Dennis Komsa Haberleri

3 haftalık ömrünün kaldığı söyledi! “Kendi cenazemi bile planladım” dedi... Gerçek bambaşka çıktı

62 yaşındaki Dennis Blackman lösemi teşhisi konulduktan sonra doktorların 3 haftalık ömrünün kaldığını söylemesi üzerine kendi cenazesini planladığını söyledi. Ancak işler Blackman ve doktorların planladığı gibi gitmedi. Doktorlar tarafından teşhisin konulmasından 1 yıldan fazla süre geçmesine rağmen Blackman hayatına devam ediyor.

Trend 2023-09-09 10:57:29

Ip Man: Kung Fu Ustası konusu nedir, oyuncuları kimler? Ip Man: Kung Fu Ustası filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Ip Man: Kung Fu Ustası filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Başrollerinde Dennis To,Yuan Li Ruoxin,Tong Xiaohu'nun olduğu Ip Man: Kung Fu Ustası filmi bu akşam Kanal D ekranlarında sinema keyfi yaşatacak. Orjinal adı "Ip Man: Kung Fu Master" olan filmi hakkında merak edilenler şimdiden sorgulanmaya başladı. Peki, Ip Man: Kung Fu Ustası konusu nedir, oyuncuları kimler? Ip Man: Kung Fu Ustası filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 2023-05-01 19:47:47

Kocasının sperminden öğrencilerine kek yaptı! Durumu fark etmeyen öğrenciler afiyetle yedi... Hareketi cezasız kalmadı

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Cynthia Perkins isimli bir kadın öğretmen yaptığı iğrenç hareketle ülke gündemine yerleşmeyi başardı. Öğrencilerine kocası Dennis Perkins’in spermlerinden yaptığı kekik yediren öğretmen eşiyle birlikte tutuklandı. Mahkemede öğretmene 41 yıl kocasına ise 100 yıl hapis cezası verildi.

Trend 2023-01-06 07:44:32

İlk kez babasıyla görüntülendi! Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un kızı ortaya çıktı: İsmi açıklanmıyor

Kameralardan uzak yaşamı hakkında ortaya atılan iddialarla sık sık gündem olan Kuzey Kore lideri dün ilk kez sır gibi sakladığı kızıyla objektiflere yansıdı. Dünkü kıtalararası güdümlü füze denemesini yerinde takip eden babasına ismi açıklanmayan kızı eşlik etti. ABD'li basketbolcu Dennis Rodman ise ülkeye gerçekleştirdiği bir ziyarette Kim ile eşinin bir bebeği olduğu bilgisini paylaşarak adından söz etmişti.

Haber 2022-11-19 09:41:53

Sabancı Üniversitesi Füzyon Enerjisi ve İnovasyonu Hızlandırmak seminerine ev sahipliği yaptı

Sabancı Üniversitesi Kurucu Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı: - "Füzyon teknolojisi, temiz enerji geleceği için çok önemli" - Massachusetts Institute of Technology Plazma Bilimi ve Füzyon Merkezi Direktörü Prof. Dr. Dennis G. Whyte: - "İçinde bulunulan mevcut durum ve küresel gelişmelere bakıldığında füzyon daha önce düşündüğümüzden çok daha yakın"

Yurthaber 15-10-22 16:35

Galatasaray'dan transfere hızlı giriş! Anlaşma sağlandı

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'ndan namağlup lider olarak çıkan ve kasasına 17,5 milyon euroyu kasasına koyan Galatasaray'da hedef ara dönemde takımı güçlendirmek. Sarı kırmızılılar, iç transferde Mostafa Mohamed ve Halil Dervişoğlu'nun bonservislerini alacak. Dış transferde ise listenin başında Gedson Fernandes ve Dennis Man bulunuyor. İşte detaylar...

Spor 11-12-21 16:33

Galatasaray istedi! Menajerinden açıklama

Galatasaray’ın transferde Rumen futbolculara olan ilgisi bitmiyor. Sezon başında Olimpiu Morutan ve Aleksandru Cicaldau’yu renklerine katan sarı-kırmızılılar, bu ikilinin vatandaşı Dennis Man’ı da yakın takibe aldı.

Spor 19-11-21 14:51

Galatasaray'da Rumen akımı! 3 yıldız daha

Olimpiu Morutan ve Alexandru Cicaldau'dan memnun olan Galatasaray, Romanya'dan yeni isimlere yöneldi. Rumen basını, Galatasaray'ın Inter'den Ionut Radu ile Steaua Bükreş'ten Octavian Popescu ve Ianis Stoica'yı transfer etmek istediğini yazdı. Ancak önceliğin Andrei Ivan'la Dennis Man olduğunun da altı çizildi.

Spor 09-11-21 09:52

Fatih Terim maçtan sonra transferi açıkladı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Dennis Man'ın transferi için konuştu, "Galatasaray olarak istedik, Parma vermemişti" dedi.

Spor 05-11-21 01:18

Kediye benzemek için defalarca kez ameliyat olmuştu! Dennis Avner’in sıradışı hayatı sizleri şaşırtacak

Dünyanın pek çok noktasında farklılıklarıyla dikkatleri çeken isimler yer alıyor. Kimileri bu durumun nedeni olarak estetik bağımlılığını gösterirken kimileri ise yaşadıkları travmatik olaylar sebebiyle değişim yolunu tercih etti. Diğer insanlardan farklı olmak istediğini dile getiren Dennis Avner, kedi görünümüne kavuşmak için defalarca kez bıçak altına yattı.

Trend 22-10-21 14:45

Müslüman arkadaşlarından etkilenen Alman Dennis Patrick, İslamiyet'i seçti

Müslüman arkadaşlarından etkilenen Alman Dennis Patrick, İslamiyet'i seçti

Yurthaber 15-09-21 12:04

Tokyo'da ilk madalya Recep Çiftçi'den

2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda erkekler judo 60 kiloda Recep Çiftçi, Marcos Dennis Blanco'yu mağlup ederek bronz madalya kazandı ve Türkiye'ye, Tokyo'da ilk madalyayı getirdi.

Spor 27-08-21 11:36

Galatasaray transfer haberleri! Galatasaray’da yeni hedef Dennis!

Patrick van Aanholt, Aytaç Kara, Alparslan Öztürk, Sacha Boey, Barış Yılmaz, Berkan Kutlu, Alexandru Cicaldau ve Victor Nelsson'u kadrosuna katan Galatasaray’da yeni hedef belli oldu. Sarı-kırmızılıların, Romen golcü Dennis Man'la ilgilendiği ortaya çıktı.

Spor 11-08-21 12:07

Çocukluktan bir parça! ‘Afacan Dennis’ karakterinin gerçek hikayesi yürekleri burkacak

Bir çizgi filmin acıklı bir hikayesi olabileceğini hiç düşündünüz mü? Çocukluğun en güzel yanı çizgi filmlerle geçirilen zamandır. Klişe haline gelen bu yapımların ortaya çıkışını hayal ettiniz mi? Sizler için Afacan Dennis karakterinin hüzünlü öyküsünü anlatacağız.

Trend 28-06-21 10:40

Emmanuel Dennis Galatasaray forması giyince ortalık yıkıldı

Club Brugge'ün yıldız golcüsü Emmanuel Dennis'in Galatasaray forması giymesi ortalığı salladı.

Spor 06-06-21 17:54

Los Angeles Lakers, Dennis Schröder'i transfer etti

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Los Angeles Lakers, Oklahoma City Thunder'da oynayan Dennis Schröder'i takasla kadrosuna kattı.

Spor 19-11-20 11:15
NBA

ÖZET | Zenit St. Petersburg - Club Brugge maç sonucu: 1-2

Şampiyonlar Ligi'nde F Grubu ilk maçında Club Brugge, deplasmanda Zenit'i 2-1 mağlup etti. Belçika temsilcisine galibiyeti getiren golleri 63'te Dennis ile 90+3'te Ketelaere kaydetti. Devler Ligi'ne 3 puanla başlayan Club Brugge, maç fazlasıyla liderliğe oturdu. Zenit ise puansız olarak son sırada yer aldı. Zenit gruptaki diğer maçında Dortmund'a konuk olacak. Club Brugge ise Vedat Muriqi'in de formasını giydiği Lazio'yu konuk edecek.

Spor 21-10-20 09:58

Sütünü satmaya başladı toplam kazancı 20 bin dolara yaklaştı

ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan Julie Dennis sütü olmayan anneler için sütünü satışa çıkarmaya başladı. Online olarak satış yapan kadının toplam kazancı 20 bin dolara yaklaştı.

Kadin 16-10-20 17:07

Dirk Kuyt, Phillip Cocu ve Koeman kulüp satın alacak

Dennis Bergkamp öncülüğündeki konsorsiyum Premier Lig'den kulüp satın alacak. Eski yıldızlardan Dirk Kuyt, Cocu, Koeman ve Larsson bu ekipte bulunacak.

Spor 04-05-20 11:08

Salgını Öngören Pandemi Uzmanı: “Artık Yeni Normalimiz Bu”

Tüm dünyada düzeni alt üst eden Corona salgınında akıllardaki soru şu: "Normale dönecek miyiz?" Begüm Dönmez Ersöz, ABD’de "salgını öngören adam" olarak bilinen pandemi uzmanı Dr. Dennis Carroll'la konuştu. Dr. Carroll, “Yeni normal artık bu. Salgını durdurabilecek sihirli formül de biziz" diyor

Haber 27-04-20 14:41

Salgını Öngören Pandemi Uzmanı: “Artık Yeni Normalimiz Bu”

Tüm dünyada düzeni alt üst eden Corona salgınında akıllardaki soru şu: "Normale dönecek miyiz?" Begüm Dönmez Ersöz, ABD’de "salgını öngören adam" olarak bilinen pandemi uzmanı Dr. Dennis Carroll'la konuştu. Dr. Carroll, “Yeni normal artık bu. Salgını durdurabilecek sihirli formül de biziz" diyor

Haber 27-04-20 14:41

NBA eski yıldızı Dennis Rodman'dan Kim Jong-un açıklaması

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un sağlık durumunun ağır olduğuna dair iddialar üzerine konuşan, 'sıkı dostu' eski NBA yıldızı Dennis Rodman, "Umarım sadece söylentidir" dedi.

Spor 23-04-20 22:53
NBA

6 yaşındaki kız çocuğu kelepçe takılarak gözaltına alındı

ABD'nin Orlando kentinde öğretmenine tekme attığı belirtilen altı yaşındaki bir kız çocuğu polis tarafından elleri kelepçelenerek gözaltına alındı. Gözyaşları içinde "Bana bir şans daha verin" diyen çocuğu elleri bağlı olarak polis aracına bindiren Dennis Turner adlı polis memuru görevden alındı.

Haber 26-02-20 11:37

Fırtınada türbülansa girdiler! Uçakta panik anları

Ryanair şirketine ait yolcu uçağı, Belçika'nın başkenti Brüksel'e gerçekleştirdiği sefer sırasında Dennis fırtınasına takıldı. Fas'tan Belçika'ya giden uçakta bulunan yolcular, türbülansa girilmesi ile panik dolu anlar yaşadı. Uçağın Belçika'ya yaklaştığı bölgede yaşanan türbülansdaki panik anları kameralara saniye saniye yansıdı.

Haber 19-02-20 11:09

Dennis fırtınası Britanya'yı sarstı!

Galler'in güneyi ve İngiltere'nin bazı bölgelerinde Dennis fırtınası nedeniyle su baskınları yaşandı. Güney Galler Polisi çok sayıda toprak kayması ve su baskını ihbarı aldıklarını, bazı vakalarda mahsur kalan insanlar olduğunu açıkladı. Britanya'yı bir hafta önce etkisi altına alan Ciara fırtınasının halihazırda toprağı suya doyurmuş olmasının, Dennis fırtınasıyla yağan yağmurun yol açtığı hasarı artırdığı belirtiliyor.

Haber 17-02-20 07:39

Dennis Fırtınası nedeniyle İngiltere'nin bazı yerleri için kırmızı alarm verildi

Dennis Fırtınası, İngiltere genelinde hayatı ciddi şekilde olumsuz etkiliyor. Galler'in güneyi için kırmızı alarm verilirken, 300'den fazla sel ve su taşkını uyarısı yapıldı. Bazı otoyollar trafiğe kapandı, uçuşlarda aksamalar yaşanıyor.

Haber 16-02-20 13:02

İngiltere ikinci fırtınaya karşı hazırlıklar için askerleri yardıma çağırdı

İngiltere'yi geçen hafta etkisi altına alan Ciara fırtınasının ardından şimdi de Dennis fırtınasına hazırlıklar tamamlanmaya çalışılıyor. Ülke çapında birçok bölgede sele karşı uyarılar gündeme gelirken, barikat kurmaya yardım için askerler göreve çağrıldı.

Haber 15-02-20 20:16

Boeing CEO’su Muilenburg, 737 Max krizinin ardından görevden alındı

Boeing CEO’su Dennis Muilenbug, art arda yaşanan 737 Max krizlerinin ardından görevden alındı.Dünyanın en büyük sivil ve askeri uçak üreticilerinden biri olan Boeing’in CEO’su Dennis Muilenburg, şirketin en çok satılan uçağının üretimini durduran ve şirketinin itibarını zedeleyen ölümcül kazaların ardından başarısız olduğu gerekçesiyle görevden alındı.Boeing tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Yönetim kurulu, şirkete olan güveni yeniden sağlamak için liderlik görevinde değişiklik yapılması gerektiğine karar verdi" ifadeleri kullanıldı.

Haber 24-12-19 13:10

Boeing CEO'su Dennis Muilenburg'un işine son verildi

Boeing, 737 tipi uçaklarda ortaya çıkan ve iki uçağın düşmesine yol açan sorunlardan sonra, icra kurulu başkanı (CEO) Dennis Muilenburg'u işten çıkardı. Yönetim Kurulu, "güveni yeniden sağlamak için" bunun gerekli olduğunu duyurdu.

Haber 23-12-19 21:47

Boeing CEO'su Muilenburg istifa etti

ABD merkezli havacılık şirketi Boeing'in Üst Yöneticisi (CEO) Dennis Muilenburg’un, görevinden ayrıldığı açıklandı.

Finans 23-12-19 19:26

Boeing CEO'su Muilenburg'un istifa ettiği duyuruldu

Geçen yıl Endonezya ve Etiyopya'da 346 kişinin ölümüyle sonuçlanan uçak kazalarının ardından, eleştirilerin hedefinde olan Boeing’in Üst Yöneticisi Dennis Muilenburg’un görevinden ayrıldığı açıklandı

Haber 23-12-19 19:13

Boeing yeni CEO olarak David Calhoun'u atadı

ABD merkezli uçak üreticisi Boeing, CEO Dennis Muilenburg'un görevinden ayrılacağını, yerini Yönetim Kurulu Başkanı David Calhoun'un alacağını açıkladı.

Finans 23-12-19 17:41

Norwich Cityli Dennis Srbeny'den asker selamlı gol sevinci

Norwich City'nin deplasmanda Everton'ı 2-0 mağlup ettiği maçın ikinci golünü atan Dennis Srbeny, asker selamlı gol sevincinde bulundu.

Spor 23-11-19 22:24

Deniz üstü rüzgarda Türkiye-Danimarka iş birliği sürecek

Danimarka Büyükelçiliği Enerji Sektör Danışmanı Dennis Holte Skov-Albertsen: - "Türkiye ile Danimarka, Stratejik Sektör İş Birliği Anlaşması çerçevesinde, Türkiye'nin deniz üstü rüzgar santrali projesinde yakın çalışıyor" - "Bu iş birliği çerçevesi yakın zamanda 3 yıl daha uzatılacak. Özellikle ihale dizaynı ve prosedürleri, finansal çerçeve, liman altyapısı ve deniz üstü rüzgar enerjisinin gelişimi için bir yol haritası üzerinde çalışıyoruz"

Finans 13-11-19 11:01

Calhoun: Boeing CEO'su 2019 yılı teşvik primini almayacak

Boeing Yönetim Kurulu Başkanı David Calhoun, ABD Temsilciler Meclisi'nden gelen ağır eleştiriler üzerine, şirketin CEO'su Dennis Muilenburg'un 2019 yılınaki teşvik primini almayacağını açıkladı.

Finans 06-11-19 09:09

Boeing CEO'su özür diledi

ABD merkezli havacılık şirketi Boeing'in Üst Yöneticisi (CEO) Dennis Muilenburg: - "(737 Max uçak üretimi) Hatalar yaptık, bazı şeyleri yanlış yaptık. Üzgünüz, gerçekten çok üzgünüz. Bir eş, bir baba olarak kayıplarınızdan derin üzüntü duyuyorum" - Connecticut Senatörü Demokrat Richard Blumenthal, Boeing'i "uçan tabut" üretmekle suçladı

Haber 29-10-19 23:43

Madonna'dan Dennis Rodman'a olay teklif... 'Cinsel ilişki için...'

Madonna'nın eski sevgilisi Dennis Rodman bomba açıklamalar yaptı. Rodman yaptığı açıklamada Madonna'nın kendisiyle ilişkiye girmek için bir jet gönderdiğini söyledi.

Magazin 24-09-19 16:38

Hong Konglulardan Çin askeri rotasyonuna tepkiler

Çin ordusunun, Hong Kong'daki askeri birliklerinin rotasyon yaptığı açıklamasının ardından bölgeden farklı tepkiler geldi - Hong Kong Yasama Meclisi Üyesi Dennis Kwok: - "Bunun, Çin Halk Kurtuluş Ordusunun Hong Kong halkına askerlerin konuşlanabileceği uyarısı olduğuna ve kasıtlı yapıldığına inanıyorum" - Geleneksel Çin Tıbbı Pratisyeni John: - "Bunun (rotasyonun zamanlamasının) sadece bir tesadüf olduğunu umuyorum" - Kent sakinlerinden Benjamin Mang: - "Ana kara Çin'in herhangi bir eyleme geçeceğini düşünmüyorum. Bence Hong Kong polisi hala güvenliği idare edebilir"

Haber 29-08-19 16:11

Ateşe verilişinin 50. yılında Mescid-i Aksa hala yangın yeri

Avustralyalı Yahudi Dennis Michael Rohan’ın 21 Ağustos 1969'da Mescid-i Aksa'ya girerek, Kıble Mescidi'nin mihrabını ve bin yıllık minberini ateşe vermesinin üzerinden tam 50 yıl geçti - İşgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa dünya Müslümanları için Mekke'deki Mescid-i Haram ve Medine'deki Mescid-i Nebeviden sonraki en kutsal alan - Mescid-i Aksa'da yarım asır önce yaşanan ve hâlâ hatıralardaki canlılığını koruyan yangının neden olduğu tahribati restore çalışmalarıyla giderilse de Vakıflar İdaresi, Aksa'nın etrafının çeşitli tehlikelerle kuşatıldığı ve söz konusu tehlikelerin artarak devam ettiği uyarısında bulunuyor

Haber 21-08-19 13:17

Dennis Praet, Leicester City'de

İngiltere Premier Lig ekibi Leicester City, İtalya'nın Sampdoria takımından Belçikalı orta saha oyuncusu Dennis Praet'yi transfer etti.

Spor 08-08-19 23:16

UEFA denetçileri Yeni Malatya Stadyumu’nu inceledi

Süper Lig’de kalan son maçını kazanması halinde Avrupa bileti alacak olan Evkur Yeni Malatyaspor’un maçlarını oynadığı Yeni Malatya Stadyumu, UEFA denetçileri tarafından incelemeye alındı.Yeni Malatya Stadyumu, UEFA Stadyum Güvenlik Uzmanı ve Denetçisi Dennis Cruise ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) stadyum denetçileri tarafından incelemeye alındı.

Haber 22-05-19 15:45

Londra'da Eurovision'a alternatif parti düzenlendi

Filistin Dayanışma Kampanyası yekilisi Hoda Amari: -"İsrail Eurovision’u kullanarak Filistinlilere karşı işlediği suçları maskelemek istedi" - İngiliz rap şarkıcısı Kareem Dennis (Lowkey): -"(Boykot kampanyası) İnsanlara Eurovision’da şarkı söylemeninin ve dans etmenin, Filistinlilerin mezarlarının üzerinde şarkı söylemek ve dans etmek olacağını anlatmayı başardı"

Haber 19-05-19 15:10

Boeing CEO’su itiraf etti: Otomatik uçuş sistemi iki 737 kazasında rol oynadı

Boeing CEO’su Dennis Muilenburg, şirketin ilk kez 737’ler üzerindeki otomatik uçuş sisteminin kötü verilerle beslenmesinin, 346 kişiyi öldüren iki kazada rol oynadığını kabul etti.

Haber 05-04-19 10:24

Boeing CEO'su Muilenburg Yazılım güncellemesini çok yakında açıklayacağız

ABD'li uçak üreticisi Boeing'in Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO?su Dennis Muilenburg, Boeing 737 MAX yazılım güncellemesi ve pilot eğitim programını çok yakında açıklayacaklarını söyledi.  Etiyopya ve Endonezya'daki ?Boeing 737 Max 8?

Haber 21-03-19 15:09

Boeing CEO'su Muilenburg: Yazılım güncellemesini çok yakında açıklayacağız

ABD'li uçak üreticisi Boeing'in Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Dennis Muilenburg, Boeing 737 MAX yazılım güncellemesi ve pilot eğitim programını çok yakında açıklayacaklarını söyledi.  Etiyopya ve Endonezya'daki ‘Boeing 737 Max 8’ tipi uçak kazaları sonrası Türkiye de dahil, dünya genelinde Max uçak modelinin kullanımı durdu.

Haber 21-03-19 15:02

DHA DIŞ - Boeing CEO'su Muilenburg: Yazılım güncellemesini çok yakında açıklayacağız

ABD'li uçak üreticisi Boeing'in Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Dennis Muilenburg, Boeing 737 MAX yazılım güncellemesi ve pilot eğitim programını çok yakında açıklayacaklarını söyledi.  Etiyopya ve Endonezya'daki ‘Boeing 737 Max 8’ tipi uçak kazaları sonrası Türkiye de dahil, dünya genelinde Max uçak modelinin kullanımı durdu.

Haber 21-03-19 15:00

Boeing CEO’su Muilenburg’den 737 MAX açıklaması

Boeing Üst Yöneticisi Dennis Muilenburg: - "Uçuş emniyeti, Boeing’i tanımlayan temel unsurdur" - "Yolcuların uçaklarımızla en emniyetli ve güvenilir şekilde yolculuk etmesi, mutlak taahhüdümüzdür" - "Soruşturmalar ışığında, 737 MAX’ın uçuş emniyetinin tam olduğunu teminen gereken tüm adımları atıyoruz" - "737 MAX uçuşlarının durdurulmasının hava yolu şirketleri ve yolcular için yarattığı yük ve zorlukların da farkındayız ve bunu büyük üzüntüyle karşılıyoruz"

Finans 19-03-19 19:57

Boeing CEO: Kaza ile ilgili geniş kapsamlı çalışmalar hızla devam ediyor

Boeing CEO’su Dennis Muilenburg, Lion Air 610 sefer sayılı uçak kazasının ardından ortaya çıkan endişeleri gidermek üzere, 737 MAX yazılım güncellemesi ve pilot eğitim programını çok yakında açıklayacaklarını belirtti ve "Etiyopya Havayolları kazası ile ilgili geniş kapsamlı çalışmalar hızla devam ediyor" dedi.

Finans 19-03-19 18:32

ABD Adalet Bakanlığından Boeing'e soruşturma

ABD Adalet Bakanlığına bağlı savcılar, Boeing'den, 737 Max'leri geliştirme aşamasında ABD Sivil Havacılık Dairesi ile yaptığı yazışmaları teslim etmesini istedi - Fransız sivil havacılık müfettişleri hükümete sundukları raporda Etiyopya ve Endonezya'daki B737 Max tipi uçakların kazaları arasında "açık benzerlikler bulunduğuna" dikkati çekti - Boeing Üst Yöneticisi Dennis Muilenburg, şirketin Etiyopya ve Endonezya'da yaşanan kazalarda rolü olduğundan şüphelenilen sensör ve yazılım hatalarını gidermek üzere yazılım güncellemesi yapacağını ve pilotlar için özel eğitim programı hazırlayacağını duyurdu

Haber 19-03-19 11:15