Deri Biyopsisi Haberleri

Wilkinson pomad vücutta ne kadar kalmalı? Wilkinson pomad cinsel organa sürülür mü?

Gerek yetişkin bireylerde gerek çocuklarda gerekse bebeklerde görülen birçok farklı cilt sorunu mevcuttur. Cilt problemlerinin ortaya çıkmasına neden olan da çeşitli faktörler vardır. Özellikle dış ortamla kesintisiz bir biçimde temas hâlinde olan deri üzerinde daha sık cilt sorunları görülmektedir. Bu cilt problemlerinin giderilmesinde Wilkinson gibi çeşitli pomad ve krem türleri kullanılmaktadır. Peki, Wilkinson pomad vücutta ne kadar kalmalı ve cinsel organa sürülür mü?

Haber 2024-04-09 18:50:14

Alerji testi nedir? Alerji testi nasıl yapılır, ne kadar sürer?

Alerji günümüzde birçok insanın karşılaştığı yaygın bir sağlık sorunudur ve vücudun bağışıklık sisteminin belirli maddelere aşırı tepki vermesiyle ortaya çıkar. Bu maddeler alerjenler olarak adlandırılır ve polen, ev tozu akarları, hayvan tüyleri, mantar sporları ve bazı gıdalar gibi çeşitli maddeler olabilir. Alerjik reaksiyonlar, hafif deri döküntüleri veya burun tıkanıklığı gibi hafif semptomlardan anafilaksi gibi yaşamı tehdit eden durumlara kadar değişebilir.

Haber 2024-03-21 11:40:22

Güçlü ve karizmatik erkeklerin kokusu: Versace Oud Noir indirimde

Versace'nin eşsiz ve sofistike kokularından biri olan Oud Noir, karizmatik ve güçlü erkeklerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Oud, amber ve deri notalarının muhteşem uyumuyla ön plana çıkan bu parfüm, kendine güvenen erkeklere özel bir imza kokusu sunuyor. Kısa süreliğine indirime giren bu parfüme sahip olmak isterseniz acele edin, detaylar içeriğimizde...

Haber 2024-03-14 16:11:30

Hakiki deri, özel taban teknolojili Camper Pelotas Ariel ayakkabının fiyatı düştü

Hakiki deri, rahat, şık tasarımlı bir ayakkabı arıyorsanız Camper Pelotas Ariel tam da size göre! Yenilikçi Pelotas taban sistemiyle yer çekimine meydan okuyan ve adımlarınıza ekstra destek sağlayan bu ayakkabı Bahar Fırsatları'na özel 1800 TL indirim ile sizleri bekliyor.

Haber 2024-03-12 14:08:56

Borsa güne yükselişle başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,17 yükselişle 9.147,51 puandan başladı. Sektör endeksleri arasında en fazla kazandıran yüzde 0,78 ile tekstil deri, en çok gerileyen 0,79 ile bilişim oldu.

Finans 12-03-24 10:04

Yer: Zeytinburnu! Deri imalathanesinden çıkanlar şaşkına çevirdi: Değeri 20 milyon, gümrükten böyle geçirilmiş...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık şube ekipleri İstanbul Zeytinburnu'ndaki bir deri imalathanesine baskın düzenledi. Piyasa değeri 20 milyon lirayı bulan ürünlerin gümrükten 'hasır çanta' olarak geçirildiği öğrenilirken, derilerin elde edildiği hayvanlar şaşkına çevirdi.

Haber 06-03-24 10:23

Kendra Lust, yıllara meydan okuyan fiziğiyle görenleri kendisine hayran bıraktı! Deri kombini tam not almayı başardı

Yetişkin film yıldızı Kendra Lust emekliye ayrılmasını bekleyenlerin aksine genç kızlara meydan okuyan fiziğini sergileyerek herkesi kendisini hayran bıraktı. 45 yaşındaki fenomen isim Instagram hesabından yaptığı paylaşımında deri ceket ve deri etek kombiyle kamera karşısına geçti.

Trend 05-03-24 13:20

Filistin'de insanlık tarihini utandıracak fotoğraf! Günden güne eridi, bir deri bir kemik kaldı: Oğlumun böyle olacağı aklıma gelmezdi

İsrail insanlık dışı saldırılarına devam ediyor. Filistinliler hayata tutunmaya çalışırken yürek yakan acılar yaşanıyor. Hasta olan ve yeterli beslenemeyen 10 yaşındaki Yezen el-Kefarne bir deri bir kemik kaldıktan sonra hayatını kaybetti. Geriye kalan fotoğraflar ise tarihinin acı sayfalarında yerini aldı.

Haber 05-03-24 13:06

Sosyal medya fenomeni Francia James'in sokak tarzını kimse anlayamadı! Bir gören bir daha baktı

Sosyal medyada 12 milyon yaklaşan bir takipçisi kitlesi bulunan Francia James tarzıyla yine herkesi şaşkına çevirdi. Fenomen isim deri taytı ve göğüs dekolteli bluzuyla poz verince hayranlarını şaşırttı. James'in pantolonun modelini bir gören bir daha baktı.

Trend 02-03-24 13:28

Camper indiriminin yıldız parçası! Hakiki deri bot 985 TL indirimle satışta

Klasik tasarımıyla öne çıkan fakat günlük kombinlerle uyumlu, hakiki deri yapısıyla uzun ömürlü kullanım vadeden kaliteli bir bot arayışındaysanız doğru yerdesiniz. Şıklık, konfor ve dayanıklılığı bir araya getiren Camper Brutus Trek HYDROSHIELD® MICHELIN Bot 985 TL indirimle satışta! Gelin, detaylara geçelim.

Haber 27-02-24 15:36

Kırıkkale'de 170 sikke, 2 deri kitapçık ve 14 obje ele geçirildi

Kırıkkale'de polis ekiplerince bir otomobilde tarihi nitelikte olduğu değerlendirilen 170 sikke, 2 resim işlemeli deri kitapçık ve 14 obje ele geçirdi.

Yurthaber 23-02-24 08:16

'Fiyatı çok cezbedici' Sahte ayakkabıda gizli tehlike! Fiyatını düşük görüyorsanız... 'Alırken iki kere düşünün'

2023'te tüketici hakem heyetlerine başvuruların yüzde 12.6'sı ayakkabı ürünlerine yönelik. Ticaret Bakanlığı denetimleri artırdı. Denetime tabi tutulmayan sahte ayakkabılar sağlığı tehdit edip kanser riski oluşturuyor. Doç. Dr. Bilgehan Çatal "Sahte ayakkabılar merdiven altı yerlerde denetimsiz üretiliyor. Kullandıkları boya ve kimyasalların sağlığa zararı bilinmiyor. Zararlı kimyasal kullanılırsa ayakta deri döküntüsüne yol açabilir, kanserojen boyanın cilt teması kansere neden olabilir" dedi.

Kadin 21-02-24 11:16

Fiyatı 3 bin 509 TL'ye düştü! Hakiki deri Camper Atom Work Ayakkabı'da indirim

Klasik kombinlerde tercih edilen şık ayakkabılarla spor kombinlerde tercih edilen rahat sneakerlar arasında kalan bir noktada, hem klasik hem spor tarzı yansıtan ayakkabılar, erkeklere kombinlerinde özgür bir ruh ve esneklik sunar. O ayakkabılardan biri de Camper'ın Atom Work modeli. Günün Fırsatları kapsamında indirimde olan Camper'ın bu sevilen modelini sizin için bu içeriğimizde inceledik, işte detaylar...

Haber 20-02-24 15:33

Kirli Sepeti'nin yıldızı Ceren Moray bir deri bir kemik kaldı! Son pozları dikkat çekti

Şimdilerde Ayça Bingöl ve Cansu Tosun ile başrolünü paylaştığı Kirli Sepeti dizisinde Hayriye karakterine hayat veren Ceren Moray son pozlarıyla dikkat çekti. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettiren ünlü isim adeta bir deri bir kemik kaldı. Ceren Moray'ın son pozlarına yorum yağdı...

Magazin 20-02-24 10:00

Boyut, şekil ve renk değiştiren cilt lekelerine dikkat: Basit bir leke olmayabilir! Uzman isim Geri dönüşü olmayan sonuçlara yol açabilir diyerek uyardı

Cilt lekelerinin farklı faktörlerin etkisiyle ortaya çıkabileceğini ve bazı tip lekelerin ciddiye alınması gerektiğini söyleyen Deri Hastalıkları Uzmanı Dr. Aliye Sevdem Gülcan, boyut, şekil ve renk değiştiren cilt lekelerine karşı uyardı. Bazı lekelerin cilt kanserinin habercisi olabileceğini ifade eden Dr. Aliye Sevdem Gülcan önemli açıklamalarda bulundu.

Kadin 12-02-24 11:17

Yol kenarlarında ve boş arazilerde var: Ama kullanırken dikkat! Faydaları saymakla bitmiyor... Siğil ve egzamayı yok ediyor

Bitkilerin profesörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Kırlangıç otunun göz ağrısı, uçuklara sinüzit ve boğaz ağrısına iyi geldiğini açıkladı. Karabulut, siğil ve egzama gibi deri sorunlarının tedavisinde kırlangıç otuna sıkça başvurulduğunu söyledi.

Kadin 08-02-24 14:35

Evde bir deri bir kemik ve içler acısı halde bulunmuştu! Çöp ev skandalında yeğenini kilitleyen teyzeye tahliye

Bursa'da çöp evde tüyler ürperten bir halde bulunan 12 yaşındaki C.M.A.'yı dairede kilitleyip alıkoyduğu gerekçesiyle suçlanıp tutuklanan teyzesi K.P.A. (46) 18 ay sonra tahliye edildi. Tahliye kararının gerekçesi dikkat çekti.

Haber 02-02-24 17:04

'Dünyada en sık görülen kanser türü' diyerek açıkladı 'Erken teşhis edilebilir! Yeter ki şüpheli bir durum olduğunun farkına varılsın'

Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı Dr. Yunus Özcan, deri kanserinin dünyada en sık görülen kanser türü olduğunu belirterek “Çoğu deri kanseri, deneyimli bir cilt doktoru tarafından kolayca tanınabilir” dedi.

Haber 01-02-24 16:57

Klasik ayakkabı şıklığını spor ayakkabı rahatlığıyla birleştiren Camper deri bot indirime girdi

Hem günlük sportif kombinlerinize uyum sağlayacak hem de özel günlerde klasik ve şık görünmenize yardımcı olacak; klasik tasarımı spor rahatlığıyla buluşturan bir ayakkabıya mı ihtiyacınız var? Yanıtınız "Evet!" ise stilinize hava katacak Camper Deri Bağcıklı Bill Bot'a mutlaka göz atmalısınız. Günün Fırsatları kapsamında indirimli fiyatıyla moda severleri sevindiren bu ayakkabıyı sizin için içeriğimizde inceledik. İşte detaylar!

Haber 30-01-24 14:29

Kawasaki hastalığı nedir, neden olur? Kawasaki hastalığı nasıl anlaşılır?

Kawasaki hastalığı genellikle 5 yaşın altındaki çocukları etkileyen nadir görülen bir inflamatuar hastalıktır. Bu hastalık genellikle ateş, deri döküntüleri, gözlerde kızarıklık, ağız içinde şişlik ve lenf düğümlerinde büyüme gibi belirtilerle kendini gösterir. Kawasaki hastalığı kalp damarlarını etkileyebilir ve bu nedenle tedavi edilmezse kalp sorunlarına neden olabilir.

Haber 29-01-24 16:37

Kahramanmaraş'ta ele geçirildi! Tam 1300 yıllık, koruma altına alındı

Kahramanmaraş'ta yapılan operasyonda 1300 yıllık olduğu tahmin edilen deri üzerine yazılmış Tevrat ele geçirildi. Operasyonda 2 kişi gözaltına alınırken, tarihi Tevrat ise muhafaza altına alındı.

Haber 25-01-24 00:05

Fiyatı 3 bin 499 TL'ye düştü! İndirime giren Hakiki deri Camper ayakkabıyı kaçırmayın

Tarzınıza önem veriyor, moda trendlerini yakından takip ediyor ve kaliteli ürünleri tercih ediyorsanız kaçırmak istemeyeceğiniz bir fırsatla karşınızdayız! Hakiki deri Camper Runner Four Sneaker Bot'un fiyatı 3 bin 499 TL'ye düştü. Ayaklarınızı şıklıkla buluşturacak ayakkabıya bir şans vermek isterseniz işte detaylar!

Haber 22-01-24 14:53

Kadınlar deriyi işleyip ev ekonomisine katkı sağlıyorlar

Yozgat Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan deri işlemeciliği kursuna devam eden kursiyer kadınlar, işledikleri çanta, cüzdan ve kemer gibi ürünleri satarak ev ekonomisine katkı sağlıyorlar.

Yurthaber 19-01-24 15:40

Ürüne dönüştürüp satıyor, para kazanıyorlar... Satacak yerler bile onlar için bulunuyor! Kadınlara yeni gelir kapısı oldu

Yozgat Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan deri işlemeciliği kursuna devam eden kursiyer kadınlar, işledikleri çanta, cüzdan ve kemer gibi ürünleri satarak ev ekonomisine katkı sağlıyorlar.

Kadin 19-01-24 15:37

Hz. İsa figürlerinin yer aldığı deri kitabı tarihi eser diye satacaklardı, sahte çıktı

Kırıkkale’de 2 kardeşin tarihi eser diye satmaya çalıştıkları, içinde Hz. İsa’nın çarmığa gerilmiş haç figürü ile insan figürlerinin olduğu deri kitabın sahte olduğu ortaya çıktı.

Yurthaber 17-01-24 14:44

Fiyatı 299 TL'ye düştü! Hakiki deri kemerler Günün Fırsatları kapsamında indirimde

Her erkeğin gardırobunda bulunması gereken şık ve kaliteli bir kemer, tarzınızı tamamlamanın en önemli adımlarından biridir. Şimdi ise erkek kemerlerindeki indirim fırsatı ile tarzınızı daha da öne çıkaracak bir aksesuarı uygun fiyatla satın alma şansınız var. Kullanıcılarından tam not alan hakiki deri kemerlerdeki indirimleri sizin için bir araya getirdik.

Haber 15-01-24 13:55

Kelebek hastalığı (Lupus) nedir? Kelebek hastalığı belirtileri ve tedavisi

Kelebek hastalığı olarak da bilinen lupus, otoimmün bir hastalıktır ve vücudun kendi hücrelerine karşı saldırması sonucu ortaya çıkar. Bu hastalık genellikle deri, eklem, böbrekler, kan hücreleri, kalp ve akciğerleri etkileyebilir. Kelebek hastalığı nedeni tam olarak bilinmeyen ancak genetik yatkınlık, çevresel faktörler ve hormonal değişikliklerin etkileşimine bağlı olarak gelişen bir durumdur. Peki, lupus hastalığı nedir?

Haber 13-01-24 16:01

3 çocuğunun annesi Ceylan Kılıç'ı vahşice katledip intihar süsü veren kocaya müebbet hapis! Kanlı saç ve deri parçaları detayı: Kendini as, sen asmazsan ben seni öldürürüm

İstanbul Esenyurt'ta 2022 yılında yaşanan kan donduran vahşette 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç evinde başından vurulmuş halde bulunmuştu. Olayla ilgili yapılan soruşturma sonucu Kılıç'ı katledip cinayet süsü verenin cani kocası olduğu ortaya çıkmıştı. Müebbet hapis cezası alan koca hakkında Ceylan Kılıç'ın babası, "Kızıma, 'kendini as, asmazsan ben seni öldürürüm' deyip uyurken kafasından aşağı kaynar su dökmüş. Bize kanlı saç ve deri parçaları yollamışlar." dedi.

Haber 11-01-24 10:11

Fiyatı 3 bin 899 TL'ye düştü! Özel taban teknolojisi, hakiki deri materyaliyle öne çıkan Camper ayakkabı indirimde

Hakiki deri, rahat, şık tasarımlı bir ayakkabı arıyorsanız Camper Pelotas Ariel tam da size göre! Yenilikçi Pelotas taban sistemiyle yer çekimine meydan okuyan ve adımlarınıza ekstra destek sağlayan bu ayakkabı Günün Fırsatları'na özel 2100 TL indirimle sizleri bekliyor. Kullanıcılarından tam not alan ayakkabıyı sizin için inceledik.

Haber 04-01-24 10:36

Van'da belediye kursunda öğrendikleri deri işleme kadınların mesleği oldu

Van'ın Edremit Belediyesince açılan deri işleme kursuna katılan kadınlar, yaptıkları çanta, cüzdan ve kemerleri internet üzerinden satışa sunuyor.

Yurthaber 03-01-24 14:20

Uyuz hastalığı neden olur? Uyuz hastalığına ne iyi gelir?

Uyuz, halk arasında yanlış bir şekilde kişisel hijyen eksikliği ile ilişkilendirilebilecek bir hastalıktır. Ancak uyuz temizlikle değil de genellikle enfekte bir kişi ile temas sonucu bulaşan bir parazitin neden olduğu bir enfeksiyondur. Uyuz, doğru tanı ve tedavi ile başarılı bir şekilde yönetilebilen kaşıntılı bir deri hastalığıdır. Belirtileri fark edildiğinde zaman bir doktorla ile iletişime geçmek, uyuzun hızlı bir şekilde kontrol altına alınması için önemlidir. Peki, uyuz nasıl geçer?

Haber 31-12-23 14:38

Ayakkabıda hakiki deriden vazgeçemeyenler için ömürlük deri ayakkabıları sizin için seçtik

İnsan vücudu, ayaklar üzerinde yükselir ve onları destekleyen ayakkabılar bu süreçte büyük rol oynar ama ayakkabı seçimi sadece bir zorunluluk değil aynı zamanda stilin de ifade biçimi. Biz de ayakkabıda hakiki deriden vazgeçemeyenler için her zaman sağlıklı adımlar atmanıza yardımcı olacak ömürlük deri ayakkabıları seçtik. Ayağınızda hiç yokmuş gibi hissettiren hakiki deri ayakkabı modellerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 26-12-23 11:45

Hakiki deri, su geçirmez! Camper botun fiyatı düştü, 2695 TL indirimle sahip olmak için acele edin

Kaliteli, rahat ve şık ayakkabılarıyla tanınan Camper markası, Amazon'un Prime üyelerine özel Yılın Son Fırsatları kapsamındaki indirimli ürünleriyle ayakkabı severlerin yüzünü güldürüyor. Markanın hakiki deri botu da kısa süreliğine 2695 TL indirimde! Fırsatı kaçırmamak için acele edin.

Haber 20-12-23 13:50

Cani anne açlıktan öldürdüğü oğlunun son görüntüsüne bakmaya dayanamadı! Mahkeme salonunda bir deri bir kemik kalan oğlunu görünce kustu

ABD'nin Michigan eyaletinde 44 yaşındaki Shanda Vander Ark isimli bir kadın, 15 yaşındaki engelli oğlu Timothy Ferguson'un ölümünden dolayı tutuklandı. Birinci derece cinayetten mahkum edilen anneye mahkemede oğlunun son halinin fotoğrafı gösterildi. Cani anne açlıktan ölen oğlunun son görüntüsünü gördüğünde önce gözyaşlarına boğuldu ardından ise midesi bulandığı için mahkeme salonunda kustu.

Trend 16-12-23 13:44

Fiyatı 2 bin 399 TL'ye düştü! Hakiki deri Camper Beetle Spor Ayakkabı'da yılın son fırsatı

Camper'ın ikonik Beetle modeli Yılın Son Fırsaları kapsamında büyük bir indirimle sizleri bekliyor. Modern tasarımıyla dikkat çeken bu ayakkabı, hem rahat hem de şık! Konforundan ödün vermek istemeyenlerin favorisi olan bu model, uzun yıllar size eşlik edecek dayanıklılıkta. Ayakkabıya bir şans vermek isterseniz, işte detaylar!

Haber 12-12-23 15:12

Travazol krem nedir, ne için kullanılır? Travazol krem nasıl kullanılır?

Deri hastalıkları farklı nedenlerden ortaya çıkabilir. Bu hastalıklar kendilerini farklı biçimlerde gösterebilir. Genelde ciltte kızarıklık, dökülme ve kaşıntı deri rahatsızlıklarının ortak problemi olarak kabul edilir. Ancak değişik hastalıklarda daha ileri veya daha hafif semptomlar da görülebilir. En yaygın cilt hastalıklarından biri de egzama denilen deri hastalığıdır. Peki Travazol krem nedir, nasıl ve ne için kullanılır?

Haber 11-12-23 15:00

Egzama nedir? Egzama neden olur?

Vücuttaki bazı değişiklikler ciddi hastalıkların habercisi olabilir. Özellikle ciltte görülen lekeler, kızarıklıklar, kaşınma hissi ya da değişik belirtiler farklı organlara bağlı rahatsızlıkların belirtisi olabileceği gibi, deri ile ilgili bir hastalık da olabilir. Ciltte herhangi bir değişiklik ya da anormal bir durum görüldüğünde vakit kaybetmeden uzman bir doktora danışmak önemlidir. Peki egzama nedir, egzama neden olur?

Haber 08-12-23 18:10

Diş macunu sivilce geçirir mi? Diş macunu sivilce kurutulur mu?

Sivilceler cildin en yaygın deri sorunlarından biri olarak karşımıza çıkar ve genellikle gençler arasında özellikle ergenlik döneminde daha sık görülür. Ancak sivilceler her yaş grubunda ortaya çıkabilir ve fiziksel görünümü etkileyerek kişisel özgüveni olumsuz etkileyebilir. Sivilcelerin ortaya çıkmasının birkaç farklı nedeni olabilir ve etkili tedavi yöntemleri bulunabilir. Peki, diş macunu sivilceye iyi gelir mi?

Kadin 29-11-23 12:53

Fiyatı 2 bin 538 TL'ye düştü! Hakiki deri Camper ayakkabıda indirim

Yürürken rahat hissetmenizi sağlayacak, ayaklarınızı konforla sarıp sarmalayacak bir ayakkabı arıyorsanız şanslısınız! Kullanıcılarından tam not alan Camper Peu Touring Spor Deri Ayakkabı, Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirime girdi. Bizden söylemesi, bu fırsat kaçmaz!

Haber 24-11-23 12:41

Hakiki deri Camper ayakkabıda Gülümseten Kasım'a özel büyük indirim

Modayı takip edenlerin favori markası Camper, şimdi büyük bir indirimle karşınızda! Tarzınızı yansıtan, aynı zamanda rahatlık ve konfor sunan bir ayakkabı arıyorsanız Camper Bilekli Deri Sneaker Bot Peu Touring bir şans verebilirsiniz. Gülümseten Kasım Fırsatları'na özel 2550 TL indirime satışta olan bu ayakkabıyı gelin keşfedilim.

Haber 16-11-23 13:45

Cilt (Deri) kanseri nedir? Cilt kanseri olduğumu nasıl anlarım?

Cilt kanseri günümüzde giderek artan bir sağlık sorunu haline gelmiştir. Cilt kanseri genellikle güneşin zararlı UV ışınlarına maruz kalma ile ilişkilidir. Cilt kanseri cilt hücrelerinin kontrolsüz bir şekilde büyümesi sonucu ortaya çıkan bir tümörle karakterizedir. Güneş ışınlarına maruz kalma, yanıklar, güneşe uzun süreli maruz kalma gibi faktörler cilt kanseri riskini artırabilir.

Haber 16-11-23 00:07

Stil, konfor, dayanıklılık bir arada! Camper Hakiki Deri Bot indirime girdi

Kışa stil ve konfor katmanın şimdi tam zamanı! Kullananların öve öve bitiremediği Camper Peu Pista GM Hakiki Deri Bot, Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında tam 3200 TL indirimle satışta! İşte detaylar!

Haber 13-11-23 16:39

Kısmetse Olur Cansel Çördük değişimiyle şaşırtıyor! Deri tarzıyla dikkat çekti

Kısmetse Olur'un ilk sezonunda yer alan Cansel Çördük, programın bitiminden sonra Amerika'ya taşınmıştı. Erotik paylaşımlarıyla adından söz ettiren Cansel Çördük son pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 06-11-23 13:34

1.6 milyar dolarlık miras kaldı! Süreyya Yalçın'ın vasiyeti ortaya çıktı

Babası Faruk Yalçın'dan kalan 1.6 milyar dolarlık mirası ve son dönemde bir deri bir kemik haliyle gündeme gelen Süreyya Yalçın'ın vasiyeti ortaya çıktı.

Magazin 05-11-23 13:51

Üniformalarının kendilerini hasta ettiğini söylediler! Uçuş görevlilerine 1 milyon dolar tazminat ödendi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletindeki uçuş görevlileri ve havayolu şirketi arasındaki dava ilginç anlara sahne oldu. Üniformalarının kendilerini baş ağrısı, bronşit, şişmiş gözler, deri döküntüleri ve diğer rahatsızlıklarla hasta ettiğini iddia eden American Airlines'ın dört uçuş görevlisine 1 milyon dolar (yaklaşık 28 milyon 397 bin TL) tazminat ödemek zorunda kaldı.

Trend 04-11-23 15:50

Vücut kaşıntısı neden olur, ne iyi gelir? Kaşıntıyı en çabuk ne geçirir?

Vücut dış dünyayla temas kurduğumuz ve çevremizle etkileşimde bulunduğumuz bir arayüzdür. Bu nedenle kaşıntı sadece bir deri sorunu olarak düşünülmemelidir. Kaşıntı, bu arayüzdeki bir sorunun işareti olabilir. İnsanlar genellikle ciltteki kaşıntıya odaklanırken aslında bu semptomun altında yatan daha derin ve karmaşık nedenlere bakmak gerekir. Kaşıntı insan sağlığını ve yaşam kalitesini etkileyen çok yönlü bir sorundur.

Haber 31-10-23 17:31

Yağ bezesi nedir, ne zaman tehlikeli? Yağ bezesi kanser riski taşır mı?

Yağ bezesi, deri altındaki yağ hücrelerinin anormal bir şekilde bir araya gelmesi sonucu oluşan, genellikle iyi huylu bir cilt oluşumudur. Genellikle yumuşak, hareketli ve ağrısızdır, ancak büyüdüğünde veya rahatsızlık verdiğinde cerrahi çıkarılma gerekebilir. Yağ bezeleri, vücudun farklı bölgelerinde görülebilir, ancak genellikle estetik kaygılar nedeniyle tedaviye başvurulur.

Haber 31-10-23 09:55

Uyuz olup olmadığını nasıl anlarsın? Uyuzun belirtileri nelerdir?

Uyuz, tıp literatüründe "scabies" olarak adlandırılan ve ciltte meydana gelen bulaşıcı bir deri hastalığıdır. Uyuz, Sarcoptes scabiei adı verilen mikroskobik parazitlerin deri altına tüneller kazarak neden olduğu bir enfeksiyondur. Bu parazitler, insan cildinin alt tabakalarında yaşarlar ve kaşıntı, kızarıklık, döküntü ve kabarcıklar gibi cilt belirtilerine yol açarlar. Uyuz, kişiden kişiye temas yoluyla kolayca yayılabilir ve bu nedenle topluluklarda hızla bulaşıcı olabilir.

Haber 31-10-23 09:51

Cilt arındırıcı peeling ne işe yarar? Cilt arındırıcı peeling nasıl kullanılır?

Cilt arındırıcı peelingler güzellik ve cilt bakım rutinlerinin vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Cilt bakımının temel adımlarından biri olan peeling, cildin genç, parlak ve sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Bu özel bakım ürünleri, cilt yüzeyinde birikmiş ölü deri hücrelerini nazikçe temizler ve cildi yeniden canlandırır. Peki, cilt arındırıcı peelingler nasıl kullanılır?

Kadin 31-10-23 09:36