Deniz Baykal Haberleri Ve Son Dakika Deniz Baykal Haberleri

Deniz Baykal Haberleri Ve Son Dakika Deniz Baykal Haberleri

Deniz Baykal 20 Temmuz 1938 Antalya da dünyaya geldi.

Deniz Baykal 1959 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ne 1960 yılında asistan olarak girdi. 1963'te doktora çalışmalarını tamamladıktan sonra iki yıl ABD' de kaldı ve Colombia ile Berkeley üniversitelerinde çalışmalarını sürdürdü.
Deniz Baykal Siyasetle 1960'lı yıllara doğru Demokrat Parti iktidarına karşı gelişen öğrenci hareketlerine katılmakla tanıştı,1973 Ekim'inde yapılan Genel Seçimlerde CHP'den Antalya Milletvekili seçildi.

Deniz Baykal 1974 yılında kurulan I. Ecevit hükümeti'nde Maliye Bakanlığı, 1978'de III. Ecevit hükümeti'nde ise Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı görevlerini üstlendi. Deniz Baykal bu dönemde parti meclisi ve merkez yürütme kurulu, genel sekreter yardımcılığı görevlerinde bulundu. Deniz Baykal 12 Eylül 1980 askeri müdahalesinden sonra bir süre Ankara’da Ordu Dil Okulu'nda gözetim altında tutuldu.

Deniz Baykal 1982 Anayasası’nın 5 yıl süreyle siyasi yasağı getirdiği politikacılar arasında yer aldı. 1983 yılında siyasal partilerin kurulmasına izin verilmesinden sonra "yasaklı olmalarına rağmen faaliyetlerini sürdürdüğü " gerekçesiyle bir grup önde gelen CHP'li ve AP'li politikacıyla birlikte Çanakkale Zincirbozan Askeri Tesisleri'nde 2. kez gözetim altına alındı.

Deniz Baykal Eylül 1987'deki genel seçimlerde SHP' den Antalya Milletvekili seçildi SHP' de önce grup başkanvekilliği ardında da genel sekreterlik görevlerinde buludu.
Deniz Baykal Haziran 1988 de göreve başladığı genel sekreterlikten 10 Eylül 1990' da istifa etti.

Deniz Baykal Antalya Milletvekili olarak Türkiye Avrupa Birliği Karma Parlementolararası Komitesi eşbaşkanlığını yürüttü. Deniz Baykal Avrupa Konseyi Parlementerler Meclisi üyeliğine seçildi.

TBMM Dışişleri Komisyon üyeliğinde bulundu.

Deniz Baykal Temmuz 1992'de kapatılan siyasi partilerin açılmasına izin veren yasanın sağladığı imkanla 9 Eylül1992 tarihinde toplanan CHP Kurultayında Genel Başkanlık’a seçildi. Atatürk ve İnönü'nden sonra Baykal da tıpkı onlar gibi 54 yaşında genel başkan oldu. 18 Şubat 1995 günü SHP ve CHP'nin "Bütünleşme Kurultayı'"nda aday olmayarak genel başkanlıktan ayrıldı.

Deniz Baykal 9 Eylül 1995 tarihinde birleşmeden sonra yapılan CHP Olağan Kurultayında genel başkanlığa seçildi.
Deniz Baykal 30 Ekim 1995 Tarihinde kurulan DYP-CHP koalisyon hükümetinde başbakan yardımcılığı ve Dışişleri Bakanlığı görevlerini üslendi.

Deniz Baykal, bir tek şartla kerhen bu koalisyonu kurdu, o da hemen erken seçim olması idi. 24 Aralık 1995'te yapılan erken seçimle 19. Dönem Meclisi seçime götürüldü, bu CHP'nin ilk kurultayı olan Sivas Kongresi'nin 76. Yılında, Deniz Baykal 57 yaşında iken oldu.

Deniz Baykal 24 Aralık 1995 milletvekili genel seçimlerinde yeniden Antalya Milletvekili oldu. Seçimleri takiben 53.Hükümetin kurulmasıyla Dışişleri Bakanlığı ve başbakan yardımcılığı görevlerinden ayrıldı.
Deniz Baykal 23 Mayıs 1998 Tarihinde yapılan Cumhuriyet Halk Partisi 27.Olağan Kurultayında genel başkanlığa 3. kez seçildi. 18 Nisan 1999 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi ve Deniz Baykal ilk kez seçim sonuçlarıyla parlemento dışında kaldılar.
Deniz Baykal 22 Nisan 1999 Tarihinde alınan seçim sonuçları nedeniyle istifa etti.

Deniz Baykal 30 Eylül 2000tarihinde Ankara'da toplanan Cumhuriyet Halk Partisi 11. Olağanüstü Kurultayında yeniden seçilerek üçüncü kez CHP Genel Başkanıoldu.

22 Temmuz 2007 seçimlerine de CHP başkanı ve başbakan adayı olarak giren Deniz Baykal, bir kez daha umduğu sonuca ulaşamadı.

Deniz Baykal, 2010 Mart ayında medyada kendisine yer bulan ve de CHP Ankara Milletvekili Nesrin Baytok ile kendisine ait olduğu idda edilen gizli kamera kaydı seks kasetleri ile ilgili iddaların sonucunda, 10 Mayıs 2010 tarihinde, CHP Genel Başkanlığı görevinden istifa etti. Kasetlerde bulunan görüntüler hakkında basın açıklaması yapan Baykal, görüntülerin gerçek olmadığını söyleyerek bu durumu bir komplo olarak nitelendirdi. Baykal’ın yerine, yapılacak olan genel kurul seçimlerine kadar CHP Genel Başkanlığı görevine vekaleten Cevdet Selvi getirildi.

Deniz Baykal Haberleri

Bir sürpriz de Muharrem İnce'den! Teklif gitti... Başak Demirtaş sonrası adaylık yarışı iyiden iyiye kızıştı

Türkiye siyaseti her geçen dakika yeni gelişmelere sahne oluyor. CHP ile İYİ Parti arasındaki ittifakın bozulması dengeleri değiştirdi. Hem Zafer Partisi hem Memleket Partisi hem de DEM Parti seçimlere kendi adaylarıyla katılacak. AK Parti ve MHP'nin amacı ise son yerel seçimde kaybettiği büyükşehirleri geri almak. Muharrem İnce'den sürpriz Baykal hamlesi geldi!

Haber 07-02-2024 14:08

Arınç'tan dikkat çeken İsrail-Filistin yorumu: Ama siz bizi çok yordunuz...

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç İsrail Filistin gerilimiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye'deki tüm siyasetçilerin Filistin davasını desteklediğini belirten Arınç, "Deniz Baykal da dahil" diyerek ekleme yaptı. Filistin'de iki yönetim olduğunu ve bunun bir çelişki doğurduğuna da değinen Arınç Mahmut Abbas'la çok kez bir araya geldiklerini hatırlatarak, "Ama siz bizi çok yordunuz’ dedim. Siz bombayı yiyorsunuz, bize de yardım etmek düşüyor ama ölenler geri gelmiyor ki." ifadelerini kullandı.

Haber 08-10-2023 21:52

Savcı Sayan'dan dikkat çeken sözler! 'Baykal’ın Erdoğan’a gizli bir hayranlığı vardı'

İzmir 27. Dönem Milletvekili adayı Savcı Sayan, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda Deniz Baykal’la ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Sayan, ”Baykal’ın Erdoğan’a gizli bir hayranlığı vardı” ifadelerini kullandı. Sayan açıklamasının devamında Erdoğan'ın Baykal'a "Kılıçdaroğlu da randevu istemişti ama önce size döndük ve evi size uygun gördük. Çünkü sizin bizim yanımızda değeriniz başkadır” dediğini de aktardı.

Haber 27-05-2023 08:31

50 yıl sonra CHP'de bir ilk! O isim merak konusu oldu

14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlere kısa süre kala milletvekili aday adaylığı ile ilgili çalışmalar sürüyor. CHP'de ise Antalya'da 50 yıl sonra bir ilk yaşanacak. Parti, Antalya'da 50 sene sonra ilk kez Deniz Baykal listede olmadan seçime girecek. 1973'te ilk defa Antalya'dan milletvekili seçilen Deniz Baykal, 50 yılda CHP listelerinden 10 kez girdiği milletvekilliği seçiminde, 9 kez 1. sıradan kendisine yer bulmuştu. Bu seçimde Antalya'da ilk sıradan kimin aday gösterileceği de merak konusu...

Haber 01-04-2023 11:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Deniz Baykal'ın ailesine taziye ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, vefat eden eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın ailesini ziyaret etti.

Haber 14-02-2023 22:39

Deniz Baykal'ın cenaze töreninde dikkat çeken anlar! Erdoğan; Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun elini sıkmadı

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal bugün son yolculuğuna uğurlandı. Ahmet Hamdi Akseki Camisi'ndeki cenaze namazı öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu'nun elini sıkmadığı anlar dikkat çekti. Erdoğan, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin elini sıkarak saftaki yerini aldı.

Haber 14-02-2023 14:49

Deniz Baykal kimdir, kaç yaşındaydı, nereli? Deniz Baykal neden öldü, hastalığı neydi?

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, bugün Ankara'da son yolculuğuna uğurlanıyor. Baykal'ın naaşı, düzenlenecek törenlerin ardından Devlet Mezarlığı'na defnedilecek. Deniz Baykal'ın hayatı hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz....

Haber 14-02-2023 12:06

CHP’nin acı günü… Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlanıyor

CHP’nin eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, son yolculuğuna bugün Ankara'da CHP Genel Merkezi önündeki törenle uğurlanıyor. Baykal'ın naaşı, düzenlenecek törenlerin ardından Devlet Mezarlığı'na defnedilecek.

Haber 14-02-2023 10:22

Deniz Baykal'ın cenazesi salı günü Devlet Mezarlığına defnedilecek

Başkentteki evinde dün 84 yaşında vefat eden eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın cenazesi, salı günü Devlet Mezarlığına defnedilecek.

Haber 12-02-2023 14:51

Deniz Baykal nereye defnedilecek? Deniz Baykal'ın cenaze töreni ne zaman?

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal Ankara'daki evinde 84 yaşında hayata gözlerini kapadı. Bu acı haberi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından duyurdu. Kılıçdaroğlu'nun açıklamasının ardından Deniz Baykal'ın cenaze töreni ne zaman? Deniz Baykal nereye defnedilecek? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. İşte konu hakkında tüm ayrıntılar...

Haber 11-02-2023 16:24

Deniz Baykal ölüm sebebi nedir, hastalığı neydi? Deniz Baykal kimdir, kaç yaşındaydı? İşte hayatı ve biyografisi!

CHP'nin eski genel başkanı Deniz Baykal hayatını kaybetti. Acı haberi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından duyurdu. Bu haberin ardından Deniz Baykal öldü mü? Deniz Baykal neden öldü, hastalığı neydi, kaç yaşındaydı? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. İşte hayatı ve biyografisi hakkında tüm merak edilenler...

Haber 11-02-2023 16:23

Deniz Baykal'ın eşi ve çocukları kimdir? Deniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal kim, nereli ve kaç yaşında?

Deniz Baykal'ın eşi ve çocuklarının kim olduğu merak ediliyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın vefat ettiğini duyurdu. Bu acı haberin ardından Deniz Baykal'a dair araştırmalar hız kazandı. İşte Deniz Baykal'ın hayatı ve ailesi hakkında tüm merak edilenler...

Haber 11-02-2023 16:21

Telefonla konuşmuştuk 'Türkiye'ye geliyorum önemli şeyler söyleyeceğim' demişti Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın vefatının ardından...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin eski genel başkanı Deniz Baykal'ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Baykal'ın vefat haberinin ardından siyasi isimlerden de mesajlar geldi. Emekli Büyükelçi Onur Öymen, telefonla bağlandığı bir yayında "2-3 gün önce Strazburg'taydı, Avrupa Konseyi Toplantısı’ndaydı. O zaman telefonla konuşmuştuk. ‘Türkiye’ye geliyorum, bir televizyon programı yapacağım ve önemli şeyler söyleyeceğim’ demişti bana" şeklinde konuştu.

Haber 11-02-2023 09:24

Son dakika haberi: Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal yaşamını yitirdi! Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medyadan duyurdu

Son dakika haberi: Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal Ankara'daki evinde 84 yaşında yaşamını yitirdi. Acı haberi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından duyurdu. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Baykal'ın sabaha karşı evinde uyurken vefat ettiğini açıkladı. Deniz Baykal'ın salı günü TBMM'de düzenlenecek tören sonrası Ankara'da defnedileceği öğrenildi.

Haber 11-02-2023 08:21

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan Deniz Baykal'a sürpriz ziyaret! Ben de görev almak istiyorum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal'a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette hazır bulunan Ankara Milletvekili Levent Gök, Baykal'ın, "Kampanyada ben de görev almak istiyorum. CHP örgütleri büyük bir heyecanla ve hırsla seçimlere hazırlanmalı." dediğini aktardı. İşte haberin detayları...

Haber 31-12-2022 01:04

CHP'den istifasıyla adından söz ettiren Aslı Baykal'dan dikkat çeken paylaşım: Amerikan hamburgercisinde...

CHP'nin eski genel başkanı Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. 31 Ekim'de CHP'den istifa eden ve yeni parti kuracağı iddia edilen Baykal son olarak 'Özgürlük ve demokrasi' sözleriyle CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na göndermede bulundu.

Haber 18-11-2022 23:04

Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'ın paylaşımları kafa karıştırdı! AK Parti'ye mi katılacak? İddialar çoğaldı, açıklama geldi

Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'ın CHP'den istifasının ardından iddialar peş peşe geldi. 31 Ekim'de partisinden ayrıldığını duyuran Aslı Baykal'ın yeni parti kuracağı öne sürülmüştü. Yaptığı açıklama ile yeni parti söylemlerine nokta koyan Baykal'la ilgili şimdiki iddia ise sosyal medyada bir hayli gündem oldu. Son paylaşımları üzerinden yapılan yorumlarla "AK Parti'ye geçeceği" iddia edilirken Baykal'dan bir de açıklama geldi.

Haber 17-11-2022 15:04

Parti kuracağı iddiası gündeme damgasını vurmuştu! CHP'den istifa eden Aslı Baykal sessizliğini bozdu: Dikkat çeken 'Kılıçdaroğlu' yorumu

Yakın zamanda dikkat çeken bir paylaşımla CHP'den istifasını duyuran Aslı Baykal'ın yeni parti kuracağı iddiaları siyasetin gündemini hareketlendirmeye devam ederken Baykal'dan geniş yankı uyandıracak açıklamalar geldi. Baykal, CHP'ye birçok eleştiri yöneltirken istifasıyla ilgili sessizliğini de bozdu. Sahaya inip parti kuracağı iddialarına da Baykal ses getirecek bir yanıt verdi.

Haber 10-11-2022 12:29

Deniz Baykal iddialar sonrası suskunluğunu bozdu! CHP'den istifa edecek mi?

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'la ilgili istifa iddiaları son günlerde yoğunlaşmıştı. Merakla beklenen açıklama bugün geldi. Deniz Baykal, CHP Milletvekili Levent Gök'le yaptığı görüşme sonrasında tartışmalara son noktayı koydu. Baykal ayrıca kızının CHP'den istifasıyla ilgili de ilk kez konuştu.

Haber 02-11-2022 18:16

SON DAKİKA | Deniz Baykal Cumhur İttifakı'na mı katılacak? Açıklama geldi

Son dakika haberi: Seçimlere aylar kala partiler arası transferler hızlandı. Yeni katılımlarla birlikte kulislerde de her gün yeni isimler geçmeye başladı. Son olarak ortaya atılan iddia ise Ankara'da siyasi kulisleri hareketlendirdi. CHP'nin eski lideri Deniz Baykal Cumhur İttifakı'na mı katılıyor? Baykal'ın oğlu Ataç Baykal katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. İşte merak edilen haberin detayları...

Haber 02-11-2022 08:57

Yeni parti kuracağı iddia ediliyordu! Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal CHP'den istifa etti

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal, sosyal medya hesabından CHP'den istifa ettiğini duyurdu. Konuyla ilgili konuşmak istemeyen Baykal, "Gördüğüm lüzum üzerine yazmanız yeterli" cevabını verdi. Baykal'la ilgili yeni parti kuracağı iddiaları gündeme gelmişti.

Haber 31-10-2022 14:58

Patlamada hayatını kaybeden madenci, ismini 5 yıl önce doğan oğluna vermiş

Amasra'da maden ocağındaki patlamada yaşamını yitiren Deniz Baykal'ın babası Halil İbrahim Baykal: - "Çocuğuna kendi adını koydu. Kalbinde böyle bir şey varmış demek ki Allah'ın takdiri"

Yurthaber 18-10-2022 13:56

Deniz Baykal ile ilgili harekete geçtiler! Vekilliğinin düşürülmesini istiyorlar

Son yapılan seçimlerde milletvekili seçilen ve daha sonra sağlık sorunları nedeniyle Meclis'e gelmeyen eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile ilgili harekete geçildi. Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) Baykal'ın vekilliğinin düşürülmesi için ikinci kez talepte bulundu.

Haber 26-09-2022 07:32

Teşkilat'ın Zehra'sı Deniz Baysal Yurtcu siyah yırtmaçlı elbisesiyle rüzgar gibi esti!

Reyting rekortmeni Teşkilat dizisinde Zehra karakterini canlandıran Deniz Baysal Yurtcu oyuncu kimliğiyle ön plana çıkıyor. Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle asıl çıkışını yapan Deniz Baysal Yurtcu, bu defa sosyal medya pozuyla adından söz ettirdi.

Magazin 16-08-2022 09:54

'Deniz Baykal öldü' iddiası ortalığı karıştırdı! İYİ Partili Çıray paylaşımını silip özür diledi

İYİ Partili Aytun Çıray'ın eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal hakkındaki paylaşımı ortalığı karıştırdı. Çıray'ın Baykal'a rahmet dilediği paylaşımının ardından "Deniz Baykal öldü mü" sorusu sosyal medyada gündem oldu. Daha sonra paylaşımını kaldıran Çıray, arkadaşının yanlış bilgi verdiğini belirterek Baykal'a uzun ömür diledi.

Haber 08-08-2022 11:45

Deniz Baykal ve bazı eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin dağıtılmasıyla ilgili 2 şüpheli tutuklandı

Deniz Baykal ve bazı eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin dağıtılmasıyla ilgili 2 şüpheli tutuklandı

Yurthaber 25-05-2022 08:51

Son dakika: Eski CHP başkanı Deniz Baykal'a kaset kumpası davasında karar çıktı!

Son dakika haberi: Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile bazı eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin olduğu belirtilen görüntülerin internette yayımlanmasıyla ilgili, FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 171 sanıklı davada karar çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde çalışma ofisine dinleme cihazı koyduğu tespit edilen İlker Usta ile Sedat Zavar'ın da cezası belli oldu.

Haber 27-04-2022 16:27

Son Dakika: Mustafa Sarıgül'den çok konuşulacak sözler! Baykal'a baş kaldırdık başımıza gelmeyen kalmadı

Son dakika haberi: Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Bursa’da yerel basın mensuplarıyla kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi. Sarıgül, "Sayın Baykal’a karşı başkaldırdık. Başımıza gelmeyen kalmadı. Demokrasi ve barış için yollara çıktık. 40 oy gibi çok az bir oyla kaybettik. Baş kaldırdık başımıza gelmeyen kalmadı" dedi. İşte son dakika haberinin detayları!

Haber 07-01-2022 17:23

Teşkilat 27. son bölüm final sahnesinde MİT ekibi ve polisten nefes kesen operasyon! Serdar ve Zehra'nın duygusal anları

Teşkilat dizisi 27. son bölüm final sahnesinde nefes kesen anlar yaşandı. TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan Teşkilat dizisinde Serdar ve Zehra, havalimanına yapılan terörist saldırı önlemeye çalıştı. Zehra teröristlerin eline geçti ve ölümle burun buruna geldi. Havalimanına sızan Serdar, çok kritik bir operasyona imza attı. MİT'in özel ekibi ve polisin ortak operasyonuyla rehineler kurtarıldı. Ölümden dönen Zehra ile Serdar arasında da duygusal anlar yaşandı.

Magazin 20-12-2021 02:41

Zülfü Livaneli'den yıllar sonra Deniz Baykal açıklaması: Kırıldım

Armağan Çağlayan’ın programına konuk olan Zülfü Livaneli, hayatında en zorlandığı dönemin 1994'teki yerel seçimler olduğunu dile getirdi ve Deniz Baykal'a kırıldığını söyledi.

Haber 29-10-2021 10:49

Teşkilat 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Serdar'dan Zehra'yı şaşırtan soru: Bizim aramızda bir şeyler mi oldu?

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat, 2. sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yeni sezonda kadrosuna ünlü oyuncular Gürkan Uygun, Hakan Boyav ve Turgut Tunalp'i de katan Teşkilat'ın 15. yeni bölümünden de ilk fragman yayınlandı. Fragmanda, MİT'in özel ekibi yurt dışına kaçırılan Serdar'ı bulmayı başarıyor. Ancak Serdar hafızasını kaybediyor. Serdar'ın "Bizim aramızda duygusal bir şeyler mi oldu?" sorusu ise ekip arkadaşı Zehra'yı şaşırtıyor.

Magazin 23-09-2021 21:15

Deniz Baykal öldü mü? Flaş iddia için açıklama geldi...

Sosyal medyada eski CHP genel başkanı Deniz Baykal'ın öldüğüne dair söylentiler ortaya çıktı. Söz konusu iddiaların gerçek olup olmadığı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. CHP'li bir isimden ise konuyla ilgili açıklama geldi. Peki Deniz Baykal öldü mü? İşte flaş iddia için yapılan açıklama ve detaylar...

Haber 12-09-2021 22:45

Cumhurbaşkanlığı teklifi iddialarına Baykal'dan yanıt

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, yıllar önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşmenin içeriğini açıklayarak merak edilen 'cumhurbaşkanlığı teklifi' iddialarını sert dille yalanladı.

Haber 27-07-2021 08:45

Deniz Baykal sessizliğini bozdu! Giydiği tişört dikkat çekti

CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal, 2002 yılında AK Parti Genel Başkanı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği destekle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Baykal'ın röportaj sırasında giydiği tişört de dikkat çekti.

Haber 14-07-2021 09:23

Teşkilat 14 bölüm (Sezon Finali) fragmanı yayınlandı! Serdar ölüyor mu?

TRT'nin iddialı dizisi Teşkilat'tın sezon finali fragmanı yayınlandı. Sezon finali için geri sayımın başladığı dizide yine bol aksiyonlu bir bölüm izleyiciyi bekliyor. 14. bölüm ile ekranlara ara verecek olan Teşkilat'ın yeni bölümünde Serdar'ın teröristler tarafından kaçırılan uçakta rehin alınması yürekleri ağza getirecek...

Magazin 04-06-2021 15:57

Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal parti mi kuruyor? Ankara'yı hareketlendiren iddia

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal'ın yeni parti kurma hazırlığında olduğu iddiası kulisleri hareketlendirdi. Aslı Baykal'ın CHP eski Genel Sekreteri Mehmet Sevigen'in başını çeltiği bir ekiple sahaya ineceği ve Anadolu'yu dolaşmaya başlayacağı belirtildi.

Haber 02-06-2021 08:49

Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal yeni parti mi kuracak? CHP bölünecek iddiasıyla ilgili açıklama

Gündeme bomba gibi düşen yeni parti iddialarıyla ilgili Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'dan açıklama geldi.

Haber 17-10-2020 10:06

TBMM'de 'Deniz Baykal' tartışması

TBMM Genel Kurulu'nda 'Deniz Baykal' tartışması yaşandı. CHP Malatya milletvekili Veli Ağbaba, Deniz Baykal’ın Genel Başkanlığı sırasında çıkan kasetin yönetmeninin FETÖ, kameramanının FETÖ olduğunu söyledi. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş ise CHP milletvekillerinin neden Deniz Baykal’ı harcadıklarını sorguladı.

Haber 11-06-2020 09:45

Deniz Baykal, hastaneden taburcu edildi (Deniz Baykal'ın sağlık durumu nasıl?)

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, solunum yolu enfeksiyonu rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Haber 28-01-2020 13:59

Deniz Baykal hastaneye kaldırılmıştı! İşte son durumu

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın, solunum yolu enfeksiyonu rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanedeki tedavisi sürüyor.

Haber 27-01-2020 11:18

Deniz Baykal'ın sağlık durumu hakkında açıklama

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın, solunum yolu enfeksiyonu rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavisi devam ediyor.

Haber 24-01-2020 11:48

Deniz Baykal'dan kötü haber! Domuz gribine yakalanıp hastaneye kaldırıldı

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal halk arasında domuz gribi olarak bilinen Influenza virisüne yakalandı. Baykal'ın yüksek ateş ve halsizlik şikayetiyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Haber 23-01-2020 19:38

Deniz Baykal'dan hükümete Libya desteği

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Türkiye'nin Libya'ya asker gönderme kararını desteklerken, "Libya'yla yapılan askeri anlaşmamız çok önemli, emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

Haber 10-01-2020 09:45

Uğur Dündar'dan Deniz Baykal ve kızı Aslı Baykal'a: Hakkımı helal etmiyorum

Gazeteci Uğur Dündar'dan Deniz Baykal ve kızı Aslı Baykal'la ilgili çok sert bir açıklama geldi. Halk Tv'de yapılan yayına tepki gösteren Dündar 'Hakkımı helal etmiyorum' ifadelerine yer verdi.

Haber 29-11-2019 15:17

Mecliste geçen kesintisiz 18 yıl

CHP Gene Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 3 Kasım 2002 seçimleriyle girdiği Meclis'te 18. yılını doldurdu - Deniz Baykal, Engin Altay, Akif Hamzaçebi ve Haluk Koç da Kılıçdaroğlu gibi 6 dönemdir Meclis'te kesintisiz görev alıyor

Haber 03-11-2019 11:23

Kaset komplosu davasında ara karar

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin yayımlanmasıyla ilgili FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 171 sanıklı davada duruşma ertelendi

Haber 17-10-2019 17:57

Kaset komplosu davası

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin yayımlanmasıyla ilgili FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 171 sanıklı davanın görülmesine devam edildi - Tanık Hasan Polat: - "Eğer cemaat bir yerde yapılanamamışsa içeriden bir direnç ile karşılaşmıştır veya orada başka bir grup hakimdir"

Haber 17-10-2019 17:10

Baykal, Meclis'te gazetecilerle sohbet etti

CHP Antalya Milletvekili Baykal: - "(Suriye'deki gelişmeler) Bu kritik dönemde toplum olarak bilgilendirilmemiz lazım. Bunun en önemli muhataplarından birisi de siyasi partilerdir. Siyasi partilerin, bu varlık yokluk sorunu ile ilgili bilgilendirilmelerinde yarar vardır. Buradan bir ortak akıl üretmeliyiz. Çünkü tehditler kuşaklar boyu devam edebilecek nitelikte" - "(Adli yıl açılışına ilişkin tartışmalar) Yaşanan tartışmalar hukuk ile siyaset ilişkilerinin oturtulamamış olmasının yansımalarıdır"

Haber 23-08-2019 14:59

Kılıçdaroğlu’ndan Baykal’a bayram ziyareti

Kurban Bayramı tatilini Antalya’da geçiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin eski genel başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ı, Duacı köyündeki kızı Aslı Baykal’ın evinde ziyaret etti.

Haber 12-08-2019 18:06