Türk Hava Yolları iç hat uçuşunda demo uçuşunu gerçekleştireceğiz" dedi. 

Haber 17-11-21 12:22

Dyson, Türkiye'de üçüncü demo store niteliğindeki mağazasını İzmir'de açtı

Yeni Dyson Demo Store, 242 metrekarelik alanıyla kullanıcılarına teknoloji deneyimi sunuyor

Yurthaber 01-11-21 12:21

Dyson, Türkiye'deki ilk demo store'larını açtı

Dyson EMEA Başkanı Philip Parsons: - "Türkiye, Dyson'ın gelecekteki büyüme hedefleri için büyük potansiyel gördüğümüz çok heyecan verici bir pazar" - Dyson Türkiye Genel Müdürü Mete Uslukılınç: - "Bu yıl bir yeni Dyson Demo Store'u daha İzmir'de açarak yatırımlarımıza devam edeceğiz. Ayrıca, eylül ayında dünya standartlarında tasarlanan yeni bir Dyson Türkiye ofisini İstanbul'da açacağımızı da belirtmek isterim"

Yurthaber 22-06-21 10:49

Twitter spaces nedir? Nasıl kullanılır?

Son dönemlerin en çok konuşulan uygulamalarından biri olan ve sadece davet yoluyla kullanıcı kabul eden Clubhouse, Twitter'ın dikkatini çekti. Demo sürümü ile kullanılan Twitter Spaces, sesli tweet atma özelliği sunuyor ancak sadece IOS kullanıcıları tarafından kullanılabiliyordu. Twitter CEO'ları, Twitter Spaces'in herkese açık son hali için herkes tarafından beklenen çıkış tarihini söyledi.

Haber 11-03-21 15:59

Girişimci ve yatırımcılar “Teknoloji Odaklı Hızlandırıcı Programı’nda (TechUP) buluştu

Eskişehir ve bölgesinde teknoloji tabanlı faaliyet gösterip büyümek isteyen firmaların mentorlar eşliğinde yatırımcıların karşısına çıkarılmasına yönelik olarak planlanan ve Anadolu Üniversitesi Ar-Ge ve İnovasyon Koordinasyon Merkezi Teknoloji Transfer Ofisi (ARİNKOM TTO) tarafından yürütülen TechUP+ Teknoloji Odaklı Hızlandırıcı Programı’nın Demo Day etkinliği çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.TechUP+ Teknoloji Odaklı Hızlandırıcı Programı’na katılarak programı başarıyla tamamlayan girişimciler, katılımcı ve yatırımcılar karşısında sunumlarını gerçekleştirdiler.

Yurthaber 25-02-21 15:42

Mimarlar tasarladı, ustalar yaptı, Başkan Yalçın inceledi

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, önümüzdeki yaz döneminde Talas’taki park ve bahçeler ile şehrin değişik peyzaj alanlarında uygulanacak kent mobilyalarının demo tasarımlarını inceledi.Belediye mimarları tarafından tasarlanıp teknik birimler şantiyesindeki ustalar tarafından imal edilen demo ürünleri inceleyen Başkan Yalçın, insanlarla birlikte diğer canlıların da yararlanabileceği şekilde tasarımlar yapılması gerektiğine vurgu yaptı.Parklar ve peyzaj alanlarında uygulanacak kent mobilyalarında insanlar kadar diğer canlıların da dikkate alınması gerektiğine işaret eden Başkan Yalçın, kedi ve köpekler için barınaklar, su ve yem kapları, kuşlar için yuvalar gibi detayların düşünülmesi gerektiğini dile getirdi.Kamelya, pergole, bank, çöp kovası, salıncak, kedi ve kuş yuvası gibi ürünleri tek tek inceleyerek değerlendirmeler yapan Başkan Yalçın, pandemi şartlarına uygun şekilde tasarlanmış oturma grupları ve banklar üzerinde de ayrıca durdu.

Yurthaber 22-02-21 15:12

Girdiği kuyumcu dükkanından demo bilezikleri çalan şüpheli yakalandı

Çaldığı bileziklerin sahte olduğunu emniyette öğrendiği belirtilen zanlı, 25 bileziği polise teslim etti - Adliyeye sevk edilen zanlı, kendisini görüntüleyen gazetecilerin "Neden yaptınız?" sorusuna, "Zevk için yaptım. O da sahte çıktı. Bir daha öyle yapmasınlar, oraya gerçek altın koysunlar" diye cevap verdi

Yurthaber 09-02-21 12:02

Girdiği kuyumcu dükkanından demo bilezikleri çalan şüpheli yakalandı

Çaldığı bileziklerin sahte olduğunu emniyette öğrendiği belirtilen zanlı, 25 bileziği polise teslim etti - Adliyeye sevk edilen zanlı, kendisini görüntüleyen gazetecilerin "Neden yaptınız?" sorusuna, "Zevk için yaptım. O da sahte çıktı. Bir daha öyle yapmasınlar, oraya gerçek altın koysunlar" diye cevap verdi

Yurthaber 09-02-21 12:01

Girdiği kuyumcu dükkanından demo bilezikleri çalan şüpheli yakalandı

Çaldığı bileziklerin sahte olduğunu emniyette öğrendiği belirtilen zanlı, 25 bileziği polise teslim etti - Adliyeye sevk edilen zanlı, kendisini görüntüleyen gazetecilerin "Neden yaptınız?" sorusuna, "Zevk için yaptım. O da sahte çıktı. Bir daha öyle yapmasınlar, oraya gerçek altın koysunlar" diye cevap verdi

Yurthaber 09-02-21 12:00

Girdiği kuyumcu dükkanından demo bilezikleri çalan şüpheli yakalandı

Çaldığı bileziklerin sahte olduğunu emniyette öğrendiği belirtilen zanlı, 25 bileziği polise teslim etti - Adliyeye sevk edilen zanlı, kendisini görüntüleyen gazetecilerin "Neden yaptınız?" sorusuna, "Zevk için yaptım. O da sahte çıktı. Bir daha öyle yapmasınlar, oraya gerçek altın koysunlar" diye cevap verdi

Yurthaber 09-02-21 12:00

Girdiği kuyumcu dükkanından demo bilezikleri çalan şüpheli yakalandı

Çaldığı bileziklerin sahte olduğunu emniyette öğrendiği belirtilen zanlı, 25 bileziği polise teslim etti - Adliyeye sevk edilen zanlı, kendisini görüntüleyen gazetecilerin "Neden yaptınız?" sorusuna, "Zevk için yaptım. O da sahte çıktı. Bir daha öyle yapmasınlar, oraya gerçek altın koysunlar" diye cevap verdi

Yurthaber 09-02-21 11:59

Girdiği kuyumcu dükkanından demo bilezikleri çalan şüpheli yakalandı

Çaldığı bileziklerin sahte olduğunu emniyette öğrendiği belirtilen zanlı, 25 bileziği polise teslim etti - Adliyeye sevk edilen zanlı, kendisini görüntüleyen gazetecilerin "Neden yaptınız?" sorusuna, "Zevk için yaptım. O da sahte çıktı. Bir daha öyle yapmasınlar, oraya gerçek altın koysunlar" diye cevap verdi

Yurthaber 09-02-21 11:59

Girdiği kuyumcu dükkanından demo bilezikleri çalan şüpheli yakalandı

Çaldığı bileziklerin sahte olduğunu emniyette öğrendiği belirtilen zanlı, 25 bileziği polise teslim etti - Adliyeye sevk edilen zanlı, kendisini görüntüleyen gazetecilerin "Neden yaptınız?" sorusuna, "Zevk için yaptım. O da sahte çıktı. Bir daha öyle yapmasınlar, oraya gerçek altın koysunlar" diye cevap verdi

Yurthaber 09-02-21 11:58

Girdiği kuyumcu dükkanından demo bilezikleri çalan şüpheli yakalandı

Çaldığı bileziklerin sahte olduğunu emniyette öğrendiği belirtilen zanlı, 25 bileziği polise teslim etti - Adliyeye sevk edilen zanlı, kendisini görüntüleyen gazetecilerin "Neden yaptınız?" sorusuna, "Zevk için yaptım. O da sahte çıktı. Bir daha öyle yapmasınlar, oraya gerçek altın koysunlar" diye cevap verdi

Yurthaber 09-02-21 11:58

Trakya Teknopark’ta Demo Day öncesi değerlendirme toplantısı yapıldı

Son yıllarda hayata geçirdiği atılımlar ile bünyesinde barındırdığı şirket ve çalışan sayısında önemli bir ivme yakalayan, bu ivme ile yurt içi ve dışında örnek model olarak gösterilen Trakya Teknopark çalışmalarına devam ediyor.Girişimci ve yatırımcıları buluşturacak Demo Day etkinliği öncesi Trakya Teknopark bünyesinde bulunan şirketler ile Startup projelerine yatırım ve mentör eşleşmeleri konusunda değerlendirme toplantısı yapıldı.Trakya Teknopark Genel Müdürü Dr.

Yurthaber 23-01-21 10:56

AÜ öğrencilerine Çin’den yazılım ödülü

Akdeniz Üniversitesi öğrencileri Recai Alper Emek ve Görkem Acar, Çin’de düzenlenen Coğrafi Bilgi Sistemleri Yarışması’nın geliştirici dalında birinci oldu.Akdeniz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Disiplinlerarası Programı Uzaktan Algılama ve Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) yüksek lisans öğrencisi Recai Alper Emek ve Mühendislik Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü lisans öğrencisi Görkem Acar, global pazarda jeo-enformasyon sektöründeki bir firma tarafından düzenlenen uluslararası CBS yarışmasında geliştirici dalında birincilik ödülü kazandı.Dünyanın dört bir yanındaki öğrencilerin gün geçtikçe önemi artan CBS ve uzaktan algılama alanlarına ilgilerinin artması ve yeteneklerini geliştirmeleri için düzenlenen yarışmada birinci olan Recai Alper Emek ve Görkem Acar, firma birincilik ödülü olarak uluslararası projelerde çalışma fırsatı ve para ödülü kazandı.Geliştirdikleri Rochester City Real Estate Interactive Map Web Application uygulamasını emlak sektöründe CBS’nin etkin bir biçimde uygulanabilirliğini göstermek için tasarladıklarını söyleyen Recai Alper Emek, “Demo olarak geliştirilen uygulama Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletine bağlı Rochester kentinin emlak verilerini içermektedir.

Yurthaber 10-12-20 13:29

Koç Üniversitesi Girişimcilik Araştırma Merkezi’nin Demo Günü gerçekleştirildi

Pilot proje, ürün tanıtımı, hibe desteği, fatura kesme, kullanıcı sayısını artırma ve tohum öncesi yatırım toplama gibi farklı hedefler içinden iş modellerine ve aşamalarına göre seçtikleri hedeflere odaklanan KWORKS20 girişimleri pandemi sürecinde mücadele ederek ve KWORKS ekibinin desteğiyle somut başarılar elde etti

Yurthaber 28-11-20 12:39

Teknoloji girişimciler Derin Teknolojiler Demo Günü'nde yatırımcılarla buluştu

Online düzenlenen etkinlikte Özyeğin Üniversitesi Girişimcilik Merkezi ve Girişim Fabrikası'nın geniş destekler sunan programlarından faydalanan girişimciler farklı alanlarda geliştirdikleri yenilikçi çözümlerle sahne aldı

Yurthaber 04-11-20 13:48

Sezen Aksu'dan sürpriz şarkı

Sanatçı Sezen Aksu, YouTube'da yayınlanan 'Demo 2' albümünün yeni şarkısı 'Kendimce' ile hayranlarına sürpriz yaptı.

Magazin 03-10-20 09:28

Düzce Üniversitesi’nin patenti ilk 10’da

Üniversite Patentleri Demo Günü” programına yapılan 108 başvuru arasından ilk 10’a girme başarısını gösterdi.PatentMeet - Üniversite Patentleri Demo Gününe yapılan başvurular Teknoloji hazırlık seviyesi, Patentin durumu ve TÜBİTAK Patent Lisans Programı’na uygunluğu, Çözdüğü sorun-pazar büyüklüğü, Geliştirme ihtiyaçları gibi konu başlıklarında değerlendirildi.

Yurthaber 30-06-20 13:21

Türk oyun üreticisinin yeni oyununun demosu yayımlandı

Crealode Games Kurucusu ve oyun geliştiricisi Sedat Güç: - "Son oyunumuz Bob and Prickle (B&P), demo sürümüyle 16 Haziran'dan itibaren bir haftalığına oynanılabilir olacak. Dileyen herkes Steam platformu üzerinden deneyebilir" - "(B&P), Akıcı fakat bir o kadar da yorucu olmayan bir tempoya sahip. Platform oyunlarını seven oyunculara hitap ediyor. Sakar ama cesur iki karakterin 2040 yılında Lightbul şehrini kurtarma macerasını anlatıyor"

Haber 19-06-20 11:33

Anadolu Üniversitesi, internet tabanlı ortamlarda 1 milyon öğrenciye Covid-19 Farkındalık Testi uyguluyor

Yeni tip Korona virüs tedbirleri nedeniyle dünyanın birçok noktasından öğretim faaliyetleri dijital ortamlar üzerinden yürütülmeye başlandı.Yarım asıra yaklaşan, köklü açık ve uzaktan öğretim kültürünü dijitalleşme süreciyle birleştiren Anadolu Üniversitesi, 1 milyondan fazla öğrencinin gireceği Açıköğretim Sistemi bahar dönemi ara sınavı için farkındalık oluşturacak etkili bir deneme testi hazırladı.Öğrenciler demo test ile sistemi tanıyacakÖğrencilerin sınav öncesinde, oluşturulan sınav ara yüzlerini tecrübe edebilecekleri Çevrimiçi Sınav Sistemini hayata geçiren Anadolu Üniversitesi, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını ile ilgili farkındalık oluşturacak bir demo testi öğrencilerle buluşturdu.

Yurthaber 14-04-20 15:43

Steam, 40 adet oyunu bedavaya oynatabilecek!

Game Festival: Spring Edition’ın 18 Mart 2020 tarih itibariyle başladığı Twitter üzerinden duyuruldu. Duyuruyu organizasyondan sorumlu olan Geoff Keighley tarafından yapıldı. Geoff etkinlik bitene kadar toplam 40 demo oyunun indirilerek ücretsiz bir şekilde oynanabileceğini dile getirdi.

Haber 20-03-20 13:43

Google Translate canlı çeviri özelliğine kavuştu

Google Translate’in, Ocak ayında demo olarak yayınlanan yeni transkripsiyon özelliği, yapay zeka destekli mobil uygulaması ile Android platformunda kullanıma sunuldu.

Haber 19-03-20 10:06

Final Fantasy VII Remake yenilendi

İlk olarak 2015 yılında duyurulan oyun bir takım şanssızlıklar ve aksilikler sonucu ertelendikçe ertelendi. Son olarak oyunun 2020 Nisan ayında piyasaya sürüleceği duyuruldu. Final Fantasy VII Remake’in piyasaya sürülmesine 1 ay kala oyunun ilk bölümü demo olarak kullanıma açıldı.

Haber 03-03-20 10:10

Emre Kurttepeli joined Kworks Demoday 3 event as Panel Speaker.

The KWORKS Demo Day 3 event took place the week we passed.

Finans 31-01-20 14:38

Emre Kurttepeli, Kworks Demoday 3 etkinliğine Panel Konuşmacısı olarak Katıldı

KWORKS Demo Day 3 etkinliği 20 Mayıs 2017 pazartesi günü gerçekleşti. Emre Kurttepeli etkinliğe panel konuşmacısı olarak katıldı.

Finans 21-01-20 20:05

Limak Enerji’den sektöre yenilik katan proje

Enerji sektörüne yönelik yenilikçi fikirleri desteklemek amacıyla başlatılan Türkiye’nin Enerji Akademisi (TEA) Limak Enerji Girişimcilik Hızlandırma Programı’nın Demo Günü 10 başarılı girişimin sunumlarıyla gerçekleştirildi.

Finans 18-12-19 15:34

Limak Enerji’den sektöre yenilik katan proje

Enerji sektörüne yönelik yenilikçi fikirleri desteklemek amacıyla başlatılan Türkiye’nin Enerji Akademisi (TEA) Limak Enerji Girişimcilik Hızlandırma Programı’nın Demo Günü 10 başarılı girişimin sunumlarıyla gerçekleştirildi.

Haber 18-12-19 14:57

Limak Enerji Girişimcilik Hızlandırma Programı Demo Günü etkinliği

Limak Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Batuhan Özdemir: - "Günümüzde girişimcilik, ekonomilerin ve şirketlerin en önemli itici güçlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor" - "Büyük bir ekonomi istiyorsak, kurum içi ve kurum dışı girişimciliği desteklememiz gerekiyor"

Finans 18-12-19 11:31