Denk Haberleri

Beylikdüzü’nde yunus balığının tekneye eşlik ettiği, izleyenleri gülümseten anlar! “İlk defa böylesine denk geliyorum

Beylikdüzü’nde teknesiyle açılan bir vatandaş, yunus balığının kendisine eşlik ettiği anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Haber 2024-03-24 18:10:40

Seçim günü düğün olur mu, seçim günü düğün yapmak yasak mı? Seçim günü düğün salonları açık mı?

Seçim dönemleri o toplumda yaşayan bireyler için oldukça önemli bir süreçtir. Seçmen kütüğüne bağlı olan ve oy kullanma hakkı bulunan her bireyin vatandaşlık görevini yerine getirmesi adına seçim gününde oylarını kullanması gerekir. Oy verme günü genelde pazar gününe denk gelir. Seçim gününde nişan, düğün gibi organizasyonların yapılıp yapılamayacağı konusu ise bazı bireyler için önemli olabilir.

Haber 2024-03-21 17:58:13

Bayram 9 gün mü olacak? Açıklama geldi: 6 Nisan ile 14 Nisan arasında…

Ramazan Bayramı yaklaşırken milyonlar ‘bayram 9 gün olacak mı?’ diye merak ediyordu. Bu yıl bayram 10-11-12 Nisan tarihlerine denk geliyor. 9 Nisan Salı günü ise arife. Çalışanlar sadece 8 Nisan 2024 Pazartesi izin alarak 9 gün tatil yapabilecek. Henüz resmi makamlardan bir açıklama gelmedi ama turizm sektöründe hazırlıklar 9 gün tatil beklentisi ile başladı.

Finans 2024-03-13 16:41:45

Ünlülerin bayram programı belli oldu! Kazançları dudak uçuklatmıştı

Turizm sezonunun başlangıç dönemine denk gelen Ramazan Bayramı tatilinde, Antalya ve KTTC başta olmak üzere otellerde ünlü sanatçıların konser ve gösterileri olacak. Ünlü sanatçıların geçtiğimiz sene bayram sahne ücretleri dudak uçuklatmıştı.

Magazin 2024-03-13 11:30:22

Diğer Haber Etiketleri

Beylikdüzü Yunus seçim düğün yasağı Ramazan ele Ramazan Bayramı konser Aydın Serdar Ortaç fitre fitre kaç para fitre kimler verir fitre kimlere verilir fitre miktarı fitre ne demek diyanet fitre ramazan fitresi ne kadar artık yıl nikah galatasaray maçı maçın süper li Süper Lig verildi Sinan Engin Antalyaspor Taksim Meydanı taksim İstiklal Caddesi sosyal medya Amerika taksi tiktok İngiltere küf hastalık küvet vaşak dudak yeşil erik erik fiyatları hamile veli özel okul özel okul fiyatları yemek ücret mont yurt dışı konut Kira Apple iPhone dava batarya Tazminat yaz saati hava durumu meteoroloji kar ocak da, fenerbahçe süper kupa son dakika Mehmet Büyükekşi tff arabistan ayder yeni yıl İstanbul trafik sis söyledi sokak röportajı ın yapay zeka UEFA Avrupa Ligi uefa konferans ligi isla kulübün kuraklık Prof. Dr. Hüseyin Toros yusuf tekin okul tatil ara tatil öğretmenler günü şiiri Öğretmenler Günü 24 kasım öğretmenler günü öğretmenler günü ne zaman öğretmenler günü hangi gün Sivas şeker pancarı 10 kasım resmi tatil mi 10 kasım tatil mi ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe Aşk 10 kasım'da okullar tatil mi resmi tatil black friday black friday ne zaman üniversiteler tatil mi okullar tatil mi 29 ekim 28 ekim tatil mi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı cumhuriyet bayramı İhracat otomotiv Sakarya Türkiye Doğal gaz faturası ges Samsun Büyükşehir Belediyesi nasıl yazılır tdk yazım kuralları ak dakika haberleri n dakika haberleri trabzonspor, Trabzonspor ertuğrul doğan Pendikspor son dakika haberleri haberler Mevlid kandili mevlid kandili namazı kandil

Bozdoğan’da yüzlerce kişi aynı sofrada iftar açtı

İslam’ın 5 şartından biri olan ve Müslümanlara Hicretin 2. yılına denk gelen 624 yılında farz kılınan Ramazan orucunun bu yılki ilk iftarı çeşitli programlarla yapıldı.

Yurthaber 12-03-24 09:41

Chloe Loughnan ile Serdar Ortaç'ın düğün davetiyesi bit pazarında ortaya çıktı! Sosyal medyanın diline düştüler

Son dönemlerde yaptığı canlı yayınlarla adından sık sık söz ettiren Serdar Ortaç bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Serdar Ortaç ve eski eşi Chloe Loughnan ile düğün davetiyesine bir gece pazarında denk gelen sosyal medya kullanıcısının paylaşımı gündem oldu.

Magazin 09-03-24 12:12

Fitre (Fıtır sadakası) nedir, nasıl ve ne zaman verilir? Fitre (Fıtır sadakası) miktarı nasıl belirlenir?

11 ayın sultanı olarak bilinen Ramazan her yıl farklı günlere denk gelebilir. Ramazan ayı, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın resmî internet sitesinde de yayınlanan tarihler arasında yaşanır ve bu ayda oruç tutmak İslam’ın şartlarından biridir. Ramazan ile birlikte birçok terim, adet ve gelenek de günlük hayatın parçası hâline gelir. Peki, fitre (Fıtır sadakası) nedir, nasıl ve ne zaman verilir, miktarı nasıl belirlenir?

Haber 05-03-24 00:25

İstanbul 12 ilçesinin nikah salonu 29 Şubat nedeniyle boş kaldı

Her 4 yılda bir kez denk gelen 29 Şubat'ta evlenmeyi tercih etmeyenler nedeniyle İstanbul 12 ilçesinin evlendirme dairesi boş kalırken kalan 27 ilçede sadece 168 çift nikah masasına oturacak.

Yurthaber 29-02-24 11:08

Galatasaray maçı sonrası açtı ağzını yumdu gözünü! 45 yıldır böylesini görmedim dedi, 37. haftadaki Fenerbahçe derbisi için korkuttu: O maç bitmez!

Galatasaray-Antalyaspor maçındaki hakem kararları Sinan Engin'i isyan ettirdi. Sarı-Kırmızılıların 3 puana ulaşarak liderliğe yeniden oturduğu maç sonrası hakem kararlarıyla ilgili olay yaratacak açıklamalar geldi. "45 yıldır hiç bu kadar utanılacak hatalara denk gelmedim" diyen futbol yorumcusu Engin, Demirbay'ın içinde olduğu pozisyon sonrası verilen devam kararına isyan etti. Çok konuşulacak açıklamalarda bulunan Engin "Bu hakemlerle lig bitmez. Türk futbolunu uçuruma sürüklüyorlar" dedi.

Spor 27-02-24 10:45

Yer: İstanbul! Güneşli ve sıcak havayı fırsat bildiler, oraya akın ettiler: İlk defa böyle bir havaya denk geliyorum

Şubat ayında güneşli ve sıcak havayı fırsat bilenler Taksim’e akın etti... Taksim Meydanı ile İstiklal Caddesi, sıcak ve güneşli havayı fırsat bilenlerin akınına uğradı! Yazdan kalma bir hava olduğunu söyleyen İstiklal Caddesi’nde seyyar satıcılık yapan Murat Akdağ ise "İstanbul’da yaklaşık 20 senedir buralardayım, ilk defa böyle bir havaya denk geliyorum" dedi.

Haber 25-02-24 09:40

Amerika'da bir grup Türk, Türk taksiciye denk gelince eğlenceli görüntüler ortaya çıktı! O anlar sosyal medyada viral oldu... 'Abi gülmeye başladı'

Sosyal medyadan paylaşılan eğlenceli bir araç içi görüntüsü gündem olmayı başardı. Amerika'da Uber şoförlüğü yapan bir Türk taksicinin aracına bir grup Türk müşterinin binmesiyle görüntüler bir anda eğlenceli bir hal aldı. Müşteriler şoförün Türkçe konuşması üzerine büyük bir mutluluk ve sevinç yaşadılar. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Trend 23-02-24 10:38

Türkiye'de 5 yıldızlı otelde yaşamanın İngiltere'deki hayatından daha ucuza denk geldiğini fark etti! 1 ay boyunca otelde yaşayacak

İngiltere'nin Manchester şehrinde yaşayan 24 yaşındaki Josh Kerr, Türkiye'deki 5 yıldızlı bir otelde konaklamanın İngiltere'deki evindeki daha ucuza mâl olduğunu fark edince sosyal medyada bu durumu paylaştı. İngiltere'deki evinde kira ve faturalarda dahil olmak üzere oteldeki yaşamın daha uygun olduğunu fark eden Kerr, 28 gününü Antalya'daki 5 yıldızlı otelde geçirmeye başladı.

Trend 20-02-24 09:51

İngiltere'de 'Kiss or slap' bir Türk'e denk gelirse... O anlar sosyal medyada viral oldu

Amber Allure isimli sosyal medya fenomeni sokağa inerek çeşitli konseptlerde videolar çekiyor. Videolarıyla adından söz ettiren fenomen isim, sokakta bir Türk gencine denk gelince olanlar oldu. Videoda sorduğu soruya istediği yanıtı alamayan fenomenin şaşkınlığı kameraya yansıdı. İşte o anlar...

Trend 19-02-24 22:10

Yeni bir eve taşındığından beri hastaydı! Doktorlar sebebini bulamadı, tesadüfen fark ettiğinde hayatının şokunu yaşadı

ABD'de yaşayan bir kadın, altı aydan beri noktaların sebebini bulamadığı bir hastalıkla mücadele ediyordu. Bu süre, yeni bir eve taşındığı tarihe denk geliyordu. Kadın, bir gün evde tesadüfen fark ettiği korkunç manzarayla hayatının şokunu yaşadı ve doktorları bile şaşkına çevirdi. Kadının evinden paylaşılan 'zehirli kabus' görüntüleri sosyal medyayı dehşete düşürdü.

Kadin 06-02-24 15:57

Nesli tükenme tehlikesi altında olan vaşak Tunceli'de görüntülendi! 'Sonunda denk geldim'

Dünya genelinde nesli tükenme tehdidi altında bulunduğu için koruma altında bulunan vaşak, Tunceli’de kendisini görüntüleyen doğa fotoğrafçısına adete poz verdi.

Haber 05-02-24 12:33

'Altın alsalar daha karlı bence' Tanesi 100 TL! Şehir dışından gelip 3 tane alıp dönüyorlar... Anne adayları için satışa çıktı

Antalya'da daha çok anne adayları için satışa sunulan yeşil erik fiyatı ile cep yakıyor. Ortalama 20 gram olan adedi 100 TL’den satılıyor. 6 bin TL'lik 1 kg erik, yaklaşık 3 gram altın fiyatına denk geliyor. Tezgahındaki en değerli ürün olduğunu söyleyen bir manav şehir dışından gelip 3 tane alanların olduğunu söyledi. Manav "Altınla yarışıyor fiyatı" derken fiyatını yüksek bulan biri de "Altın alsalar daha karlı bence. Eriğe bu kadar para verilmez. Eşim aşerseydi alırdım herhalde" dedi.

Kadin 02-02-24 11:21

MEB'e şikayet yağıyor! Özel okullarda istenen zamlar velileri çıldırttı! Yemek için yıllık 100 bin lira istediler, günlüğü 568 TL'ye denk geliyor...

Asgari ücret, memur ve emeklilerin zam oranının belli olmasının ardından birçok kalemde ücretler artırıldı. Özel okul için veliler resmi zam oranını beklerken bir özel okulun birinci sınıflar için istediği 640 bin lira ücret istedi. Aynı okulun yıllık yemek ücretinin 100 bin lira olduğu dile getirildi. Veliler fahiş zamlardan şikayetçi...

Finans 18-01-24 12:52

1.4 milyon liralık mont sosyal medyanın dilinde! Etiketi gören gözüne inanamadı: ‘Ev alsam daha çok ısıtırdı…’

Yaklaşık 1.4 milyon liralık fiyatı ile neredeyse orta segment bir araba fiyatına satılan vikunya tüyünden yapılma mont sosyal medyada gündem oldu. Sadece 3 tane getirilen ve 1’inin satıldığı belirtilen montun değeri güncel kur ile 45 bin liraya denk geliyor.

Finans 16-01-24 12:19

Ne Ankara, ne İstanbul ne Ege kıyısı... Türkler evini artık oradan alıyor! 3+1 dairenin fiyatı şatoyla yarışıyor

Bir yandan amortisman süresini bir yandan sunulan imkanları değerlendiren Türk yatırımcılar konut arayışında rotayı yurt dışına kırdı. Ankara Keçiören'deki bir dairenin Fransa'daki şatoyla hemen hemen aynı fiyata denk gelmesine benzer bir örnek de İngiltere'den çıktı.

Finans 15-01-24 07:39

Apple, Iphone kullanıcılarına ödeme yapmaya başladı; işte nedeni

Apple, bazı iPhone'ları kasıtlı olarak yavaşlattığı iddiasıyla ABD'de uzun süredir devam eden bir toplu dava kapsamında tazminat ödemeye başladı. Davacılar 500 milyon dolarlık tazminattan pay alacaklar. Bu da talep başına yaklaşık 92 dolara denk geliyor.

Finans 09-01-24 14:08

Yaz saati mi kış saati mi? Gündemden düşmüyordu: Bakan Bayraktar, 'Sadece yüzde 20'sine denk geliyor' diyerek açıkladı

Kalıcı yaz saati uygulaması 2016 Ekim ayından beri uygulanmaya devam ediyor. Özellikler okula ve işe gidenlerin her sene dile getirdiği hem yaz hem kış saati sistemine geçiş tartışmaları sürerken Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı. Bakan Alparslan Bayraktar, kalıcı yaz saati uygulamasının başladığı günden bu yana 10 milyar kilovatsaat enerji tasarrufu sağlandığını açıkladı.

Finans 08-01-24 12:00

İstanbul'da kar yağışı için net tarih! Öyle bir kış yapar ki en sıcak havaları bile unutturur

Dört gözle beklenen kar yağışı yılbaşına denk gelmedi fakat yeni yılın ilk günü gelen uyarı aşırı soğukları işaret ediyor. Bu uyarıya göre ocak ayının ortasına doğru Türkiye hayli sert bir kutup soğuğuyla karşı karşıya kalabilir. Meteoroloji Genel Müdürlüğü de bugün gece saatlerine dikkat çekerek yağış uyarısında bulundu. Ülkenin batı kesimlerinde yağışların artması bekleniyor. Peki 1 Ocak 2024 hava nasıl olacak? İşte son açıklamalarla bugünün hava durumu...

Haber 01-01-24 15:38

Mehmet Büyükekşi yalnızca tek bir soruyu yanıtladı! TFF Başkanı'ndan göndermeli cevap... Denk mi geldi, denk mi getirildi?

Suudi Arabistan'da yaşanan olay sonrası Galatasaray ve Fenerbahçe yurda dönerken, TFF ve beraberindeki gazeteciler de aynı uçakta Türkiye'ye döndü. Uçakta Mehmet Büyükekşi soruları yanıtsız bırakırken, yalnızca tek bir soruyu cevapladığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 30-12-23 14:19

Rezervasyonlarda sert düşüş! 'Hiç bu kadar boş kalmıyordu' Yılbaşı 3 günlük tatil fırsatı sunsa da... 'Gürcistan'ı tercih ediyorlar'

Rize'nin ünlü turizm merkezi Ayder Yaylası'ndaki otellerde yılbaşı rezervasyonları, bir önceki yıla göre yüzde 42,85 geriledi. Hafta sonuna denk gelip 3 günlük tatil fırsatı sunmasına rağmen hareketsiz bir yeni yıla hazırlanan Ayder'deki otellerde, geçen yıl 4 bin yatak kapasitesinin 3500'ü dolarken yaklaşan yılbaşında rakam 2 binde kaldı. Bir turizmci "Ayder hiç bu kadar boş kalmıyordu. Rezervasyon çok az" derken bir başkası da tatilcilerin eğlenmek için Gürcistan'ı tercih ettiğini söyledi.

Haber 23-12-23 11:16

1 günlük mesaiye denk geliyor! İstanbullular yaşamlarının 3,5 yılını trafikte tüketiyor... 36 dakikalık mesafe 80 dakikada kat edilebildi!

Dataritim Veri Araştırmaları Grubunun İstanbul trafiğini 9 yıl izleyerek oluşturduğu rapora göre, kentte geçen yıl 36 dakikalık mesafe 80 dakikada kat edilebildi. Haftada, yaklaşık 1 günlük mesai saati kadar zamanı sıkışık trafikte harcanan İstanbulluların yaşamlarının 3,5 yılı trafikte tükeniyor.

Haber 20-12-23 17:29

İstanbul'da göz gözü görmüyor! Sis her yeri boğdu, trafik duraksadı

İstanbul'da sabah saatlerinde sis etkisini gösterdi. Sisin iş saatine denk gelmesi nedeniyle trafikte aksama oldu.

Haber 20-12-23 08:51
sis

Sokak röportajında denk geldi, 'abla' diyerek soru sordu, kimliği sonradan ortaya çıktı! Herkes onu konuşuyor... Sözleri olay yarattı

Sosyal medya, sokak röportajında mikrofon uzatılan vatandaşı konuşuyor. Ekonomik durumla ilgili soruya verdiği cevap gündem yaratan ve Türkiye'de sosyal çürüme olduğunu söyleyen vatandaş, bunu detaylandırıp anlattı. Dünya tarihinin çok kriz gördüğünü, iktisadi olarak her zaman toparlandığını vurgulayan vatandaş 'Ekonomi her zaman toparlanır' deyip kapitalin kendini yok etmeyeceğini ama sosyal çürümenin düzeltilemeyeceğini belirtti. O vatandaşın akademisyen Dr. Zeliha Burtek olduğu ortaya çıktı.

Magazin 18-12-23 09:59

Yapay zeka teknolojisi, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa'daki rakiplerini seçti! İtalyan devinin denk gelmesi taraftarları endişelendirdi...

Yoluna Avrupa'da devam eden Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakiplerinin kimin olacağı büyük merak konusu olmuştu. Google'ın yeni yapay zekası kura çekimi için yeni bir tahminde bulundu. Dünyayı kasıp kavuran yapay zeka teknolojisinin bu tahmini sosyal medyada gündem oldu.

Spor 15-12-23 16:36

Yapay zeka teknolojisi işi abarttı! Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa'daki rakiplerini belirledi! İtalyan devi Roma denk geldi...

Yoluna Avrupa'da devam eden Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakiplerinin kimin olacağı büyük merak konusu olmuş durumda. Google'ın yeni yapay zekası kura çekimi için tahmin bulundu. Dünyayı kasıp kavuran yapay zeka teknolojisinin bu tahmini sosyal medyada gündem oldu.

Spor 15-12-23 16:32

İstanbul'un bir günde aldığı yağış, yağmur suyu hasadıyla 100 günlük suya dönüşebilirdi

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Toros, çarşamba günü İstanbul'a düşen yağış miktarının kentin 100 günlük suyuna denk geldiğini, yağmur suyu hasadı yapılmadığı için bunun elde edilemediğini söyledi.

Yurthaber 01-12-23 11:02

Bakan Tekin’den ikinci ara tatil açıklaması! Ramazan Bayramı tatili ile birleştirilecek mi?

Okullarda ikinci ara tatilin Ramazan Bayramı’na denk gelmesi ile ilgili merak edilen açıklama Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den geldi. Tekin, ara tatillerle ilgili yapmış olduğu açıklamasında çalışmaların devam ettiğini belirtti. Bakanlık yetkililerine dayandırılan bir iddiaya göre ise Okullarda 2. ara tatil, Ramazan Bayramı ile birleştirilecek. İşte detaylar…

Haber 25-11-23 14:37

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ŞİİRLERİ 2023: İlkokul, ortaokul ve lise için 2,3,4 kıtalık yeni, etkileyici, kısa ve uzun Öğretmenler Günü şiirleri

Öğretmenler Günü şiirleri 24 Kasım'da öğrencilerin gündeminde yer aldı. İlk kez 1981 yılında kutlanan bu önemli gün, bu yıl cuma gününe denk geldi. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, öğretmenlere "Yeni nesil sizlerin eseri olacaktır" demiştir. İlkokul, ortaokul ve lise için en güzel 24 Kasım Öğretmenler Günü şiirlerini sizler için derledik. İşte en güzel ve en yeni 2, 3 ve 4 kıtalık 24 Kasım Öğretmenler Günü şiirleri...

Haber 24-11-23 09:52

Öğretmenler Günü ne zaman 2023? 24 Kasım Öğretmenler Günü bu yıl hangi güne denk geliyor?

Öğretmenler Günü'nün bu yıl hangi güne denk geldiği öğrenciler tarafından merak konusu oldu. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, öğretmenlere "Yeni nesil sizlerin eseri olacaktır" demiştir. Çok sayıda vatandaş bu mesleği icra eden yakınları ve arkadaşları için WhatsApp, Instagram ve Facebook gibi uygulamalarda tebrik mesajları yayımlayacak. Peki, Öğretmenler Günü ne zaman 2023, resmi tatil mi? 24 Kasım Öğretmenler Günü bu yıl hangi güne denk geliyor?

Haber 22-11-23 11:57

Öğretmenler Günü ne zaman, 2023'te hangi güne denk geliyor? 24 Kasım Öğretmenler Günü tarihi, anlam ve önemi

Öğretmenler Günü ile ilgili araştırmalar Kasım ayının dördüncü haftasında hız kazandı. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, öğretmenlere "Yeni nesil sizlerin eseri olacaktır" demiştir. Birçok kişi bu anlamlı günde öğretmenleri için tebrik mesajları yayımlayacak. Peki, Öğretmenler Günü ne zaman, 2023'te hangi güne denk geliyor? İşte 24 Kasım Öğretmenler Günü tarihi, anlam ve önemi...

Haber 20-11-23 14:25

Sivas’ta bir çiftçi üretti! Mutfak tüpü büyüklüğünde: Her zaman denk gelmiyor

Sivas’ta bir çiftçi doğal gübre kullanarak ürettiği pancarlar ile herkesi şaşırttı. Normal bir pancarın 3 katı büyüklüğündeki pancarlar, mutfak tüpü ile aynı büyüklüğe ulaştı. Çiftçi Yakup Çoban, “Her zaman bu büyük pancarlar denk gelmiyor" dedi.

Haber 12-11-23 16:32

10 KASIM RESMİ TATİL Mİ, yarım gün mü? 10 Kasım 2023 okullar tatil mi, ders var mı? Atatürk'ü Anma günü yaklaşıyor!

10 Kasım'ın resmi tatil olup olmadığı merak ediliyor. 10 Kasım Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının yıl dönümü bu sene cuma gününe denk geliyor. Öte yandan birçok kişi internette "10 Kasım resmi tatil mi, yarım gün mü? 10 Kasım 2023 Cuma okullar tatil mi?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte ayrıntılar...

Haber 09-11-23 07:54

Yıldız Tilbe'den trafikte ilişki tavsiyesi! Hayranını bakın nasıl teselli etti

'Delikanlım', 'Çabuk Olalım Aşkım', 'Yürü Anca Gidersin' gibi şarkılarla milyonların gönlünde taht kuran ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe ile bir hayranı trafikte denk geldi. Tilbe'nin hayranına verdiği ilişki tavsiyesi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 08-11-23 13:45

10 Kasım resmi tatil mi? 10 Kasım 2023 Atatürk'ü Anma Günü bu yıl hangi güne denk geliyor?

10 Kasım resmi tatil mi, sorusu kasım ayının ilk haftası itibariyle merak edildi. Öte yandan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nün bu yıl hangi güne denk geldiği de araştırılan başlıklar arasında yer aldı. Peki, 10 Kasım resmi tatil mi? 10 Kasım 2023 Atatürk'ü Anma Günü bu yıl hangi güne denk geliyor?

Haber 05-11-23 17:00

Black Friday 2023 hangi güne denk geliyor? Kasım ayı Black Friday (Kara Cuma) indirimleri ne zaman başlayacak?

Black Friday (Kara Cuma) gününe az bir zaman kala tarih araştırmaları yoğunluk kazandı. Ülkemiz dışında pek çok ülkede gerçekleşen Black Friday gününde binlerce mağaza ve markanın ürünleri yüksek tutarda indirime giriyorlar. Bu indirim günününden faydalanarak alışveriş yapmak isteyen birçok kişi detaylı bilgilere ulaşmak istiyor. Peki, Black Friday 2023 hangi güne denk geliyor? Kasım ayı Black Friday (Kara Cuma) indirimleri ne zaman başlayacak?

Haber 31-10-23 23:45

Bugün üniversiteler tatil mi? 30 Ekim 2023 üniversiteler var mı, yok mu?

Okullar tatil mi ve üniversiteler tatil mi soruları yoğun bir şekilde sorgulanıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın pazar gününe denk gelmesi sebebiyle 30 Ekim 2023 Pazartesi okullar tatil olacak mı merak ediliyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan okul öncesi, ilkokul ve lise öğrencilerini ilgilendiren bir açıklamada bulundu. Peki, bugün üniversiteler tatil mi? 30 Ekim üniversiteler var mı yok mu?

Egitim 30-10-23 06:50

28 Ekim yarım gün mü? 29 Ekim resmi tatil mi, bu yıl hangi güne denk geliyor?

28 Ekim ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili araştırmalar sürüyor. Öte yandan plan yapmak için 29 Ekim'in hangi güne denk geldiğini öğrenmek isteyen kamu ve özel sektör çalışanları resmi tatiller takvimini inceliyor. Birçok kişi "28 Ekim günü yarım gün mü, tatil mi?" gibi sorulara yanıt arıyor. Peki, 28 Ekim yarım gün mü? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatil mi? İşte 28 Ekim ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na dair ayrıntılar...

Haber 28-10-23 17:22

28 Ekim yarım gün mü, 29 Ekim 2023 hangi güne denk geliyor, hangi kurumlar kapalı? Cumhuriyet Bayramı tatil bilgisi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na sayılı günler kala "28 Ekim yarım gün mü yoksa tam gün mü tatil olacak?" sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Öte yandan kamu ve özel sektör çalışanları 29 Ekim'in hangi güne denk geldiğini arama motorlarında sorguluyor. Peki, 29 Ekim hangi güne denk geliyor, tatil mi? 28 Ekim yarım gün mü, resmi tatil mi? İşte, Cumhuriyet Bayramı tatil bilgisi...

Haber 23-10-23 14:48

29 Ekim hangi güne denk geliyor, tatil mi? 28 Ekim yarım gün mü, resmi tatil mi? Cumhuriyet Bayramı tatil bilgisi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na sayılı günler kala 28 Ekim yarım gün mü yoksa tam gün mü tatil olacak sorusu gündemdeki yerini koruyor. Kamu ve özel sektör çalışanları 29 Ekim'in hangi güne denk geldiğini araştırıyor. Tatil olup olmayacağına bağlı olarak plan yapacak olan vatandaşlar tarihi sorguluyor. Peki, 29 Ekim hangi güne denk geliyor, tatil mi? 28 Ekim yarım gün mü, resmi tatil mi? Cumhuriyet Bayramı tatil bilgisi

Haber 22-10-23 23:18

Sakarya'dan 9 ayda 152 bin 940 araç ihraç edildi

Sakarya'da 9 ayda üretilen 191 bin 411 aracın yüzde 79,9'una denk gelen 152 bin 940'ı yurt dışına satıldı.

Yurthaber 19-10-23 11:37

Her ay için 153 lira... Doğal gaz faturalarında Mayıs’a kadar geçerli olacak!

Karadeniz gazının devreye alınması ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu ücretsiz 25 metreküp doğal gaz uygulaması, 1 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek. Uygulama ile faturada 25 metreküpe denk gelen 153 lira devlet tarafından karşılanacak.

Finans 17-10-23 08:49

28 Ekim resmi tatil mi, yarım gün mü? 29 Ekim 2023 hangi güne denk geliyor, hangi kurumlar kapalı?

28 Ekim resmi tatil mi, yarım gün mü gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü bu yılda ülke genelinde düzenlenecek olan çeşitli etkinliklerle büyük bir coşku içinde kutlanacak. Peki, 28 Ekim günü tatil mi? 29 Ekim 2023 hangi güne denk geliyor, hangi kurumlar kapalı? İşte konuya dair tüm merak edilenler...

Haber 12-10-23 15:22

Samsun'da GES projesi ile 1500 evin elektriği Yabancılar Çarşısı'nın çatısında üretilecek

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin, 1500 hanenin tüketimine denk gelen elektriği Yabancılar Çarşısı'nın çatısına kurduğu Güneş Enerji Santrali (GES) ile üreteceği bildirildi.

Yurthaber 12-10-23 14:31

Bir hayli nasıl yazılır, bir hayli yazımı nasıl olmalıdır? Bir hayli ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Bir hayli sözcüğüne günlük konuşmaların yanı sıra farklı bağlamlara ait olan metinlerde de sıklıkla denk gelinir. Bu nedenle zarf sözcüğü olan bir haylinin bitişik mi ayrı mı yazıldığı genelde merak konusudur. Çünkü bu sözcük öbeğini oluşturan kelimelerin herhangi biri ses değişmesine uğramamıştır. Dolayısıyla bu bilgiden yola çıkılarak bir hayli zarfının TDK tarafından onaylanan doğru yazılışı hakkında bilgi verilebilir. Peki, bir hayli yazımı nasıl olmalıdır?

Egitim 11-10-23 09:37

Son dakika: Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Pendikspor maçı sonrası ateş püskürdü! 'Terbiyesizlik!', 'Burası dingonun ahırı değil!', 'Herkes ayağını denk alacak!'

Son dakika haberleri: Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Pendikspor'u konuk etti. Papara Park'ta oynanan müsabaka, bordo - mavililerin 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Karadeniz ekibinde Batista Mendy, 72. dakikada ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kartla oyundan ihraç edilmişti. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, karşılaşmanın ardından çok sert açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 30-09-23 18:34