Demokratik Itiraz Hareketi Haberleri

Tüm Türkiye günlerdir Uğur Dündar ve Metin Akpınar'ı konuşuyor! Babalık davasının detayları ortaya çıktı! 'DNA testinde 5 kural ihlali...'

Tüm Türkiye günlerdir Metin Akpınar ve Uğur Dündar'ı konuşuyor. Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu 'Ablam Dilara'da benimle aynı kaderi paylaşıyor' demiş bu açıklamanın ardından ünlü gazeteci Uğur Dündar'a babalık davası açıldığı ortaya çıkmıştı. Dündar hakkındaki iddiaları kesin bir dille yalanlarken Dilara'nın DNA test sonucuna itiraz ettiği öğrenilmişti. DNA testindeki kural ihlalleri ortaya çıktı.

Magazin 2024-04-20 09:18:14

Arnavutluk haber kanalının hareketi sosyal medyada çok konuşuldu! İzleyici arttırma taktiği denildi... Bir gören bir daha baktı

Arnavut medya şirketi Zjarr TV'nin uyguladığı yeni yayın politikası sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. Haber spikerlerinin iç çamaşırı olmadan sadece bir ceketle yayına çıktıkları anlarda tüm dikkatleriyle haberleri sunmaları çok konuşuldu. Sosyal medya kullanıcıları kanalın yayın politikasını 'izleyici arttırma taktiği' olarak yorumladı.

Trend 2024-04-20 08:59:21

Fahiş fiyatlar isyan ettirdi, boykot hareketi çığ gibi büyüdü! Ünlülerden destek yağıyor: Kafe, restoran ve lokantalara gitmeyin

Kafe, restoran, lokantalardaki fahiş fiyatlar vatandaşın canına tak dedi, hafta sonu geniş çaplı bir boykot hareketi için çağrılar peş peşe geldi. 20-21 Nisan'da vatandaşlar restoran, kafe gibi mekanlara gitmeme kararı aldı. Boykot çağrısına akademisyenlerden ünlülere birçok isim de destek verdi.

Finans 2024-04-19 10:14:28

Hızını alamadı pankartla ifşa etti! Yuva yıkan diyerek fotoğraflarını ekledi... 'Kocalarınıza dikkat edin'

Eski adıyla Twitter şimdilerin X platformunda yapılan bir paylaşım kısa sürede kullanıcılar arasında viral oldu. Kocasının sevgilisini olduğu iddia edilen bir kadın yaptırdığı bir pankartla ifşa eden eşin hareketi sosyal medyanın ilgisini çekti. Pankartta kadın kocasının sevgilisinin fotoğraflarını yapıştırarak "Yuva yıkan. Kocalarınıza dikkat edin" ifadelerini kullandı.

Trend 2024-04-18 15:27:00

Taciz iddiasıyla tekme tokat dövülmüştü! Uzman çavuşun ifadesi ortaya çıktı: 'Bir şey yapacak olsam...'

Şırnak’ta bir kadını taciz ettiği iddiasıyla darp edilen uzman çavuşun mahkemede verdiği ifade ortaya çıktı. Zanlı, “Yardım edin” diye bir ses duyarak binaya girdiğini ve içerideki kadınların bağırmaya başladığını söyleyerek, "Ben 15 yıldır kamu hizmeti yapıyorum. Böyle bir hareketi yapacak biri değilim. Kesinlikle ne cinsel amaçlı ne de başka bir amaçla müştekiye dokunmadım. Bir şey yapacak olsam tasarlardım ve bu şekilde hareket ederdim" dedi.

Haber 18-04-24 12:59

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum: Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin kabulünün yedinci yıl dönümü kutlu olsun

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, "Türkiye’yi güçlendiren, demokrasimizi geliştiren, halkın gücünü artıran, demokratik sistemin işleyişinde seçmen iradesini belirleyici hale getiren Cumhurbaşkanlığı sisteminin halkımız tarafından kabulünün yedinci yıldönümü kutlu olsun" dedi.

Haber 16-04-24 22:18

Survivor Aleyna'yı şarkıcının el hareketi rahatsız etti! Tepkisi olay oldu

Yunanistan Survivor yayınına Türk takımı katıldı. Aleyna, şarkıcının el hareketinden rahatsız oldu. Tepkisini kolunu hızlıca bırakarak gösterdi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 15-04-24 14:04

Yeniden Refah Partisi 4.kez Siverek seçimlerine itiraz etti!

Yeniden Refah Partisi, Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) olağanüstü itirazda bulunarak, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesindeki seçimlerin yenilenmesini talep etti. Bu partinin dördüncü itirazı oldu.

Haber 14-04-24 18:38

MHP itiraz etmişti! YSK'dan Kütahya kararı

Kütahya'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçimlerin iptali ve yeniden yapılması üzerine yaptığı olağanüstü itirazı, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından reddedildi.

Haber 13-04-24 17:59

Yargıtay'dan emekli maaşlarıyla ilgili emsal karar! O paralar istenemez

Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, kredi borcunu emekli maaşı ile ödemeyi taahhüt eden emeklileri ilgilendiren emsal bir karara imza attı. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, 'emekli maaşından belli bir süre kredi ödemesi yapılmasından sonra bu kesintiye itiraz eden müşteri, kesintiyi durduran bankadan önceki tahsilatları isteyemez' dedi.

Finans 13-04-24 09:31

Metroda iğrenç görüntüler! Kimse ne olduğunu anlayamadı... Bir anda sevgilisinin ayaklarına masaj yapmaya başladı

İngiltere'nin başkenti Londra'da metroda kaydedilen görüntüler kısa sürede sosyal medyada viral olmayı başardı. Görüntülerde kalabalık vagonun içindeki bir çiftin hareketi herkesi şaşkına çevirdi. Bir adam diğer yolcuların şaşkın bakışları arasında partnerinin çıplak ayaklarına masaj yapmaya başladı. O anlara yorum yağdı.

Trend 09-04-24 10:57

Hatay'da 'ölü seçmen' iddiasından sonra Lütfü Savaş'tan açıklama: Sandıklar açılınca belli olacak

Hatay'daki seçim sonuçlarıyla ilgili CHP'nin itiraz süreci devam ediyor. CHP son olarak 'ölü seçmenlere oy kullandırıldığı' iddiasıyla itirazda bulunmuştu. Lütfü Savaş'tan “Ölü seçmenlerin oy kullanıp kullanmadığı sandıklar açılıp tutanaklara ve imza sirkülerine bakılarak belli olacak” açıklaması geldi.

Haber 08-04-24 16:00

Oylar yeniden sayılınca AK Parti kaybetti! Binali Yıldırım'ın memleketinde sadece 1 oyla 43 yıl sonra bir ilk yaşandı

31 Mart seçimlerinde ilkler yaşanmaya devam ediyor. AK Parti'nin ilk kez ikinci parti olduğu seçimlerde CHP beklenmedik birçok ilde başarıya imza attı. Bir dikkat çeken gelişme de Binali Yıldırım'ın memleketi Erzincan'ın Refahiye ilçesinde yaşandı. İtiraz sonucunda oylar yeniden sayılınca 1 oy farkla AK Parti 1 meclis üyesini kaybetti. CHP 43 yıl sonra ilçede ilk kez meclis üyesi çıkarmış oldu.

Haber 08-04-24 11:45

CHP'den 'Hatay' çıkarması: 'Ölü seçmen' iddiası! Olağanüstü şekilde iptalini istiyoruz

Hatay'daki sandık sonuçlarında kazanan az farkla AK Parti oldu fakat CHP'nin itiraz süreci devam ediyor. Genel Başkan Özgür Özel öncülüğünde partiden bir heyet bugün YSK önünde toplanarak açıklama yaptı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi Binici "Ölü seçmenlerin nasıl oy kullandığını tespitini talep ediyoruz" dedi, Hatay'da "olağanüstü şekilde seçimin iptalini" istediklerini belirtti.

Haber 07-04-24 16:57

Belediyede kriz! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafı indirilmek istendi: 'Hiç kimse racon kesemez'

Iğdır Belediyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının indirilmeye çalışıldığı ortaya çıktı. Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ercan Turan, talimat veren Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İl Başkanı Mehmet Sekman hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı. Turan, "Iğdır ilinde hiç kimsenin racon kesmesine, memurları, kamu görevlilerini ve insanları tehdit etmesine, devlet büyüklerine hakaret etmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

Haber 06-04-24 18:28

CHP'nin itirazı sonuç vermedi: Hatay'da AK Partili Mehmet Öntürk mazbatasını aldı! 'Şimdi hizmet zamanı'

31 Mart seçimlerinde AK Parti'nin adayı olarak Hatay'da seçimlere katılan Mehmet Öntürk, %0.43 oy farkıyla seçimi kazanmıştı. CHP seçim sonuçların itiraz etmiş fakat itirazı reddedilmişti. Öntürk bugün mazbatasını aldı. Kendisini Antakya EXPO'da bekleyen kalabalıkla kucaklaşan Öntürk, artık siyasetin bittiğini ve Hatay'ın şahsi meseleleri olacağını ifade ederek, "Şimdi millete hizmet zamanı" dedi.

Haber 06-04-24 14:48

Trabzonspor'un cezası belli oldu! 6 maçlık ceza 4 maça indirildi

Trabzonspor'un Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle aldığı 6 maçlık seyircisiz oynama cezası, Tahkim Kurulu'na yapılan itiraz sonucunda 4 maça indirildi. Fenerbahçe forması giyen Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın 1'er maçlık cezaları ise onandı.

Spor 05-04-24 22:40

Ardahan ile ilgili yeni karar! İl Seçim Kurulu: 'Seçimler yenilenmeyecek'

31 Mart yerel seçimlerin ardından Ardahan'daki sonuçlara itiraz edilmişti. İlçe Seçim Kurulu, Ardahan'daki seçimlerin yeniden yapılmasına karar vermişti. Bu karara CHP'liler tepki gösterirken yeni bir gelişme yaşandı. İl Seçim Kurulu, seçimlerin yenilenmesine gerek olmadığını ifade etti.

Haber 05-04-24 17:51

Gözler Van kararının gerekçesinde! Seçimler sonrası itiraz süresi bugün sona eriyor

Yerel seçimlerin ardından birçok sandıkta itirazlar gerçekleşti. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) itirazları değerlendirmek üzere bugün bir araya geldi. Van Büyükşehir Belediyesi kararının gerekçesinin açıklanması beklenirken itirazı süreci bugün sona eriyor.

Haber 05-04-24 16:21

Gümüşhane’de AK Parti’nin itirazı üzerine oylar yeniden sayıldı

Gümüşhane’de 31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinin ardından AK Parti Merkez İlçe Başkanlığının Belediye Başkanlığı seçimlerine yaptığı itiraz sonuçlandı.

Yurthaber 04-04-24 15:33

AK Parti 1 oy farkla kaybetmişti! İtiraz sonrası karar verildi: Seçim yenilenecek

İYİ Parti adayının 1 oy farkla seçimi kazandığı Aksaray’ın Güzelyurt ilçesinde AK Parti sonuçlara itiraz etti. İlçe Seçim Kurulu ise verdiği karar sonrasında seçimin yenileneceğini duyurdu.

Haber 04-04-24 07:24

CHP 35 yıl sonra kazanmıştı! İtiraz kabul edildi, yeniden seçim yapılacak

Yerel seçim maratonu sona ererken birçok yerde itirazlar yapıldı. Bunlardan biri de CHP'nin 35 yıl sonra kazandığı Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesiydi. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı mühürsüz torba teslimi nedeniyle seçimleri iptal edip, 2 Haziran 2024 Pazar günü seçimin tekrarlanmasına karar verdi.

Haber 03-04-24 22:40

Gümüşhane'de itiraz üzerine oylar yeniden sayılıyor

Gümüşhane'de belediye başkanlığı seçim sonuçlarına itirazın ardından oylar yeniden sayılıyor.

Yurthaber 03-04-24 10:53

Batman’da terör yandaşları Van’ı gerekçe göstererek taşkınlık çıkardı

Batman’da, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nin (DEM Parti) belediye başkanlığı kutlamaları sonrası, Adalet Bakanlığı’nın yaptığı itiraz sonucu Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan’ın başkanlığının iptal edilmesini bahane eden terör örgütü PKK/KCK yandaşları taşkınlık çıkardı.

Yurthaber 03-04-24 08:02

Emet’te itiraz seçim sonucunu değiştirmedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) adayı Mustafa Koca’nın 22 oy farkla Belediye Başkanlığı seçimini kazandığı Kütahya’nın Emet ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığınca oyların yeniden sayımı için İlçe Seçim Kurulu’na başvurusu karara bağlandı.

Yurthaber 03-04-24 07:33

Van'da seçim gerginliği devam ediyor! Ateş yakıp yolları kapattılar: Olaylar diğer illere de sıçradı

DEM Parti’nin, Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının Adalet Bakanlığı'nın seçime 2 gün kala yaptığı itiraz üzerine geri alındığının açıklanmasının ardından bir grup, parti binası önünde bir araya geldi. Sloganlar atıp yürüyüşe geçen grubu polis, basınçlı su sıkıp, gaz bombaları kullanarak dağıttı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise Van, Hakkâri, Siirt, Batman, Şırnak, İzmir'de 89 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

Haber 02-04-24 23:23

İstanbul'da o ilçede seçimi CHP kazanmıştı! İmamoğlu duyurdu: 'Oylar yeniden sayılacak', bir ilçeyi daha işaret etti

Yerel seçimlerde İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde seçimi CHP kazanmıştı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada yapılan itiraz sonucu oyların yeniden sayılacağını açıkladı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ise "İtirazların yeniden değerlendirilmenin ardından sonuçlar kesinlik kazanacak" dedi. İmamoğlu yeniden oy sayım kararının Beykoz'da da alınmaya çalışıldığını ifade etti.

Haber 02-04-24 21:43

İYİ Parti, Ordu’da 455 sandığa itiraz etti! Enver Yılmaz'dan açıklama

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, 19 ilçede toplam 455 sandığa itiraz ettiklerini açıkladı. Oylarının çalındığını iddia eden Yılmaz, “İYİ Parti ve Enver Yılmaz yazan bütün oy pusulalarına çift dikiş mühür vurmak suretiyle oyları iptal ettiler” dedi.

Haber 02-04-24 18:26

DEM Parti'nin kazandığı belediyede AK Parti'nin itirazı kabul edildi: Hilvan'da sonuç iptal, seçim yenilenecek

DEM Parti yerel seçimlerde Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesini kazanmıştı. AK Parti sandık sonuç tutanaklarında şaibe olduğunu belirterek sonuca itiraz etti. Hilvan İlçe Seçim Yüksek Kurulu, ilçede seçimlerin yenilenmesine karar verildi. Kararın gerekçesi dikkat çekerken yeni seçim tarihi de açıklandı.

Haber 02-04-24 16:31

Kütahya'da seçim sonuçlarına itiraz! CHP 63 yıl sonra 602 oy farkla kazanmıştı

CHP'nin 63 yıl sonra kazandığı Kütahya'da seçim sonuçlarına itiraz edildi. 602 oy farkla seçimi kaybeden MHP, 'seçiminin iptali ve oyların yeniden sayımı’ için İlçe Seçim Kurulu’na başvuruda bulundu.

Haber 02-04-24 16:05

Kırklareli'nde seçim sonuçlarına itiraz edildi

Kırklareli'nde 52 bin 945 seçmenin oy kullandığı 200 sandık için Merkez İlçe Seçim Kuruluna itiraz edildi.

Yurthaber 02-04-24 15:26

Kozan Belediye seçimleri için itirazlar peş peşe geldi

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) kesin olmayan sonuçlarına göre Cumhur İttifakı Kozan Belediye Başkan Adayı Mustafa Atlı’nın belediye başkanı seçilmesine, Büyük Birlik Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi adayları tarafından itiraz edildi.

Yurthaber 02-04-24 14:57

Seçim bitti! Sıra itirazlara geldi 2 il ve 5 ilçede nefes kesen yarış YSK'ya taşındı

Türkiye 1 yılda 2 seçim yaşayarak yoğun bir gündemi geride bıraktı. Ancak YSK'daki mesailer henüz bitmedi. Resmi sonuçlar açıklanmadan birçok ilde nefes kesen yarışlara itirazlar yapıldı. Hatay ve Kırklareli'de sonuçlara itiraz edilirken 5 ilçe için daha harekete geçildi. İşte YSK'daki seçim takvimi...

Haber 02-04-24 12:48

Amcasına karşı aday oldu! Yeğenini 73 oy farkla geçerek başkan seçildi... Şimdi itiraz için başvuru hazırlığında

Bolu'nun Gerede ilçesinde 2 dönemdir AK Parti’den belediye başkanı olan Mustafa Allar, resmi olmayan sonuçlara göre, Büyük Birlik Partisi’nden aday olan yeğeni Akif Allar’dan 73 oy fazla alarak 3'üncü kez belediye başkanı seçildi.

Haber 01-04-24 14:38

Seçim sonuçlarına 14 Nisan'a kadar itiraz edilebilecek

Seçim sonuçlarına 14 Nisan'a kadar itiraz edilebilecek

Yurthaber 01-04-24 13:51

Erzurum'da 2 ilçede seçim gerginliği! Taşlarla saldırdılar, yaralılar var

Yerel seçim maratonu sona ererken Erzurum'da iki ilçede ortalık karıştı. Uzundere'de seçimi kazanan Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) seçim koordinasyon merkezi MHP’li olduğu öne sürülen grubun taşlı saldırısına uğradı, 1’i polis, 4 kişi yaralandı. Aşkale ise seçim sonuçlarına itiraz edip İlçe Seçim Kurulu’nun önünde toplanan Yeniden Refah Partili gruba polis biber gazıyla müdahale etti.

Haber 01-04-24 05:18

Doğu Perinçek'in seçim açıklaması gündem oldu! 'Muhtarlıklar kazandık'

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Vatan Partisi’nin şöyle bir başarısı var; bu seçimde muhtarlıklar kazandık" dedi. Açıklamasının devamında Perinçek, "Ve sistem çıkmazda olduğu için bir halk hareketi geliyor. Bu halk hareketi AK Parti ve MHP'yi terk eden halk hareketi olacaktır" dedi.

Haber 01-04-24 00:43

CHP Ardahan'da seçimi kıl payı kazandı! AK Parti itiraz etti

Türkiye'de bugün seçim heyecanı yaşandı. 31 Mart yerel seçimleri için vatandaşlar bir kez daha sandık başına gitti. Birçok ilde rekabet yaşanırken o illerden biri olan Ardahan'da seçimi kıl payı farkla CHP'li aday kazandı. Bu gelişme sonrasında AK Parti yönetimi Çıldır ilçesindeki seçim sonuçlarına itirazda bulunup oyların yeniden sayılmasını talep etti.

Haber 01-04-24 00:10

Fatih Altaylı'dan olay hareket! Turgut Özal örneğinden bahsederken bu hareketi yaptı

Gazeteci Fatih Altaylı'nın YouTube kanalında yaptığı Teke Tek Seçim Özel canlı yayınında sıradışı anlar yaşandı. Altaylı Turgut Özal ile ilgili bir konuda konuştuğu sırada el hareketi yaptı. İzleyenlerin şaşkına döndüğü anlarda Altaylı 'kapak' işareti yaptı.

Finans 31-03-24 19:51

Canlı yayında şaşırtan olay... Sinirlenen konuk el hareketi yaptı! Esra Erol özür diledi

Uzun yıllardır gündüz kuşağında ekranlara gelen Esra Erol'da programı her bölümüyle gündem oluyor. Son olarak programa konuk olan bir kadının tartışma esnasında hızını alamayıp el hareketi yapması dikkat çekti. Ünlü sunucu o anların ardından izleyicilerden özür diledi.

Magazin 23-03-24 16:30

Rusya, LGBT hareketini terörist listesine aldı

Rusya, LGBT hareketini terörist ve aşırılıkçılar listesine dahil etti. Rusya Yüksek Mahkemesi Kasım 2023'te aldığı kararla, LGBT hareketi "aşırılıkçı" olarak kabul edilmiş ve faaliyetleri yasaklanmıştı.

Haber 22-03-24 17:50

Olanlar oldu! Premier Lig'in köklü kulübü Nottingham Forest'a 4 puan silme cezası

İngiltere Premier Lig'in köklü kulüplerinden Nottingham Forest, mali kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle 4 puan silme cezası aldı. İngiliz ekibinin karar itiraz etmesi bekleniyor. İşte detaylar...

Spor 19-03-24 08:17

İzmir'de yoğun bakımdaki 63 yaşındaki kadına cinsel saldırı! Erkek hemşire eşiyle yemek yerken gözaltına alındı: Verilecen cezaya itiraz edildi

Geçen sene İzmir Ege Ünivesitesi Hastanesi'nde yaşanan olay Türkiye'de günlerce konuşulmuş iğrenç detaylar hafızalardan uzun süre silinmemişti. Bir erkek hemşire kanser tedavisi gören 63 yaşındaki kadına cinsel istismarda bulunmuştu. Yakınları olayla ilgili 2 milyon TL'lik manevi tazminat davası açtı. Ancak verilen karara isyan ettiler. İşte detaylar....

Haber 18-03-24 11:18

Zincir markette ‘etiket’ tartışması: Önce maket bıçağı ile ürünü kestiler, sonra, ‘bunu bi yerde görürsem’ diyerek tehdit ettiler! O görüntüler anbean kaydedildi

Etikette ayrı kasada ayrı fiyat kasada tartışmaya yol açtı. Markette tansiyon bir anda yükseldi. Esenyurt’ta zincir markette alışveriş yapan vatandaş ürünlerden birinin kasadaki fiyatını görünce şaşkına döndü. Etikette yazandan daha fazlaydı. İtiraz etti, kayda girdi. Ürünün ambalajını kesen market çalışanı kadın daha sonra saldırıya geçti. Tartışmaya diğer müşteriler de dahil oldu. Tartışma dakikalarca devam etti.

Finans 18-03-24 09:19

Şampiyonlar Ligi'nde geceye damga vuran an! Marcus Thuram, rakibinin cinsel organını sıktı

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda ilk maçta 1-0 mağlup olan Atletico Madrid rövanşta Inter’e 2-1 üstünlük sağlayınca mücadele uzatmalara gitti. Bu bölümde de eşitlik bozulmayınca penaltılar sonucunda İspanyol ekibi, rakibine 3-2 üstünlük sağlayarak çeyrek finale çıktı. Bu mücadelenin sonucundan daha çok Marcus Thuram'ın hareketi konuşuldu.

Spor 14-03-24 08:45

Gürsu’da geri dönüşümden 3 milyon lira gelir sağlandı

Gürsu Belediyesi, ’Sıfır Atık Hareketi’ konusunda yaptığı çalışmalarla bir buçuk yıl içerisinde yaklaşık 3 milyon TL’lik gelir elde etti.

Yurthaber 12-03-24 15:43

Silahlı soygun girişimi kamerada! Kuyumcu o hareketi yapınca arkasına bile bakmadan kaçtı

Esenyurt'ta kuyumcuyu soymaya çalışan silahlı şüpheli, tezgahın arkasında alarm butonuna basmaya çalışan kuyumcunun silah çektiğini sanarak kaçtı. Polis ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Acemi soyguncunun o anları, saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 08-03-24 12:30

Diskalifiye nefreti... Survivor Seda'nın Pınar'a hareketi olay oldu! Pislik...

Survivor All Star'da ikizi Sema'nın diskalifiyesi sonrası Pınar'a sert ifadeler kullanan Seda sosyal medyayı salladı. İkili mücadelede Pınar'ı yenen Seda "Pislik" sözüyle ve hareketiyle sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 07-03-24 10:37

Eski Nurdağı Belediye Başkanı Kavak tutuklandı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan bir binaya ilişkin hakkında dava açılan ve duruşmada tahliye edildikten sonra yapılan itiraz üzerine hakkında yakalama kararı verilen eski Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, teslim oldu. Kavak, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi.

Haber 04-03-24 22:59