Devlet Başkanı Haberleri

Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ameliyat oldu!

Brezilya Devlet Başkanı Luis Inacio Lula da Silva, kalçasından ameliyat olmasının ardından hastaneden taburcu edildi.

Haber 02-10-2023 00:03

Şili Devlet Başkanı Gabriel Boric parkta kaydırağa sıkıştı! O anlar saniye saniye çevredekiler tarafından kaydedildi

Şili Devlet Başkanı Gabriel Boric oy kullandıktan sonra ziyarette bulunduğu oyun parkında kaydıraktan kaydığı sırada sıkıştı. O anlar çevredekiler tarafından anbean kaydedilirken görüntüler sosyal medyada ifşa edilmesinden sonra viral oldu.

Trend 11-05-2023 08:19

Brezilya devlet başkanı Lula da Silva kimdir, kaç yaşında? Brezilya'daki seçimlerde Lula da Silva 50,83 oyla ipi göğüsledi!

Brezilya devlet başkanı Lula da Silva ülkesindeki seçim sonuçları sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. İşçi Partisi Lideri seçimin ardından sosyal medya hesabında çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Öte yandan Yüksek Seçim Mahkemesinin (TSE) yayınladığı yüzde 98,9'u açılan sandık sonuçlarına göre Lula'nın rakibi Devlet Başkanı Jair Bolsonaro ise yüzde 49,17 oranında oy aldı. Peki, Brezilya devlet başkanı Lula da Silva kimdir, kaç yaşında? İşte Lula da Silva'nın hayatı ve biyografisi...

Haber 31-10-2022 06:38

Sri Lanka'nın firari eski devlet başkanı Rajapaksa ülkesine döndü

Sri Lanka'da protestoların ardından ülkeyi terk eden eski Sri Lanka Devlet Başkanı Gotabaya Rajapaksa ülkesine döndü. Daha önce Rajapaksa'nın güvenlik endişesi nedeniyle hükümet tarafından sağlanacak bir konutta kalacağı açıklanmıştı.

Haber 02-09-2022 22:54

Diğer Haber Etiketleri

Devlet Başkanı

Devlet Başkanı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Devlet Başkanı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.