Dev Indirim Haberleri

Fiyatı 2 bin 649 TL'ye düştü! Stilinize hava katacak Camper ayakkabıda indirim

Havalar ısınmaya başladı; botların, çizmelerin yerini spor ayakkabılar almaya başladı. Bahar aylarının gelişiyle özgürleşen kombinlerimizi havalı kılacak yeni bir spor ayakkabı almaya niyetlendiyseniz harika bir duyuruyla karşınızdayız: Camper K100751-002 Sneaker 1090 TL indirimle kısa süreliğine satışta! Modeli görmek ve incelemek isterseniz işte detaylar!

Haber 2024-03-29 15:12:54

Bakan duyurdu: Emeklilere yüzde 10 indirim uygulanacak

Emeklilere seyyanen zam, bayram ikramiyeleri ve promosyonlar gündemdeyken 2024 Emekliler Yılı kapsamında bir düzenleyi de Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu duyurdu. Uraloğlu, bakanlığa ait trenlerde emeklilerin yüzde 10 indirimli seyahat edeceğini söyledi.

Finans 2024-03-29 14:30:42

Perez'in kapısını çaldılar! Arda Güler'e tarihi teklif hazırlığı... Real Madrid'den ayrılabilir

Fenerbahçe'den İspanyol devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler süre alamamaktan şikayet ederken, bu durumdan faydalanmak isteyen dev kulüpler Başkan Perez'in kapısını çalmaya devam ediyor. Bu kapsamda dev bir kulübün daha İspanyol devine tarihi bir teklif yapmaya hazırlandığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor 2024-03-29 08:25:02

O ilde dev dalgalar! 3 metreye ulaştı... 'Sahilden uzak durun' uyarısı

Rize'de etkili olan fırtına Pazar ilçesi sahilinde dev dalgalar oluşturdu. Yetkililer sahil kenarından uzak durulması konusunda uyarılarda bulundu.

Haber 2024-03-27 13:12:04

Diğer Haber Etiketleri

camper camper ayakkabı camper bot camper erkek ayakkabı emekli Zam indirim tren erden fenerbahçe kulübün La Liga real madrid Arda Güler son dakika bayern munich perez Rize Fırtına akbaba Kars popülasyon en düşük emekli maaşı Kütahya Hazine ve Maliye Bakanlığı dalyan Tekirdağ akaryakıt fiyatları benzin motorin motorin indirim samsung akıllı saat samsung galaxy watch Siirt Akaryakıt Otogaz fiyatları dolar Puma puma ayakkabı puma ayakkabı erkek puma bayan ayakkabı puma erkek ayakkabı puma erkek spor ayakkabı puma kadın ayakkabı puma kadın spor ayakkabı puma sneaker puma spor ayakkabı puma spor ayakkabı erkek Çin emlak Evergrande İSPARK yüzde Ekrem İmamoğlu otopark ücret Petrol kılıç balığı Adana bostancı bisikletli Ceza hapis bahçe maçı ligi maç sırası maçı maçın süper li Süper Lig Trabzonspor Derbi batshuayi da, Enis Destan hakemi trabzonspor, VAR Hakem Seçim 2024 turgut altinok Ankara Sivas Divriği erkek terlik erkek terlik modelleri kadın terlik Çınarcık Yalova kirde türk kahve kahve tchibo tchibo filtre kahve tchibo kahve tchibo cafissimo Nescafe nescafe classic Starbucks ele gecesi Aleyna Tilki bose bose kulaklık Stanley stanley termos stanley termos 1.3 5 mart alara ayak ayaklar hangi ay skechers skechers ayakkabı skechers d lites skechers kadın skechers kadın ayakkabı skechers kadın spor ayakkabı LEGO lego oyunu lego setleri kuyruk ucuz et fiyatları kıyma levis levis 501 levis mont oynanacak Nevzat Aydın galatasaray Şampiyonluk timsah Hindistan market Ramazan cinayet İzmir Amazon amazon alışveriş trafik sigortası kira beyannamesi antalya Bim bim aktuel bim aktüel katalog bim aktüel kataloğu bim aktüel ürünler bim aktüel ürünler katalogu bim aktüel ürünleri bim bu hafta bim de bu hafta

Dev kanatlı kara akbabaların Kars'taki popülasyonu artıyor

Dev kanatlı kara akbabaların Sarıkamış'taki popülasyonunun son 5 yılda arttığı belirlendi.

Yurthaber 27-03-24 12:04

En düşük emekli maaşı için ilave refah payı artışı iddiası! Önemli artış bekliyoruz

Seçimlere sayılı günler kala emeklilerin gözü seyyanen zamdayken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan emekliye destek paketi açıklaması geldi. Emekliler bu paketle birlikte pek çok alanda indirim ve kampanyalardan yararlanacak. Emeklilere özel kampanya ve indirimler ne zaman hayata geçecek?

Finans 27-03-24 08:30

Hisarcık’a 408 milyon TL’lik dev yatırım

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde yapım inşaatı ihalesi yapılan 408 milyon 165 bin 747 TL’ye mal olacak Karapınar Göleti tamamlandığında 590 hektar tarım arazisi suya kavuşacak.

Yurthaber 27-03-24 07:57

Son dakika! Deprem bölgesiyle ilgili dev anlaşma! İmzalar atıldı: 500 milyon euro... Bakan Şimşek'ten ilk açıklama

Son dakika haberi: Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası arasında deprem bölgesine 500 milyon euro finansman desteği sağlanmasına ilişkin mutabakat zaptı imzalandı.

Finans 26-03-24 13:07

Bakan Işıkhan'dan emeklilere özel indirim ve kampanya açıklaması!

Emekliler yılına özel atılacak yeni adımlar açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan emeklilere indirim ve kampanya başlatacaklarını duyurdu. Işıkhan, "PTT AVM'de, Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde, Türk Hava Yolları'nda, TCDD'de, GSM operatörlerinde, sinema ve tiyatrolarda, PTT Kargo'da emeklilere özel indirimler ve kampanyalar başlatacağız." diye konuştu.

Finans 25-03-24 18:48

Dalyan dev bisiklet organizasyonu ile sezona merhaba diyecek

13-14 Nisan 2024 tarihinde 500’den fazla bisiklet sporcusu Muğla’nın Ortaca ilçesi Dalyan’da Uluslararası Dalyan Caretta Granfondo Bisiklet Yol yarışı için bir araya gelecek.

Yurthaber 25-03-24 15:28

Nene Hatun Kadın Yaşam Merkezi hizmet vermeye başlayacak

Süleymanpaşa Belediyesi, şehre değer katacak dev bir projeyi daha hayata geçirdi.

Yurthaber 25-03-24 15:22

Akaryakıtta tabela bir kez daha değişti! Motorine indirim (23 Mart Cuma güncel mazot-benzin fiyatı)

Akaryakıt fiyatlarındaki hareketlilik sürüyor. Peki, benzin fiyatları ve motorin fiyatları ne kadar oldu? Milyonlarca araç sürücüsünü ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı ve gece yarısı itibarıyla motorin fiyatlarında 1 liralık indirim gerçekleşti. Benzin fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik yaşanmadı. İşte 23 Mart 2024 güncel benzin ve motorin fiyatları...

Finans 23-03-24 10:08

Fiyatı 5045 TL'ye düştü! Samsung Galaxy Watch 6'da Bahar Fırsatları'na özel indirim

Hayalinizdeki akıllı saati uygun fiyata almanın şimdi tam zamanı! Samsung Galaxy Watch 6, Bahar Fırsatları kapsamında indirime girdi. Sizin için kullanıcılarından tam not alan teknoloji harikası cihazı inceledik. İşte detaylar!

Haber 22-03-24 14:38

Batman’da 82 kilo, 175 santim uzunluğunda turna balığı ilgi odağı oldu

Batman’da balıkçı tezgahında satışa sunulan 82 kilogram ağırlığında 1 metre 75 santim uzunluğundaki dev turna balığı balıkseverlerin ilgi odağı oldu.

Yurthaber 22-03-24 10:34

Dolardaki düşüşün ilk etkisi motorinde! Akaryakıta bir indirim bir zam (22 Mart Cuma güncel benzin, mazot, otogaz fiyatları)

Son dakika: Araç sürücülerini üzecek haber! Petrol fiyatlarında artış ve döviz kurlarındaki yükseliş sonrası akaryakıtta tabela dün değişmişken bir zam haberi de otogazdan geldi. 23 Mart 2024 itibarıyla motorinde indirim beklenirken, benzin fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik haberi bulunmuyor. Peki 22 Mart 2024 Cuma güncel benzin mazot fiyatı, ne kadar kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları ve haberin detayları…

Finans 22-03-24 09:36

Her adımda rahatlık sunan Puma RS 3.0 Cordura® Spor Ayakkabı'da 1250 TL indirim

Spor ayakkabılar, birçok kişi için spor ya da şık fark etmeksizin tüm kombinlerin vazgeçilmez parçası. Onları birçok kişi için vazgeçilmez kılan tabii ki son derece rahat olmaları. Her adımda ayaklarınızı rahatlıkla buluşturan kaliteli bir spor ayakkabıya sizin de ihtiyacınız varsa Bahar Fırsatları kapsamında indirimde olan Puma RS 3.0 Cordura® Sneakers Spor Ayakkabı'ya bir şans vermeye ne dersiniz? Gelin, sizin için incelediğimiz Puma'nın sevilen modelini bir inceleyin.

Haber 21-03-24 12:37

Borçları nedeniyle tasfiye edilmişti: Dev şirketin patronu borsalardan ömür boyu men edildi!

Çin'de batık gayrimenkul şirketi Evergrande'nin patronu borsalardan ömür boyu men edildi. Şirketin Hong Kong Borsasına yaptığı bildirime göre, Çin Menkul Kıymetler Düzenleme Komisyonu (CSRC), Hui'nun, şirketin gelirlerini yanlış göstererek yatırımcıları yanılttığını ileri sürdü.

Finans 19-03-24 14:59

İstanbulkartı olanlar dikkat! İmamoğlu duyurdu, otoparklara yüzde 50 indirim geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden otopark ücretlerine yüzde 50 indirim sağlayacak yeni proje geldi. İstanbul'da araçlarını toplu taşıma ile entegre kullananlar, ödemeleri İstanbulkart ile yaptıkları takdirde yüzde 50 indirim hakkı elde etmiş olacak.

Finans 19-03-24 14:19

1 yıl sonrası için petrol fiyatı tahmini! Dev banka ay ay açıkladı

Citigroup analistleri Brent tipi ham petrolün ikinci çeyrekte ortalama 78 dolar olacağını ve gelecek yılın sonlarına doğru 55 dolar seviyesine gerileyebileceğini tahmin ediyor.

Finans 19-03-24 08:42

Boyu 3 metre, ağırlığı 150 kilo! Avladığı dev kılıç balığını 30 bin TL'ye sattı

Adana'nın Karataş ilçesi açıklarında tekneyle avlanan balıkçı Bahri Gayır'ın ağlarına 150 kilo ağırlığında kılıç balığı takıldı. Balık, bir restorana 30 bin TL'ye satıldı.

Haber 18-03-24 15:59

Bisikletli Doğanay Güzelgün'ün ölümüne sebep olmuştu: Temel Ünlü'nün cezası belli oldu! Uslanmaz bir kişilik detayı dikkat çekti

İstanbul Bostancı'da bisikletli Doğanay Güzelgün'e çarparak ölümüne sebep olan ve alkollü olduğunu itiraf eden Temel Ünlü'ye 20 yıl hapis cezası verildi. Mahkeme Ünlü'nün 'uslanmaz bir kişiliğe' sahip olduğunu değerlendirerek sanığın cezasına indirim uygulamadı.

Haber 18-03-24 15:49

Dev derbide yaşananlar Avrupa basınına böyle yansıdı! Türkiye'de skandal, Michy Batshuayi karate vuruşu...

Ligin 30. haftasında oynanan ve Fenerbahçe'nin 3-2 galip ayrıldığı Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından inanılmaz anlar yaşandı. Bordo-mavili taraftarların sahaya girmesi sonucu ortalık bir anda savaş alanına dönerken, maçın ardından çıkan olaylar Avrupa basınında da geniş yer buldu.

Spor 18-03-24 09:30

Dev derbi öncesi Enis Destan'dan gündem olan paylaşım! Küfürlü beste paylaşıp...

Trabzonspor-Fenerbahçe maçına sayılı saatler kala, Trabzonspor'un forveti Enis Destan'dan flaş bir paylaşım geldi. Fenerbahçeli taraftarların tepki gösterdiği paylaşımda Enis Destan, sarı lacivertli ekibin aleyhine yapılan küfürlü bir tezahüratın giriş bölümünü paylaştı.

Spor 17-03-24 15:43

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının VAR hakemi belli oldu!

Zirve yarışını yakından ilgilendiren Trabonspor - Fenerbahçe maçı bu akşam saat 20.30'da başlayacak. Dev maçın VAR hakemi Onur Özütoprak oldu.

Spor 17-03-24 12:17

Turgut Altınok yeni vaadini açıkladı! 'Ulaşımı ücretsiz yapacağız'

Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok, seçim çalışmalarına devam ediyor. Keçiören Seçim Ofisi açılışına katılan Altınok, suya indirim yapacağını açıklaması sonrasında yeni vaadini duyurdu. Açıklamasının devamında Altınok "31 Mart'tan sonra ilk belediye meclisinde alacağımız kararla emekli vatandaşlarımıza ulaşımı ücretsiz yapacağız" dedi.

Haber 16-03-24 18:11

Geceleri uyku uyuyamıyorlar! Korkuları her geçen gün artıyor... Muhtar yıllar önce yaşanan olayı da anlattı

Sivas’ın Divriği ilçesinde bulunan Olukman köyü, köyün yamacında bulunan dev mantar kayaların tehdidi altında, köy sakinleri gece uyku uyuyamazken AFAD tarafından önleyici çalışma başlattı.

Haber 16-03-24 11:09

Fiyatı 409 TL'ye düştü! Evde, bahçede, plajda vazgeçilmeziniz olacak Puma terlikte %49 indirim

Rahatlığı ve tarzı bir arada yaşamanız sağlayacak Puma Leadcat 2.0 Terlik, Bahar Fırsatları'na özel %49 indirimle sizleri bekliyor. Puma kalitesi ve dayanıklılığıyla uzun ömürlü bir kullanım sunan bu terlik, ayak tabanını destekleyen ergonomik tasarımı sayesinde favoriniz olacak. Her adımda konfor ve stili bir arada yaşamak için acele edin, fırsatı kaçırmayın.

Haber 15-03-24 14:08

Yalova'da ramazanda Karagöz ve Hacivat geleneği dev tasvirlerle yaşatılıyor

Yalova'da 15 yıldır Karagöz ve Hacivat gölge oyununu büyük ebat tasvirler kullanarak çocuklarla buluşturan Emre Karaoğlu, ramazan ayında geleneği yaşatmak için çeşitli mekanlarda gösteriler yapıyor.

Yurthaber 15-03-24 12:28

Araç sahiplerini üzecek haber! Akaryakıtta tabela değişti, benzin ve motorine zam geldi! (15 Mart 2024 Cuma günü benzin- motorin fiyatları)

Son dakika: Geçtiğimiz haftalarda peş peşe indirim ile araç sahiplerinin yüzünü güldüren akaryakıt fiyatlarına çifte zam geldi! Petrol ve döviz fiyatlarındaki hareketlilik akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken; gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç rafineri satış fiyatı bulunuyor. Peki 15 Mart 2024 Perşembe güncel benzin mazot fiyatı, ne kadar kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları...

Finans 15-03-24 07:18

Tchibo, Kahve Dünyası, Jacobs... En sevilen kahve markalarında %60'a varan indirim

Tchibo'dan Kahve Dünyası'na, Starbucks'tan Nescafe'ye dünyaca ünlü kahve markalarında %60'a varan indirimler devam ediyor. Türk kahvesi, filtre kahve, kapsül kahve, granül kahve ve çok daha fazlasına uygun fiyatlarla ulaşmak isterseniz, hemen şimdi sizin için seçtiğimiz markalardaki indirimleri keşfedin.

Yemek 14-03-24 12:30

SON DAKİKA: AKARYAKITA ÇİFTE ZAM! EPDK yazı yollamıştı: Benzin ve motorin indirimleri boşa çıktı (14 Mart Perşembe benzin-mazot fiyatı)

Son dakika: Geçtiğimiz haftalarda peş peşe indirim ile araç sahiplerini bir nebze rahatlatan akaryakıt fiyatları için son dakika gelişmesi yaşandı. Petrol ve dolar kurundaki yükselişle hem benzin fiyatı hem de motorin fiyatları yeniden zamlanacak! Peki 14 Mart 2024 Perşembe güncel benzin mazot fiyatı, ne kadar kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları ve haberin detayları…

Finans 14-03-24 09:04

Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu! Aleyna Tilki tepki gösterdi: Büyük bir vicdansızlıktır...

Başakşehir'de yılbaşı gecesi Eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a iyi hal indirim uygulanarak "Kasten hayvan öldürme" suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Konuyla ilgili paylaşım yapan Aleyna Tilki isyan etti. Tilki, "Bu sonuç çok büyük bir vicdansızlıktır" ifadelerini kullandı.

Magazin 13-03-24 18:00

Müziği dinlemekten öte adeta yaşamanızı sağlayacak! Çok satan Bose kulaklıkta 4880 TL indirim

Aktif gürültü engelleme özelliğine sahip, suya dayanıklı, uzun pil ömrüyle kesintisiz müzik keyfi sunan, etkileyici ses performansıyla öne çıkan kaliteli bir kablosuz kulaklık arıyorsanız Bose QuietComfort Earbuds size göre olabilir. Piyasadaki en çok satan kulaklık modelleri içinde yer alan bu ürün, Bahar Fırsatları kapsamında 4880 TL indirimle kısa süreliğine satışta. Sizin için ürünün özelliklerini, kullanıcı yorumlarını bu içeriğimizde bir araya getirdik.

Haber 13-03-24 15:48

İndirim dönemlerinin en çok satan ürünü Stanley termoslarda kaçırılmayacak fiyatlar

Dayanıklılık, kalite, içecekleri uzun süre aynı ısıda muhafaza etme, mükemmel izolasyon, kolay kullanım, rahat temizlik, tasarım... Stanley, bir termosta arayabileceğiniz tüm özellikleri size sunuyor. Üstüne üstlük ömür boyu garanti de veriyor. "E daha ne olsun?" dediğinizi duyar gibiyiz. Dahası kısa süreliğine Stanley'in tüm modelleri indirimde, yararlanın diye sizin için çok sevilen modelleri içeriğimizde bir araya getirdik.

Haber 13-03-24 14:40

Son zamanların en çok satan ayakkabısı Skechers D'Lites Bahar Fırsatları kapsamında indirime girdi

Gün boyu bulutların üstündeymişçesine hafif ve konforlu adımlar atmanızı sağlayacak Skechers D'Lites ile tanışmaya ne dersiniz? Son zamanların en trend spor ayakkabısı olan Skechers D'Lites rahatlığıyla kullanıcılarından övgüler topluyor. Siz de günlük kullanım için spor görünümlü rahat bir ayakkabı arıyorsanız Bahar Fırsatları kapsamında müthiş bir indirimle satışta olan bu modele bir şans verebilirsiniz. Üstelik sepette ekstra %14 indirim daha var. Kaçırmamak için acele edin.

Kadin 13-03-24 12:21

LEGO New York City Yapım Seti'nin fiyatı 1496 TL'ye düştü

Onlarca markada indirim rüzgarları estiren Bahar Fırsatları tam hızıyla devam ediyor. LEGO yapım setleri de Bahar Fırsatları kapsamında çok cazip fiyatlarla satışa sunuluyor. Siz de çocuğunuza, kendinize ya da sevdiklerinize LEGO yapım seti hediye etmek isterseniz, Architecture New York City Yapım Seti'ndeki indirimi kaçırmamanızı tavsiye ederiz. İşte detaylar!

Haber 12-03-24 17:02

Esnaf anlaştı, fiyatlar yarı yarıya indi! Sıranın sonu görünmedi! 550 yerine 365 lira...

Ramazan önce peş peşe zamlarla artan et fiyatları için bu kez indirim haberi geldi. Bursa'da et toptancısı esnaflar ramazan ayı için anlaştı, fiyatlar yarı yarıya inince vatandaşlar et satan dükkanlarda uzun kuyruklar oluşturdu. Mahalle kasaplarında fiyatı 500-550 lira olan kıymayı 365 liradan, kuşbaşıyı 700 lira yerine 415 liradan satılıyor.

Finans 12-03-24 16:38

Hem rahat hem havalı görünün! Levi's ürünlerinde %60'a varan indirim

Bu içeriği okuyorsanız çok şanslısınız, çünkü Günün Fırsatları kapsamında Levi's ürünlerinde indirimler devam ediyor. Tişörtler 350 TL'ye düştü, sweatshirtler 500 TL'ye, jeanler 1000 TL'ye... Bu fırsatı kaçırmamanız için Levis'in çabasız şıklık sunan zamansız parçalarını seçtik.

Haber 12-03-24 14:36

Trabzonsporlu iş insanı Nevzat Aydın'ın Fenerbahçe derbisi için yaptığı çağrı Sarı-Lacivertli taraftarları çıldırttı!

Süper Lig'in 30. haftası dev bir karşılaşmaya sahne olacak. 30. hafta mücadelesinde şampiyonluğun en büyük adaylarından Fenerbahçe deplasmanda ezeli rakiplerinden Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi iki takım da son hazırlıklarını sürdürürken koyu bir Trabzonspor taraftarı olan ünlü iş insan Nevzat Aydın sosyal medya hesabından Bordo-mavili taraftarlara yaptığı çağrıyla Fenerbahçeli taraftarları çok kızdırdı. İşte detaylar...

Spor 12-03-24 14:09

Hakiki deri, özel taban teknolojili Camper Pelotas Ariel ayakkabının fiyatı düştü

Hakiki deri, rahat, şık tasarımlı bir ayakkabı arıyorsanız Camper Pelotas Ariel tam da size göre! Yenilikçi Pelotas taban sistemiyle yer çekimine meydan okuyan ve adımlarınıza ekstra destek sağlayan bu ayakkabı Bahar Fırsatları'na özel 1800 TL indirim ile sizleri bekliyor.

Haber 12-03-24 14:08

Korku dolu anlar! 36 yaşındaki adam ailesinin gözü önünde dev bir timsah tarafından vahşice öldürüldü... Kimse yardım dahi edemedi

36 yaşındaki Nimai Mallik isimli bir adam Hindistan'da tarlasındaki sebzeleri sulamak için nehirden su almak isterken timsahın saldırısına uğradı. Nehrin başında dizlerinin üzerine çökerek eğilen adam ailesinin gözü önünde timsah saldırdı. O anlarda aile üyeleri hiçbir şey yapamazken Mallik timsah tarafından vahşice katledildi.

Trend 12-03-24 13:58

Yerel zincir marketler İstanbul'da temel gıdada yüzde 25'e varan indirim yapacak

İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (İstanbul PERDER) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güzeldere, İstanbul PERDER üyesi marketlerde, temel gıda ürünleri öncelikli olmak üzere ramazan ayı boyunca yüzlerce üründe yüzde 25'e varan indirim yapacaklarını duyurdu.

Finans 12-03-24 13:50

Çok satanlarda yer alan Stanley Klasik Vakumlu Çelik Termos indirime girdi

Sıcak ya da soğuk içeceğinizin tadını, her an ve her yerde doyasıya çıkarmak ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise Stanley Klasik Vakumlu Çelik Termos'a mutlaka göz atmalısınız. Bugün başlayan Bahar Fırsatları kapsamında indirime giren Stanley termosu sizin için inceledik. İndirim bitmeden, stoklar tükenmeden sahip olmak için acele edin!

Haber 11-03-24 16:03

Kan donduran görüntüler! Anne ve kızına kurşun yağdırdı, mahkeme cezasını kesti

İzmir'de Davut Yiğitsoy (39), dini nikahla birlikte yaşadığı Seher Genç'i (31) tabancayla yaralayıp, annesi Aysel Genç'i (62) öldürdü. Cinayet anları ise saniye saniye kameralara yansıdı. Dünya Kadınlar Günü'nün kutlandığı 8 Mart'ta cinayetle ilgili karar duruşması görüldü. Tutuklu sanık Yiğitsoy, ağırlaştırılmış müebbet ve 19 yıl hapse çarptırıldı. Mahkeme heyeti, Yiğitsoy'un cezasında indirim uygulamadı.

Haber 11-03-24 15:59

Yerel zincir marketlerden ramazan ayı boyunca fiyat sabitleme ve indirim kararı

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Başkanı Ömer Düzgün, ramazan ayı boyunca yüzlerce üründe fiyat sabitleme ve indirim kampanyası başlattıklarını bildirdi.

Yurthaber 11-03-24 14:46

Bahar Fırsatları başladı! Bütçe dostu alışveriş sepeti hazırlamanın şimdi tam zamanı

Beklenen büyük gün geldi, Bahar Fırsatları başladı! İki hafta sürecek büyük indirim etkinliği kapsamında öne çıkan fırsatları sizin için seçtik. Ünlü markalarda esen indirim rüzgarlarından faydalanmak için acele edin. İşte detaylar!

Haber 11-03-24 11:19

Zorunlu trafik sigortası fiyatları Mayıs’ta sil baştan! ‘Ciddi bir artış olabilir’ diyerek uyardılar: Hem indirimi kaçıracaklar hem de yüzde 200 fazla ödeyecekler

Zorunlu trafik sigortası için adımlar peş peşe atıldı. Araç sahiplerini yakından ilgilendiriyor! Trafik sigortası primlerinde Mayıs ayına kadar her ay yüzde 5 artış kararı alınmıştı. Ancak Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında değişiklik geliyor. Konuya ilişkin detayları anlatan TÜKONFED Başkanı Turusan Bağcı, “Mayıs ayında da trafik sigortasında ciddi bir artış olabilir” dedi. İyi sürücü indirim kapacak, kötü sürücü yüzde 200 fazla ödeyecek…

Finans 09-03-24 11:09

Kirada 21 bin liralık indirim! Evini kredi ile alana ‘faiz’ kolaylığı: Vergide tüm detaylar ortaya çıktı

Ev sahipleri, iş yeri sahipleri dikkat, kira geliri olan herkesi yakından ilgilendiriyor! Mart ayı ile birlikte kira geliri elde edenlerin beyanname dönemi de başladı. Bu yıl gelirden 21 bin lira düşülerek vergi hesaplanacak. Üstelik ev için yapılan masraflar ya da kiraya verdiğiniz konutu kredi ile almışsanız faiz giderleri de vergiden indiriliyor. İşte kira gelir vergisinde merak edilenler...

Finans 09-03-24 07:35

Antalya’da balıkçılar dev hortumu denizden görüntüledi

Antalya’nın Serik ilçesinde denizde çıkan hortum korkuttu.Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi açıklarında denizde hortum meydana geldi.

Yurthaber 08-03-24 15:20