Desert Operations Haberleri

Çin'den ABD'li savunma şirketlerine yaptırım

Çin, beş ABD'li savunma sanayii şirketine yaptırım uygulanacağını açıkladı. Yaptırım uygulanacak şirketler BAE Systems Land and Armaments, Alliant Techsystems Operations, AeroVironment, Viasat ve Data Link Solutions olarak sıralandı.

Finans 2024-01-07 14:59:38

İki milyonda bir görülen mavi ıstakoz sosyal medyanın gündemine yerleşti! “Şimdiye kadarki en güzeli...”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Mount Desert Adası’nda balıkçılık yapan Blake Haass isimli bir adam iki milyonda bir görülen ender özelliklere sahip mavi bir ıstakoz yakaladı. TikTok hesabından “Şimdiye kadarki en güzeli” notuyla mavi ıstakozun görselini paylaşan Haass kısa sürede popüler olmayı başardı.

Trend 2022-09-19 11:05:04

Açık piyasa işlemleri nedir? Açık piyasa işlem türleri hangileridir?

Open Market Operations olarak bilinen İngilizce terimin Türkçe karşılığı olan açık piyasa işlemler, ekonominin likiditesinin düzenlenmesinde önemli bir rol oynar. Piyasadaki para miktarının kontrolü için kullanılır. Kısaltılmış hali APİ olan açık piyasa işlemleri, Merkez Bankası tarafından yönetilir. Merkez Bankası’nın elli iki ve elli altıncı maddelerinde yer alan açık piyasa işlem türleri nelerdir? Açık piyasa işlemleri nedir?

Finans 2022-06-01 11:52:28

Natasha Lyonne ve Alia Shawkat, Desert People dizisinin kadrosunda

Göçmen bir ailenin hayatını konu alacak olan Amazon dizisi Desert People’ın oyuncu kadrosu şekilleniyor.

Trend 2020-09-23 08:57:51

Black Desert Mobile yeni güncelleme içeriklerini tanıttı

Black Desert Mobile, Guild War sistemi ile birlikte çeşitli güncelleme içeriklerini tanıttı.Black Desert Mobile, Guild War Sistemi ile birlikte çeşitli güncelleme içeriklerini tanıttı.

Haber 08-01-20 13:22

Black Desert Mobile, Node War Hazırlık Sezonu başladı

Pearl Abyss, Black Desert Mobile’da Node War Hazırlık Sezonu’nun başladığını duyurdu.MMORPG oyunu Black Desert Mobile için Node War Hazırlık Sezonu’nun başladığı açıklandı.

Haber 02-01-20 11:18

Black Desert Mobile’a birinci büyük güncelleme geldi

Pearl Abyss, çeşitli yıl sonu etkinlikleriyle birlikte ilk büyük içerik güncellemesini tüm dünyadaki kullanıcılarına duyurdu.Oyun geliştirici Pearl Abyss, Black Desert Mobile’ın birinci büyük güncellemesi kullanıcılara duyurdu.

Trend 26-12-19 17:12

Black Desert Mobile dünyada ilk sıralarda

Sevilen oyun Black Desert Mobile dünya listelerinde üst sıralarda yer alıyor.Popüler oyun Black Desert Mobile, indirme rakamlarında birçok ülkede ilk sırada yer alıyor.Konuyla ilgili bilgi veren oyunun geliştiricisi Pearl Abyss’in CBO’su Kevin Kim, “4,5 milyon ön kayıt rakamları ile beklentileri doruk noktasına çıkaran Black Desert Mobile, 4.5 puanlık kullanıcı oyuyla kayıtlara geçerken daha ilk günden çok sayıda oyuncu ön kayıt yapmak için sıraya girdi.

Trend 18-12-19 11:20

Black Desert Mobile’ın küresel tanıtımı gerçekleştirdi

Pearl Abyss, MMORPG Black Desert Mobile’ın tanıtımını gerçekleştirdi.Video oyun geliştiricisi Pearl Abyss, 4,5 milyon ön kayıt rakamlarına ulaşan Açık Dünya Aksiyon MMORPG Black Desert Mobile’ın tanıtımı gerçekleştirdi.

Finans 11-12-19 11:28

Black Desert Mobile, 9 Aralık’ta ön indirme başlıyor

MMORPG Black Desert Mobile, 9 Aralık’tan itibaren ön indirmeye hazır olacağı bildirildi.Pearl Abyss, açık dünya aksiyonu olan MMORPG Black Desert Mobile’ın 9 Aralık tarihinden itibaren iOS ve Android platformlarında ön indirmeye hazır olacağını bildirdi.

Trend 06-12-19 11:47

Black Desert Mobile ön kayıt rakamları 4 milyona ulaştı

Pearl Abyss, Black Desert Mobile’ın 11 Aralık’taki dünya lansmanı öncesinde, ön kayıt rakamlarının 4 milyona ulaştığını duyurdu.Video oyun geliştiricisi Pearl Abyss, Açık Dünya Aksiyon MMORPG Black Desert Mobile’ın 11 Aralık’ta gerçekleşecek olan dünya çapında lansmanı öncesinde, ön kayıt rakamlarının 4 milyona ulaştığını açıkladı.

Trend 28-11-19 10:56

Black Desert Mobile’in açılış tarihi belli oldu

Pearl Abyss, açık dünya aksiyonu olan MMORPG Black Desert Mobile’ büyük açılışını 11 Aralık’ta gerçekleştireceğini duyurdu.Pearl Abyss, açık dünya aksiyonu olan MMORPG Black Desert Mobile’ı büyük açılışını 11 Aralık’ta gerçekleştireceğini duyurdu.

Trend 12-11-19 13:39

Black Desert Mobile’ın ön açılış tarihi açıklandı

Video oyun geliştiricisi Pearl Abyss, aksiyon oyunu Black Desert Mobile’ın, 24 Ekim’de Türkiye, Malezya, Avustralya, İrlanda, İsveç, Şili ve Kanada’da Android cihazlar için İngilizce olarak ön açılış yapacağını duyurdu.Pearl Abyss, Black Desert Mobile’ın, 24 Ekim’de Türkiye, Malezya, Avustralya, İrlanda, İsveç, Şili ve Kanada’da Android cihazlar için İngilizce olarak ön açılış yapacağını duyurdu.

Haber 21-10-19 13:56

Black Desert Mobil bu yılın sonlarına doğru Türkiye’de

Pearl Abyss, Black Desert Mobile’in bu yılın sonunda Türkiye dahil olmak üzere Güneydoğu Asya’daki farklı bölgeleri de içerecek şekilde sunulacağını açıkladı.Pearl Abyss, çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu MMORPG Black Desert Mobile’in bu yılın sonunda Türkiye dahil olmak üzere Güneydoğu Asya’daki farklı bölgeleri de içerecek şekilde sunulacağını duyurdu.

Haber 27-09-19 12:30

Xbox Game Pass, bugün yeni oyunlar ile karşımıza çıktı

Xbox One’ın PlayStation 4 karşısındaki tek kozu olan Game Pass, yeni oyunlar ile oyuncuların karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu ay içerisinde sisteme Wolfenstein II: The New Colossus, Black Desert ve The Surge gibi AAA yapımları ekleyen Microsoft, Mayıs sonu ve Haziran başında AA yapımları da sisteme ekleyeceğini duyurdu.

Trend 24-05-19 09:34

Black Desert Oyuncuları Lolipop Toplayarak Ödüller Kazanıyor!

Black Desert, sevgilerini devamlı gösteren maceracılardan ve klanlardan ilham alarak yeni bir etkinlik düzenliyor.

Trend 14-03-19 19:45

Dakar Rallisi'ne geri sayım başladı

Rallide heyecan 6 Ocak'ta başlayacak - 2 hafta sürecek zorlu ve tehlikeli yolculuk öncesi takımların kadroları da belli olmaya başladı - Dakar Rallisi'nin tecrübeli ekiplerinden Red Bull Desert Wings, hazırlıklarında son aşamaya geldi

Finans 05-12-18 15:44

Dünyaca ünlü tesettürlü top model Halima Aden İstanbul’da podyuma çıktı

Dünyaca ünlü tesettürlü top model Halima Aden, Raşit Bağzıbağlı’nın Modanisa için tasarladığı ‘Desert Dream’ koleksiyonunun tanıtım defilesinde podyuma çıktı.

Haber 26-03-18 17:17

Dünyaca Ünlü Tesettürlü Top Model Halima Aden İstanbul’da Podyuma Çıktı

Dünyaca ünlü tesettürlü top model Halima Aden, Raşit Bağzıbağlı’nın Modanisa için tasarladığı ‘Desert Dream’ koleksiyonunun...

Yurthaber 26-03-18 17:10

Black Desert Online renkleniyor!

Oyun severlerin heyecanla beklediği Black Desert Online, 6 Aralık’ta Türkçe olarak yayına girdi. Kapalı Beta ve Erken Erişim fırsatlarını kaçıranlar, eğlenceli ve ödüllü oyun içi etkinliklerle tüm zamanların en gelişmiş MMORPG oyununun tadını çıkartabilirler.

Haber 12-12-17 17:08

Efsane başladı!

Kapalı Beta ve Erken Erişim dönemlerinde çok sayıda Türk hayrana ulaşan Black Desert Online, 6 Aralık 2017 tarihi itibarıyla Türkiye’de yayına girdi.

Haber 06-12-17 11:09

Paige Spiranac'a talih kuşu kondu!

Instagram hesabı sayesinde adını duyuran profesyonel golfçü Paige Spiranac'a güzel haber geldi. 24 yaşındaki sporcu Emirates Golf Kulübü tarafından düzenlenen Dubai Desert Classic'e davet edilen Paige Spiranac, dünyanın en önemli golf yıldızlarıyla birlikte yarışma fırsatı yakaladı.

Spor 15-10-17 08:22

Otokar Bae Silahlı Kuvvetleri Için Zırhlı Araç Üretecek

İstanbul, 20 Şubat Otokar'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamaya göre, şirketin bağlı ortaklığı ile BAE'de kurulu Tawazun Operations Company

Yurthaber 20-02-17 09:19

Turkey Will Go Ahead With Military Operations In Iraq: Foreign Ministry

- Turkey will resolutely continue military operations against the outlawed Kurdistan Workers’ Party (PKK) targets in northern Iraq, the Foreign

Yurthaber 15-09-15 17:02

36 Groups Rescued In Attempt To Cross Into Greece, In Three Days

- In Aegean provinces, within the operations of coast guard teams, 36 groups of migrants were intervened while attempting to

Yurthaber 08-09-15 09:03

Operation Over Tendurek Mountain Declared “Military Safety Zone”

– Air and ground-launched operations marked Tendürek Mountain in northeastern town of Ağrı that has been recently declared “military safety

Yurthaber 07-09-15 16:41

Air-Assisted Operations Continue Over Hakkari Attack

- Following the terror attack over Dağlıca region in Yüksekova district of southeastern province of Hakkari, operations boost of air-assisted

Yurthaber 07-09-15 10:46

Turkey Renews Permit For Military Operations In Syria, Iraq

Ankara, Sep 4                    In a show of hands, legislators from the Justice and Development Party                    The current mandate

Yurthaber 04-09-15 09:24
pkk

Three Suspects Detained In Anti-Terror Operations In Istanbul

-   Three suspects were detained in operations against the outlawed Kurdistan Workers’ Party (PKK) launched in three districts of Istanbul

Yurthaber 02-09-15 13:16

Syrian Aircrafts Target Wheat Silo: 5 Killed, 17 Wounded

- Aircrafts affiliated to Syrian air forces have launched two air operations over the wheat silos located in Kafr Nabl

Yurthaber 31-08-15 11:07

Us And Turkey Have Sealed Deal For Anti-Isıl Operation: Fm Çavuşoğlu

- The Turkish and U.S. militaries have finalized technical talks on operations against the Islamic State of Iraq and the

Yurthaber 25-08-15 12:40

Negotiation Talks With Turkey Not Concluded, Efforts To Finalize Technical Details Continue: U.s

- U.S. State Department Spokesperson John Kirby stated that the negotiation talks with Turkey regarding operations against the Islamic State

Yurthaber 25-08-15 10:54

Bordering Province Partialy Normalise, As Shops Are Reopened

- In Şemdinli district of Turkey’s southestearn Hakkari province bordering Syria, after a long while amid clashes and security operations,

Yurthaber 21-08-15 13:28

Isıl Operations: 24 More U.s. Aircrafts To Land On İncirlik Airbase

– The silence at İncirlik Airbase in Turkey’s southeastern Adana province has been broken in one hour, as eight combat

Yurthaber 14-08-15 15:49

Obama: Turkey Air Operations Should Target Isıl

Washington, Aug 7 (DHA)- U.S. President Barack Obama urged that the air operations of Turkey should target Islamic State of

Yurthaber 07-08-15 10:04
pkk

Turkey Condemns Arab League’S Statement On Pkk Operations

- Turkey condemned and rejected a statement by the Arab League Secretary General Nabil al-Arabi on the Turkish military’s operations

Yurthaber 06-08-15 10:10

İncirlik Ready For Operations Against Isıl: Spokesman

- Turkey’s strategically placed İncirlik airbase in Adana is ready any time for airstrikes by coalition forces against the Islamic

Yurthaber 30-07-15 11:25

Over 20,000 Migrants Rescued In Turkey’S Aegean Since January

- The Turkish Coast Guard Command has rescued more than 20,000 migrants in multiple operations in the Aegean Sea since

Yurthaber 28-07-15 08:58

Hundreds Detained In Fresh Wave Of Operations Against Isıl, Pkk

- A total of 15 suspects have been detained in the capital Ankara’s Hacıbayram neighborhood in an anti-terror police operation

Yurthaber 28-07-15 08:47

Gov’T Informs Opposition Parties About Cross-Border Operations, Excludes Hdp

- The government has informed the opposition parties in parliament about the recent cross-border military operations against the outlawed Kurdistan

Yurthaber 28-07-15 08:26

Ankara Informs World Leaders On Military Operations Against Pkk And Isıl

- President Tayyip Erdoğan held phone conversations with Russian President Vladimir Putin and Iraqi President Fuad Masum on July 26

Yurthaber 27-07-15 13:54

Over 600 Detained In Anti-Terror Operations Across Turkey

- More than 600 suspects have been detained in anti-terror police operations against the Islamic State of Iraq and the

Yurthaber 27-07-15 07:59

Turkish Raids On Isıl, Pkk changed The Regional Game : Pm

- Turkish Prime Minister Ahmet Davutoğlu said the military operations against Islamic State of Iraq and the Levant (ISIL) targets

Yurthaber 27-07-15 07:32

Eu’S Mogherini Urges Turkey To Keep Kurdish Peace Process Alive

- The European Union’s top diplomat has voiced support for Turkey’s ongoing operations against the Islamic State of Iraq and

Yurthaber 27-07-15 07:24

Senior Isıl Leader Detained In Istanbul Operations

- A senior Islamic State of Iraq and the Levant (ISIL) leader based in Istanbul was among those detained in

Yurthaber 24-07-15 17:00

Turkish Pm Davutoğlu Vows To Pursue Operations Against Isıl, Pkk

- Prime Minister Ahmet Davutoğlu vowed on July 24 Turkey would continue operations against Islamic State of Iraq and the

Yurthaber 24-07-15 16:49