Dermatoloji Uzmani Dr Canan Savas Haberleri

Uzman isimden 'kalıcı oje' için önemli uyarı! 'Cilt kanserini tetikleyebilir'

Dermatoloji Bölümü'nden Uzm. Dr. Arzu Gökdemir Yanardağ, "kalıcı oje" işlemi sırasında cildin, UV ışınlarına maruz kaldığını ve sürekli olarak kalıcı oje yaptıran kişiler için bu durumun bir cilt kanseri tetikleyicisi olabileceğini belirtti.

Kadin 2024-03-22 16:10:57

Ellerinde fotoğrafla geliyorlar 'Bu kadar büyük olsun' diyorlar Uygunsuz 'Botoks uygulamaları'na dikkat: Oldukça tehlikeli bir tablo

Estetik uygulamalara ilgi artarken Dermatoloji Uzmanı Dr. Duygu Yamen “Kişiler, ellerinde resimle başvurabiliyorlar, ’Dudaklarımın bu kadar büyük olmasını istiyorum’ gibi. Uygun olmayan ürünler kullanıldığında olumsuz tablolarla karşılaşıyoruz. Son günlerde en çok gündeme gelen botulismus vakaları. Bu çok yüksek dozda botoks uygulaması sonucu gelişen, oldukça tehlikeli bir tablo, yaşamı tehdit edebileceği için yoğun bakımda tedavi gerektiren bir durum” dedi.

Kadin 2024-03-18 13:12:34

Canan Karatay uyardı: Bir tane bile yemedim Üzerine püskürtülen gaz adeta zehir saçıyor!

Prof. Dr. Canan Karatay sağlık ve hastalıklar hakkında yaptığı açıklamalarıyla gündemde yer alıyor. 81 yaşındaki ünlü profesör günümüzde sıkça tüketilen kuruyemiş hakkında dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Karatay, yurt dışından gelen besinlerin üzerine sıkılan bromür gazının adeta zehir saçtığını ifade etti.

Kadin 2024-03-16 10:48:24

Uzun süre geçmiyorsa dikkat! İnsanların yüzde 70'i bu durumu yaşıyor... 'Son dönemlerde arttı'

Günümüzde birçok kişi boyun ağrısından muzdarip. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Canan Yıldırım, "Uzun süre geçmeyen hatta artış gösteren boyun ağrısının sebebini bulmanın tek yolu fizik tedavi hekiminizin sizi muayene etmesidir" dedi. İnsanların %70'inin hayatları boyunca en az bir kez bu durumu yaşadığını belirten uzman isim şikayetlerin son görülme sıklığının da arttığını dile getirdi. İşte detaylar...

Haber 2024-03-12 15:19:44

Canan Karatay'dan çarpıcı balık uyarısı: Balığı unlayıp kızartmak bakın neye sebep oluyormuş! Karadenizliler bana kızmasın

Sağlıklı yaşam hakkında yapığı uyarılarıyla dikkat çeken Prof. Dr. Canan Karatay balık hakkında çarpıcı bir uyarıda bulundu. Türk halkı genel olarak balığı unlayıp kızartmayı tercih ediyor. Canan Karatay'a göre balığı bu şekilde pişirmek büyük tehlikeye yol açıyor. Öte yandan kırmızı et konusuna da değinen Karatay, soslu kırmızı etlerin kanserojen madde içerdiğini ancak bizim halkımızın tükettiği kuzu eti, dana kıyma gibi ürünlerin zararsız olduğunu belirtti.

Haber 11-03-24 07:06

Uzmanından ‘yaşlanma karşıtı 13 besin’ önerisi!

Düzenli ve sağlıklı beslenmenin hücre hasarını önlediğini ve yaşlanmayı yavaşlattığını belirten Dermatoloji Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Derya Can, hücreleri canlandıran ve yaşlanma karşıtı 13 besini tek tek sıraladı.

Kadin 29-02-24 01:27

Yaşlanmayı yavaşlatıyor, cilde gençlik katıyor! Yarım saatte etki ediyor... 'Türkiye’de ve dünya genelinde hızla popüler hale geldi'

Dermatoloji Uzmanı Dr. Mustafa Tümtürk, yaşlanma belirtileriyle mücadele edenler için umut verici bir kök hücre tedavi yöntemi olan eksozom tedavisine başladıklarını duyurdu. Bu tedavi yöntemi, cilt üzerindeki lekelerden saç dökülmesine kadar geniş bir yelpazedeki problemleri hedef alıyor.

Kadin 26-02-24 07:42

Spora yeni başlayanlara 5 uyarı! Kalp sağlığı için bilmelisiniz

Sağlıklı yaşam şartlarından biri olan sporu hayatına yeni katanlar için uyarılarda bulunan Uzm. Dr. Canan Arpacık, özellikle kalp sağlığı için dikkat edilmesi gerekenleri sıraladı.

Kadin 24-02-24 09:45

Türkiye'nin hem ‘en sevilen’ hem de ‘asla yemem’ denilen çorbası olmuştu! Canan Karatay konuştu: Kolajen vardır, en doğal proteindir

Türk mutfağının vazgeçilmezlerinden olan sakatatları seven çok, bir o kadar da uzak duran var. Ayrım öylesine keskin ki, o sakatat ürünlerinden biri olan kelle paça çorbası Türkiye'yi ikiye bölmüş durumda. Yapılan bir araştırmaya göre 'en sevilen' çorba da kelle paça, 'asla yemem' denileni de... Prof. Dr. Canan Karatay ve Kelle paça Ustası Kemal Kutluğ o çorba hakkında konuştu.

Yemek 05-02-24 07:50

'Kışın bu şekilde duş almaktan kaçının' Ciddi sağlık problemlerine yol açıyor

Cilt kuruluğunu tetikleyen kış aylarının, seboreik egzema riskini artırdığını belirten Dermatoloji Uzmanı Dr. Elif Topçu, “Özellikle kış aylarında cildin kurumasını artırabilecek iç mekân ısıtmaları ve uzun süre sıcak suyla yapılan banyolar semptomları artırıyor” dedi.

Kadin 03-02-24 15:05

Sık sık yaptırmayın uyarısı! Kalıcı oje yaptıranlar bu zararlarından habersiz olabilir

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Ceylan Emir, kalıcı oje düşkünlerine uyarılarda bulundu. Uzm. Dr. Ceylan Emir, “Sık sık yaptırılan kalıcı oje işlemleri tırnak yüzeylerine zarar verebilir. Kişiler alerjik reaksiyonlar ile karşılaşabilir. Kalıcı oje sonrası en az 15 gün ara verilmesini ve tırnakların bu süre içerisinde havalandırılmasını tavsiye ederim.” dedi.

Kadin 31-01-24 11:32

Prof. Dr. Canan Karatay'dan kritik uyarı: Tam bir zehir! Bağışıklığı yok ediyor, birçok hastalığa neden oluyor

Sağlık ve hastalıklara dair dikkat çekici açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Canan Karatay, günlük hayatta sporcuların ve gençlerin sıkça tükettiği bir içeceğin alkolden daha zararlı olduğunu vurgulayarak, içerdikleri kimyasalların zaman içinde bağımlılıklara yol açabileceği konusunda uyarılarda bulundu. Bu içecekler masum görünebilir ancak içerdikleri kimyasalların potansiyel riskler hafife alınamayacak kadar fazla.

Haber 27-01-24 07:37

Prof. Dr. Canan Karatay listesini açıkladı: İçinde yok yok! Yiyenlerin demir gibi kuvvetleneceği besinler

Prof. Dr. Canan Karatay sağlık alanında yaptığı değerli önerilerine bir yenisini daha ekledi. Karatay, yiyenlerin demir gibi kuvvetleneceği besinlerin listesini paylaştı. İşte ünlü profesörün tavsiye ettiği o besinler ve faydaları...

Haber 23-01-24 07:32

Canan Karatay'ın kabusu olmuştu! Hem dolar hem TL... Türkiye'nin konuştuğu ünlü doktoru sevindiren haber

Verdiği yiyecek içecek ve diyet tavsiyeleriyle tüm Türkiye'nin gündemine oturan Prof. Dr. Canan Karatay da dolandırıcılık mağdurlarından biri! Prof. Dr. Canan Karatay'ın parasını kaptırdığı dolandırıcı yakalandı. Televizyon ekranlarının da ünlü yüzü olan Karatay, telefonuna gelen çağrıyla nasıl tuzağa düştüğünü anlatmıştı.

Haber 17-01-24 09:59

Şanlıurfa'da Canan Karatay'ı dolandıran şüphelinin de aralarında bulunduğu 47 zanlı yakalandı

Şanlıurfa'da çeşitli suçlardan aranan ve 2013'de Prof. Dr. Canan Karatay'ı dolandıran şüphelinin de aralarında bulunduğu 47 zanlı yakalandı.

Yurthaber 17-01-24 09:46

Canan Karatay'ın gençlik fotoğrafları yeniden gündem oldu! 57 yıl önce çekilmiş fotoğraflar görenleri şoke etti

Ezber bozan açıklamaları nedeniyle sık sık gündem olan İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay'ın 57 yıl önce çekilmiş bir fotoğrafı, sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 12-01-24 15:32

Canan Karatay Defalarca anlattık, dilimizde tüy bitti diyerek uyardı: Sinir bozan televizyon programlarını izliyorsanız...

Ezber bozan açıklamaları nedeniyle sık sık gündem olan İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, uyku sorunu çeken vatandaşlar için dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Konuşmasına melatonin hormonuna değinerek başlayan uzman isim, "Vücudumuzdaki bozuk, hastalıklı, eksik ve yaşlı hücreler için uyku çok önemli" dedi.

Haber 22-12-23 14:43

Artık çocuklarda bile görülüyor! Canan Karatay 100 kat daha toksik! diyerek uyardı! Vücut kendi kendini yiyor!

Ezber bozan açıklamaları nedeniyle sık sık gündem olan İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, bilhassa yetişkinlerde görülen bazı hastalıkların artık çocuklarda da görülebildiğini belirtip uyarıda bulundu. Uzman isim otoimmün hastalıklara değindi ve "Vücudun kendi içinde savaş var. Vücut, kendi kendini yiyor! Bağışıklık tersine çalışıyor." dedi.

Haber 18-12-23 13:50

'30 kat hızla yayılıyor, herkes her an olabilir' Profesörden önemli uyarı! '10-15 saniyelik yakın temasla bulaşıyor'

Dermatoloji (Cildiye) Uzmanı Prof. Dr. Müge Güler Özden'den uyuz ile ilgili önemli bir uyarı geldi. Pandemi sonrası uyuz hastalığının hızla arttığına dikkat çeken Özden, "30 kat hızla yayılıyor, hepimizi tehdit altına alıyor, herkes her an uyuz olabilir. Uyuz görülen tüm ailenin aynı anda hasta olsun olmasın tedavi edilmesi çok önemli. Kıyafetler 60-70 derecede yıkanmalı, kızgın ütü ile dikiş araları dahil ütülenmeli" dedi.

Haber 08-12-23 11:10

Unutkanlığı hafife almayın... Canan Karatay alzheimer hastalığını önleyecek besinleri tek tek açıkladı! Bunları mutlaka tüketin

Sağlıklı beslenmenin yanı sıra hastalıklara ilişkin yaptığı ezber bozan açıklamalarla da gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay bu defa alzheimer hastalığına dair önemli açıklamalarda bulundu. Karatay, alzheimer hastalığını önceleyecek besinleri tek tek açıkladı.

Haber 07-12-23 10:06

Canan Karatay'dan ezber bozan açıklama! Aşırı stres ve üzüntü bakın hangi hastalıklara yol açıyor

Sağlıklı beslenmenin yanı sıra hastalıklara ilişkin yaptığı ezber bozan açıklamalarla da gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay bu defa tiroid hastalığı hakkında bilinmeyenleri anlattı. Karatay, aşırı stres ve üzüntünün yol açacabileceği hastalıkları da tek tek sıraladı.

Haber 04-12-23 14:56

Çarpıntı, terleme ve sinirlilik yaşıyorsanız aman dikkat! Canan Karatay'dan ezber bozan uyarı! 70 yıl önce zararsız denmiş fakat...

Sağlıklı beslenmenin yanı sıra hastalıklara ilişkin yaptığı ezber bozan açıklamalarla da gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay bu defa çok tehlikeli bir hastalığa karşı uyardı. Karatay çarpıntı, terleme ve sinirlilik yaşıyorsanız aman dikkat dedi ve bu hastalık ile ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Haber 30-11-23 09:21

Canan Karatay uyardı! Balıkları tüketmeden önce mutlaka test edin! Zehre dönüşebilir!

Prof. Dr. Canan Karatay sağlık konusunda yaptığı uyarılara bir yenisini daha ekledi. Kış aylarının vazgeçilmez besin kaynaklarından olan balığa değinen uzman isim zehirlenmemek için pratik kontrol yöntemlerini açıkladı. Kış aylarında balık konusunda sağlıklı beslenme deneyimi için bu önlemleri mutlaka alın.

Haber 26-11-23 14:00

Bunu yapan hasta olmuyor! Prof. Dr. Canan Karatay 'Süper besin!' diyerek uyardı: Günde 10 adete kadar yetiyor

Ezber bozan açıklamaları nedeniyle sık sık gündem olan İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay favori besinini açıkladı. Uzman ismin, "süper besin" diyerek önerdiği bu gıda, yalnız kilo vermeye yardımcı olmakla kalmıyor, aynı zamanda beyin ve sinirleri geliştirmeye kadar birçok konuda fayda sağlıyor.

Kadin 24-11-23 13:47

Canan Karatay'dan 'sabah kahvaltısı' uyarısı! Zeytin ve peynir yerken bu hataları yapıyorsanız dikkat! Meğer pek de masum değilmiş

Prof. Dr. Canan Karatay sağlık konusunda yaptığı uyarılarına bir yenisini daha ekledi. Sabah kahvaltıların vazgeçilmezleri olan zeytin ve peynir tüketiminde yapılan hatalara değinen uzman isim uyarıda bulundu. Bu hatalar ciddi sağlık problemlerinin yaşanmasına neden olabiliyor.

Kadin 17-11-23 07:30

Canan Karatay listeyi verdi! Kış aylarında vücudumuza kalkan olacak besinler bakın nelermiş

Sağlıklı beslenmenin yanı sıra hastalıklara ilişkin yaptığı ezber bozan açıklamalarla da gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay bu defa kış hastalıklarına karşı en etkili besinleri sıraladı ve hastalıklardan korunmak için yapmamız gerekenleri tek tek sıraladı.

Kadin 14-11-23 09:14

Canan Karatay'dan kritik uyarı! Bu şekilde tüketenler 10 yaş gençleşiyor

Her zaman, sağlıklı beslenen ve düzenli egzersiz yapan kişilerin daha enerjik olup genç görüneceğini vurgulayan İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay çarpıcı bir açıklamada bulundu. Göz çevresinde beliren kaz ayakları da dahil olmak üzere kırışıklık görünümünü engelleyen bir besinden bahseden uzman isim, onun sağlıklı hücre sayısında artış sağlayabileceğini vurguladı. İşte, Prof. Dr. Canan Karatay'ın söz ettiği 10 yaş gençleştiren o formül....

Kadin 13-11-23 09:20

Prof. Dr. Canan Karatay'dan stres ve kaygıya karşı doğal çözüm! Bu maddelere dikkat

Prof. Dr. Canan Karatay sağlık konusunda yaptığı uyarılarına bir yenisini daha ekledi. Bu kez günümüzün yaygın problemi stres ve kaygı hakkında konuşan Karatay, bu konuda dikkat edilmesi gereken noktaları da tek tek açıkladı.

Haber 11-11-23 09:52

Canan Karatay 'Bütün hastalıkların başlangıcı bu' diyerek uyardı! Yorgunluk, uykusuzluk ve baş ağrısı çekiyorsanız aman dikkat

Sağlıklı beslenmenin yanı sıra hastalıklara ilişkin yaptığı ezber bozan açıklamalarla da gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay bu defa 'Bütün hastalıkların başlangıcı bu' diyerek uyarılarda bulundu. Yorgunluk, halsizlik, uykusuzluk ve baş ağrısı çekenlere dikkat etmeleri gerektiğini söyleyen Karatay açıklamalarıyla yine gündem oldu.

Kadin 09-11-23 09:11

Uyurken kilo vermek mümkün mü? Canan Karatay zayıflamanın sırrını açıkladı, göbek yağlarınıza veda edin!

İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, kilo probleminden muzdarip kişiler için zayıflamanın sırrını verdi. Her zaman, sağlıklı beslenen ve düzenli egzersiz yapan kişilerin daha enerjik olacağını vurgulayan uzman isim, leptin hormonuna dikkat çekip uyarıda bulundu.

Haber 06-11-23 06:59

Canan Karatay ve İlber Ortaylı o konuda hemfikir! Sadece bunu yapan ayakta kalacak!

İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay ve ünlü Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın farklı zamanlarda yaptığı 2 uyarı yeniden gündem oldu. Önemli bir konuyu işaret eden 2 uzman isim yapılması gerekenlere değindi.

Haber 01-11-23 13:50

Karatay diyeti nasıl yapılır? Karatay diyetinde neler yasak?

Karatay diyeti, sağlıklı yaşam ve beslenme konusunda önemli bir yer edinen Prof. Dr. Canan Karatay'ın benimsediği bir beslenme yaklaşımıdır. Bu diyet, düşük karbonhidrat, yüksek yağ ve orta düzeyde protein içeren bir beslenme düzenini temel alarak metabolizmayı düzenlemeyi ve sağlıklı kilo kaybını desteklemeyi hedefler.

Haber 31-10-23 23:08

Prof. Dr. Canan Karatay'dan süper besin: Bunu yiyen 10 yaş geriye gidiyor C vitamini deposu!

Prof. Dr. Canan Karatay sağlık konusunda yaptığı uyarılarına bir yenisini daha ekledi. Bu kez bir öneride bulunan Karatay süper besini açıkladı. Cildin yaşlanma belirtilerinin pek çok kişide endişe verici olduğunu söyleyen Canan Karatay, önerdiği besini tüketen kişilerin 10 yaş gençleşeceğini söyledi. İşte C vitamini deposu o besin...

Haber 28-10-23 08:54

Vakalarda ciddi artış! Uzman isim uyardı: Denenen kıyafetlerden bulaşabilir

Uyuz, temasla bulaşan bir hastalık olarak biliniyor. Dermatoloji Uzmanı Dr. Vildan Yazıcı ise uyuz vakalarının geçen yıllara göre yüzde 30 arttığını ifade etti. Dr. Vildan Yazıcı, “Kısa süreli tokalaşmalarla uyuz bulaşmaz veya ihtimal daha düşüktür. Fakat daha uzun süren sarılma, aynı kişisel eşyaları, aynı yatak, havlu ve giysileri kullanma gibi yollarla bulaşabilir. Mağazalarda denediğimiz kıyafetlerden de uyuz bulaşma riski var” dedi.

Haber 27-10-23 10:32

Deli danalar gibi koşmayın diyen Canan Karatay'dan kritik uyarı! Kronik halsizliğin nedeni bakın neymiş...

Ezber bozan açıklamaları nedeniyle sık sık gündem olan İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Sık sık 'Pilim bitti' diyerek yaşadıkları halsizliklerden dem vuranlara öneride bulunan uzman isim, içsel stres kadar fiziksel stresten de uzak durulması gerektiğini belirtip "Deli danalar gibi koşarsak, 8 saat tenis oynarsak halsizlik olur” dedi.

Haber 23-10-23 06:54

'Son 3-4 yılda vakalar 30-40 kat arttı' Uzmanlar uyardı! 'Özellikle depremden sonra...'

Türk Dermatoloji Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Murat Durdu, "Şu an, günümüzde polikliniğe gelen hasta sayısını 40 olarak ele alırsak; bunun en az 3- 4'ü uyuz vakası olmaktadır. Bu konuda bazı çalışmalar yapılmış. Son 3- 4 yıl içerisinde 30- 40 kat arttığı ile ilgili veriler var" dedi.

Haber 19-10-23 17:57

Bağışıklık zırhını güçlendirmek isteyenler dikkat! Canan Karatay yedi bin yıldır iyileştiren doğal ilacı açıkladı

Sağlıklı beslenmenin yanı sıra hastalıklara ilişkin yaptığı ezber bozan açıklamalarla da gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay bu defa bağışıklık zırhını güçlendirmek için dikkat etmemiz gerekenleri tek tek sıraladı. Karatay, yedi bin yıldır iyileştiren doğal ilacı da açıkladı.

Haber 19-10-23 11:19

Zararları saymakla bitmiyor! Canan Karatay uyardı; halsizlik, uykusuzluk ve yorgunluğun nedeni meğer buymuş

Ezber bozan açıklamaları nedeniyle sık sık gündem olan İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Halsizlik, baş ağrısı, tansiyon yüksekliği, uykusuzluk gibi sorunlara neden olan bir rahatsızlığa dikkat çeken uzman isim "Vücudu bu hale getiriyor. Bütün hastalıkların temeli çok daha hızlı atılıyor ve gelişiyor" dedi.

Haber 16-10-23 06:57

Canan Karatay İbni Sina'dan örnek vererek açıkladı! Bakın beslenme reçetesinin olmazsa olmazları nelermiş

Sağlıklı beslenmenin yanı sıra hastalıklara ilişkin yaptığı ezber bozan açıklamalarla da gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay katıldığı bir yayında yine tüm dikkatleri üzerine topladı. İbni Sina'dan örnek veren Karatay beslenme reçetesinin nasıl olması gerektiğini tek tek anlattı.

Haber 12-10-23 10:31

Bu havalarda kuru öksürüğe aman dikkat! Canan Karatay 'Hemen doktora koşmayın' diyerek uyardı! Bunları mutlaka tüketin...

Sağlıklı beslenmenin yanı sıra hastalıklara ilişkin yaptığı ezber bozan açıklamalarla da gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay bu defa soğuk havaların başlamasıyla birlikte kuru öksürüğe karşı uyarılarda bulundu. Bu aylarda hem yetişkinler de hem de çocuklarda sık sık görülen kuru öksürüğe iyi gelen besinleri de açıkladı.

Haber 09-10-23 13:17

Bağışıklık sistemimizi zırh gibi koruyor! Canan Karatay Eris varyantına karşı uyardı! Bunları mutlaka tüketin...

Sağlıklı beslenmenin yanı sıra hastalıklara ilişkin yaptığı ezber bozan açıklamalarla da gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay bu defa 'Yeni virüs dalgası geliyor diyerek korkmayın' sözleriyle gündem oldu. Eris varyantına karşı uyarılarda bulunan Karatay bağışıklık sistemimizi zırh gibi koruyacak besinleri tek tek açıkladı.

Haber 05-10-23 14:15

Canan Karatay'dan kritik uyarı! Hem ekmeği unutacaksınız hem de iştahınız bıçak gibi kesilecek

Sağlıklı beslenmenin yanı sıra hastalıklara ilişkin yaptığı ezber bozan açıklamalarla da gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay, iki besin sayesinde hem ekmeksiz de doyabileceğinizi hem de iştahınızın kesileceğini ifade etti.

Haber 02-10-23 07:08

Kaşık kaşık tüketiliyor ama kel bırakıyor! Prof. Dr. Canan Karatay'dan dikkat çeken uyarı

Prof. Dr. Canan Karatay dikkat çeken uyarılarına bir yenisini daha ekledi. Bu kez erkeklere bir uyarıda bulunan Karatay, sıklıkla tüketilen o yemeğin saç dökülmesi ile beraber kel bırakabileceğini dile getirdi.

Haber 29-09-23 12:24

Canan Karatay'dan kritik uyarı! Tüketmeden önce bir daha düşünün, meğer o besin erkeklerde kelliğe yol açıyormuş

Sağlıklı beslenmenin yanı sıra hastalıklara ilişkin yaptığı ezber bozan açıklamalarla da gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay saç dökülmesi sorununa değindi. Uzman isim, sağlıklı beslenmenin bir yaşam biçimi olduğunu vurguladı ve bilhassa erkeklerde saç dökülmesine neden olan besine karşı uyardı.

Haber 26-09-23 09:55

Prof. Dr. Canan Karatay üstüne basa basa önerdi: Kabızlığı bıçak gibi kesiyor! En doğal ilaç

Prof. Dr. Canan Karatay sağlık konusunda yaptığı uyarılarına bir yenisini daha ekledi. Türkiye'de kabızlık pandemisi olduğunu dile getiren Canan Karatay, bu soruna karşı hızlı etki gösteren en doğal besini açıkladı.

Haber 24-09-23 09:05

Canan Karatay 'Türk halkı bu yüzden bu halde' diyerek uyardı! 'O besinlerin tüketimi azaltılırsa hastalıklar azalır'

Sağlıklı beslenmenin yanı sıra hastalıklara ilişkin yaptığı ezber bozan açıklamalarla da gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay bu defa ekmek konusunda herkesi uyardı. Uzman isim 'Ülkemizde malesef çok aşırı miktarda ekmek tüketiliyor. Ekmekteki gluten dost bakterileri yok ediyor.' diyerek ekmek tüketiminin azaltılması gerektiğine dikkat çekti.

Haber 23-09-23 15:00

Canan Karatay'dan çarpıcı uyarı! Meğer yanlış biliyormuşuz, böyle görünüyorsa sakın yemeyin

Sağlıklı beslenmenin yanı sıra hastalıklara ilişkin yaptığı ezber bozan açıklamalarla da gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay, bu kez domatesi mercek altına aldı. Uzman isim domatesin bir sebze değil meyve olduğunu vurgulayıp içeriğinde fazla oranda şeker barındırdığını belirtti. Karatay yanlış bilinen bir konuya da değinip vatandaşları uyardı. Uzman isim "Domates böyle görünüyorsa tüketmeyin" dedi.

Haber 22-09-23 13:31

Canan Karatay üstüne basa basa uyardı! Anne babalar dikkat, çocuğunuza içirmeden okula göndermeyin

Sağlıklı beslenmenin yanı sıra hastalıklara ilişkin yaptığı ezber bozan açıklamalarla da gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay'dan anne - babalara dikkat çeken bir uyarı geldi. Uzman isim, o içeceğin okula giden öğrencilere her sabah içerilmesi gerektiğini ifade etti.

Haber 17-09-23 12:07

Canan Karatay altını çizerek uyardı! Bakıp geçmeyin, meğer o besin kanser dahil birçok hastalığa karşı kalkan görevi görüyormuş

İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay sağlık konusunda yaptığı ezber bozan açıklamalara yenilerini eklemeye devam ediyor. Uzman isim bilhassa kışın tüketilen bir sebzeye dikkat çekip uyarıda bulundu. Meğer birçok kişinin bakıp geçtiği o sebze kanser dahil birçok hastalığa karşı kalkan görevi görüyormuş. İşte Canan Karatay'ın gündem olan o uyarısı...

Haber 08-09-23 07:09