Demokrat Parti Genel Baskani Gultekin Uysal Haberleri

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy görevinden istifa etti

DP Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Aksoy, "Ülkemizin refahı için elimden geleni yapmaya devam edeceğim" dedi.

Haber 2024-03-07 17:19:09

Süleyman Soylu sürprizi! Erdoğan'ın otobüsünde hep en yakınındaydı... 2009 detayı

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aydın'daki programına katıldı. Adıyaman'ın ardından Aydın'da da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en yakınındaki isimler arasında olan Soylu'nun, Demokrat Parti Genel Başkanı olarak 2009 yılında kentte elde ettiği başarı akıllara geldi.

Haber 2024-03-01 06:49:15

Şehitler sonrası Mustafa Destici muhalefeti hedef aldı! Cemal Enginyurt adeta esti gürledi: 'Be utanmaz adam!'

Türkiye, 9 şehidinin yasını tutarken; Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici yaptığı paylaşımla muhalefet partilerini hedef aldı. Destici'ye en sert tepki ise Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt'tan geldi. Enginyurt, "Destici denen adam, nezaketen adam diyorum, paylaştığı bir tweetle bütün muhalefeti terör örgütüyle yan yana getiriyor." dedi. Destici'den gelen "Yarası olan gocunur" paylaşımı ise dikkat çekti.

Haber 2024-01-14 07:51:54

Asgari ücretin açıklanması sonrası heyecanlandıran açıklama! 'Şaşırmamak lazım' diyerek duyurdu, Cemal Enginyurt rakam da verdi

Asgari ücret maratonu dün sona erdi. Aralık ayında başlayan görüşmeler sonrasında dün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile işveren ve işçi temsilcileri, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi. Külliyedeki toplantı sonrasında Bakan Işıkhan yeni asgari ücreti açıkladı. Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, canlı yayında asgari ücret ile ilgili heyecanlandıran bir açıklama yaptı.

Finans 2023-12-28 08:18:20

Cemal Enginyurt 'Başkanlığa talibim' diyerek o şehri işaret etti! Canlı yayında tek bir şartı olduğunu söyledi: CHP ve İYİ Parti...

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Cemal Enginyurt, katıldığı canlı yayında yerel seçimler için dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bir hayali olduğunu belirten Enginyurt, "Yerel seçimlerde Ordulular da bizi destekler 'aday ol' derlerse başkanlığa talibim" dedi. Enginyurt, adaylık içinse tek şartı olduğunu söyledi.

Haber 26-09-23 12:08

İYİ Partili Bilge Yılmaz'ın 'özür' açıklaması gündem olmuştu! Cemal Enginyurt'tan çok sert 'Kılıçdaroğlu' yanıtı: Senin sıfatın ne?

İYİ Partili Bilge Yılmaz'ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığıyla ilgili sözleri dikkat çekti. "Kılıçdaroğlu’nun adaylığına engel olamadığım için milletimizden özür diliyorum" diyen Yılmaz'a en sert tepki Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt'tan geldi. Enginyurt katıldığı canlı yayında "Senin sıfatın ne?" diyerek tepki gösterdi.

Haber 13-09-23 08:18

Dokunulmazlık dosyaları Meclis'te! Aralarında CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in dosyası da bulunuyor

TBMM'de 28. dönemin ilk milletvekili dokunulmazlık dosyaları Meclis'e ulaştı. Dokunulmazlık dosyaları arasında, aralarında adı CHP Genel Başkanlığı için adı geçen Özgür Özel'in yanı sıra Yeşil Sol Parti Grup Başkanvekilleri Hakkı Saruhan Oluç ve Meral Danış Beştaş ile Demokrat Parti (DP) İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt'un dosyaları da bulunuyor.

Haber 08-08-23 10:21

Siyaset sahnesinde yeni parti! Eski bakanlardan Namık Kemal Zeybek, ATA Parti'yi kurdu

Yerel seçimlere doğru her geçen gün hareketlenen siyaset sahnesinde yeni bir parti daha yerini aldı. Demokrat Parti Genel Başkanlığı görevini de yürütmüş olan Eski Türkiye Kültür Bakanı Namık Kemal Zeybek tarafından ATA Parti kuruldu. ATA Parti'den açıklama geldi.

Haber 06-08-23 13:05

AK Partili Dağ'dan Millet ittifakı paylaşımı: Seçimden önce öve öve bitiremedikleri 'demokrat dede'yi eleştiri yağmuruna tuttular

Seçimlerin kaybedilmesinin ardından içinde CHP'li isimlerinde olduğu Millet İttifakı üyeleri Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili eleştirilerini hem sosyal medyadan hem televizyon kanallarından dile getirdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Millet İttifakı üyelerinin seçimden önceki ve seçimden sonraki ifadelerini kolaj haline getirerek sosyal medya hesabından paylaştı. Dağ paylaşımına, "Bu riyakarlık siyaseti çok şükür ülkemize sirayet edemedi." notunu düştü.

Haber 25-07-23 22:35

Son dakika: TBMM olağanüstü toplanıyor! Tarih belli oldu

Son dakika haberine göre, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, yeterli sayıda milletvekilinin imzası ile yapılan olağanüstü toplantı çağrısı üzerine, TBMM Genel Kurulu’nu, 25 Temmuz Salı günü saat 15:00'te toplantıya çağırdı. Öte yandan CHP, Saadet, DEVA ve Demokrat Parti, önceki gün yaptığı ortak açıklamada, TBMM'yi olağanüstü toplantıya çağırmıştı.

Haber 19-07-23 17:46

Canlı yayında 'siyasi rüşvet' tartışması: Tanju Özcan'ın sözlerine Çok büyük saygısızlık diyerek tepki gösterdi, yanıt gecikmedi!

Partisine geri dönüşünün 'sessiz olmayacağının' sinyallerini sosyal medyadan paylaştığı videolarla veren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın 'siyasi rüşvet' eleştirisi canlı yayında tartışmayı doğurdu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olmak için ittifak partilerine 'siyasi rüşvet' verdiğini savunan Özcan'a Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy ise sert tepki göstererek "Böyle bir şey olamaz. Çok büyük bir saygısızlık" dedi.

Haber 12-06-23 09:22

Canlı yayında ismini vermeden eleştirdi, Adam çıkmış her akşam televizyonda bağırıyor deyip ateş püskürdü! DP'li Cemal Enginyurt'un o anları gündem oldu

Millet İttifakı ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu seçimlerden yenik çıkınca Kılıçdaroğlu eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt da seçim sonuçlarının değerlendirildiği canlı yayında Kılıçdaroğlu'na ve CHP'ye gelen eleştirilere yanıt verirken ismini vermeden Prof. Dr. Ersan Şen'e ateş püskürdü. Ersan Şen, 6'lı masa sürecinde İYİ Parti'nin cumhurbaşkanı adayı olma iddiasıyla da gündeme gelmişti.

Haber 07-06-23 08:38

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'dan çok konuşulacak çıkış: Dünya demokrasi tarihindeki en başarılı siyasi pazarlık

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerini çıktığı bir canlı yayında değerlendirdi. Millet İttifakı ortakları Gelecek Partisi, DEVA Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti için dikkat çeken ifadeler kullanan Özdağ, "Bu seçimin gerçek galibi onlardır. 4 partinin seçmeni oylarını AK Parti ve Erdoğan'a verdiler ama milletvekillerini CHP'den çıkardılar. Dünya demokrasi tarihindeki en başarılı siyasi pazarlık derim ben buna" şeklinde konuştu.

Haber 30-05-23 21:54

'Jeliboncu deli! Seni manyağa çevireceğim' diyen Cemal Enginyurt'tan çok konuşulacak sözler: 'Sinan Oğan'ın orada fotoğrafı var...'

Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararı sonrası Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt'tan dikkat çeken açıklamalar geldi. Oğan'ın fotoğrafının MHP Genel Merkezi'ndeki xray cihazına konulmuş olabileceğini belirten Enginyurt, "Sinan o partide kapıdan içeri giremez" dedi. İsim vermeden Melih Gökçek'e de çok sert tepki gösteren Enginyurt "Bana bak jeliboncu deli, seni manyağa çevireceğim atıp tutuyorsun!" diye konuştu

Haber 23-05-23 10:44

Millet İttifakı'nın 2. tur için yol haritası belli oluyor, 6 lider bir araya geldi

14 Mayıs'taki seçimlerde beklediği sonucu alamayan Millet İttifakı, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için izleyecekleri yol haritasını belirlemek için bir araya geldi. CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi genel başkanları, bugün CHP Genel Merkezi'nde toplandı.

Haber 17-05-23 10:03

Demokrat Parti lideri Uysal, CHP Genel Merkez binasına geldi

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkez binasına geldi.Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, seçim sürecini takip etmek için saat 00.04 itibariyle CHP Genel Merkez binasına geldi.

Yurthaber 15-05-23 08:14

CHP listelerinden İstanbul'da aday gösterilmişti! Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt milletvekili seçildi mi?

2023 seçim sonuçlarının büyük oranda belli olmasıyla beraber CHP'den İstanbul 1. bölge 9. sıra milletvekili adayı olarak gösterilen Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt'un milletvekili seçilip seçilmediği merak edilmeye başlandı. Kesin olmayan sonuçlara göre, Cemal Enginyurt 28. dönemde milletvekili seçildi ve Meclis'e girdi.

Haber 15-05-23 08:08

SON DAKİKA | Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi sonrası CHP'li isimlerden dikkat çeken paylaşımlar! 'Tarih bu fedakarlığı unutmayacak'

Son dakika haberi: Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini açıkladı. İnce'nin açıklaması sonrası CHP'li isimler sosyal medyadan dikkat çeken paylaşımlarda bulundu. İnce'nin kararına ilişkin 6'lı masadan ilk yorum ise Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal'dan geldi. İşte İnce'nin çekilme kararı sonrası yapılan o paylaşımlar...

Haber 11-05-23 15:15

DP Genel Başkanı Uysal, partisinin Çanakkale il başkanlığını ziyaret etti:

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, partisinin Çanakkale il başkanlığını ziyaret etti.

Yurthaber 01-05-23 13:50

SON DAKİKA | Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın İzmir mitinginde 'Hiç endişe etmeyin' diyerek duyurdu: Sizden tek isteğim...

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Sizden tek isteğim, geçen seçimlerde AK Parti'ye, MHP'ye oy vermiş bir yakınınızı ikna edin ve beraber sandığa gidin, oyunuzu kullanın." dedi. Öte yandan mitingde Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, ABB Başkanı Yavaş, İBB Başkanı İmamoğlu, DEVA Partisi lideri Babacan, Gelecek Partisi lideri Davutoğlu ve Demokrat Parti lideri de konuştu.

Haber 30-04-23 17:10

Karamollaoğlu ve Uysal eşlik etti, Kılıçdaroğlu Afyonkarahisar'da duyurdu: Özelleştirilen o fabrikayı geri alacağım

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere günler kala Millet İttifakı Afyonkarahisar'da seçim mitingi düzenledi. Cumhurbaşkanı yardımcısı adayları Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın eşlik ettiği Cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, özelleştirilen şeker fabrikasını geri alacağını söyledi. CHP lideri "Söz veriyorum şeker fabrikasını geri alacağız ve orada Afyonlular çalışacak" diye konuştu.

Haber 26-04-23 13:47

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal Bolu'da iftara katıldı:

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Bir tarihi kavşağa doğru ilerliyoruz. Ümit ve temennimiz, bu ülkenin derinden nefes almasına bu seçimlerin vesile olmasıdır." dedi.

Yurthaber 17-04-23 07:32

Bakanlık iddialarına sert çıktı! Gündem yaratacak 'Sadullah Ergin' çıkışı... Enginyurt: Tepki göstermezsem namerdim!

Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, milletvekili adayları listeleri açıklandıktan sonra adaylar arasında hemen hemen en çok konuşulan isim oldu. Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Millet İttifakı'nın kazanması durumunda Ergin'e bakanlık vereceği iddialarına sert çıktı. "CHP seçmeni kendi partisini neden suçlar?" diye tepki gösteren Enginyurt, Ergin'in bakan olması durumunda çok konuşulacak ifadeler kullandı.

Haber 12-04-23 09:50

Ordu'dan aday gösterilmesi bekleniyordu ama... Cemal Enginyurt duyurdu: 9 Nisan doğum günüm! 9. sıradan adayım

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, 14 Mayıs seçimleri için CHP'nin aday listesinde yer aldı. Ordu'da aday gösterilmesi beklenen Enginyurt'un İstanbul listesinde yer alması dikkat çekti. Sosyal medya hesabından adaylığını duyuran Enginyurt, "9 Nisan doğum günüm. 9 Nisan CHP Milletvekili sırası açıklandı. 9. sırada İstanbul 1. Bölgeden, DP adına Milletvekili adayı olarak açıklandım. Sana söz yine baharlar gelecek." ifadelerine yer verdi.

Haber 09-04-23 14:43

Kılıçdaroğlu'nun yanında konuştu, HDP'li Sırrı Sakık'a yanıt verdi! DSP lideri Aksakal'dan canlı yayında dikkat çeken gönderme

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal'la görüştü. Görüşme sonrası iki lider ortak basın toplantı düzenledi. İki liderin kameralar karşısına geçtiği anda DSP liderinin HDP'li Sırrı Sakık'ın sözlerine gönderme olarak kullandığı ifadeler gündem oldu. Aksakal "Cumhuriyetimizin 100 yıllık geçmişi ile hesaplaşma hayalleri kuranlara, DSP Türk Milleti'nin hassasiyeti ile karşılık vermiştir, verecektir" diye konuştu.

Haber 06-04-23 15:38

'İnce ince yol alır gidersiniz' diyerek çok sert çıktı! Cemal Enginyurt'dan Muharrem İnce'ye çağrı

Millet İttifakı ortaklarından Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce'yle ilgili gündem yaratan açıklamalarda bulundu. "İnce ince yol alır gidersiniz" diyen Enginyurt, İnce ve onu destekleyenlere çağrıda bulundu.

Haber 03-04-23 08:05

Yavuz Ağıralioğlu'nun sözleri gündem yaratmıştı! Millet İttifakı'ndan ilk tepki 'Kimin ağzına sakız olduğuna...'

14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlere doğru siyaset gündeminde dikkat çeken tartışmalar yaşanıyor. Son olarak İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun TBMM'de düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamalar büyük gündem yaratmıştı. Ağıralioğlu'nun gerilim yaratacak sözlerine Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'dan ilk tepki geldi. Uysal, "Sözlerin kimin ağzına sakız olduğuna dikkat etmek lazım. İktidarın istediği bu tür sözlerdir" dedi.

Haber 23-03-23 14:10

Spor spikeri Güntekin Onay, Gültekin Uysal gafı sonrası açıklama yaptı! ''Eğer bana teklif gelirse...''

Gazeteci Şirin Payzın, canlı yayında Altılı Masa'da yaşanan kritik gelişmeleri değerlendirirken Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın ismini şaşırıp, Gültekin Uysal yerine ünlü spor spikeri Güntekin Onay'ın adını telaffuz etmişti. Söz konusu Güntekin Onay, bu konuyla ilgili açıklama yaptı.

Spor 08-03-23 08:07

Şirin Payzın'dan canlı yayında Güntekin Onay gafı! Altılı Masa'yı konuşurken Gültekin Uysal'ın adını şaşırdı

Gazeteci Şirin Payzın, canlı yayında Altılı Masa'da yaşanan kritik gelişmeleri değerlendirirken Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın ismini şaşırdı. Gültekin Uysal yerine ünlü spor spikeri Güntekin Onay'ın adını telaffuz eden Payzın, sonrasında hatasını düzeltti.

Haber 06-03-23 16:20

Siyaset gündemi Meral Akşener'in konuşmasıyla değişti! Masadaki 4 lider ne yanıt verdi? Peş peşe açıklamalar

Türkiye, altılı masanın adayının kim olacağını merak ederken, siyaset kulisleri İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in açıklamalarıyla sarsıldı. Altılı masadan ayrılan Akşener, "Ne bir kumar masasında ne de bir noter masasında olmayacağız" dedi. Akşener'in konuşmasına, masadaki diğer 4 partinin ne yanıt vereceği merak ediliyordu. Konuyla ilgili Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi ve Demokrat Parti'den açıklama geldi.

Haber 04-03-23 08:30

SON DAKİKA | Akşener'in çıkışı sonrasında 5 parti bugün toplanıyor

Son dakika: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in çıkışı sonrasında videolu mesaj yayınlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sofra büyümek zorunda" dedi. Yaşanan gelişmelerden sonra CHP, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Partisi'nin bugün saat 17.00'de Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde toplanacağı aktarıldı.

Haber 03-03-23 19:34

Millet İttifakı ortağı DP Genel Başkanı Gültekin Uysal adaylarını açıkladı! 'Geldiğimiz bu noktada...'

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için merak edilen soruların başında Millet İttifakı'nın kimi aday olarak göstereceği merak ediliyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının ön plana çıktığı Millet İttifakı'nda gözler adayın açıklanacağı zamana çevrildi. 6'lı masanın ortağı Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, katıldığı yayında aday olarak görmek istediği ismi açıkladı.

Haber 24-02-23 22:05

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Millet İttifakı'na tepki, İstanbul'da bebek dehşeti, Sağlık Bakanlığından 'Strep-A' uyarısı...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Millet İttifakı'nın mutabakat metnine ilk yorum, Sağlık Bakanlığından 'Strep-A' uyarısı, İstanbul'da bebek dehşeti, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal arasında gerginlik, Rusya'dan Ukrayna'da topyekün saldırı, Beşiktaş'ta Hazdiahmetovic transferi...

Haber 01-02-23 21:05

Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal'ın Ümit Özdağ için attığı o tweet ortalığı karıştırdı! 'Çocukluğunda tecavüze uğramış...' Tepkilerin ardı arkası kesilmiyor

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, sosyal medyada birbirine girdi. Altılı Masa'nın ortak mutabakat metni üzerinden kendisine yüklenen Özdağ'a Uysal, "Şeref yoksunu Ümit Özdağ'a cevabımdır" dedi. Özdağ ise daha sonra Uysal'ın paylaşıp sildiği tweeti alıntılayarak "Uysal’ı tanımak için bu twiti okuyun" dedi. Uysal bu sabah saatlerinde "karşı kastımı aşan çok yanlış bir örnek üzerinden cevap verdiğimden" ifadelerini kullanarak özür diledi.

Haber 01-02-23 09:39

Altılı masa Cumhurbaşkanı adayı kim? Altılı masa Cumhurbaşkanı adayı belli oldu mu, ne zaman açıklanacak? Gözler o tarihe kilitlendi

Altılı masa toplantısı geçtiğimiz gün İYİ Parti Genel Merkezi'nde yapıldı. CHP, DEVA Partisi, Demokrat Parti, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi genel başkanları toplantı sonrası ortak basın açıklaması yayımladı. Peki, Altılı masa Cumhurbaşkanı adayı kim? Altılı masa Cumhurbaşkanı adayı belli oldu mu? Konuya ilişkin ayrıntılar merak konusu oldu. İşte detaylar...

Haber 27-01-23 10:55

Altılı Masa cumhurbaşkanı adayı kim, belli oldu mu? Altılı Masa cumhurbaşkanı adayını ne zaman açıklayacak? Gözler 13 Şubat'ta!

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı İYİ Parti Genel Merkezi'nde geçtiğimiz gün gerçekleştirilen toplantının ardından merak konusu oldu. CHP, DEVA Partisi, Demokrat Parti, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi genel başkanları 11. kez bir araya geldi. Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantının ardından yazılı açıklama yapıldı. Birçok kişi internette "Altılı Masa cumhurbaşkanı adayı kim?" sorusunu araştırıyor. Altılı Masa’nın, Cumhurbaşkanı adayını açıklaması beklenen tarih belli oldu.

Haber 27-01-23 10:54

6'lı masa, 11'inci kez toplandı! Masada 'adaylık' var

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti genel başkanları, 6'lı masanın 11'inci toplantısı için bir araya geldi. Öte yandan 6'lı masa liderlerinden toplantı öncesinde ortak bir video geldi. 'Milletimiz İçin Buradayız' başlıklı videoda genel başkanların kısa açıklamalarına yer verildi.

Haber 26-01-23 13:17

Bosna Hersek'te yeni hükümet 115 günün ardından kuruldu

Bosna Hersek'te 2 Ekim 2022'de yapılan genel seçimin ardından 115 gün sonra Sosyal Demokrat Parti öncülüğünde bir araya gelen ittifak, Sırp ve Hırvat partileri ile koalisyon yaparak hükümeti kurdu.

Haber 25-01-23 19:54

Mansur Yavaş'tan sonra Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına bir destek daha! Gültekin Uysal 'Kazanacak aday' diyerek açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına tam destek vermesinin ardından bir açıklama da 6'lı masadaki isimden geldi. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Kılıçdaroğlu'nun kazanacak aday olduğunu iddia etti. Adayın açıklanması tarihinin de erkene alınması gerektiğini belirten Uysal, "Bence artık adaylık da dahil olmak üzere bu karar alma süreçleri daha erkene alınmalı diye düşünüyorum. " diye konuştu.

Haber 23-01-23 06:59

Altılı masa üyelerinden DP lideri Gültekin Uysal'dan 'eşit imza yetkisi' açıklaması: Doğru değil

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'nun 'eşit imza yetkisi' açıklamaları siyaset gündeminde çok tartışıldı. Altılı masanın bir diğer üyesi Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal katıldığı canlı yayında tartışılan konularla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Altılı masa liderlerinin eşit imza yetkisi olacak mı? İşte merak edilen detaylar...

Haber 14-01-23 20:50

Son dakika: Altılı masanın dokuz saat süren toplantısı sona erdi! Kritik tarihi duyurdular... Cumhurbaşkanı adayı...

Son dakika haberi... 'Altılı masanın cumhurbaşkanı adayı kim olacak?' sorusunun yanıtı merak edilmeye devam ediyor. CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti Genel Başkanlarınca oluşturulan altılı masa, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun ev sahipliğinde 10'uncu kez bir araya geldi. Altılı masanın toplantısı sona erdi. Dokuz saat süren toplantı, bugüne kadar yapılan toplantıların en uzunu olurken ortak bir açıklama yayınlandı. İşte detaylar...

Haber 05-01-23 21:48

Demokrat Parti lideri tarih verdi ve ilk kez açıkladı: Erdoğan teklif etti, kabul etmedim

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İYİ Parti sözleri uzun süre gündemi meşgul etmiş, İYİ Parti'nin altılı masadan ayrılacağı iddiaları çok konuşulmuştu. Bu kez altılı masanın bir diğer üyesi Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teklif aldığını açıkladı.

Haber 10-12-22 16:24

Son dakika: 'İki kız çocuğu babası olarak söylüyorum' dedi canlı yayında yutkunarak tepki gösterdi: Tırnaklarım avuçlarımı yırtıyor

Son dakika: Türkiye, 6 yaşındaki H.K.G'nin başına gelen olayı konuşuyor. Tarikat içerisinde 6 yaşındayken anne ve babası tarafından başka birine gönderilen talihsiz kız yıllar sonra yaşadıklarını anlattı. H.K.G'nin başına gelenlerin sosyal medyada yayılmasından sonra siyasi liderler de konuyla ilgili mesajlarını paylaştı. Canlı yayına katılan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal; 'Tırnaklarım avuçlarımı yırtıyor' dedi...

Haber 08-12-22 15:03

Son dakika: 6'lı masa dokuzuncu kez toplandı! Ortak basın açıklaması yayınladılar

Son dakika haberine göre, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın ev sahipliğinde dokuzuncu kez bir araya gelen 6 siyasi partinin liderleri, gerçekleştirilen toplantının ardından yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, "Öncelikli hedefimiz bütün vatandaşlarımızı insan onuruna yaraşır bir yaşam ve refah standardına kavuşturmaktır." ifadelerine yer verildi.

Haber 28-11-22 20:07

6'lı masa yarın toplanıyor! Kritik toplantı öncesi kulislerde bu konuşuluyor: Sıcak bakmıyorlar

İYİ Parti, CHP, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve Saadet Partisinin oluşturduğu 'Altılı Masa' yarın DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın ev sahipliğinde bir araya gelecek ve en kritik toplantılarından birini gerçekleştirecek. Toplantıda başörtüsü konusu ve Büyük Türkiye Partisi’nin (BTP) masaya dahil edilmesi meselesi kritik konuların arasında yer alıyor.

Haber 13-11-22 10:03

İki 6'lı masa liderinden kritik görüşme! Toplantı öncesi ziyaretler sürüyor

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 6'lı masa toplantısı öncesi, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı ziyaret etti. 

Haber 08-11-22 15:51

Altılı masa liderinden dikkat çeken açıklama! 'Kılıçdaroğlu'nun adaylığı dezavantaj olur mu?' sorusuna böyle yanıt verdi!

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneğinin (ANSİAD) düzenlediği bir programda önemli açıklamalarda bulundu. Gültekin Uysal, 2023 seçimlerinin tarihi bir eşik olduğunu belirterek "Herkesin eşit fırsatlara sahip olduğu bir Türkiye'yi ortaya çıkartmak istiyoruz." dedi. Uysal, ayrıca "Altılı masanın adayı belli mi? CHP Genel Başkanı adaylığını açıklarsa etnik kökeninden dolayı adaylığı dezavantaj olur mu?" sorusuna da yanıt verdi.

Haber 24-10-22 23:01

Millet İttifakı'nın adayı kim olacak? Enginyurt sosyal medyadan duyurdu: 5 milyon kişinin katılacağı mitingde açıklayacağız

2023'te yapılacak seçimlere adım adım yaklaşılırken Millet İttifakı'nın çıkaracağı aday merak konusu oldu. Farklı farkı iddialar ortaya atılırken Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Millet İttifakı'nın adayının Ankara'da 5 milyon kişinin katılacağı mitingde açıklanacağını duyurdu.

Haber 23-10-22 16:02

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Amasra'daki maden ocağında incelemelerde bulundu:

"Eğer olandan ders almazsak, olanlardan ders çıkarmazsak, Allah korusun kazalar, can kayıpları tekrar eder" - Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt ve Türk Eczacıları Birliği Başkanı Arman Üney de maden ocağına gelerek işçilerle görüştü

Yurthaber 16-10-22 19:37